19. februar 2017

Frankrig: Indvandrer-uroligheder mere end 20 steder – Politiet angribes, ‘Allahu-akbar’-råb filmet

Jeg har intet set eller hørt i de danske medier om de igangværende uroligheder i Frankrig, hvor udlændinge i større tal hævner 22-årige ‘Theo’, der blev stoppet af politiet, og angiveligt udsat for anal voldtægt med en politiknippel. Episoden fandt sted torsdag i forrige uge, og siden har der dagligt været optøjer flere steder, hovedsageligt i og omkring Paris. På en video optaget i Paris-forstaden Bobigny under uroligheder, høres ‘Allahu Akbar’-råb.

Fra Daily Express – Paris riots mapped: Violence spreds to 20 areas across France.

“And law enforcement say two weeks of civil unrest has now led to frenzied clashes in 20 districts. Worryingly about 60 per cent of those involved in the street fights are children, police say.

As well as serious crime in at least 16 northern Paris suburbs, the confrontations have spread to Nantes in Brittany, Lille – the capital of the Nord-Pas-de-Calais region, and Rouen in Normandy where catholic priest Father Jacques Hamel was murdered while he was saying mass the altar last summer.

Police have been targeted with molotov cocktails, filmed being chased with cars, hit with steel poles, shot at, and even targeted using heavy metal balls from the French game Petanque. One person is even accused of using a gun, and has been charged with gunfire and voluntary violence.

Armed officers have taken to the streets in their hundreds and were forced to fire live rounds of bullets and used tear gas to disperse the rioters.

… Hundreds of cars have been torched, shops and banks smashed up, and even a disability vehicle was destroyed. A coach full of tourists from South Korea was targeted in northern Paris on Tuesday while a neighbourhood close to one of the busiest train stations in the city Gare Du Nord which houses the Eurostar train network was also hit.”

(Frankrig, februar 2017; Grafik: Daily Express)

Oploadet Kl. 10:42 af Kim Møller — Direkte link45 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/80968/trackback

45 Comments »

 1. Det Franske politi har fået lov til bruge skydevåben mod korandyrkerne i selvforsvar, der skal dog affyres to advarselsskud først, det fortæller hvor slemt det står til i Frankrig og så vil EU modtage endnu flere korandyrkere fra verdens største sandkasse, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 19. februar 2017 @ 10:50

 2. Theo blevet omtalt i TVA. Han skulle være blevet analt voldtaget på offentlig gade under en politi aktion mod narkosalg. Værtinden på TVA sagde at han havde fået stomipose pga overgrebet.
  LØGN!!!
  Undersøg selv sagen. Jeg har læst at Theo fik en 4 ince (6cm) skramme i endetarmen. Sikkert fordi det var der. Han gemte sin narko. Der er flere videoer på youtube af anholdelsen. Det foregå stille og roligt. 3 betjente stå omkring ham mens han ligger ned.
  Ham bliver ikke slået eller sparket eller voldtaget.
  I medierne skriver de, at det værste er blevet redigeret fra videoerne.
  Hvor ved de det fra?
  Hvorfor skulle man redigere det værste fra? (Det er privat optagelser fra en mobiltelefon).
  Har de nogen beviser på deres påstande?
  Nej, Nej, Nej

  Kommentar by XXXXX — 19. februar 2017 @ 10:59

 3. Jeg har fundet denne notits hos DR, men den er fra den 12. februar.

  http://www.dr.dk/nyheder/udland/optoejer-i-frankrig-efter-sag-om-politivold-og-voldtaegt

  Så har de vist fået nok hos DR-redaktionen.

  Kommentar by Janette Lund — 19. februar 2017 @ 11:09

 4. Det går fint.

  Mon ikke Marine le Pen bliver den næste præsident.

  Balladen gavner i hvert fald ikke det etablerede globalistiske system.

  Kommentar by Sigwar — 19. februar 2017 @ 11:57

 5. Hvad tror i der sker, hvis vi kommer i krig med russerne?

  Hvordan tror i indvandrerne i de vestlige storbyer vil forholde sig, hvis den offentlige orden bryder sammen under en konflikt med russerne?

  Løber de ned på hospitalerne for at give blod eller bliver det mere noget med omfattende plyndringer og jagt på kvinder i gaderne…

  Kommentar by Martin — 19. februar 2017 @ 12:20

 6. Har lige set 12-nyhederne på skodkanalen TV2, og de var – naturligvis – klinisk renset for omtale af urolighederne i Frankrig.

  Hvad fanden skal vi egentlig bruge to statsejede TV-stationer til, når det er komplet umuligt at se forskel på dem, og begge helt åbenlyst lefler for det lyserøde kulturradikale speltsegment.

  Man kunne med lethed spare det hele væk, og nøjes med en enkelt vært, som sidder og læser Politiken og Information højt for den uvidende pøbel.
  Ingen vil alligevel kunne mærke nogen forskel!

  Kommentar by Revisoren — 19. februar 2017 @ 12:33

 7. Er de allerede for mange til, at politi og militær tør tage kampen op?

  Kommentar by Søren — 19. februar 2017 @ 12:41

 8. Det kan vel ikke ses som meget andet end forstadierne til en egentlig borgerkrig. Som borger må vælge side ved at spørge sig selv om man ønsker mere eller mindre islam.

  Kommentar by kenneth — 19. februar 2017 @ 12:46

 9. Hvad hører vi i DDR Dhimmi Radioen. ? INTET !!

  5. Martin
  “Hvad tror i der sker, hvis vi kommer i krig med russerne?”
  Denne tanke er for mig helt utopisk. Fordi:
  Trump er præsident.!
  Marine Le Pen vinder valget.!
  Renzi tabte jo som bekendt valget i Italien som ventet.!
  Brexit OK
  Nigel Farage, er her.
  Gert Vilders Frihedsparti vinder der meste i Holland.

  Merkel og Schultz er een skid, De taber begge.
  DVS.
  Sanktionerne vil blive ophævet mod Rusland, hvis det sker vil Russerne hjælpe Europa under en Religionskrig. (Og denne er uundgåelig).

  2 % af BNP til Nato alliancen er rimelig for den sikkerhed USA så vil give. USA betaler jo selv 70 % af Nato udgifterne. Vi kan jo ikke køre på børnebillet længere.!!
  Har Danmark ikke råd. må Danmark skære i Ulandsstøtte til de Muslimske lande, og til alle nasserne muslimer her hjemme, Samt sende Islam ad helvede til.

  Kommentar by Sindsro — 19. februar 2017 @ 13:33

 10. Enten gør franskmændene Marine Le Pen til præsident ved valget den 7. maj 2017 eller også venter der franskmændene en skæbne, der er sammenlignelig med den skæbne, der overgik de jøder, som den franske kollaboratør-præsident Philippe Pétain udleverede til den tyske besættelsesmagt.

  Det er Frankrigs skæbne, der er på spil. En nation, der har ydet uvurderlige bedrag til den europæiske civilisation, står nu på randen til at synke ned i før-middelalderligt kaos og mørke.

  2. rundet af det franske præsidentvalg den 7. maj kommer formentlig til at stå mellem den indvandrer-venlig, anti-fransk skabsbøsse, Emmanuel Macron, der lever i et skinægteskab med en 25 år ældre kvinde, og Marine Le Pen, en ægte fransk patriot, stjerneadvokat og mor til børn. For enhver, der ikke er syg i hovedet, er dette valg mellem en ussel landsforræder, der tørrer røv i tricolorenen, og en moderne Jeanne d’Arc,let.

  Lad os håbe, at Marine Le Pen vinder og én gang for alle gør op med den etablerede elite. Lad os håbet, at eliten få en behandling, der får den behandling, som kollaboratørerne fik efter 2. Verdenskrig, til at ligne en søndagsudflugt.

  Frankrig har stolte traditioner for oprør mod de etablerede magthavere. Ved Den store Revolution i 1789, ved Juni-revolutionen i 1830, ved Februar-revolutionen i 1848 samt ved opstanden i Paris i 1871 har det franske folk rejst sig mod magthaverne. Spørgsmålet er, om franskmændene den 7. maj følger op på denne tradition, eller om de som svin vælger at lade sig genne hen til slagtehuset.

  Kommentar by Søren Andersen — 19. februar 2017 @ 13:43

 11. Alle europæiske medier synes i dagevis at have været kemisk rensede for informationer om forholdene i Paris.

  Hvis urolighederne er ophørt, så kunne man i det mindste oplyse om dette.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 19. februar 2017 @ 14:06

 12. Ja ja, allah er større, lige indtil vi får sparket muhammedanerne tilbage til Arabiens ørkensand.

  Kommentar by Nielsen — 19. februar 2017 @ 14:11

 13. Rettelse: Der skulle om Marine Le Pen have stået: “Mor til 3 børn”.

  Kommentar by Søren Andersen — 19. februar 2017 @ 14:21

 14. @Søren Andersen – Hvad præcis var de franske jøders skæbne? Blev de lavet til lampeskærme? Eller skrumpehoveder? Eller sæbe til overlegne ariske kroppe? Eller blev de gasset med lusemidlet Zyklon B i gaskamre med trædøre, eller døde de af tyfus pga Zyklon B-mangel ligesom frøken Anne F. Eller led de en mildere skæbne, som Irene Zisblatt, der måtte sluge, udskide og atter gensluge sine diamanter i månedsvis, når hun ellers ikke blev smidt ud af gaskammeret gang på gang på gang pga pladsmangel? Jeg spørger bare, fordi du lyder som en, der har helt styr på tyskernes uhyrligheder.

  Kommentar by HolgerD — 19. februar 2017 @ 15:30

 15. https://www.welt.de/politik/ausland/article162160996/Das-sind-die-gefaehrlichsten-Brandherde-Europas.html

  EU-Erweiterungskommissar Johannes Hahn vergleicht die Lage mit einer „Pfanne voller Öl: Ein Streichholz – und alles steht in Flammen“.

  EU udvidelseskommisær Johannes Hahn sammenligner Balkan med en varm pande fuld af olie – en tændstik, og det hele eksploderer i et flammehav.

  Frankrig er altså ikke det eneste sted med store spændinger, den gamle Balkankonflikt ulmer stadig, nu tilsat en flygtningestrøm der er ude af kontrol.

  Kommentar by k.m. — 19. februar 2017 @ 17:26

 16. Kommentar by HolgerD — 19. februar 2017 @ 15:30

  De franske jøder sammen med mange andre europæiske jøder, som havde søgt tilflugt i Frankrig før krigen, blev primært gasset og brændt i flere dødslejre og altid kvinder, gamle og børn først og omgående når de ankom til lejrene – mange mænd og unge mænd blev dog først tvangsarbejdere og gaskammer- og krematoriearbejdere, indtil de var udslidt og derpå gasset. Over 11.000 franske jødiske børn blev gasset og brændt ud af da ca. 80.000 franske jøder som omkom – kun ca. 3.000 franske jøder overlevede og det kun i en periode fra 1943-1945!

  Det med lampeskærme og andre “souvenirs” som gale tyskere fik lavet var meget sjældent og måske ikke helt i overensstemmelse med sandheden. Men jøderne, heraf mange børn, tvillinger osv. blev brugt i enorm mængde til kemiske og sygdomseksperimenterende forsøg m.m.

  Hovedparten af de tyske gerningsmænd (100.000´ender) slap for straf og mange blev løsladt efter krigen (2-5 år), selv om de fik domme på livstid og dødsstraffe. Nazisterne fik lov at fortsætte i militæret, politiet og retsvæsenet og den civile administration efter krigen. Man modarbejdede bevidst at tyskere blev retsforfulgt og ofte kun på skrømt – det var tyskerne selv der fik lov at lede landet. Russerne var jo blevet den nye fjende.

  Der har været påstande fremme om, at Churchill og andre britiske ledere ønske tyskerne straffet meget hårdede – bl.a at 50.000 officerer skulle samles og henrettes ved skydning!

  Millioner af tyskere vidste godt hvad nazismen betød og hvad der foregik – hovedparten deltog og bifaldt nazismen og dens betydning.

  Mange udryddelseslejre og dødskommandoer bestod ofte med et personale af overvejende folk fra Ukraine, Litauen, Hviderusland, Polen osv. Ellers havde man ikke kunnet udrydde så mange millioner jøder og andre folkeslag på de få år. Især polakkerne var hårde ved deres jøder – man udryddede sine egne jødiske naboer i tusindvis i polske landsbyer – sågar i 1945 og 1946 (2500-3000 i 1946!).

  Det som det tyske folk har påført verden i de 2 store verdenskrige er helt uden for enhver målestok – de ramte alle folkeslag i verden og mange lider og meget præges stadig af dette – helt ud i ekstremerne.

  Kommentar by Black Watch — 19. februar 2017 @ 18:23

 17. Fodnote.
  Jeg var omkring 1991 så småt ved at starte på et historiespeciale om forholdene i den russiske besættelseszone, der blev til DDR, der var forholdene for straf noget andre end i vest. I øst var der langt hårdere udrensning af personer der havde tilhørt jura, militær, og undervisning i nazi-tiden. Så vidt jeg husker..
  I begge områder, øst som vest var der dog belastede typer der fik lov at fortsætte karrieren under de nye magthavere.
  Nye hoveder kom navnlig til i øst, somme tider udvalgt blandt de tyske der var fanget eller havde overgivet sig til de russiske tropper på vej mod Tyskland.

  Kommentar by Peter Buch — 19. februar 2017 @ 18:45

 18. Den der holder af fred og ro, bør undgå bydelen Noisy Le Grand.

  Kommentar by Nils — 19. februar 2017 @ 19:17

 19. @Holger D og Peter Buch
  Når jeg skriver om “de jøder, som franskmændene udleverede til tyskerne”, og ikke bare om “de franske jøder”, er det fordi franskmændene gjorde forskel på jøder, alt efter om de havde fransk statsborgerskab eller ikke. Da krigen udbrød i 1939, boede der ca. 330.000 jøder i Frankrig, hvoraf mindre end halvdelen havde fransk statsborgerskab. Af dem, der ikke havde statsborgerskab, blev omkring 75.000 deporteret til KZ-lejre beliggende i Tyskland og Polen. Kun omkrig 2.500 overlevede deportationerne.

  Kommentar by Søren Andersen — 19. februar 2017 @ 19:17

 20. Har lige set 19-nyhederne på skodkanalen TV2, og helt som forventet, så var udsendelsen klinisk renset for al omtale af urolighederne.

  Det må da ellers lige være en opgave for det gamle afdankede fugleskræmsel Ulla Therkelsen.

  Hvor fanden er hun egentlig henne? Jeg synes at det er længe siden, at man har set hendes rynkede fjæs.

  Er hun blevet taget til fange af IS, og solgt på slavemarkedet i Raqqa?

  Kommentar by Revisoren — 19. februar 2017 @ 19:28

 21. Søren Andersen

  Fodnoten var rettet til Black Watchs kommentar 15, hvilket ikke fremgik tydeligt.
  Jeg beklager.

  Der er stor forskel på dit tal om 330.000 jøder i Frankrig september 1939 og Wannsee-konferencens tal fra 20. januar 1942 på 165.000 jøder i den besatte del af Frankrig og 700.000 i den ikke besatte del. Selv når de 700.000 tillige omfatter jøder i Fransk Nordafrika. Forekommer det mig. Mine nævnte tal er fra Atlas of the Holocaust fra 1989.

  Kommentar by Peter Buch — 19. februar 2017 @ 20:03

 22. At the outbreak of World War II, about 400,000 Jews lived in French North Africa, only about 3% of the region’s population. Most North African Jews had moved from small towns into colonial cities such as Casablanca, Rabat, and Fez in Morocco, Algiers, Oran, Tlemcen, Sidi-Bel-Abbès, and Constantine in Algeria, and Tunis, Sfax, and Sousse in Tunisia, where they constituted a significant percentage of the non-Muslim population.

  The vast majority of North African Jews were native to the region; they were the descendents of successive waves of Jewish immigration from around the Mediterranean beginning in ancient times. They included Jewish traders who had arrived with the Phoenicians in the ninth century BCE, converted Berber tribes, and refugees from the Inquisition in the Iberian Peninsula and around the Mediterranean. In particular, northern Morocco and the western Algerian department of Oran had significant numbers of Spanish and Ladino-speaking Sephardic Jews, while Tunisia and Algeria were home to Jews with roots in the Italian trading center of Livorno. Indigenous Jews in all three countries also spoke Judeo-Arabic and Judeo-Berber, although these languages had been largely overtaken by French by the time period in question. There were also smaller numbers of recent immigrants from Europe.

  According to a census carried out by the Vichy government in 1941, Algerian Jews numbered approximately 111,000, with an additional 6,625 foreign Jews. Algerian Jews were French citizens; in 1870 the Crémieux Decree granted them French citizenship en masse. They participated fully in the French educational, political, and social institutions of the colony. Jews in Morocco and Tunisia were colonial subjects, like their Muslim neighbors. Tunisia was home to 68,000 Tunisian Jews, 3,200 Italian Jews, and 16,500 French Jews, as well as 1,660 Jews of other nationalities, particularly British. Morocco had the most populous Jewish presence; its community numbered around 200,000, with almost 180,000 being Moroccan subjects, 12,000 French citizens, and the rest foreigners.
  https://www.ushmm.org/wlc/en/article.php?ModuleId=10007310

  Kommentar by Peter Buch — 19. februar 2017 @ 20:08

 23. Jeg skulle gerne i fremtiden (om et par år) se når Marine le Pen, Wilders, Åkesson bliver statsledere.
  Der bliver ikke meget plads til alle nuværende anti Trump artikler i MSM når dette sker.

  Kommentar by PFEP — 19. februar 2017 @ 20:22

 24. Var det ikke en ide at gå ind på EB’s “nationen” og skrive en artikel om alle disse ting som medierne fortier istedet for at sidde her og bekræfte hinanden i hvor galt det er? Jeg har ikke en profil derinde selv og ønsker heller ikke en, men for dem der gider at bruge tid på det så foregår det så vidt jeg har forstået sådan at man kan oprette en artikel på EB’s side (nicolai sennels brugte det en del på et tidspunkt) som til forveksling ligner deres egne artikler, dvs at den får en del fokus derinde. En ting som dette ville jo være oplagt at skrive om, nu hvor deres egne “journalister” åbenbart ikke vil.

  Ang optøjerne så syntes jeg at det er fantastisk at så mange unge frivillige er gået på gaden for at samle stemmer til marine le pen, jo flere jo bedre. Se klaus’ video i kommentar nr 3 her, det er jo som en zombiefilm: http://www.uriasposten.net/archives/80956

  Kommentar by Per — 19. februar 2017 @ 20:35

 25. Den fulde uredigeret version af videoen kan findes her:
  https://www.periscope.tv/AlgerSousBois/1lDxLRWwBdYGm

  Hvis man har tid og lyst kan man bruge Twitter til at finde det nyeste som bliver uploadet, det er en af platformene unge mennesker bruger til at formidle deres beskeder rundt. Bare søg efter #bobigny eller #paris -> https://twitter.com/hashtag/bobigny?lang=da

  Kommentar by Kim — 19. februar 2017 @ 21:23

 26. @Blackwatch 19. februar 2017 @ 18:23

  Du repeterer kun krigspropaganda og spin, svarende til hvad vi hører dagens løgnmedier, som bygger direkte ovenpå efterkrigsmyterne søsat af vore globalistiske herskere – som var dem der vandt krigen og overtog styringen bag skærmene. Men du tror måske at informationen og aviserne var mere sandfærdig og bedre lige efter krigen end det er nu? Du trænger vist til en seriøs opdatering af dit ensidige historiebillede.

  @HolgerD

  Angående de franske Jøder skæbne har jeg altid hørt at to tredjedele af samtlige franske Jøder aldrig blev direkte berørt af besættelsen på anden måde end det der gjald for flertallet af franskmænd. Jeg mener det var noget Le Pen sagde og blev dømt for, på trods at det i grunden var sand – lige som det faktum at Auschwitz er en detalje i historien. Men hæng mig ikke op på det.

  I øvrigt er jeg den første til at beklage at en del revisionister synes at mene at et mere overbevisende og bedre dokumenteret historie opfattelse samt aflivning af en del myter omkring Tyskernes ugerninger, gør tyskerne til noget næsten de rene engle. Og mærkelig nok synes de at få støtte til den tankegang af gaskammermyteindpiskere / “enforcers”, siden det er så vigtigt for dem at holde liv i denne og andre usandsynlige historier. Jeg mener da ikke at Tyskerne opførte sig mindre bestialske blot fordi de ikke lever op til den allierede og jødiske gruelpropaganda. Der er flere ting som revisionister fremfører som jeg ikke anerkender som undskyldning for tyskernes meget unødvendige og af mange i de pågældende lande uventede grove behandling som civilbefolkninger blev udsat for.

  Faktum er vel det at de russiske bestialiteter langt overgik de tyske i antal, alvor og omfang. Derfor var det vigtigt at klynge tyskerne op på en “endnu større forbrydelse”. Et masemord. På et helt folk. Planlagt. Industrielt. Med gas, med diesel, med elektricitet, små levende babyer i brændende gruber, eller smadret mod lygtepæle. Langt det meste er allerede afsløret som løgn og propaganda. Man er bare så uvant med ærlighed at det gør ond at gå hele vejen – eh, af hensyn til ofrenes fred i graven selvfølgelig.

  Og Briterne og Amerikanerne havde også deres i klemme. Med voldtægter. Med terrorbombninger af en forsvarsløs civilbefolkning i et land som var færdig og slagen. Til sidste sekund beskød vore “befriere” kolonner med flygtninge langs landevejene mens byerne bag dem stod i brand. Dresden Hamborg jeg har ikke styr på alle de allieredes krigsforbrydelser. Også disse skulle retfærdiggøres. Historiens største forbrydelse blev opfundet.

  Kommentar by Balder — 19. februar 2017 @ 21:39

 27. Øv jeg glemte Japanerne. Men det gjorde / gør vores globalistiske herskere også! Japanernes ugerninger er uinteressante. Den globalistiske verdensorden med stor jødisk deltagelse har sigtekornet på den hvide race. Alle de andre er for talrige for ubetydelige eller for immune overfor de globalistiske folkemordere som vi står overfor.

  Har i øvrigt hørt rygter om at Soros er under undersøgelse i USA.

  Kommentar by Balder — 19. februar 2017 @ 21:51

 28. #26 Jeg er 100% overbevist om at Nazisterne massemordede jøder på grusomste vis, beviserne og vidneudsagnene er overvældende. Hårene rejser sig når jeg møder en holocaustbenægter som dig.
  Hvad jeg derimod ikke er tilhænger af, er at holocaust markeres som noget særlig helligt i forhold til andre krige, tragedier og massakrer. Læren deraf burde jo være om almen beskyttelse af mindretal og civile, og afstandtagen fra diktatur og oprustning. Jeg gider ikke læse om at Anne Franks sommersko er fundet på et loft, eller anden click-bait fra jødelobbyen, jeg vil læse om hvordan vi redder dagens børn, uanset race og nationalitet, fra at blive ofre!

  Kommentar by zatopek — 19. februar 2017 @ 21:57

 29. Balder

  Du er med de- to tredjedele af samtlige franske Jøder aldrig blev direkte berørt af besættelsen- ikke langt fra tallene i Atlas of the Holocaust. Såfremt vi antager der var 330.000 jøder ved krigens begyndelse og der er 200.000 overlevende og tilbagekomne, som map 315 fortæller i værket.

  Kommentar by Peter Buch — 19. februar 2017 @ 23:08

 30. …samt 30.000 jøder er flyttet eller flygtet fra Tyskland til Frankrig 1933-39…

  Kommentar by Peter Buch — 19. februar 2017 @ 23:11

 31. @zatopek

  “Hårene rejser sig når jeg møder en holocaustbenægter som dig.”

  Du er da selv med til at gøre det til noget særligt ved komme med den reflex. Hvilke andre emner kan få hårene til at rejse sig hos dig?

  Du kan selv være “holocaustbenægter”. Det er et frit svævende begreb som bruges til at dæmonisere enhver der viser sin skepsis overfor især jødernes, men også andres favoritmyter.

  Hvad jeg benægter er, at der findes afgørende beviser der f.eks. bekræfter gaskammermyterne eller at der var en officiel plan lavet af Hitler – det er der ingen beviser for det sidste er et stridspunkt mellem systemtro-historikere – ikke kun for revisionister og det gælder mange detaljer. Husk på at lige efter krigen påstod man gaskamre til menneskedrab i alle lejre. Nu er påstanden reduceret til nogle få, men beviserne for det er ikke blevet bedre i mellemtiden. Der er faktisk ingen beviser – der er kun vidneudsagn af meget tvivlsom kvalitet. En del “vidneudsagn” af folk som andre steder eller i samme omgang har berettet de mest usandsynlige fantasihistorier som trodser fysikkens love – og som ingen tror på. Folk som kommer med skråsikre standardudsagn som dit ved som regel intet konkret, men har blot hørt sætninger af lignende strækning gentaget i én uendelighed. De fleste mennesker er papegøjer – du burde være lidt mere kritisk. Get out of the matrix – skip programmeringen my friend.

  Kommentar by Balder — 19. februar 2017 @ 23:26

 32. Saa er der de 30.000 joeder der er talt kommende fra Holland, Belgien samt Frankrig der under krigen opholder sig i Schweiz. Hvormange af disse der er franske, fandt jeg ikke lige her.

  Kommentar by Peter Buch — 19. februar 2017 @ 23:38

 33. Kommentar by Balder — 19. februar 2017 @ 21:39

  Lige netop dig gider jeg ikke svare også selv om du pisser på mig – Det er jeg ligeglad med, især når det kommer fra dig.
  Du ved ikke noget om hvad jeg ved og har kendskab til!

  Kommentar by Black Watch — 19. februar 2017 @ 23:39

 34. TAk Kim – jeg kunne ikke finde den periscope” live stream igen.
  Jeg vil vende tilbage imorgen , når mine franske venner er huset”.
  De ankommer idag ved middags tid, så må jeg få deres historie og vidrebringe den og skrive den så godt jeg kan.
  Det er virkelig utroligt, at det står så slemt til i Frankrig.

  Kommentar by klaus — 20. februar 2017 @ 02:55

 35. ps. er det ikke sådan alle borgerkrige starter.
  en stor “folkemængde” demonstrer det optrappes og nu bruger demonstranterne vold og staten reagere, “folkemængden” fortsætter med konturenlig udvidet vold,hærværk og våben.
  Staten “skyder”
  At der er massive mængder våben tilgængelig og villighed til at bruge våben som specielt…for en “stor” gud…….
  anedetkote- 1996 super market et sted i Frankrig, her kunne man købe militære rifler

  Kommentar by klaus — 20. februar 2017 @ 03:28

 36. ps. er det ikke sådan alle borgerkrige starter.
  en stor “folkemængde” demonstrer det optrappes og nu bruger demonstranterne vold og staten reagere, “folkemængden” fortsætter med konturenlig udvidet vold,hærværk og våben.
  Staten bruger “last defence” brug ,af våben.. når enten folkemængde er for stor eller volden er .
  Den situation kan vel tænkes i Frankrig.
  OG
  At der er massive mængder våben tilgængelig og villighed til at bruge våben som specielt…for en “stor” gud…….
  anedetkote- 1996 super market et sted i Frankrig, her kunne man købe militære rifler

  Kommentar by klaus — 20. februar 2017 @ 03:35

 37. Deadline DR2 – ———— 6 timer debat uden Celment , men med 10 min taletid.

  CLASH OF REALITY

  peter viggo jakobsen – Tina Maagård – Mikael jalving – Martin Henriksen – Morten Messerschmidt (sygemeldt pga. DDR hetz.. god bedring molle)

  VS.
  ENHVER imam der som vi ved ikke stiller op til debat så

  Zenia Stampe – Mette Frederiksen – Pia Olsen Dyhr – Uffe Elbæk

  BRING IT ON

  Kommentar by klaus — 20. februar 2017 @ 04:09

 38. NEMLIG – derfor skal DDR lukkes-

  En rigtig debat om islam ….

  tøsedrenge / piger

  Kommentar by klaus — 20. februar 2017 @ 04:42

 39. Intet at læse i mainstream medierne om de islamiske optøjer i Frankrig.

  Det er ikke så mærkeligt at mainstream medierne nu kaldes “fakestream medierne” i folkemunde.

  Kommentar by Anonym — 20. februar 2017 @ 10:00

 40. @Blackwatch 19. februar 2017 @ 23:39: “Du ved ikke noget om hvad jeg ved og har kendskab til!”

  Nå? Jeg regnede ellers med at det fremgik af dine udtalelser og kommentarer, her den specifikke kommentar som jeg kritiserede. Så må du om igen og fortælle hvad du rigtigt mener at vide, hvis ikke det er du har skrevet. Ingen grund til ophidselse min ven, du er da vel ikke en mimose eller et hysterisk fruentimmer vel? Jeg er ikke ud efter dig. Du er en fin fyr med fine bidrag. Mangler bare lidt historisk indsigt. For mit vedkommende tog det også det meste af et liv at komme hertil. Det er ikke let at undslippe hjernevasken, selv om jeg var tidlig i gang. Så hvis du er et yngre menneske; fortvivl ikke, oplysningen kan stadigvæk komme og med tiden vil du forstå. Kæmp mod programmeringen og lad være med at tro på noget.

  Kommentar by Balder — 20. februar 2017 @ 10:24

 41. Oh, du kloge Balder, kunne du ikke finde et andet sted at gylpe dit antisemitiske bræk op.

  Kommentar by Catfish — 20. februar 2017 @ 11:01

 42. DR, som jeg generelt ikke er den store tilhænger af, viser i øjeblikket på DR K dokumentaren ‘Befrielsen af KZ-lejren Dachau.

  Den har dog kunnet streames i flere dage, så jeg har set den. Men den kan varmt anbefales Holocaust-benægteren Balder, der ser jødekonspirationer overalt i sine få tilbageblevne hjerneceller.
  Så enig med Catfisch: Der må være et nazi-forum, hvor Balders antisemitiske vrøvl vil blive mere værdsat.

  Kommentar by Henrik Petersen — 20. februar 2017 @ 19:20

 43. Per — 19. februar 2017 @ 20:35 :

  Netop det, har jeg ofte efterlyst, at vi ikke bare sidder her og rygklapper hinanden, men er aktive i de muligheder vi har og informere hinanden derom når det står på.

  Jeg har ikke selv kræfter/viden nok til overskrifter i mediernes debatter, men er aktiv hvor jeg kan. Pt. på altinget.dk

  Men igen efterlyser jeg:
  Hvor debatterer andre, her på uriasposten, med dem, som det er nødvendigt for os, at få vore meninger igennem til?

  Hele denne debat på Uriasposten, og mange andre, var jo netop oplagte til, at få ud til læserne på MSM !

  Modstandsmanden Jørgen Kieler er netop død og omtales:

  http://newspeek.info/joergen-kieler-et-eksempel-til-efterfoelgelse/

  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE9377362/modstandsmanden-joergen-kieler-er-doed-97-aar-gammel/

  Æret være evig han minde, medsamt hans ligesindede !!!

  Men hvor er vores kamp at spore, os her ved tasterne, udover vores gode hjemstavn her, blandt hinanden, hvor vi ånder håb og intern medløb ???

  Vi skulle jo gerne bruge den viden vi får her/på de “alternative” medier, til aktiv indgriben i MSM, for ellers er det hele jo bare havearbejde, til egen fornøjelse, eller?

  Kommentar by Carstens — 20. februar 2017 @ 23:22

 44. Ps. jeg læse lige, igen, op på de mange gode kommentarer til:

  http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE9377031/vi-maa-ikke-lade-hadkulturen-sprede-sig-herhjemme/

  Men også her savner jeg de mange ekstra indspark fra, hvad vi her på de “alternative” sites erfarer?

  Ok, på jyllandsposten (nu Politiken vest) kræver det Facebook, som jeg ikke deltager i, for at kunne melde sig i debatterne, men for hvem som derigennem har adgang, måtte det være en oplagt sag, at få understøttet debatten, med den viden vi har?

  Jeg sender lige linket igen:

  http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE9377031/vi-maa-ikke-lade-hadkulturen-sprede-sig-herhjemme/

  for det er, til nu, det stærkeste modtræk til islamiseringen, jeg endnu har set på MSM.

  Kommentar by Carstens — 21. februar 2017 @ 01:27

 45. […] patient, der næsten intet tåler. F.eks. er den svenske pressedækning af de 14 dage gamle optøjer i  Paris og flere fanske byer, nærmeste ikke eksisterende. Sådan ser det ud, når magten […]

  Pingback by Kampen om den svenske virkelighed « Snaphanen.dk — 21. februar 2017 @ 15:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper