16. februar 2017

Sveriges feministiske regering tordnede imod Trumps abort-tiltag: Ifører sig hijab under audiens i Iran

‘Skik følge eller land fly’ var sund fornuft indtil multikulturalismen satte sig på sansenerven, og gjorde sharia-doktriner til det moralske kompromis. Sverige er er helt fantastisk i den henseende. Har kan man den ene dag prale med at være verdens første feministiske regering, lave en happening mod Trumps abort-tiltag, og få dage senere iføre sig hijab i mødet med den iranske regering. Billeder siger mere end ord, men læs også artiklen hos UN Watch.

(Bistands- og ulandsminister Isabella Lövin på Twitter, 3. februar 2017)

“President Donald Trump’s decision to ban American aid to all organisations that in any way advocate women’s right to abortions is very unfortunate. … Sweden has a feminist government. For us, the answer is obvious. Sweden’s development is based on the equal rights of men and women. We know that investments in gender equality and sexual and reproductive rights pay off.

The world need strong leadership for women’s rights. Sweden will have an increasingly important role to play in this, and we will ensure that Swedish aid goes where it does the most good. Many countries could learn an important lesson from this.” (Isabella Lövin i The Guardian, 8. februar 2017)

(Svensk feminist-regering i audiens hos præsident Rouhani, Iran, 11. februar 2017)

Oploadet Kl. 20:49 af Kim Møller — Direkte link43 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/80845/trackback

43 Comments »

 1. Underkastelsen gør dem sikkert helt 50 shades of grey våde i trussen…
  Det var en bizar forestilling. De påstår at de fulgte iransk lov, men Iran forlanger ikke at udenlandske vantro tager tørklæde på og slet ikke officielle gæster som dem. Mon ikke de gjorde det for at fedte for deres importerede vælgere?

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 16. februar 2017 @ 20:58

 2. Det skal nok skabe respekt blandt etniske svenskere.

  Kommentar by Nielsen — 16. februar 2017 @ 21:01

 3. Af en eller anden årsag tænker jeg “Grab them by the…”, herren til venstre gør vist det samme. Men holder sig lidt tilbage med den ene hånd.

  Kommentar by Peter Buch — 16. februar 2017 @ 21:13

 4. Gå dog hele vejen : Burka!

  Kommentar by Jakob — 16. februar 2017 @ 21:50

 5. Hr. Møller.- Hvornår skal der vises et billede af fru Gjerskov fra Soc og fru krarup fra Df i samme mundering under deres nylige besøg i Iran. Sidstnævnte burde ha`så meget konduite, at hun var blevet hjemme.

  Kommentar by dansker — 16. februar 2017 @ 21:50

 6. Make Mohammed Great Again! Total Submission, Total Feminism. Kvindernes frigørelse er mændenes slaveri.

  Kommentar by tilfældig — 16. februar 2017 @ 21:55

 7. Sådan går det når man lader kvinder komme til at bestemme!!!

  Det går galt!

  Er det ikke galt nok, at vi mænd også altid spolerer det hele?

  Kommentar by Black Watch — 16. februar 2017 @ 21:58

 8. Det er ikke just optimisme og glæde der stråler ud af disse hen’ner. Mon de samtidigt med besøget fik foretaget den nødvendige omskæring?

  For at gøre det hele mere latterligt, så står hende med den lyseblå klud om hovedet med foldede hænder!
  Hvem mon hun beder til?

  Kommentar by Birger Jensen — 16. februar 2017 @ 22:24

 9. -> dansker

  Hykleriet er det store problem. ‘Skik følge eller land fly’ er et ganske fint dogme. Kvindelige danske politikere må for min skyld godt tage tørklæde på i Iran, hvis blot iranere tager tørklædet af her.

  Kommentar by Kim Møller — 16. februar 2017 @ 22:31

 10. Det øverste billede gjorde mig homoseksuel.

  Kommentar by per — 16. februar 2017 @ 22:53

 11. De giver Svenske kvinder et daarligt ry

  Kommentar by Dunk — 16. februar 2017 @ 22:54

 12. Det her billede er også godt: http://snaphanen.dk/2017/02/14/islam-betyder-underkastelse/

  En af de (eneste) helt fantastiske ting ved de her politisk korrekte frelste kvinder, om det er svenskere, danskere, angela merkel eller andre, er at de ALTID med 110% sikkerhed kommer til at skyde sig selv i foden på et eller andet tidspunkt. Det går simpelthen over min forstand hvordan de kan tro at det ikke på et eller andet tidspunkt vil give dem problemer at indlede et samarbejde med en religion der er det stik modsatte af ALLE deres egne værdier på samtlige områder. De fortjener virkeligt at blive udstillet, og mere til. Forhåbentlig vågner både svenskerne og resten af europas befolkning op snart og spørger sig hvorfor de har følt at de skulle lytte til disse absurde følelses-styrede mennesker i så lang tid, og det er ikke et sekund for tidligt.

  Kommentar by per — 16. februar 2017 @ 23:04

 13. Jamen jeg har intet problem med at man skal iføre sig den lokale klædedragt og respekterer lokale skikke – og synes det er OK at man har gjort det under besøg i Iran.
  Men det samme kræver jeg så også når fremmede besøger Danmark, det være sig i kortere elelr længere tid. Ingen islamistisk mellemøstlig beklædning i Danmark !!!

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 16. februar 2017 @ 23:58

 14. per

  Ja. Uforlignelig humor! Den bedste længe!

  Kommentar by Peter Buch — 17. februar 2017 @ 01:21

 15. Kvinder er mærkelige i hovedet!

  Kommentar by hans01 — 17. februar 2017 @ 04:30

 16. Den flok hjernedøde kællinger slår alt.

  Kommentar by TRUMP TRAIN — 17. februar 2017 @ 04:39

 17. De store, tunge frakker er lige så sjove som tørklæderne. Men de hører jo til uniformen, her i landet også om sommeren.
  Ser feministisk svensk tv med stor fornøjelse. Der lærer man virkelig, hvad man skal mene. Gider man ikke høre efter, hvad de siger, kan man læse det hele af værternes ansigtsudtryk. Især når talen er om SD og Trump.
  I øvrigt godt at se, at Per er tilbage.

  Kommentar by Catfish — 17. februar 2017 @ 05:00

 18. Det hænger på en eller anden måde sammen med ekstrem feminisme og tørklæder, der er noget androgynt og kvindekrop udslettende ved det og det tror jeg kan være en glimrende ting, når man er en klam bitterfisse.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialist — 17. februar 2017 @ 07:43

 19. Se dem, lige så tørre forstummede og kedelige som en hvilken som helst koran kran.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialist — 17. februar 2017 @ 07:45

 20. Disse kvindelige kommisær typer, der kan ødelægge et land. Hvem fanden har gidet at bolle kvinden på øverste billed tyk?

  Nederste billede kunne bruges som reklame for eddike. Vorherrebevares en forsamling.

  Kommentar by der Adler — 17. februar 2017 @ 08:08

 21. Disse svenske islamist ‘feminister’ lærer små piger og unge kvinder, at svenske kvinder skal iklædes slaskede, kluntede, besværlige klude, dække håret til, folde hænderne og tie i forsamlinger. Disse kvindelige maleister lærer små piger, at når islamistmænd er i nærheden, så er kvinder nummer to og skal underkaste sig. Disse ‘feminister’ lærer små piger, at møder de islamist mænd, der går ind for stening af kvinder og homoseksuelle, så skal de underkaste sig, tage slaskede, hæmmende klude på, dække håret til, folde hænderne og tie stille. Disse islamist ‘feminister’ lærer små piger at underkaste sig islamist mænd, der hader vestligt demokrati og kritik af religion. Disse islamist ‘feminister’ forråder både vestlige og muslimske kvinder, når de underkastelses liderligt bliver ved med at flirte med islamister og udemokratisk, islamistisk teokrati. Jeg foragter dem for deres forræderi, for deres kvindeforræderi, for deres folkeforræderi.

  Kommentar by Liva — 17. februar 2017 @ 08:29

 22. Lad os lige rekapiutulere, hvad det er som sker med os og vores lande.

  Det er vigtigt, tror jeg, hele tiden at gøre sig klart, at venstrefløjen i sin natur er international og dermed tager dens politikker også altid udgangspunkt i en globalisme, som de deler med storkapitalen og islamismen. Vi kan således hurtigt alle blive enige om hvem som er den nationale selvbestemmelses hovedfjender. Det er alle tre interessenter som ser fascismen, som den direkte vej til deres urørlige magt over alle vi andre, i deres dystopiske mareridtsversion af samfundet, motiveret af deres økonomiske gevinst eller magtpolitiske aspirationer.

  Venstrefløjen har altid drømt om magt. Selve det kommunistiske manifest og deres gennem demokrati ligeså på partirevolutionen stålsatte venner: socialisterne, er i sig selv intet andet end et opråb til kamp for at tage magten. Det er hvad venstrefløjen er: En konstant international kamp for at opnå verdensmagten, uden anden grund end at det er rart at være magtfuld og med udgangspunkt i en samlet radikal teori som dybest set ikke er andet end nihilisme og satanisme, anyalyseret til bunds, som den antibevægelse den er: “kritisk” teori og Saul Alinsky lyser op, og som det ses af disse to emner, og immigration, islam, klima og utallige andre emner (nogen burde lave en liste: kriminalitetspolitik, identitetspolitik etc etc osv osv) er venstrefløjens uredelighed ikke blot løgn og vold, men også en perlerække at tabte intellektuelle positioner.

  Muslimernes antitendenser er ikke til at overse og deres radikalisme er også til at få øje på, så at de er på samme hold er ikke svært at forstå.

  Endelig, at storkapitalen forener sig i et mod vores nationale demokratier, fascistisk stille kup, er heller ikke svært at forstå, da de jo så sandelig er sædvanlig hovedmistænkte og en nødvendig komponent for at vi kan tale om fascisme. Dens grimme hovede hedder selvfølgelig EU og frihandel, som ikke er andet end rendyrket korporatisme og favorisering af de multinationale, virksomhedsdelen af ægte fascisme.

  Kommentar by TRUMP TRAIN — 17. februar 2017 @ 08:35

 23. De svenske kvinder i islamist uniform er FESLAMISTER.

  Kommentar by Liva — 17. februar 2017 @ 08:41

 24. Min drøm er en fredelig verden hvor muslimerne lever godt i deres egne lande og vi lever godt i vores, med gensidig respekt, men uden ikke-vestlig multi-, parallel- eller parasitkultur i Europa. Desværre er der udgydt meget blod og foregået meget uretfærdighed i Mellemøsten de sidste 100 år, og det bliver svært at vende udviklingen og at sende migranterne tilbage.

  Kommentar by zatopek — 17. februar 2017 @ 09:06

 25. Hvem er “the liberals” i USA? Ja, udover den gode gamle Obama bin Laden, så har vi altså det Demokratiske Parti, som nu efter oktober-afsløringerne er færdige. De kan vælge en muslam som formand, det er deres bedste chance for at have en fremtid, men de er gennemskuet af det amerikanske folk og alle som fulgte den amerikanske præsidentvalgkamp.

  Som Trump atter gjorde opmærksom på i går aftes til pressekonferencen,

  https://youtu.be/lPAo_J8gotQ

  og som enhver selv kan kigge tilbage på i de utallige fremstillinger der er produceret om emnet, så afslørede Julian Assange ved oktoberudgivelserne på wikileaks at Donna Brazile leakede spørgsmålene i spørgerunden mellem Hillary og Donald til Hillarykampagnen.

  https://www.youtube.com/watch?v=upnqNRQd29A

  Oktoberrevolutionen afslørede også at ALLE hovedkanalerne, Washington Post, New York Times, CNN, ABC, MSNBC osv osv (som sidder på langt hovedparten af verdens medier, dels som hovedkilder til amerikansk politik og dels som globale mediekonglomerater som ejer eller leder en stor del af msm) UNDTAGEN FOX (ejet af Rupert Murdoch) konspirerede med Hillary’s kampagne. Det blev ligeledes også klart for enhver som fulgte valgkampen, at globalt findes en samlet politisk bevægelse, som hedder MSM, og den består af hele den danske almindelige presse + statskanalerne, hele den svenske presse, hele den tyske presse, BBC, the Guardian osv osv osv i en lang sørgelig uredelig elendighed. Ugangspunktet for fake-news er den vestreorienterede propagandapresse, herunder de mange socialistiske statsejede medier, legitimeret under Obama gennem SPLC og producerende deres foretrukne løgnagtige narrativer gennem Soros organiserede Media Matters.

  HVAD MAN OGSÅ bør bide mærke i er at udover at eje verdenspressen, så ejer den internationale venstrefløj tilsyneladende også Mark Zuckerberg og hans FBI-book, som er et helt studie i et minisocialistisk totalitært fascistisk meningsdiktatur.

  De ejer tilsyneladende også GOOGLE, som udfører den stille revolution at placere hele befolkningen i et syntetisk meningsunivers, et socialistisk ekkokammer, hvor højreorienterede synspunkter har rigtig, rigtig dårlige betingelser. Det ER ET STUDIE værd. Husk nu danskere, at censur er den direkte vej til socialistiske myrderier på højreorienterede.

  HUSK OGSÅ at MSM tabte kampen i USA og er nu uden for mulighed for at få afgørende indflydelse på meningsdannelsen igen. Det samme vil ske her i Europa. Det største medie i dag i USA og globalt målt på views er I N F O W A R S . C O M med nyhedsoplæser A L E X J O N E S som vandt det amerikanske valg for præsident Trump, da infowars jo var det eneste betydelige medie på Trumps side. Alle de små alternative, som også støttede Trump er i dag den nye amerikanske presse. Den venstreorienterede mainstreampresse, mistede deres magt. De har kun helt hjernedøde zombier tilbage som støtter, herunder svenskere.

  Kommentar by TRUMP TRAIN — 17. februar 2017 @ 09:14

 26. En vigtig besked fra real-news’ topreporter fra mørket:

  The Most Important Message You Will Ever Hear

  https://www.youtube.com/watch?v=CtkvAUPTvUc

  Kommentar by TRUMP TRAIN — 17. februar 2017 @ 10:51

 27. Sverige er de facto et kalifat….

  Kommentar by Revisoren — 17. februar 2017 @ 10:58

 28. Obama har ikke forladt DC, det er virkelig den store nyhed, som ingen taler om:
  https://www.youtube.com/watch?v=LMgNsrO636E&feature=youtu.be&t=565

  Kommentar by TRUMP TRAIN — 17. februar 2017 @ 12:02

 29. Nede i kalifatet i Syrien/Irak får kællingerne lænker og en burka på, og bliver handlet på slavemarkedet i Raqqa, og de mest besværlige bliver stenet.

  Altså ingen feministisk sniksnak overhovedet!

  Måske har de alligevel fat i noget rigtigt dernede?

  Kommentar by Revisoren — 17. februar 2017 @ 12:17

 30. Lige i disse feministers tilfælde synes jeg tørklædet er helt på sin plads. Gerne suppleret med et ansigtsgardin så man ikke ser deres sure nedadbøjede mund.

  Kommentar by redneck — 17. februar 2017 @ 12:54

 31. NEW!!! Q-CAST: Fukushima – Third of Sea Life DEAD! 2-6-17
  https://www.youtube.com/watch?v=zhupyPpv0jY

  #Fukushima Updates, Your Thyroid, and Iodine
  https://www.youtube.com/watch?v=eJ0ufdwTbqQ

  Kommentar by TRUMP TRAIN — 17. februar 2017 @ 13:38

 32. undskyld, mit sidste indlæg skulle have været i den generelle tråd

  Kommentar by TRUMP TRAIN — 17. februar 2017 @ 13:39

 33. Ok, her er noget relevant, hvad venstrefløjen nu hitter på i Ukraine:
  Femen Has Come to the Ukraine
  https://www.youtube.com/watch?v=4JyEj5MIgIw
  (Masser af porno)

  Kommentar by TRUMP TRAIN — 17. februar 2017 @ 13:54

 34. Feminisme er Europas undergang.

  Kommentar by Per747 — 17. februar 2017 @ 14:39

 35. # 20

  Det er formentlig et af de uledsagede “asylbørn” med fuldskæg, som har insimineret soen….

  Kommentar by Revisoren — 17. februar 2017 @ 14:48

 36. De er en flok forræderiske femislamister.

  Kommentar by Liva — 17. februar 2017 @ 14:51

 37. Det er egentlig sjovt. Vestlige europæere, både liberale og venstreorienterede har foragt for Amerika og alt, hvad det står for.

  Alligevel er alt deres tankegods direkte importeret fra Amerika.

  Kommentar by Ung konservativ — 17. februar 2017 @ 16:45

 38. Den ekstreme politiske korrekthed, feminismen, de patetiske social justice warriors, racisterne fra Black Lives Matter, idéerne om “mangfoldighed” på arbejdspladsen…

  – MADE IN USA

  Kommentar by Ung konservativ — 17. februar 2017 @ 16:50

 39. 37 (16:50)
  Ja, det er socialisternes lokale amerikanske udgave du taler om, strategien generelt er den samme, men udtrykkene er lidt forskellige. Socialismen er jo tydeligvist europæisk.

  Kommentar by TRUMP TRAIN — 17. februar 2017 @ 17:07

 40. Antifa stammer fra Weimarrepublikken og er blot de tyske kommunistiske stormtropper, men generelt benytter både hele venstrefløjen og hele højrefløjen sig af disse terrorister. Højre og venstre er jo også bare vås for naive sjæle.

  Kommentar by TRUMP TRAIN — 17. februar 2017 @ 17:11

 41. Kom lige i hu, hvad min kloge søn engang sagde i en brandert: Impotens findes ikke, men kedelige koner og kællinger findes.
  Gå ind på xhamster og find, hvad du li’ at kigge på, så er du kureret. Også et godt råd til alle vores muslimske medborgere…

  Kommentar by Catfish — 17. februar 2017 @ 18:27

 42. 41. Catfish, lyder rimelig hjernedødt, at benægte ikke ikke at have rejsning, virker ikke til rigtigt at løse problemet, men hvis man insissterer på at det er kvindens problem, så er det jo nok også hendes til sidst.

  Kommentar by TRUMP TRAIN — 17. februar 2017 @ 19:19

 43. Med de svenske ? kællingers knæfald for islam, er jeg flov over mine tre svenske oldeforældre.

  Hovedrysten ….

  Kommentar by Janette Lund — 18. februar 2017 @ 04:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 



 

Vælg selv beløb



Blogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP






MediaCreeper