30. januar 2017

Storrud: “… den nye bølge af højreradikale lægger op til åbenlys politisk forfølgelse af vores bevægelse”

Venstreradikale Erik Storrud revser i en længere blogpost Uriasposten, ikke mindst en nylig opdatering om Rasmus Paludans Folkets Hus-indslag. Det meste er selvmodsigende klynk, der ikke er værd at kommentere, men som studie i den yderste venstrefløjs selvbillede er det lige akkurat en post værd.

Citeret fra Modkraft.dk, som jeg undtagelsesvis linker til – Antifascistisk analyse af en nationalkonservativ hjemmevideo.

“Bemærk at dette indlæg indeholder komplicerede overvejelser over svære sitautioner. Der er ingen sætninger eller afsnit der giver mening udenfor deres kontekst eller indlæget som helhed. … Hvis du derimod ikke evner reflekterede overvejelser der kræver indlevelse og omtanke vil jeg anbefale at klikke ind på Uriasposten hvor bloggeren Kim Møller givetvis snart har gjort alt arbejdet med at tage citater og passager ud af kontekst for dig. …

Som efterspil kan det nævnes at den højreradikale udleveringscentral Uriasposten har gjort deres bedste for at offentliggøre navne på alle de har været i stand til at identificere på videoen. Uriasposten nøjes i den forbindelse ikke med at offentligøre navne på dem der deltager i noget ulovligt, men offentliggører simpelthen fulde navne på alle det er muligt for dem at identificere! Altså alle der er til stede. Det er ubehageligt at tænke på at havde jeg dukket kommet fem minutter tidligere til mødet var jeg helt sikkert også blevet hængt ud på Uriasposten med fuldt navn og billede UANSET om jeg havde gjort noget eller ej. Det er et nationalkonservativt kamera og deres optagelser vil blive brugt til at fremme en nationalkonservativ agenda. Oplysninger der ikke passer ind i den (f.eks. at de møder en jøde der tydeligvis ikke er forfulgt i starten af videoen) bliver ignoreret.

[…]

Når nationalkonservative dukker op med et rullende kamera til et vores offentlige møder stiller det altså alle tilstedeværende antifascister overfor for to valgmuligheder og ingen af dem er gode.

1: Man kan stoppe dem væk og bidrage til at skabe optagelser der passer ind i den historie de ønsker at fortælle.

2: Man kan lade dem blive og acceptere at de filmer alle deltagere til et politisk møde.

Jeg vil vove den påstand at vi som antifascister slet ikke har et valg i den situation. Det er simpelthen ikke en mulighed for os at være antifascister hvis vi accepterer at politiske modstandere laver komplet video-registrering af alle deltagere til et politisk møde. … Jeg betragter det som ekstremt sandsynligt at Kim Møller uanset hvordan episoderne ved folkets hus havde forløbet ville få adgang til alt videomateriale fra besøget og at det ville blive brugt til politisk registrering af os. …

Vi har ret til at beskytte os selv når politiske modstandere registrererer os med henblik på offentlig forfølgelse. Derfor mener jeg vi er nød til at stoppe dem når de kommer med rullende kameraer på den måde de gjorde det i onsdags. Det er den eneste måde vi kan genskabe bare et minimum af modmagt til krænkende optagelser fra mennesker der ønsker at udstille og udslette os. Antifascisme er i den forbindelse helt bogstaveligt selvforsvar. Det er vigtere end hvorvidt vi skaber de videoer de gerne vil have. Det må være udgangspunktet for enhver diskussion om hvordan vi skal reagere. Den virkelighed vi åbner op for hvis vi lader dem filme os overalt de vil er alt for uhyggelig at tænke på. Vi har intet andet valg end at stoppe dem med de midler vi har til rådighed.

… når den nye bølge af højreradikale lægger op til åbenlys politisk forfølgelse af vores bevægelse er vi truet på vores eksistens. En verden hvor de ikke bliver stoppet er langt værre end de ubehageligheder der skal til for at stoppe dem.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/80346/trackback

22 Comments »

 1. Kan varmt anbefalde dette interview med nogle canadiske forskere om det segment hos venstrefløjen som er voldligt og hvordan de opfatter verden. Det er en meget rigid verden de lever i, som nok ikke kan nås med argumenter;https://www.youtube.com/watch?v=x_fBYROA7Hk

  Kommentar by Thorsted — 30. januar 2017 @ 01:21

 2. Den skovbørnehave er komisk. Er der måske nogen, der endnu har overvejet at angribe Simon Büngers registrering af politiske modstandere?

  Kommentar by BB — 30. januar 2017 @ 01:24

 3. @BB, 3

  Ja, den hykleriske “antifascist”-fascist Storrud glemmer også Rasmus Preston, ReDox’ kartotek og dem der hænger plakater op med nazi-beskyldninger som led i personhetz i hans organisations dårlige navn.

  Man græmmes over usagligheden, glædes over hans dommedagsagtige tone. Det er slut med opbakning til hans slags.

  Kommentar by Byg muren og luk broen! — 30. januar 2017 @ 02:01

 4. Folk som Storrud befinder sig i en slags mentalt loop. Ved at projicere alle deres egne modbydeligheder over på en udpeget fjende, kan de blive ved med at finde grunde til at reagere aggressivt mod denne fjende – uanset hvad fjenden siger eller gør.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 30. januar 2017 @ 02:11

 5. Ak, Storrud, Bünger osv. og deres evindelige AFA-Sturmabteilung er ynkelige.

  De lever kun på EinheitzliSStens bidrag, og de er ret kedsommelige.

  De såkaldte politiske møder, de deltager i, er hovedsageligt Sturmabteilungsangreb mod fredelige For Friheds-demonstranter.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. januar 2017 @ 02:36

 6. Skoleeksempel på den reciprokke logik og ledsagende nysprog, der nærmest er patognomonisk for fascistiske bevægelser og grupper, herunder Revolutionære Antifascister, Antifascistisk Aktion, Internationale Socialister med flere. Overfald på lovlydige politiske modstandere = selvforsvar; fascisme = anti-fascisme, etc.

  Kommentar by monse — 30. januar 2017 @ 03:08

 7. Bizart verdensbillede han har. Igen forfølger dem jo, der er blot nogle af deres modstandere, som dækker deres aktiviteter.

  Kommentar by Anonym — 30. januar 2017 @ 03:12

 8. OT

  Thorsted, jeg har smidt en kommentar i OT for en halv times tid siden. (hænger godt nok i filter).

  Dit link, som var ganske interessant, fik mig til at tænke på, hvordan feminister kan knuselske islams klynkende tosser. Og svaret er: Fordi de klynker.

  Det handler om et moderinstinkt. Som oftest er der tale om unge fertile universitetskvinder, som føler et naturligt behov for at udøve omsorg. Og med 10-15-20 års manglende graviditet og moderskab, så har de desperat behov for af bruge deres empatiske kapacitet. Og den er indstillet på noget, som er nogle måneder gammelt, og skriger i tide og utide. Bortset fra alderen, så passer det på muslimer og de ekstreme krænkelsesparate feminister/SJW.

  Så de bløde feminister støtter både hysteriske shariamuslimer og groteske pussy power feminister. Fordi de er biologisk programmeret til at reagere på klynk og skrigeri.

  https://www.youtube.com/watch?v=ZIpkdusnIkE
  https://www.youtube.com/watch?v=XUr_KQbWNGs

  Kommentar by Hr. Naturli' — 30. januar 2017 @ 04:14

 9. Offer rollen har de da til fælles med deres muslimske brødre..

  Kommentar by hans01 — 30. januar 2017 @ 05:48

 10. Der mangler et eller et par billeder af hr. Storrud, for at denne artikel er færdigredigeret.
  Det er da det mindste, du kan gøre for ham, Kim.

  Kommentar by T. Snorrason — 30. januar 2017 @ 06:17

 11. I en tid med universelt bedrag, bliver det at fortælle sandheden en revolutionær handling.

  Sandhed er en svær ting at sluge.

  Kommentar by Jan Huus — 30. januar 2017 @ 06:58

 12. PS
  Det er venstreekstremister jeg refererede til.

  Kommentar by Jan Huus — 30. januar 2017 @ 07:46

 13. ….Siger chekisterne med deres Redox arkiv og “anti fascistiske” overfald på grøntsags handlere og Dan Park, ha ha, det er jo til grin.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 30. januar 2017 @ 07:51

 14. Man skulle åbne en forretning, kun med salg af tudekiks, på Nørrebro – der er gode penge at tjene dér :-)

  Kommentar by kent — 30. januar 2017 @ 08:13

 15. “Vil Dansken i verden fægte,
  men dølger åsyn og navn,
  jeg ved, hans ånd er ej ægte,
  jeg tager ham ej i favn.”

  Kommentar by Bastardo — 30. januar 2017 @ 09:36

 16. Det vrælende og klynkende pattebarn Storrud bør ændre sit navn til StorTud….

  Kommentar by Al Capone — 30. januar 2017 @ 10:45

 17. Jeg er vild med hans forklaring om kameraer

  Kommentar by k.m — 30. januar 2017 @ 11:31

 18. Der er en vis underholdningsværdi i Storruds klage.

  VI VED HVOR DU BOR ! Hælder de nationalkonservative lim i låsen til Storruds postkasse? Pynter de hans dør med graffiti?

  Læs her om de stakkels tæskeholdssocialisters seneste bedrifter:

  http://www.trykkefrihed.dk/blog/2043/vi-ved-hvor-du-bor.htm

  “Tania Groth er For Friheds talskvinde, og det natlige graffitihærværk var med stor sandsynlighed et venstreradikalt forsøg på at intimidere Groth. I december fulgte tre tilfælde af natligt politisk hærværk vendt mod personer i kredsen omkring For Frihed.

  Pressefotograf Eyvind Dekaa, der har dokumenteret For Friheds demonstrationer, fik sin bil ødelagt af omfattende hærværk på en parkeringsplads ved sit hjem i Høje Gladsaxe. Fire ødelagte dæk, graffiti, ridser i lakken og skum i udstødningen var resultatet af den natlige hærværksaktion. Graffitihærværket bestod af følgende tekst: “RACIST FUCK PEGIDA”. Hærværket fik den kendte venstreradikale Erik Storrud, der er blogger hos det venstreekstremistiske site Modkraft, til at fryde sig på Facebook:

  “Eyvind (Eyvind Dekaa, red.): Jeg synes det er fryd din bil blev møbleret om. Så kan du lære ikke at være pegida (venstreradikales udtryk for For Frihed, red.) tilhænger eller hvad det nu er du er.”

  I samme uge i begyndelsen af december fik en For Frihed-aktivist to dæk på sin bil punkteret med kniv ved sin adresse i Sydhavnen. Dagen før havde advokat Rasmus Paludan, der deltager i For Friheds demonstrationer, fået raseret sit advokatkontor i samme bydel, da en tændt pulverslukker blev smidt igennem en rude til kontoret. Der blev desuden udført graffitihærværk vendt mod For Frihed på advokatkontorets facade.

  I sidste uge blev Tania Groths hjemadresse opsøgt igen. Denne gang puttede ukendte geningsmænd lim i låsen til Tania Groths postkasse. Og lørdag blev en For Frihed-aktivist overfaldet på vej hjem fra For Friheds demonstration. Ved Nørreport Station angreb et tæskehold på fire venstreradikale en lille gruppe For frihed-aktivister, der omfattede to ældre kvinder, og en aktivist fra For Frihed blev slået flere gange i ansigtet. Overfaldet er anmeldt til politiet. Mandens navn blev i øvrigt råbt højt af venstreradikale Daniel Rask under For Friheds forrige demonstration.

  Gerningsmanden til overfaldet udpeges ifølge bloggen Uriasposten af en kilde som Jean-Martin Rundstrøm Christensen, der i 2009 var spidskandidat for Enhedslisten i Horsens. Jean-Martin Rundstrøm Christensen har ifølge Krak adresse i det venstreradikale kollektiv Bumzen på Nørrebro.

  Overfaldet ved Nørreport Station var ikke en enkeltstående episode. På vej til lørdagens demonstration blev en ældre kvinde antastet af moddemonstranter. To pensionister, der havde deltaget i For Friheds demonstration, blev overfuset i toget på vej hjem, mens en af de faste deltagere blev forulempet af tre venstreradikale på Hovedbanegården.”

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 30. januar 2017 @ 12:42

 19. Interessant detalje:
  Jean-Martin Rundstrøm Christensen, der i 2009 var spidskandidat for Enhedslisten

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 30. januar 2017 @ 12:45

 20. “….mennesker der ønsker at udstille og udslette os.”

  Det er nok nærmere de imbecile venstreradikales islamistiske “brødre”, som vil udslette dem, når Kalifatet kommer….

  Kommentar by Al Capone — 30. januar 2017 @ 13:50

 21. Ha Ha You aint seen nothing yet..
  Ingen vold !
  Ingen selvtægt !
  Overhold loven- med lov skal man land bygge
  For Gud Konge og fædreland
  Danmark gennem 1000 år
  Vær Klar
  Vær Beredt

  Kommentar by klaus — 31. januar 2017 @ 02:07

 22. ..Og kære Daner , find en fritids beskæftigelse en forening med krut i eller ud eller ud og nyd den danske natur i et konsortium

  Kommentar by klaus — 31. januar 2017 @ 02:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper