15. september 2009

“Vi er ikke kommet, fordi vi kan lide landet.”

Det blev atter rødt flertal i Norge. Her lidt fra en valgkamp-artikel i lørdagens Jyllandsposten – »En muslimsk bydel« i Oslo (kræver login).

“Ikke at Oslo-bydelen Grønland er kendt for at være sippet. Det er et livligt og broget kvarter – med mange indvandrere… Råt men hipt; lidt som Nørrebro i København på en god dag…

Cafébestyreren, der er fra Marokko, men ikke vil fortælle, hvad han hedder, blander sig jævnligt i samtalerne. Problemet er snarere, mener han, at børn bader nøgne sammen efter gymnastiktimen. Det er ifølge bestyreren forklaringen på, at der er så mange bøsser og lesbiske i Norge.

Vi er ikke kommet, fordi vi kan lide landet. Vi er kommet, fordi det var nødvendigt. Men snart vil muslimerne blive stærke igen, og så vil alt blive anderledes. Du har vel hørt om kalifatet?, spørger han.”

Oploadet Kl. 03:52 af Kim Møller — Direkte link43 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/8081/trackback

43 Comments »

 1. […] Cafébestyreren, der er fra Marokko, men ikke vil fortælle, hvad han hedder, blander sig jævnligt i samtalerne. Problemet er snarere, mener han, at børn bader nøgne sammen efter gymnastiktimen. Det er ifølge bestyreren forklaringen på, at der er så mange bøsser og lesbiske i Norge. ‘Vi er ikke kommet, fordi vi kan lide landet. Vi er kommet, fordi det var nødvendigt. Men snart vil muslimerne blive stærke igen, og så vil alt blive anderledes. Du har vel hørt om kalifatet?, spørger han.” “Vi er ikke kommet, fordi vi kan lide landet.” […]

  Pingback by En muslimsk bydel i Oslo « Snaphanen — 15. september 2009 @ 04:03

 2. Som skrevet andetsteds, saa er der betydelig forskel paa indvandring og invasion. Ingen af delene er multikultur.

  Indvandrere er flittige, lovlydige personer som oprigtigt ønsker at være part af værtslandets samfund. Invasion betyder fjender, som vil nedbryde/overtage landet.

  Den sammenblanding af disse to begreber, som daglig finder sted blandt politikerne og i pressen, er livsfarlig for samfundet.

  Kommentar by Sailor — 15. september 2009 @ 04:35

 3. Derfor skal vi berede os på borgerkrig.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 15. september 2009 @ 09:04

 4. De gode græder – og de onde ler.

  Tilbage sidder jeg med Antonovsky’s undren over, at de ikke ser, hvad vi ser. De fleste nordmænd og danskere er veluddannede og kender til begrebet hjernevask, så hvorfor i alverden reagerer de ikke?

  Jeg vil nødigt lyde som en konspirationsteoretiker, men vi er ved at miste grebet om vores eget land, og vores nordiske naboer er ved at miste grebet om deres for i stedet at blive multikulturens mikroslaver.

  Vi er blevet eksponeret for stort set det samme, som de er, så hvorfor har vi det ikke som dem? Er der nogen der vil komme med et bud?

  @ Falkeøje

  Det ville ikke blot blive en borgerkrig. Muslimerne ville få støtte fra fra samtlige lande i Mellemøsten, NATO samt en stor del af den danske befolkning. Vi kunne meget let ende som Serbien. På den anden side taber vi alligevel alt ved ikke at gøre noget.

  Hvem kan vi alliere os med?

  Kommentar by Mia — 15. september 2009 @ 09:58

 5. “Vi er kommet, fordi det var nødvendigt. Men snart vil muslimerne blive stærke igen, og så vil alt blive anderledes.”

  Stærke IGEN?

  Hans syn på homoseksuelle er ikke særligt rummeligt. Mildest talt. Hvor får han mon de intolerante tanker fra?

  Kommentar by Janne — 15. september 2009 @ 10:04

 6. Et højt antal muslimer i Danmark er, indtil Koranen bliver revideret, UFORENELIGT med tryghed for homoseksuelle.

  Koranen vil ikke blive revideret, fordi dens ord, i modsætning til biblens, skulle stamme direkte fra gud og angiveligt er et fuldkomment værk.

  Cafébestyrerens syn på homoseksualitet er blot en normal muslimsk anskuelse. Han kommer med forslag til, hvordan vi kommer homoseksualiteten til livs, fordi han ikke tror, at vi ved, hvordan man gør. Han fatter bare ikke, at vi slet ikke er interesserede i at blande os i selvstændige voksne menneskers sexliv med andre frie voksne.

  Kommentar by Mia — 15. september 2009 @ 10:43

 7. 3.Mia
  Nato tog fusen på alle europæere i krigen mod Serbien.
  Det kan de ikke slippe godt fra igen.
  Vil danske soldater kæmpe imod danskere i en ny krig?
  Næppe, og europæere vil næppe heller kæmpe mod europæere.
  Politikernes forræderi mod deres egne folk er en kendsgerning, folk har luret dem, og deres argumentation vil prelle af på folkene.
  Ingen er i tvivl om, at fjenden er muslimerne – og politikerne.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 15. september 2009 @ 11:26

 8. Igen slår det mig at en muslim, efter mange år i Norge, veletableret og det hele, kan stå og sige noget så totalt myte-absurd, som at man bliver bøsse af at bade sammen!. What??? –

  Det er jo et enormt fænomen hos muslimerne, dette at lave hopla-myter og ad-hoc-logik og konspirationsteorier. Når den religiøse side af livet, er det eneste vigtige, så bliver al videnskabelighed og rationel logisk tænkning, skubbet til side, for at finde en …

  Jeg kan ikke lade være at sige det: EN BEKVEM SANDHED. ( med lille piskesnert til vores allesammens superhykler Al Gore-tex )…

  Jeg tror vores “studie udi muslimsk tænkning”, mangler denne vinkel, at muslimer er gennemsyrede af overtro og at denne ikke kommer i konflikt med deres observationer, ellers!!.

  Klart er det, at de er kommet for at gennemføre KALIFATET.

  Hvad dette så end er, i alle sine grumme detaljer, det ville jeg gerne vide. Kan man f.eks. kalde Iran for et kalifat?- nej, vel.

  Så deres billede af Kalifatet,- den globale muslimske superdiktaturstat, er vist reelt uden forbillede.

  Og hvad skal vi gøre? – Vi skal selvfølgelig kæmpe imod med alle tilgængelige midler og metoder, beskidte som rene og vi skal alliere os med alle, der har samme interesse i at slå islam tilbage, uanset alle andre interesser, vi skal træne og kæmpe og se virkeligheden i øjnene. Vi skal boykotte alt muslimsk, ingen er uskyldige- eller alle er uskyldige, det er ligegyldigt. Det er verdens totale sammenbrud der står på spil.

  Ingen kan vinde denne kamp, for ingen ved hvor vi ender, heller ikke muslimerne. Det er kun illusioner, der råder her, den socialistiske, den muslimske, den kapitalistiske….

  Så i øvrigt et hårdt angreb på Bill Clinton, fra ingen andre end 60-minutes!. De gjorde delvist rede for at Clinton er direkte skyld i den nuværende verdenskrise. Fordi han liberaliserede finansmarkedet så alt blev usynligt og boblerne kunne pumpes op.. med “credit default swaps”. Det er da nye toner fra den ellers ret socialistiske 60-minutes.

  Igen er socialisterne, dem der smadrer alt omkring sig, for at give sig selv rollen som Mr. nice guy. Clinton minder mere og mere om vores egen Anker Jørgensen, det kæmpestore fjols.

  Med idioter ved roret, er der nemt frit spil for islamiseringen, dels spænder vi i vesten ben for os selv og dels så danner vi ikke det naturlige modtryk til en kultur, hvis eneste højeste ønske er undertrykkelse af alt og alle.

  Kommentar by Jens Johansen — 15. september 2009 @ 13:55

 9. 7.falkeøje

  Så lad os starte med at finde ud af hvilke politikere vi skal stemme på til kommunevalget til november.

  Dernæst hvilke landspolitikere vi skal sætte kryds ved næste gang til Folketingsvalget.

  Og det begrænser ligesom vores muligheder.

  Men vi kunne f.eks. sørge for at de Radikale forsvinder under spærregrænsen og at de værste multikulturalister hos partierne ikke bliver valgt ind på Tinge.

  Det sker bare ikke !

  HVEM var det NATO-styrkerne der bekæmpede Serbien bestod af, fakleøje, det var ikke kun amerikanere !

  Hvis det kan lykkes at få europæere til at gå i flæsket på det eneste folk der i hundrevis af år har dannet Europas bolværk mod Islam, nemlig serberne, kan det også lade sig gøre at få europæerne til at gå i kødet på deres egne igen……… for var Serbien da Europæisk ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 15. september 2009 @ 14:20

 10. 8.Jens Johansen

  Muslimerne kan ikke styre en sk..! Se på deres lande og det eklatante rod der findes der.

  Hvis det ikke var fordi EU i forbindelse med de arabisk-islamiske Middelhavslande for det første sørger for – qua de skatter der inddrives hos europæerne – at disse lande kan holde den materielle rumpe ovenvande og dernæst overordnet styrer så mange forhold, at man bliver helt svimmel af at skulle holde sig orienteret, med og for disse lande, var de ikke rykket ud af ørkenen endnu!

  Og det er faktisk et temmelig korrekt billede !

  Muslimerne får aldrig hevet de vestlige lande ind under et Khalifat.

  Men de når at få lavet så megen ravage at det alene af den grund er nødvendigt at bremse dem inden de kommer for godt igang.

  Vi skal ganske enkelt have presset på med at få vores politikere til at få gang i vedtagelsen af love der gør repatrieringer til almindelig handling overfor muslimer der ikke AKTIVT viser de følger de vestlige regler og love samt ud viser respekt for de normer og levemåder der eksisterer i Vesten.

  Når jeg skriver vedtagelse af love der muliggør repatrieringer tænker jeg på, at det skal være muligt at fratage muslimer de danske statsborgerskaber de har modtaget og som de har misbrugt ved f.eks. at arbejde FOR islamiske regler og love indføres her i landet.

  Dette vil betyde at det der prædikes og foregår i de forskellige moskeer tages alvorligt af OS !

  Jeg fatter ikke man fra politisk side ikke har set nærmere på de erfaringer som englænderne har med hvad der foregår i moskeerne, men tilsyneladende ignorerer disse og i stedet tillader byggerier af stormoskeer her i landet.

  Kommentar by Vivi Andersen — 15. september 2009 @ 14:43

 11. I USA er planlagt, den 23.09., en muslimsk Bededag med titlen “Our Day has Come” ved Capitol Hill.

  En muslimsk gejstlig siger om begivenheden: “Vi drager til Det Hvide Hus, for at Islam skal sejre, med Allahs vilje, og Det Hvide Hus skal komme ind i det muslimske Hus.”

  Den gejstlige understreger at det ikke drejer sig om en fysisk besættelse men “at gennem Islams dominans og dens troslærer da vil der ske en forandring med Det Hvide Hus.”

  Obama har åbnet døren på vid gab med sine spytslikkerier for muslimerne, hans tale ved indsættelsen og talen på univeristetet i Kairo hvor han skamroser islam for deres fredelige indstilling og store kulturbidrag som “banede vejen for Oplysningstiden” samt “var med til at indføre civilisationen i Europa” de mange hilsener han medbragte fra muslimske samfund i USA, som ofte var blevet nægtet rettigheder, og siden USA grundlæggelse har “muslimerne beriget USA.” Og så videre, og så videre. Men talen var jo åh så fantastisk ifølge medierne. Der var ikke megen undren og kritik i danske aviser!

  Når lederen af den frie verden sådan spreder ben for muslimerne, og bukker sig dybt for dem kan det så undre at de får mod til sådanne ‘fredelige’ demonstrationer?

  Kommentar by synopsis-olsen — 15. september 2009 @ 15:24

 12. #2 sailor – Som skrevet andetsteds, saa er der betydelig forskel paa indvandring og invasion. Ingen af delene er multikultur.***

  Det er hverken indvandring eller invasion fra det primitive sandfolk fra mellemøsten.
  Den korrekte fortolkning kunne være infektion i stedet..

  Og Falkeøje – borgerkrig??

  Glem alt om det. Hvis ikke stromtropperne og de naivt perfide politikere på venstrefløjen forhindrer det, så gør eurabia det i stedet..

  Kommentar by Mike — 15. september 2009 @ 15:35

 13. ”Vi er ikke kommet, fordi vi kan lide landet.”

  Region Danmark er for længst en enklave i eu-kalifatet, og den lokale unterkhalif Allah Fiogh inviterede som sine ligeledes socialistiske forgængere de fremmede til Danmark for at de sammen med de danske blondiner kunne mangfoldiggøre sig, og sørge for at de onde hvide mænd blev smidt på porten.

  Snart får PSM sin våde drøm om en islamisk verden opfyldt, og selv om han ikke nåede den status, som han som profet havde fortjent, så kan det vel meget vel være, at han får en Nobel-pris. Godt nok når han ikke Arafat til sokkeholderne, men når Al Gore (opfinderen af den mentale Goretex – ”helt uigennemtrængelig for sund fornuft”) kan få den, så kan han vel også.

  Mvh. Børge.

  Kommentar by Børge — 15. september 2009 @ 15:36

 14. Tillykke til Norge

  Ifølge partiets Venstres egen analyse skyldes partiets deroute at mange borgerlige midtervælgere gik til de rødgrønne fordi de i slutspurten bestemte sig for alligevel ikke at stemme , omend indirekte, for indflydelse til FRP.

  Kommentar by Jens — 15. september 2009 @ 15:38

 15. #11 Synopsis,
  Ja ikke alene har flødebollen osamas-obama leflet i Kairo for det primitive sandfolk, her senest har han jo inviteret til “fest” i det hvide hus for at fejre begyndelsen på muslimernes ramadan.

  Værdien, respekten over betydningen af det hvide hus bliver gjort til grin med osamas-obama ved roret, men amerikanerne har det med at rydde op engang imellem selv, det kan vel ikke være længe til, førend han bliver inviteret til tur til Dallas i en åben-bil-kortege :-)

  Kommentar by Mike — 15. september 2009 @ 15:42

 16. nu jeg er igang med at skrive, så lad mig da lige smide et link til en god nyhed.
  http://epn.dk/brancher/byggeri/article1817328.ece

  Milliardsatsningen på øgruppen “The World” ud for dubai – er i bogstaveligt forstand – løbet ud i sandet. Der er ikke råd til at blive bygget og der er ingen der gider investere i det, heller ikke de naive multimillionær-skuespillere som lefler for det primitive sandfolk..
  Håber langt flere projekter går i fløjten, så når olien holder op, så ligge hele mellemøsten som gold ørken og det eneste levende er kamelerne..

  Kommentar by Mike — 15. september 2009 @ 15:53

 17. 9. Vivi
  Det var primært US Air Force, der førte an i krigen mod Serbien.
  Vi anede ikke en pind om Balkan dengang og lod os rive med.
  Resultatet var, at Nato skabte et brohoved for Islam – midt i Europa.
  Hold kæft – hvor var vi dumme og naive.

  Vi har kæmpet mod Nazityskland gennem undergrundsvirksomhed, og vi gjorde det godt.
  Derfor kan jeg ikke godtage de argumenter, der siger, at det vil være håbløst.
  Se bare Taliban. Der er forskel på landet og terrænet, men det vi præsterede var absolut second to none.
  Vi kan sgu gøre det igen. De forræderiske svin til politikere skal ikke have lov at komme godt fra deres ugerninger.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 15. september 2009 @ 16:24

 18. “Problemet er snarere, mener han, at børn bader nøgne sammen efter gymnastiktimen. Det er ifølge bestyreren forklaringen på, at der er så mange bøsser og lesbiske i Norge.”

  Så må piger og drenge jo bare bade sammen. Så skal de nok lade være med at få de grimme homoseksuelle tendenser…

  Manden er jo syg.

  Jeg bliver fuldstændig opgivende når jeg hører sådan nogle psykopater. Ikke så meget at nogle har de tanker, men mere at de i godhedens navn får lov at stå umodsagt. Tavsheden er den største forbrydelse i vores samfund i dag.

  Kommentar by Michael Jensen — 15. september 2009 @ 16:41

 19. Det ser ud til at socialdemokraterne i Århus har der problemer med at finde de rigtige præmie-perkere til at stille op til kommunalvalget. Se på JP.dk

  Nu har de sagt farvel til endnu en somalier, fordi han ikke bryder sig om ytringsfrihed og Hirsi Ali. Hvor smukt er det lige at en mand der angiveligt er flygtet fra forfølgelse i Somalia, ikke vil forsvare en kvinde i Danmark.

  Somalierne ryger ud af socialdemokraternes liste hurtigere end de tilmelder sig.

  Kommentar by Superman — 15. september 2009 @ 17:58

 20. Alle ved at muslimske indvandrere ikke har til hensigt at arbejde for et bedre Norge og de ( indvandrene ) er ikke blege for at fortælle om deres hensigter, alligevel vælger nordmændene at se bort for disse udtalte trusler. Tsk Tsk…..

  Heldigvis er det Nordmændene selv der skal leve med konsekvenserne af det Norske valg :)

  Kommentar by Santor — 15. september 2009 @ 18:07

 21. Der er ikke tale om islamisering af Europa. Det er ikke muslimerne, der gør dette her, det er os selv, der begår selvmord. Muslimer er ikke istand til noget som helst, havde det ikke været for Europa lå de jo stadig ude i ørkenen og rodede med kamelerne (gør nogle af dem jo endnu).

  Derfor er muslimerne selvfølgelig heller ikke i stand til at besætte en kontinent, der er dem overlegne på alle områder. Dette er fejlagtigt at tro. Det er kommunisterne, der gør det via deres våben politisk korrekthed og racismeangst og skyldfølelse.

  Hvis der bliver borgerkrig, bliver det ikke europæere mod muslimer, men en hård kerne af frihedselskende mennesker mod en horde af autonome og deres sammensvorne mujahedinere.

  Her kan i se hvad der venter, hvis man kæmper imod kommunismens nedbrydning af sit land: Man bliver banket af autonome.
  Fortropperne, ikke engang hovedhæren.

  Kommentar by Carl — 15. september 2009 @ 18:49

 22. Der manglede et link:
  http://www.youtube.com/watch?v=iep_gzEVjQ4

  Kommentar by Carl — 15. september 2009 @ 18:49

 23. Et rimeligt godt valg for Fremskridtspartiet i Norge, men ikke noget systemskifte deroppe. De (og vi) skal endnu længere ned i mudderet, før den oprindelige befolkning vågner op til dåd.

  Kommentar by Crass Børsting — 15. september 2009 @ 19:59

 24. Hvor er ‘godhedsbaronerne’, de anstændige kunstnere og præster og ‘modstandsløverne’ henne, når homoseksuelle lægges for religiøst had, som det sker i artiklen fra Norge?

  Carl

  Gad vide hvor ‘godhedsbaronerne’, de anstændige kunstnere og præster og ‘modstandsløverne’ var henne da fredelige demonstranter gav udtryk for sin mening under demonstrationen der omtales i det indslag som du linker til?

  Gone with the wind, lader det til.

  Kommentar by Janne — 15. september 2009 @ 19:59

 25. 12. Mike
  Hvis den dag Islam i sandhed viser sit væsen og bekriger de oprindelige folk i Europa i stor stil kommer, da vover jeg den påstand at vi vil være i en pan-europæisk borgerkrig, der vil blive blodigere og mere voldelig end nogen tidligere konflikt, østfronten i WW2 vil blegne ved siden af. jeg og de af den oprindelige Europæiske befolkning der har viljen til at kæmpe, vil bade det ganske kontinent i fjendens og forræderenes blod før end vi giver op, og tro mig vi stopper ikke før end vi er færdig med at rense asien, afrika og america, så denne svøbe ikke kan rejse sig igen.

  Kommentar by John — 15. september 2009 @ 20:13

 26. Norden er ikke det nærmest sikre område for “flygtninge” fra f.eks. mellemøsten og afrika. Myndighederne i norden bør fremover sørge for at fragte “flygtninge” fra disse områder tilbage til det først sikre land i “flygtningenes” nærområde.

  Kommentar by Poul — 15. september 2009 @ 20:39

 27. @ Janne: Enten er de bange for at få bank af deres højtelskede kulturberigere og deres autonome venner, hvis de vover at skrive sandheden om islam i en avis eller blog, eller også passer virkeligheden bare ikke særlig godt med den løgn om det multietniske og multikulturelle paradis, som de lever på.

  Kommentar by Carl — 15. september 2009 @ 20:43

 28. “Du har vel hørt om kalifatet?” Hvortil nordmanden svarede:” Ja, det smagte jeg på en vidunderlig ferietur til Tyrkiet.”

  Kommentar by Menig 442 — 15. september 2009 @ 20:53

 29. http://jp.dk/indland/indland_politik/article1817680.ece

  Kommentar by PB — 15. september 2009 @ 23:10

 30. 29.PB

  Har lige læst på “Islam i Europa”, at Haag fejrede Iftar på samme måde.

  Så det kommer også til et rådhus i nærheden af dig på et tidspunkt.

  Men om det bliver en tyrkisk anlagt eller en mellemøstlig aner jeg ikke.

  Det er vel hvad vi kan forvente med de politikere vi har sådan som de smisker for den islamiske befolkningsgruppe.

  Hvornår mon vi får en hindufest, en katolsk fest osv. ?

  Jeg mener, det kan da IKKE være fordi muslimerne er aggressive, verbalt som fysisk, at man mener man hellere må aé dem lidt ned at rygstykkerne ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 16. september 2009 @ 01:03

 31. Det mest lykkelige, hvis der kom en krig, ville være at araberne mistede alle deres værdier i vesten, så kan de sælge kameler og drikke olie i deres ørken igen

  Kommentar by Niels Hansen — 16. september 2009 @ 03:44

 32. Trist at valget faldt sådan ud. Skylden ligger så vidt jeg kan se på de vattede midter-borgerlige partier, som idiotisk nok er gået meget efter det borgerligt-liberale Fremskrittspartiet i stedet for mod de venstreorienterede.

  Jeg gætter dog på, at næste valg vil blive en stor succes for det norske Fremskrittspartiet.

  Kommentar by Frihed — 16. september 2009 @ 04:39

 33. Det her viser blot hvad ALLE muslimer tror og tænker. Det er ikke blot en primitiv caféejer i Oslo, men vores hjemlige socialdemokrat, Hamid El Mousti, kom også til at afsløre sine inderste tanker i forbindelse med det påtænkte moskebygeri i København. “Jeg syntes det er helt i orden med flere stormosker, Vi agter at gøre Danmark til et muslimsk land i løbet af de næste 50 år.”
  (Politikernes sande ansigt.
  http://www.siad.dk)

  Kommentar by Danskeren — 16. september 2009 @ 04:46

 34. http://www.berlingske.dk/article/20090914/danmark/709140073/

  Stort suk.

  Kommentar by Frihed — 16. september 2009 @ 04:57

 35. På Islamisk trossamfunds hjemmeside kan følgende vejledning læses:

  Om børn; “Som muslimer bør vore mål under børnenes opvækst være at træne dem på en sådan måde, at de bedste egenskaber og de individuelt særlige muligheder kommer frem og udvikles således, at børnene bliver bevidste om deres ansvarlighed overfor Allah, og at de tjener ham med alle de anlæg og gaver, som Han har udstyret dem med”.

  Om vores kristne traditioner; “For størstedelens vedkommende er nutidens dansk jule-skikke d´Jahiliyyah og, tillige den værste form for d’Jahhilyya. Som muslimer er det os ikke tilladt at deltage i udøvelsen af d’Jahhiliyya, og vi er påbud at forsøge at forandre denne d’Jahiliyya til Islam. Hver af os kan bidrage til dette ved:

  1) at vise et godt eksempel på fast afstandtagen til at deltage i julens profitjag såvel som at undlade at deltage i religiøse arrangementer , som høre med til dette uanset omstændighederne.
  2) Ved at hjælpe vore børn til at forstå, hvad der er forkert ved nutidige jule-skikke.
  3) Ved at gøre vore islamiske højtider som muntre og uforglemmelige så om muligt, uden at de derfor skal gøres til profitjag, til ikke-religiøse
  højtider eller gøres til genstand for forud indtagethed i materielle goder”.

  Og her er en lille perle ;) der indikere, at Muslimen selv er klar over, at ingen under normale omstændigheder bliver… Muslim;

  “Det vil være vanskeligt for et barn at udvikle en islamisk holdning, hvis forældrenes tanker og levemåde ligger fjernt fra Islam. I meget sjældne tilfælde vil et barn, der er opvokset i en atmosfære hvor der vises meget ringe, eller slet ingen interesse for islam, vokse op som en sund muslim. Dette ville være en undtagelse, som kræver en ekstraordinær personlighed eller usædvanlige omstændigheder. Barnet er i det store og hele et spejlbillede af holdninger, normer og adfærd hos de mennesker som barnet er i nær kontakt med, dem det holder mest af. Det ville være urealistisk at forvente, at barnet udvikler islamiske værdinormer, hvis dets forældres adfærd ikke udviser et sådan livssyn”.

  Er det ikke smukt?

  Om legetøj til børn! Og læg hér særligt mærke til pkt. 3

  “Specielt bør vi undgå følgende:
  1. Legetøj som udtrykker ikke-islamiske værdier og holdninger såsom dukker og påklædningsdukker, der ligner modeluner, og som har til hensigt, at barnet lærer, at være forudindtaget i klæder eller sex. Dette indbefatter dukker af begge køn, hvilket er uforeneligt med den islamiske tanke om anstændighed. Ligeledes make-up, frisør-sæt, parykker og lignende, som opmuntrer piger til interesser og holdninger, som er upassede for muslimer.
  2. Pralende, vulgært og mærkeligt legetøj, som udstråler stygge og billige sider af menneskelige væsner eller djævelsk og skummelt legetøj og masker, som degraderer mennesket.
  3. Krigs lignende legetøj i små børns hænder vil blot resultere i udtryk af ikke-kontrolleret vold. Sådant legetøj bør begrænses til de ældre drenge, der har passeret stadiet ” at skyde indianere” og hvis militær leg kan blive ledet ved begrebet om islamisk jihad, som er givet af deres forældre.
  4. Spil som har benhård konkurrence eller andres fordærv som deres mål, spil som tilstræber ikke-islamiske værdier eller adfærd og meningsløse spil, som simpelthen skal få tiden til at gå, uden at de lærer børnene noget nytte-fuldt.
  5. De fleste tegneserier.
  6. Alt usolidt og dårligt fremstillet legetøj, som kan lære farligt for helt små børn.”

  Integration!? Min bare…

  Teksterne er fundet på wakf.com, vælg fanen; “DSM” og link; “Gratis bøger til print”, link; “Barn af Muslim forældre” og åben “barn.exe” og “kør”

  Velbekomme!

  Kommentar by Ab initio — 16. september 2009 @ 10:44

 36. > 35. Ab initio:

  Står der virkelig:

  “3. Krigs lignende legetøj i små børns hænder vil blot resultere i udtryk af ikke-kontrolleret vold. Sådant legetøj bør begrænses til de ældre drenge, der har passeret stadiet ” at skyde indianere” og hvis militær leg kan blive ledet ved begrebet om islamisk jihad, som er givet af deres forældre.”

  Hvad siger PET mon til det?

  Kommentar by Gunnar Biering — 16. september 2009 @ 13:51

 37. 35

  ab initio

  Ikke uinteressant at læse om ITS syn på verden og mennesker.

  “1. Legetøj som udtrykker ikke-islamiske værdier og holdninger såsom dukker og påklædningsdukker, der ligner modeluner, og som har til hensigt, at barnet lærer, at være forudindtaget i klæder eller sex. Dette indbefatter dukker af begge køn, hvilket er uforeneligt med den islamiske tanke om ANSTÆNDIGHED (undertegnedes fremhævelse af ordet). Ligeledes make-up, frisør-sæt, parykker og lignende, som opmuntrer piger til interesser og holdninger, som er upassede for muslimer.”

  Prøv at skift ‘ikke-islamiske’ ud med ikke-feministiske. Skift ‘islamiske’ ud med feministiske. Og prøv at skifte ‘muslimer’ ud med feminister.

  Rød-grønne beton feministers kvindesyn minder om Islamisk Trossamfunds. Måske derfor Kvinfo og Asmaa holder i (h)ånd. Anstændighedens ekstremt kedelige og selvretfærdige, men desværre ret magtfulde ukronede dronninger.

  Kommentar by Janne — 16. september 2009 @ 17:50

 38. Vi har ofte set forskellige repræsentanter for Islamisk Trossamfund deltage i diskussioner på bl.a. DR2. Inviteret som ligeværdige i forhold til politikere og andre meningsdannere, tilsyneladende.
  DR2 skulle hellere lave en specialudsendelse om den negative indflydelse, som organisationen har på vores samfund. Det var også dem, der opfordrede muslimske forældre til at sulte deres børn fra 7-års alderen i forbindelse med Ramadan.

  Kommentar by Peter R — 16. september 2009 @ 18:29

 39. Selvfølgelig kan marokkaneren ikke lide det norske samfund. Et samfund der er så dysfunktionelt at det nærmest proaktivt giver efter for muslimske særkrav, og betaler understøttelse til dem der arbejder på at nedbryde det. Det er da naturligt at distancere sig fra det. Han har desværre logikken på sin side.

  Kommentar by Mallebrok — 16. september 2009 @ 19:38

 40. 33.Danskeren

  Folk rundt omkring VIL IKKE HØRE hvad det er der bliver sagt af f.eks. Mousti og såmænd også af Erdogan fra Tyrkiet.

  Men det er jo præcist hvad islams tilstedeværelse i de europæiske lande går ud på, nemlig med den igangværende 3. Jihad at gennemføre hvad der ved de 2 tidligere Jihad´er mislykkedes, nemlig islamisk dominans.

  Og denne gang medvirker de vantro landes politikere og dele af befolkningerne aktivt på islamisk side.

  Enten er de en samling landsforrædere eller de er en samling uvidende mennesker.

  Begge dele volder mig vanskeligt at tro på !

  Men er der en anden mulighed for denne handlemåde overfor Danmark – og de øvrige europæiske lande ?

  Kan det være fordi folk virkelig gerne ser Islam som det nye system der skal styre Europas lande ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 16. september 2009 @ 21:55

 41. 37.Janne

  Det er en smule komisk at læse om advarslerne til kvinderne :

  for bortset fra russerinderne kender jeg ikke nogen kvinder der i den grad sminker sig som de muslimske kvinder gør !

  Selv de burka-klædte er ikke sminkeforagtere – lige så lidt som de foragter undertøj der skal skabe øh….interesse hos manden.

  Men det passer jo godt med den dobbelmoral, som er en uadskillelig del af islam.

  Kommentar by Vivi Andersen — 16. september 2009 @ 22:01

 42. Ifølge et svar fra hr. Mousti fra S i København´s BR, er det hr. Mousti´s intention at gøre Danmark muslimsk.
  Svaret fra denne kulturperle, kom på et spørgsmål, sendt til flere MR i Kbh, dette vedr. en kommende? stormoské.
  En hr. Rasmussen fra samme parti, en ung fyr, svarede på samme spørgsmål, ret arrogant.
  Nu er der snart valg, og unge Rasmussen har sandelig nu en mere fornuftig indfaldsvinkel til Halalkød med meget mere.
  Og Københavnerne har en dårlig hukommelse, så BR i Kbh. er sammensat på samme måde, efter valget.
  Hvornår bliver danske vælgere klogere?

  Kommentar by Vagn Jensen — 17. september 2009 @ 09:56

 43. Der er ikke borgerkrig i f.eks libanon, somalia og ex-jugoslavien. “Flygtninge”(og deres familiemedlemmer) fra de nævnte lande bør derfor hjemsendes hurtigst muligt.

  Kommentar by Poul — 18. september 2009 @ 20:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper