31. januar 2017

Manden bed hunden: Alexandre Bissonnette, 27-årig højreorienteret studerende stod bag moské-drab

Der er stadig uafklarede spørgsmål, men ‘Bottom line’ – MSM gættede rigtigt. Den anholdte marokkaner var et tilfældigt vidne, og den enlige gerningsmand var en 27-årig universitetsstuderende ved navn Alexandre Bissonnette. Han virker til at have fornuftige politiske holdninger, men motivet var desuagtet had til muslimer. Jeg tror det er bedst jeg holder fra statsmedierne i morgen.

(27-årige Alexandre Bissonnette, der myrdede seks muslimer i Quebec-moské)

Flere detaljer hos Heavy.com.

“… another former classmate, Jean-Michel Allard-Prus, who studied politics with him, at Université Laval and has kept in touch with him, told Le Journal de Quebec that Bissonnette, ‘has right-wing political ideas, pro-Israel, anti-immigration. I had many debates with him about Trump. He was obviously pro-Trump.

And a third university classmate, Vincent Boissoneault, who grew up with Bissonnette, was friends with him on Facebook, told the Globe and Mail, ‘I can tell you he was certainly no Muslim convert. I wrote him off as a xenophobe. I didn’t even think of him as totally racist, but he was enthralled by a borderline racist nationalist movement.’

Acquaintances said he became interested in the far right movement when Marine Le Pen, the leader of the far-right National Front in France, spoke in Quebec City in March 2016, the Globe and Mail reports.

[…]

Bissonnette likes the Facebook pages of U.S. President Donald Trump and French far-right leader Marine Le Pen, but he does not express support for them elsewhere on his page. Other likes include the Israel Defense Forces, United With Israel and Parti Québécois of Université Laval.

He also likes U.S. Senator John McCain, a moderate Republican who has opposed Trump on some issues, President George W. Bush, the Canadian New Democratic Party and late Canadian politician Jack Layton, who was a leader of the left-wing NDP, so the likes do not shed much light on Bissonnette’s beliefs.”

Oploadet Kl. 02:26 af Kim Møller — Direkte link61 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/80368/trackback

61 Comments »

 1. Hvis folk ikke har et netværk hvor de kollektivt har gejlet hinanden op eller fået en form for moralsk støtte så må man se lidt på personens psykologi. Der skal altså en del til for, at slå andre mennesker ihjel.

  Kommentar by Thorsted — 31. januar 2017 @ 03:07

 2. Det er false flag, det her. False flag som gik galt. De vil gerne ha’ jer til at tro, at det bare var en ensom og ond højre-tosse som stod bag, men i virkeligheden er det bestilt arbejde oppe fra, altså fra systemet med Soros i spidsen. Først kørte de vildt med at der var snyderi med valgresultatet, men det gik ikke godt for det liberale apperat. Så prøvede de at sige at det var Putin og Rusland som hackede, men den hoppede folk heller ikke på.

  Og nu er de efter ban-weekenden med hysteriske reaktioner mod Trump, så gået videre med deres plan. Soros trykker bare på en knap og så er der demonstrationer overalt, det er patetisk. Ham Bissonnette er bare en patsy, ikke noget som helst andet – og jeg vidste bare at der ville ske ting nu her efter den skrige-weekend, hvor liberale og røde folk og pressen opførte sig aparte – man kan sige til sig selv, at det er lidt underligt at en såkaldt Trump-fan skulle gøre sådan noget nu, det gi’r jo ingen mening.

  Trump har lige vundet og det hele kører som det skal, så laver man da ikke sådan noget her – så naturligvis er det Soros work, det her. Det her med Bisnnonette er guf for MSM, som ævler om de stakkels muslimer, som igen bliver de evige ofre.

  I må selv om I vil tro på det her med False flag og den dumme patsy – men det er altså bare sandheden.

  Kommentar by Gamle Jas — 31. januar 2017 @ 05:14

 3. Historien var stort set væk fra medierne, men nu er de ved at opdage det. De kommer til at feste hele dagen.
  http://ekstrabladet.dk/112/politi-sigter-27-aarig-studerende-for-seks-drab-i-moskeangreb/6513492
  “den sigtede tidligere har udtrykt sin beundring for den amerikanske republikanske præsident, Donald Trump, samt sin støtte til den højreorienterede franske politiker Marine Le Pen.”

  Kommentar by Martin — 31. januar 2017 @ 05:25

 4. på et tidspunkt kommer modreaktionen..

  Kommentar by hans01 — 31. januar 2017 @ 06:13

 5. @1

  Der findes et latent modus hos alle for at dræbe såvel sig selv som andre hos alle mennesker, og det modus aktiveres meget let hvis miljøet er til stede. Med andre ord så er det, at slå ihjel meget let, ja det er faktisk naturligt for ikke bare mennesket, men for biologiske individer i det hele taget. Det er miljøet der som et hvilket som helst andet medium, der fordrer en udvikling og i drabs tilfælde et modus, der er interessant. Man ved fra utallige studier af såvel selvmord som drab, at eksv. højdeskræk og ubehag ved, at se blod overvejende er de grænser der er sværrest, at nedbryde for det individ der enten vil slå sig selv ihjel ved, at hoppe ud fra et tårn eller lign. eller det individ der vil slå et andet individ ihjel.

  Det handler i bund og grund om tryghed ved miljøet, og det afgørende er altså, at der skal være de rette miljø omstændigheder for, at modus aktiveres. Her kommer personens psykoligske profil selvfølgelig ind i billedet, da det er meget individuelt hvilket miljø en person finder sig tryg i. Faktisk er det ofte sådan, at imens et individ finder tryghed i socialt samværd eller eksv. kulturprægede omgivelser, vil et andet individ finde tryghed i isolation og naturprægede omgivelser. Den enes modus kan aktiveres iblandt andre mennesker eller menneskeskabte omgivelser, den andens modus aktiveres hvor personen enten er alene eller iblandt andre hvor personen ønsker, at hævde sin overlegenhed og i princippet sin overbevisning om eneret til det miljø.

  Når man i militæret i bund og grund nedbryder soldater i eksv. eliteenheder før de udsendes, er det et forsøg på, at gøre dem trygge eller vante ved netop utrygheden og det uvante, da det er forudsætningen for, at de i sidste ende kan aktivere deres modus for, at dræbe i netop utrygge og uvante omgivelser. Det er således ikke uden grund, at man bruger meget mere tid på, at træne soldater på miljøet end på, at give dem et egentligt modus for, at slå ihjel.

  Kommentar by Pedersen — 31. januar 2017 @ 06:13

 6. Mon vi straks se interview med terroristens moder og venner der alle ikke kan forstå hvorfor drengen er blevet radikaliseret? og han var sådan en flink dreng, som hjalp alle de gamle i kvarteret?

  Kommentar by hans01 — 31. januar 2017 @ 06:17

 7. Højreorienteret og, påstået, rabiat Israel tilhænger. Hvor mon hadet kommer fra?

  Kommentar by Buris Holm — 31. januar 2017 @ 06:17

 8. Tryk avler modtryk…

  Kommentar by IstandwithIsrael — 31. januar 2017 @ 06:31

 9. Det er overraskende sent, at en sådan modreaktion dukker op. Det siger en del om vores høje civilisationsstadie. Men selv civiliserede mennesker har en grænse. Den ser vi nu er ved at være nået.
  Og MSM? Ja de vil da uden tvivl feste de næste tre år på den historie. Men uanset hvor meget de fester vil historiens møllehjul kværne videre, og det ragnaroks komme, medierne har støttet så varmt, slipper de ikke for at blive draget til medansvar for.

  Asger Aamund kan sikkert have en pointe i, at det blot er disse offerhistorier muslimerne venter på for at intensivere krigen mod os. Ligesom når Marine Le Pen og Geert Wilders vinder stort om kort tid. Muslimers offerrolle er da fuldendt. Men men men: Fortsætter vi med samme apati som hidtil, bliver vi helt sikkert udryddet som et folk og en kultur. Gør vi modstand vil nogle af os blive slået ihjel, men til gengæld er der en chance for at vi som folk overlever. Prisen bliver høj, men hvad er alternativet?

  Kommentar by Margrethe — 31. januar 2017 @ 06:32

 10. Så er islams venner på gaden.
  Havde nu bare været en blegfed canadier der var blevet stukket ned af korandyrkere så havde man siddet trygt og lunt hjemme i sofaen.

  http://www.b.dk/globalt/politi-sigter-27-aarig-studerende-for-seks-drab-i-moskeangreb

  Kommentar by Frank Hagmann — 31. januar 2017 @ 06:47

 11. Hvorfor blev der så ifølge vidner råbt “Allahu Akbar”?

  Kommentar by Liva — 31. januar 2017 @ 07:29

 12. Uanset hvad så nærmer store samfundsforandringer sig. Folk gør oprør på alle måder. Ved at stemme anderledes, via nettet, via produktionen af bøger og digitalt materiale som er anderledes, via demonstrationer og nogen som ham der.

  Det interessante her er faktisk om forargelsen over hans dåd kort eller langvarigt ændrer noget eller om bølgen fortsætter med at rulle. Den dag multikultierne ikke længere kan fordømme nogen med bred opbakning har de tabt. Så ved de at de har tabt og kan kun vente på det helvede som til alle tider har været forræderens!

  Kommentar by Sigwar — 31. januar 2017 @ 07:44

 13. Liva — 31. januar 2017 @ 07:29 Jeg formoder at allahu akbar bliver råbt i flere sammenhænge, f.eks under sorg og panik. Den lille lort skal bare i fængsel for evig tid. Det edder fukmar for ulækkert, at gå ind og skyde folk i ryggen. Man kan være uenig om tingene, men en terrorhandling er en terrorhandling uanset motiv og holdning.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 31. januar 2017 @ 07:58

 14. 10

  “Det edder fukmar for ulækkert, at gå ind og skyde folk i ryggen. Man kan være uenig om tingene, men en terrorhandling er en terrorhandling uanset motiv og holdning.”

  Jeg er 100% enig.

  Kommentar by Liva — 31. januar 2017 @ 08:04

 15. Det er – hvor sørgelig den end er – en enlig svale. Det er en dråbe i havet i forhold til den muslimske terror. Den såkaldte ‘højrefløj’ i vesten er nærmest fredelig i sammenligning med islamisterne og venstrefløjen. Lad aldrig ‘propagandaministeriet’ bilde jer andet ind.

  Undskyld til Frank Jensen, tidligere operativ chef i PET, der ifølge referatet, jeg så i går i TV2 vurderede angrebet som sandsynligvis ”højreekstremistisk”. Han er altså ikke en ny Bonnichsen – som jeg ironiserede – men havde ret i sin vurdering.

  Dog med løgnemediernes udbredte brug af Fake News er der altid en rest af tvivl tilbage om deres ’nyheder’?

  »Henrik Dahl: Det er jo venstrefløjen, der står for de falske nyheder«
  »Der har ikke været større nedskæringer i den offentlige sektor, end hvad der svarer til nedgangen i bestanden af ferskvandsdelfiner i de mægtige floder i Jylland.« MANDAG D. 30. JANUAR 2017
  http://www.b.dk/kommentarer/henrik-dahl-det-er-jo-venstrefloejen-der-staar-for-de-falske-nyheder

  Kommentar by A-mad — 31. januar 2017 @ 08:21

 16. Nu er det jo et menneske vi har med at gøre. Det bliver spændende at se hvad pressen finder af baggrundsstof om problemer, ja moske sindssygdom, der gør gerningsmand til offer for et eller andet samfundsrelateret.
  Ironi kan være anvendt.

  Kommentar by Menig 442 — 31. januar 2017 @ 09:45

 17. Lidt OT men alligevel:

  Den såkaldte “korrespondent” Jesper Steinmetz kalder på TV2 Trump for “ondskabsfuld” og “ømskindet” efter at han har fyret justitsministeren.

  Hvad skulle vi dog gøre uden MSM….

  Kommentar by Al Capone — 31. januar 2017 @ 10:21

 18. Mobilepay vil give flere bidrag:)

  Kommentar by Anonym — 31. januar 2017 @ 11:21

 19. Al Capone — 31. januar 2017 @ 10:21 Ha Ha, ja hvad fanden skal en præsident med en justitsminister, der nægter at føre lovgivningen ud i livet.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 31. januar 2017 @ 11:46

 20. MSM vil leve højt på det modbydelige angreb det er der vist ingen tvivl om.

  Fakta er stadigvæk at den står 30.000 – 2 i islams favør.

  Kommentar by Santor — 31. januar 2017 @ 11:53

 21. Når der bliver nok af dem, kalder man det borgerkrig.

  Kommentar by Svend — 31. januar 2017 @ 12:11

 22. Tjah …en dråbe i havet i forhold til den terror islam udøver, men ok…..trist nok alligevel. Statsmedierne og msm kommer, ligesom Kim forudsiger- og jeg følger nok hans eksembel, til at koge suppe på den og anklage alle fra Lars Hedegaard til Pia Kjærsgaard og Trumf etc etc etc for angrebet, så syndebukke bliver der nok af, imens Islam går fri. Trist. God tirsdag trods alt. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 31. januar 2017 @ 12:30

 23. Sandheden og seriøsitet først. Det er godt at man oftest kan stole på Uriasposten. :-)

  Kommentar by Lars H — 31. januar 2017 @ 14:39

 24. Hov, nu hænger min kommentar i filteret igen.
  Der er også en i OT fra tidligt mandag morgen, som stadig ikke er dukket op.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 31. januar 2017 @ 14:41

 25. Ja, ingen tvivl om en kommende langvarig suppekogning.
  Men i skrivende stund er MSM påfaldende stille? Er løgnemedierne selv afventende, og i tvivl om hvorvidt det er hele sandheden der indtil nu er kommet frem?
  Er MSM ramt af deres eget skabte dilemma: hvad er sandt og hvad er falsk? Tør de ikke ubetinget stole på hinandens og politiets udtalelser?

  Kommentar by Birger Jensen — 31. januar 2017 @ 14:43

 26. Igen god journalistik af Møller. Vent nu at se. Det kunne jo være, at manden bed hunden.
  Jeg tvivlede stærkt, men sådan er det jo – ser det ud til.
  Tak til Møller igen – og alle hans vågne “disciple” for at være langt forud for MSM-nyhedsdækningen.
  De fleste af os tog fejl. Men ikke i vores advarsler om den blodige konflikt, islam har lagt op til.
  Det er ikke “hvide” studenter på Quebecs Laval Universitetet, der har bedt om den slags.
  Nr. 13 og 14, Tidligerehjernevasket og Liva. Jeg er 100% enig.
  Også enig med 19 Santor. Det står 30.000 – 2 til fredens religion islam.

  Kommentar by Catfish — 31. januar 2017 @ 14:52

 27. Catfish: “Det er ikke “hvide” studenter på Quebecs Laval Universitetet, der har bedt om den slags.”

  Det er jeg nu ikke så sikker på. Laval University skulle efter sigende være voldsomt inficeret med feminisme/SJW/politisk korrekthed.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 31. januar 2017 @ 15:07

 28. Nogen siger Trumps dekret om indrejseforbud giver flere terrorister !!!

  Det vil sige en demokratisk valgt præsident ikke kan regere, uden det fyger med trusler i baggrunden.

  Trusler og vold er grunden til at Islam vinder frem i den vestlige verden. Det er jo tydeligt at politikere over hele linien ikke tør føre den nødvendig politik.

  Kommentar by k.m. — 31. januar 2017 @ 15:59

 29. Nu kan vi se frem til, hvordan det afskyelige attentat i Quebec vil blive brugt imod Trump og Le Pen og Wilders – og “populisme” og “højreradikale” etc.
  Pussy-huer og hoveder mod Trump. Men hvad med pussy-hoveder imod muslimers drab overalt på kloden af kvinder og små piger. Hvorfor har man ikke protesteret mod det?
  Et godt billede kan ses på Snaphanen, Julie Cæsars søndagskronik. Jeg håber ikke, der er nogle herinde, der går glip af hendes søndagskronikker. Det er svensk kritik af Sverige og verden, når det er bedst.

  Kommentar by Catfish — 31. januar 2017 @ 16:01

 30. Anton Pettersson.- Ære være hans minde.

  Kommentar by dansker — 31. januar 2017 @ 17:49

 31. Jeg nægter at tro på, at en hvid ung mand, som angivelig støtter Marine Le Pen, vil råbe Allah Uh-Akbar mens han skyder ind i en moske.

  Det må være løgnepressens fake news for at opretholde sit fjendebillede

  Kommentar by k.m — 31. januar 2017 @ 20:09

 32. @30.
  Hvem råbte Allah Uh-Akbar?

  Kommentar by mb — 31. januar 2017 @ 20:45

 33. mb
  Jeg ved ved det ikke, gør du?

  Kommentar by k.m — 31. januar 2017 @ 20:49

 34. Den gode nyhed(!?) er at tosserne har travlt med at være forargede over Trump og hans fornuftige stop for import af muslimer. Denne historie lader til at være druknet i nyhedsstrømmen.

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 31. januar 2017 @ 21:33

 35. De stakkels ofre var medlemmer af en menighed, som støtter terrororganisationer:

  http://tsecnetwork.ca/2017/01/30/terrorist-shooting-at-muslim-brotherhood-mosque-shining-the-light-on-intelligence-government-and-the-muslim-brotherhood/

  Kommentar by Hr. Naturli' — 31. januar 2017 @ 21:40

 36. Se også dette klip fra moskéen:

  https://youtu.be/zLOKvDkOzvA?t=154

  Typisk muslimsk. Jeg græder tørre tårer.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 31. januar 2017 @ 21:43

 37. Jammen Uanset om manden råbte Allah Uh-Akbar eller ej, så var det jo rigtig det han gjorde.
  Var det så vennen Mohamed Khadi der råbte Allah Uh-Akbar. ?
  ————————————————————-
  Lad os tage et lille regnestykke:
  70 Mio døde i hele WW2, Befolkningen dengang i 1940 var 2,3 Mia.
  Dvs at der døde 3,04% af jordens befolkning.

  Hvad så nu WW3. forudsat samme %sats:

  I 2011 er der 7 Mia.
  7 Mia x 3,04% = 213 Mio
  Billigt ikke. Der er 5 x så langt til en Milliard, hvilken er Muslamme delen.
  Dvs at hver mand skal nappe mindst 5 stk.
  Ren tankespind, men besnærende. :) :)
  —————————————————–

  Kommentar by Sindsro — 31. januar 2017 @ 21:54

 38. 14. Liva.
  Ikke når det går ud over Muslimer.
  ————————————
  De Danske arkæologer har stået over for en mord gåde, der er fundet omkring 2000
  lig i Illerup Ådal og i de omkring liggende moser.

  Gåden er nu løst: ligene er af indtrængende Muslimer der ville erobre landet,
  det kan ses af ligresterne, at de var ret primetive og har åbenbart fået så hatten passede.!!

  Nu ikke blødsøden Liva. Vi ER i krig.

  Kommentar by Sindsro — 31. januar 2017 @ 22:09

 39. Herinde bryder vi os ikke om terror, uanset hvem, der udøver den. Vi spejder stadig efter en officiel dansk politik, der vil stoppe masseindvandringen og bringe kontrollen tilbage til danskerne. Jeg mener også at kunne udtale på de flestes vegne, at det officielle Danmark har ret og pligt til at udøve magtfuld, dvs bevæbnet (til dels militær) indsats i forbindelse med udvisning, hjemsendelser og grænsekontrol i bred forstand. Jo længere regering og folketing venter med at sætte dette i værk, jo mere sandsynligt bliver det, at såkaldt højreorienteret terror såsom det, vi tror, vi ser i Kanada, vil blive normen. Vi skal jo ikke være blinde for, at politikernes og dommernes handlingslammelse beror på en skræk for hvad Muhammeds raske svende kan finde på for at gennemføre Allahs vilje. Jeg anser det for sandsynligt, at vore hjemlige ikke-eksisterende såkaldte højreorienterede voldsmænd skal have noget mere vind i sejlene, før balancen indfinder sig politisk og juridisk. Indtil det punkt, må vi se i øjnene, at vore bødler gør det godt. Deres bedste chance er at holde os dissidenter i ro med al det tryk, de kan mønstre. Om tyve eller tredive år, er befolkningsudskiftningen gennemført og er gået godt. Tror de! Min modvillige prognose er, at frihedskampen vil blive ført med mange usympatiske bidrag a la Breivik og Bissonnette inden den kommer rigtigt i gang. Det må vi hellere vænne os til uden at tvivle på, hvad endemålet er. Vi skal frem for alt fokusere på forræderne. Den nuværende lovgivning tillader ikke, at jeg beskriver mine idéer om, hvordan forræderne skal behandles. Men jeg ser det gerne gjort fra dags dato. Skulle vi nå dertil, vil det selvfølgelig have virkning på, om nogle kan sidde uantastet i en moske og bede til Allah og lægge råd op om vor undergang.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 31. januar 2017 @ 22:11

 40. Du beder selv om det Tommy Jørgart…alle kender min holdning!

  Vor undergang er på vej…der er intet vi kan stille op!

  Vi er oppe mod så store og uovervindelige kræfter, at vi ikke mere har en chanche for at ændre på udfaldet – kun på hvor alvorligt og omfattende det kommer til at ske.

  Hvad er det for kræfter der forhindrer, at undergangen kan stoppes og ændres?

  Såre simpelt – Det er folket – de mindst 80 procent, som når det kommer til stykket, ikke tør sætte hårdt mod hårdt og tage kampen.

  Årtiers politiske kampe og hændelser har stadigt ikke flyttet nogen eller noget afgørende – Trods utallige ulykker og terror you name it…opnår enhedslisten aktuelt næsten 10% af stemmerne, alternativet 6-8 procent, radikale 4-5 procent og ny alliance (radikale light) ligeså – socialdemokratiet og DF har al modstand og retorik i munden og vil og tør ikke træde i karakter – venstre og konservative er på sin vis også socialdemokrater og dem kan man heller ikke regne med.

  Der er kun 15-20 procent af befolkningen, som måske ville ofre alt for at stoppe vanviddet – det kan og vil ikke ske ad demokratisk vej – desværre – og et voldeligt oprør og kamp om magten vil de tabe (hvad viste foråret 1945 og retsopgøret efter?). De allierede vandt ww2 krigen for os og det kommende opgør/undergang vil kun kunne forhindres ved hjælp fra andre europæiske landes befolkninger, dem som det lykkes for at vælte magten og tage kontrol og udføre det fornødne oprør og revolte – voldeligt!

  Danmarks befolkning vil ikke selv gøre sig fri, hverken demokratisk eller voldeligt – man er få få og vil aldrig opnå den fornødne magt og power til at iscenesætte det, udføre det og vinde kampen – desværre!

  Underkast jer hvis man ikke orker andet, eller uddan jer til globalt liv (børn og børnebørn), emigrer til til sikre fremgangsrige områder af verden, eller hvor grundlaget er for dette – søg mager og alliancer her – Danmark er forbi som selvstændig nation inden der er gået 50 år!

  Game over…

  Kommentar by Black Watch — 31. januar 2017 @ 23:28

 41. 38. Tommy Jørgart

  “Herinde bryder vi os ikke om terror, uanset hvem, der udøver den.” skriver du. og jeg siger: Det vil jeg da skide på. Jeg skriver realiskisk uden indpakninger af pædagogiske lilla-bleer.

  “Danmark har ret og pligt til at udøve magtfuld, dvs bevæbnet (til dels militær)” Hentyder du til den kongelige forordning. ?

  Jammen så gør det dog.
  Alt andet fiseri fører ikke til en skid.

  Hvad angående politik er toget kørt, og du ser røgen:

  Hvad enten du ikke vil forstå eller ej er det stadig det rigtige det denne mand gjorde.

  Husk Tommy Jørgart: Det skal ses i lyset af at vi er i krig med ISLAM.
  Hvor er vores soldater om jeg må spørge, ? og hvad gør de der. ?
  Isis er og bliver Muslimer, og de skal fjernes over een kam, da §69 i grundloven ikke er opfyldt af Justitsministeren.

  §69 understøtter §67.
  Er du i tvivl om hvordan, da skriv endelig, så vil jeg prøve at svare på det.!

  “frihedskampen vil blive ført med mange usympatiske bidrag a la Breivik og Bissonnette”
  Har du tænkt på at medaljen har to sider Tommy Jørgart.

  Begge disse herre er terorister og det var Nelson Mandela fra ANC også.
  Mandela var en helt da han havde folket med sig.
  Begge disse herre her havde ikke folket med sig, derfor er de buret inde.

  Hvad fik så disse to herrer til at begå sådan en handling.? Islam´s fremmarch generelt og hvad Islam og dens sharia står for af uhyrligheder.
  Godt forkortet. Islam er Satan´s ideologi, Koranen er Satan´s værk.

  Hver eneste evige dag bliver min retsbevidsthed krænket, da §69 ikke er fremsat ved lov.
  Og af inderste hjerte håber jeg at Islam-importørerne vil blive straffet for høj-forræderi mod dette land, Danmark. Der skal ske noget-og der vil ske noget.

  Kommentar by Sindsro — 31. januar 2017 @ 23:45

 42. En af årsagerne til at vi går vores undergang i møder er denne lille “ubetydelige” oplysning…

  http://www.fyens.dk/nyborg/Hoer-Nyborg-Byraad-synge-socialistisk-kampsang/artikel/3119356

  Kommentar by Black Watch — 31. januar 2017 @ 23:48

 43. http://www.b.dk/globalt/de-er-uhyre-farlige-nazister-og-hvis-du-laver-kritisk-journalistik-om-dem-risikerer

  Uanset om man kan lide det eller ej – så bliver det her scenarie fremtiden, hvis man ønsker at gøre op med 40+ års politisk vanvid – desværre!!!

  De her folk i Grækenland og andre steder bliver kun en kortere eller længere overgangssymbol, selv om det bliver dem sammen med andre, som kommer til at skubbe til læsset og sætte en ændring igang – ændringerne og undergangen om man vil, vil fortsætte uden styring og kendt resultat – vinder dette opgør, vil islams magt og indflydelse i Europa måske definitivt blive elimineret – den nuværende magtelite ryger med i faldet – godt så!?

  Kommentar by Black Watch — 31. januar 2017 @ 23:59

 44. 39. Black Watch
  Du skrev her er noget, som er helt rigtig.

  “”De allierede vandt ww2 krigen for os og det kommende opgør/undergang vil kun kunne forhindres ved hjælp fra andre europæiske landes befolkninger, dem som det lykkes for at vælte magten og tage kontrol og udføre det fornødne oprør og revolte – voldeligt!””

  Det er derfor jeg til alle tider har sagt:
  Hvad skal Europa i Rusland´s anliggender. ? Denne Führerein kan da lige holde snitterne for sig selv, med at ødelægge hendes eget land. Hun behøver ikke at ødelægge andres.
  Men det gør Merkel, endda sammen med Hollander ved at sanktionere Rusland fordi folkene på krim hellere vil tilhøre Rusland.
  Var der ikke blevet sanktionere over for Rusland havde Rusland hjulpet os sammen med USA og England om at bekæmpe Islam´s åg.
  ————————————————
  Nu vil Putin vil have EU ned med nakken. Trump er ligeglad. Det tegner dystert for Europa. De Venstre radikale, MSM, Socialist-røvhullerne i Tyskland Frankrig og hele EU, samt Skandinavien er skyld i det der vil ske, sammen med deres Vælgere.
  Der er derfor man skal vælge ansvarsbevidst. Breivik og Bissonnette er to små fisk der har prøvet at råbe op. Men til ingen nytte.
  ————————————————
  Der er let at finde stikkere og medløbere, for dem er der flest af.

  Oplysning:
  Maren Margrethe Thomsen, tidligere Maren Margrethe “Grethe” Bartram, (gestapo-agenten ….. Storstikkersken Grethe Bateam

  Tidligere dødsdømte Grethe Bartram er død i en alder af 92 år. Hun stak blandt andre sin egen eksmand og bror. Død for ca 1 uge siden.

  Stikkere og deres lige vil til alle tider blive husket, også selv om der er likvideret.

  Kommentar by Sindsro — 1. februar 2017 @ 00:26

 45. Blach Watch (#39)og Sindsro (#40). Min vrede er ikke mindre end Jeres. Jeg regner muhamedanerne for uduelige. De vil spadsere hjem indenfor de næste tyve år. Men der skal nok noget overtalelse til. Den ærbare vej er at gå efter dem, der har bragt os i uføre. Der er dem, vi skal have elimineret, helst ved demokratiske metoder. Hvis ikke dette kan lade sig gøre indenfor en tidsramme på ca. en halv snes år, kan vi måske finde inspiration i Ceaucesku-metoden, som man brugte med succes i Rumænien i 1989.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 1. februar 2017 @ 00:32

 46. 44. Tommy Jørgart
  Se du Tommy Jørgart Nu begynder det at ligne noget.
  Ja og så må man jo sige: at det var lidt af en fortalelse i Nr 38.
  “Herinde bryder vi os ikke om terror, uanset hvem, der udøver den.”

  Tak.
  Ceaucesku-metoden. Skydeskuret venter. :)

  Kommentar by Sindsro — 1. februar 2017 @ 01:12

 47. 46 44 der skal stå 46. 45.

  Kommentar by Sindsro — 1. februar 2017 @ 01:13

 48. Har gjort PET opmærksom på denne tråds kommentarer, dee hylder angrebet i Canada og højre ekstremisme generelt. Ved godt at i sletter kommentarer som mine. Men ser det som min borgerpligt at reagere på så syge holdninger. Alt hvad der bliver skrevet herinde er løgn, latin og syge paranoide teorier.
  Nazis raus!!!

  Kommentar by Nanna — 1. februar 2017 @ 08:34

 49. Hej Nanna

  Uriasposten skrives af undertegnede, helt alene Hvor ved du fra at jeg ’sletter kommentarer som’ dine? Det gør du fordi du er styret af dine fordomme.

  “Alt hvad der bliver skrevet herinde er løgn, latin og syge paranoide teorier.”

  Kan du komme med eksempler? Mener du ikke Alexandre Bissonnette er den rigtige gerningsmand? (navn i overskrift på tråden du kommenterer)

  “Nazi raus!!!”

  NationalSOCIALISME er en modbydelig ideologi, helt enig. Se evt. tidligere post om Auschwitz-Birkenau, (link)Ja, altså medmindre du også mener Holocaust er løgn & latin.

  Fortsat god dag :-)

  Kommentar by Kim Møller — 1. februar 2017 @ 09:38

 50. # 48

  Hej lille søde Nanna.

  Er du Erik Storrud i dametøj?

  Kommentar by Al Capone — 1. februar 2017 @ 09:46

 51. Kommentar by Tommy Jørgart — 1. februar 2017 @ 00:32

  Hvis du har orket at læse nogle af mine mange indlæg, ville du se, at jeg lige som dig prioriterer opgøret med de 100.000´er af danskere, som dagligt går fjendens ærinde – politikere, medieansatte, “kunstnere”, filmfolk, virksomhedesejere som samarbejder for egen vindings skyld, den danske folkekirke, osv. ja alle dem som bevidst pleaser islam og medvirker til at dette vanvid dagligt får øget betydning og indflydelse.

  Her har jeg et særligt øje på de alt for mange danske kvinder, som ligefrem elsker islam og gør alt for at fremme den ideologi på andres bekostning. Det med at mene at alle skal have samme mening og acceptere at islam bliver fremtidens magt i DK er de virkelige farlige og landets fjender – sådan en som f.eks. personen nanna – forstår du det nanna? Du vil kun een vej – din vej og så skal alle andre indordne sig underdig og dine –

  I min verden skal der være plads til alle, men kun til dem der vil os det godt og som yder bidrag på lige fod med den øvrige befolkning (dem er der 10.000´er af, som er et stort aktiv for DK (ikke muslimer). Landet skal selv kunne bestemme hvilke mennesker og folkeslag man vil have ind – men kun i et antal som man kan kapere og integrere på fornuftig vis – islam og muslimer hører til den kreds, som ikke skal have nogen form for afgørende indflydelse på landets forhold. De få der kan være her, skal ville det 100% på alle måder og må indordne sig 100% – alle de andre skal rejse igen med anbefaling eller med tvang – De har jo ingen grund til at være her, ud over af kræve ind og leve på nas – de har intet at gøre her og skal bare ud – du kunne jo ta´ med nanna – islam har hele tiden brug for nye feltmadrasser..!!

  Stik du bare og foretag dit landsforæderi – tryk avler modtryk – det kommer du også til at mærke – du og dine har svinet og undertrykt sådan nogen som mig og mange andre, ja hele befolkningsgrupper i 30-40 år – troede du det var gratis og uden konsekvenser?

  Kommentar by Black Watch — 1. februar 2017 @ 11:11

 52. 48 Nanna.
  “”Har gjort PET opmærksom på denne tråds kommentarer, dee hylder angrebet i Canada og højre ekstremisme generelt.””

  Det var da en fornøjelse at PET er orienteret, det er lige præcis hvad jeg forventede Nanna.

  Så kunne det jo være at der kom ordnede forhold, mht Islamiseringen, §67 og §69 i grundloven, for så er jeg jo fri for at lægge sag an mod Justitsministeren for manglende Lovforslag i hh til §69. Som siger: En afvigende religion skal ordnes nærmere ved lov.
  Der er nemlig religionsfrehed i Danmark, MEN der er visse kriterier der skal opfyldes inden da. §67.

  Jeg siger stadig at manden gjorde det rigtige, set i lyset af at Danmark er i krig med Islam.

  Jeg skriver aldrig noget der ikke kan underbygges. !

  Kommentar by Sindsro — 1. februar 2017 @ 12:29

 53. Hvad sker der egentlig i sagen? Jeg synes at der fra alle sider er en påfaldende tavshed?

  Kommentar by Birger Jensen — 1. februar 2017 @ 12:34

 54. 53. Birger Jensen
  Det kunne også tyde på at Nanna er blevet kulturberiget.

  Jeg tror der er forbindelse mellem Manna og Bartram, Bedstemor og Barnebarn, eller hvad ved jeg.
  Konspirationsteorier findes der masser af. :)

  Kommentar by Sindsro — 1. februar 2017 @ 16:10

 55. Det er lidt sjovt at nogen æder den her råt, mens man i andre sammenhæng ikke stoler på MSM, hvorfor skulle man så her. Dette anslag stinker fælt som endnu et false flag angreb, det er trods alt den gamle magtelite der kæmper for sin overlevelse og har et stort had til Trump som den trussel han er mod deres krigsskabende apparat, hvorfor skulle en Trump fan gøre noget så åndssvagt som dette når det politisk nu går som det skal.

  Kommentar by LarsB — 1. februar 2017 @ 19:13

 56. Sindsro/38

  Jeg tager STOR afstand fra terror, trusler og vold, uanset hvor de kommer fra!

  Kommentar by Liva — 1. februar 2017 @ 19:16

 57. Ærgerligt at ‘Nanna’ ikke går ind i debatten på Uriasposten, men blot vælger at stikke danskere.

  Kommentar by Liva — 1. februar 2017 @ 19:19

 58. Det er underligt at MSM ikke er mere interesserede. Så det var nok ikke ham alligevel!

  Kommentar by Sigwar — 1. februar 2017 @ 20:24

 59. 56. Liva
  Ved afstands tagen af vold. Har det løst problemet ISLAM Liva.??

  Du er i din gode ret til afstands tagen af vold, har du så dermed løst problemet.??
  Hvad synes du så om Mandela (ANC) ?? (Nåe ja han havde folket med sig, så må det jo være ok)

  Det burde jo selvfølgelig ikke være sådan at der IKKE tages afstand for volden, men nu når det kan være nødvendig, så kan man lige så godt gå linen ud
  og sige DEM eller OS. Sharia eller Demokrati.

  Danmark er i krig, og krig er IKKE skovtur.
  Denne mand gjorde en god gerning ved at Canada sparede en masse penge ved at pløkke 6 potentielle terrorister.
  Alle terrorister er Muslimer, men der er Ikke alle Muslimer der er terrorister.

  Herudaf kan det afledes: De få kan ødelægge det, for de mange. OG DET ER GODT PÅ VEJ.

  Kommentar by Sindsro — 1. februar 2017 @ 22:07

 60. 58. Sigwar
  Ja der er noget som ikke passer ind i MSM optikken.

  Men alligevel er udfaldet af det hele udmærket.
  6 Stk er taget af sted til Jomfrubesøg. 72 Hver.
  Så jeg ønsker dem god fornøjelse.

  Kommentar by Sindsro — 1. februar 2017 @ 22:12

 61. https://youtu.be/wWIbCtz_Xwk

  Ja sådan kan der gå, når folket ikke høres, eller lyttes til.

  Kommentar by Sindsro — 1. februar 2017 @ 22:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper