10. februar 2017

Rønsdam-happening: Skaarup problematiserer åbne grænser, Information problematiserer spørgsmål

Da jeg juleaftensdag bloggede Islamisk Stat-happeningen ved Rønsdam-grænseovergangen satte jeg den i kategorien ‘humor’. Vil man krydse grænsen for at begå terror, så gør man sig jo nok ikke umage for at ligne en Islamisk Stat-jihadist. Dansk Folkepartis Peter Skaarup bragte videoen op i Folketinget, og selvom Dagbladet Information foregiver at Peter Skaarup er fuppet af fake news og bruger en helside på det i torsdagsavisen, så er det naturligvis blot en anledning. De to aktivister fra Fri Danskere blev rent faktisk stoppet under optagelserne.

Fra Dagbladet Information – Fake news-video fupper Dansk Folkeparti.

“… 11. januar 2017 sendte DF’s gruppeformand Peter Skaarup et spørgsmål til justitsminister Søren Pape Poulsen (K), efter at DF’eren havde set en video på YouTube, der gjorde ham bekymret: ‘Vil ministeren kommentere videoen ”ISIS-terrorist’ krydser grænsen’ offentliggjort på YouTube den 23. december 2016, hvor en person udklædt som ISIS-terrorist uhindret passerer grænsen mellem Danmark og Tyskland, og vil ministeren redegøre for, hvilke initiativer ministeren vil tage for at rette op på den ikke-eksisterende grænsekontrol de pågældende steder?’ …

Men Peter Skaarup var måske vel hurtigt ude med at efterlyse initiativer i den konkrete sag: Svaret fra justitsminister Søren Pape Poulsen (K) kom tirsdag i denne uge. Ministeren har bedt Rigspolitiet undersøge sagen, og Rigspolitiet har været i kontakt med Syd-og Sønderjyllands Politi, som oplyser, at det af den pågældende video fremgår, at den skulle være optaget ved grænseovergangen ved Rønsdam mellem Danmark og Tyskland i midten af december 2016: ‘Syd-og Sønderjyllands Politi har i den forbindelse oplyst, at politikredsens sektorpatrulje – i forbindelse med den midlertidige stikprøvevise grænsekontrol ved den dansk-tyske landegrænse – standsede to personer den 10. december 2016 kl. 13.24 ved grænseovergangen ved Rønsdam.

De to personer var i besiddelse af en uvirksom softballpistol samt et sort flag med arabisk tekst, som af politiets tolk efterfølgende blev oversat til ‘Ingen andre guder end Gud. Mohammed er Guds sendebud’.’ Politikredsen antager, at det er de to personer på videoklippet, som patruljen havde fat i, selv om det ikke har kunnet slåes fast med 100 procent sikkerhed.”

(Grænsekontrol ved Rønsdam-overgangen, 10. december 2016; Fotos: Tilsendt)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/80705/trackback

21 Comments »

 1. Det må have været mere held end forstand at citronmånebussen kom forbi imens optagelserne foregik. I efteråret tog jeg selv turen langs grænsen fra vest til øst på mc og krydsede de ubevogtede overgange adskillige gange. Jeg mødte een baglandspatrulje der bare ræsede forbi i høj fart på de små veje..

  Kommentar by redneck — 10. februar 2017 @ 08:15

 2. 10. december 2017?

  Kommentar by Træt — 10. februar 2017 @ 08:26

 3. Information prøver at lave en Dansk Donald Trump, det er fantastisk at en anarkistisk avis kan modtage mediestøtte tvangsbetalt af de Danske skatteydere, kommunisterne er til fare for Danmark og Danskerne, Informations redaktion burde flyttes til Tyrkiet og lave deres skriblerier der, så kan man se hvor meget der når til Danmark, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 10. februar 2017 @ 08:32

 4. En stor politistyrke i Tyskland er involveret i jagt på, og anholdelse af to terrorister, hvor de så heldigvis – igen igen afværgede en massakre.

  Europa er i krig, og danske medier gør grin med Dansk Folkeparti
  på grund af en happening ved grænsen.

  https://www.rte.ie/news/2017/0209/851303-germany-terrorist-attack-arrests/

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2017 @ 09:05

 5. Det er sgu god humor; del 2 hér i virkeligheden meget sjovere end del 1…

  Kommentar by Vagn Henning — 10. februar 2017 @ 09:17

 6. Har lige hørt en venstremand på news udtale, at han var bekymret fordi man nu nogle steder oprettede borgerværn. Det enfoldige fjols stod og sagde, at nu hvor vold og indbrud m.m. rasler ned i landet, var det mærkeligt og unødvendigt…!!!!
  Sådan et skide fjols valgt ind i FT – ignorant … citronmånerne registrer slet ikke det der foregår som det burde og resten manipuleres i statistikker – det hele er løgn og bedrag.

  Hvis man godtog at kriminaliteten var for nedadgående, hvorfor er det så kun udlændinge (også såkaldte danskere med statsborgerskab og 2-3-4 g´ere), der stadig for måske 90% andel, opføres i døgnrapporterne?

  Der er massiv kriminalitet – alt andet er bedrag – forestil jer et Danmark uden alle disse boede og opholdende galninge – der ville næsten ingen kriminalitet være og vi ville spare samfundet for mange mange milliarder til politi og retsvæsen m.m.m.

  Det er det jeg siger – demokratiet har udviklet sig til at være problemet og ikke løsningen!!

  Kommentar by Black Watch — 10. februar 2017 @ 09:22

 7. Hvis ikke det danske politi arresterede de to “grænseoverskridere”, og tog dem med til en nærmere undersøgelse, så kunne politiet da ikke være sikker på, at det kun var en happening?
  Eller tager dansk politi blot sortflagende maskerede personers udtalelser for gode varer, og lader dem løbe igen? Og i dette tilfælde ind i Danmark igen?

  Kommentar by Birger Jensen — 10. februar 2017 @ 09:27

 8. https://www.avisen.dk/slut-med-polske-vikarer-nu-arbejder-13-flygtninge-p_429403.aspx

  https://www.avisen.dk/top-i-halvdelen-af-landets-kommuner-er-der-ikke-n-e_429565.aspx?fk=teaser

  Det er staten som vil have muslimer til Danmark, men gider ikke selv tage dem job i det offentlige.

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2017 @ 09:45

 9. -> 8. k.m.
  Nej, for himlens skyld, her holder jeg med Staten. Lad der ikke blive optaget flere muslimer i det offentlige Danmark.
  Af de to onder er den mindste den, at betale dem for at blive hjemme.
  Til alt held er de jo heldigvis også arbejdssky.

  Kommentar by Birger Jensen — 10. februar 2017 @ 09:58

 10. Er der en af jer som har linket til politiets egne døgnrapporter ?

  Kommentar by Morten Dreyer — 10. februar 2017 @ 10:36

 11. Hvem fanden læser kommunist-sprøjten Information bortset fra George Metz og et par hennafarvede bibliotekarer og “kvindelige” RUC-studerende?

  Kommentar by Al Capone — 10. februar 2017 @ 11:37

 12. “terroristen” krydsede grænsen. Det kan ses på videoen. At han så når at blive opdaget er en ting. Men de har givetvis lavet flere optagelser af græsekrydsningen. En terrorist vil jo kun behøve at krydse grænsen én gang.

  Kommentar by Ung konservativ — 10. februar 2017 @ 11:47

 13. Hvad mon der var sket, om man havde lavet noget tilsvarende i Kastrup Lufthavn? I sådanne tilfælde tages det anderledes alvorligt såfremt der viftes med en paintball pistol.
  Iøvrigt har vi for længst passeret det punkt hvor forsvaret skal tage over. Det her har intet med politiforretninger at gøre, det gælder landets forsvar!

  Kommentar by Rodina — 10. februar 2017 @ 11:54

 14. – Og mens citronhalvmånerne liiige gik og troede, de endelig havde fanget en vaskeægte IS-kriger som kom joskende der med sit flag, ja havde kameraet panoreret ud over landskabet, så ville man garanteret kunne se karavaner af kassebiler, uden firmalogoer, drøne over grænsen længere hende på vej op til tagselvbordet af skattekroner og bombemål.

  Kommentar by Margrethe — 10. februar 2017 @ 12:05

 15. Birger Jensen 09:58

  Jeg viste kun dobbeltmoralen ved at staten tørrer problemet med flygtninge af på det private arbejdsmarked. Der sidder en masse venstrefløjsere og venligboer i det offentlige, så hvorfor tager de ikke deres del af den kulturberigelse de er så glade for

  Jeg ser også helst at de såkaldte flygtninge bliver i deres egne lande, og giver den en skalle med at få samfundet op at køre.

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2017 @ 12:12

 16. Jeg ved ikke om det er ‘citronmånerne’, der er problemet. Jeg tror den menige politibetjent helt er klar over, hvor ’skoen trykker’*. De møder jo ‘bz-erne’ – både de danske revolutionære og ‘autonome’ og de importerede med den anti-kristne religion – i frontlinjen*.

  Flere politifolk, der går på pension tager jo også nu ‘bladet fra munden’. Jeg frygter det næste bliver, at man bruger deres åbenmundethed til at fratage dem pensionen. Ikke helt utænkeligt at venstrefløjserne snart vil foreslå det som modtræk?
  ‘Grænseproblemet’ er blevet et psykiatrisk problem. En afledet sygdom, der gør, at folk ikke kan sove om natten.

  Den nuværende socialpsykologiske tilstand hos befolkningsflertallet er vel nærmest sådan, at det vil være som at tage heroinen fra en narkoman, hvis man fratager dem ‘kulturberigelsen’ i form af invaderende muslimer? Statens dominerende massemedier, DR og TV2, er deres trofaste ‘pushere’.

  *Som den svenske politimand, Peter Springares skrev forleden dag på Facebook: “Her er, hvad jeg har håndteret mandag-fredag ​​i denne uge: Voldtægt, voldtægt, grov voldtægt, overfaldsvoldtægt, afpresning, afpresning, vold, ulovlige trusler, vold mod politiet, trusler mod politiet, narkotikahandel, grov narkotikakriminalitet, mordforsøg, voldtægt, afpresning og vold. Formodede gerningsmænd: Ali Mohamad Mahmod, Mohammed, Mohammed Ali, igen, igen, igen, Christoffer … hva, det er sandt? Ja, et svensk navn krøb ind i udkanten af ​​en narkotikaforbrydelser. Derefter Mohammed Mahmod Ali, igen og igen. Forbrydernes ophavslande: Irak, Irak, Tyrkiet, Syrien, Afghanistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, ukendt land, ukendt land, Sverige. Halvdelen af ​​de mistænkte kender vi ikke oprindelseslandet på, fordi de ingen gyldige papirer har. Dette betyder oftest, at de lyver om deres nationalitet og identitet. Nu taler vi kun Örebro. Og disse forbrydelser optager vores efterforskningsmæssige kapacitet til 100 procent. Sådan har det set ud de sidste 10-15 år.”

  Kommentar by A-mad — 10. februar 2017 @ 12:12

 17. “Grænsekontrol ved Rønsdam-overgangen, 10. december 2017; Fotos: Tilsendt”. Den dato har vi ikke haft endnu. Der må menes 2016.

  Kommentar by Thorsted — 10. februar 2017 @ 14:55

 18. Men alle så “Dash-krigeren” gik over grænsen ind i Danmark – hvis politiet havde været dér ville han have været bleven anholdt. To gange udstillet falske nyheder suspenderer dem og giver den tredje mulighed. Dette er medieteori for at få sit budskab igennem.

  Kommentar by de Hemmer — 10. februar 2017 @ 20:21

 19. ot
  Dette lugter af Hvidløg:
  potten.

  Kvinde afværgede kniv ved at skubbe 13-årig ind på toilet
  En 59-årig kvinde er blevet angrebet af en 13-årig med kniv på et offentligt toilet på en banegård i Bogense.

  Kommentar by Sindsro — 10. februar 2017 @ 21:39

 20. ‘Ingen andre guder end Gud. Mohammed er Guds sendebud’.

  Absurd oversættelse. Allah betyder gud, men at oversætte det til Gud ville betyde at den arabiske bekendelse om at man er rettroende førte til at araberne dyrker den kristne Gud.

  Kommentar by perhag — 11. februar 2017 @ 03:56

 21. Lørdag d. 21/1 kl. 20.00 samledes vi i SIAD i Padborg for sammen med TV2 at dokumentere grænsekontrollen eller mangel på samme.

  Vi kørte til Rønsdamvejs grænseovergang og opførte der 3 små skuespil om, hvordan man i overensstemmelse med lovgivningen kan foretage civil anholdelse af ulovlige grænsepassanter.
  Seancen tog ca. 1½ time, uden at vi så skyggen af politi i den den tid, jeg var til stede, inden turen for mit vedkommende gik videre til Pebersmark grænseovergang.

  Her var der heller ikke tale om præsens af ordensmagten, før det åbenbart blev bemærket, at der kom biler til og gjorde holdt på grænsen nordfra. Så trillede Bent Betjent og Ole politimand ned til os for en snak om, hvad vi havde gang i.

  Efter at have kørt forbi yderlige et par grønne grænseovergange ankom vi så sydfra til Sæd, Danmarks 4. mest trafikerede grænseovergang. Her opholdt vi os ligeledes i ca 1½ time.

  På intet tidspunkt så vi noget til politiet, selv om der i tidsrummet mageligt kunne have passeret lastbiler og busser i kolonnevis.

  Grænsekontrol – min bare.

  Kommentar by Jochop — 11. februar 2017 @ 12:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper