25. februar 2017

Information: Trump er et dumt svin, ikke syg – “… en stigmatiserende fornærmelse af de psykisk syge”

Trump-bashingen fortsætter med uændret kraft, og jeg bliver nødt til at filtrere det rutinemæssige antipati fra. I torsdags bragte BT historien om at Trump ville gå af på grund af en rigsretssag, da “han kommer til at udføre handlinger, der sætter den nationale sikkerhed i fare” eller begår svindel, noget der “gavner hans egen pengepung”. En artikel om forbrydelser Trump vil begå i fremtiden, er afgjort nævneværdig.

Gårsdagens bashing ved Anna von Sperling i Information tager dog prisen. Hun fortæller, at det er fristende at kalde Trump for psykisk syg, men afviser det, med henvisning til en forsker, der mener det stigmatiserer psykisk syge at blive slået i hartkorn med præsidenten. Fra Information.dk – De fleste dumme svin er helt raske i hovedet.

“… Trump er ikke helt normal… Men betyder det nu også, at han i klinisk forstand har en sindslidelse? … Fristende er det da, men det går ikke. Psykisk sygdom er et kompliceret fænomen, og det kræver personlige samtaler, observation, indsigt i hele personens medicinske historie, samtale med pårørende osv. at stille en solid diagnose. …

Og hvad skal vi så stille op med en diagnose? Lad os antage, at Trump er psykisk syg. Betyder det, at han så automatisk er uegnet? … Et studie udført af medicinhistoriker Jonathan Davidson estimerer, at 18 ud af de 37 første præsidenter personligt baksede med en sindslidelse.

Fordi: Man kan være psykisk syg og god til sit job, og man kan være rask som få og stinkende dårlig til det. Og mennesker klarer ganske udmærket at være dumme svin uden at være syge, ligesom langt de fleste onde gerninger begås af helt raske mennesker. …

Dr. Allen Frances, professor i psykiatri ved Duke University, fastlagde kriterierne for diagnosen ‘narcissistisk personligheds forstyrrelse’. Han afviser, at Trump lever op til disse kriterier, da han ikke selv synes at lide under sin opførsel.

‘Hr. Trump er skyld i lidelse frem for at opleve den, han er blevet rigeligt belønnet, ikke straffet, for sit storhedsvanvid, sin selvoptagethed, sin mangel på empati. Det er en stigmatiserende fornærmelse af de psykisk syge (der for størstedelens vedkommende opfører sig ordentligt og har gode hensigter) at blive slået i hartkorn med hr. Trump (om hvem man ikke kan sige det samme).‘”

(Jodie Foster basher Trump i forbindelse med Oscar-arrangementet 2017; Foto: Dumbarton Reporter)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/81170/trackback

48 Comments »

 1. På gode morgener synes jeg, de fleste er idioter…

  Kommentar by Peter Buch — 25. februar 2017 @ 20:41

 2. Lad dem dog.

  Det er det eneste de har på Trump. Lidt sladder og name calling!

  Kommentar by Santor — 25. februar 2017 @ 20:56

 3. DJTrump har været international “kendis” og respekteret forretningsmand siden jeg i 1985 var i NY første gang og absolut måtte se Trump Tower… Han er god for 10Mia dollars og har den mest velfungerende familie (børn), der opfører sig, som respektable “unge” der aldrig har været indblandet i skandaler, som andre “kendissers” møgunger..

  Uanset hvor meget “idioterne” prøver at sværte DJT… Så ligger fakta lige for.. At DJT og familie er gennemsyret af sund fornuft og god opdragelse.. Med respekt for deres “privilegier” og for andre.. Specielt for den “lille mand”… En respekt for de arme og ben der har været med til at opbygge Trump “brandet” fysisk og i offentlighedens øjne…

  De eneste tosser, er de priviligerede PKer, der basher en mand der kæmper for arbejderklassen… Som venstrefløjen jo har smidt på møddingen.. Og absolut ikke gider at have noget at gøre med… Venstrefløjen siger: FUCK underklassen, Fuck arbejderklassen, Fuck alle der kæmper for at bringe “low life” eksistenser op på samme socioøkonomiske klasse som Anne Von Sperm.. For så mister Fru Sperm sin status..

  Kommentar by ny kommentator — 25. februar 2017 @ 20:57

 4. De selvudråbte eksperter og orakler er de rigtig syge, deres retorik og diagnoser over hårdt arbejdende mennesker fortæller hvem de er og at de kun kan leve på det offentliges nåde, at de er utilfredse og kæfter op viser at de er de rigtige syge i et ellers velfungerende samfund, disse kan man kalde dem markedsplads råbere uddør ligesom cirkus Benneweis( det er dog en tragedie)forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 25. februar 2017 @ 21:43

 5. #1 I lige måde…..

  Kommentar by PBrad — 25. februar 2017 @ 22:02

 6. PBrad

  Det lyder som du også er med på- hvis vi ikke kendte os selv, er det ikke sikkert, vi ville lære os at kende?

  Kommentar by Peter Buch — 25. februar 2017 @ 22:06

 7. Vi svømmer i et forgiftet hav af sindsyge kællinger…hold kæft hvor bliver man træt helt ind i sjælen at se og høre disse åbenlyst gale mennesker!

  Kommentar by Black Watch — 25. februar 2017 @ 22:44

 8. Black Watch

  På den anden side kunne det være værre. Vi kunne også selv være sindssyge kællinger…

  Kommentar by Peter Buch — 25. februar 2017 @ 23:37

 9. Hun trænger til kærlighed og kulturberigelse.

  Kommentar by Sindsro — 26. februar 2017 @ 00:00

 10. Jodie Foster har ellers et barn med Mel Gibson. En offentlig kendt hemmelighed i Hollywood.

  Kommentar by Ung konservativ — 26. februar 2017 @ 00:54

 11. Mel Gibson er en drukkenbolt og har et vanvittigt temperament. Desuden lader det til manden abonnerer på katolsk antisemitisme. Nogle telefonopkald tyder også på, at han vitterligt er psykisk syg. Det siger en del om hende, at der ham hun fik sit barn med. Er venstrefløjens beskyldninger ofte ikke en stor projektion?

  Kommentar by Ung konservativ — 26. februar 2017 @ 01:00

 12. Sindsro — 26. februar 2017 @ 00:00

  Godt ramt!
  Da der just var bevægelse og lyd i rummet for oven og jeg til tider sover lidt let, satte jeg
  https://www.youtube.com/watch?v=eQp4vS01FEc på i stuen…

  Kommentar by Peter Buch — 26. februar 2017 @ 02:08

 13. Trump er desværre hverken dum eller usmart. Gid det var så enkelt. Han er en derimod en notorisk løgner og dæmagog. At tro denne stinkende rige “forretningsmand” (læs kyniske boligspekulant), der ikke engang har nosser til at offentliggøre sin egen selvangivelse, på nogen måde skulle slås for “arbejderklassen” i USA er da mere naivt end FBI tillader. Undskyld mig.

  Se Martin Aagerups stilfærdige, men dybt forståelige panderynker om Trump i lørdagens Deadline på DR.

  Kommentar by Spitfire1940 — 26. februar 2017 @ 02:24

 14. Spitfire1940

  Du er undskyldt herfra.
  En ting er vel manden, min egen mor ville eksempelvis ikke stemme på Anders Fogh Rasmussen, fordi han så ud som han gjorde, noget andet forslag og muligvis vedtaget og gennemført politik.

  Hvad er det for noget, du er imod i Trumps politiske forslag? Hvad synes du selv ville være bedre forslag, til det/de forslag du er imod?

  Kommentar by Peter Buch — 26. februar 2017 @ 03:07

 15. Bannon called President Trump’s decision to pull the US from joining the Trans-Pacific Partnership trade agreement “one of the most pivotal moments in American history” and just a first step in his plans to “bring back manufacturing jobs.”

  He then pointed to the immigration-focused executive orders President Trump has signed, calling them a clear sign that “the rule of law is going to exist” when it comes to the US’s “sovereignty.” And thirdly, he said President Trump has begun a “deconstruction of the administrative state,” by beginning to act to strip federal regulations on business.
  http://fox6now.com/2017/02/23/steve-bannon-offers-president-trump-agenda-in-rare-public-speaking-appearance/

  Kommentar by Peter Buch — 26. februar 2017 @ 03:22

 16. http://www.npr.org/2016/11/10/501597652/fact-check-donald-trumps-first-100-days-action-plan

  Kommentar by Peter Buch — 26. februar 2017 @ 03:29

 17. https://www.youtube.com/watch?v=AIB2nkUfeWw
  Godnat eller Godmorgen.

  Kommentar by Peter Buch — 26. februar 2017 @ 03:37

 18. # Peter Buch — Syntes du ikke at du fylder bare lidt meget?

  Kommentar by PBrad — 26. februar 2017 @ 07:06

 19. Spitfire1940 Kan forstå, at du opfatter dig selv, som et eller andet med “.. there will always be an England ..”, hvilket er en stor fed løgn.

  DU ER en fed, notorisk løgneabe fra kommunisternes overdrev. Formoder du er journalist på en bz-avis. Kom du nu bare med de citater, hvor du har hørt Trump lyve, din lille fede, stinkende, løgneagtige abetaber.

  Når sandheden skal frem (og det skal den), så har du aldrig hørt Trump sige noget som helst, men du har læst en masse lort, som dit hovede da også er fuld af.

  Kommentar by Røde — 26. februar 2017 @ 09:16

 20. > 19, Røde

  Enig.

  Kommentar by Bror Lerbror — 26. februar 2017 @ 09:42

 21. Kommentar by Peter Buch — 25. februar 2017 @ 23:37

  Det har jeg skrevet flere gange i andre af mine indlæg…at der er et væld af feministiske “mænd”, som ikke lader kællingerne noget tilbage at høre. Mange af dem er også lige så sindsyge – men kællingerne tager sgu prisen…

  Kommentar by Black Watch — 26. februar 2017 @ 10:06

 22. Hvis man gerne vil blive klog på Trump, skal man bare læse hans tweeds og se hans taler på youtube. Længere er den sådan set ikke.

  Han taler direkte til folket og gør nøjagtigt hvad han siger. Noget pressen absolut ikke er vant til eller véd hvad den skal stille op overfor. Så hvad andet kan de gøre end at kalde ham “sindssyg” eller alternativt “et dumt svin”..?

  Kommentar by Peter Andersen — 26. februar 2017 @ 10:34

 23. Bror Lerbror, det er sørgeligt, at et væld af mennesker er så bange for at rive forhænget væk og tvinge sig selv til at indse, hvor korrupt hele pressen og vores embedsmænd er. Ligeså snart maskerne falder, så står der ikke andet end vanekriminelle kleptomaner tilbage at basere sit samfundssind på. Institutionaliseret røveri, det er alt.

  Kommentar by Røde — 26. februar 2017 @ 11:09

 24. Herligt at det er søndag og have fri fra arbejde. Det giver så undertegnede tid til at læse såvel Kim Møllers udmærkede blogindlæg samt et sædvanligvist godt indlæg af Ny Kommentator i 3.

  Jeg vil dog som Ny kommentator tillade mig at være en lille smule plat foranlediget af det efternavn. :)

  Men indledningsvist vil jeg citere andetsteds fra Informations artikel end, hvad Kim bragt, for det er ganske ufrivilligt morsomt. (?)

  Når amerikanske psykiatere og psykologer står i kø for at diagnosticere Donald Trump, er det ikke bare er uetisk og fagligt tvivlsomt: Det er stigmatiserende for psykisk syge, og man risikerer at sløre det sande gakkelak, som vi er vidne til i USA

  feminin manipulation så det vil noget.

  Og hvem er så denne Anna von Sperm?

  Mens jeg bevidst har stavet hendes efternavn forkert, så er hendes fornavn Anna og ikke Anne. som Kim nævner i blogposten. Bare en detalje!

  Anna har også et mellemnavnet Rebekka. Et hurtigt kig på en forespurgt googlesøgning nævner hendes fødselsår som 1973 eller 1974. Sikkert er det, at hun er datter af Vibeke von sperm.
  Vibeke von Sperm er så igen datter af an adelsmand af tysk afstamning ved navn Kurt Ditlev von Sperm, som ifølge en biografi over Vibeke skulle have været noget af en libertiner og dermed formentlig doneret sperm rundt omkring.

  Hvis jeg så lige skal være alvorlig igen, så for at tegne et billede af den familie, så vil jeg citere i uddrag fra kvinfos hjemmeside, hvor store kvinder af især venstreorienteret observans beskrives

  VS, der som store dele af den danske venstrefløj blev dybt fascineret af den jugoslaviske samfundsmodel, begyndte at læse slaviske sprog og var 1974-78 undervisningsassistent på Århus Universitet og Roskilde Universitetscenter. Da hun derefter fik en stilling som Østeuropamedarbejder på Information, forlod hun universitetet uden kandidateksamen. Studenterpolitisk havde hun bl.a. været aktiv som international sekretær i Studenterrådet i 1968, hvor der også opstod antiautoritære oprør i Østeuropa. Året efter blev den østtyske dissident Wolf Biermann udnævnt til æreskunstner af Studenterforeningen i Århus. Da han ikke kunne få tilladelse til at rejse til Danmark og modtage prisen, var VS blandt dem, der smuglede et bånd med en sang, han havde komponeret til lejligheden, ud af Østtyskland. Partipolitisk tilsluttede hun sig Venstresocialisterne, der blev dannet i 1967. Hun valgtes på den første kongres til hovedbestyrelsen og repræsenterede ofte partiet på møder rundt omkring i Europa i disse år. Ligesom resten af venstrefløjen var VS imod, at Danmark trådte ind i EF i 1973, fordi hun mente, at EF cementerede delingen af Europa. Siden østblokkens sammenbrud i 1989 har hun imidlertid været blandt fortalerne for en heling af Europa gennem udvidelse af EU.

  Kilde: http://www.kvinfo.dk/side/597/bio/1603/origin/170/

  Aha ser man det!

  Anna skriver om de fortrædeligheder, som kvinder med rette kan blive udsat for som f.eks. voldtægt, som man kan læse om i denne artikel og som hun selv har prøvet:

  http://www.femina.dk/dit-liv/selvudvikling/anna-von-sperling-det-seksuelle-overgreb-er-et-faelles-kvindevilkaar

  Så for bringe et korrektiv til Ny kommentators indlæg, så er det ikke den hvide arbejderklasse, men mere specifikt had mod hvide heteroseksuelle mænd, som hun formentligt afreagerer i sit udfald mod Donald Trump.

  Dermed har hun sandsynligvis som så mange andre kvinder af venstreorienteret observans en blindhed, som hindrer hende i at forstå, at kvinders velfærd i langt højere grad er truet af indvandrere fra en meget patriarkalsk kultur med basis i en modbydelig religion.

  Kommentar by T. H. — 26. februar 2017 @ 16:25

 25. PBrad — 26. februar 2017 @ 07:06

  Det hænder.
  Både i bogstavelig forstand. Ca. 190cm, omkring 97 kg.
  Samt i forhold til mange andre kommenterende en del, mest korte kommentarer.

  Det er i min verden først og fremmest op til hr. Møller om jeg fylder, jeg vil tage ord fra ham mere alvorligt end dit spørgsmål.

  Kommentar by Peter Buch — 26. februar 2017 @ 20:27

 26. PBrad

  Andre kommentarer end her på Uriasposten udspyes, her en hvori e-mail, adresse, tlf. nummer og sådant nævnes:
  p. 5-7 på:
  http://www.km.dk/fileadmin/share/Styringsstruktur/OEvrige_svar_A.pdf

  Jeg har tænkt mig at gentage sidehenvisning og link og få andre ord yderligere på posten http://www.uriasposten.net/archives/81108

  Hotmail-kontoen er, nok også som følge af sådan offentliggørelse, ret fuld af mails…
  Jeg bruger den stort set kun som e-mail her på posten.

  Kommentar by Peter Buch — 26. februar 2017 @ 20:43

 27. Jeg skulle have været lidt tålmodig med mit eget lange indlæg 24, for der er desværre flere småfejl.

  Anna skriver om de fortrædeligheder, som kvinder med rette kan blive udsat for…

  Det skal naturligvis være:

  Anna skriver med rette om de fortrædeligheder, som kvinder kan blive udsat for…

  Kommentar by T. H. — 26. februar 2017 @ 21:19

 28. @ Peter Buch,
  Tak for den venlige tone :-)
  Jeg bryder mig ikke om Trump pga hans konsekvent ubehagelige “metoder”, som er hetz-agtige mod alle former for kritik af hans ego (eller af hans politik). Desuden benytter han bevidst folkeforføriske metoder i alle sine taler. Desuden er manden nærmest pubertetsagtig “fornærmet”, hver gang nogen stiller konkrete spørgsmålstegn ved hans politik, og kommer aldrig med konkrete svar herpå, men kun med den snart slidte floskel om “fake news” (lige bortset fra de Fake News han selv og hans kampagnefolk uden blusel anvender, forstås. Rimeligt dobbelt-moralsk…).

  Trumps America First floskel er for os NATO-partnere herovre ydermere et meget ubehageligt udsagn, med opruster og Sovjet-revanchist Putin mod øst og med et mellemøsten i total opløsning, plus Kina og Nordkorea i det fjerne.

  Mandens primitive syn på at verden kan skrues tilbage til toldmure og indskrænket fri handel er også way out.. Jeg er absolut obs på hvorfor den “hvide arbejderklasse” i USA med rette har følt sig svigtet af både “eliten” og af “globaliseringen”, men Trumps primitive valg-floskler om at kunne genoprette millionvis af amerikanske arbejdspladser – lige fra bil- til kul-industri – er for enhver der kan se, kun tomme løfter.
  Handelskrige vil slet ikke føre verden fremad. Og det vil de mere sympatiske dele af Trumps vælgerkorps med smertelig klarhed opleve de næste år. Mandens retoriske tirader vil ikke skaffe arbejdspladser.

  Kommentar by Spitfire1940 — 26. februar 2017 @ 23:38

 29. @ Røde og Bror Lerbror,

  Takker for “komplimenterne”, og kan kun grine en del… Især at jeg skulle være fra “kommunisternes overdrev” og endda “BZ-redaktør”, blot fordi jeg ikke bryder mig om Mr. Trump. Ak ja, *salige er de enfoldige*. Ikke uvenligt ment, blot fordi det bedste svar på åbenbart vrøvl mod bedre vidende er forsøg på lidt humor… :-))

  Til den mere faktuelle del, så her et godt link til en god og fornuftig mand, John MC Cain:
  John McCain: Dictators and The Free Press
  https://youtu.be/Yi8RNfIBaoE

  Kommentar by Spitfire1940 — 26. februar 2017 @ 23:57

 30. Kim Møller (eller andre der har “vagten”)

  Allerførst tak for at vi har dig / jer, i ytringsfrihedens navn og gavn – og dermed også for at både de “ubehagelige sandheder, ufiltreret” samt ditto debat her er så fri som den er.
  Det har ikke været uden omkostninger, så hermed lige igen hatte naf for det.

  Nuvel – da du er historiker og heldigvis derfor er pedantisk med detaljerne/realiteterne, så ret lige venligst ved lejlighed de faktuelle rigtige navne i denne tråd, tak:

  Anna (og ikke Anne) Von Sperling er det rette navn på din linkede artikel som grundlag for denne tråd. Så ret lige venligst det, kender jeg dig ret, tak.

  Kommentar by Spitfire1940 — 27. februar 2017 @ 00:11

 31. @ Røde, vol II:

  Når jeg skriver under pseudonymet “Spitfire1940” er det fordi jeg faktisk havde en onkel, som jeg dagligt mindes med både respekt og taknemmelighed, fordi han sloges for friheden i Royal Air Force mod nazisterne, og i både Spitfire, Tempest og Mosquito, 1940-45, og siden under opbygningen af vores luftvåben. En gæv gut, der var så heldig også at overleve.

  Blot for at dét lige er sat på sin rette plads, tak.

  Kommentar by Spitfire1940 — 27. februar 2017 @ 00:20

 32. Spitfire1940

  Jeg frygtede noget, du var styret ned.
  Er du politker?
  Du minder om mig for meget en, når du ikke kan svare på hvilke forslag, du finder bedre.
  Men.
  Det er nok mig.

  Told er heller ikke set herfra den bedste metode, det er sygt at åbne undergravende smuglingsmuligheder, med mange kontrol-arbejdspladser.

  Det er i mine ringe øjne, uden andet end teoretisk funderen over Sun Zhu og co., at foretrække at fjenden smadrer sig sel, dernæst at baglandet er sikret når man er i felten i verden.

  Hvilket her konkret lokalt kan oversættes til, at daners virke ved nationale præferencer i sig selv på væsentlige områder sikrer en betydelig del, en nærmest overvældende markedsandel for daners indsatser, og investeringers placering sker på vel udvalgte områder. Danske arbejdspladser er en væsentlig del af et sikret bagland.

  Trump har, i min tolkning, en slags Dannevirke/daners virke. placeret et andet sted.

  Jeg er selv positiv over for flere af de i kommentar 16s link nævnte Trump-forslag.

  Der var 4 dåb og betdeligt over 200 mennnesker til højmessen og koncert kl. 16.
  Kommer nok tilbage til det i morgen.

  Kommentar by Peter Buch — 27. februar 2017 @ 00:27

 33. du minder mig for meget om en…

  God nat.

  Kommentar by Peter Buch — 27. februar 2017 @ 00:28

 34. betydeligt over 200
  Sover næsten nu…

  Kommentar by Peter Buch — 27. februar 2017 @ 00:30

 35. Nr. 2 på listen i link 16:
  Trump’s efforts to freeze the federal workforce are likely to find support on Capitol Hill. Republicans have proposed shrinking the number of federal employees by as much as 10 percent.

  Spørgsmålet er om det republikanske flertal vil stemme i henhold til deres tilkendegivne holdning, når et forslag fremsættes.

  Kommentar by Peter Buch — 27. februar 2017 @ 00:34

 36. -> Spitfire

  Hermed rettet.

  Kommentar by Kim Møller — 27. februar 2017 @ 01:38

 37. Peter Buch,

  Sov godt / godmorgen. Lyder ellers fint med dagens højmesse… :-)

  Nej jeg er ikke prof. politiker, bare rolig. Jeg er har derimod gennem mange år blot ytret mig, har egne meninger og er så uendelig TRÆT af den utroligt udslidte gamle “højre-venstre-skala”.

  Og nej: Jeg er ikke styrtet ned, men er derimod rimeligt deprim over disse utroligt forsimplede “løsninger” som Trump & Co. lægger for dagen. De er foreløbig kun ord, ord ord… men hvis alle disse “America First”, for ikke at tale big-ego Trump first(!), ” mantraer bliver ført ud – i negativ konsekvens – vil det skade:

  Sikkerhedspolitisk især befolkningerne i Østeuropa, der er forståeligt bange, hvis USA svigter solidariteten med dem.

  Dernæst de fattige og arbejdsløse i både Vesteuropa og USA selv, der ikke på nogen måde vil få gavn af rigmand Trumps protektionistiske snævertsyn.

  LINKS:
  Protektionisme er umoralsk
  http://punditokraterne.dk/2017/01/28/protektionisme-er-umoralsk/

  Verdens arbejdere går fire usikre år i møde med Trump som amerikansk præsident
  http://www.ugebreveta4.dk/goddag-til-en-ny-praesident-og-forventer-eksperter_20707.aspx

  Kommentar by Spitfire1940 — 27. februar 2017 @ 02:17

 38. -> Kim Møller

  Fint – tak.

  Kommentar by Spitfire1940 — 27. februar 2017 @ 02:23

 39. spitfire, at din familie fløj spitfire ser vi lige dokumenteret, sammen med dokumentationen på hvem du er, men i mine øjne kan du aldrig have nogen forbindelse til frihedskampen rent spirituelt og samtidigt sidde og postulere at John McCain skulle være en ven af folket, hahaha, og fornuftig. Den mest krigsadvokerende i hele kongressen. Du kan ikke hive en mere høgeagtig pentagon gal dukke for rotschilds, soros, rockefeller og våbenindustrien frem.

  Ingen har som Mc Cain bevæbnet ISIS til tænderne gennem CIA og NATO. Haha, du er gal, alt hvad du siger er nonsens.

  Kommentar by Røde — 27. februar 2017 @ 06:22

 40. Røde

  Min farfar Kajs bror Ralfs datter Merete var gift med australske David Hill, der fløj Spitfire. Det er ikke direkte i familje med ligner da lidt en fugl…
  http://www.smidths.dk/gruppe6/8077.htm

  Kommentar by Peter Buch — 27. februar 2017 @ 07:24

 41. Spitfire1940

  Kommer nok tilbage til det. Må lave ting i byen.

  Kommentar by Peter Buch — 27. februar 2017 @ 07:32

 42. Søgning på: redaktør Ralf Buch
  Montgomery: Danmarks befrier – Side 200 – Resultat for Google Books
  https://books.google.dk/books?isbn=8711300027
  2007
  Inden da fik Helmuth lidt hjælp med rimene af B.T.s chefredaktør, Ralf Buch, og jazzpianisten Børge Roger Henrichsen skrev Osvalds melodi ud på noder.
  Ralf kunne rime.

  Kommentar by Peter Buch — 27. februar 2017 @ 07:57

 43. Lobbyvirksomhed er, hvis der er offentlighed og gennemsigtighed i det, et gode for den demokratiske proces. Set i det lys må vi håbe, at vi fremover får mere Mads Clausen og mindre Buch.
  http://bosserne.blogs.business.dk/2017/01/04/mere-mads-clausen-mindre-buch-tak/

  Her er det en anden. Jeg synes dog det er sjovt nok og i tråd med PBrad tidlige…

  Kommentar by Peter Buch — 27. februar 2017 @ 08:07

 44. Røde,

  Jeg “skylder” ikke på nogen måde dig at afsløre min identitet spor mere herinde end du selv – og andre debattører – gør. Come on.

  Du kan f.ø. tro og mene alt, hvad du vil, også om mig.
  Det er jo et frit land.

  Med hensyn til Spitfires, blot lige dette: Min onkel var norsk, og hed Eivind Hauge. Han fløj i en af RAF’s “norske Squadrons”, No. 332.
  https://digitaltmuseum.no/011012730675/pilot-eivind-hauge-332-skvadronen
  De andre ‘norske’ Squadrons i RAF var 331 og 234. I den sidste var også de mest kendte danske frivillige jagerpiloter indrulleret. Herunder Kaj Birksted, Thomas Sneum og Kjeld Rønhof, mfl.
  Ægte interesserede kan finde mere her:
  https://youtu.be/ej3kdZ3xMr8
  http://www.arkivverket.no/eng/Themes/World-War-II/Norway-in-exile/The-Air-Force
  http://www.danishww2pilots.dk/articles.php?id=30

  Sluttelig tilbage til sporet: John Mc Cain var og er en hædersmand. Og f.ø. jagerpilot, krigsfange i Vietnam, m.m.

  Hvis ikke det republikanske parti i USA i disse Trump-tider havde en selvstændig og modig personlighed som ham, ville det sgu stå sløjt til.
  Se dog lige hvad manden helt stilfærdigt, men bestemt og meget seriøst, siger – om ytringsfrihed(!):
  https://youtu.be/RcTMkpFBvVI

  “Over & out” i denne omgang.

  Kommentar by Spitfire1940 — 27. februar 2017 @ 19:11

 45. Peter Buch,

  Tak for denne gang. Min gæstevisit her i kommentarsporet slutter i denne ombæring.
  Man mærker dog hurtigt, når en “ny” som jeg selv dukker op og straks får en del i hovedet, inklusive syrlige drops. But thats life :-)
  Godt der findes en masse sjove og mennesker som dig, der ikke har sat sig selv i en bås, men tænker selv.
  Det er jo det gode ved også Uriasposten. Ha’ det godt.
  Mvh Spitfire

  Kommentar by Spitfire1940 — 27. februar 2017 @ 19:17

 46. Spitfire1940

  Udspyede det følgende på Snaphanen for en halv time siden:
  Omend jeg for nylig har forsøgt at melde mig ind i Dansk Samling er mit udgangspunkt egentlig, at politiske partier burde afskaffes.
  Man kunne have en procedure så omkring 25.000 stemmer gav en plads i Folketinget og flere stemmer på én ikke udløser flere valgte.
  Er der ikke valgt 175 i Syddanmark, der opnår de 25.000 stemmer er pladserne tomme, dog så der altid samlet er et ulige antal besatte stole.
  Er der ingen overhovedet der opnår 25.000 overtager Dronningen, respektivt kongehuset styret.
  Færøerne og Grønlannd er tildelt to repræsentanter hver hvor antallet stemmer ikke behøver være så højt. Vi er jo åbne diskriminanter i Danmark…

  Pas på lufthullerne. Let, land og flyv sikkert, om muligt.

  Kommentar by Peter Buch — 27. februar 2017 @ 20:27

 47. Men Trumps forslag, for at komme tilbage dertil, kan blive, eller ikke blive til noget.

  Linjen med skattelettelser, som er blandt forslagene, kunne opfattes som en støtte til satsen på privatisering, i forhold til offentlig finansiering via skat.

  Havde universiteter, hospitaler, skoler og meget mere egen formue og skulle derudfra forsøge at drive deres virksomhed er det, for mig at se, bedre for alle end laden sig finansiere af alment indrevne skattemidler. Enhver har vel sine idealer…

  Kommentar by Peter Buch — 27. februar 2017 @ 20:34

 48. http://nyheder.tv2.dk/udland/2017-03-01-kommentar-i-nat-maatte-trumps-kritikere-boeje-sig-i-stoevet

  Kommentar by Peter Buch — 1. marts 2017 @ 06:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper