27. februar 2017

DR illustrerede Koran-afbrænding med Bibel-afbrænding: “Det giver bare ikke mening at vise den.”

Alle større medier har bragt historier om den historiske blasfemi-tiltale, og emnet var til debat i seneste udgave af Presselogen på TV2 News. Intet medie illustrerede med den aktuelle video, hvad blev påtalt af Jacob McHangama fra Tænketanken Justitia. Han røg derefter i clinch med DR-direktør Anne-Marie Dohm, der ikke fandt det problematisk, at DR2-dagen i et indlængere indslag om sagen valgte at illustrere med en Bibel-afbrænding fra 1997.

Senere i udsendelsen blev der diskuteret debat om bederum, og her skinnede det tydeligt frem, at Dohm mente medierne havde til opgave at bekæmpe højrefløjens fremgang. Hun er i øvrigt tidligere rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Jacob McHangama, Justitia: Man kan jo ikke så bort fra den kontekst, at der i Europa, i Danmark, Frankrig, mange steder er en konkret trussel mod ytringsfriheden fra islamister. Det er meget sigende, at I her sidder og griner lidt – I viser afbrændingen af en Bibel, I viser Trille, men I viser ikke Koranen bliver afbrændt. Hvorfor gør I ikke det? Det er fordi at Danmarks Radio sandsynligvis er bange for islamister. Det er ret sigende. Det er det hele sagen handler om. (DR2 Dagen, 23. februar 2017)

Anne-Marie Dohm, DR: Der er ingen grund til at vise den i den her sammenhæng. Der er lige præcist rejst tiltale i en sag hvor der muligvis er begået en kriminel handling, og normalt så viser vi jo heller ikke kriminelle handlinger. Og der er ikke nogen begrundelse for at vise den. Man kan fortælle, hvad det er der er sket. Og jeg tror ikke der er nogen, som er i tvivl om hvad der er sket i forhold til den tiltale der er rejst, så man behøver ikke vise den. Hvis man skulle have vist den, så skulle man have vist den her politiske manifestation fra mandens egen Facebook-profil, det vælger vi ikke at gøre i det her tilfælde. Vi vælger at vise to eksempler hvor der rent faktisk ikke er blevet begået kriminelle handlinger, og hvor der ikke er faldet dom i forhold til den her paragraf. … Det giver bare ikke mening at vise den. … Når vi fortæller, at det er rejst en tiltale, så er det sådan set ikke noget man behøver illustrere med et billede fra en Facebook-profil, hvor nogen er ude med en politisk manifestation. (Presselogen, TV2 News, 26. februar 2017)

(Den meget omtalte Koran-afbrænding, lagt på Facebook den 27. december 2017)

Dokumentation.

(DR2 Dagen viser Bibel-afbrænding fra 1997, 23. februar 2017; Foto: Udsnit, DR.dk)

(Intet dansk medie viste den konkrete Koran-afbrænding fra 2015; Foto: Udsnit, Facebook)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/81222/trackback

49 Comments »

 1. Det tager nok prisen som den lammeste undskyldning..
  At afbrænde biblen er ikke kriminel handling. At afbrænde koranen er en potentiel kriminel handling, fordi nogen har anmeldt det? Se DET giver ikke nogen mening.

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 27. februar 2017 @ 11:05

 2. Jeg véd godt du hader defaitisme, Kim, men kan man gøre andet end at konstatere at vi er totalt fucked!?

  Det eneste man kan gøre er at svømme så godt man kan og håbe på at man kan holde sig flydende…

  Kommentar by Vagn Henning — 27. februar 2017 @ 11:16

 3. For et par dage siden “argumenterede” den retarderede socialdemokrat Trine Bramsen i en debat med Christian Langballe i Deadline for, at det var OK at vise afbrændingen af Bibelen, da det skete i en “kunstnerisk kontekst”.
  Hvorimod den islamofile speltkælling mente, at det var “unødvendigt at såre muslimernes følelser”, ved at vise afbrændingen af den perverse krigsmanual Koranen.

  Trine Bramsen og hendes partifælle Camilla Schwalbe konkurrerer åbenbart med soen Zenia Stampe, om at være den mest spejlblanke og islamleflende kælling i dansk politik!

  Kommentar by Revisoren — 27. februar 2017 @ 11:24

 4. Luk Presselogen. I ved: det program, hvor journalister snakker med journalister om, hvilken grad af sandhed det er forsvarligt at fortælle ‘ganske almindelige mennesker’.

  Luk de såkaldte Journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 27. februar 2017 @ 11:27

 5. Statsstøttede monopoler som Danmarks Radio og TV2 kan gøre hvad der passer dem uanset hvor dårlig en undskyldning de bruger, Jyllandsposten havde en ærlig undskyldning, de ville ikke udsætte deres ansatte for livsfare, Ekstra Bladet lovede at forfølge sagen om koranafbrændingen hvis blasfemi anklagen kom i retten, og igen det hele handler om islam i Danmark og igen om særrettigheder for korandyrkere i Danmark, hvorfor skal kristne Danskere betale til dette uvæsen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 27. februar 2017 @ 11:39

 6. Anne-Marie Dohm – DR, + Presselogen på TV2 News, er alle en del af MSM, og dermed en del af den kaglende klasse, “eliten” om man vil.
  Sandhed, redelighed, eller blot lidt nøgternhed derfra – ville vække undren.
  Om ordet “loge” står der bl.a. i
  Den danske Ordbog: “Lukket og sammenspist kreds af personer eller organisationer der søger at fremme fælles interesser.”

  Kommentar by Birger Jensen — 27. februar 2017 @ 11:49

 7. Jamen forestil jer det, hvis DR viste en koran afbrænding på nationalt tv, terror truslen ville stige med 1000 gange og det ville have potentiale til at udvikle sig til en mohammad krise vol II….. Det er ynkeligt, men det er også decideret farligt og det er det de godt ved på DR og i presselogen, men de vil ikke sige det…..

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 27. februar 2017 @ 11:59

 8. “Senere i udsendelsen blev der diskuteret debat om bederum, og her skinnede det tydeligt frem, at Dohm mente medierne havde til opgave at bekæmpe højrefløjens fremgang.”

  – og også forsvare, hvad højrefløjen måtte bekæmpe. Herunder islam.

  Hvis højrefløjen modsætter sig en islamisering af Danmark, så må man værne om islamiseringen. Det er rendyrket Rasmus-Modsat-logik.

  Kommentar by BE — 27. februar 2017 @ 11:59

 9. Det triste er at man har rejst tiltale imod en person der har brændt en bog, det er sygt. Det siger noget om at vi faktisk ikke selv er ret langt fra stammesamfundene når det kommer til stykket.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 27. februar 2017 @ 12:06

 10. Er du klar til at få installeret sikkerhedsrum, Kim?

  Kommentar by Michael — 27. februar 2017 @ 12:10

 11. Godt vi DR til at varetage hvad der er relevant at vise for vores penge.

  Kommentar by Winged Hussar — 27. februar 2017 @ 12:49

 12. Jyllandspostens chefredaktør, ham der sagde at JP skulle indeholde “mindre muhammed” da han fik jobbet, indrømmer her at det ikke er for at være flink overfor muslimerne, men fordi han er en kujon: http://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-02-26-aerlig-mediechef-vi-toer-ikke-bringe-video-af-koranen-i-flammer

  Det vidste de fleste nok, men læg så mærke til den altid kække poul madsen fra ekstra bladet der nu siger at han vil vise koranafbrændingen da “han er nødt til det nu”. Jeg kan umiddelbart ikke finde sådan en artikel på EB-dk nu, men den kommer nok……………..

  Kommentar by per — 27. februar 2017 @ 13:30

 13. DR er meget lang fra det som jeg forstår ved public service

  Kommentar by michael K — 27. februar 2017 @ 14:22

 14. Er der virkelig stadig kommentatorer, der mangler oplysning om, hvorledes man ganske simpelt slipper for tvangsmedielicensen?

  Få det gjort, så selv DR og licensidioter i Folketingen fatter, at mange ikke gider at betale en formue for tåbelige programmer. Siden hvornår i alverden er x-faktor og melodi gp blevet Public Service???

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. februar 2017 @ 15:07

 15. Skal man så også vise et farvet voldsoffer til illustration af et overfald på en hvid? Og vise en personbil der er kørt i grøften som illustration til et lastvognstog der er væltet på motorvejen

  I sandhed FAKE NEWS!

  Kommentar by redneck — 27. februar 2017 @ 15:11

 16. Likvideringen af den nordkoreanske halvguds søn må åbenbart ikke være en kriminel handling, siden den er vist utallige gange.

  Kommentar by Menig 442 — 27. februar 2017 @ 15:24

 17. Hvis man ikke vidste bedre, skulle man tro DR og tilsvarende massemedier forsøgte at snige lidt højreorienterede holdninger ind mellem linjerne. De fleste almindelige tv-seere kan vel ganske udmærket se, at det her er helt gak.
  Men sandheden er nok nærmere, at journalisterne har fået storhedsvanvid. De kan simpelthen ikke se, hvor nemt man kan gennemskue deres ideologiske bias. Lad dem endelig blive i troen. Hver gang medierne laver sådan et nummer, bliver der sået ny tvivl hos de ellers multikulturalistiske vælgere.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 27. februar 2017 @ 15:37

 18. Øh, var det ikke således, at skrupskøre muslimer (og hvilke muslimer er ikke blæste/hjernedøde, det kan vel listes på langt under hundrede?) trampede løs på brændene hjemmelavede danske flag ved Muhammedkrisen? Naturligvis fattede de ikke en brik, intet nyt dér.

  Og var det ikke sådan, at muslimer i Danmark ved 9/11 kørte rundt i deres store biler og dyttede samt hujede over udåden?

  Så giv mig en koran, så skal jeg gerne brænde den af for åbent kamera. Eller smide den i ’småt brandbart’ på genbrugspladsen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. februar 2017 @ 15:58

 19. Fantastisk indlæg om DR.

  Her ser vi virkeligt hvad man er oppe imod – at ingen politikere tager konsekvensen og får stoppet alle de landsforrædere og 5. kollonne mennesker i DR via lukning, salg eller anden absolut opklaring af forholdene og tjenstlig fyring for bevidst vildledning og fordrejninger af sandheden og virkeligheden som den er pågået.

  Som jeg har nævnt i anden tråd, så er jeg i gang med Bent Jensens værk om Den Kolde Krig, hvor jeg netop er blevet færdig med afsnittet om DKP og lignende kommunistiske strømninger fra 1945 til i dag. Skræmmende at se hvordan tusindvis af danskere bevidst gik Sovjet´s ærinde både verbalt, i handlinger osv.

  Det er en direkte lige linie, som fortsætter med sådan noget her, som foregår tusindvis af gange i hele medie- og kunstverdenen hver dag. Landsforræder-årtiet i fuldt flor – historien gentager sig fordi man ikke tør regulere og stoppe det.

  Infiltrationen og den undergravende adfærd ses nu åbenlyst i hele samfundets administration, alle institutioner, undervisningsområdet, politi- og retsvæsen, i alle foreninger (“freds- og ulandshjælp”) osv. osv….
  Der er tale om hundredtusinder danskere, som bevidst søger at skade landet og dets befolkning, for at opnå egne fordele, egen ret og magt og skabe et socialistisk multikulturhelvede…indtil islam sætter sig på dem alle og eliminerer dem.
  Desværre ryger vi alle med i faldet…Derfor er de landsforrædere!

  Kommentar by Black Watch — 27. februar 2017 @ 16:10

 20. Samme Mo som når Svensk eller Amerikansk medier skriver om en forbrydelse begået af en farvet mand og viser et “modelfoto” af en hvid mand i håndjern.

  Kommentar by Santor — 27. februar 2017 @ 16:15

 21. Hallo – man er altså ind til benet her!

  Der må da være nogen med indsigt og magt, der kan få stoppet det her åbenlyse bevidste forræderi?

  Jeg mener man nu er kommet så vidt, at alt skal frem og vises – også om det så koster hærværk, trusler, terror, vold, død og alskens ulykker.

  Det må simpelt hen stoppe nu…Der må da for helvede være nogle politikere der kan se hvor vanvittigt det er og hvor vi alle er på vej hen, hvis det her ikke bliver stoppet – demokratisk eller ej – det skal bare stoppe og slå en blodrød streg i sandet – hertil og ikke længere!

  Kommentar by Black Watch — 27. februar 2017 @ 16:17

 22. Det kan stadig undre mig at der ikke forlængst er et Internet2, hvor enhver tilgang til licens-finansierede kanaler er umulig. Licens-finansierede produkter kan ikke ses, og link til kanal-indhold kan end ikke på Internet2 så meget som overføres fra en afsender til en eller flere modtagere.
  Teknisk skulle det være muligt, og hvordan ville man da kunne hævde Internet2-adgang formelt medfører licens, når licens-finansierede kanaler overhovedet ikke kan tilgås?

  De krænkedes kor er ikke værd at høre på eller se.

  Kommentar by Peter Buch — 27. februar 2017 @ 16:33

 23. Hvad ny hvis “koran skænding” blev til kunst.?!
  Tænker på en blender, mikrobølgeovn, sav, toilet, kværn, makulator mm.
  En skulptur hvor seeren bestemmer over hvad, der skal ske.

  Kommentar by P — 27. februar 2017 @ 17:05

 24. DR skal privatiseres.

  1) Sæt DR på aktier.
  2) Giv DR ret til at sende reklamer.
  3) Udfas licensen over en kort årrække f.eks. 3 år.
  4) Sælg aktierne og put pengene i statskassen.
  5) Lyt til de DR ansattes hyl og veråb imens de tilpasser over 3 år.

  Det er win-win for statskassen og folket, og tab-tab for de røde og multikulrede.

  Kommentar by Sigwar — 27. februar 2017 @ 17:10

 25. Klassikker. Afklædning af løgnepressen.

  Kommentar by River — 27. februar 2017 @ 17:24

 26. “..og normalt så viser vi jo heller ikke kriminelle handlinger”, siger Anne-Marie Dohm…..!!!!???

  Så når der vises billeder af world trade center der braser sammen, eller billeder af terrorangreb osv. osv. så er det ikke kriminelle handlinger, da de jo vises/ er vist af DR…!!???

  Altså, Anne-Marie Dohm og hendes ligesindede må anse os for at være lallende idioter, hvis de tror, at vi hopper på det argument.

  Kommentar by Per747 — 27. februar 2017 @ 17:38

 27. Dagens nyhed.
  Nu kan man få venlig boliger til og sætte op i sin baghave. Og således opfostre sine egne asylansøgere. Måske et kommende modehit.
  Men mon de selv skal betale deres ophold???

  Kommentar by P — 27. februar 2017 @ 19:17

 28. At ingen af fakestream medierne ville vise koranafbrændingen dokumenterer blot igen-igen-igen at de patetiske MSM er totalt og endegyldigt irrelevante.

  Kommentar by Freddy — 27. februar 2017 @ 19:35

 29. Det glemmes ikke at DR (hestetransportkanal) har haft koranpanel. DR er ikke mere objektiv. DR islamiserer også med en del programmer hvor hijab til kvinder promoveres. Islam favoriseres på bekostning af vestlig, sekulær kultur. DR er en dhimmikanal. Det gør at der er brug for en anden TV kanal, der er objektiv og sekulær.

  Kommentar by Liva — 27. februar 2017 @ 19:45

 30. Det var Garbi Schmidt inviteret i studiet for at kritisere danskhedsdebatten og argumentere for at medierne vendte tilbage til at være belærende og fokusere på kamp mod højredrejningen.

  Et opløftende øjeblik i udsendelsen var at TV2-nyhedschefen måtte svare på spørgsmålet fra Twitter-brugere om hvorfor koranafbrændingen ikke blev vist nu emnet var genstand for debatten. Svaret var det samme som Jyllands-Postens svar om hvorfor de ikke vil vise de kendte Muhamed-tegninger, nemlig frygt.

  Kommentar by perhag — 27. februar 2017 @ 20:06

 31. Vi har ikke mere MSM, der kan støtte vore vestlige, sekulære frihedsrettigheder.

  Kommentar by Liva — 27. februar 2017 @ 20:51

 32. Der er intet nyt i DDR’s holdning til højrefløjen. Jyllands-Posten 15/11 1997:

  “Det startede på et debatmøde om medier i Odense, og tog for alvor fart efter en paneldiskussion om Danmarks Radios idegrundlag i Århus i søndags. I Odense kom DR-generaldirektøren Christian Nissen med følgende udsagn, som illustrerer hans udgangspunkt: “Hvis Danmarks Radio skal tage sit idegrundlag alvorligt, så bør vi bevidst i den samlede sendeflade forsøge at dæmme op over for den højrebølge i indvandrerspørgsmålet, der strømmer igennem landet.”… Selv om Nissen i dag siger, at han fortryder brugen af ordet “højrebølge”, så står han ved den udtalelse, som har været med til at rejse kritik af generaldirektøren.”

  Det er 20 år siden. Husker I, hvordan Plummer gik med Ungdomshus t-shirt?

  https://hodja.files.wordpress.com/2010/10/plummergoej.jpg

  Kommentar by Hodja — 27. februar 2017 @ 21:49

 33. Jeg har et gæt på, hvad der vil ske. Koran-afbrændingen vil blive dømt som overtrædelse af blasfemi-paragraffen. Begrundelse vil blive givet i dommen og svare til anklageskriftet. Det vil blive idømt bødestraf, nogle få tusind kroner. Den virkelige begrundelse for dommen vil ikke blive skrevet ned. Den kommer her: Frifindelse vil medføre mulighed for to stærkt uønskede, men meget sandsynlige scenarier: Muslimske optøjer og hævnmord på dommerne og deres familier. Det voldelige korps af retsbetjente, som i normalsituationen beskytter dommerne, mens retten sidder, har slet ikke kapacitet til udvidet beskyttelse fuldtids. Jeg kan ikke få øje på løsningen. Er vort retssystem definitivt tabt? Man kunne måske håbe på, at anklagemyndigheden ville undlade at rejse tiltale i sager, hvor muslimer er indblandet og politikerne ville fjerne juridiske gratisydelser til muslimer og indføre egenbetaling til advokatbistand, ligesom vi danskere plejer van. Det er nok et sidespor at påpege, at vi danskere måske har svigtet dommerne, ved at finde os i alt uden at gå til optøjer, trusler og voldsanvendelse. Noget sådant ville jo imødegå kæntringen af systemet, men ville ikke sikre retssystemets kvalitet. Hvis nogen har et godt forslag, så kom med det.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 27. februar 2017 @ 21:52

 34. Bravo Tommy Jørgart.

  Jeg tror, at du er inde på det helt rigtige. Det er bare ikke i orden, at en public service TV kanal har en chef, der har gammelkommunistiske beton tilbøjeligheder.

  Er der ikke nogen EU-skvadderhoveder, der er ude med riven efter “fake news” ? Her er der da et oplagt eksempel.

  Kommentar by Janette Lund — 28. februar 2017 @ 00:11

 35. Hvad laver vores ven: Koranafbrænderen Pastor Jones.?
  Obama’s mundkurv er der vidst ikke mere.

  Kommentar by Sindsro — 28. februar 2017 @ 00:46

 36. @ 22

  Det ville være meget nemmere, at lade lortet gå konkurs bag en betalingsmur.

  @ 31

  Løsningen er at fjerne “blasfemiparagraffen”. Multikulturalisterne og muslimerne vil så sandsynligvis bare forsøge at bedrive deres repression ved hjælp af andre paragraffer i Straffeloven (jeg forestiller mig anklager om racisme, “forbrydelse mod den offentlige orden” og den slags). Men så er de i det mindste presset til at spille med nogenlunde åbne kort.

  Jeg har i øvrigt en mild forventning om manden bliver frikendt. I alle andre henseender er det jo på grænsen til det umulige, at blive dømt for blasfemi i Danmark. Så det er en rimelig tung præcedens der skal flyttes og et ret voldsomt ryk ift. ytringsfriheden, hvis han skal kendes skyldig i den sag.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 28. februar 2017 @ 00:47

 37. Det er ikke for sjov, jeg kalder lortet for DhimmiRadioen.

  Kommentar by Nielsen — 28. februar 2017 @ 01:35

 38. Dansk – Skatteyder – Frustreret kommentar 36

  Ja, men folk som jeg, og vi kunne være nogle stykker. Selv om det kan lyde urealistisk, for nogle.
  Vil ikke, når vi ser tv, lade som om vi ikke gør det. Vi vil hellere betale for vort forbrug end søge at være gratister, når noget sådan ikke passer. For den type kunne Internet2 være en mulighed nogle af typen ville benytte sig af. At kræve medfinansiering når intet kan forbruges af de licens-tildeltes udsendelser, er for grotesk, selv for de fleste børn…

  Kommentar by Peter Buch — 28. februar 2017 @ 02:08

 39. Hvis een mand brænder koranen af, bliver han tiltalt for blasfemi.

  Hvad ville der ske hvis 50 eller 500 brænder koranen af kollektivt? Der ville pludselig være så mange “blasfemister” at politiets begrænsede resourcer ikke kan følge med….

  Kommentar by redneck — 28. februar 2017 @ 07:31

 40. Truende, voldelige, udemokratiske islamister har vestlige MSM (og politikere) i sine hule, klamme hænder. Det gør alternative medier nødvendige.

  Kommentar by Liva — 28. februar 2017 @ 09:24

 41. Manden der brændte en koran af, har gjort en god gerning. Støt ham hvis han får en bøde. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. februar 2017 @ 09:46

 42. Det ser ud som om at det kun er omslaget, han brænder.
  Siderne, selve indholdet, ser ud til at mangle?

  Kommentar by Steffen Richter Nielsen — 28. februar 2017 @ 10:45

 43. -> 42. Steffen Richter Nielsen.
  Det er tung kost for selv et bål. Se blot hvorledes de giftige svovlrige gule flammer slikker op.
  Ligesom affaldsbrænde skal det tages i små portioner – for ikke at genere naboerne.
  En total live-happening ville være i biografslængde, og ville forurene hele nabolaget.

  Kommentar by Birger Jensen — 28. februar 2017 @ 13:23

 44. Er det virkelig rigtigt, at hun hedder Dum? Det er næsten for ironisk.

  Kommentar by Bastardo — 28. februar 2017 @ 17:42

 45. @ 38, Peter Buch

  Spøg til side, er sådan en løsning måske nok teknisk mulig. Men den er praktisk umulig.
  Medielicensen er jo ikke baseret på selve adgangen til internettet. Den er baseret på muligheden for adgang til det. Dvs. hvis “Internet2” skal give mening ift. den nuværende lovgivning, skal det ikke alene være inkompatibel med det nuværende internet og fysisk afskåret fra dette, det skal kun kunne tilgås ved hjælp af teknologi, der er fysisk og virtuelt inkompatibelt med det nuværende internet. Du skal altså etablere en række helt nye og globale computernetværk, udvikle og udbrede ny teknologi til at tilgå dette og i øvrigt fylde (inter)netværket op med tilpas interessant indhold til at gøre det til et attraktivt alternativ. Det kan simpelthen ikke lade sig gøre og i hvert fald ikke, hvis målsætningen er at slippe for medielicensen.
  Derudover ville der næppe gå mange minutter, før EU og andre statslige såvel som overstatslige organisationer i vesten har forbudt det og fået lukket det ned. Du plæderer jo dybest set for et “air gapped” “deep web”, placeret uden for statsmediernes og andre statslige interessenters rækkevidde. Sådan noget ryger man hurtigt på diverse overvågningslister bare for at tale åbent om :-)

  Så… læg dr.dk bag en betalingsmur og lad naturen gå sin gang. Det er den praktisk og teoretisk mest realistiske løsning.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 28. februar 2017 @ 19:28

 46. Dansk – Skatteyder – Frustreret

  Du har ret.
  http://denstoredanske.dk/Samfund,_jura_og_politik/Massemedier/Tv_generelt/licens
  Mere specifikt er licens den brugerafgift for elektroniske medier, som en husstand betaler for modtagelse af radio- eller tv-programmer. Denne licens har financieret Danmarks Radio siden 1925.

  Radiolicensen er fortsat bundet til radioapparatet, mens tv-licensen i 2007 blev erstattet af en medielicens, som ud over tv-apparatet er knyttet til andre medier såsom computer og mobiltelefon, der kan modtage tv-programmer.

  At det har kunne opnå politisk flertal er svært for mig at forstå.

  Men derfor er det stadig, i det mindste teoretisk på udviklingsplaner, muligt, og spændende og jeg ved ikke hvad, at lave et andet system. Der ikke på nogen måde skulle kunne beskattes af andre.

  Siden jeg først i 1990erne søgte asyl på den amerikanske ambassade, har jeg nok været på listerne…

  Kommentar by Peter Buch — 28. februar 2017 @ 21:47

 47. har kunnet…

  Kommentar by Peter Buch — 28. februar 2017 @ 21:48

 48. Det er et degeneret samfund, som straffer mennesker, der afbrænder en bog, som direkte opfordrer til drab på alle de, som ikke følger selvsamme bog! Hvor langt ud kan et samfund komme, før det går i opløsning?

  De, som vil straffe sådanne retfærdige handlinger, de kommer med garanti til at angre deres leflen for islam en skønne dag, for de bærer ved til bålet, hvorpå skal brændes vantro. Den slags lovgivning fremmer blot islamiseringen af vort land.

  Kommentar by Kuffar — 1. marts 2017 @ 12:13

 49. @ 39 har tænkt det samme….

  Kommentar by Kuffar — 1. marts 2017 @ 12:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper