30. januar 2017

Niels Lillelund: Sande rygter bringer vi gerne, hvis de ikke opildner til ‘afvigende stemmeafgivninger’

Det medierne kalder ‘fake news’ er blot nyhedshistorier der er vinklet i en uønsket retning rent ideologisk. Skøn klumme af Niels Lillelund i Jyllands-Posten – Falske nyheder og sande rygter (kræver login).

“Hvad de tavse medier imidlertid ikke forstår, er, at det er dem, der har skabt Breibarts News. … Husker De historien om, at Henrik Gade Jensen var nazist? Den fortalte vi gerne videre, for det var ikke fake news, det var true rumours (som Anna Libak vittigt kaldte det i sin klumme i Berlingske Tidende). Sande rygter bringer vi gerne videre, hvis de er passende og ikke opildner til had og afvigende stemmeafgivninger.

… var der ikke noget med, at de syriske flygtninge for størstedelens vedkommende var hjertekirurger og atomfysikere? Det var der vist, og det var de så ikke, men hvordan kunne vi tro det? Var det fake news? Ingen efterspørger tilsyneladende sandheden om den sag, så jeg googlede lidt og fandt f.eks. en mand ved navn Henning Jørgensen; han er professor, og det er jo ikke så lidt at være.

‘Det vil spare staten for kæmpe beløb, hvis de veluddannede syrere kommer i ordinær beskæftigelse inden for deres fagområde så hurtigt som muligt. Hvis du i stedet sætter biologer, ingeniører og andre fagpersoner til at gøre rent hjemme hos danskerne, så udnytter du ikke den kæmpe investering, uddannelse er. Statsministeren har jo fået det til at lyde, som om vi er ved at blive rendt over ende af en flok analfabetiske landsbytosser, mens virkeligheden er, at der ligger enorme ressourcer gemt i gruppen af syrere. Især kvindernes uddannelsesniveau er overraskende højt,’ sagde han sidste år til Magisterbladet, og man burde næsten hænge ham op på det.

Han forsker, forstås det, i ‘arbejdsmarkedet set med lønmodtagerbriller’, en nydelig beskæftigelse, men hvem skal betale for de syrere, der alligevel ikke var tandlæger.?

Jeg beklager, men det skal jo lønmodtagerne, ganske almindelige lønmodtagere eller de samme almindelige lønmodtagere, som mellem år og dag bliver frustrerede over alle de nyheder, der jo ikke i den forstand er falske, men på den anden side heller ikke er sande, fordi de er så nøje udvalgt og vinklet. Que faire? Måske skulle man stemme på Trump.”

Oploadet Kl. 01:10 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/80349/trackback

15 Comments »

 1. Niels Lillelunds og Per Nyholms ugentlige klummer optræder sædvanligvis side om side i avisen, hvilket måske ikke er tilfældigt. Den ene har humor, vid og hjertet på rette sted, mens den anden er indbegrebet af snæversynet sur gammel mand. Jeg morer mig med den hjertevarme, og over den sure.

  Kommentar by monse — 30. januar 2017 @ 02:22

 2. Åh jo, den husker de fleste vel, og alle vidste, det var løgn: Alle syriske migranter var hjerneforskere, raketvidenskabsmænd og specialingeniører.

  Hvis det skulle forholde sig således, ville Syrien være et rigt land, som alle højtuddannede ville valfarte til. Sådan var det blot ikke.

  I stedet har vi fået syriske langskæggede ‘uledsagede flygtningebørn’, der i en række tilfælde har voldtaget og det, der er værre, etniske danskere.

  Man kan så glæde sig over, at langt de fleste af disse syriske ‘flygtninge’ på opfordring af Tysklands Kansler og Sveriges statsminister har bosat sig i Tyskland og Sverige.

  Bortset fra de, der fra Sverige er rejst hjem med fri returbillet og 30.000 i lommen, fordi de ikke øjeblikkelig fik bil, hus og familiesammenføring. Så tør man gætte på, at de nok ikke er personligt forfulgte.

  Denne ‘professor’ Henning Jørgensen er naturligvis fra Ålborg Storcenter. Ellers ville det have være Roskilde Storcenter. Begge berygtede for deres – hmm – noget alternative tilgang til virkeligheden.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. januar 2017 @ 02:22

 3. Fake News fra Aftonbladets lederskribent Martin Aagård der skrev, at 85% af de somaliske indvandrere rent faktisk har en videregående uddannelse.

  http://www.rothstein.dk/2014/mellem-klanen-og-staten/

  Fakta:

  0% af de somaliske flygtninge har en videregående uddannelse

  http://uim.dk/nyheder/integration-i-tal/integration-i-tal-nr-2-24-maj-2016/nyankomne-flygtninge-er-lavtuddannede

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 30. januar 2017 @ 02:32

 4. Det sjove er så, at både Tyskland og Sverige har indført skærpet grænsekontrol efter deres refugees welcome i 2015 og 2016.

  Hvorfor mon Tyskland og Sverige lige pludselig ikke vil har atomfysikere og andre fantastiske mennesker inden for deres døre? Eller alle de fantastiske og veluddannede somaliere, som Jørgen Nielsen så fint linker til?

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. januar 2017 @ 02:42

 5. Husker den om de 500 dødsfald om året som skyldes brændeovne..Det var vist noget med en RUC studerende RYAN Lunds der havde stået for undersøgelsen..

  Kommentar by hans01 — 30. januar 2017 @ 05:46

 6. Hmm begrebet alternative “facts”(hvordan kan noget faktuelt forklares alternativt?), som Trumps personlige rådgiver Kellyanne Conway og hams presse sekretær Sean Spicer har opfundet til ære for den “store leder” løser det hele! Man kan sige og skrive hvad man vil, og man kan også ændre det den næste dag uden, at det på nogen måde skulle sætte spørgsmålstegn ved ens troværdighed. Det er faktisk genialt😂

  Kommentar by Pedersen — 30. januar 2017 @ 08:45

 7. Alle vesterlændinge, der vil leve, skal stemme på deres egen Trump!

  Kommentar by Winged Hussar — 30. januar 2017 @ 09:06

 8. Begrebet ‘fake news’ opstod i MSM-verdenen, da MSM opdagede, at definitions-, fortolknings- og offentliggørelsesmonopolet var ved at glide dem af hænde på grund af mangeårigt misbrug. Befolkningens tillid til MSM som formidler forsvandt, til fordel for den seriøse del af bloguniverset.
  Svaret på denne eksistenstrussel var, at MSM opbrugte den sidste rest af tillid på at søge at sværte alt non-MSM som ‘fake news’ – hvilket selvfølgelig ikke lykkedes, da det var åbenlyst vrøvl.

  Kommentar by Bastardo — 30. januar 2017 @ 09:28

 9. Fremragende klumme af den altid velskrivende og morsomme Niels Lillelund i Jyllands-Posten (Han er årsagen til at jeg nu kun køber JP om søndagen hos bageren efter jeg opsagde mit abonnement, da den med den nye redaktør blev til ‘Politiken Vest’:-)

  Niels Lillelund pinpointer skarpt at kampagnen mod online fake news er løgnemediernes eksistenskamp efter at de mistede den sidste rest af troværdighed med deres politisk ensidige kampagne for Hillary Clinton, som de fleste nu kan gennemskue.

  ‘Licenshesten’, som hustruen til en af løgne-korrespondenterne skulle have med for fortsat at kunne ride i sin udlændighed i USA, blev så et morsomt krydderi på afsløringerne. DR-journalist Johannes Langkilde havde gudhjælpemig fået med i sin korrespondent kontrakt, at konens hest skulle rejse med på licensbetalernes regning!

  MSM-løgnepressen med DR og TV2 i spidsen lyver og vinkler nyheder politisk i venstreorienteret/islampositiv retning. Det kan ingen normale være i tvivl om. Nogle mener måske det er OK i ‘den højere sags tjeneste’?

  Derfor er det let for diverse online medier at afsløre MSM-løgnepressens løgne.

  Her hjælper også wikileaks og andres offentliggørelse af hackede dokumenter, som er 100% autentiske og som offentliggøres uden redigering. De er anonymt ‘dumpet’ i wikileaks ‘dropbox’ af ansatte i pågældende forvaltninger og organisationer og som på den måde bryder deres embeders tavshedspligt som whistleblowere. Ofte ruller der hoveder blandt de afslørede i den andledning.

  MSMs hemmelige samarbejde med deres favoriserede politikere, som underhånden har fået spørgsmål at vide, de ville blive stillet osv er også afsløret af online medier og blogs.

  Den vigtigste manipulation MSM-løgnepressen med DR og TV2 i spidsen foretager er imidlertid det, de undlader at bringe, fordi det ikke støtter deres politiske kampagne vinkel.

  MSM-løgnepressen med DR og TV2 i spidsen arbejder helt åbenlyst ikke (længere?) I SANDHEDENS TJENESTE. Derfor får diverse online medier flere og flere besøgende og læsere, fordi mange har indset, at det er nødvendigt for at kunne blive orienteret om virkeligheden i deres land og i verden i dag.

  Kommentar by A-mad — 30. januar 2017 @ 10:18

 10. Det kaldes også holdningsmassage, selv om der skulle slippe en enkelt hjernekirurg og en enkelt raketforsker over grænsen til Danmark fra verdens største sandkasse, så er det ligegyldigt for de slæber deres ækle underudviklede kultur og deres lavt tænkende kvindesyn med sig, at Danmarks statsminister tror at han kan bilde Danskerne en kæmpeløgn ind fortæller hvor lavpandet han er og at han mangler jordforbindelse, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 30. januar 2017 @ 10:26

 11. Den såkaldte “professor” Henning Jørgensen er privat ven med vores store folkekære statsmand Mogens “Che” Lykketoft.

  Altså endnu en såkaldt “ekspert”, som ukritisk får lov til at misbruge sin titel til at lege politiker….

  Kommentar by Al Capone — 30. januar 2017 @ 12:06

 12. # 11

  Beklager jeg huskede forkert. Det er ikke Lykketoft, som “professoren” er privat ven med, men derimod vores tidligere folkekære statsminister Poul Nyrup “Cykelhjelm” Rasmussen.

  Det ændrer dog ikke på pointen!

  Kommentar by Al Capone — 30. januar 2017 @ 13:58

 13. De syrere, der er kommet til Danmark, er for størstedelens vedkommende unge desertører uden nogen særlig uddannelse. Mange af dem lyver sig yngre, end de er, for derved at opnå fordele ved at få behandlet deres ansøgning efter de særligt lempelige regler, der gælder for mindreårige.

  Desertører er ikke flygtninge i folkeretlig forstand, men simple forbrydere.

  Modsat hvad mange tror giver de såkaldte menneskerettigheder eller FN’s flygtningekonvention aldrig syrere ret til at komme til Danmark. Så snart en flygtning er kommet i sikkerhed i et naboland, er han eller hun ikke flygtning længere.

  Kommentar by Søren — 30. januar 2017 @ 19:35

 14. En hyggelig fødselsdag i legelandet ‘Børnenes Eventyrfabrik’ i Kokkedal endte ubehageligt for to skolepiger søndag eftermiddag.

  Kommentar by dd — 30. januar 2017 @ 23:49

 15. […] Niels Lillelund: Sande rygter bringer vi gerne, hvis de ikke opildner til ‘afvigende stemmeafgivni… […]

  Pingback by Flere Falske Nyheder fra Løgnepressen | Hodjanernes Blog — 31. januar 2017 @ 14:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper