1. marts 2017

Mellemfolkeligt Samvirke-ansat vil stoppe udvisninger: ” Vi har tænkt os at… yde passiv modstand”

Under parolen ‘Stop masseudvisningerne til Afghanistan!’ demonstrerede ‘Welcome to Denmark’-netværket tirsdag eftermiddag i Kastrup Lufthavn. Talsmand for aktionen var Søren Warburg, der (med næsering) fik taletid direkte på TV2 News, hvor han blandt andet forklarede, at det ikke var i orden at udvise afviste asylansøgere fra Afghanistan. I det private er han fuldtidsaktivist i Mellemfolkeligt Samvirke med den flotte titel ‘Innovative Partnership Coordinator’. Fra Ekstra Bladet – Organisation vil blokere lufthavn: Kæmper mod udvisning af 10 afghanere.

“En gruppe borgere har tirsdag sat sig for at forhindre mindst 10 afghanere i at blive fløjet ud af Danmark og hjem til deres hjemland. Det fremgår af en pressemeddelelse, som netværket Welcome to Denmark står bag. …

Til Ekstra Bladet fortæller talsperson for netværket Søren Warburg, at der er holdt informationsmøder i København både søndag og mandag, hvor deltagerne blandt andet er blevet forberedt på, at politiet risikerer at blive tilkaldt.

– Det er blevet fortalt, at vi ikke har tænkt os at følge politiets anvisninger. Vi har tænkt os at blive siddende og yde passiv modstand, siger Søren Warburg til Ekstra Bladet.

Men er I overhovedet sikre på, at afghanerne skal igennem en indgang i lufthavnen? Mon ikke de køres direkte ud på flyvepladsen i en bus?

– Vi har kigget på de forskellige indgange. Vi kan formentlig forhindre dem i overhovedet at komme ind til lufthavnen, forklarer Søren Warburg.

(Søren Warburg & ‘Welcome to Denmark’ i Kastrup Lufthavn, 28. februar 2017; Foto: Collage)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/81281/trackback

27 Comments »

 1. Søren Warburg er åbenbart medlem af foreningen “Hjerneblæste røvh….r”

  Han Trænge meget til et par øretæver, dem man kan købe hos bageren.
  (Oh kærlighed).

  Kommentar by Sindsro — 1. marts 2017 @ 14:40

 2. Mellemfolkeligt Samvirkes indtægter var i 2010 239 mill. 76% kom fra forskellige offentlige bevillinger.

  https://www.ms.dk/sites/default/files/filarkiv/dokumenter/forening/2011/aarsregnskab-2010.pdf

  Hr. Næsering er altså ansat i en fortrinsvis offentlig finansieret upolitisk organisation. Bemærk: Upolitisk.
  Det passer ikke ret godt med hans landsskadelige opførsel når han prøver at hindre myndighederne i at udføre deres lovlige arbejde.
  En bortvisning må være mindstestraffen.

  Kommentar by Erik — 1. marts 2017 @ 14:57

 3. Så vi er alle med til at betale Sørens løn, det vil jeg gerne frabede mig!
  Bortset fra det er han jo naiv som de her typer plejer at være. Hvis myndighederne har planlagt udvisningen ordentligt kommer de jo ikke ind i lufthavnen via de normale indgange,
  Roskilde lufthavn dækker et arealmæssigt meget stort område og har adskillige porte man kan benytte. At forhindre dem i at komme ind i lufthavnen er et latterligt forehavende, men så laver han og de andre da ikke andre ulykker så længe.
  Jeg har via mit forrige job været med til at flyve adskillige afviste asylanter ud af Sverige (ja, det sker faktisk!)
  Politiopbudet massivt, 20 betjente til 14 afviste Kosovo albanere…dertil en læge og en sygeplejerske til at give beroligende sprøjter til en der ikke ville makke ret.
  Hele operationen har kostet i omegnen af 1 mill kr, men så sparer man da de fremtidige udgifter…

  Kommentar by Fighting falcon — 1. marts 2017 @ 15:37

 4. Jeg brækker mig over personer som Søren Warburg.En go’ omgang knippelsuppe krydret med peberspray, så skal ‘aktivisterne’ nok makke ret.

  Kommentar by Svinehunden — 1. marts 2017 @ 15:49

 5. Hvorfor er de ikke oparbejde?

  Kommentar by Jette — 1. marts 2017 @ 15:56

 6. 5 Du ved da godt at den slags stymper ikke gider arbejde.

  Kommentar by Sindsro — 1. marts 2017 @ 16:52

 7. No borders, No Nations, Stop deportations råbte de. I det mindste lægger ekstremisterne ikke skjul på hvad de vil- nedbryde fundamentet for vort demokrati og samfundsfælleskab.

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 1. marts 2017 @ 17:07

 8. Står der “idiot” på hans røde shirt, eller står der “jeg er på off.forsørgelse, giv mig et arbejde”.

  Kommentar by Jette — 1. marts 2017 @ 17:21

 9. MS er en rotterede:

  Politisk rådgiver hos Mellemfolkeligt Samvirke Poya Pakzad har på Facebook udtrykt støtte til den adskillige gange voldsdømte venstreekstremist Erik Storruds anbefaling af vold og hærværk mod fredelig og lovlig demokratisk virksomhed. I dette tilfælde hærværk mod fotograf Eyvind Dekaas bil.

  DR P1 var iøvrigt til demo i anledning af 10-året for Ungdomshusets lukning. Først Karpantschoff, derefter mødte sjovnalisten ‘tilfældigt’ Storrud og holdt mikrofon for ham.

  Skriv til dine Folketingsmedlemmer og kræv, at de tager bevillingerne fra MS.

  Kommentar by Hodja — 1. marts 2017 @ 17:48

 10. Beskriver sig selv som en “Rosa Luxembourg”-elsker, er manden en terrorist?

  Kommentar by de Hemmer — 1. marts 2017 @ 18:37

 11. Først stod tosserne og larmede i Roskilde – så fik politiet dem til, at tro der skulle flyves fra Kastrup – men flyet lettede fra Beldringe lufthavn ved Odense:

  “Ifølge flighttrackere på nettet er et Boeing 737 med flynummer TVS4376 fra et tjekkisk charter-selskab lettet lidt før klokken 17.30 fra lufthavnen i Odense med mellemlanding i Larnaca på Cypern. Herefter er flyet fortsat mod Kabul.”

  Flot arbejde af politiet :-)

  http://politiken.dk/indland/art5852654/%C2%BBDer-mangler-element%C3%A6r-v%C3%A6rdighed-over-det-her.-De-p%C3%A5r%C3%B8rende-f%C3%A5r-ikke-mulighed-for-at-komme-og-sige-farvel%C2%AB

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 1. marts 2017 @ 18:42

 12. Har Søren Warburg selv tænkt sig at betale for de åbne grænser? Har han selv tænkt sig at huse dem, der krydser mange grænser – fra de varme lande?

  Kommentar by Liva — 1. marts 2017 @ 19:48

 13. Når det nu ikke kan være anderledes, så lad dem bo hos Søren (og kun hos Søren), lad Søren (og kun Søren) betale for dem – indtil de ikke længere er på ‘flugt’, eller den danske velfærdsstat bryder sammen..
  Jeg har en idé om hvad kommer først.

  Kommentar by Lundahl — 1. marts 2017 @ 20:04

 14. Bliver MS´s medarbejdere trukket i løn eller bliver de betalt for deres demo?

  Kommentar by Santor — 1. marts 2017 @ 20:05

 15. Søren (((Warburg))).

  Kommentar by AnonymousCoward — 1. marts 2017 @ 20:45

 16. Send Hr Wartburg til Afghanistan i stedet, uden returbillet

  Kommentar by Træt — 1. marts 2017 @ 20:55

 17. Det er ikke helt fair at drage Mellemfolkelig Samvirke til ansvar med mindre han altså handler som deres repræsentant eller udtaler sig på deres vegne.

  Ideen med Mellemfolkeligt Samvirke var noget med at vi i vores land var i dialog med folk i andre lande og kunne lære om deres kultur og samfund. Det synes jeg er fint, men MS skal selvfølgelig ikke agere flygtningehjælp og lignende.

  Kommentar by zatopek — 1. marts 2017 @ 21:45

 18. Så simpelt er det ikke, zatopek. Havde han været ansat i et privat firma, kunne ingen have løftet en finger, men her er der tale om et delvist skatteyderbetalt foretagende, og her kan man ikke tillade sig at ansætte folk, der åbenlyst proklamerer, at de ikke vil følge landets love. Det er os, der betaler deres løn, og vi har ikke anden valgmulighed.

  Kommentar by Arne Torp — 1. marts 2017 @ 22:01

 19. “This project is funded by the European Union.”

  MF støtter også en festival, hvor jeg vil tro ‘Den Hvide Mand’ bliver nævnt..

  Ny feministisk festival bekæmper patriarkatet med musik og debat http://politiken.dk/ibyen/art5847460/Ny-feministisk-festival-bek%C3%A6mper-patriarkatet-med-musik-og-debat

  “Mellemfolkeligt Samvirke byder velkommen til fire dage med feminisme, frihed og fest!”
  “DEBATE (in English): Decolonization and Feminism w.”
  “DEBAT: Hvor er manden i feminismen?”
  “WORKSHOP – Herskerteknink og ulighed” https://www.facebook.com/events/1429717200668558/ https://www.facebook.com/msactionaid/

  Kommentar by anno — 1. marts 2017 @ 22:30

 20. Så længe man holder sig inden for lovens rammer og evt. kontraktlige forpligtelser, må folk selvfølgelig disponere frit over deres fritid. Men jeg synes efterhånden der er så meget overlap og tvivlsom adfærd, at man simpelthen bliver nødt til at kigge nærmere på det.
  Kan Mellemfolkeligt Samvirke garantere, at Warburg hverken har brugt arbejdstid eller organisationens ressourcer (IT-udstyr etc.) på “Welcome to Denmark”? Kan de nyhedsmedier, der modtager mediestøtte, garantere, at deres journalister ikke sidder i arbejdstiden og laver politiserende opslag på de sociale medier?

  Man skal selvfølgelig passe på, at skoene ikke bliver for små. Men når en så stor del af mine skattekroner bliver kanaliseret videre til disse virksomheder/organisationer og når man stort set dagligt oplever adfærd fra de ansatte, der aldrig ville blive accepteret i andre virksomheder, synes jeg man bør gøre en større indsats for at holde tingene adskilt.
  Hvis en ansat i McDonald’s brugte virksomhedens computere til at sidde i arbejdstiden og markedsføre andre virksomheder eller NGO’er, ville vedkommende blive fyret på stedet. Men når man arbejder i mediebranchen eller andre fagområder, der i en eller anden grad er finansieret af offentlige midler, så er spillereglerne pludseligt nogle helt andre og grænserne er flydende som bare fanden.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 1. marts 2017 @ 22:47

 21. I Afghanistan får hver kvinde 5.22 barn. Gennemsnits IQ er 84.

  Klar de skal deponere et par børn her, når de nu ikke selv kan skabe et samfund

  Kommentar by BB — 1. marts 2017 @ 23:58

 22. Lad dem få de nye venlighuse i deres baghave. Så kan de selv betale for deres ophold

  Kommentar by P — 2. marts 2017 @ 07:12

 23. #19 Tror måske du skal se det i en sammenhæng når MF arrangerer den slags. Kvinder og piger behandles virkelig dårligt i de mindre udviklede lande, det er vel egentlig deres største samfundsproblem. At diskutere patriarki og feminisme er helt passende.

  Kommentar by zatopek — 2. marts 2017 @ 07:50

 24. Politiet skal gennemtvinge lov og orden med alle midler. Venstreorienterede aktivister skal ikke have lov til at udføre landsforræderisk virksomhed ved at blokere for hjemsendelsen af udviste udlændinge.

  Kommentar by Per — 2. marts 2017 @ 09:31

 25. Ser i link til Politiken i 11. Jørgen Nielsen, at “Bwalya Sørensen (vist på foto) fra organisationen Black Lives Matter Denmark var blandt aktivisterne, som var i Københavns Lufthavn”. Man kan se at hun er ‘black’, men Afghanere er jo ikke “sorte”? De hader de hvide vesterlændinge og især hvide kristne mænd i de vestlige lande. Dem vil de udrydde?

  Black Lives Matter er nogen af dem, som Det Demokratiske Parti i USA forsøgte at mobilisere til vold i gaderne mod Hvide Mænd, som de ser som den fjende, der skal nedkæmpes.

  Black Lives Matter er lige så racistiske som Ku Klux Klan, men de støttes politisk af venstrefløjen og medierne (og økonomisk af George Soros og The Clinton Foundation?), hvilket har kostet adskillige hvide mænd liv eller førlighed ofte politifolk eller hvad de eller kunne få fat på f.eks en hvid handicappet…

  “Mishandlingen, der ifølge politiet stod på i fem timer, blev sendt direkte via Facebook Live, og videoklippet har siden spredt sig på sociale medier i USA.
  De fire unge – to mænd og to kvinder – er alle sorte, mens offeret er en hvid, mentalt handicappet mand, skriver Washington Post.
  Fuck white people
  I forbindelse med mishandlingen blev offeret tvunget til at sige ‘Fuck white people’ og ‘Fuck Donald Trump’.”

  http://ekstrabladet.dk/112/video-ryster-usa-fire-sigtet-for-racevold-mod-handicappet/6480207

  “Members of the #FYF911 or #FukYoFlag and #BlackLivesMatter movements called for the lynching and hanging of white people and cops. They encouraged others on a radio show Tuesday night to “turn the tide” and kill white people and cops to send a message about the killing of black people in America.”
  http://www.breitbart.com/texas/2015/08/28/black-activists-called-for-lynching-and-hanging-of-white-people-and-cops/

  Kommentar by A-mad — 2. marts 2017 @ 15:23

 26. > zatopek — 2. marts 2017 @ 07:50

  Nej, du tager helt fejl. ‘Decolonization and Feminism w.’ er Radikal feminisme blandet med ‘kritisk hvidhedsforskning’ og andet godt.
  https://www.quora.com/What-is-decolonizing-feminism
  https://da.wikipedia.org/wiki/Berit_%C3%85s

  Om nogle år kan du ikke høre forskel på Mellemfolkeligt Samvirke og feks. black lives matter, new black panter og nation of islam. Sidstnævnte sender i øvrigt på kursus hos Scientology.. (01:50) https://www.youtube.com/watch?v=pVH997mKl_Q

  Kommentar by anno — 2. marts 2017 @ 16:37

 27. Det (lidt mere) rigtige link https://www.youtube.com/watch?v=f8Lql6UL-zE

  Kommentar by anno — 2. marts 2017 @ 16:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper