2. marts 2017

Venstreradikale amok på årsdag for Jagtvej 69-rydning: Politi beskudt med møtrikker, petanquekugler

Rydningen af Ungdomshuset på Jagtvej 69 var årets begivenhed i 2007, og lige den dag ville jeg gerne have været københavner. Når op imod 1000 venstreradikale på ti-årsdagen atter hærger, så må man håbe det får konkrete konsekvenser. Der er ingen grund til at skatteydere skal finansiere venstreekstrem mobilisering, og vil de absolut hade os, så må de gøre det gratis.

Talsmand for demonstrationen var Tau Guldmann Kristensen, der har adresse i AFA-kollektivet Bumzen, og optøjerne var selvfølgelig planlagt, selvom medierne fabler om at demonstrantionen endte voldeligt. BT dækker historien tæt – Politi angrebet med sten, møtrikker og petanquekugler – ‘længe siden, vi har oplevet noget lignende’.

“Efter kampe mellem demonstranter og kampklædte betjente i forbindelse med aftenens demonstration i København, der markerede tiåret for rydningen af det gamle ungdomshus, rykkede konflikten ud på Dortheavej i Københavns Nordvestkvarter, hvor det nye ungdomshus ligger. …

Under pressebriefingen kom det frem, at op til otte personer er anholdt i forbindelse med aftenens demonstration, der eskalerede på Nørrebrogade, hvor betjente blev ramt af kasteskyts. Og op til seks banker og butikker på Nørrebrogade har fået smadret ruder, fortalte politiet under pressebriefingen. … Betjente er blevet ramt med sten og kanonslag, og ved ungdomshuset på Dortheavej skulle de være blevet beskudt med slangebøsser, møtrikker og sågar petanquekugler.

Da optøjerne tog til, forsøgte politiet i to omfange at opløse demonstrationen – uden held.”

(Arkiv-foto: Jagtvej 69)

Oploadet Kl. 01:42 af Kim Møller — Direkte link56 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/81289/trackback

56 Comments »

 1. Forureneren bør selv betale, lød det engang. Konsekvens kunne være sjovt at praktisere i København. Indfang forbryderne, identificer dem og træk dem i de sociale ydelser. Børnepenge, SU, førtidspension og hvad de ellers får.

  Kommentar by Jakob — 2. marts 2017 @ 01:48

 2. Et par af mine billeder fra dengang

  http://www.uriasposten.net/archives/4323

  http://dansk-svensk.blogspot.dk/2007/03/natten-til-lrdag.html

  Kommentar by Snaphanen — 2. marts 2017 @ 02:01

 3. De møgunger fatter ikke en skid af historien
  https://www.youtube.com/watch?v=z8ihB1wzJGM

  Kommentar by Nielsen — 2. marts 2017 @ 02:59

 4. Mennesker af den art skal mødes som det de er, et militant oprør. De møder frem i flok, bevæbnet, voldsparate, voldudøvende, uniformeret, anonyme, samfundsomstyrtende. Der er dybest set kun et svar, og det er det ekstreme militære.

  Kommentar by River — 2. marts 2017 @ 03:00

 5. Hvor er det synd for disse kampvillige “idealister” at de er opvokset i så kedeligt et land, uden reel undertrykkelse… Lad dem dog “smadre” byen en gang imellem.. I illusionen om at de gør en forskel i verdenen og for verdenens undertrykte Hellerup “unge”…

  Kommentar by ny kommentator — 2. marts 2017 @ 03:47

 6. Absurd at man som skatteyder i København er tvunget til at betale for de sataners ophold i Folkets Hus og Ungdomshuset på Dortheavej.
  Vil politikerne gøre noget? Fjerne tilskuddene? Det sker med garanti ikke. Der bliver lidt bulder i pressen et par dage og så er det hverdag igen.
  Husk For Frihed demonstration på lørdag 12-15, start På Bjerget 14b,København NV.

  Kommentar by Jens — 2. marts 2017 @ 05:30

 7. Med nogen sindsro forudser jeg en dag, hvor droner bedre vil kunne se hvem der gør hvad, hvornår, også gennem røg og i tætte flokke. Vejbrede afspærringer med sluser i vil senere, med robotter kunne tage de fra dronerne identificerede, og pakke dem ind i vat, og stable dem før senere transport til tugthuset.
  Droners påsætning af dna-spray forskellig fra individ til individ sker allerede når demonstrationen erklæres opløst.

  Kommentar by Peter Buch — 2. marts 2017 @ 05:37

 8. Dna-sprayen er naturligvis ufarlig…
  Naturligvis.

  Kommentar by Peter Buch — 2. marts 2017 @ 05:42

 9. De samme er pædagoger og lærere, der skal undervise vore børn Idag. Længe leve RUC
  Byg et hus for hjemløse på grunden.

  Kommentar by P — 2. marts 2017 @ 07:09

 10. Dette totalitære mareridt vil – hvis det nogensinde bliver virkelighed – selvfølgelig primært bliver brugt mod højrefløjen og os nationalsindede. Husk på, hvem der kontrollerer statsapparatet.

  Kommentar by Odo — 2. marts 2017 @ 07:21

 11. Dette totalitære mareridt vil – hvis det nogensinde bliver virkelighed – selvfølgelig primært blive brugt mod højrefløjen og os nationalsindede. Husk på, hvem der kontrollerer statsapparatet.

  Kommentar by Odo — 2. marts 2017 @ 07:23

 12. sidder lige og ser lidt tv 2 newz,de vil hellere bruge tid på at fortælle om 2 “danske” piger der er rejst til syrien for at blive gennemkneppet af psykopatiske massemordere, end at gå lidt hårdt til de venstre extremister vi har herhjemme.

  Kommentar by notty — 2. marts 2017 @ 07:27

 13. Odo

  Mod folk der ikke laver hærværk, stenkast og al det…

  Kommentar by Peter Buch — 2. marts 2017 @ 07:44

 14. @Peter Buch
  Ja det vil de,politiet vil jo ikke engang beskytte ,for frihed ordenligt mod venztreextremisterne når de er på gaden med en stille og fredelig demo.

  Kommentar by notty — 2. marts 2017 @ 07:49

 15. Har de ikke et ungdoms hus nu?! Forkælede snotunger, det er kun i nord europa, at man kan smadre folks biler og så få en præmie for det.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidit — 2. marts 2017 @ 07:51

 16. Nielsen — 2. marts 2017 @ 02:59 Ja det er ærgerligt at man ikke kommer mere bag om tingene. Når man nu er på emnet nazi og hitler, læg mærke til den uendelige strøm af nye velproducerede dokumentarer om hans uden tvivl forfærdelige regime, men stort set intet om Stalin Lenin og Chekaerne, det er der en storpolitisk årsag til.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 2. marts 2017 @ 07:56

 17. Nu vil KBHs Kultur og fritidsborgmester finde ud af om det var en planlagt aktion igår, jeg håber at han er klar over at han skal igennem hele socialist møllen hos diverse souschefer på social rådgiver kontorer og internationale konsulent virksomheder for at finde oplysninger…. det bliver svært.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 2. marts 2017 @ 08:03

 18. newz kalder dem stadig væk for unge og demonstranter.

  Kommentar by notty — 2. marts 2017 @ 08:04

 19. Gennem årtier har københavnerne fundet sig i denne form for vold og hærværk, og skatteyderne har betalt for oprydningen samt løbende finansieret volds- og hærværkspersonernes tilholdssteder.

  Som Jens skriver: “Der bliver lidt bulder i pressen et par dage og så er det hverdag igen”.

  Om 10 år kan ovenstående genoptrykkes. Om 20 år er Danmark vel gået under. Den tids unge voldsmænd og -piger kommer til at lære arabisk på den hårde måde.

  Kommentar by Crass Børsting — 2. marts 2017 @ 08:23

 20. Nu klokken 0823 er der kun en enkelt notits langt nede på TV2′ nyheder vedr. urolighederne på Nørrebro, så det er nok kun “drengestreger”.

  Kommentar by Rodina — 2. marts 2017 @ 08:25

 21. Det er nu ret sørgeligt, at et samfund har en så stor flok personer, her tilsyneladende flest danske unge, der kan klumpe sig sammen i et hus stillet gratis til rådighed, samt “løn” betalt af samfundet, uden at skulle gøre noget til gengæld.
  Jeg ved godt at det igen er for enkelt at give samfundet skylden. Men der er altså noget galt, et eller andet sted, når alt dette er muligt, og har været det igennem et par årtier.
  Der må sidde nogle rundhåndede og blinde kommunale og statslige slyngler i det offentlige, som tillader og financierer og holder hånden over disse “ungdomssamlingssteder” og dets indvånere.

  Justitsministeren udtaler ifølge rødbrune DR: “De er snotforkælede, og de tror, de kan opføre sig, som de vil.”
  De sædvanlige politiske floskler. Det er, som alt andet der kommer fra den kant, kun tom snak. For “de unge” blive jo “snotforkælede og kan opføre sig som de gør”, netop på grund af de vattede og helt uduelige og destruktive politikere Danmark er belemret med.
  Og ja, jeg ved godt at det er os alle sammen der har valgt den nuværende politiske sørgelige elendighed, men så må man opfordre vælgerforeningerne til fremover at pille de største politiske tåber og løgnere fra, før næste valg.

  Nørrebro er efterhånden blevet muslimsk, og vil nok fortsat være det i al evig fremtid, så man kunne håbe at muslimerne en dag får nok af disse bøllers optøjer, og smider dem ud på en mere bastant måde end politiet gjorde.
  Alle de samlede omkostninger ved denne demonstration burde gøres op, og ligeligt fordeles blandt ungdomshusets “beboere”, men selv det sker næppe.
  Det arbejdende folk betaler – igen! – Og politikerne “vasker selvfølgelig hænder”.

  Kommentar by Birger Jensen — 2. marts 2017 @ 08:26

 22. @6 – bare rolig vi provinsboer spytter også i kassen i form af udligningsordninger. Min egen kommune lægger f. eks 58millioner om året til København så I kan fortsætte socialiseringen… det er nemlig ok at være fattig kommune i “udkantsdanmark”

  http://ugeavisen.dk/kolding/Udlignings-aendring-kunne-give-Kolding-58-millioner-kroner-ekstra-om-aaret/artikel/72906

  Kommentar by redneck — 2. marts 2017 @ 08:49

 23. Jeg ville ikke blive overrasket hvis deres støtte fortsætter. Vores egen udgave af ‘the deep state’ har betydeligt sympati for deres ekstreme marxisme.

  Kommentar by Moran ya Simba — 2. marts 2017 @ 08:56

 24. ->19. redneck.
  Ja, men I får jo nogle af pengene igen, så I kan bygge
  endnu flere flygtningeboliger.:-)

  Kommentar by Birger Jensen — 2. marts 2017 @ 08:57

 25. Og hvor mange af disse voldelige venstreorienterede rotter vil vi så se blive låst inde i et fængsel?

  Kommentar by Per — 2. marts 2017 @ 09:20

 26. @24 – ja er vi ikke heldige, vi får selv lov at betale rebet vi skal hænges i

  Kommentar by redneck — 2. marts 2017 @ 09:55

 27. Hvad er reaktionen fra statsminister Lars Løkke Rasmussen på venstreekstremisternes vold? Vil han indføre hårdere straffe eller give flere midler til politiet?
  Nej, han udtaler, at voldsmændene skal “opføre sig ordentligt”.

  https://ksdha.wordpress.com/2017/03/01/latterlige-loekke-til-voldelige-venstreekstremister-opfoer-jer-ordentligt/

  Kommentar by KSD — 2. marts 2017 @ 09:55

 28. #13 Ja, også mod almindelige demonstranter, hvis de har de “forkerte” holdninger. Staten er ikke på vores side.

  Kommentar by Odo — 2. marts 2017 @ 09:56

 29. I bund og grund er nattens begivenheder blot en understregning af Politiets magtesløshed – eller viljeløshed til at udføre deres opgave.

  Nok er politiet ikke de skarpeste hjerner, men burde der ikke ringe en klokke når der anmeldes en demonstration i anledning af 10-års dagen for rydningen af “ungdomshuset”? Så KUNNE man jo kalde nogle af citronmånerne hjem fra fotovognene og støve vandkanonerne af?

  Tænk hvis en højreorienteret gruppering havde anmeldt en fejring af 18’s fødselsdag?

  Kommentar by redneck — 2. marts 2017 @ 09:58

 30. @per
  Sikkert 0,og lod i mærke til da de fik lov til at forlade huset og skulle registreres,tog politiet kun billede af deres ansigt og papir,men de kiggede ikke i deres rygsække,må sige at det undrede mig en del.

  Kommentar by notty — 2. marts 2017 @ 09:59

 31. Ungdomshuset skulle vel rettere hedde Kontanthjælphuset. Men det er blot en detalje. Men værre er dog for vort samfunds eksistens, at vor finansminister, Venstres formand og en mulig statsminister står frem i dagens JV og omfavner globaliseringen, fremhæver østarbejderne som et aktiv for Danmark, roser EU og forsvarer muslimers ret til at bære tørklæde.
  Venstre er åbenbart klar til at tage over, hvor de de Radigale skred i svinget.

  Kommentar by Menig 442 — 2. marts 2017 @ 10:03

 32. 1. Jakob
  Det hjælper absolut ikke at trække i sociale ydelser. Så stjæler de bare.
  Kag-strygning er meget bedre, og det skal foregå i fængslet.
  Det var dog bedre at bygge en Kag på byens torv, og så give dem af del 9 hale kat.
  Det har en mere afskrækkende virkning, da evt. tilløbere vil se hvad der kunne ske.
  Godt nok er der Middelalderen der tales om, men det vil hjælpe.
  Jeg vil godt være bøddel i dette tilfælde, og det gratis.

  Kommentar by Sindsro — 2. marts 2017 @ 10:06

 33. Jeg har ladet mig fortælle, at TV2 News gik kritisk til politiets talsmand med noget ala: ‘Kunne I ikke bare lade dem være i fred?’

  Nogen her der så sekvensen, og har et cirka tidspunkt. /KM

  Kommentar by Kim Møller — 2. marts 2017 @ 10:19

 34. >33
  Ved pressemødet i aftes, tror det var 20.30 spurgte en (lød som tv2 retsreporter) om det ikke var fordi politiet var gået for tæt på. Hørte det kun med et halvt øre da jeg var på vej ud med hunden.

  Kommentar by Erik — 2. marts 2017 @ 10:41

 35. Jeg har desværre ikke optaget det,men det blev da nævnt flere gange i går,især når sjovnalisterne ping pongede med hinanden

  Kommentar by notty — 2. marts 2017 @ 10:44

 36. Kommentar by Kim Møller — 2. marts 2017 @ 10:19

  Ja jeg så og hørte det spørgsmål…det var allerførst i starten af briefingen med spørgsmål – eller også var det i et andet interview ude ved ungdomshuset og her det første spørgsmål til en overcitronmåne. Det tror jeg faktisk det var – citronmånen var en ordentligt brød – nårh nej kage – stor og fed – han så også noget forarget ud over det spørgsmål og gav et surt men spidst svar til den socialistiske enhedsliste “journalist”.

  Kommentar by Black Watch — 2. marts 2017 @ 11:01

 37. Kommentar by Kim Møller — 2. marts 2017 @ 10:19

  Han hed Peter Møller og var noget chefcitronmåne.

  Kommentar by Black Watch — 2. marts 2017 @ 11:03

 38. Her er noget af pressemødet efter 1.20
  Tror ikke det er med. Jeg sidder på mobilen og det er lidt uoverskueligt at finde.

  https://www.youtube.com/watch?v=WsXB-tAjmKE&feature=youtu.be

  Kommentar by Erik — 2. marts 2017 @ 11:19

 39. https://www.youtube.com/watch?v=WsXB-tAjmKE&feature=youtu.be

  1.06.00 Det interview?

  Kommentar by Kim Møller — 2. marts 2017 @ 11:22

 40. ja med de to “måner” er fra pressemødet tidligere på aftenen. min siger ca 1:20

  Kommentar by Erik — 2. marts 2017 @ 11:33

 41. Hvor mindeværdigt. Hvor mindeværdigt :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 2. marts 2017 @ 11:36

 42. Der er vel bare tale om, at de imbecile gammelkommunister fra Enhedslisten afholdte deres årlige firmafest med nogle “drengestreger” og lidt forsinkede “nytårsløjer”?

  Jeg håber også, at alle Gøglerpartiets kernevælgere og alle speltkællingerne i Shariazonen har fået smadret deres Christianiacykler og økologiske byhaver!

  Kommentar by Revisoren — 2. marts 2017 @ 12:42

 43. > 33 + 36 Jeg tror citronmånens svar er her men man hører ikke spørgsmålet.
  http://ekstrabladet.dk/112/article6554989.ece

  Kommentar by Erik — 2. marts 2017 @ 14:00

 44. De skulle have nogle flade øretæver! Simon Bünger og Rasmus Preston skulle have nogle kraftige kæbeslag.

  Kommentar by Nielsen — 2. marts 2017 @ 14:13

 45. >16 Tidligerehjernevasketsocialistidiot
  Intet sker tilfældigt.

  Kommentar by Nielsen — 2. marts 2017 @ 14:16

 46. Kim møller:
  Ved pressemødet foran politigården i aftes blev den ene ledende politimand ganske rigtigt spurgt om “politiet ikke bare kunne have ladet demonstranterne være”. Jeg frygtede i det øjeblik at han ville give “journalisten” ret, men han svarede heldigbos relativt skarpt.
  Kan desværre ikke huske det præcise tidspunkt men det var på tv2news

  Kommentar by Jens — 2. marts 2017 @ 14:26

 47. Heldigvis skulle der have stået. Sådan er det når der skrives fra mobil.

  Kommentar by Jens — 2. marts 2017 @ 14:27

 48. Sakset fra FB:

  “Man inddæmmer dem indtil, pusten er gået af dem. Så giver man dem en kost og en spand vand og siger, at de skal rydde pænt op efter sig. Det vil de så ikke, men efter en 5-6 timer i den kolde natteregn skal de nok finde ud af, at de alligevel hellere vil hjem til deres forældre i Hellerup. Det kan de så ikke komme, før de har ryddet op.

  Samme taktik anvendes hvergang, indtil de har lært det. Ikke een eneste retskaffen borger i dette land vil kritisere politiet for noget. Tværtimod.”

  Jeg ser pointen. Ved at gå hårdt til dem, som de fleste siger, bekræfter man dem kun yderligere i deres egen selvforståelse som tapre krigere for fred og retfærdighed imod et hadefuldt system. Det vil for dem være selvforstærkende. Nej, tag fløjlshandskerne på og få dem til at rydde op efter sig selv. Det vil i den grad være ydmygende og dræbende kedsommeligt. Hver gang.

  Kommentar by Arne Torp — 2. marts 2017 @ 15:58

 49. Tv avisen på DR d. 1.3.2017 kl. 18.30:
  Jeg kan desværre ikke linke til den (håber andre kan???) men det var, rent ud sagt, til at brække sig over, hvordan studieværten Tine Gøtzsche, med slet skjult fryd, kunne berette og sende live omkring de venstreorienterede optøjer på Nørrebro.
  Helt galt gik det da for hende, få minutter efter start, hvor hun nærmest brød sammen i jubel-latter, under præsentationen til aftenens sportskommentator, som hun, i sin medløbende venstreorienterede glædesrus, helt havde glemt navnet på!
  Jeg kan kun igen sige:
  FØJ for en stab, af “journalister” (inkl. dem i marken), der, på folkets tvangsbetaling, skrald griner os direkte op i ansigtet, live, på DR’s “bedste sende tid” !!!!

  Kommentar by Carstens — 2. marts 2017 @ 16:08

 50. @ 39 haha! God ide, Sindsro, og jeg er helt enig! En smule hjul og stejle ville også være i orden. Jeg ville ønske, at politiet havde givet dem lammetæv i aftes (sad og heppede, da der nogle gange var tegn på lidt klaps), men politikerne binder jo politiet på hænder og fødder, for når man sætter numre på betjente og således nærmest opfordrer bærmen til at anlægge sag mod staten, hvis de får et lille niv i de tynde kanylerede arme, så er det jo ikke fedt for politiet. Numrene skal af!

  Kommentar by Kuffar — 2. marts 2017 @ 16:35

 51. retttelse til @ 50 – mente @ 32

  Kommentar by Kuffar — 2. marts 2017 @ 16:36

 52. Rødnazisterne er systemets lejsoldater længer er den ikke. Systemet er politikerne og pressen og justitsvæsenet. Danske Folkeparti leger med. I alle de årtier hvor det her har stået på har det været den samme historie. Aldrig har Dansk Folkeparti brugt energi på at forsvare ofrene for venstrefløjsvolden, medmindre det rammer en af deres egne officerer.

  Det er systematisk fascistisk vold mod oppositionelle udført af nyttige idioter med systemets totale velsignelse. I titusindvis af anholdelser er bevidst undgået for fra denne voldelige base rekrutteres den næste generation politikere.

  De kulturradikale venstreorienterede voldsmænd er blot nyttige idioter, som systemet på snedig vis lader få afløb for deres AHDH eller deres forkærlighed for vold.

  At de ikke fatter at de blot arbejder for Soros og at Soros = Rothschild og Co. + Jesuitter + Pavetro + Frimurere og lidt flere sleske sekter

  Disse venstreorienterede tager den nemme udvej, lige som nogle i vore egne rækker som stadigvæk ikke har fået øje på det overordnede perspektiv. Det er også meget nemmere med lidt skyklapper på: dumme Nazier, og dumme Muslammer, end at begynde at gennemskue problemets baggrund og egentlige årsager. Vi skal selvfølgelig handle på begge fronter, den direkte trussel fra de indtrængende fremmede forsvinder ikke fordi vi kan udpege de rigtige skyldige. Men det ville være godt at politikken kører synkront på både det overordnede globale og det lokale område. Og det er afhængigt af at vi forstår realiter, også når det gør ondt. Vi må absolut hæve den indfødte befolknings vidensniveau og dannelse.

  Kommentar by Balder — 2. marts 2017 @ 17:36

 53. Hvad det handler om:

  Hvis vi nationale kunne være sikker på en lignende behandling fra systemlakajerne som de venstreradikale som regel for, så ville der hurtigt opstå mange konfrontationer, for vores fremmede plageånder er langt mere voldsparate end de røde kujoner med deres pressekort, og så ville politiet skulle beskytte os mod de vilde. Derfor kan demokratiet ikke tillades. Hvis blot vi formåede at demonstrere stort og effektivt nok i det rigtige område et par gange, ville meget være vundet + et par tusinde uønskede fremmede ville vinde en enkeltbillet til Sahara efter endt afsoning. Vi skal nok regne med et par døde, men vi skal alle dø alligevel, så det er måske ikke værre end så meget andet. Men hvis du stadig har den gamle tro, så ved du også at det er langt bedre at dø i kamp end på hospitalet af alderdom.

  Det skulle ikke undre mig om AFA batataljonerne snart bliver officielt del af politikorpset – lidt som Asmaa som vist er den lokale politimester i Voldensmose. Men de er måske mere effektive når man blot kan bruge dem som lejesoldater, og fralægge sig alt ansvar.

  Kommentar by Balder — 2. marts 2017 @ 17:55

 54. Balder:
  i de to sidste kommenterer her, fra dig, kommer du langt mere konkret ind på handling og udfordring, end jeg tidligere har kunnet tyde dig!
  Især i de første afsnit.
  Du kommer med rigtig meget, men her viser du noget af vejen og det er nok netop de´t der skal til, både for forståelse og for reel opbakning.
  Jeg tror faktisk, at netop du kan aktivere en aktiv modpol til venstrefløjen, når du får det helt ned på logisk og ufilosofisk niveau, som vi herude kan forstå, forholde os til og forsvare, på alment borgerniveau.

  Kommentar by Carstens — 2. marts 2017 @ 21:26

 55. Ps.
  jeg mener, at menig borger savner konkrete forsvars-argumenter, over for venstrefløjens umulige kommunikations-/demokratiafvisende virkemidler.
  Det er skisme ikke nemt for et arbejdende forældrepar, f.eks. at skulle sætte sig ind i hele
  https://egohumanisterne.dk/egohumanisterne.html
  for dermed at kunne parere over for venstrefløjens/vandalernes fremfærd.
  Vi savner et langt mere enklet og direkte anvendeligt forsvar i dagligdagen, såvel som i debatter, når venstrefløjen trumler sig frem med deres afsporende kommunikations-strategi.

  Kommentar by Carstens — 2. marts 2017 @ 21:59

 56. http://gymnasieskolen.dk/kampen-om-uddannelsessystemet%E2%80%93-hvad-gik-galt-og-hvordan-retter-vi-op-p%C3%A5-miseren

  Kommentar by Peter Buch — 2. marts 2017 @ 22:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper