2. februar 2017

Kurdisk socialdemokrat fra Greve er aktiv i Milli Görus, der kæmper for at “… indføre en islamisk stat “

I sidste uge fortalte Naser Khader, at en yngre kvindelig slægtning var rejst til Syrien og havde tilsluttet sig Islamisk Stat. Tirsdag kunne Ekstra Bladet fortælle, at en herboende kurder fra Herlev sidste år blev fængslet i Tyrkiet som værende en del af Islamisk Stat. Velunderrettede Syrienblog afslører, at den anholdte jihadist hedder Solle Kücükvci, og er i familie med Battal Kücükavci, socialdemokratisk lokalpolitiker fra Greve.

Battal Kücükavci skal naturligvis kun stå til regnskab for egne holdninger, men det er også slemt nok. Selvom han siddet i Greve Byråd for SF, og ved sidste kommunalvalg var kandidat for Socialdemokraterne, så har han sideløbende været aktiv i den islamistiske organisation Milli Görus, der ikke støtter Islamisk Stat i Syrien, men kæmper for en islamisk stat i Tyrkiet. Socialist i den danske offentlighed – stolt islamistisk aktivist blandt trosfæller.

(T/h: Battal Kücükavci i Milli Görus-tøj, form. Saudi-Arabien, 2. april 2015; Foto: Facebook)

(Battal Kücükavci og resten af ‘Milli Görüş Skandinavya’, form. Saudi-Arabien, 2. april 2015; Foto: Facebook)

(Socialdemokraten Battal Kücükavci under kommunevalgkampen, 3. juni 2015; Foto: Facebook)

(Battal Kücükavci, en del af Socialdemokraterne i Greve, 2013; Foto: Facebook)

(Folkesocialisten Battal Kücükavci under kommunevalgkamp, 27. oktober 2009; Foto: Greve Nyt)

Ang. Milli Görus.

Den muslimske organisation Milli Görüs, der af den tyske efterretningstjeneste betegnes som ekstremister og har et erklæret mål om at indføre en islamisk stat i Tyrkiet, er også aktive i Danmark, hvor gruppen i årevis har gemt sig bag navnet Sammenslutningen af Indvandrerforeninger (DMGT).

Adskillige fremtrædende personer i det tyrkiske miljø bekræfter, at DMGT, der har 7000 medlemmer i Danmark, reelt er synonymt med den danske afdeling af Milli Görüs. De mener, at Milli Görüs opererer under dække af navnet DMGT for ikke at vække opsigt og for at kunne arbejde frit inden for foreningsmiljøet i Danmark…

Milli Görüs arbejder i adskilige vesteuropæiske lande og står stærkest i Tyskland, hvor de 27.000 medlemmer karakteriseres som demokratifjendske af det tyske sikkerhedspoliti, Verfassungs-schutz.” (Kristeligt Dagblad, 2001)

“Milli Görüs står især meget stærkt i Tyskland med ca 100.000 tilhængere. Kaldes også IMGT (indtil 1996 AMGT). … De udgiver det tyrkiske blad Mille Gazete, som læses i Tyrkiet og i europæiske lande som Tyskland og Danmark (60.000 eksemplarer i EU). Bladet må betegnes som yderliggående; ‘….Forældre (har) at opdrage deres børn, så de atter bliver til en generation af erobrere’. Og ‘IMGT vil underkaste hele den ikke-islamiske verden. Fredelig sameksistens er kun midlertidig tilladeligt som ‘forstillelse (‘Ta-qiya’). (‘Im Namen Allahs’, Köln 1990 s.25 ff.)” (Via Chris Hinrichsen, Islaminfo)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/80449/trackback

28 Comments »

 1. Not surprised.

  Kommentar by Bror Lerbror — 2. februar 2017 @ 22:45

 2. […] Mere på Uriasposten. […]

  Pingback by Socialist i den danske offentlighed – stolt islamistisk aktivist blandt trosfæller | Hodjanernes Blog — 2. februar 2017 @ 23:03

 3. Hvis den femtekolonnevirksomhed vi gang på gang er vidne til kunne slås hen som ubetydelig og latterlig, ala´ rockerregimer eller Jehovas vidner ville det være lige meget. vi ser gang på gang at islam er en uhyggelig grobund for en undergravende virksomhed, der vil det stik modsatte af det de frie demokratier står for. Kan kun se at det bliver værre, da de fleste vil blive ved med at tro på at de selvfølgelig vil leve som os. Ja go morgen røv. Så længe det tjener deres formål, vil de give det indtryk. I deres hjerter hader de vores livstil og værdier.

  Kommentar by Frafalden moderat — 2. februar 2017 @ 23:13

 4. http://www.nudem.dk/det-dobbelte-ideologiske-bogholderi-blandt-lokalpolitikere-med-anden-etnisk-baggrund/

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 2. februar 2017 @ 23:44

 5. Regeringen er ikke bedre nu til dags end ham der tales os her.
  Sammen med forbrydernes Nationalforsamling fortjener de 72 Jomfruer hver.
  Det er jo kærlighed de mangler Ikke sandt.

  Vi husker endnu tydelig at den forhenværende udenrigsminister Kristian Jensen og Kronprinseparret var på et handelsfremstød i Saudi-Arabien.

  Se dette link, Det viser hvor ækelt dette land er. Det er blottet totalt for menneskerettigheder:

  https://www.youtube.com/watch?v=u-0ua23x89I

  På den måde er Kronprinseparret blevet svinet til af politikerne.
  Men på den anden side kunne Kronprinseparret jo have takket nej.
  Det kunne jo også være at Kronprinseparret er regeringens gidsler, i henhold til Apanagen.

  Kommentar by Sindsro — 3. februar 2017 @ 00:12

 6. Kronprinseparret kunne IKKE takke nej. De tog tørnen for Margrethe, og afbødede derved en endnu større skandale. Problemet er politikerne.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. februar 2017 @ 00:56

 7. 6. Morten
  Ja, og deres vælgere.

  Kommentar by Sindsro — 3. februar 2017 @ 01:23

 8. Demokrati og islam – ikke foreneligt.
  Løgn og muslimer – absolut foreneligt.

  Kommentar by Jakob — 3. februar 2017 @ 01:23

 9. Det bekræfter bare en i, hvad jeg altid har sagt: stol aldrig på en muslim. Udadtil siger de et, men deres egentlige dagsorden er nedbrydning af de vestlige samfund. Husk på udsendelsen “Moskeen bag sløret”. Det er det man betegner som en Trojansk Hest, og til det formål har man taqiya/taqijja/taqija:

  Det betyder slet og ret forstillelse/forsigtighed/licens til at lyve (den lovlige løgn/den taktiske løgn) og går ud på, at muslimerne gerne må lyve og skjule deres egentlie hensigt over for ikke-muslimer, eller hvis det tjener islams sag. Det er især aktuelt hvor muslimerne endnu er i mindretal (Europa, Krigens-Hus), så er det legitimt – ja nærmest ønskværdigt – at ”tale med to tunger” overfor de vantro –os-. Reelt vil det sige, at du gør et og mener noget helt andet,så længe det kan fremme den muslimske, ved på sigt at blive så mange,at de kan få magten.

  Ordet Abrogation / Naskh: det betyder at afskaffe (ophæve, annullere). Vi kan kalde det annulleringsprincippet/ophævelsesprincippet, og bruges af muslimer når der i Koranen står noget modstridende om det samme (hvilket der jo gør), hermed annulleres de tidlige vers (”de svage”) af de senere vers (”de stærke”) bl.a. sværdversene. Når sådanne størrelser står over for hinanden, der har ”det stærke” altid forret.
  Det er et princip der benægtes overfor ikke-muslimer, men går smukt hånd-i-hånd med Taqiya.

  Vi bliver af de såkaldte meningsdannere/intellektuelle belært om, at vi ikke må generalisere om muslimerne og de andre eksotiske folkegrupper, der strømmer til landet, men meningsdannerne er hurtige til at generalisere hårrejsende forenklet om den etniske dansker.
  Her gælder det om at stigmatisere (brændemærke) og dæmonisere den dansker, der tillader sig at stille kritiske spørgsmål. Som Lenin engang udtrykte det: ”Intellektuelle er nationens lort”.

  Når politikerne i den grad har svigtet de indfødte danskere, så må vi selv tage affære. Hvor ret bliver til uret, bliver modstand en pligt. Det er ethvert lands ret at kæmpe for landets beståen. At værne om vort land er enhver danskers pligt. Det er min forbandede pligt, og det er din pligt som etnisk dansker.
  I alt for lang tid har vi glemt, at vi er danskere! Vi må og skal sikre eksistensen af vort folk, og en fremtid for vores børn, ellers er vi nogle usselrygge.
  Intet sted står der skrevet, at et folk skal finde sig i sin egen undergang, ja, passivt se til, medens dets ”rede” bliver skidt til af fremmede, som vi ikke har blodfællesskab med eller hvis ”værdier” vi ikke deler.

  Når de såkaldte meningsdannere kører deres eget enøjede løb, så nærmer tiden sig, hvor vi som danskere bør tage sagen i egen hånd. Jeg kommer til at tænke på modstandsmanden Gunnar Dyrbergs ord, der i bogen ”Efter drabet” (2001) s.169 siger: ” I en krig kan man ikke være en gentleman. Det gælder ikke om at sige ”en garde”, det gælder om at få de andre udryddet. I starten var der nogle, der først sagde ”hænderne op”, men den går jo ikke … Man taler om retfærdige krige, men det er noget sludder. I en krig handler det udelukkende om, hvem der har den største kølle.”
  Den islamiske tro breder sig som middelalderens pest, og bærerne af denne tro, de bedrager og sværger falsk, når det tjener deres beskidte sag. Ingen vil vel nægte, at han, muslimen er et menneske, men at han er et anstændigt menneske, der må svaret blive negativt.

  At såre en såkaldt vantro er en dagligdags øvelse, som man som muslim gerne gør. At behandle andre, som man gerne selv vil behandles, det, vi kalder det elementære princip om gensidighed, er ikke eksisterende hos en muslim. Ergo så må grovfilen tages oratorisk i brug, og dermed også tage kampen. Sådan er det. Når ukrudt luges op, så skal man huske at få roden med.

  ”Den dansker, der ikke tør være stolt af sit folk, er ikke et rigtigt menneske”.
  (Thorkild Gravlund-1930)

  Man kan ikke stærkt nok advare mod at lade den islamiske fascisme få fodfæste i Danmark. Danmark skal ikke være spytbakke for herboende muslimer. Kritik af islam er både berettiget, påkrævet og ønskværdigt. Vi danskere skal ikke overgive os til en religion, der dyrker hadet (volden), og som sætter friheden ud af kraft. Men desværre er det blevet sådan, at hvis man har sit liv kært, så skal man helt enkelt ikke sige noget, der måske kan opfattes som kritik af islam. Muslimernes tros propaganda er et helligt bud, andre religioners mission er en forbrydelse.

  Det er kendetegnende for disse ørkenens sønner ud af Ibrahims slægt, at de har et andet værdisæt end vi, hvis man ellers kan tale om værdi i den forbindelse. Og mange unge muslimers ego og
  selvhøjtidelighed er store som Rundetårn, deres moral på størrelse med en Skovflåt, medens rygraden er usselt lille. Når de unge mænd af muslimsk herkomst skal udøve deres kriminelle virksomhed, det være sig voldtægt, røveri eller overfald, så er der 5-6 muslimer mod en enkelt dansker.

  En sådan optræden kan jo ikke ligefrem kaldes ” heroisk”, og vi fik at vide i skolen, at muslimerne var ”et stolt folkefærd”, det må da være til at berige sig på andres bekostning. De utilpassede muslimske unge mænd der er en svøbe i de fleste europæiske byer, hvor de gør dagligdagen utryg for den indfødte, er som en flok sjakaler. Enkeltvis er de krybende og fidele, og deres upålidelige øjne og hele fremfærd byder en imod.
  Men 2-3 stykker i flok, så kommer deres sande natur frem. De fører sig frem på andres bekostning, støjende, larmende og truende adfærd overfor ikke muslimer, så føler de sig som situationens herrer, hvor man kan slå sagesløse mennesker ned, for at berøve dem alt af værdi, medens de råber om respekt. ”Do fucking dansk give maj respekt”, og de er sande mestre i deres kebab sprog, medens de lufter deres potensforlængere (pistoler).

  Vi danskere skal åbenbart bare indordne os, og så honorere deres krav om bistands-og socialhjælp samt bolig samtidig med, at de ikke gider få hænderne op af lommen og armene ud fra kroppen. Ikke nok med det, de vil også have vores respekt, men det er en vejs, de praktiserer det ikke selv. De kræver omsorg og sociale ydelser, takken er usikkerhed og social bedrageri.

  Tilsyneladende er muslimerne født med et gen, der gør dem evigt utilpassede og stridbare, og som bevirker, at uanset hvor de slår sig ned, så søger de konfrontation med det omgivende samfund. De er eksperter i at gøre sig til ofre og forfulgte uskyldigheder. Muslimerne reagerer med ekstrem pirrelighed på enhver indbildt eller reel fornærmelse. Det at fornærme anderledes tænkende er fast procedure og standard for en muslim. Når man selv bruger grovfilen, så må man være forberedt på at få tilbage af samme skuffe.
  Det er ikke helt ved siden af at sammenligne dem med en græshoppesværm, den ødelægger også alt, hvor den kommer frem, den er med andre ord en plage og pestilens. Muslimerne er en virus, på linie med aids, og sidstnævnte bruger man mange midler til at bekæmpe, det samme burde ske overfor muslimerne. Man kan roligt sige, at muslimen er menneskehedens afskum.

  Det eneste sprog, de forstår og har respekt for, er rå magtanvendelse og konsekvens. Når man har med muslimer at gøre, så må man være ”hard core”. Her hjælper det ikke at være imødekommende og indbyde til dialog og rundbords samtale, det er i muslimernes øjne ensbetydende med overgivelse og nederlag.
  De bør i overført betydning mærke stokken på deres rygstykker. Det værste vi kan gøre, er at være eftergivne. Hårdt i mod hårdt giver som bekendt ild, men den kamp må vi tage, hvis vi ikke af vores efterkommere vil kaldes feje uslinge!

  I øvrigt er respekt ikke noget, man kan forlange eller true sig til, det er ganske enkelt noget, man må gøre sig fortjent til.
  De har ikke krav på noget, de kan få et los i deres brede bag og tage deres fede koner i hånden og så ellers drage hjem til den underudviklede landsby på den Anatolske højslette, hvor de kan genoptage beskæftigelsen med at passe geder og får eller få udkommet som kameldrivere, som jo må være en atraktiv beskæftigelse, idet det jo oprindelig var ”profeten” Muhammeds beskæftigel-se. Manden der tilbedes af over 1.000.000.000 mennesker må også betragtes som en pædofil, en morder og røver. Dette er ikke hetz mod islam, men kolde fakta. Læs hvad Koranen siger og de overleverede Hadith fortæller, de siger at han fuldbyrdede ægteskabet med den kun 9-10 Aisha, samt at han lod en masse mennesker myrde, og han plyndrede når han kunne se sit snit til det, ergo Muhammed er en pædofil, en morder og en røver, hans CV er lang, og det taler for sig selv.

  At stjæle, myrde, plyndre, det gjorde den såkaldte profet i Allahs navn. Vor tids muslimer praktiserer i stor stil svindel, bedrag, løgn, vold og anden lumpenhed. For dem er der frit slag, bare det bliver praktiseret overfor såkaldte ”vantro”.
  Generalt har muslimerne ikke bidraget med noget positivt til vores samfund, men er som en parasit og lus på den arbejdssomme dansker.

  Hvis man har fulgt udviklingen i England og Sverige, så er det ikke et eksempel til efterfølgelse. Der har man indskrænket sin egen frihed, for at lefle for muslimen. Og resultatet har været som man har kunnet forvente, at de har krævet endnu mere. Det går helt efter bogen. Ræk en muslim en finger og han tager hele hånden og mere til.

  Muslimerne er Europa´s betændte blindtarm.

  Det er en farlig vej at gå ved at være evig imødekommende, en veritabel glidebane med uanede konsekvenser, måske ikke her og nu, men på lidt længere sigt. Man kan godt frygte, at der om ikke så lang tid er danske folkeskoler kun med tosprogede elever, det må betegnes som en falliterklæring. Det må nu engang være sådan, at de fremmede, der kommer til Danmark, må tilpasse sig det omgivende samfund og ikke klumpe sig sammen i ghettoèr og så kræve særbehandling, så at gammeldanskerne skal indordne sig, er helt uhyrligt.
  Her burde vores folkevalgte for lang tid siden have skredet ind og været konsekvente. Havde konsekvensen været udvisning, ja hvad så.

  Den glidebane, vore politiske landsforrædere har sat i gang, har vel snart nået det punkt, hvor muslimsk lovgrundlag (sharia) bliver en del af vores Grundlov, som vi indfødte danskere bare skal rette ind efter. Det bliver vel snart sådan, at læsning af Koranen bliver pligtlæsning for de etniske danskere, dikteret af de mavekrybende Folketingsbaroner, der lefler for alt muslimsk. Gud fader bevares, at vi har valgt disse sølle mennesker, som ikke repræsenterer os på værdig vis, og har en rygrad som en vandmand. De er skruppelløse og beregnende, og ikke til at stole på, så de falder meget godt i hak med de indtrængende skævnæsede muslimer. Snart bliver stening af utro vel kun en formsag, og hvem ved, måske på længere sigt fjernelse af kristne/vestlige symboler i det offentlige rum, f.eks. vores korsformede falg Dannebrog, idet det kan ”støde” de sarte muslimske øjne. Endvidere kan vi på sigt påbydes respekt for muslimsk/religiøse symboler f.eks. profetens grønne banner.
  Man kan sagtens forestille sig stening, hængning, stokkeslag, piskning af kvinder for utroskab og håndsafhuggelse. Det lyder absurd i dag, men man kan have sine bange anelser.

  Og nu vil de også have specielle gravpladser, vel at mærke gravpladser, der skal ligge til ”evig tid”, noget der ikke er forundt kristne. På et tidspunkt skal vi vel også til at nedlægge danske kirkegårde, når muslimerne bliver i overtal. De danske såkaldt intellektuelle udtrykker stor forståelse for slør/tørklæder, for sharia, for arrangerede ægteskaber, ja, en leflen for alt, hvad der er muslimsk og anderledes. Bare det ikke er dansk sæd og skik, så er det godt. Hvis man gider reflektere lidt over, hvad der sker i hele Europa, så kan vi konstatere, at muslimerne fører krig mod os gennem bedrag.

  Som nogle af de unge utilpassede siger: ”Mine efterkommere tømmer dine lommer.” I Stockholm bærer de unge muslimer en T-shirt med følgende tekst: ” 2030 – så tager vi over”, og på Nørrebro ”I dag Danmark – i morgen sharia.”. Så er stilen ligesom lagt, og her har vi muslimens hensigt i en nøddeskal.

  Vi bliver kritiseret for vores snæversynede reaktioner af de ”kloge” (intellektuelle) og ”gode”(humanister), reaktioner, der bunder i det oplevede negative, noget, de humanitære og intellektuelle ridefogeder ikke selv mærker på deres krop. De behøver ikke bo i en slumejendom i et socialt belastet område med overvægt af fremmede, og hvor vold og hærværk er dagligdags foreteelser. Deres børn går ikke i den kommunale folkeskole, hvor 80 -90 % af børnene dårligt kan udtrykke sig på dansk, og hvor klasseværelserne ligner slagmarker, hvor læreren er en, man bare kan slå ned, hvis man nu skulle få lyst til det, eller bliver tilsvinet med udtryk som snart er dagligdags kost for mange etniske danskere:
  ”Fuck dig din luder, fuck din mor, dansk møgso, din fucking luder, din datter er luder, danske piger er 25-øres ludere, luk røven moster, fuck dig dit danskersvin, Dø Danmark, Danskere er svin, et dansk svin som dig, fucking svans, skal min bror komme og fucke dig, fuck dig din spasser.” Eller når passagen til det lokale bibliotek bliver blokeret af meget unge muslimer, og man høfligt spørger om det var muligt at komme forbi, får man denne svada: ”Du skal ikke spille op dit fede svin, tal til mig med respekt! Hvad laver du i ”vores” område?? Har do problem fucking dansker?”
  Denne tone burde jo ikke komme bag på en, men man bliver forbavset, for derefter at blive harm og vred. Jo ”mangfoldigheden” og ”berigelsen” blomstrer så sandelig.
  Det sproglige har så sandelig trange kår i visse grupper af utilpassede muslimske lømner. Det eneste der kommer ud af deres beskidte munde, er sproglige fækalier, men det er de også mestre i. Man klæder dem og føder dem, og hadet står som en svovlild ud af deres beskidte kæfte, tilsyneladende hentet fra et bundløst kar af had, helt i tråd med deres elskede profets liv.

  Det åndelige og sproglige armod fejrer virkelig ”store sejre” blandt de evigt utilfredse unge muslimer, der for manges vedkommende går ud af Folkeskolen som analfabeter, uden et mindste mål af ballast. Når man ikke har et mindstemål af opdragelse, og den åndelige og sproglige ballast tilsyneladende er fraværende, ja så prøver man at terrorrisere sine omgivelser ved hjælp af trusler, terror (ildspåsættelser) og anden kriminalitet.

  For at please de utilfredse unge, så står et stort behandlerkorps parat, fortrinsvis af hjernedøde og blåøjede hjemlige danske kvinder, der åh vil alt det gode, for de stakkels stigmatiserede unge. Her er der ingen smalle steder, rent pengemæssigt. Olevelsesture, eksotiske feriedestinationer, nye væresteder – efter det gamle blev brændt ned – og sådan kan man blive ved.Her får pengene hurtigt ben at gå på, som regel uden nævneværdig effekt.

  Kommentar by der Adler — 3. februar 2017 @ 02:14

 10. https://www.facebook.com/seyitahmet.ozkan.9

  https://www.facebook.com/uetddk/

  http://nyheder.tv2.dk/udland/2016-07-16-dansk-tyrkere-demonstrerer-i-koebenhavn-det-har-vaeret-et-mareridt – mikrofonholderi

  Vil i byrådet for sosserne, arbejder hos Folketingets Ombudsmand, er aktiv i Erdogans europæiske lobbyorganisation UETD (dvs. det er et sammenrend af uhyggelige typer, der kalder sig ‘demokrater’). S er infiltreret på samme vis som Miljøpartiet i Sverige er det…

  PS. Hvorfor vil man mon sidde i byråd i Danmark, når loyaliteten ligger i Tyrkiet, burde man ikke være hjemme hos den gale sultan?

  Islamiseringen speeder op, fordi de folkevalgte svigter.

  Kommentar by Polka — 3. februar 2017 @ 03:01

 11. @ Kommentar by der Adler — 3. februar 2017 @ 02:14

  Det var et længere skrift, men hvor har du ret.

  Specielt denne: Hvor ret bliver til uret, bliver modstand en pligt.
  Hovedparten af vores bedrøveligt ringe politikere har fejlet totalt.

  Og ellers:

  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 3. februar 2017 @ 04:42

 12. Når et rigt og stort land – arealmæssigt – kan undlade at underskrive FNs flygtningekonvention, der i øvrigt blev skrevet kort efter 2. verdenskrig og handlede om internt fordrevne europæere efter krigen, er der ingen som helst grund til, at Danmark skal overholde denne konvention over for somaliere, såkaldte ’statsløse pestilensere’, afghanere, irakere, iranere, pakistanere, syrere osv. fra deres miserable lande.

  Den må de selv klare ved at forblive i deres failed states og rette op på forholdene.

  Vesten kan ikke tage imod de 1.7 milliarder muslimer på denne klode, der ikke er i stand til at tage ansvar for egne lande og egen formering og derfor ønsker sig til vesten, hvor de forventer, at der står et nyt hus samt en ny bil og uendelig og meget stor kontanthjælp/førtidspension til rådighed.

  Man kan egentlig blot se på nogle fotos fra Mogadishu, hvor affaldet flyder og husene ligner en nedbrændt negerlandsby, hvad det faktisk også er. Hvem er skyld i det: Negrene selv.

  Same goes for hele mellemøsten incl. Pakistan, Bangladesh, Afghanistan og Iran.

  Kommentar by Henrik Petersen — 3. februar 2017 @ 05:38

 13. Åh, undskyld, glemte at skrive, at det er Saudibarbarien, der ikke har underskrevet FNs flygtningekonvention.

  Kommentar by Henrik Petersen — 3. februar 2017 @ 05:45

 14. I Debatten i går aftes var den en fornøjelse at høre den altid velformulerede og meget underspillende Mikael Jalving, mens det blot var underholdende at høre hystaden Zenia Stampe.

  Hun har stadig ikke fattet, at man skal være individuelt forfulgt for at kunne få asyl.

  At der konstant er interne krige i muslim-ramte lande er ingen nyhed, men der der blot ikke plads i vesten til alle muslimer, der bor i deres egne miserable lande.

  For min skyld, og jeg ved, det lyder ondt og egoistisk, kan de alle slagte hinanden i deres varme lande.

  Godt for vesten samtidig med at det mindsker CO2-udslippet.

  Kommentar by Henrik Petersen — 3. februar 2017 @ 05:58

 15. Socialdemokraten Mogens Jensen har fået mere islam i Europa.

  Kommentar by Liva — 3. februar 2017 @ 06:58

 16. SF i Aarhus var for en gangs skyld så fornuftig at stemme for at fjerne den kønsopdelt svømning.

  Özlem Cekic mener det er Islam-bashing, når vi her i Danmark holder fast i vores frihedsrettigheder og ligestilling.

  Der er lige så lidt brobygger i Cekic som Abdol-Hamid i Odense.

  Kommentar by k.m. — 3. februar 2017 @ 07:49

 17. @9

  Godt skrevet, der Adler. Jeg værdsætter dine poster.

  Kommentar by Byg muren og luk broen! — 3. februar 2017 @ 09:01

 18. Saa koere den igen Taquiya,Tawria,Kitman, Muruna,de holder aldrig op.

  Kommentar by Dunk — 3. februar 2017 @ 09:13

 19. @ 11 Neuhammer

  @ 17 Byg muren og luk broen!

  TAK for de gode ord.

  Kommentar by der Adler — 3. februar 2017 @ 09:39

 20. #14 Henrik Petersen
  “For min skyld, og jeg ved, det lyder ondt og egoistisk, kan de alle slagte hinanden i deres varme lande.”
  Det lyder ikke spor egoistisk, tværtimod, det lyder næstekærligt over for dine og de øvrige danskeres børn og børnebørn.

  Kommentar by benny bomstærk — 3. februar 2017 @ 09:58

 21. #14 Henrik Petersen
  “For min skyld, og jeg ved, det lyder ondt og egoistisk, kan de alle slagte hinanden i deres varme lande.”
  Det lyder ikke spor ondt og egoistisk, tværtimod, det lyder næstekærligt over for dine og de øvrige danskeres børn og børnebørn.

  Kommentar by benny bomstærk — 3. februar 2017 @ 09:59

 22. Det Danmark du kender….

  Igen en fantastisk “afhandling” af # 9 der Adler!

  Jeg er 100 % enig i hvert et ord!

  Kommentar by Al Capone — 3. februar 2017 @ 10:50

 23. Adler.
  Der ramte du sømmet på hovedet!
  Bedre kan det ikke siges, og al erfaring viser at hvert et ord er sandt.

  Kommentar by Finn A. Skov — 3. februar 2017 @ 10:54

 24. > k.m. 09:47

  Özlem Cekic kan for min skyld gerne være brobygger mellem kurdere og tyrkere dernede, hvor hun nok ville gøre bedre fyldest end her, hvor hun blot er en præmienar. Brobyggere min bare…
  Det er jo typisk muslimske kvinder, tildels også mænd, der ønsker at indføre muslimske særkrav i Danmark, og de gør det skive efter skive, til vi alle er muslimske.

  Men ok, det er da et fremskridt, at SF i Århus efter ca. 10 år har opdaget, at kønsopdelt svømning nok ikke liiige fremmer assimilationen.

  Hvem f* gider også bade i svømmehallen i Spanien (ja, det hedder det i Århus) og Gellerupbadet efter de er blevet forurenede af burkaklædte og svært overvægtige somaliske kvinder dagen før? Så skal der i hvert fald tilsættes store mængder ekstra klor.

  Kommentar by Henrik Petersen — 3. februar 2017 @ 12:55

 25. der Adler — 3. februar 2017 @ 02:14

  Også tak herfra, igen!
  Din evne til at få tanker, realiteter og stupiditeter sat på ord er en medalje værd!

  Må vi bruge/henvise til nogle til af dine formuleringer, med Nick, når vi begår os i debat ude på andre medier?

  Alt det bedste til dig herfra!

  Kommentar by Carstens — 3. februar 2017 @ 21:50

 26. >14 Henrik Petersen
  CO2 udslip, eller for den sags skyld alle andre udslip, har intet med klimaforandring at gøre. Klimaforandringer har aldrig været og vil aldrig blive menneskeskabte. At påstå modsat er som at påstå at vi alle er lige, eller at gud skabte mennesket, eller at skat kommer os alle tilgode.

  Kommentar by Nielsen — 4. februar 2017 @ 01:13

 27. >15 Liva
  Det var Danmark. Ikke Europa. Overskriften var, vistnok i pølletikken, Gør plads til islam i Danmark.

  Kommentar by Nielsen — 4. februar 2017 @ 01:18

 28. @ 23 Finn A. Skov
  @ 25 Carstens

  Til jer begge et TAK, og ja Carstens, hvis du kan bruge noget af det skrevne fremover, så er du velkommen.

  Kommentar by der Adler — 4. februar 2017 @ 02:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper