18. februar 2017

Peter Viggo Jakobsen: Glem de trumpologiske analyser – Trump er godt nyt for verdensfreden

Det er mere end tre måneder siden Donald Trump blev valgt, og medierne er stadig ikke kommet sig over chokket. Dagligt er der Trump-bashende overskrifter i alle landsdækkende medier, ofte motiveret af ideologisk drevne motivanalyser. Når Trump forklarer, at han ikke har i sinde at gå i krig i fjerne lande, så er han en farlig mand. Helt som George W. Bush, der gjorde det modsatte.

Tirsdag aften fremlagde TV2 Nyhederne resultaterne af en Megafon-måling, der viste at danskerne var langt mere bange for Trump end ‘terrortruslen, Rusland, flygtninge og klimaforandringer’. Professor Mikkel Vedby Rasmussen gav den intellektuelle udlægning, der ikke adskilte sig væsentligt fra den forklaring Veronica fra 8. klasse gav i et supplerende indslag. “… det er meget alvorligt”, vurdererede ‘USA-ekspert David Trads’.

Kronik af Forsvarsakademiets Peter Viggo Jakobsen i Jyllands-Posten – Trump er godt nyt for verdensfreden.

“Trumpologi – granskninger af Trumps udtalelser og tweets – er blevet en ny vækstindustri. Medierne har kastet sig over den med stor iver, fordi Trumps ytringer skaber frygt og forargelse og sælger fantastisk. Trumps udtalelser trækker overskrifter, hver gang en ny mulig katastrofe er under opsejling. Disse historier suppleres med et hav af analyser af hans opvækst og personlighed, der skal forklare, hvorfor han er så mærkelig. Fordi det er svært at komme ind i hovedet på folk og forstå deres motiver og intentioner, kan sådanne analyser ikke stå alene.

Spørgsmålet ‘hvad vil/tænker Trump’ skal følges op med spørgsmålene: Hvad kan Trump, hvordan vil andre reagere, og hvad bliver konsekvenserne for USA og Trump selv? I en situation, hvor Trump udtaler sig i øst og vest, er det helt afgørende også at stille de to sidste spørgsmål. Gør man det, tegner der sig et meget mere positivt billede af den fremtidige sikkerhedsarkitektur i Europa og Asien end de dommedagsprofetier, som trumpologiske analyser har masseproduceret siden Trumps valgsejr.

USA’s allierede i Europa og Asien har siden begyndelsen af Den Kolde Krig indrettet deres forsvar på en forventning om, at USA vil komme dem til undsætning i en krisesituation. Nato-alliancen bygger på en amerikansk sikkerhedsgaranti nedfældet i Washington-traktatens artikel 5, og europæerne er ikke længere i stand til at udføre større militære operationer uden amerikansk assistance. Det blev illustreret i forbindelse med Nato-krigen mod Libyen i 2011. Den havde ikke kunnet udføres uden betydelig amerikansk støtte. Det samme er tilfældet i Asien, hvor USA’s allierede også har indrettet deres forsvar på forventninger eller aftaler om amerikansk assistance i en nødsituation.

Hvis Trump skaber tvivl om de amerikanske sikkerhedsgarantier, vil de allierede stå over for valget mellem at skulle afskrække Rusland og Kina på egen hånd eller føre tilpasningspolitik, som Danmark gjorde over for Tyskland i 1864-1945.

… hvis USA har så stor fordel af sine alliancer, hvorfor drager Trump dem så i tvivl? Her er der to muligheder: Enten ser Trump ikke fordelene, eller også er han en dygtig forhandler. Uanset hvad er slutresultatet det samme. Ved at kommunikere så aggressivt har Trump fået sine forhandlingspartnere – venner og fjender – til at anse ham for uberegnelig. Det er smart. Spilteori viser nemlig, at uberegnelige aktører opnår større indrømmelser i forhandlinger. Det har han fået. Siden valget af Trump har de allierede vist meget større vilje til at øge forsvarsbudgetterne. …

Denne udvikling er ikke kun Trumps fortjeneste, men frygten for Trumps uberegnelighed forstærker den ved at give tilhængere af større forsvarsudgifter i allierede regeringer meget stærkere kort på hånden. Slutresultatet bliver en mere balanceret byrdedeling i USA’s alliancer. Det vil øge opbakningen til dem i Washington og styrke de allierede militært. Det vil mindske Kinas og Ruslands militære eventyrlyst.

Trumps uberegnelighed er også en fordel i forhold til Kina og Rusland. Deres aggressive adfærd i Det Østkinesiske Hav, det østlige Ukraine og Syrien skyldes delvis en antagelse om, at Obama ikke ville svare igen militært. Det er derimod let at forestille sig Trump gøre det for at vise, at USA er ‘great again’. Trump øger på denne måde (bevidst eller ubevidst) sandsynligheden for forhandlingsløsninger med begge stormagter. Det er godt for verdensfreden.”

(Dagbladet Information, 14. februar 2017; Foto: Snaphanen)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/80941/trackback

37 Comments »

 1. Jeg opfatter ikke Trump som inkonsistent og uberegnelig.

  Han har de samme holdninger nu som i 80 erne. Se det gamle Oprah klip.

  Desuden giver alt hvad han gør god mening for en nationalkonservativ. Men er man fastlåst i det gamle forældede liberalisme-socialisme politiske spektrum kan man ikke nødvendigvis fatte det!

  Er man tvivl om hvad han mener er der de ugentlige taler til nationen, Twitter, facebook, pressekonferencer, møder med erhvervslivet, fagforeninger og nu igen massemøder med folket. Han er formentlig den mest kommunikerende præsident nogensinde. Youtube har i massevis at Trump materiale.

  Kommentar by Sigwar — 18. februar 2017 @ 11:04

 2. Til information:
  Demokratiet.

  Det vil vel altid være en af de bedste vittigheder i Demokratiet:
  At det selv gav sine dødsfjender de midler, der fik det til at gå
  til grunde. !!

  Det er Dr. Joseph Göbbel der her skrevet disse ord. Og han havde ret.!
  Ellers var Der Führer aldrig kommet til magten. !! (LOGIK).

  Til tider er Demokratiet nød til at lukke af, for at undgo at blive rendt over ende.!!

  Kommentar by Sindsro — 18. februar 2017 @ 11:07

 3. Tillykke til Per Viggo Rasmussen med endnu en Trumpologisk analyse. Er uberegnelig en god egenskab i forhandlinger? Det er ikke entydigt iflg. spilteori, det kommer an på om de andre også er uberegnelige, eller om de er kort eller langtsigtede. Jeg vil hævde, at resulatet også er uberegneligt, og at andre lande vil søge sikkerhed i nye alliancer.

  Kommentar by zatopek — 18. februar 2017 @ 11:09

 4. Trump er den bedste mand der kunne fået som amrk. Præsident. Faktisk ser jeg han som en NY Regan.

  Kommentar by Sindsro — 18. februar 2017 @ 11:11

 5. …tilpasningspolitik, som Danmark gjorde over for Tyskland i 1864-1945.

  Både Wienerfreden http://denstoredanske.dk/Geografi_og_historie/Tyskland,_%C3%98strig,_Schweiz_og_Liechtenstein/Tyskland_1815_-_1866/Wienerfreden og kapitulationen 9. april 1940 er eksempler på ren underkastelse. Set herfra.
  Tilpasning min bare…

  Kommentar by Peter Buch — 18. februar 2017 @ 11:12

 6. Sindsro

  Demokrati er som alle andre styreformer ingen garenti for den rene idioti ikke regerer.

  Kommentar by Peter Buch — 18. februar 2017 @ 11:15

 7. Jeg ser med stor glæde og forventning frem til, at Marine Le Pen overtager ledelsen af det socialistiske fallitbo Frankrig om nogle måneder.

  Så må hele den samlede europæiske degenererede venstrefløj gå op og lægge sig med migræne ligesom Maude i Matador!

  Og det vil kun blive værre for alle “humanisterne”, når Wilders så vinder i Holland….

  Kommentar by Revisoren — 18. februar 2017 @ 11:27

 8. 6. Peter Buch
  Demokrati findes ved i andre styreforme, men det ændre ikke ved dets betydning af hvad Göbbel skrev.

  For at blive ved med at opretholde demokretiet er det altid en god begyndelse at rette ind efter grundloven eks. §67 og §69.

  Det er politikerne og deres vælgere der ødelægger demokratiet, vel at mærke: Uden at de ved det.

  Kommentar by Sindsro — 18. februar 2017 @ 11:29

 9. “… europæerne er ikke længere i stand til at udføre større militære operationer uden amerikansk assistance. Det blev illustreret i forbindelse med Nato-krigen mod Libyen i 2011. Den havde ikke kunnet udføres uden betydelig amerikansk støtte.”

  Hvad er det for en latterlig påstand, at de europæiske lande ikke skulle være i stand til at smadre en lilleputstat som Libyen?

  At det så var en ualmindelig dum beslutning at gøre det, er en anden sag.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 18. februar 2017 @ 11:36

 10. Sindsro kommentar 7

  Jeg beklager som skrevet andetsteds blandt andet på http://www.uriasposten.net/archives/80643#comment-4859691 formuleringerne i Grundloven og rettede dem gerne til på den ene side, på den anden synes jeg det er så omstændigt at ændre Grundloven, at det ikke bør have højeste prioritet.

  Fanatiske løfter om lovgivning er og bliver fanatiske løfter.
  Sådanne fortjener ikke megen opmærksomhed. Uanset om de optræder i Grundloven eller hvor de fremsættes.

  Kommentar by Peter Buch — 18. februar 2017 @ 12:03

 11. Ad 8/Hr. Naturli’
  Svaret er, at Europa/non-US ikke har ‘lifting power’ til at fragte tilstrækkeligt med styrker til et kampområde hurtigt nok (nu er Libyen ikke det bedste eksempel da det var luftstøtte til oprørerne). En fin, men lidt ældre opgørelse
  http://www.businessinsider.com/these-are-the-worlds-20-strongest-militaries-ranked-2015-9?r=US&IR=T&IR=T/#2-russia-19

  Kommentar by Bjarne P. — 18. februar 2017 @ 12:16

 12. Racistisk overfusning af dansker begået af stor mørklødet mand:

  http://lokalavisen.dk/lille-detalje-fik-moerkloedet-mand-til-at-gaa-amok-ved-tankstation-din-fucking-dansker—jeg-finder-dig-og-smadrer-dit-fjaes-/Politi/20170218/artikler/170219470/1265

  Kommentar by Chimey — 18. februar 2017 @ 13:11

 13. http://www.bt.dk/udland/ekspert-om-trumps-helt-usaedvanlige-pressemoede-derfor-er-det-en-skjult-genistreg

  Der er forskel på hvilke “eksperter” man spørger.
  Journalister er helt oppe at køre over, at Trump ikke som de fleste andre politikere præsenterer løftebrud på stribe, efter han er blevet valgt.
  David Trads kan vi ikke regne med, han hader Trump.

  Sandheden er mere den, at det er medierne som nedbryder demokratiet ved at erklære krig mod en demokratisk valgt præsident.
  Trump bryder mediernes magtmonopol, så de ikke længere kan fodre befolkningen med politisk farvede analyser.

  Kommentar by k.m. — 18. februar 2017 @ 13:34

 14. Hans pressekonference fra i går (forgårs am. tid) var lovende, men jeg savner stadig et tydeligt opgør med FED. Uden det kommer de ikke ud af stedet. https://www.youtube.com/watch?v=g6CATPB0o9o

  Kommentar by Nielsen — 18. februar 2017 @ 13:45

 15. Hvad er FED, (#14)?

  Kommentar by Tommy Jørgart — 18. februar 2017 @ 14:03

 16. https://www.federalreserve.gov/

  The “Fed” is the central bank of the United States and controls the money supply.
  USAs nationalbank. Privatejet…

  Kommentar by Peter Buch — 18. februar 2017 @ 14:14

 17. Peter Viggo Rasmussen har klart en pointe. For eksempel kan Putin langt hen ad vejen takke den helt beregnelige Obama for sin udenrigspolitiske succes gennem de senere år. Syrien har været en krumtap i denne udvikling. Jeg tænker ikke mindst på Obamas ynkelige malen sig selv op i et hjørne med tomme trusler om at bombe Syrien, hvis de brugte giftgas – hvad de derpå naturligvis gjorde i sikker forvisning om at den let gennemskuelige og forudsigelige Obama ikke havde nosser til at bombe når det kom til stykket. Den episode forstod Putin at udnytte maksimalt og det gav ham et enormt skub fremad udenrigspolitisk.
  Om Trump i det lange løb formår at spille lige op med Putin og Xi Jinping må tiden vise, men indtil nu ligner han det bedste mand på det amerikanske hold, elsk ham eller lad være.

  Kommentar by monse — 18. februar 2017 @ 14:15

 18. > Tommy Jørgart
  Tag et kig på Danmarks Nationalbank. Same shit.

  Kommentar by Nielsen — 18. februar 2017 @ 15:00

 19. Politisk “analyse” i Go Morgen Danmark på TV2 i morges: “Trump er som Linse Kessler!”

  I hyggeprogrammet for speltmødre havde man indkaldt nogle såkaldte “eksperter”, til at “analysere” Trumps “opførsel”.

  En af “eksperterne” var den forhenværende ungkommunist og stærkt venstreradikale journalist og TV-producent Thomas Heurlin, som er ophavsmand til flere realityprogrammer.

  Han “analyserede” sig frem til, at Trump opførte sig som Linse Kessler, og at Trumps familie i øvrigt kunne sammenlignes med “Familien på Bryggen”.
  Og den kvindelige såkaldte vært sad bare og grinede fjoget, og stillede naturligvis ikke nogen kritiske spørgsmål til “eksperten”.

  Endnu et yderst pinligt lavpunkt på skodkanalen TV2….

  Kommentar by Revisoren — 18. februar 2017 @ 15:06

 20. Dagens mysterium

  Der er vist gået navneforbistring i kronikørens navn som omtales i blogposten. Han omtales som Peter Viggo Rasmussen – han hedder da vist Peter Viggo Jacobsen, ikke?

  Kommentar by Bøje fra nr. 16 — 18. februar 2017 @ 15:12

 21. -> Bøje

  Ja, du sjuskefejl. Introducerede med Mikkel Vedby Rasmussen… og det gik lidt stærkt.

  Kommentar by Kim Møller — 18. februar 2017 @ 15:26

 22. En God mand, der siger tingende lige ud.

  Som én der er blevet undervist af Peter Viggo JAKOBSEN (betydelig AGF fan(han kommer fra Århus)kan jeg kun sige at han er en af de bedste undervisere jeg har haft. Han ligger et sted imellem realismen og den “engelske skole” angående international politik(IP). Men pga. af hans udtalte realisme er han ikke velkommen til en fastansættelse på Københavns universitet. Til gengæld opnår paphatte som Ole Wæver professorater, på lallende teorier om sikkerhedsmæsiggørelse. Ole Wæver er den største socialdemokratiske røvkysser der findes i den danske akademiske verden. Et modbydeligt menneske.
  Realismen, som Peter Viggo Jakobsen her præsentere, banker hoved på sømmet, vi (DK og Europa) har nasset på USA i +30 år, når det gælder militær sikkerhed.
  Farman (Trump) er vred og har taget bælter af, og hvis ikke vi bevæger os hurtigt får vi en velfortjent røvfuld.
  Det er den eneste rigtige politik, Danmark og Europa skal have et massivt mentalt los i bollerne, så man kan vågne op og se hvad der er vigtigt, nemlig NATO alliancen, som er hundrede gange mere værd for freden, fremskridtet og den økonomiske vækst i Europa end EU. Desværre er Tyskland stadig forhippet på at EU skal være en betydende spiller i verdens politikken. Kansler-kampen imellem Merkel og Martin Schulz drejer sig jo stadig om hvem der kan udvid EU mest muligt, herunder islamiseringen af Europa. USA må på et eller andet tidspunkt adresserer Tysklands skadelige rolle i Europa. Så længe Tyskland er den økonomiske mafiaboss der presser andre lande, til selvskadelig politik er landet en større trussel imod Europa end noget andet. Det var Merkel der drev briterne ud af EU, da hun nægtede at gå med til et stop i den fri bevægelighed for personer i EU, så vel overfor David Camron, som overfor Teresa May, derfor den hård Brexit. Endnu engang presses Europa ned af en yderst skadelig vej af endnu en stivnakket og idealistisk tysk kansler. Vi burde efterhånden have lært det.

  Peter Viggo Jakobsen er f.eks. blevet udnævnt til årets underviser på Statskundskab på Københavns Universitet af de studerende, dette er ikke en let pris at få !!
  Derfor er han en mand der kan sit kram, at analysere international politik, modsat mange andre snakke hoveder. Jeg fik en udmærket karakter hos Peter Viggo Jakobsen, han var skarp men,large.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 18. februar 2017 @ 15:55

 23. Jeg elsker Trump. Alle de politiske kommisæerer fra løgnepressen ser ud som om de er ved at tude når han har tørret gulv med dem.De er så vant til at politikkere danser efter deres pibe af frygt for dem. Trump vil sk… dem et stykke. Bare tag ham johannes langfinger (langekilde) ham med de 70.000,- skatteyderkroner for konens hestetransport, han er fuldstændigt fortumlet når han skal kommentere et pressemøde med Trump. Priceless !!

  Kommentar by benny bomstærk — 18. februar 2017 @ 15:57

 24. Historyman

  Jeg synes stadig tilpasningspolitik er et elendigt valgt ord for de kapituleringer der var tale om i 1864 og 1940.

  Kommentar by Peter Buch — 18. februar 2017 @ 16:02

 25. Fortiden gentager sig aldrig.- Det er derfor fremtiden altid overrasker.

  Kommentar by dansker — 18. februar 2017 @ 16:26

 26. Kim Jong Nam.- Hvad er det for EN dødelig gift, han fik sprayet i ansigtet ??????

  Kommentar by dansker — 18. februar 2017 @ 16:28

 27. Til Peter Buch @ 16.02

  Jeg tror at der tales om tilpasnings politik 1864-1940, drejer det sig om at Dansk udenrigspolitik var meget fokuseret på ikke at skabe tysk vrede. i Perioden 1864 og frem til 1945 førte Danmark en udenriges politik, der nærmest kan kaldes underdanig, Finlandiseret, man tjekkede næsten altid med udenrigsministeriet i Berlin om Danmarks stillingtagen i et eller andet politisk forhold havde betydning for forholdet imellem Tyskland og Danmark. Den vigtigste ambassadør post i perioden 1864 – 1940 var Berlin. Efter 1945 er den vigtigste ambassadørpost en dipolmat kan få i Udenrigsministeriet; Washington. Sådan er realistisk magtpolitik ud. Hvem er mine venner og hvem er mine fjender?.
  mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 18. februar 2017 @ 16:43

 28. `” DEN GULE FARE” – Kinas- militære styrke er i dag større end USAs. I øjeblikket fører Nato (USA) ren selvmordspolitik mod Rusland. At Dk vil sende et Schalburgkorps 2 til de baltiske lande tangerer landsforræderi.- De russiske armata og T90 kampvogne er natos langt overlegne.Det russiske Sukhoi 37 er på alle sammenlignelige kamptest natos kampfly 20% overlegen. Russiske jord til luftraketsystemer er uovervindelige. Kun GB har ubåde,der muligvis modsvarer Ruslands. Det russiske stealth pak 50A kampfly har ingen modstandere. I 2013 underskrev Ruslands præsident Putin et dekret, der tillader alle unge mænd fra de tidligere sovjetrepublikker ret til optagelse i det russiske militær. Flere 100 000er fra centralasien har allerede benyttet sig af det.- Måske bedst at modernisere Høeg Guldbergs geniale udenrigspolitik? Der er intet andet realistisk alternativ.

  Kommentar by dansker — 18. februar 2017 @ 16:53

 29. Historyman

  Ja. Sandt nok. Jacobsen skriver om perioden 1864- 1945, men denne periode er for både dig og mig tilsyneladen i høj grad at opfatte som politik ført som følge af de faktiske kapitulationer, først efter Wienerfreden 1864, den dækker langt længste periode og den korte efter 9. april 1940.
  Tilpasningspolitik.
  Tilpas min bare…

  Om dit ordvalg:
  …nærmest kan kaldes underdaning, ville jeg ændre til- nærmest at ligne med en lydstat.
  Sådan er magtpolitik, ville jeg vælge som formulering i dit skrevne, væk med ordene realistisk og ud.
  God weekend.

  Kommentar by Peter Buch — 18. februar 2017 @ 18:38

 30. der dækker den længste periode, og den korte efter 9. april…

  Kommentar by Peter Buch — 18. februar 2017 @ 18:43

 31. ->:7 Revisoren. Det er ikke sikkert du skal regne med det:

  https://no-pasaran.blogspot.dk/2017/02/instapundit-learns-that-le-pens-front.html

  The post that summarizes all the rest is perhaps a No Pasarán item from the Spring of 2011, detailing the time when a New York Times reporter attempting to write an in-depth portrait on Marine Le Pen reported that, to his utter surprise, the economics of the leader of France’s French “far-right party” turn out to be “frankly leftist”!

  The money quote was the following:
  Marine Le Pen sums it up in one sentence when the New York Times’s Russell Shorto “pointed out [to her] that in the U.S. she would sound like a left-wing politician”. She shot back that “Obama is way to the right of us”!
  Since at least the Spring of 2011, just about every time that the daughter of Jean-Marie Le Pen has been mentioned on the internet (certainly if the coverage was positive), we sent emails to the blogger(s) involved and/or left messages in the appropriate comments section (if applicable) referring to the above-mentioned post with the NYT’s in-depth portrait of Marine Le Pen and warning that the members of her Front National may not be the equivalent of America’s tea partiers, while Marine herself may be no Geert Wilders and, certainly, no Nigel Farage (as the British iconoclaust pointed out himself by refusing to link his UKIP with her FN).

  Kommentar by Hodja — 19. februar 2017 @ 00:26

 32. Hvis du tager, et selfie” mens du sidder og pudser våben og dine småbørn render rundt nøgne blandt gæster midt i lørdags kaffen OG der endda hænger et Danebrog på vægen mens konen napper en underberg.
  Kbh. MSM SJW

  Hvordan KOM vi SÅ langt ud !!!!!!!!!!!!!!.Så langt væk fra DANSK mangfoldighed og IKKE muslimsk misforstået “mangfoldighed

  —————-DR ! / Kbh. RUC ….

  Og De skal IKKE trække licens på skatten !…nice try ” !!

  DR skal beskæres med min 75% , resten af bygningen skal ombygges til deres venner “den muslimske immigrant”

  Kommentar by klaus — 19. februar 2017 @ 02:00

 33. **Hvis du tager, et selfie” mens du sidder og pudser våben og dine småbørn render rundt nøgne blandt gæster midt i lørdags kaffen OG der endda hænger et Dannebrog på vægen mens konen napper en underberg.
  Poster den på Kbh. unge mødre eller nørrebro vores børn osv . )

  VIL DU MØDE EN SJW ( social justice warriors) DdR OPSLAG, EB (radikal ) Politikken henter humanister ind OG EN EXTRA udsenddelse MED DEADLINE TEMA på P1 osv .

  SHIT STORM FRA KBH. !!!!!!!!!!!!!!!!

  Kbh. MSM SJW

  Hvordan KOM vi SÅ langt ud !!!!!!!!!!!!!!.Så langt væk fra DANSK mangfoldighed og IKKE muslimsk misforstået “mangfoldighed

  —————-DR ! / Kbh. RUC ….

  Og De skal IKKE trække licens på skatten !…nice try ” !!

  DR skal beskæres med min 75% , resten af bygningen skal ombygges til deres venner “den muslimske immigrant”

  Mvh. KRONJYLLAND

  (slet anden Kim hvis du ønsker , det er en brain storm )

  Kommentar by klaus — 19. februar 2017 @ 02:06

 34. * men INTET om islam og muslimers opdragelse , KUN at det er vores skyld, de føler sig uden for .

  Bare se deres YNK i deadline igår.

  40 år og vi fortsætter, nu med udskiftning på arbejdsmarked.

  Danskere / Polakker fyres og muhammedanner ansættes, det umulige SKAL lykkedes….

  Kommentar by klaus — 19. februar 2017 @ 02:11

 35. MEDIESTØTTE OG LICENS = SKAL AFSKAFFES 100 %

  Så kan de 9000+ “journalister” i KBH: , måske trøste sig med der måske bliver opstillet grødautomater til dem, (kun 1 mdr.)

  VI ses Poul

  Kommentar by klaus — 19. februar 2017 @ 02:18

 36. Blev riget op for 1 time siden , af nogle Franske venner (et ældre ægtepar) fra en frostad i Paris (der normalt kun hærges …!) , der vil forlade landet asap dsv. nu , som jeg skal huse på matrikel .

  Citat oversat :” helvede bryder snart løs vi kan ikke være her mere, jeg frygter de overtager”

  Kommentar by klaus — 19. februar 2017 @ 02:46

 37. Klaus. Har der været nogen omtale i dansk MSM om optøjerne i Paris ? Eller er de bare bedre til at rapportere om kvinder, der ret fredeligt render rundt med hjemmestrikkede pussy-hatte ?

  Kommentar by Janette Lund — 19. februar 2017 @ 04:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper