8. februar 2017

Mere om Ry-sagen: Familie til 16-årige Ali hævder overfald kom efter flere års ‘racistiske chikanerier’

Flere venstreorienterede postulerer i ramme alvor, at medierne nedtoner Ry-sagen, fordi gerningsmændene er danskere og offeret afghaner. Historien blev på BT.dk leveret under overskriften ‘Fire danske drenge anholdt: Ville brænde afghansk dreng levende’, hvad er lidt komisk, når nu politiets pressemeddelelse specifikt påpeger at konflikten intet har med drengenes ‘forskellige etnicitet’ at gøre. Med overskriften antydes det modsatte, hvad intet dansk medie ville gøre, hvis scenariet havde været omvendt. Så havde det være ‘fire unge’ mod jævnaldrende.

Set herfra, så vil der næsten altid været en etnisk parentes i de her sager. De fem drenge går alle i 9. klasse på Mølleskolen i Ry, så det behøves ikke være udslagsgivende her, men hvis fire danskere angriber en afghaner, så vil det etniske element ofte være en del af sagen, helt på samme måde som hvis fire afghanere angreb en dansker. I Ry er udlændinge et lille mindretal, men ikke på Nørrebro, og her har man andre ord for flertallets kanøflen.

BT bringer i dag flere detaljer om sagen, desværre mest fra familien til det 16-årige offer Ali Akbari, der ikke overrasket hævder at Ali Akbari i årevis havde været udsat for grov racistisk mobning fra de fire anholdte. Faren klandrer skolen, og fortæller at de flere gange har truet med smide Ali ud. Sakset fra BT.dk – Drenge ville angiveligt brænde Ali levende: ‘Han er blevet truet i årevis’.

“Det skulle tilsyneladende have været et årelangt forløb med chikane og mobning af den 16-årige afghaner Ali Akbari fra Ry i Østjylland, der mandag kulminerede, da fire drenge angiveligt forsøgte at brænde ham levende med en molotov-cocktail foran den lokale sportshal.

Det fortæller den 18-årige gymnasieelev Mohammad Akbari, der er storebror til Ali Akbari…

‘Han er jævnligt blevet skubbet og truet af drengene på skolen. Eksempelvis et skub med skulderen, når han gik forbi dem på gangen. Han er også tit blevet kaldt ‘perker’, og de har sagt ting som ’skrub hjem til dit eget land’,’ siger Mohammad Akbari, da BT møder ham i familiens hjem…

Men det er ifølge familien langt fra første gang, at Ali Akbari oplever at bliver overfaldet af elever fra skolen. For uger tilbage skulle en anden dreng ifølge familien have forsøgt at stikke Ali Akbari i halsen med en saks.

Ifølge ham (Ali Akbaris far, Kim) skulle familien flere gange have haft møder med skolen, hvor de angiveligt har fået at vide, at det er Ali Akbari selv, der skyld i problemerne, hvorfor han også flere gange er blevet truet med at smidt ud. Alligevel undrer familien sig over, at skolen ikke har hevet fat i de drenge, som ifølge dem har chikaneret Ali Akbari gennem flere år.”

(Mølleskolen, Skanderborgvej, Ry)

“De her problemer har været her gennem flere år. Det er ikke kun Ali, der har været udsat for de her racistiske chikanerier. Mine andre børn har også oplevet det.” (Sayed Abbas Akbari, Ali Akbaris far)

Oploadet Kl. 19:02 af Kim Møller — Direkte link58 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/80643/trackback

58 Comments »

 1. Vi trænger til at få navne på de fire pyromaner.

  Kommentar by k.m — 8. februar 2017 @ 19:10

 2. Jeg blogger dem gerne, hvis der ikke er navneforbud.

  Kommentar by Kim Møller — 8. februar 2017 @ 19:16

 3. -Mohammed, Ali- Mohammed, Ali.
  Hvor er det nu vi liige har hørt de navne? Sverige.

  Kommentar by Hul igennem? — 8. februar 2017 @ 19:20

 4. Der har ikke været retsmøde i nu, de sider stadigvæk varetægtsfængslet.
  Det eneste der er blevet nævnt er at det vil blive holdt for lukket døre.

  Kommentar by Jan Huus — 8. februar 2017 @ 19:23

 5. Kim
  Jeg er ikke i tvivl om at du bringer navne, det er mere spændende hvad MSM gør.
  Jeg hører den svenske politimand er meldt for racisme.

  Kommentar by k.m — 8. februar 2017 @ 19:28

 6. De skal holde sammen som Blekingegadebanden, så bliver ingen af dem dømt.

  Eller gælder det kun for dommerstandens politiske meningsfæller?

  Kommentar by Træt — 8. februar 2017 @ 19:37

 7. Afghaner?! Hjemsender vi ikke afghanere? Hvordan er han endt her? Flygtede han direkte ind over grænsen til nabolandet Danmark? Eller rejste han og hans familie tusindvis af kilometer igennem adskillige sikre lande inden der stod en hjernedød væmmeligbo og tog imod med fri bolig og fuld forsørgelse?

  Desværre vil vi kun komme til at se en stigning i disse konflikter. I 50 år troede dumhedsindustrien, at de havde det perfekte eksempel på den multinationale stat i Jugoslavien. Lige indtil lortet røg i luften. Hvorfor tror disse naivister at noget har ændret sig?

  Kommentar by migranter gider ikke telte — 8. februar 2017 @ 20:00

 8. > 7 Mange var klar over at det ville gå galt i Jugoslavien mange år før det skete.
  Man sagde at når Tito dør begynder det at smuldre.

  Kommentar by Erik — 8. februar 2017 @ 20:07

 9. Uden tvivl er rigtig sød, velopdragen og altid hjælpsom forfulgt uskyldighed.

  Kommentar by Holger Madsen — 8. februar 2017 @ 20:13

 10. Lyder som det sædvanlige had, muslimer imellem. Var politiet ikke hurtigt ude med, at der ikke lå et “racistisk motiv bag”. Havde de haft så travlt med et sådan dementi, hvis det var danske drenge?
  Jeg har lidt samme fornemmelse, som når der er tale om “fædrehoteller”. Selvom etnicitet aldrig bliver nævnt, vil du aldrig se så mange danske mænd enes om offentlig svindel ved at have fælles fakeadresse.
  Vil danske drenge udvise sådan en bestialsk mentalitet i flok? Eller dækker “danskheden” over bosnier ell?

  Kommentar by Margrethe — 8. februar 2017 @ 20:33

 11. OT
  http://www.ombudsmanden.dk/find/nyheder/alle/adskillelseafmindereaarige/

  Offentliggørelse af dokumenter i sagen om adskillelse af mindreårige asylansøgere
  6. februar 2017
  Udlændinge- og Integrationsministeriet har i dag udsendt denne pressemeddelelse:

  Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjbergs reaktion på Ombudsmandens udkast til redegørelse om indkvartering af mindreårige ægtefæller

  På den baggrund vedlægges følgende dokumenter:

  Ombudsmandens brev af 1. februar 2017 til Udlændinge- og Integrationsministeriet
  Ombudsmandens udkast af 1. februar 2017 til redegørelse i sagen
  Udlændinge- og Integrationsministeriets svar af 3. februar 2017
  Ombudsmandens brev af 6. februar 2017 til Folketingets Udlændinge- og Integrationsudvalg
  Se tidligere nyhed i sagen

  Hele dokumentet PDF.
  ……….—————–

  Yderligere et Link fra Integrationsministeriet:

  http://uim.dk/nyheder/2017-02/udlaendinge-og-integrationsminister-inger-stojbergs-reaktion-pa-ombudsmandens-udkast-til-redegorelse-om-indkvartering-af-mindrearige-aegtefaeller

  ————————————————————————–
  Folketingets Ombudsmand lovliggør pædofili:
  OG DERMED OVERTRÆDER Folketingets Ombudsmand GRUNDLOVENS §67 OG jUSTITSMINISTEREN SOM SIN FORGÆNGER §69.
  ———————————————————————————————————
  Læg mærket til at §67 understøttes af §69,
  Jeg ytrer ønske herom, at §69 bliver fremsat ved lov. Nu da der er tale om Islamisk Trosamfund, skal loven fremsættes således:
  (( Justitsministeren Skal fremlægge lovforslag om ordning af muslimske trossamfunds forhold, og dette lovforslag SKAL indeholde forbud mod at, de dele af Koranen, der strider mod sædeligheden og den offentlige orden, læres i moskéerne i Danmark. ))
  ** Altså § 67 Betingelser Skal forme Lovforslaget. **
  ** Koranen SKAL dermed analyseres og rettes ind efter dansk lovgivning. **
  ———————————————————————————————————
  Politikerne og Ombudsmanden lever i en farlig tid. !
  Ja . Hva skide: Det gør vi alle.
  Men det er jo Eliten der skal handle for folket NU. Og ikke folket der skal handle for Politikerne og Ombudsmanden. !!!!!!!!!!!!!!!!

  Kommentar by Sindsro — 8. februar 2017 @ 20:37

 12. At det ikke allerede har stået på alle verdens aviser som et racistisk overgreb kunne tyde på, at det er det ikke. De plejer at være lynhurtigt ude, men her er der noget, der holder dem alvorligt tilbage.

  Den afghanske dreng kan umuligt have gjort noget, der godtgør et sådant overfald. Det kan ingen gøre. Så jeg undrer mig over, hvad det er, der har fået medierne til at tage listesko på i denne sag. Venstrefløjens konspirationsteori holder ikke vand.

  Kommentar by Arne Torp — 8. februar 2017 @ 21:13

 13. Så vidt jeg husker har der været ganske mange interne opgør på opholds- og asylcentre: Afghanere mod irakere, irakere mod somaliere osv. i en uendelighed.

  Skulle dette overfald, mod forventning være fire etniske danskere, ikke blot AEH’ere i 2-5 generation, vil jeg blive svært overrasket.

  Og Kim, mig bekendt er der ikke nedlagt navneforbud i sagen, da den endnu ikke har været i retten. Så skriv det roligt.

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. februar 2017 @ 21:15

 14. Her er sagen set fra den anden side.

  http://ekstrabladet.dk/112/far-i-sag-om-brand-attentat-den-afghanske-dreng-burde-vaere-smidt-ud-for-laengst/6526588

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 8. februar 2017 @ 21:29

 15. BT= værnemageravis.– Samtidig med at 100vis af unge danskere blev dræbt og såret i Afghanistan væltede 1000vis af afghanere ind i Dk som indvandrere. De samme folk som danskerne var sendt til A. for at hjælpe.- De danske politikere med tosseliberalisten Fogh Rasmussen i spidsen sagde “VELKOMMEN”.F.R. har et badekar af dræbte danskeres blod at bade i.—- Forhåbentlig er det unge danskere der endelig viser HOLGER DANSKE vejen. Tiljuble dem.- De udførte ren nødværge på vegne af fejge voksne danskere.

  Kommentar by dansker — 8. februar 2017 @ 21:34

 16. Faklen er nok mindst 20 år gammel. Faderen til en af de anklagede siger at afghaneren er meget større end de alle de andre drenge.

  Kommentar by Træt — 8. februar 2017 @ 21:44

 17. Og igen må man håbe at de bruger lex Blekingegadebanden.

  Kommentar by Træt — 8. februar 2017 @ 21:44

 18. Så er det vel et skægbarn, vi her har med at gøre.
  Er det virkelig skolebørn, der skal gå forrest i modstandskampen??

  Kommentar by Holger Madsen — 8. februar 2017 @ 21:49

 19. FINLAND i biologisk krise. Den dybt inkompetente finske politiske ledelse accept af at deltage i EUs sanktioner mod Rusland har kastet den finske befolkning ud i så destruktiv økonomisk krise, at det nu får etniske konsekvenser.. For første gang i Finlands historie blev der i 2016 født færre finske børn end der døde finner. Noget drastisk er på vej til at ske i Finland nu.EU åget er ved at splintres.- De danske medier er – ja naturligvis- tavse. – C 40% af samtlige stemmeberittigede finner stemte ja til Eu medlemskabet. Samtlige meningsmålinger viste massivt modstand mod euroen. Så det kom ikke til afstemning.- Har finnerne nu SISU.–Som de danske drenge i Ry.

  Kommentar by dansker — 8. februar 2017 @ 21:52

 20. De misforstod hvad “åbne ild imod” betyder. Det er en tand for inhumant at gøre det med en Molotowcocktail.

  Kommentar by Træt — 8. februar 2017 @ 21:59

 21. Mon ikke det i sidste ende viser sig at det er ali der har forsøgt at angribe de 4 andre og selvfølgelig, på grund af lav teknisk forståelse, har sat ild til sig selv?

  Kommentar by Santor — 8. februar 2017 @ 22:19

 22. Ekstra bladet har denne artikel, der tyder på, at chikanen er kommet fra hans side gennem flere år og mange forældre gennem årene har forsøgt, at få ham bortvist. Han skulle være meget stor af hans alder og de skulle have været angst for ham:http://ekstrabladet.dk/112/far-i-sag-om-brand-attentat-den-afghanske-dreng-burde-vaere-smidt-ud-for-laengst/6526588

  Kommentar by Thorsted — 8. februar 2017 @ 22:24

 23. Selvfølgelig er det en desparat handling forårsaget af flere års terror fra den sikkert ca 20 årige ‘flygtningebarn’.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 8. februar 2017 @ 22:38

 24. Det bliver sværere og sværere for MSM at fastholde illusionen: http://www.bt.dk/danmark/far-i-sag-om-brand-attentat-den-afghanske-dreng-burde-vaere-smidt-ud-for-laengst

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 8. februar 2017 @ 22:54

 25. Ser lige, at den er postet under # 23 – sjovt at den hedder nøjagtigt det samme hos BT og EB

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 8. februar 2017 @ 22:55

 26. Føj, føj, føj. Slap af en afslutning Niels Krause-Kjær kom med i Dead-Lines i aftes. Her brugte han historien som et eksempel på, at den på det nærmeste blev fortiet, og han stillede spørgsmålet, om den ikke ville være ‘eksploderet’, hvis det var afghanske drenge, der havde gjort det samme mod en etnisk dansk dreng. Det var på det nærmeste noget, der mindede om en direkte moralprædiken. Hvor sygt kan det blive?

  Elskede forresten også historien fra TV-avisen i aftes, hvor de først rundede den modige svenske politibetjent, hvorefter de lige bagefter viste et indslag omhandlende ‘flygtninge’, der lærte dansk af lokale oppe i Struer, tror jeg, det var. Gotta love ‘true news’; kort, præcist og objektivt… Og når ja, vinkling af historier er der jo ikke noget, der hedder.

  Kommentar by Anders — 8. februar 2017 @ 23:14

 27. @ 15 Dansker

  Ja, løgneren Fogh Rasmussen. Unge danske mænd skulle dræbes i Afghanistan – og til hvilken nytte – fordi Fogh i 2003 fra Folketingets talestol udtalte “-at Irak har masseødelæggelsvåben. Det er ikke noget, vi blot tror. Vi ved det.”
  Begrundelsen for krig byggede på en stor løgn, men løgneren Fogh fik sin belønning, en spisebillet til Det Hvide Hus.

  Der er flere andre løgne fra samme herres side.

  Kommentar by der Adler — 8. februar 2017 @ 23:42

 28. Hvor er det pinligt for skolen, at de ikke for længst har fået spottet problemerne blandt sine elever og taget vare om det, uanset etnisiteter og MSM-konspirationer.

  Men endnu mere grelt er det, at vi, borgere, ikke får klar besked fra start, pga. dommernes lukkede døre. For dermed kan MSM, såvel som alternativer, henholdes i uvidenhed, mens MSM som i dag på altinget:

  http://www.altinget.dk/artikel/paula-larrain-naa-det-var-bare-danske-drenge#comments

  med mediepengene i baghånden, igen kan stikke folk blår i øjnene.

  Men er det virkelig gammeldanske etninske drenge, der har begået hvad der skrives om, så er det godt nok ikke sært, at optræk til og begåelse af planlagt vold af ikke etniske danskere, altid kommer som en total overraskelse fra de nærmeste myndighedspersoner, da disse “stakler” jo slet ikke har forældre/netværk/almen kontakt, der kunne/ville forudse konflikternes udvikling.

  Lidt lige som vore politikere, ala;
  “du er dansk, find dig i overgreb fra de fremmede, thi de´ er staklerne,
  men ve dig, hvis du tager til genmæle, for vi har endnu ikke fundet ud af, at afmontere de fremmedes selvhævdelses ret og medbragte “menneskeret” til omvendt offerfremståelse.”
  Jaaa, og så længe må dansken tie, dukke nakken og betale ved kasse e´t?

  Kommentar by Carstens — 8. februar 2017 @ 23:44

 29. Danmark er et lille land. Det er underligt, at der ikke allerede nu er rygter om gerningsmændenes (drengenes) identitet. Hmm hvorfor er folk tavse? Kan det skyldes frygt for repressalier fra disse helt almindelige danske drenge. Eller er det frygten for muslimsk blodhævn? Fra klanerne. Skolelærerne har været ude og sige at det også er synd for gerningsmændenes familer. Det ville de næppe sige, hvis det er danskere, som er gerningsmændene.

  Kommentar by XXXXX — 8. februar 2017 @ 23:48

 30. Det er kommet frem at afghaneren er meget større end hans jævnaldrene (eller, eleverne på samme klassetrin) og at han terroriserede så meget at han 4 gange var ved at blive smidt ud af skolen (men det bliver man selvfølgelig ikke, hvis man er flygtning). Forældrene har flere gange klaget. Når afghaneren mødes en mørk aften med fire andre, viser det hvor meget ovenpå han følte sig. Drengene tog benzin-bomben med fordi de frygtede ham.

  Jeg har på ingen måde ondt af afghaneren. De her drenge har forebygget mange fremtidige ofre ved at få ham ned med nakken. For en gangs skyld står nogle danskere op for sig selv.

  Kommentar by AN — 9. februar 2017 @ 00:53

 31. Ekstra bladet har talt med en far til en tiltalt, efter faderens udtalelse er det hele kørt af sporet pga. manglende handling fra skolens side, den Afghanske dreng der fysisk var alle i skolen overlegne terroriserede alle på skolen og netop den far har længe bedt om at få den afbrændte Afghaner fjernet fra skolen men intet skete, der må hårde sanktioner til for at rette det offentlige system og tilbage til normalen og det er ikke at lade en indavlet retarderet korandyrkende Afghansk familie husere i Danmark, det kan de gøre i Afghanistan, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 9. februar 2017 @ 00:56

 32. Logik for speltkællinger, feltmadrasser, væmligboere m.m.:

  – Når muslimer begår vold, drab og terror med krigsmanualen Koranen i hånden, så har det absolut intet som helst med Islam at gøre!

  – Når en enkelt indavlet og retarderet muslim bliver chikaneret af en vantro, betyder det, at alle etniske danskere, især hvide mænd, er islamofober, racister, nazister o.s.v.

  Kommentar by Al Capone — 9. februar 2017 @ 01:18

 33. Ud med den familie og alle andre muhammedanere!
  Kan du se hvad du har gjort mod dit land Gammeltoft hansen?

  Kommentar by Nielsen — 9. februar 2017 @ 01:27

 34. Sindsro — 8. februar 2017 @ 20:37

  Som jeg forsøger at forklare i kommentarer på http://snaphanen.dk/2017/02/05/religionsfrihedens-begraensning/ er der tale om fanatiske løfter om lovgivning i Grundloven.

  Udsnit af egne kommentarer fra linket:
  En stort set uparagraficeret verden venter på enhver aktiv jurist- og ungdommelig Monrad.
  Når vi tager udfordringerne i at ville formulere et udkast til en lovmæssig ramme for folkekirken, som du nok erindrer senest forsøgt for få år siden, turde det være nærliggende at antage, det ikke bliver mindre besværligt at ville lovgive for andres religion. Et forslag med flere mulige modeller, som jeg forstod det, fremsattes og opnåede ikke flertal.

  Men den slags overvejelser, ja selve virkeligheden er ikke for alle.
  Der er nok ikke noget flertal for fjernelse af § 69s løfte om lovgivning i Grundloven, som jeg kunne hævde forekommer både logisk og rigmeligt, lige så lidt som der er håb om flertal for lov om ikke folkekirkelige forsamlinger…

  Når der i første udkast til Grundloven af Monrad, er fremført fanatiske løfter som der vil blive lovgivet om folkekirken og ikke folkekirkelige forsamlinger, og det ikke er sket efter 167 år er der, i min tolkning, ikke tale om løftebrud eller politikerne ikke overholder Grundloven, der er tale om at holde gode miner til et ganske dårligt oplæg.

  Et fanatisk ønske, flere fanatiske ønsker om lovgivning er og bliver fanatiske ønsker, der derpå ignoreres af størstedelen af politikerne, der for størstedelens vedkommende forlængst har indset der er områder- det nu engang er bedst at lade være uden lovgivning. Som sådan, lovgivningen sker alligevel for folkekirkens vedkommende, hvilket vedtagelserne gennem årene viser. At en samlet stor organisatorisk lov blot om folkekirken ikke er vedtaget efter 167 år viser om noget, det er et område hvorpå lovgivning er uhyre vanskelig.

  Politikere har lejlighedsvis forsøgt at opfylde løfterne, men hver gang fejlet og ikke kunnet få flertal for diverse forslag.

  Såfremt læserne kunne stemme kunne vi spørge om de foretrækker den bogstavelige tolkning med lovgivning i henhold til Grundlovens ord, eller fjernelse af løfter fra Grundloven.
  Stem nu!
  udsnit slut, (et n blev fjernet).

  Kommentar by Peter Buch — 9. februar 2017 @ 05:34

 35. http://stiften.dk/aarhus/Se-kortet-Her-er-de-skoler-med-flest-brande-og-mest-haervaerk/artikel/436056

  Jeg er fuld af fordomme og har en ide om hvem der begår hærværk

  Artiklen er klinisk renset for spor i sagen, det er jo MSM.

  Kommentar by k.m. — 9. februar 2017 @ 07:37

 36. Her har vi så et eksempel på, at mediernes skabelon med “true news” kontra “fake news” ikke giver mening.

  Der har kørt en alvorlig konflikt mellem drenge på tværs af kulturer, som til sidst kulminerer, fordi de ansvarlige voksne på skolen har været for konfliktsky pga. politisk korrekthed. En miniature af det multikulturelle helvede.

  Medier prøver at få konflikten skåret til i et narrativ om racisme. Modparten reagerer selvfølgelig på mediernes ensidighed, der opfattes som en provokation… osv

  Kommentar by traveler — 9. februar 2017 @ 07:43

 37. http://www.limfjordupdate.dk/roede-kors-mangler-akut-40-frivillige-paa-mors

  Hvad skal en dansker gøre hvis han eller hun bliver ansvarlig for en kriminel udlænding ?

  Myndighederne og den omtalte skole gør ingenting- det er livsfarligt at melde sig til Røde Kors´ hjælpeklub for uledsagede, langskæggede flygtningebørn.

  Kommentar by k.m. — 9. februar 2017 @ 07:46

 38. Samtidigt er ignorente politikere på vej med et nyt projekt fra drømmenes overdrev, og medierne flyder over med superlativer:

  “Venligboliger på vej til Frederiksberg. Idéen er enkel. Både flygtninge og studerende mangler gode og billige boliger, og nu vil Frederiksberg Kommune opføre såkaldte venligboliger..”

  Berlingske » Det er et meget stærkt koncept, som skaber rigtig gode rammer for integrationen, fordi flygtningene kommer til at bo sammen med danske unge, der aktivt vælger, at de gerne vil bidrage og forpligte sig at hjælpe med integrere et andet menneske, der er kommet hertil under ulykkelige omstændigheder,« siger 2. viceborgmester i Frederiksberg Kommune, Michael Vindfeldt (S), som ikke er i tvivl om, at unge danskere vil være interesserede i at deltage i boligeksperimentet.

  Der bliver rigtig lagt i kakkelovnen til traumatiske konflikter. De studerende får næppe mulighed for at studere.

  Kommentar by traveler — 9. februar 2017 @ 08:07

 39. 37,

  Ja det begynder vel at gå op for folk, hvad det er for et foretagende de engagere sig i.

  Men kunne Røde Halvmåne ikke bare indkalde nogle af væmlgsøerne? Ifølge væmligsøernes FB side skulle der være 402 væmligsøer på Mors.

  Kommentar by Hans Und — 9. februar 2017 @ 08:26

 40. Den her sag kan godt vise sig at være en prototype. Et klassisk eksempel på hvad alle med omløb i hoved har vidst. Efter årelang chikane fra de fremmedes side, og svigt fra de danske myndigheder og skolelærere (af angst for at blive kaldt racist), kommer der en modreaktion. Når først ens egen sikkerhed er truet og man lever konstant under pres, skrider mange til irrationelle handlinger ikke mindst drenge i den følsomme alder. Der vil komme flere og flere af disse tilfælde. Desværre. Det ville være bedre med en målrettet og intelligent kamp mod besætteren og landsforræderne. Der har været en del eksempler på kvinder, som har fået en meget mild dom efter a have myrdet en ægtefælle efter årevis af misbrug. Desperationen og magtesløsheden over ikke at bliver hørt af sine egne vokser og vokser, indtil det slår klik en dag, det er der ikke noget nyt i. Og dette problem er ikke kun noget der opstår i etniske konflikter; det optræder i mange andre sammenhænge – feks. når Antifa-AFA fascister i årevis truer og forfølger mennesker – eller indefor de kriminelle miljøer. Men selvfølgelig er det ekstra benzin på bålet at man skal lade sig ydmyge af uønskede primitive fremmede som rent beset ikke har noget at gøre her. Er der nogen der kender noget til den afghanske parts biologiske alder, og om den er i overensstemmelse med hans juridiske alder?

  Lad os for en gangs skyld ikke forfalde til fordømmelser og hyle med i de venstresnåede kulturradikales kor, men forsøge at støtte de anklagede syndebukke på enhver tænkelig måde.

  Kommentar by Balder — 9. februar 2017 @ 08:41

 41. Det kunne være interessant om afgahnerens alder er 16 år som angivet, eller om han måske er en voksen som tuller rodløs rundt i en skole ?

  Kommentar by Morten Dreyer — 9. februar 2017 @ 09:03

 42. Fornuften sejrede en lille smule, og udsagnene omkring den ulykkelige hændelse blev lidt mere nuancerede, selvom alt ikke er fremme endnu.
  For hvorfor sætter man en halvvoksen, måske helvoksen afghaner ind i en dansk folkeskole? De bliver aldrig danske. Og det er jo heller ikke kun på Ry at skoler proppes med uintegrerbare muslimer.

  Hvorfor bliver politikerne ved med at smøre deres fejlslagne muslim-projekt af på vore børn og børnebørn? Og hvorfor siger skoler, og for den sags skyld kommuner, ikke nej tak til flere muslimer.
  Se blot Gentofte kommune. Hvorfor holder de ikke fast i et nej til flere uintegrerbare ”Løkke-børn”. Nogen skal begynde at sig nej tak. Og hvad vil Lars Løkke så gøre? Sætte hæren ind?
  Muslimprojektet skriger til himlen, og kun politikerne kan, nej ikke kan, politikerne vil ikke erkende det.

  Men almindelige danskere må også selv begynde at ”sige fra”. For eksempel burde Mølleskolens problemer for længst været lækket ud til offentligheden, når skolen ikke selv ville reagere. Og det burde ske overalt i landet.
  MSM ville nok heller ikke reagere, men heldigvis er der jo også, på grund af MSM’s evindelige løgnagtigheder, opstået en lang række alternative nyhedsmedier man kan henvende sig til.

  Kommentar by Birger Jensen — 9. februar 2017 @ 09:04

 43. “Faren klandrer skolen, og fortæller at de flere gange har truet med smide Ali ud.”

  Det er vel ikke uden grund.

  Kommentar by Liva — 9. februar 2017 @ 09:06

 44. Det lyder som om der er et problem med faderens holdninger. Det kan kun blive værre. Enkeltbilletter og en pose penge til hele familien.

  Kommentar by Bastardo — 9. februar 2017 @ 09:09

 45. Muslimer mener ikke de har ansvar for noget som helst. Derfor bor de i failed states, og deres mærkelige indstilling til livet gør at de heller ikke kan få noget til at fungere her.

  Kommentar by k.m. — 9. februar 2017 @ 09:38

 46. http://denkorteavis.dk/2017/danmarks-befolkning-er-under-historisk-forandring-to-postnumre-i-landet-har-nu-flertal-af-indvandrere/

  “Og den stiller vælgerne over for et afgørende spørgsmål: Skal vi følge en kurs, der betyder, at en voksende andel af befolkningen har ikke-vestlig, overvejende muslimsk baggrund?

  En stor opsigtsvækkende undersøgelse, som Den Korte Avis omtalte onsdag, viser, hvad borgerne i ti europæiske lande svarer på det spørgsmål:

  De ønsker ikke en sådan kurs. Faktisk vil de have et regulært stop for indvandring fra de muslimske lande.”

  Kommentar by k.m. — 9. februar 2017 @ 09:45

 47. At brænde et levende menneske er barbarisk og udansk. Føj. Det er også udansk med afghanere og alle de hundredtusinder af fremmede i Danmark.

  Kommentar by tilfældig — 9. februar 2017 @ 09:57

 48. Der må være en RUC forsker der kan forklare hvorfor de fleste parlamenter i Europa fører politik stik imod folkets ønsker.

  Kommentar by k.m. — 9. februar 2017 @ 10:07

 49. At 48, k.m.:

  Sandsynligvis er der et par enkelte på KU, der kunne forklare det – men de vil ikke have karrieren ødelagt. De venter til de er gået på pension, før de åbner munden.

  Kommentar by Bastardo — 9. februar 2017 @ 10:53

 50. @k.m. 48 10:07

  “hvorfor de fleste parlamenter i Europa fører politik stik imod folkets ønsker.”

  Jeg er ikke RUC forsker, men jeg vil mene at det er en god gammel tradition med mange hundrede år på bagen.

  Kommentar by Balder — 9. februar 2017 @ 11:18

 51. Ekstra Bladet:

  ‘Positiv særbehandling’
  – Min søn er kommet hjem flere gange og har sagt, at det er utroligt, at han (den afghanske dreng – red.) får lov til så meget, og at min søn bare skulle blinke med øjnene, før det fik konsekvenser. En halv skolefuld er jo vidende om, at denne her dreng har kunnet terrorisere ikke bare sine jævnaldrende, men også de yngre. Han burde være smidt ud for længst, siger faderen.

  Kommentar by Balder — 9. februar 2017 @ 12:01

 52. Ekstra Bladet i dag kl. 10:00

  Adskillige kilder oplyser til Ekstra Bladet, at den afghanske dreng A., som nu er indlagt med svære brandskader på Aarhus Universitetshospital, i flere år har chikaneret og terroriseret andre børn på Mølleskolen i Ry.

  Flere beskriver den fysisk overlegne A. som en regulær ballademager, som de andre elever er bange for.

  Elev dømt for vold

  For to år siden tændte en dreng fra en daværende 7. klasse pludselig voldsomt af over for A.

  Mere: http://ekstrabladet.dk/112/afghansk-dreng-udsat-for-kvaeler-overfald/6526471

  Vi begynder efterhånden at forstå hvorfor MSM ikke forsøger at spinde guld på denne historie, som udvikler sig mere og mere som en skamstøtte over myndighedernes svigt og forræderi overfor deres egne.

  Kommentar by Balder — 9. februar 2017 @ 12:11

 53. Apropos molotow-cocktails angreb.

  Indvandrerdrenge i Vollsmose angriber politi-patruljer med molotow-cocktails og sten. Nu smides 8 familier formentlig ud af boligområdet.

  ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/soenner-smed-brandbomber-nu-bliver-otte-indvandrer-familier-smidt-ud-af-boligomraade/5937137

  Kommentar by Liva — 9. februar 2017 @ 15:28

 54. Jaleh Tavakoli mener tilsyneladende at der er tale om terror. Men hvis der er tale om terror her, så er det i den grad også terror, når indvandrerdrenge og -mænd kaster med molotow-cocktails og sten efter politiet, som det bl.a. er sket i Vollsmose.

  jyllands-posten.dk/debat/blogs/jalehtavakoli/ECE9354222/hvis-motivet-for-benzinbomben-i-ry-var-racistisk-er-der-tale-om-terror/

  Kommentar by Liva — 9. februar 2017 @ 15:36

 55. 42/Birger Jensen

  Her kommer Jeppe Juhl med nogle svar på hvorfor der ikke “siges fra”:

  “Jeg har nemlig inden for det sidste par år i tre forskellige private sammenhænge talt med offentligt ansatte bekendte, der i detaljer har berettet om, hvor helt og aldeles katastrofalt det står til inden for deres respektive arbejdsområder på grund af ikke-vestlige indvandrere og deres efterkommere.

  Fælles for alle disse samtaler har været, at jeg hver gang har tilbudt mine bekendte, at de kunne komme til orde i det offentlige rum ved at stille op til et interview med mig, og at jeg hver eneste gang har fået et pænt og høfligt ”nej-ellers-tak” som svar.

  I alle tilfældene har jeg spurgt om, hvorfor de dog tier stille? Den første sagde ærligt og ligeud, at han ville miste sine venner, og at han derfor simpelt ikke ønskede at stille op. Den anden svarede udenom, men det lå klart, at hun simpelt ikke orkede balladen, og bare ønskede at fuldende de sidste tre år i helvede inden den nådige pension.

  Den sidste må simpelt hen ikke udtale sig offentligt. Hun er dommer i en byret, og har af uransagelige årsager tavshedspligt om sine arbejdsforhold!”

  Citatet er hentet fra Newspeek.

  Kommentar by Liva — 9. februar 2017 @ 16:05

 56. Voldsomme problemer
  Stiftstidende har været i kontakt med en længere række af voksne, hvis børn er elever på Mølleskolen. Og billedet, der tegnes, er det samme: Den 16-årige dreng, der mandag blev overfaldet, har gennem flere år terroriseret både elever på alle klassetrin samt lærere på Mølleskolen.

  Der er ingen af Stiftstidendes kilder, der vil stå frem med navn, men de vil gerne fortælle.

  – Det har været almindelig kendt, at når Ali flippede ud, så handlede det for de andre børn bare om at komme væk, lyder en af beskrivelserne.

  Andre kilder fortæller om mange tilfælde af slag, spark og endda kvælertag. Og om lærere, der har virket bange for og ikke har kunnet styre den 16-årige, hvis opførsel har fået klassekammerater til at blive væk fra skolen i perioder. Og om piger, der er blevet chikaneret på grund af deres køn.

  Der bliver også fortalt om klasseværelser, der er blevet raseret, og om computere brugt som kasteskyts.

  Det skal med, at samtlige kilder stærkt fordømmer mandagens overfald.

  Kommentar by Claus Sonne — 9. februar 2017 @ 19:18

 57. Vi må håbe på et tiltalefrafald i lyset af omstændighederne.

  Kommentar by Balder — 10. februar 2017 @ 01:02

 58. Her er linket til det citat af Jeppe Juhl, som jeg har bragt ovenfor.

  newspeek.info/hvorfor-tier-de-stille/

  Kommentar by Liva — 10. februar 2017 @ 07:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper