18. februar 2017

Frederiksberg Kommune skilter mod hjemløse romaer i bydelens parker: Overnatning forbudt

Tilsendt Uriasposten af kultursociolog Kirsten Damgaard.

Det er nu nødvendigt for Frederiksberg kommune, der jo helt er omkranset af Københavns Kommune, at gøre opmærksom på at der ikke må overnattes i byens parker. København har gennem en del år lidt under især romaers indtrængen i private gårde og tilsvining af offentlige arealer. I bydelen Nørrebro findes der imidlertid etniske danskere, der betragter hjemløse ikke arbejdende udlændinge fra eksemplvis østlande og afrika som legitime indbyggere i København, og som ønsker at der skal bruges skatteindtægter på herberger, vejledning og lignende for disse mennesker. Dette segment har desuagtet venlige danskeres imødekommenhed ikke kvalifikationer at sælge til det danske arbejdsmarked. Det har deres forgæves/og gentagne jobsøgning her allerede vist.”

(Frederiksberg, 2017)

Oploadet Kl. 10:09 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/80938/trackback

14 Comments »

 1. Omringet af København og københavnere ser vi nu nye skilte på Frederiksberg. Det er ganske positivt set fra skiltefabrikanternes side.
  Jeg har selv ingen investeringer i skiltefabrikationen og er ikke blevet betalt for positivismen.

  Kommentar by Peter Buch — 18. februar 2017 @ 10:53

 2. Den folkekære grundlægger og store leder af Gøglerpartiet Uffe Elbæk bor sammen med sin “mand” i en stor herskabslejlighed på det fine Frederiksberg.

  Det er jo spild af plads, så den rummelige og tolerante Uffe har således masser af hjerterum til at huse op til flere hjemløse sigøjnerfamilier.

  Jeg er sikker på, at hele Levakovic-klanen med stor glæde vil flytte ind i Uffes soveværelse.

  Hvis man stabler sigøjnerne godt, vil Uffe kunne løse det meste af Frederiksberg kommunes sigøjnerproblem!

  Kommentar by Revisoren — 18. februar 2017 @ 11:00

 3. Make Denmark Great Again! Det begynder i det små som disse midlertidige skilte på Frederiksberg.

  Det fortsætter med nye folkekrav: Byg et grænseværn på den 60 km lange grænse mod Tyskland. Påbegynd massive hjemsendelser. Fortolk internationale konventioner efter deres bogstav: Asyl kun til folk fra Danmarks nabolande – kommer du længere væk fra, har du bevæget dig igennem sikre lande og har ikke krav på asylbehandling. Træd ud af Schengen. Dernæst: Træd ud af EU. Make Denmark Great Again! Eller formuleret på dansk: “Gør Danmark dejligt igen!”

  Kommentar by tilfældig — 18. februar 2017 @ 11:10

 4. Et anonymt herberge et sted i København huser pt. 44 hjemløse personer hvoraf de tre hjemløse er etniske Danskere, resten er udlændinge uden opholdstilladelse, dette er ikke medmenneskelighed men politisk svineri med skatteborgernes penge da landets love ikke overholdes, det er imponerende at Danske børnefamilier har råd til at stemme på kommunister og socialister der bevidst undergraver Dansk økonomi i godhedens tegn, Danske børnefamilier bliver fattigere hver gang der ydes statsstøtte til integration og hjemløse herberger, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 18. februar 2017 @ 11:23

 5. Sådan må det jo være når man invitere til “åbent hus” for alle, det er svært at styrer hvem der kommer og nogle kommer så ikke for at gøre festen bedre, men med alternative dagsordner, som at æde alt maden, gå i dine lommer eller bestemme musikken.

  Kommentar by Anonym — 18. februar 2017 @ 11:23

 6. Hørte at der trækkes lod om overnatning på vore herberger.
  Hvorfor skal de huse Europas turister?
  Lad dog danskere komme først i køen.

  Kommentar by P — 18. februar 2017 @ 12:00

 7. Det er da uretfærdigt!
  Hvorfor skal en venstrepolitiker som
  Jan E. Jørgensen slippe for kulturberigelsen, og ikke mindst hans datter, der går i en næsten berigelsesfri skole?
  Tag dog imod med åbne arme – og ben.

  Kommentar by Birger Jensen — 18. februar 2017 @ 13:31

 8. Folketinget må beslutte sig for følgende: Udlændinge, der ikke har noget ærinde her i landet, der kan sikre deres udkomme, har ikke ret til offentlige serviceydelser fra den danske fælleskasse. Det vældige hylekor, der vil sætte sig imod dette, skal have tilbudt muligheden for af egen lomme at betale fremmede snyltere. Evt. til fonde med fuldt skattefradrag som et kompromis eller en overgangsordning. Det centrale trick er og har hele tiden været at få os modstandere til at betale for indvandrermafiaens politiske projekt. Og så nøjes med at brokke os verbalt. Oplysninger som emmagads (#4) er meget vigtige, når befolkningens modstandsvilje skal opdyrkes. Det bliver jo nok ikke de nuværende politikere, der gennemfører, at egohumanisterne får regningen for deres “forbrug” af uduelige fremmede.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 18. februar 2017 @ 14:24

 9. Frederiksberg, kommunen i kbh med mindre skatteprocent, stedet hvor Statsradiofonien udviklede sit licenssystem. Før lossepladsen(DR) på Amager blev opført for millioner over budget, lå den i Rosenørns Alle. Jeg husker at have været der. Og der blev sgu (heller ikke dengang) ikke sparet på noget. Det var jo -ligesom i dag, andre folks penge, der blev brugt. Og vi ved jo alle hvor svært det er at bruge vores egne penge. Men så snart snakken er om penge i almindelighed, er der ingen grænser for hvilke udgifter vi kan udrede.
  Sygt sygt sygt.
  Forbyd alle former for skatter, og lad os selv bestemme, hvad vi vil bruge vores penge til.

  Kommentar by Nielsen — 18. februar 2017 @ 15:14

 10. -> 9. Nielsen.
  I modsætning til Det kongelige Teater, underlagde Statsradiofonien i Rosenørns Allé sig nazisterne under ww2.
  Personer som balletdanserne Leif Ørnberg og hans hustru Elna Jørgen-Jensen havde regelmæssige radioudsendelser til det sidste.
  Ægteparret Ørnberg’s flygtede sig efter nederlaget i 45, fra Bredgade hvor de boede, og til et sommerhus i Nordsjælland, hvor de begge blev arresteret. Efter en lang tids fængselsdom stak begge af til Spanien, hvor de fortsat havde stor succes som balletdansere.
  Radiohuset.

  Jeg selv har som ung i 60’erne og 70’erne og 80’erne haft stor glæde af Radiohuset på Rosenørns Alle, og har ofte været til koncerter der, og jeg mener at det “offentlige” skal støtte kultur.
  Så selv om ikke alle kan lide kultur, så er det vidunderligt at Musikkonservatoriet har overtaget stedet og fortsat giver en masse koncerter der.

  Men DDR’s nutidige gen-gen-gen-udsendelser har intet med kultur at gøre, og er udelukkende lavt plat for at lefle for politikerne.
  Jeg mener derfor at DDR skal privatiseres.
  Hvis DDR mener at det er så godt det de sender, så burde der ikke være problemer med at få folk til at betale for det.

  Jeg har netop nu modtaget girokort til licensbetaling. Men alle de udsendelser der nu forlanges betaling for, har jeg jo set, og har jeg jo betalt for, op til flere gange.
  Det er rent tyveri og svindel!

  Kommentar by Birger Jensen — 18. februar 2017 @ 16:53

 11. Ha ha, dagens griner.
  Mer gris til folket og ud med disse personer.
  Parkskidere kan skide hjemme.

  Kommentar by PFEP — 18. februar 2017 @ 17:01

 12. Det var på Frederiksberg,
  det var i maj,
  jeg fik en roma kær,
  og det var dig.
  Her under parkens træer
  vi sked om kap.
  Det var på Frederiksberg,
  fem skud i rap.

  Kommentar by Crass Børsting — 18. februar 2017 @ 17:28

 13. Hvordan ser piktogrammet for Sigøjner ud?

  En tyveknægt på vej til en sigøjnervogn?

  Kommentar by Træt — 18. februar 2017 @ 20:31

 14. >10 Birger Jensen
  Du skal da bare framelde licensen. Meddel evt. at du ikke har radio, tv eller smartphone. Du får så ca. hvert kvartal et brev fra lcenskontoret, som du kan arkivere lodret.
  >12
  Ha ha ha haha Crass, den var sgu god.

  Kommentar by Nielsen — 19. februar 2017 @ 09:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper