15. februar 2017

Mattias Tesfaye omtaler jødehadsk holocaustbenægter som eks. på ‘en fremragende samfundsborger’

Mattias Tesfaye er en af de bedre socialdemokrater, men han er valgt i Brøndby, den første kommune i Danmark hvor indvandrere og efterkommere er i flertal. Udviklingen blev diskuteret i Folketingssalen tirsdag i sidste uge, og minsanten om ikke han i perlerækken af gode socialdemokrater i Brøndby fremhævede Yousseuf (Khalil Idaib), som jeg tidligere har blogget om her på siden. (via Den Korte Avis)

Mattias Tesfaye, Socialdemokraterne: Jeg er medlem af Socialdemokratiets lille vælgerforening i Brøndby Strand. Vi er omkring 120 medlemmer. Formanden hedder Ludvig. Han er gammel militærmand og er gift med en kvinde fra Afrika. … og så er der tømrersvenden Arno, der er tredjegenerations socialdemokrat i Brøndby Strand, fra dengang da området var et lille fiskerleje langs Køge Bugt og ikke en eneste af boligblokkene var bygget endnu. Dengang var indvandrerne københavnere, der kom til stranden i sommermånederne.

Med til bestyrelsesmøderne deltager også formanden for de unge socialdemokrater Harun Muharemovic, der er barn af flygtninge fra Bosnien, der kom til Brøndby Strand i halvfemserne. Rundt om bordet sidder også Mahmut, der kom hertil i slutningen af tresserne. Han var dengang formand for de tyrkiske fremmedarbejderes forening i Danmark. Her deltager også Youssef, der er palæstinensisk flygtning fra Libanon. Han er i dag radiograf på Glostrup Sygehus. Ved siden af sidder Syed. I Pakistan var han politisk aktiv gymnasielev og blev som ganske ung udsat for tortur af militærdiktaturet. I dag sidder han i Brøndby kommunalbestyrelse og er en af mine bedste kontakter til at forstå, hvordan vi undgår radikalisering og tilslutning til Hizb ut-Tahrir, der desværre fylder noget i Brøndby Strand.

Lad mig sige én ting meget klart: Alle de her mennesker er fremragende samfundsborgere, der elsker at bo i Brøndby Strand; det er folk, der tager ansvar for deres lokalsamfund; det er danskere, der passer på hinanden, som passer på Danmark, og som elsker at bo i Brøndby Strand. Det er danskere. Danskerne er altså ikke i mindretal i Brøndby Strand.

(Mathias Tesfaye i Folketingssalen, 7. februar 2017)

Naser Khader, Konservative: Jeg har normalt respekt for ordføreren, men jeg mener, at det er en utroværdig beskrivelse, vi får af Brøndby. Ordføreren nævner en masse navne på personer med arabisk og anden baggrund, bl.a. Youssef Khalil, som engang har siddet i byrådet for Socialdemokratiet i Brøndby, og som er en kendt antisemit, holocaustbenægter, og som på Fathi El-Abeds facebookside på et tidspunkt skrev: ‘Det vrimler med syge zionister som sædvanlig på din Facebook, kære Fathi. Deres racistiske apartheid og slyngelstat er snart til ende, på historiens losseplads sammen med alle zionister over hele verden.’

Da jeg var til debatmøde i kulturhuset i Brøndby for nogle år siden, var han til stede. Han rejste sig op og gejlede de unge op og sagde bl.a. – og det er der vidner på – til mig:

‘Hvorfor kommer du til Brøndby? Vi vil ikke have dig her. Du er ikke velkommen. Du er en forræder. Og så gik han ud til forsamlingen og sagde: Er I ikke enige med mig i, at han er en forræder?’

Jeg fatter ikke, at ordføreren roser sådan en person.”

Oploadet Kl. 08:51 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/80798/trackback

12 Comments »

 1. Minsandten.

  Kommentar by Anonym — 15. februar 2017 @ 09:55

 2. Hel Kim

  Vi må vel gå ud fra at den gode socialdemokrat mener det alvorligt

  Kommentar by Morten Dreyer — 15. februar 2017 @ 09:57

 3. http://www.b.dk/politiko/i-faelles-interview-hverken-thulesen-eller-frederiksen-vil-afvise-at-danne

  Så kan jeg også opleve det i min levetid:

  Et Sosse Hard og et Sosse Light parti – sammen!

  Kommentar by Black Watch — 15. februar 2017 @ 10:23

 4. Det er som om at alle de her “præmieperkere” fører en slags tvetungede dobbelttilværelse.

  Må jeg anbefale https://canarymission.org/ som udstiller lige netop den slags mennesker. De dokumenterer selvfølgelig alle deres påstande, næsten altid med citater fra de enkelte personer.

  Universiteter i USA og Canada flyder over af jødehad, både fra ansatte og studerende som ofte er aktive i div. “protestorganisationer” og studenterorganisationer på campus. I grunden er der ingenting til hinder for at det samme foregår på Danske universiteter det er endda overvejende sandsynligt.

  Kommentar by Santor — 15. februar 2017 @ 10:38

 5. Tesfaye peljer at være klogere.
  Jeg gætter på at det er en svipser…

  Kommentar by mb — 15. februar 2017 @ 10:56

 6. Man skal jo huske på, at Anker Jørgensen-wannabe Tesfaye har sine politiske rødder på den alleryderste venstrefløj, hvor antisemitismen som bekendt altid har haft kronede dage!

  Men halvnegeren har jo bevæget sig kraftigt til højre i det politiske spektrum i de seneste år, og mon ikke vi vil se ham i DF indenfor kort tid?

  Kommentar by Revisoren — 15. februar 2017 @ 11:52

 7. Han taler som så mange andre sosser har gjort det gennem de sidste 40-50 år – den uendelige række af M/K´ere der fra FT´s talerstol har skønmalet virkeligheden (lykketoft, hilden, nyrup osv…).

  Det er ikke en svipser mb.

  Sådan taler en god socialdemokrat – med ord og vendinger de fleste kan være enige i lyder godt og rigtigt – virkeligheden er ofte en anden.

  Kommentar by Black Watch — 15. februar 2017 @ 12:16

 8. Tesfaye er en typisk moderne venstreorienteret. Dybest set kan han godt se problemerne, men taler hele tiden udenom, for ikke at fremstå som en af “de onde” i øjnene på venstrefløjens militante, som hurtigt kan blive en fjende for ethvert velmenende menneske.

  Godt at se Naser Khader gå på klingen af ham.

  Kommentar by Michael Jensen — 15. februar 2017 @ 13:48

 9. Personer som Mathias Tesfaye, og de “venner” han nævner, har i årevis bildt sig selv ind at de er danske, og at de bidrager til det danske samfund. De har bildt sig det så længe, at de er begyndt selv at tro på det.

  At disse påståede ”danskere” tillige er “fremragende samfundsborgere der elsker at bo i Brøndby Strand”, er meget forståelig, for der er mange gode lejligheder – og overførselsindkomsten flyder i en lind strøm.
  At en hr. Mahmut, der kom til Danmark i 60’erne, stadig sider med “ved bordet” hos Mathias Tesfaye, understreger jo hvor dårlig integrationen har været, for hr. Mahmut burde efter 50 år forlængst have været blevet dansker, og have siddet ude blandt vi andre.

  Kommentar by Birger Jensen — 15. februar 2017 @ 14:02

 10. Fremmedimport spolerer vort land.

  Kommentar by Liva — 15. februar 2017 @ 20:05

 11. Mathias Tesfaye skrev en fin bog “Kloge hænder” for fire år siden. Jeg havde ventet mere af ham. Højt at flyve, dybt at falde.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 15. februar 2017 @ 22:48

 12. Fremragende at få frem, men jeg håber da så sandelig at der er tale om manglende hjemmearbejde…

  (I øvrigt staves Mattias Tesfayes fornavn med dobbelt-t: https://da.wikipedia.org/wiki/Mattias_Tesfaye )

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 19. februar 2017 @ 11:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper