7. februar 2017

Tyskland: Venstrefløjs-MSM mobiliserer mod højreorienterede holdningsmedier, ‘fake news’ som alibi

Der er snart valg i Frankrig, og selvom det formentligt lykkedes at holde Marine Le Pen fra magten denne gang, så sættes alle tiltag ind for at undgå et valgresultat, der ville sendes EU og det kulturmarxistiske Europa i dødskramper. TV2 Online fortæller, at Facebook’og medier såsom ‘AFP, BFM TV, L’Express og Le Monde’ samarbejder om at forhindre spredning af falske nyheder. MSM kæmper desperat for at holde konkurrenter ude, og det er svært at se kampen mod falske nyheder som andet end et alibi. Ideologisk set, så lader man rævene vogte gæs.

I Tyskland mobiliseres på samme måde. Breitbart har historien om Correctiv, der på mange måder er de etablerede mediers frontorganisation rettet mod højrefløjens holdningsmedier. Den omtalte artikelserie ‘Die Medien der Neuen Rechten’ går efter ‘Junge Freiheit’, ‘Compact’, ‘Sezession’, ‘KenFM’, ‘Politically Incorrect’ og ‘Kopp-Verlag’. Systemets modangreb, forklædt som uafhængighed. Fra Breitbart – Facebook ‘Fake News’ Censor Correctiv Funded By Soros, Staffed By Left-Wing Establishment.

“A new investigative report from anti-mass migration NGO Einprozent has revealed who is behind the new organization employed by Facebook to report and censor what they consider to be ‘fake news.’

According to the NGO, Correctiv is largely staffed and funded by those who were formerly establishment journalists, many of them writing for left-leaning publications. They say that the top donor to Correctiv is the Brost Foundation, set up by the former head of the publishing company FUNKE Media Group, Erich Brost. The foundation has given €925,000 to get Correctiv off the ground.

Mr. Brost is also the former employer of Collectiv’s CEO, David Schraven, who worked as a leading researcher for Funke group until 2014 and previously worked at the far-left paper Die Tageszeitung or TAZ.

The chief editor of Correctiv, Markus Grill, meanwhile has worked for both the left-wing magazine Stern, which last April associated anti-mass migration Alternative for Germany supporters with Nazis, and magazine Der Spiegel which has run a series of covers and articles directed against U.S. President Donald Trump. …

In January Correctiv released a report on ‘alternative media’. Every media platform listed was to the right of centre

The German government has also been devising ways to crack down on what they regard as ‘fake news’ before the 2017 federal election, setting up what Interior Minister Thomas De Maiziere has called a ‘defence centre against disinformation.’ …”

(Der Spiegel versus Donald Trump, 2016-17

Oploadet Kl. 10:59 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/80582/trackback

7 Comments »

 1. Kort og godt: Ballade i vente

  Kommentar by Sindsro — 7. februar 2017 @ 11:23

 2. Hvis der kommer en dansk udgave af Correctiv, så bliver det nok med enten David Trash eller Bo Lidegaard i spidsen….

  Kommentar by Al Capone — 7. februar 2017 @ 11:50

 3. Frankrig, med temmelig mange no-go areas, har næppe noget at være stolte af.

  Tyskland, javel, historien har jo sit sprog. Hvis Spiegel skal tale om wahnsinn, kunne bladet passende tage Merkel først: “Wir schaffen das”.

  I øvrigt fik Tyskland, rettere vesttyskland, en enorm opbakning (jeg tillader mig at se bort fra RAF’s efterfølgere samt de store ‘fredsdemonstrationer’ i begyndelsen af 80’erne), da Nato gav sit ultimatum om dobbeltbeslutningen i samme omgang, som Sovjet ville opstille SS-20 raketter med atomsprænghoveder lige øst for vesttyskland.

  Det var – sjovt nok – Ronald Reagan i samarbejde med Margaret Thatcer, der på den måde imødegik Sovjet, med en nogenlunde udmærket udgang.

  Reagan var i begyndelsen lige så forhadt i såvel USA som i Europa ved sin tiltræden. De fleste husker formentlig Svend Aukens hån mod ham som en skydegal cowboy.

  Han vil blive husket i historien som en dygtig forhandler og statsmand.

  Om det kommer til at ske for Trump, tør jeg ikke gætte på. Men lad se…

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. februar 2017 @ 13:03

 4. Jeg så et sted at man hos nogle bookmakere kan spille på at Donald Trump bliver myrdet inden årets udgang. Der gambles på hvad der vil ske fordi taberne på venstrefløjen og deres medier så hadefuldt taler om hævn. De spørger:

  “SO WHAT IS TO BE DONE?
  We have one of the worst men in the most powerful position, one where he can do damage to millions, to billions, to the planet. So perhaps the solution is tyrannicide. As he might say himself – “take him out”.
  Kill Him? Tyrannicide has had support from various philosophers and theologians through the centuries”

  “Village Magazine Sparks Furor Asking “Why Not” Assassinate Donald Trump? by Tyler Durden Feb 4, 2017
  It seems Ireland’s media has decided to one-up Germany’s. Following Spiegel’s Lady-Liberty-beheading images, Ireland’s Village Magazine cover shows crosshairs on President Trump’s head with the question “why not?” However, there is a silver lining to this utter stupidity, the magazine decides “killing people is wrong… and shooting Trump is unnecessary and disproportionate.”

  “This outrageous image was tweeted with the caption, “Why taking #Trump out would be unethical.” As Mediaite reports, after making the case for why Trump is a threat to the world, the piece dives into the morality of whether assassinating the president is justified.”

  https://villagemagazine.ie/index.php/2017/02/why-not/
  http://www.uriasposten.net/archives/80526#comments
  http://www.zerohedge.com/news/2017-02-04/irelands-left-aims-crosshairs-trumps-head-decides-assassination-disproportionate-res

  Kommentar by A-mad — 7. februar 2017 @ 13:18

 5. Fronterne trækkes skarpere og skarpere op.
  “Eliten” er godt subventioneret i form af sine faste månedlige offentlige overførselsindkomster, og MSM er det gennem mediestøtten. En stærk økonomisk modstander, må det erkendes. “Den som smør’ godt, han kør’ godt”, og at smøre godt er kun muligt med et solidt økonomisk grundlag.

  Folket derimod, er gennem diverse alternative nyhedsmedier begyndt at åbne øjnene for alle vildførelserne og fortielserne og politikernes falskhed, og er begyndt at få et øget sammenhold, og at udvise en vis stædighed. Og er også begyndt at søge tilbage til det spor man kom fra, og som forfædre har bygget op gennem århundreder.

  For 225 år siden fik det franske folk nok af den franske “elite”, som også var blevet så høje at de kunne undvære hovedet. Så selv om det i vore dage endnu er usikkert hvem sejrherren ender med at blive, så har folket stadig en chance.

  Kommentar by Birger Jensen — 7. februar 2017 @ 13:24

 6. Venstrefløjs-MSM mobilisering er egentlig meget mærkelig og beror på løgne og forførelse af naïve mennesker, der bare gerne vil accepteres som gode.

  Man kan tage udgangspunkt i det Snaphanen skriver:
  “Europas økonomi behøver unge forbrugere, uanset at de aldrig kommer til at producere andet end børn og ulykker. Her er vi ved kernen af indvandringsvanviddet: Økonomien og storfinansen kræver, at vi ødelægger os selv, det er det skjulte rationale i det tilsyneladende komplet irrationelle, der foregår. Det er meningen med galskaben.”

  Det er lige netop også min ringe teori.

  Sagsfremstillingen er sådan cirka:
  Erhvervslivet efterlyser kvalificeret arbejdskraft.
  Politikerne leverer i stedet ukvalificerede eller direkte arbejdsuegnede menneskemasser til de europæiske samfund.
  Interesseorganisationer, global pengemagt og medierne dækker over denne gigantiske fadæse med fake news, hvor medierne videregiver ukritisk (og af ideologiske hensyn) historien om, at de ukvalificerede/arbejdsuegnede skulle være en økonomisk og kulturel berigelse.

  Men ingen kan da forestille sig, at politikerne/beslutningstagerne virkelig selv tror på det. Det er simpelthen for vanvittigt. Selv de multikulti-fanatiske radikale må kunne fornemme vanviddet.

  Så der må være en anden forklaring: Den eneste logiske forklaring må være, at der er en skjult dagsorden om at få flere forbrugere, ikke flere kvalificerede arbejdstagere. Denne forklaring vil være i overensstemmelse med storkapitalens krav om kortsigtet profit.

  Ved ukvalificeret indvandring accelerer man den udvikling, at stadig flere mennesker vil komme til at leve af stadig færres menneskers økonomiske produktivitet. Statens udbytning af den arbejdende klasse (god marxistisk betegnelse) vil blive stadig voldsommere. Det vil kræve en stærk manipulation at få den arbejdende klasse til at tro på et sådant projekt, når de skal aflevere måske 80-90 % af deres indtjening til stadig flere uarbejdsdygtige “ofre”, indtil økonomien og kulturen nødvendigvis må briste på et tidspunkt af overanstrengelse. Her kan man måske trække ligheder til situationen før den franske revolution.

  Alternativet er, at der genskabes en balance i samfundet, hvor den arbejdende klasse igen får et anstændigt liv. Det må ske ved massivt at sende ukvalificeret indvandring hjem igen. Den arbejdende klasse vil dermed kunne forbruge mere selv, men pengene vil blive lagt lokalt til mindre lokale virksomheder, og betyde langsigtede lokale samfundsforbedringer og mere bæredygtige europæiske samfund, mens den globale storkapital vil få det ringere og må indrette sig. Langsigtede bæredygtige samfundsforbedringer vil sikkert også føre til flere børn. Den udvikling er et spørgsmål om demokratiske politiske valg og fravalg.

  Venstrefløjs-MSMs kamp mod falske nyheder er i sig selv et massivt og løgnagtigt coverup for ikke at ville et demokrati med reelle politiske valg. Deres gloriepudseri og foragt får dem til at lyve for sig selv, og de forstår ikke, at de selv er manipuleret til at sikre storkapitalen kortsigtet profit.

  Kommentar by traveler — 7. februar 2017 @ 19:01

 7. De liberale og venstreorienterede har erklæret Trump og hans støtter total krig. Det er på tide, at alle os, der sympatiserer med Trump, tager fløjlshandskerne af og knojernene på.

  Lad os anråbe alle gode kræfter til kamp med de ord, som den store tyske digter Theodor Körner brugte, da han opfordrede sine landmænd til at befri Tyskland fra Napoleons besættelsestropper:

  “Nun, Volk, steh auf und Sturm brich los”

  D

  Kommentar by Søren — 7. februar 2017 @ 23:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper