29. januar 2017

Kronikør: “I Södertälje har sneryddere her i vinter haft behov for beskyttelse for at kunne arbejde.”

Kronik af Paulina Neuding, der blandt andet nævner børnebogsforfatter Katerina Janouch, der røg i unåde hinsidan, fordi hendes syn på den svenske udlændingepolitik ikke korrelerede med den officielle. Fra Weekendavisen – Sverige – et eksempel til afskrækkelse (ikke online).

“I Sverige kan en børnebogsforfatter hudflettes for racisme, fordi hun giver et negativt billede af sit fædrelands migrationspolitik i udlandet – og oven i købet blive kritiseret af statsministeren. … Det lader sig dog ikke benægte, at den mislykkede integration i Sverige har fået alvorlige konsekvenser. Lad mig nævne et par eksempler: Antallet af marginalområder steg fra 3 til 180 i perioden fra 1990 til 2012 ifølge beregninger fra nationaløkonomen Tino Sanandaji udført for tænketanken Den Nya Velfärden. Ifølge politiet er 53 af disse områder stærkt plaget af kriminalitet.

Janouch taler i tjekkisk tv om 55 no-go-zoner. Tallene kan diskuteres, men det er klart, at der i Sverige findes et antal steder, der er så belastede af kriminalitet, at både repræsentanter for staten og offentligheden betragtes som uønskede – og af samme grund risikerer både trusler og vold. Der findes et antal områder, hvor ambulancer og redningspersonale ikke kører ind uden politieskorte, og hvor politiet heller ikke kører ind uden støttemandskab.

I Södertälje har sneryddere her i vinter haft behov for beskyttelse for at kunne arbejde. I kvarteret Tensta i Stockholm har man nu i ni måneder haft kaotisk gratis parkering, fordi parkeringsvagterne nægter at bevæge sig derind. Når journalister har forsøgt at arbejde i marginalområder som Bäckby, Husby, Rinkeby og Rosengård, er de spontant blevet overfaldet. I flere områder er biblioteker blevet tvunget til at lukke, ændre åbningstider eller ansætte sikkerhedsvagter for at garantere sikkerheden for personale og besøgende.

Dertil kommer en stigende grov kriminalitet i de områder, som er præget af segregation og marginalisering: Antallet af skyderier og angreb med håndgranater er steget voldsomt, og situationen i Sverige kan beskrives som ekstrem, sammenlignet med det øvrige Skandinavien. 189 personer er kommet til skade i forbindelse med skyderier i Stockholm i perioden 2010-2015. Det tilsvarende tal fra København er 30. … de mange skudepisoder i byen har skabt en akut mangel på drabsefterforskere. … Da en 24-årig tandlæge uden tilknytning til organiseret kriminalitet blev skudt i december, var der kun en eneste betjent til at arbejde med sagen i de kritiske første dage, selv om politiet selv anbefaler en styrke på 25-30 mand.”

(København i fredstid, 26. januar 2017; Foto: Snaphanen)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/80330/trackback

13 Comments »

 1. 80 procent af det svenske folk valgt en kurs, der gør det umuligt at opretholde den indre sikkerhed i Sverige. Det er derfor forkert, at betragte det som et problem, når en snerydder får hovedet knust af en brosten, når han rydder sne, ligesom det er forkert at betragte det som et problem, at folk blive skudt i gaderne, bliver sparket til invalider, eller kvinderne bliver voldtaget.

  Svenskerne har ved demokratiske valg gentagne gange valgt en kurs, der vil drukne dem i personfarlig kriminalitet. Det, der sker, er bare, at de præcis får de samfundsforhold, som de selv har stemt for at få.

  Hvordan skulle det dog være et problem, at et samfund bevæger sig i en retning, der har massiv støtte i befolkningen?

  Vi højrenationalister taler så meget om, at vi skal hjælpe flygtninge fra nærområderne. Jeg synes, at det er på tide, at vi danskere åbner grænserne for etniske svenskere, der ønsker at flygte fra de frygtelige forhold, som de folkevalgte svenske svin skabt. Svenskere, der ønsker at bekæmpe multikultur og værne om vores fælle nordiske kulturarv kunne været et værdifuldt tilskud til den danske folkestamme.

  Kommentar by Søren — 29. januar 2017 @ 10:44

 2. Ja, kulturberigelsen koster, men så må man glæde sig over alt det man får for pengene.

  Supplerer lige med den seneste gave fra kulturberigelsen – fra dagens JP:

  http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE9325938/drabsboelge-fortsaetter-i-malmoe-44aarig-er-seneste-offer/

  Drabsbølge fortsætter i Malmø: 44-årig er seneste offer
  Tre personer er blevet dræbt af skud eller knivstik i den sydsvenske by i årets første måned.

  Kommentar by monse — 29. januar 2017 @ 10:52

 3. Jeg må give Søren ret. Svenskerne har såvel som danskerne valgt at leve et fedt liv mod at yde en minimal indsats. Det er klart, at en sådan total socialisme, hvor al fornuft og anstændighed er død og begravet, har visse ulemper – når man sidder ude en sommerdag og spiser kage, så kommer fluerne – og det må man leve med.

  I USA, hvor retten til egen indkomst og ejendom stadig respekteres – i hvert fald sydpå og uden for de store byer nordpå, kan en Trump nå at rette op på meget. I Europa og især Skandinavien er vi fortabte. Har har janteloven erstattet nogenlunde fornuftige grundlove, og det vil flertallene ikke lave om på. De vil med fandens vold og magt flyve lige ned i helvede på første klasse, og de få stakler, der betaler og er imod det, ryger samme vej.

  Kommentar by Svend — 29. januar 2017 @ 11:01

 4. Sverige må efterhånden toppe listen over “Failed States”!

  Kommentar by Al Capone — 29. januar 2017 @ 11:25

 5. Sverige er i årtier blevet manipuleret af en socialistisk presse, sammen med de mange socialdemokratiske regeringer. Man har bevidstgjort det svenske folk, at man var et godt menneske hvis man var tolerant og åbnede sig for alt det gode ude fra. Alt andet end det socialdemokratiske tankesæt og den såkaldte humanisme var af det onde.
  Man så ned på alle der tænkte tanken imod den førte humanistiske politik. Man stigmatiserede dem og man hindrede dem i at få en mulig fremtid i det offentlige Sverige.
  I en jernhånd styrede dette regime Sverige og holdt eventuelle modsatrettede holdninger i befolkningen i skak.
  Denne ensrettede styring af befolkningen har ført Sverige ud i det kaos dette land i dag står med. Men har ført en politik, hvor man har gjort Sverige til en stormagt i humanisme, siger man. Man har naivt troet på denne politik, som den eneste rigtige og har lukket af for al eventuel kritik imod. Derved står man i dag med et selvgjort påført problem, som befolkningen i Sverige ikke har haft mulighed for at kunne forholde sig til på neutral vis.

  Sverige står desværre ikke til at rede. Det er en nation som må gå tilgrunde med de selvpåførte problemer de har skabt. De står men en muslimsk indvandring, som inden længe vil blive den bestemmende del og de vil regere derefter. Sverige vil inden for få år få lokale krige mellem myndigheder og befolkning og deres velfærdssystem vil bryde sammen.

  Vi skal her i Danmark sørge for, at få valgt en handlekraftig regering, som kan iværksætte foranstalninger hvor vi som nation kan imødegå de store udfordringer der foregår i vores naboland. Vi skal beslutte om der skal bygges mur eller andet og om hvor mange oprindelige svenske statsborgere vi vil modtage i fremtiden.
  ¨
  Sverige vil blive nordens kampplads for krigeriske muslimske bander og klaner. Intet kan stoppe det.
  I Frankrig er man næsten lige så langt. Der har man nu på 3. år haft undtagelsestilstand.

  Kommentar by Erik Skifter — 29. januar 2017 @ 11:29

 6. Det er imponerende så roligt der reageres på udåden i Sverige, godt nok er Svenskerne verdens dummeste folkefærd og deres ulykke er selvforskyldt, men det er bekymrende at ingen Dansk politiker råber vagt i gevær og advarer mod at de Svenske tilstande der er godt på vej til Danmark, man glædes ved at Trump er USA’s præsident anno 2017, lad det være nye tider for ægte demokrati, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. januar 2017 @ 11:57

 7. @Erik Skifter
  Hvor ville det dog være skønt, hvis du havde ret, og det kun var socialister, der ville ødelægge vores samfund. Men sådan er det ikke. Liberale – og til dels også konservative – er ikke spor bedre end socialister. Tænk på, at Merkel er konservativ, og at der er kommet omkring 30.000 flere fremmede til Danmark siden den liberale Lars Løkke Rasmussen blev statsminister i 2015. Eller hvad med Sveriges største møgsvin gennem alle tider Fredrik Reinfeldt, var han måske socialist? Nej, han var Moderat.

  Den poliske skillelinje i Europa går ikke mellem socialister og borgelige, men mellem EU-venlige tilhængere af masseindvandring og så de frihedsorienterede patriotiske partier som AfD i Tyskland, UKIP i Storbritanien, Front National i Frankrig, Lega Nord i Italien, Frihedspartiet i Østrig, Frihedspartiet i Holland, Fidesz i Ungarn, Den Flamske Blok i Belgien, Lov og Retfærdighed i Polen, De Sande Finner i Finland og – måske Nye Borgelige i Danmark. Måske vil de positive politiske kræfter i Europa sejre med støtte fra Trump, som jeg betragter som det største mennesker, der de sidste 2000 år har gået på jordens overflade.

  Alle ordentlige oplyste mennesker ønsker indvandringsstop, repatriering og EU’s ødelæggelse. Folk, der ikke kan tilslutte sig disse politiske mål er enten vildførte stakler eller deciderede ondskabsfulde sataner. Til den sidste kategori regner jeg det overvældende flertal af journalister.

  Kommentar by Søren — 29. januar 2017 @ 12:03

 8. Sverige kan sikkert ikke reddes, og et kontant forsøg derpå vil ende i en række indbyrdes væbnede konflikter. En sådan konflikt vil dog nok være uundgåelig.
  Men det er lidt besynderlig, at en meget lille flok personer, måske kun nogle meget få tusinde i toppen, uhindret har taget sig lov til, og har fået mulighed for, at ændre det der engang var et af de bedste samfund i verden, til et land der er sammenlignelig med et af de værste i Mellemøsten.

  Det er det samme der er i fuld gang herhjemme. En meget lille flok personer har påtaget sig nedbrydning af samfundet, i skjul og under dække af demokratiet.
  Men efter de evindelige MSM-løgne er begyndt at flyde i stadig større strømme, og politikernes frygt for sandheden er blevet mere og mere tydelig for enhver, er flere begyndt at søge alternative medier, og derigennem få et mere nuanceret billede af tingenes tilstand.
  Det er alligevel nogle dystre billeder der toner frem. Men jeg tror ikke vi danskere skal give helt op endnu.

  Blot at læse MSMs forsider i skrivende stund giver anledning til et smil og en hovedrystning, og især er Berlinske da gået helt amok over Trump. Hvis man ikke i forvejen tilhører “eliten” så springer man disse artikler over, de er så gennemskuelige og manipulerende og utroværdige.
  Og her er nogle af DDRs overskrifter fra her og nu:
  Juridisk tovtrækkeri venter Trump.
  Demonstranter protesterer mod Trumps indrejseforbud.
  Trump giver militæret 30 dage: Kom med en plan, der kan besejre IS.
  Trump vil begrænse adgangen til USA for muslimske flygtninge.
  Samuelsen kalder Donald Trumps indrejseforbud for uklogt.

  Han er godt nok en morsom mand den Samuelsen. Hver gang han udtaler sig – må man undertrykke et latteranfald.
  Trump er da, ligesom alle vi andre, fuldstændig ligeglad med hvad Samuelsen mener. Verdens bedste og dygtigste Samuelsen har fået sin bil og sin taburet, og kvitterer som forventelig med en omgang tom og ligegyldig eftersnak, alt andet ville give anledning til undren.
  Da jeg var barn i Sydsjælland brugte man et udtryk om en meget pralende og skrydende persons udtalelser: “Det er godt nok store ord han kommer med, men det er ikke andet end fedt flæsk”.

  Gennemskueligheden i politikernes og de røde journalisters bevidste forsøg på at fordreje sandheden bliver mere og mere synlig, takket være alle de alternative Blogs og Netaviser. Tak til dem.
  I min omgangskreds går det også langsomt. Men flere er da begyndt at undre sig over tingenes nuværende tilstand. Blot det at man indbyrdes er begyndt at kunne tale om at noget måske er galt, er et stort fremskridt.
  Vi skal undgå at bliver som Sverige, og ikke give op endnu, men derimod finde sammen og begynde i fællesskab at yde mere modstand.

  Kommentar by Birger Jensen — 29. januar 2017 @ 12:51

 9. Så giver begrebet betonsocialister pludselig mening.
  De hylder fri indvandring men forskanser sig bag beton.

  Kommentar by k.m. — 29. januar 2017 @ 13:55

 10. # 7

  Du har ret mht. de liberale. Bare hør vores såkaldte udenrigsminister gå til angreb på en selvstændig nations ret til at bestemme, hvem man vil lukke ind i eget land – der er naturligvis tale om USA. Samuelsen argumenterede, at han som liberalist troede på individets ret (eller noget i den dur) …

  Jeg har svært ved at forstå, hvad konservative vælgere forstår ved konservatisme, når man i den grad bidrager til den igangværende befolkningsudskiftning, som man gør. I Gentofte er man først ved at vågne op, fordi de små, søde brunøjede migranter nu skal bo side om side med velhaverghettoens samfundsstøtter. Jeg håber, at de drukner i antallet af migranter, der nu får adgang til Strandvejens lyksaligheder.

  Borgerlig ført politik i min levetid betragter jeg som tenderende folkeforræderi

  Kommentar by Mig — 29. januar 2017 @ 14:18

 11. Er ganske enig med nr. 7 Søren og nr. 8 Birger Jensen, men inden vi afskriver Sverige helt, vil jeg lige minde om, at de hinsidan faktisk har en parlamentarisk opposition, hvilket er mere end vi kan prale af.

  Kommentar by Voldposten — 29. januar 2017 @ 15:19

 12. Må jeg lige minde Voldposten om at den parlamentariske opposition er handlingslammet, og vil være det i måske årtier fremover.
  SD vil måske få lidt indflydelse på den politiske scene, men ingen reel magt.
  Svenskerne opfører sig som Lemminger, og den herskende politiske konstellation fører dem i afgrunden.
  De få svenskere med fornuft i behold, flytter nordpå, hvor ørkenkrigerne ikke kan leve, og ingen velfærd er at hente, hvor solidaritet er noget der praktiseres i det lokale svenske “stamme samfund”
  De kan så forene sig med finnerne, samerne og de nordnorske i bestræbelserne på at holde “hovedafsnitterne” fra døren.
  Sverige vil uundgåelig ende som et delt land, og kun svenskerne bestemmer hvor grænsen skal stå.
  Svenskerne må gribe til handling nu, ellers forpasser de tiden og chancen.
  Ikke noget forsøg på belæring, blot en lommefilosofisk betragtning af den potentielle fremtid.
  I øvrigt har jeg ikke tilgivet dig at du har nedlagt din blog.

  Kommentar by Finn A. Skov — 29. januar 2017 @ 17:59

 13. Lidt trist at læse all disse “de har selv været ude om det” kommentarer. Svenskerne er vores broderfolk, og Sverige er det centrale land i Norden. Falder Sverige, falder Norden.

  Kommentar by Anonym — 29. januar 2017 @ 21:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper