17. februar 2017

TV2 Fyn kolporterer Støjbergs integrations-eventyr: Gartneri fyrer danskere, ansætter gratis flygtninge

Mandag bragte TV2 Fyn to lange indslag om integrationsminister Inger Støjbergs besøg hos tre fynske virksomheder, der alle havde taget flygtninge ind, som et led i Integrationsgrunduddannelsen, det såkaldte IGU-forløb. Det første indslag omhandlede afghanske Abdul Rauf Karolchail, der godt nok ikke var omfattet af den nye IGU-ordning, men havde fået fast ansættelse hos Ejby Bageri.

Det andet indslag omhandlede det faktum, at Fyn var førende på landsplan i forhold til at få flygtninge i gang med et IGU-forløb. Her fulgte et langt interview med en leder fra Danske Fragtmænd Fyn, der havde to flygtninge i uddannelsesforløbet. ‘Nye danskere’, for nu at bruge hans udtryk.

Den sidste virksomhed hørte man ikke meget om, selvom virksomheden med sine tretten IGU-flygtninge alene stod for en tredjedel af succeshistorien. Det drejer sig om gartneriet PKM (‘Fairytale flowers’). En virksomhed, der sidste år var i medierne flere gange. I foråret fordi de ifølge Fagbladet 3F, via selskabet Artifex IVS, havde ansat polakkere til 45 kroner i timen. Ansatte der lavede det samme som danskerne, men fysisk var adskilt af ‘hvide streger på gulvet’.

Nogle måneder senere var det historien, om at gartneriet igen fyrede folk. Tyve medarbejder var blevet afskediget, selvom om det ifølge direktøren gik ganske godt med salget af campanula, juleroser og kaktusser. Herunder ses Inger Støjberg på besøg i gartneriet blandt kaktusser og IGU-flygtninge i en billede der serveres med ordene: “Det kan faktisk godt lykkes!” Susan der blev fyret efter atten år på virksomheden, ser ikke helt succes’en.

(Inger Støjberg hos Gartneriet PKM, 13. februar 2017; Foto: Facebook)

(Fyens Stiftstidende om PKM, 5. marts 2016 & 14. juni 2016)

Diverse.

“Fint besøg på Pkm måske du talte med nogle af mine tidligere kollegaer. … jeg var ansat ved Pkm i godt 18 år men jeg blev fyret sammen med 49 andre kollegaer med anciennitet op til 25 år. For at gøre plads til både østarbejdere og flygtninge. Jeg var glad for mit arbejde og blev chokket over massefyring med begrundelsen… nedgang i produktionen.. men det var åbentbart for at give plads til de udenlandske hænder. KLAP KLAP for pkm og integrationen…. ser ikke at de udenladske arbejdere på billedet arbejder sammen med danskere…. er det integration? ?” (Susan Kristensen på Facebook, 13. februar 2017)

“Nye tal viser, at der frem til 31. januar i år blot er blevet indberettet 176 IGU-forløb. … Tal på området bekræfter, at der er nok at tage fat på. De seneste fem år er der i alt givet asyl og familiesammenføringer til godt 66.000 personer.” (EB.dk, 10. februar 2017)

“Vacancies. There are currently no vacancies, but you are always welcome to drop by and fill out an application. Students … Immigrants. Gartneriet PKM A/S is taking in immigrants for the General Integration Education IGU right now. Do you want to know more about how to become a student at PKM, please feel free to contact…” (PKM.dk)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/80835/trackback

22 Comments »

 1. Integration my ass, det er til grin.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 17. februar 2017 @ 10:51

 2. De to dovne negere på billedet kunne godt ligne somaliere.

  Skal der så opstartes en ny stor produktion af khat på Fyn?

  Kommentar by Revisoren — 17. februar 2017 @ 11:14

 3. Husk at boycotte alt hvad der sælges under varemærket ‘Fairytale Flowers’.

  Kommentar by Bastardo — 17. februar 2017 @ 11:37

 4. Det er lidt underligt at PKM har denne annonce på Jobindex. For en gartner burde den slags personer jo være lige til at håndplukke.
  Det er jo netop sådanne “indvandrere”, med overudviklede evner, der er i overflod af blandt Lars Løkkes importerede muslimer.
  Det er vi da i det mindste blevet fortalt.

  Kommentar by Birger Jensen — 17. februar 2017 @ 11:55

 5. Det rendyrkede vanvid fortsætter.
  Oven i købet har flygtninge/indvandrere RETSkrav på bolig.
  Pyt med danskerne.

  Kommentar by AK JA. — 17. februar 2017 @ 12:15

 6. Inger Støjbjerg er virkelig en hykler!

  Kommentar by redneck — 17. februar 2017 @ 12:57

 7. Fynske gartnerier, amerikanske frugt og bomuldsplantager og i Sydeuropa igen frugtplantager… Det har altid været den bedst stillede del af befolkningen der haft ønsker om billig arbejdskraft, og har importeret den. Først som slaver, så som billige sæsonarbejdere og nu fodres de så med mere end de kan spise; “flygtninge”. Og man kan sige mikrokosmos makrokosmos, hvor de relativt små erhvervdrivende repræsenterer mikrokosmos, og Rothschild, JP Morgan, Goldman Sachs, Kuhn und Laub tager den fra den anden ende – makrokosmos. Og det er os der sidder midt i skruestikket, godt spændt fast med vores herskeres gale køtere til at snappe efter vore lemmer.

  Kommentar by Balder — 17. februar 2017 @ 13:05

 8. Den fynske Madsen familie har fundet en lukrativ niche i godhedsindustriens kølvand.

  Kommentar by Nielsen — 17. februar 2017 @ 13:34

 9. Det er historien som den her der har betydet at der ikke rigtig er noget sammenhold tilbage blandt danske arbejdere.

  Havde det været for 50 år siden så tror jeg at der havde været en masse fagforeningsfolk som havde blokeret adgangen til det her gartneri.

  3F arbejder halvhjertig mod løndumping af østeuropæere og er fuldstændig passive når det kommer til “integration af flygtninge”.

  Kommentar by kenneth — 17. februar 2017 @ 13:42

 10. Ovenstående kunne være forudsagt af en 4-årig. Når virksomheder får tilbudt gratis arbejdskraft slår de da til, ellers bliver de udkonkurreret af virksomheden ved siden af, som siger ja tak.

  Hele flygtningen/migrant-pakken er noget uigennemtænkt makværk, og det kan ikke gå for hurtigt med at få den afskaffet, så vores egne unge mennesker kan få et job.

  AAARRRRGGGH (sorry men de ansvarlige politikere er bare så DUUUUUUMME id øjeblikket).

  Kommentar by Per747 — 17. februar 2017 @ 14:32

 11. IGU, statens projekt for social dumpning, Strålende, det bringer os et skridt nærmere et totalt opgør, med det nuværende regime.
  P.

  Kommentar by Piotr — 17. februar 2017 @ 15:11

 12. Det er befolkningsudskiftning på danske arbejdspladser. Samtidig er fagforeninger begyndt at kæmpe for islamiske dogmer på arbejdspladser. Så som bederum og så som at islamisk uniform (hijab) til kvinder er i orden. Det ses at ledere på arbejdspladser, der siger nej til at kvinder nægter at give håndtryk, de bliver retsforfulgt. Dansk/vestlig kultur på arbejdspladser er under angreb. Og danskere skal til at kæmpe med arbejdsløshed. Det er godhedsmenneskenes migrantimport og profit, der skader danskere og Danmark.

  Kommentar by Liva — 17. februar 2017 @ 16:05

 13. @2

  Jeg tror ikke det er somaliere men mænd fra Eritrea. Du ved landet, der er en moralsk kolonistat, hvor Danmark sender embedsfolk ned for, at se om de opfylder normerne for en kolonistat (læs: “de internationale konventioner”). De gør landet ikke så nu må vi associere os med disse “ny danskere” fordi de ikke kan associere sig med hinanden.

  Kommentar by Thorsted — 17. februar 2017 @ 16:05

 14. De producerer klokkeblomster, så i ved hvad i skal boycotte

  Kommentar by Martin — 17. februar 2017 @ 17:00

 15. Kun sledske NYHIPOER kalder udlændinge for “nydanskere”.- Mærkeligt at ejerne af de virksomheder ikke ender som lirekassemænd. En såkaldt entreprenør her i området går stadig med krykker efter sådan en tur for et par år siden.Ingen blev tiltalt.- Inger Støjberg= biologisk blindgyde og tosseliberal fundamentalist på rulleskøjter døgnet rundt i akkordtempo.– Ejby bageri= smørsyre. Findes på nettet.

  Kommentar by dansker — 17. februar 2017 @ 17:15

 16. https://youtu.be/upTBiQEow94
  Ikke jeg er enig i alt på videoen, men alligevel er det til tider værd at høre og se andres opfattelser.
  Fandt videoen via http://new.euro-med.dk
  Er det ikke en ny you tube tilgang at udelade, eller bare gøre det svært at få det direkte link?

  Kommentar by Peter Buch — 17. februar 2017 @ 17:40

 17. -> dansker

  Jeg har slettet en kommentar fra dig ang. Ejby bageri. Du ved hvorfor.

  Kommentar by Kim Møller — 17. februar 2017 @ 17:49

 18. 17 Kim Møller – der står stadig noget truende om Ejby Bageri i kommentar 15.

  Kommentar by Anonym — 17. februar 2017 @ 20:18

 19. og udenfor julerose sæsonen kan de dyrke khat mellem kaktusserne, win-win.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 17. februar 2017 @ 20:51

 20. Fake news fra TV2.

  Kommentar by Janus — 18. februar 2017 @ 00:44

 21. Danmark mangler en “Trump” i folketinget.

  Kommentar by Janus — 18. februar 2017 @ 01:05

 22. Åh, et foto med en atomfysiker og en raketingeniør. De er da overkvalificerede til at arbejde på et gartneri?
  Hvorimod Inger Støjberg muligvis kunne lære det….

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. februar 2017 @ 09:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper