3. marts 2017

News problematiserer Dortheavej-ransagning: “Hvorfor var det så vigtigt for Jer at komme derind?”

Mediernes dækning af onsdagens jubilæumsoptøjer var lige efter bogen. P1 talte med René Karpantschof, og i Radioavisen kunne man blandt andet høre Erik Storrud, fortælle at politiet skabte konflikterne, og at ransagningen af Dortheavej var ‘en provokation’.

TV2 News sendte live fra gaden det meste af aftenen, men det blev også tid til studie-interviews. “Skal vi retsforfølge de her mennesker?”, spurgte Kim Bildsøe Lassen eksempelvis Lars Aslan Rasmussen, uden at tænke over videre over spørgsmålets absurditet.

Flere venstreradikale blev interviewet, herunder langskæggede Oskar Kristensen, talsmand Tau Guldmann Kristensen samt en ung fyr ved navn Rasmus Hjort. Sidstnævnte undsagde volden, men påpegede at Ungdomshuset også handlede om ‘politik-udvikling’, og tilføjede “… så “socialismen kunne komme bedre frem”. I et indslag på TV2.dk, forklarer han uddybende, at Ungdomshuset manifesterer “et alternativ – at socialismen ikke døde med murens fald”. Kommunalt finansieret kommunisme. Tak, men nej tak.

(Oskar Kristensen og Rasmus Hjort, Ungdomshus-demonstranter)

Værst var TV2 News’ Bjarke Kamstrup, der kort før midnat interviewede vicepolitikommissær ved Ungdomshuset på Dortheavej. Det er åbenbart yderst problematisk at håndhæve gældende lovgivning.

Bjarke Kamstrup, TV2 News: … I har været igang med en ransagning derinde.

Henrik Møller Jakobsen, Københavns Politi: Der var nogle kasteskyts og forskellige ting. Og ude på gaden kunne vi se at der var nogle pentanque-kugler, og det er det vi har villet efterforske på – om der er flere derinde, om der er flere petanque-kugler derinde, om der er mere kasteskyts. Om der er nogle ting der er tilvirket til at lave modstand mod politiet. … der er skudt med slangebøsser med møtrikker. Det er jo farligt, og det er derfor vi er nødt til at efterforske det grundigt, og finde ud af, hvor det har været. Er der mere af det, og er der andet tilvirket. Det er derfor vi er nødt til at være grundige. …

Bjarke Kamstrup: Det virker som om, når man taler med de unge inde i Ungdomshuset, at det ikke var det de gerne vil have. Hvorfor er det så vigtigt. Hvis det kunne have løst denne her konflikt på en hurtigere måde – I kunne have været taget hjem for et par timer siden, siger de inde i huset, hvis I ikke ville derind. Hvorfor var det så vigtigt for Jer at komme derind?

Henrik Møller Jakobsen, Københavns Politi: Det er jo politiets opgave at efterforske kriminalitet, og der er begået alvorligt kriminalitet. En stor styrke, som man også kan se på vejen af ting der er kastet ned, det skal vi selvfølgelig efterforske, det er vi ansat til, og det gør vi.

Bjarke Kamstrup: Men kunne man ikke have løst det på det sådan, jeg ved også fra Ungdomshusets repræsentanter derinde, han siger også, at de lidt har forhandlet med Jer om at få det gjort på den bedst mulige måde. Hvordan får vi lukket flere ude? Var det her virkelig den bedst mulige måde det foregik på?

Henrik Møller Jakobsen: Det kan man altid have en holdning til, men bliver der skudt mod politiet med slangebøsser med møtrikker, når der bliver kastet sten, når der bliver kastet petanque-kugler og flasker, så skal vi selvfølgelig ind og efterforske det. Så kan man ikke bare sige, at det er fint nok, I har kastet sten mod os, nu smutter vi. Sådan er det jo ikke i et dansk retssamfund. Der skal efterforskes. Vi skal have stillet nogen til ansvar for det der er foregået.

Reaktioner.

“Vi husker alting, intet er glemt, men for så vidt tilgivet, for vi er kommet videre. Nogen af de autonome har jo også fundet vej ind på vigtige positioner i samfundet. Jeg tror måske, at vi har nogle rundt omkring i huset her.” (Statsminister Lars Løkke Rasmussen, BT, 2. marts 2017)

“Hvis der er individuelle brugere af huset, der har været med til at planlægge det her, så skal de retsforfølges. Men det er jo ikke husets ansvar.” (Socialdemokraten Lars Weiss, DR, 2. marts 2017)

“Vi må også lige skille tingene ad. Der er en støtte til Ungdomshuset i Nordvest, som vi selvfølgelig skal blive ved med at støtte. Og så er der en politiopgave i at finde ud af de andre ting.” (Enhedslistens Anne Mette Omø Carlsen, DR, 2. marts 2017)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/81327/trackback

25 Comments »

 1. Er det frugterne vi høster nu.
  https://www.youtube.com/watch?v=y3qkf3bajd4&t=6s&index=230&list=WL

  Kommentar by Jan Huus — 3. marts 2017 @ 02:25

 2. Oskar Kristensen og Rasmus Hjort er professionelle gadebølller, voldmænd og hærværksfolk. Det er dem, jeres røde journalister forsvarer. Tænk over det.

  Kommentar by BB — 3. marts 2017 @ 05:39

 3. Det er da godt Ungdomshuset får offentlig støtte af KBH kommune, så de kan rende rundt og begå hærværk og chikanere dem de er uenige med. Gad vide om Staten som sådan ikke også støtter offentlig uro, hærværk, og ballade. Det skulle jo nødigt komme så langt at skadevolder selv skal stå til ansvar for sine handlinger. Derfor er det vigtigt at Politiet formens adgang til huset …..:-) :-) :-). God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. marts 2017 @ 05:42

 4. I msm er det som skrevet herinde ,en ikke historie mere,de vil hellere snakke om “danske piger” der tager til syrien og bliver jihad kneppet.Medmindre det er en fake historie som familien finder på så pigerne kan komme hjem og sige de er så traumatiseret at de er nødt til at få førtidspension.

  Kommentar by notty — 3. marts 2017 @ 07:27

 5. Det er utroligt at der stadigt findes så mange mennesker der tror på det lort. Socialisme/kommunisme er lort, et pseudo samfund hvor ingen genererer en effektiv indsats på noget som helst, det er rent bedrag.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 3. marts 2017 @ 07:45

 6. Her ser vi det igen: venstrefløjsernes og de kulturradikales støtter i de etablerede partier er ikke blege for at forsvare deres gadekrigere, selv når der er begået alvorligt kriminalitet.

  Blot Dansk Folkeparti var halv så solidarisk, når de mange lovlydige borgere og DF-vælgere demonstrerer rund omkring, eller når disse uvoldelige mennesker bliver jaget af venstreorienterede forbrydere mens politiet ser på, og griber ind så snart en national vover at forsvare sig. Som det skete for mig. Se Patriot frikendt – som også er godt at læse hvis man aldrig har prøvet at være i retten.

  Men det er Dansk Folkeparti som bekendt ikke. De sover sig gennem tiden og kommer kun i aktion når jødiske eller israelske interesser er truet. Så er der ingen fine fornemmelser og “afstandstagen” fra folk med “racistiske overbevisninger”. Nej disse herrer sidder gerne til bords med kendte israelske torturbødler. Men er der en DFer som blot tilnærmelsesvis er fortaler for den etniske politik som Israelerne praktiserer, så er det ud af vagten. “Stem DF Israels stemme i Folketinget” (DF valgplakat!)

  Kommentar by Balder — 3. marts 2017 @ 08:01

 7. “Så kan man ikke bare sige, at det er fint nok, I har kastet sten mod os, nu smutter vi. Sådan er det jo ikke i et dansk retssamfund. Der skal efterforskes. Vi skal have stillet nogen til ansvar for det der er foregået.”
  Den lader vi lige stå et øjeblik:-)

  Kommentar by Frank Hagmann — 3. marts 2017 @ 08:13

 8. Jeg undrer mig over, at bumzen ikke blev ransaget, da talsmanden har adresse der. Så havde man nok fundet ligeså artige ting der.

  Kommentar by Per J. — 3. marts 2017 @ 08:45

 9. Boede for en del år siden først i en sidegade i en lejlighed, hvor der var udsigt til den del af Jagtvejen,der nu blev jubilæums kamplads. Så kun lidt af reportagerne i tv fra onsdagens jubilæumsoptøjer. Blev så vred at jeg ønskede politiet vilde skyde et par stykker af voldsmændene. F.eks Oskar Kristensensom som jeg genkender som en af de ekstremt voldelige. Hvis den mand ikke kommer flere år i fængsel, krænker det min retsbevidsthed.
  At MSM-løgnemedierne med DR og TV2 i spidsen har allieret sig med den voldelige venstrefløj er jo ikke noget nyt. De bør også fjernes fra mediebilledet. De er venstrefløjens propaganda maskine, som venstrefløjen vha folketinget har ladet alle danskere betale vha tvangslicens. DDR lever videre i DR DK.
  https://www.youtube.com/watch?v=MKyZIO650wk

  Kommentar by A-mad — 3. marts 2017 @ 08:54

 10. Den slags næres og begynder med at give stemmeret til frugterne af andres arbejde. Vi der arbejder for føden er blevet slaver af dovne mennesker inden for politik, medier, og såkaldte lavere klasser og det meste af verdens kneppeaffald.

  Kommentar by River — 3. marts 2017 @ 08:56

 11. Selvfølgelig mener de røde voldspsykopater det var politiets skyld.

  ”Ungdomshuset: Det var da politiet, der brød loven
  Det var en fredelig forsamling, der blev stoppet af politiet på Dortheavej onsdag aften, lyder det i en pressemeddelelse fra Ungdomshuset.”
  http://www.b.dk/nationalt/ungdomshuset-det-var-da-politiet-der-broed-loven

  og så truer de.

  ” I aften afholder »Party Rebels« fest på grunden Jagtvej 69. De skriver på Facebook, at de opfordrer politiet til »at holde sig mindst et stenkasts afstand fra grunden«, og fortsætter:
  »Alt andet kan blive set som endnu en unødig provokation fra jeres side og vi hverken kan eller vil tage ansvar for følgerne.«

  Luk det lort.

  Kommentar by Erik — 3. marts 2017 @ 09:55

 12. Men denne venstreradikale voldspsykopat Oskar har da fået anlagt et rigtigt Taleban-skæg, så han ligner sine åndelige islamistiske “brødre”….

  Kommentar by Revisoren — 3. marts 2017 @ 09:56

 13. Hvor på Facebook skriver de det?

  Kommentar by Jens — 3. marts 2017 @ 10:06

 14. >12
  Det ved jeg ikke. Det er kopieret fra artiklen

  Kommentar by Erik — 3. marts 2017 @ 10:08

 15. Nu har jeg kigget på fjæsbogen som jeg ellers ikke bruger
  Her står:
  “Til Politiet:

  Jeres opførsel ved Dortheavej og efterfølgende ransagning af ungdomshuset var helt unødigt eskalerende og provokerende! I morgen vil vi gerne holde en fire timer kulturel og festlig markering på grunden der står ubenyttet hen på Jagtvej 69. Det bedste i kan gøre for at hjælpe os er at holde jer mindst et stenkasts afstand fra grunden. Alt andet kan blive set som en endnu en unødig provokation fra jeres side og vi hverken kan eller vil tage ansvar for følgerne.

  Til pressen:

  Vores markering har intet med Vendepunktets og PROCASAs planer for hjemløseboliger på grunden. Vi planlagde festen lang tid før de satte det i gang!

  Til alle:

  Vi glæder os til at holde en fed fest med jer! Husk at hygge jer og køre god stil! Lad være med at starte noget pis og lad være med at finde jer i pis!

  Kommentar by Erik — 3. marts 2017 @ 10:13

 16. Og bagefter er der afterparty ude hos Johanne og Søde Casper i murermestervillaen i Valby….

  Kommentar by Revisoren — 3. marts 2017 @ 10:37

 17. @revisoren: “Men denne venstreradikale voldspsykopat Oskar har da fået anlagt et rigtigt Taleban-skæg, så han ligner sine åndelige islamistiske “brødre””.
  Måske har du mere ret end du aner, for på DR’s livesending kunne man se ham rende rundt i de der lange hvide muslimske pludderbukser der ligner en kjole. Islamisk trossamfund ligger også bogstaveligt talt på den anden side af vejen overfor ungdomshuset måske 50 meter væk, så det ville ikke undre mig det mindste om vi begyndte at se flere “crossovers” imellem de to sekteriske miljøer. “Black and white, unite and fight” som de selv siger. Det skal nok blive underholdende hvis det lykkedes dem at få hidset islamisterne på nørrebro op, i deres fælles kamp imod det system der betaler alt for dem..

  Lars løkke skrev forresten i en senere twitter eller facebook opdatering at han ikke så nogen forskel på de venstreradikale og en radikal imam der tordner imod samfundet, men om han vil gøre noget ved det tvivler jeg på. Han er jo kun den højeste myndighed i landet så hvad skulle han dog kunne gøre..

  Kommentar by Per — 3. marts 2017 @ 10:38

 18. Selv om man beviseligt har smidt sten mod folk og andres ejendom, forhindrer det ikke adgang til førtidspension eller et kunstnerlegat.

  Kommentar by Menig 442 — 3. marts 2017 @ 10:57

 19. Oscar og Rasmus der ses på fotos ovenfor ligner det de er, Oscar og Rasmus.
  Mit gæt er at de 2 gentlemen modtager kontanthjælp eller lignende,
  Så er der også bedre tid til at smadre andres ejendom.
  Journalistens spørgsmål til polititjenestemanden er tåbelige og afgjort under lavmålet.
  Demonstranterne fatter moske end ikke hvad de render rundt og foretager sig og hvorfor.
  Utroligt at samfundet lader denne voldelige demonstration udarte sig.

  Kommentar by AK JA. — 3. marts 2017 @ 11:20

 20. Selvfølgelig skal politikerne fra venstre og ud til det yderste venstre, samt rødbrune MSM, DR og TV2, forsvare aktivisternes vold og hærgen, samt “de unges” hærværk. Elles ville venstrepolitikerne selvfølgelig miste en del af deres vælgergrundlag.
  Og med færre vold-støttende venstrepolitikere, vil de rødbrune MSM’er og flimmermedierne miste opbakning, hvilket måske kan true et fortsat flertal for mediestøtten, eller fremme en beslutning om selvfinansiering.
  Det er een stor ond flok som binder hinanden sammen i halen.

  Kommentar by Birger Jensen — 3. marts 2017 @ 11:51

 21. Det gode ved det hele er, at når retstilstanden en gang vender tilbage til dette smukke men mishandlede land, så ville vi kunne dømme det meste af nutidens journaille og fængsle dem sammen med deres røde sammensvorne, ved hjælp af alle disse optagelser og artikler. Vi må se praktisk på det uundgåelige faktum, at vi får brug for nogle meget store lejre, og vi må hellere begynde at tænke på hvordan vis skal få noget fornuftigt ud af det, udover nødvendigheden af at beskytte folket mod disse landsforrædere og straffe dem.

  Kommentar by Balder — 3. marts 2017 @ 12:27

 22. En ung mand glemmer en hobbykniv i arbejdsbukserne på vej hjem – skal han retsforfølges og dømmes for ulovlig kniv? Politiet og rRetten mener ja
  http://politiken.dk/indland/art4822521/Fynbo-undg%C3%A5r-f%C3%A6ngsel-for-hobbykniv

  Dovne unge uden arbejde der lever af overførselsindkomst smadrer det samfund der betaler for deres driverliv – skal de retsforfølges? Politiet griber stort set ikke ind og de stakkkels unge modtager offentlig amnesti i DDR!

  APAB – All Politicians Are Bastards!

  Kommentar by redneck — 3. marts 2017 @ 12:57

 23. Loven gælder naturligvis heller ikke for AEH’ere… her er en 11årig søn af “tolerante forældre” blevet straksberiget

  http://lokalavisen.dk/drengebande-overfaldt-11-aarig-og-smadrede-hans-cykel-foraeldrene-raser-over-mangel-paa-konsekvens-/Politi/20170303/artikler/170309837/1265

  Kommentar by redneck — 3. marts 2017 @ 14:22

 24. http://nyheder.tv2.dk/2017-03-03-foraeldre-tager-voldelige-demonstranter-i-forsvar-politiet-optrappede-situationen

  Jeg så lige det sidste minut på news med en Henrik Wiegman fra nævnte forening. Alt er politiets skyld.
  Det burde hedde Forældre til uopdragne unger.

  Kommentar by Erik — 3. marts 2017 @ 17:02

 25. Ja, alt er politiets skyld, Trump og df.
  Bliver spændende i aften om de kan lade være.
  Må have news til og køre oppe i hjørnet.

  Kommentar by P — 3. marts 2017 @ 18:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper