19. februar 2017

Mikael Jalving: “Mens de går rundt og leder efter ‘racister’, fræser den politiske virkelighed forbi dem.”

Ungradikale Victor Boysen erklærer i en klumme på Altinget.dk, at integrationsdebatten er blevet så skinger, at “Zenia Stampe anno 2017 er på bølgelængde med Søren Krarup anno 2005 i en debat om, hvad det vil sige at være dansk.” Det er desværre ikke sandt, men hvis relativisterne ikke formår at holde den relativistiske fane højt, så har det en naturlig forklaring: Virkeligheden har ikke givet dem noget at arbejde med.

Mikael Jalving sætter ord på udviklingen i en blogpost på JP.dk – Venstrefløjens tre store svigt på 30 år.

“Få ord kan være meget sigende. Da Enhedslistens intellektuelle fyrtårn Pelle Dragsted forleden blev forelagt en analyse af venstrefløjens afvisende holdning til nationalstaten over de seneste årtier, lød hans svar sådan her: ‘Man kan sagtens tale om en venstreorienteret fædrelandskærlighed uden at være racistisk’.

Dragsteds svar viser, hvor løst racismeanklagerne sidder på venstrefløjen til daglig. At den regnbuefarvede politiker har brug for at understrege, at det faktisk er ok at have sympati for det land, man er født, opvokset eller bor i, kondenserer hvor trangbrystede de røde er blevet, og illustrerer til fulde, hvorfor han og store dele af den europæiske venstrefløj har mistet grebet om tidsånden. Mens de går rundt og leder efter ‘racister’, fræser den politiske virkelighed forbi dem.

For at forstå, hvorfor venstrefløjens mantra blev ‘antiracisme’, må vi spole lidt baglæns. Venstrefløjens manglende forståelse for og kærlighed til fædrelandet bunder nemlig i hele tre skelsættende svigt over de seneste 30 år: Først svigtede de røde arbejderklassen, dernæst svigtede de velfærdsstaten, og så svigtede de nationalstaten. …

Som præsident John F. Kennedy sagde med de berømte ord, da den amerikanske nationalisme stod højest på himlen i 1961: ‘Spørg ikke, hvad dit land kan gøre for dig, men hvad du kan gøre for dit land’. Sådan kunne en venstreorienteret politiker aldrig have udtalt sig i Europa. Tænk f.eks. på den tidligere britiske premierminister Tony Blair, der rummer alle tre svigt i én person.

USA har været en magnet på indvandring i århundreder, og indvandrerne tog i høj grad til USA for at blive amerikanere. Som den tyske bladmand Josef Joppe siden kommenterede tørt, så er det samme ikke tilfældet for tyrkere, der kommer til Tyskland. Dette er problemet i en nøddeskal: Kultur betyder meget mere, end vi har været villige til at indrømme. Ikke bare til venstre, men også til højre.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/80965/trackback

13 Comments »

 1. Det er morsomt at Tony Blair rejser rundt og holder taler for stop af Brexit, en af årsagerne for hans iver er tabet over politiske og journalistiske arbejdspladser i EU og det er jo synd for alle de mennesker der er uddannet cand. polit. eller læst til medieorakler, de venstresnoede er hjernevaskede til at tro på deres fælles projekt, at alle er ens og vil det samme men sådan er verden ikke skruet sammen og det efterhånden ved at gå op for de fleste mennesker særligt efter at der er kommet flere modige bloggere på banen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 19. februar 2017 @ 10:42

 2. “Zenia Stampe anno 2017 er på bølgelængde med Søren Krarup anno 2005.”

  “Enhedslistens intellektuelle fyrtårn Pelle Dragsted.”

  Hold da kæft, sjældent har jeg grinet så meget på en kedelig søndag formiddag….ja, vel ikke siden jeg så billedet af den gennemhullede terrorist Omar liggende i en blodpøl….

  Kommentar by Revisoren — 19. februar 2017 @ 11:49

 3. Må Victor Boysen rådne op i sin egen fantasiverden, bare han lader os andre i fred.

  Kommentar by k.m. — 19. februar 2017 @ 12:10

 4. http://pluss.vg.no/2017/02/19/2705/2705_23926411

  Norske vg.no har en artikel om dem der profiterede på den tyske besættelse, og vel nok også samarbejdede med fjenden.

  Der er ingen der har erklæreret krig mod Danmark, men den lydløse besættelsemagt – Islam, lægger større og større beslag på boligmassen , og der er jo desværre allerede flere boligområder som er besat af fremmede(tæt på at være no-go-zoner for danskere og politi/redningsmandskab).

  Når næste generation af historikere skal skrive om Danmark år 2017
  kan Victor Boysen ikke undgå at komme i bås med dem der samarbejde med fjenden, eller gjorde det muligt for fjenden at møve sig ind på vores område.

  Kommentar by k.m. — 19. februar 2017 @ 12:55

 5. No-Pasaran skriver om Emma Lazarus’s digt som står på soklen af Frihedsgudinden i New York:

  Here, in a couple of sentences, Chip Crain sweeps away all the leftist arguments in the process of plunging to the very heart of the matter: it is hard to believe, he says, that

  many people have read the entire poem or understand what was being said in it preferring to quote one part of one line “give me your tired, your poor, your huddled masses” while conveniently ignoring the rest of the sentence “yearning to be free” or the rest of the poem itself.

  … I am against allowing those who want to change our country. I’m against those who are coming not with the intention of assimilating into a free society but rather to establish a society like they left. The poem doesn’t protect those who are coming to our shores to recreate the life they left. In fact it says the opposite.

  “Keep ancient lands, your storied pomp. Cries she with silent lips.”

  In other words, stay at home those who wish to bring your old ways here. We aren’t a society saying ‘give us anyone.’ We are opening our shores to those who want to live in a free society that is different from what you left.

  https://no-pasaran.blogspot.dk/2017/02/instapundit-learns-that-le-pens-front.html

  Kommentar by Hodja — 19. februar 2017 @ 13:35

 6. Er de to androgyne drengebørn Victor Boysen og Rasmus Brygger kærester?

  Det er jo det samme retarderede mundlort, som de begge konstant lukker ud….

  Kommentar by Revisoren — 19. februar 2017 @ 16:08

 7. Dem der rejste til USA mellem 1866 og 1914 var hvide europæere. Hovedsagelig fra germanske folkeslag.Det var dem der skabte det USA, der eksisterede indtil 1980 og som de fleste etniske europæere stadigvæk tror er der.- De rejste ikke til staterne for at blive amerikanere. De var AMERIKANERNE.- De hvide de mødte var groggy og stod udviklingsmæssigt i stampe. Ifølge oplysninger familie, der udvandrere til staterne i 1880erne skrev hjem.

  Kommentar by dansker — 19. februar 2017 @ 16:42

 8. dnasker

  Var det ikke 1965 de fik en ny indvandringspolitik i USA?

  Kommentar by Peter Buch — 19. februar 2017 @ 20:20

 9. dansker…

  Kommentar by Peter Buch — 19. februar 2017 @ 20:21

 10. Hr. Møller

  Der er sjældent en stavefejl, og dit valg af emner for poster og formuleringer er udsøgte. Tak.

  Kommentar by Peter Buch — 19. februar 2017 @ 20:24

 11. Marine Le Pen vil ganske vist få stor magt hvis hun bliver præsident, men ikke nok til at smide 12 mio. muslimske franske statsborgere ud. Frankrig ligger som de selv har redt, og det ser jeg ikke kan ændre sig.

  Kommentar by zatopek — 19. februar 2017 @ 22:29

 12. zapotek: “Frankrig ligger som de selv har redt, og det ser jeg ikke kan ændre sig.”

  Det er fordi du mangler fantasi. Vi lever ikke 1942 længere. Vi lever i teknologiens tidsalder intet er længere umuligt. Der ligger detaljerede planer klar for hvordan det og den efterfølgende genoprettelse af genpuljen kommer til at foregå. Det vil tage en årrække at rulle forureningen tilbage. Nogle vil tage anstød af at man stadigvæk bruger forskning af Josef Mengele og lignende gale videnskabsmænd, andre er ligeglade, bare der leveres resultater. 70 år hjernevask med prisbelønnede gaskammerhistorier (Spielberg) har modsat intentionerne bevirket at den form for løsninger nu af mange anses som helt normal. Vi har vænnet os til tanken, så jeg tror du bekymrer dig unødigt meget! Fjenden har med sin blinde hadske propaganda skudt langt over målet, og i stedet for “Never again”, hedder parolen nu “We can do it!”.

  Kommentar by Balder — 20. februar 2017 @ 06:50

 13. Balder, jeg går ikke ind for “racehygiejne” eller vold.

  De illegale, utilpassede og kriminelle muslimer så jeg meget gerne blev sendt sydpå, om det så skal koste flybillet, økonomiske personlige incitamenter og udviklingsbistand til destinationen. Kald det en skilsmisse, hvor begge parter skal videre.

  Jeg er grundlæggende ligeglad med om folk er brune i huden, hedder Mustafa, eller dyrker deres religion, så længe det er et personligt anliggende. Når de er ude i samfundet skal de være beredte på at følge landets skik, ligesom vi også selv skal hvis vi er i Iran eller Saudi.

  Kommentar by zatopek — 20. februar 2017 @ 12:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper