26. januar 2017

Hommel-sagens primus motor, Laila Muhareb Udby: Underviser skoler og daginstitutioner i Eid-fejring

Sagen mod sprogofficer Annemette Hommel var en af de helt store medieføljetoner i forbindelse med den danske deltagelse i Irak-krigen. Hun havde ifølge en tolk udsat irakiske krigsfanger for tortur, og medierne kørte hårdt på sekunderet af politiserende eksperter og NGO’ere. Efter to år og hundredevis af overskrifter der postulerede tortur og mishandling, blev hun i efteråret 2006 frikendt i Landsretten.

Kronvidnet, tolken som sagen var baseret på, hed Laila Muhareb Udby. En tyskfødt palæstinenser, der som 13-årig kom til Danmark, da familien flyttede til Kalundborg.

Efter ikke-sagen mod Hommel, har hun udgivet flere børnebøger, senest ‘Lille Eid’, og afholder i den forbindelse arrangementer og workshops relateret til den islamiske højtid Eid al-Fitr. Det drejer sig hovedsageligt om Ramadan- og Eid-pynt. Blandt kunderne er Danish Muslim Aid og Dansk Islamisk Trossamfund, men hun sælger også ’skole-pakker’ (Godkendt af EMU/Undervisningsministeriet) og arrangerer workshops i daginstitutioner.

Følgende Clausewitz-citat gælder begge veje.

“Der Krieg ist eine bloße Fortsetzung der Politik mit anderen Mitteln” (Carl von Clausewitz, 1780-1831)

(‘Eid pynt’-workshop på Albertslund Bibliotek, 17. juni 2017)

(Tidligere arrangementer i Verdenskulturcentret & Dansk Islamisk Trossamfund; Foto: Lilleeid.dk)

Oploadet Kl. 12:26 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/80243/trackback

30 Comments »

 1. Undergrave og destabilisere samfundet på alle områder, så islam kan tage over, når lortet går op i limningen – ivrigt bifaldet og støttet af forræderne på alle planer – politikere, medierne, erhvervsfolk, kunst-kulturpersoner og institutioner..osv. osv.

  De regner med at kunne få en magtbase og indflydelse under islams herredømme og samtidigt for altid få borgerskabet og kapitalismen jordet – koste hvad det vil….ja og det kommer til at koste!!!

  Kommentar by Black Watch — 26. januar 2017 @ 12:37

 2. DEN slutning og forklaring på sagen kendte jeg slet ikke.

  Det understreger jo endnu en gang så tydeligt, at man skal sgu ALDRIG stole på en skide muhamedaner. De er så fulde af lort og løgn, så det ingen grænser kender.
  Men lad mig gætte på, at soen lever af og på Staten. Sikkert en meget fin præmieso.

  Kommentar by Holger Madsen — 26. januar 2017 @ 12:45

 3. Ja alle og en hver kan komme, Håber der kommer nogle der vil klippe De Tre Små Grise, Her i blandt Praktiske Gris.

  Den Stor Stygge Ulv, kan udklippes lignende Muhammed siddende på Kamelen.
  Ja Ja det var bare et forslag.

  Kommentar by Sindsro — 26. januar 2017 @ 12:52

 4. Uanset hvordan man vender og drejer det, så er muslimer en indre fjende. Det er ikke en konspirationsteori, det ligger i deres kultur og opdragelse. De har tanken, bevidst eller ubevidst, om at islam og muslimer skal herske. De kommer til vesten, fordi de føler de har særlig ret til vores goder, den slags tilhører jo muslimer og vi vantro har kun stjålet det fra dem. Derfor tager de også, uden skam, for sig af retterne, på alle mulige måder. De bryder sig ikke om at være i mindretal, derfor kæmper de for at så mange muhammedanere som muligt kan komme til vesten og herske, indtil det sker, skaber de deres egne zoner hvor de er i flertal. Under fraværet af islamisk lov vil de forsøge at håndhæve den uformelt via social kontrol. De vil skræmme og dominere, indtil vi underkaster os dem. De vil uundgåeligt forsøge at påvirke samfundet i islamisk retning. De sørger for at vi og samfundet tilpasser sig dem, ikke omvendt. Alt dette vil uundgåeligt splitte vore samfund, med mindre vi gør som Trump og sætter en stopper for den islamiske kolonisering.

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 26. januar 2017 @ 13:03

 5. Julepynt forbydes på gader og stræder og på plejehjem for ikke at “krænke” de sarte og følsomme muhamedanere.

  Samtidig indoktrineres de små vantro pus med islamistiske “traditioner” i børnehaver og skoler, og tvinges til at æde halalslagtet kød.

  Jo-jo, islamiseringen af Danmark skrider planmæssigt frem….

  Kommentar by Al Capone — 26. januar 2017 @ 13:12

 6. 4. Lukket fest, tag hjem
  De trænger til kærlighed og den får de inden længe. !!!

  Kommentar by Sindsro — 26. januar 2017 @ 13:28

 7. Husker godt Hommel sagen. Men tænk, jeg husker ikke et eneste medie, der i deres dækning har omtalt, at det stakkels vidne/psykolog bekendte sig til muhammedanisme og/eller at vedkommende kunne formodes, at have en vis forudfattet sympati i ikke_dansk_retning.

  Kommentar by Hans Und — 26. januar 2017 @ 14:04

 8. Kameler og halvmåner er ikke vejen frem til integration fordi at den femte generations indavlede retarderede korandyrkere der er sendt ud på arbejdsmarkedet pt. taler et uforståelig perker Dansk og man må udlede at det skyldes manglende undervisning der er højst er foregået ved at pege på billeder af kameler og halvmåner og fortælle at en kamel er en lastbil og halvmånen en ambulance, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 26. januar 2017 @ 14:29

 9. Små tråde af semi-integration bliver sendt ud i værtslandet, men i deres hjerter vil de altid tilhører en ideologi der står i modsætning til vores kerneværdier. Trist og håbløst.

  Kommentar by Frafalden moderat — 26. januar 2017 @ 15:36

 10. “Kommentar by Hans Und — 26. januar 2017 @ 14:04”

  Også ny viden for mig. Men dengang kunne løgnene og fortielser jo også trives uhindret, idet vi ikke havde de mange “undergrundsmedier” som vi heldigvis har i dag. Og så har vi vel også lært, at vi ikke må stole på de forbandede løgnagtige MSM, som nu skal til at være “sandhedsvidner”, og med ret til at melde, hvem de ikke kan lide, til den nye Sorte Liste. Det er sateme gået hurtigt med at få stækket ytringsfriheden.

  Kommentar by Holger Madsen — 26. januar 2017 @ 15:40

 11. Jeg har på fornemmelsen at muslimske friskoler lukker sig om sig selv, der bliver næsten ikke indberettet om børn der mistrives, de klarer det skole og forældre imellem siger en skoleleder.

  I dag siges der i radioavisen at befolkningen øges, ikke fordi danskere får flere børn, men på grund af indvandring fra ikke-vestlige lande.

  Det er første indrømmelse af, at vi er ved at udrydde os selv som folk, og de fremmede gør klar til at tage magten.

  Endelig to økonomer som advarer mod alle dem på offentlig forsørgelse. De vil have de fremmede i arbejde – uden at pege på hvor der er job.

  Kommentar by k.m. — 26. januar 2017 @ 15:47

 12. Detaljerne fortoner sig, men jeg husker det som ond venstreorienteret politisk hetz af de sædvanlige danske løgnemedier med Politiken, Information, DR og TV2 i spidsen.

  Gad vidst om Annemette Hommel har fået Ridderkorset eller andre æresbevisninger ellers kan det ikke vare så længe før en ny regering med nye politikere sørger for det?

  Jeg tror ikke kun Carl von Clausewitz kan forklare det, men han kan hjælpe. Tilsat lidt Rudyard Kipling: “Oh, East is East and West is West, and never the twain shall meet?(1889) – i hvertfald ikke uden voldsomme konflikter a la det forudsagte af Samuel P Huntington i hans profetiske bog fra 1996.

  Ifølge SN.dk Kalundborg 08. juli 2016 er Laila Muhareb Udby gift med Peter Udby*. Er han mon konverteret til islam? Hvornår? Hvorfor?

  *Peter Udby=Peter Muhareb Udby? Reservelæge Medlem af Yngre Læger. Arbejdssted. Amager-Hvidovre Hospital. Ortopædkirurgisk afdeling

  Laila Muhareb Udby – nævnes det i artiklen – er palæstinenser og født i Tyskland. Da hun var 13 år flyttede familien – som nævnt i blogteksten – til Danmark i et rækkehus på Klosterparkvej i Kalundborg. (Hvorfor?)

  Hun er student fra Kalundborg Gymnasium og har en kandidatgrad i internatitnale forhold fra Syddánsk Universitet i Odense.

  Annemette Sølling Hommel. Uddannelseschef og Oberstløjtnant-R. Forsvaret.

  Oberstløjtnant-R chef for sprogofficerskorpset.Forsvaret. 2016 til nu
  Uddannelseschef EUC Sjælland 2016 – nu. Næstved

  Studieleder Erhvervsakademi Sjælland. 2013 – 2016
  Fuldmægtig. Ministry of Foreign Affairs of Denmark. 1994 – 2013
  København, Wien, Bruxelles

  KFUM-Spejderne i Danmark. Udviklingskonsulent. KFUM-Spejderne i Danmark. 2007 – 2009 Sjælland, Fyn, Lolland og Falster
  (Klippet fra Linkedin)

  *www.laeger.dk/portal/page/portal/LAEGERDK/Laegerdk/Y_L/Tillidsrepr%C3%A6sentant/YNGRE_LAEGER_LOKALT/YL_RR/YL_RR_FORMAND?offdelforening=4&offudvalgtype=ANDET&offudvalgid=221&offpersonid=5381

  Kommentar by A-mad — 26. januar 2017 @ 16:10

 13. http://www.laeger.dk/portal/page/portal/LAEGERDK/Laegerdk/Y_L/Om%20Yngre%20L%C3%A6ger/SEKRETARIAT/YL_SEKR_ANSATTE?offdelforening=4&offudvalgtype=ANDET&offudvalgid=221&offpersonid=53812

  Kommentar by A-mad — 26. januar 2017 @ 16:21

 14. Danmark yallahfrit.

  Kommentar by Hul igennem? — 26. januar 2017 @ 16:26

 15. Hvad med små kravle-strube snittere og bagbundne ofre i orange fangedragter? De vil pynte i ethvert muslimsk hjem

  Kommentar by redneck — 26. januar 2017 @ 16:34

 16. Undervisningen af de søde små forløber helt efter islamiske principper…

  Kommentar by Voldposten — 26. januar 2017 @ 16:59

 17. Det går stærkt med islamiseringen.

  Kommentar by Liva — 26. januar 2017 @ 17:33

 18. Soen er primært palæstinenser (som de af en eller anden grund ynder at kalde sig), sekundært tysker.

  Så man kan vel ikke engang kalde hende landsforræder?

  Kommentar by Bastardo — 26. januar 2017 @ 17:42

 19. Danmark til Eid eren.

  Kommentar by Bastardo — 26. januar 2017 @ 17:43

 20. Fire somalier får inddraget deres opholdstilladelse, DF laver lidt støj i kulissen, ingen af somalierne ryger nogensinde tilbage til Afrikas Horn, hvor de har hjemme. – Og ny er der så Eid-klip på bibliotekerne… Det er så sygt, at man har lyst til at skrige sine lunger ud!

  Kommentar by Polka — 26. januar 2017 @ 19:50

 21. @Polka
  Helt enig… DF holder hånden under regeringen for egen vindings skyld… så tudsemor kan sidde i formandsstolen

  Kommentar by redneck — 26. januar 2017 @ 21:05

 22. De fleste muslimer er noget skrald, der aldrig burde være lukket ind i landet.
  Al erfaring (40 år) viser,at er man først kommet til landet, kan man ikke få dem ud igen. Det burde efterhånden være sivet ind. Man kan lyve, bedrage, stjæle og voldtage, uden at det får konsekvenser for asylansøgere. Dette er den barske virkelighed.
  Og helt ærligt, grænsekontrol, der er s´gu ingen kontrol. De bliver jo lukket ind hvis de søger, og man sender ikke tilbage til Tyskland, fordi lille Lars fra Græsted er bange for den store sydlige nabo, ergo undergraver man sit eget land. Et land der ikke aner hvem der kommer over grænsen, kan ikke betegnes som et land.

  I og med at man pålægger egne etniske borgere større og større økonomiske byrder, og indskrænkninger på medborgere der måske har 50 års erhvervserfaring og betaling til Danmarks husholdning, så må det gøre enhver dansker rasende, at se med hvilken velvillighed muslimer bliver modtaget med af systemet.
  Vi skal føde på dem i generationer, og vi skal høre på deres kritik af vores samfund. Skrid dog af helvede til.Min venlighedsbank er løbet tør for mange år siden.
  Bare der dog kunne komme et parti til højre for DF, som varetog etnistiske danskers interesser.
  Var der så overskud, så kunne vi måske snakke om at hjælpe. Tror ridderne af den gyldne ordstrøm virkelig, at vi skal sætte vores eget land over styr, for at hjælpe nogle fejlslagne muslimske lande, som ikke vil freden. Dumhed, blåøjethed og ragen til sig, er åbenbart et kendetegn på Danmarks største beskyttede værksted.
  Gør oprør, skriv læserbreve, civil ulydighed, slå igen mod muslimerne når de fører sig frem,og det med en kraft, så det runger i magtens korridorer på postnummeret 1240.
  Slå dørene ind til det der vel må betegnes som Danmarks største bordel.

  Vi er blevet så eftertrykkeligt snydt af EU, at det er ufatteligt, at folk ikke gør oprør. Betingelsen for nedlæggelse af indre grænser var, at de ydre skulle bevogtes.
  Hvad sker der, den italienske flåde sejler i pendulfart fra N-Afrika til Italien, og losser en dødvægt at uintegrerbare muslimer til vesten, i stedet for at sejle dem tilbage, ligesom Australien gør.

  Det eneste en muslim har respekt for, er konsekvens, handling her og nu, og magt. I stedet bliver de tilbudt dialog samtaler, overlevelses ture til eksotiske steder, og kvindlige pædagoger der hellere lader sig voldtage, end at skulle melde lille brunøjede Mustafa på 32 år, nej for pokker da, undskyld, et barn på 15 år selfølgelig.

  KÆMP FOR DANMARK

  Kommentar by der Adler — 26. januar 2017 @ 21:13

 23. Laila Muhareb Udby er en Ole SStephensen-steg. Heil Mutter Merkel.

  Kommentar by Nielsen — 26. januar 2017 @ 21:45

 24. Februar 2007

  Annemette Hommel vandt fredag sin civile retssag mod staten. Hun får 100.000 kr. for at blive sendt hjem fra Irak uden partshøring.

  Kommentar by Hodja — 26. januar 2017 @ 22:59

 25. 2/6-06 Information (Ritzaus Bureau) – Hommel-tolk kræver erstatning.

  “… Dermed har Forsvaret nu modtaget krav om erstatning på i alt en million kroner fra to af de kvindelige tolke, der deltog i fangeforhør under Annemette Hommel i Camp Eden.”

  Kommentar by Hodja — 26. januar 2017 @ 23:04

 26. Det er farligt at gå i krig for Danmark. Det skyldes til en vis grad fjenden, men i højere grad en stærk 5. kolonne i landet, som altså også deltager i udstationeringerne, samt meget svage myndigheder og en medløbende presse.

  Kommentar by monse — 27. januar 2017 @ 00:33

 27. Det er den slags – umiddelbart subtile men i længden kultur-undergravende – angreb, der ville få lov at passere aldeles ubemærket, hvis det ikke var for Uriasposten. Så igen: Tak, Kim!

  Kommentar by Søren Hansen — 27. januar 2017 @ 01:00

 28. http://www.b.dk/danmark/farlig-tolk-fik-ny-chance

  Lailas mentor var Nadia mohammed dernede

  Flere af forsvarets medbragte arabiske tolke i Irak udgjorde ifølge deres chefer en sikkerhedsrisiko. Alligevel fik de lov at fortsætte i jobbet. Anklagerens hovedvidne mod Hommel, blev trods bedømmelsen som en sikkerhedsrisiko udnævnt til cheftolk

  Kommentar by Henrik Sass på Nas — 27. januar 2017 @ 01:29

 29. Synd jeg ikke har småbørn mere, for så ville jeg være troppet op, men mit medbragte barn og så have tegnet muhammed, ikke med den selvcensureret bombeturban, men med en lyserød puzzy strikkehue på, og have klippet puzzyhue muhammed ud og hængt ham op, med et bånd om halsen.
  Moske båndet om halsen, kan diskuteres, men ikke puzzy-muhammed, han må da være politisk korrekt.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 27. januar 2017 @ 13:12

 30. Og alt i mens, sidder man og fortvivles, når ens kære ældre mennesker bliver jagtet af hjemmeplejen (uden for rækkevidde), som for alt i verden skal have knust de sidste livsgivende kræfter ud, af et opbrugt menneske.
  En af mine kære er i dag brudt helt sammen, i fortvivlelse over ikke at kunne få en fin gave pakket ind til sit barnebarn og skrevet et personligt kort, fordi hjemmeplejen, til det sidste, gennem flere måneder, fandt det langt mere vigtigt, at de fik deres dagsorden igennem; om at udfordre borgerens kræfter til det sidste og størst af alt: for at skåne et ikke anstændigt uddannet personale (med ellers alle hjælpemidler til rådighed i omtalte hjem), uanset hvor mange skattekroner det koster.
  At borgeren, altså med xxx timers terapeutisk overvågning og “kom nu Jensine”, igen lærer/tvinges til selv at få sine knudrede hænder, smerteplagede arme og ryg, lært op til, selv at kunne tørre sine fødder efter badet, inden hun dør, er åbenbart mere vigtigt, end at hun måtte glæde sig over en enkelt personlig hilsen til sit barnebarn.

  Jeg harmes inderligt!!!

  Og lige nu er jeg ret glad for, at jeg nok anses for at være på den yderste højrefløj, for mit indre, sat op mod Eidsymboler som selvforstået krav fra fremmede og mine kæres stille ønske og bøn, om at kunne viderebringe sin hilsen til egen generation, ville ellers bringe mig på helt andre grimme handlinger, end at udtrykke mig her, på demokratisk vis!

  Det demokratiske sindelag i vesten, er godt nok udfordret til det yderste!

  Kommentar by Carstens — 27. januar 2017 @ 23:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper