15. februar 2017

København: Borgerlige politikere vil droppe støtten til autonom højborg efter chikane af islam-kritikere

Den 24. januar blev Frihedens stemme angrebet af venstreradikale, da Rasmus Paludan forsøgte at lave et indslag foran Folkets Hus. Målet var at interviewe ‘No Pegida’-tilhængere, hvad ikke lykkedes. Onsdag i sidste uge var der mobiliseringsmøde for ‘Black Lives Matter’, og denne gang forsøgte Paludan at få forkvinde Bwalya Sørensen i tale. Hun var ikke samarbejdsvillig, men i det mindste gjorde politiets tilstedeværelse det muligt for holdet at gå derfra uden risiko for fysisk overlast.

Folkets Hus er et tilholdssted for den yderste venstrefløj, ikke folket, heller ikke selvom Københavns Kommune årligt giver huset 1,7 mio. i driftstilskud via ‘Fonden for de Åbne Rum’. Det får dog næppe videre konsekvenser for Folket Hus, da Enhedslisten er næststørste gruppe i Københavns Borgerrepræsentation, der har massivt rødt flertal.

Historien fra TV2 – Omdiskuteret kulturhus risikerer lukning efter trusler og chikane.

“Beboerhuset Folkets Hus på Nørrebro i København risikerer nu at måtte lukke igen efter en episode i januar, hvor Islam-kritikeren Rasmus Paludan blev mødt med trusler og kasteskyts, da han ville interviewe deltagere i Venstreradikalt Stormøde, som bliver holdt i Folkets Hus.

Truslerne mod Rasmus Paludan kom angiveligt blandt andet fra medlemmer af indvandrerbanden Loyal To Familia (LTF), der bruger Folkets Hus og området omkring det som tilholdssted. … Efter at have bedt Fonden De Åbne Rum, som står bag driften af Folkets Hus om en forklaring på episoden, vil Carl Chr. Ebbesen (DF), borgmester for kultur og fritid i København, nu have undersøgt sagen til bunds.

– Set i lyset af svaret fra Fonden har jeg igangsat en nærmere undersøgelse af de juridiske forhold i det konkrete forløb – herunder en vurdering af eventuelle konsekvenser for samarbejdet med Fonden, skriver Carl Chr. Ebbesen i et svar til Jens-Kristian Lütken, V-medlem af Borgerrepræsentationen i København.

Jens-Kristian Lütken havde krævet borgmesterens svar på, hvad borgmesteren ville gøre i anledning af episoden – og Jens Kr. Lütken lægger ikke skjul på, at det kan ende med en lukning af Folkets Hus, der får tilskud fra Københavns Kommune.”

(Rasmus Paludan og Frihedens stemme ved Folkets Hus, 8. februar 2017)

(Bwalya Sørensen Fra Black Lives Matter afviser interview)

(Formummet fotograf)

(Formummede venstreradikale)

(Rasmus Paludan beskyttes af mur af betjente)

“De tre ansatte, som fonden har valgt at ansætte, er ifølge hjemmesiden Yahiya Hoji, Klaus Emborg, Rasmus Skavlan.” (NewSpeek, 9. februar 2017)

Oploadet Kl. 18:54 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/80789/trackback

12 Comments »

 1. “Kan ende med en lukning”.

  Hvor meget vil du vædde?

  Kommentar by Bastardo — 15. februar 2017 @ 19:49

 2. Det kommer ikke til at ske.

  I samme øjeblik de får frataget deres støtte vil de blive bevilget nøjagtig det samme beløb fra en anden kasse. Formodentlig uden vores viden!

  Kommentar by Santor — 15. februar 2017 @ 20:15

 3. Skatteyder betalt terror harmer forhåbentlig skatteborgerne i København så meget at de kræver Folkets Hus lukket og solgt til højest bydende, at Danske politikere får lov til at bevilge skattekroner til terror viser at Danmark er uden styring, der er ingen der kan tolerer anarki og slet for ikke skattekroner, med grundloven i hånden burde terrorreden kunne lukkes omgående og de involdverede straffet

  Kommentar by emmagad — 15. februar 2017 @ 21:00

 4. Skatteyder betalt terror harmer forhåbentlig skatteborgerne i København så meget at de kræver Folkets Hus lukket og solgt til højest bydende, at Danske politikere får lov til at bevilge skattekroner til udemokratisk terror viser at Danmark er uden styring, der er ingen der skal tolerere anarki og slet ikke for skattekroner, med grundloven i hånden burde terrorreden kunne lukkes omgående af politiet og de involverede politikere skal straffes for landsforræderi, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 15. februar 2017 @ 21:06

 5. Sig mig, har vi ikke formummings forbud her i Danmark. Det har jeg hørt et sted!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 15. februar 2017 @ 21:06

 6. Var der ikke noget med at støtten til AFArterne kom fra Kbh’s DF-borgmester?

  Kommentar by Nielsen — 15. februar 2017 @ 21:59

 7. Jeg begriber ikke, at sådan noget lort, der virker ved vold og trusler om vold, ikke bliver sat fast og huset lukket ned, OMGÅENDE. Der er kun dårlige erfaringer med at prøve forhandlinger med lortet. Det så vi på Jagtvej 69 og flere andre steder igennem historien, allerværst på det rædselsfulde christiania.

  Kommentar by Holger Madsen — 15. februar 2017 @ 22:50

 8. Tomme ord fra EU-liderlige globalist Lütken

  Kommentar by Træt — 15. februar 2017 @ 23:24

 9. Luk nu de partier, danskere. I er nødt til at få skiftet alle politikere nu. Alle nuværende partier skal lukkes helt ned. De er alle idioter og dybt korrupte.

  Kommentar by TRUMP TRAIN — 16. februar 2017 @ 06:12

 10. Skal vi gætte på, at den venstreradikale advokat Knud Foldschack garanteret har en finger med i spillet omkring denne her terrorrede.

  Den gamle hippie var jo også med til at forhindre, at den såkaldte “fristad” Christiania desværre ikke blev jævnet med jorden.

  Og da alle de røde MSM-medier elsker idioten, vil han få uanede mængder sendetid stillet til rådighed indtil sagen løber ud i sandet…

  Kommentar by Revisoren — 16. februar 2017 @ 07:08

 11. Den altid superskarpe Eva Selsing omtalte i går i Berlingske en tysk undersøgelse fra Berlin, hvor man havde undersøgt de tyske venstreradikale autonomes baggrund.

  Det viste sig – ikke særligt overraskende – at mere end hver tredje var uden arbejde eller uddannelse, og at 90 % (!) af dem stadig boede hjemme hos far og mor.

  Mon ikke undersøgelsen også passer meget godt på det danske venstreradikale afskum?

  Når man ser på de sølle forkvaklede og deforme eksistenser, som udgør de danske autonome, er der jo tale om menneskeligt affald, som vi andre via skatten kommer til at forsørge resten af deres elendige liv, i øvrigt ligesom deres åndelige “brødre” og “søstre”, som har underkastet sig den perverse ideologi Islam.

  Kommentar by Revisoren — 16. februar 2017 @ 08:11

 12. Det er helt utilstedeligt, at dette ikke bliver smækket op på side e´t i alle skattestøttede medier!

  Men det ved vi jo, ikke vil ske :-((

  Hvad vil det koste at få bragt som betalt “Annonce”/andet i MSM???

  Kan vi få mobiliseret en indsamling??

  Kan MSM forpurre os en sådan oplysnings kampange?

  Kommentar by Carstens — 16. februar 2017 @ 21:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper