2. februar 2017

Premierminister May om Trump-bashende Corbyn: “He Can Lead a Protest. I’m Leading a Country.”

Maskerne falder i disse år, og det står mere og mere klart, at målet for den politiske elite, ikke er demokrati i betydningen folkestyre. Donald Trump vandt blandt andet valget på en stram udlændingepolitik, og har solid folkelig opbakning til det i medierne så forhadte ‘Muslim ban’. Når Nigel Farage opfordrer Europarlamentet til at gå i dialog med Trump, fokuserer de internationale medier på en primitiv happening lavet af en relativ ukendt Labour-politiker. Folkeviljen må åbenbart kun være retningsgivende, når multikulturalisterne har absolut flertal.

Onsdag var der spørgerunde i det engelske parlament, og Labour-leder gav den fuld skrue med Trump-bashing. Premierminister Theresay Mays fantastiske svar når ikke de danske medier, men er værd at gengive her. Så enkelt kan det siges. Set hos Daily Express.

Jeremy Corbyn, Labour: President Trump has torn op international agreements on refugees. He’s threatend to dump international agreements on climate change. He’s praised the use of torture. He’s incited hatred against muslims. He’s directly attacked women’s rights. Just what more does president Trump have to do before the Prime Minister will listen to the 1.8 million people who’ve already called for his state visit invitation to be withdrawn.

Theresa May, Premierminister: The right honourable gentleman’s foreign policy is to object and to insult the democratically elected head of state of our most important ally. Let’s just see what he would’ve achieved in the last week. Would he have been able to protect british citizens from the impact of the executive order? No! Would he have been able to lay the foundations of a trade deal? No! Would he have got a 100 procent commitment to NATO? No! That’s what Labour has to offer this country. Less protection for british citizens, less prosperous, less safe. He… He can lead a protest. I’am leading a country.

(Premierminister Theresa May irettesætter Jeremy Corbyn, 1. februar 2017; Foto: Youtube)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/80435/trackback

15 Comments »

 1. Engelsk debatkultur er bare i sin helt egen klasse. Magic!

  Kommentar by Jakob — 2. februar 2017 @ 12:26

 2. Jeremy Corbyn viser her et godt eksempel på mentaliteten. Se vores underskriftsindsamling. Vi er hele 1,8 millioner (ud af 60 millioner briter, 3%) som ikke ønsker Trump ind i landet. Gør som vi siger. For vi er den moralske elite.

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 2. februar 2017 @ 12:41

 3. Forestiller den røde nar sig, at han skal kunne overrule regeringens politik pga 3% fjolser?
  Mon ikke rødgardisterne tror de har vind i sejlene pga de mange bølleoptøjer de har bragt i stand forskellige steder, samt de såkaldte “kunstnere og øvrige badutspringere” der SKAMMER sig over et eller andet? Måske de har skidt i bukserne og skammer sig over det.

  Kommentar by Holger Madsen — 2. februar 2017 @ 13:57

 4. Han fik så hatten passede.
  Han kunne bare lede hans demonstrationer, medens hun leder landet. hahaha

  Kommentar by Sindsro — 2. februar 2017 @ 14:07

 5. Der er altså noget Margaret Thatcher over Theresa May…?

  Kommentar by Black Watch — 2. februar 2017 @ 14:39

 6. “Maskerne falder i disse år” Så sandt ! De selverklærede gode mennesker bliver mere og mere desparate og ude af stand til at skjule deres had og ondskab. Hvis et demokratisk valg går dem imod, er de parate til at smadre og hærge alt omkring sig. De er fuldstændigt hæmningsløse, de opfører sig som besatte af en ond ånd.

  Kommentar by benny bomstærk — 2. februar 2017 @ 14:42

 7. Hear hear.

  Kommentar by Jan Huus — 2. februar 2017 @ 15:12

 8. Kim, nu må du ikke være så hård ved ‘de internationale medier’, for tænk på, at henne i det ekstremistiske, venstreradigale parti, Løgnepressen, har de det svært. Rigtigt, rigtigt svært. For pludselig har verden drejet sig. For dem kom det som en tyv om natten, mens de slumrede sødt og drømte deres favoritdrøm med dem selv i rollen som verdens frelsere og skabere af den nye verdensorden. Så vågnede de, og gned øjnene i vantro: uret var drejet 75 år tilbage…

  Og så alligevel… Jo, de befandt sig stadig midt i Europa og passede deres metiér med at opdrage og retlede folket. Deres arbejdsgivere var såmænd også de samme: førerbunkeren var ganske vist flyttet fra Wolffsschanze i Polen til Bryssel, men forskellen var ens. Den blev stadig serviceret af en lille, fordukken junker, der adlød det mindste vink fra den virkelige fører, Den Gale Kansler i Berlin. Der sad hun nemlig og designede Neuropa. Et helt kontinent. Med hende selv som dukkefører for alle de omliggende lydstater og deres respektive rigsbefuldmægtigede lakajer.

  Ligesom dengang var der denne morgen pludselig nok at se til. England gjorde knuder og USA var vågnet op efter mange års bevidsløshed. Den amerikanske præsident talte igen om at komme England til hjælp og befri Europa. Og ikke nok med det, østpå var førerens Drang nach Osten kuldsejlet og offensiven gået i stå midt i Ukraine. Allerværst var det dog, at hvor de fæle russere altid havde været hovedfjenden, var denne amerikanske jødeelsker af en præsident begyndt at snakke om en alliance med Rusland!

  OK…. kontinentet er dog nu så godt som judenfrei og der lægges stadig storslåede planer om vældige Europahære som vil “slå verden med forbavselse og beundring”. Endnu kan man stole på de fleste af Gauleiterne, især ham i Vichy-Frankrig og ham den lille fra Græsted. Men i Ungarn, Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien og Holland smuldrer det. Og italienerne har man jo aldrig kunnet stole på, de skifter altid side som vinden blæser. Ja, selv i hjertet af Neuropa begynder folk at gøre oprør og fylkes om alternative kvindfolk.

  Så nu gælder det om at spidse blyanterne og berette om elastiske tilbagetog og Wunderwaffen… Øh, nej… det er vist ikke trendy mere. Men så er der jo ikke andet for end at løfte låget på latrinen og se om man ikke kan finde et eller andet at smide i hovedet på ham der Churchill… Trump og denne Stalin… Putin. Det virkede da så fint sidste gang… ikke?

  Men tvivlen nager. Løgnelaugets oldermænd erindrer svagt noget om, at det vist ikke gik helt efter planen, før nogen – ca. 30 år senere – genopfandt Das Reich og skriverkarlene atter fik frit spil til at hetze enhver dissident og øvrige unerwünschte Elemente. For var der ikke noget med en eller anden proces i Nürnberg? – Nå, pyt… det var vist kun skriverkarlenes bosser, der kom lidt højt op, ikke kollegerne i Reichspropagandaministerium – De fik jo lov at løbe… eller gjorde de? – Tænke, tænke… Jamen var der ikke noget med et par træskure på Lynetten og i Undallslund Plantage…?

  Nå, den slags erindringer er upassende og må samme vej som al anden historie. I glemmebogen. Ellers kunne partiets yngre medlemmer jo gå hen og få idéer. I stedet må partiet slutte endnu mere stålsat op om parolerne fra Berlin og Bryssel, synge Kringsatt af Fiender og virkelig tænde for begge synapser, når der skal fabrikeres passende løgne. For ellers….

  Kommentar by Voldposten — 2. februar 2017 @ 15:18

 9. Jeremy Corbyn er blæst https://www.youtube.com/watch?v=Jo3wQzYlNqM

  Kommentar by Anonym — 2. februar 2017 @ 16:41

 10. Kommunisten Corbyns fuldemandssnak er stort set identisk med hvad vores store statsmand Mogens “Che” Lykketoft udtalte i programmet “10 dage med Trump” på TV2 i går aftes.

  I dette rædselsfulde program “analyserede” 5 tidligere danske udenrigsministre Trumps første tid.

  Den eneste med bare en lille smule fornuft var Per Stig, resten var en lang ørkenvandring, og man blev efterladt med migræne, tinnitus og stærk kvalme…

  Kommentar by Al Capone — 2. februar 2017 @ 17:35

 11. Theresa May gik også efter venstrefløjens hykleri over de muslimske landes indrejseforbud overfor israelere:

  https://www.facebook.com/521248807933259/videos/1424526357605495/

  She’s a Lady.

  Kommentar by Michael Jensen — 2. februar 2017 @ 23:13

 12. A lady?

  https://www.youtube.com/watch?v=I0LO5etrgyw

  Kommentar by Hodja — 2. februar 2017 @ 23:42

 13. “If you tell a lie big enough and keep repeating it, people will eventually come to believe it. The lie can be maintained only for such time as the State can shield the people from the political, economic and/or military consequences of the lie. It thus becomes vitally important for the State to use all of its powers to repress dissent, for the truth is the mortal enemy of the lie, and thus by extension, the truth is the greatest enemy of the State.”

  “The most brilliant propagandist technique will yield no success unless one fundamental principle is borne in mind constantly – it must confine itself to a few points and repeat them over and over”

  Joseph Goebbels, der også sagde:

  “Tænk på medierne som et stort klaviatur regeringen kan spille på.”

  Kommentar by Hodja — 2. februar 2017 @ 23:46

 14. Hodja. Fint link i #12, hvor Theresa May reklamerer for fredens religion. Er det et gammelt klip? Kan hun tænkes at være blevet klogere?

  Kommentar by Tommy Jørgart — 3. februar 2017 @ 02:35

 15. Selv Margaret Thatcher havde bløde punkter. Hun var medvirkende til at starte klima-halløjet

  Kommentar by Tommy Jørgart — 3. februar 2017 @ 02:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper