24. februar 2017

Venstres og Socialdemokraternes EP-grupper stemte lige ja til ‘fælles EU asyl- og indvandringspolitik’

Torsdag i sidste uge vedtog et flertal i Europaparlamentet, at adoptere en rapport udarbejdet af føderalisten Guy Verhofstadt med den usexede titel ‘Report on possible evolutions of and adjustments to the current institutional set-up of the European Union’. Blandt justeringerne af EU’s institutionelle set-up kan nævnes en fælles asyl-og flygtningepolitik, fælles finansminister og lignende. Klare føderalistiske tiltag.

“… der henviser til, at flygtningekrisen har afdækket behovet for en fælles asyl- og immigrationspolitik, som bør fastsætte bestemmelser om en retfærdig fordeling af asylansøgere i hele EU; … fremhæver behovet for at etablere en retfærdig og effektiv fælles EU-asyl- og indvandringspolitik baseret på principperne om solidaritet, ikke-diskrimination, non-refoulement og loyalt samarbejde mellem alle medlemsstaterne, som bør fastsætte bestemmelser om en retfærdig omfordeling af asylansøgere i EU; mener, at en sådan politik bør omfatte alle medlemsstater; minder medlemsstaterne om deres eksisterende forpligtelser i den henseende og understreger, at rammerne for en ny asyl- og indvandringspolitik bør baseres på migranternes grundlæggende rettigheder…” (Europaparlamentet, 16. februar 2017)

(Anders Vistisen på Facebook, 19. februar 2017)

Hvad stemte danskerne så? ECR-gruppen (Dansk Folkeparti) stemte imod, men EPP-gruppen (De Konservative), ALDE/ADLE-gruppen (Venstre, De Radikale), og S & D-gruppen (Socialdemokraterne) stemte for. Samtlige danskere Europaparlamentsmedlemmer stemte dog imod Verhofstadts anbefalinger med undtagelse af Jens Rohde (ALDE/ADLE), Margrethe Auken (Green/EFA) og Rina Ronja Kari (GUE-NGL). Flere detaljer hos Votewatch.

(Guy Verhofstadt fremlægger rapport, Bruxelles, 16. februar 2017)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/81135/trackback

13 Comments »

 1. “I hvert fald hvis det står til det store flertal” af IKKE valgte!

  Vi skal skynde os at følge efter England og komme ud af EU.

  Kommentar by Santor — 24. februar 2017 @ 20:00

 2. Venstre og Socialdemokratiet er forrædere mod danskerne.

  Kommentar by Anonym — 24. februar 2017 @ 20:09

 3. Ligesom MSM er EU og de nationale EU-regeringer ved at begå kollektivt selvmord.

  Kommentar by Røde — 24. februar 2017 @ 20:19

 4. Verhofstadt fører sig frem som høvdingen af psykopater i nålestribet.
  Lad os få en folkeafstemning i samtlige EU lande, om der er opbakning til hans planer.

  Kommentar by k.m. — 24. februar 2017 @ 21:20

 5. Vores håb er ikke de politikere, der er “valgt” af os, thi de har kuppet demokratiet – man har udviklet et system, der i højest mulig grad forhindrer nye partier i at stille op. De gamle partiers fallerede levebrødspolitikere klamrer sig til deres taburetter, alt imens fallerede typer som Lykketoft tordner imod det direkte demokrati – de taber folkeafstemning efter folkeafstemning, men har ikke den anstændighed at stille deres mandat til folkets rådighed. Hvorfor mon deres troværdighed er i bund?

  Vores håb er de østeuropæiske politikere, der endnu ikke har solgt deres sjæl til den ækle kone syd for grænsen, investeringsbankerne m.v

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 24. februar 2017 @ 22:03

 6. Denne skandaløse rapport og afstemningen om den har ikke været omtalt i de etablerede medier.
  Enten mener de, at EU-parlamentet er uden betydning, eller også filtrerer man de uønskede nyheder fra.
  Respekt for DF, der stemte imod dette vanvid.

  Kommentar by Gunnar Biering — 24. februar 2017 @ 22:26

 7. Dem som stemte for det her….Landsforræderi – plain and simple!!!

  Som selvstændig stat kan man også selv opstille alle de regler, antagelig dele af rapporten, man kan finde ud af – uden om EU – men det er en selvstændig stat med egne valgte politikere fra folket i denne stat, som opstiller, sætter sig ind i hvad man vil og stemmer om det – det kan man sagtens uden EU og andre. Hvor svært kan det være? Selvstændige stater kan da sagtens finde ud af at opstille det her af egen fri vilje og evt. gå i samarbejde med andre lande om det – dem der kan blive enige behøver ikke et EU til at finde den løsning der passer landet eller landene bedst i en direkte demokratisk valgløsning, hvor flertallet vinder og man kan vil kunne respektere det, da der er tale om et udpræget “lokalt” demokratisk valg, som primært berører alle i dette lokale fællesskab.

  Nedlæg EU og find nogle direkte demokratiske spilleregler landene imellem – det har man kunnet før og det kan man da gøre igen.

  Det er måske ikke den sikreste løsning – men den giver demokratiet en chance for at overleve – Det kommer den ikke til via EU.

  Ok – Hvis vi forudsætter at vi helt opgiver Danmark og bliver en del af et europæisk 4. Reich, kan alt jo besluttes – men så sker det hen over hovedet på størsteparten af Europa´s befolkninger.

  Når det først kommer så vidt, vil det ikke blive muligt at ændre noget og magten vil ingen ende tage og alt vil kunne blive brugt for at holde folket væk fra magten og beslutningerne – Det vil kun kunne blive stoppet og ændret via et voldeligt oprør og omsiggribende småkrige og ragnarok.

  Det er på sin vis lykkedes for USA at samle sig i en nation, men at EU og europæerne skulle kunne gentage det kunststykke – I think not!

  Kommentar by Black Watch — 24. februar 2017 @ 23:27

 8. Hvad EU-parlamentet foretager sig og vedtager, er helt uden for den almindelige demokratiske samtale og kontrol og er i den grad misbrug af demokratiets ånd.

  De demokratiske samtaler føres alene i tilknytning til hvert medlemslands parlamenter, men da de er blevet tømt for magt og legitimitet af smarte politikere, er vores demokrati reelt set sat ud af kraft.

  De opsætsige nationale demokratier i Østeuropa laver EU skammelige skueprocesser imod og fører udskamningskampagner mod deres ’nationalisme’ for vores skattepenge, noget som medierne pludselig vågner op til og gerne vil gå forrest med, gerne med fake news-historier om f.eks. nationalistisk racisme mod sigøjnere.

  EU med EU-kommissionen og EU-parlamentet er en institutionel skamplet – gennemkorrupt og antidemokratisk. Medierne går forrest i at opretholde bedraget.

  Kommentar by traveler — 25. februar 2017 @ 03:48

 9. DF bliver nødt til , at endegyldig tage afstand til det EU har muteret sig til. ASAP !!
  (og ja imorgen kommer jeg med historien om mine Franske venner)

  Kommentar by klaus — 25. februar 2017 @ 04:58

 10. EU parlamentet har planer om at oprette en EU regering hvor de små EU lande vil blive sat uden for indflydelse men vil stadigvæk blive afkrævet skat til EU, og det er nok sagens kerne flere penge til EU teknokraterne så de kan berige dem selv, det ligner det gamle Romerriget hvor man havde en herskende elite der levede af slaveri, samtidig ønsker teknokraterne deres egen EU hær og denne hær skal garanteret bruges til holde befolkningen i skak hvis der opstår tumult i de enkelte lande, så er vi pludselig nede på samme stadie som lande i Mellem Østen og Afrika, det er på tide at Danmark træder ud af EU og forlader de efterhånden ustabile forhold i EU med den herskende klasse, på DK4 kanalen bestyrer den konservative Ole Steffensen et program der kaldes Europamagasinet hvor den ene som fast deltager er Stine Bosse, mage til varm luft fra Stine Bosses mund om EU’s fortræffeligheder skal man lede længe efter, der er ingen substans i hendes argumenter og så kan hun blive tøsesur, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 25. februar 2017 @ 07:51

 11. Ligesom med mainstreammedierne, oplever vi her de socialistiske parlamenters dødsrallen. Europa Unionen er død, stendød. Socialisterne er døde, stendøde, kommunisterne, ligeså døde som nazisterne og fascisterne. Mainstreammedierne og de statsejede medier er også stendøde, de har NO FUTURE!. Troværdighedstab hvor tilliden falder til nul kan IKKE genoprettes.

  Kommentar by Røde — 25. februar 2017 @ 10:23

 12. Jeg har ikke noget mod fælles flygtninge (migrant) regler, hvis det baner vejen for et stop for muslimsk indvandring til EU. Men det er nok det modsatte, der er på dagsordnen.

  Kommentar by Menig 442 — 25. februar 2017 @ 11:17

 13. At 10:
  Er det den succesrige kvindelige erhvervsmand og europaekspert Stine Bosse, du omtaler?
  Jeg troede, at hun havde afsløret sin inkompetance så vidt, at hun var hældt ud af DR?

  Kommentar by Bastardo — 25. februar 2017 @ 13:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 



 

Vælg selv beløb



Blogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP






MediaCreeper