3. marts 2017

Amnesty International guider venstreradikale: ‘Sådan håndterer du tåregas’, “Gasmaske er bedst…”

Når nu Radioavisen kunne bruge sytten gange anholdte Erik Storrud til at problematisere politiets ageren, så siger det sig selv, at den yderste venstrefløj ikke har problemer med at få taletid i medierne. Her til morgen gav Radio24syv taletid til Henrik Wiegman og Jeanette Perlt fra DKP-forgreningen ‘Forældre mod politibrutalitet’, der betragtede ransagningen af Dortheavej som værende udtryk for magtmisbrug. Et citat der illustrerer niveauet.

“Det kan så godt være… at de har kørt rundt med kasser med ting (kasteskyts, Kim) i, som de har tænkt sig – og det er muligvis, at det er sådan, og hvis de har gjort det, så kan man jo sige, at det ikke er sikkert at de har til sinds at bruge det, uden at de har følt sig provokeret til det. … Hvis man ikke bliver presset til det, så er det jo ikke sikkert…” (Jeanette Perlt, 3. marts 2017)

Amnesty International har et bedre navn end ‘Forældre mod politibrutalitet’ og et større budget, men ideologisk er der ikke den store forskel. En historie fra TV2 Online – Amnesty-guide udløser vrede: – Det er vanvittigt

– Gasmaske er bedst – alternativt svømmebriller og vådt tørklæde over næse og mund.

Sådan lyder en af vejledningerne afsnittet ‘Sådan håndterer du tåregas’ i et opslag på en side i det seneste nummer af menneskerettighedsorganisationen Amnesty Internationals medlemsblad, som nu vækker forargelse blandt de politiske partiers retsordførere på Christiansborg.

‘Kend din ret som demonstrant’, hedder overskriften på opslaget på side 37, der i punktform giver vejledning til demonstranter om deres rettigheder – og gode råd til demonstranterne.

– Sørg for at dokumentere politiets handlinger på film eller skriv ned, hvad der sker, lyder et råd under afsnittet ‘Sådan gør du’. …

Opslaget, der er en del af det medlemsbladet for februar 2017 for Amnesty International, skaber forargelse hos Socialdemokratiets retsordfører Trine Bramsen. …

– Det er fuldstænding misforstået. Selvfølgelig skal man ikke nærmest opfordre til en konfrontation med politiet. Det er det, den her guide gør. Det må altså ikke være udgangspunktet for en demokratisk samtale og en god demonstration, det må være at man adlyder ordensmagten, siger Trine Bramsen til TV 2.”

(Amnesty International, februar 2017, s. 37: Kend din ret som demonstrant)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/81345/trackback

23 Comments »

 1. Overtossen fra AI kommer i TV2 News kl 11:30.
  Det var hende der mente det var forskelsbehandling da man stoppede kvindesvømningen i Gellerup.
  Forskelsbehandling at alle har adgang?

  Kommentar by Erik — 3. marts 2017 @ 11:06

 2. Jeg har en anden guide til hvordan man undgår tåregas fra politiet:”Bliv hjemme og se en film, spil et spil eller opfind noget miljøvenligt, stalinisterne har et ungdoms hus, der er ingen problemer og lad være med at kaste sten efter folk og slå udenlandske reportere ned”

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 3. marts 2017 @ 11:32

 3. Landsforræderne har kronede dage…sammen med de ligesindede i medierne…helt åbenlyst, med vilje og overlæg…uden reflektion over hvad det dog er de siger og mener – at de ikke selv kan høre hvor syge de er….

  Men det værste at de får lov til at præge medierne sådan i ekstrem grad…det er helt uhyggeligt hvad man dog skal opleve og høre i disse tider…

  Det bliver rigtig grimt når de engang skal retsforfølges og hævnes…eller?

  Kommentar by Black Watch — 3. marts 2017 @ 11:34

 4. Jeanette Perlt – hahaha- hjem til mor

  https://www.youtube.com/watch?v=toEf-JCU55Y

  Kommentar by BB — 3. marts 2017 @ 11:43

 5. Og hvert år offentliggør Amnesty International en liste over lande der krænker menneskerettighederne og gæt hvem der får kritik?

  http://amnesty.dk/nyhedsliste/2017/kritik-af-danmark-i-amnestys-aarsrapport

  Kommentar by redneck — 3. marts 2017 @ 11:45

 6. I samme medlemsblad fra februar, er der også en artikel om den islamistiske terrorgruppe Boko Haram, som har bortført en masse skolepiger i Nigeria.

  Men Amnesty nævner på intet tidspunkt i artiklen ordene “islam” eller “islamistisk”.
  Boko Haram bliver kun omtalt som en “oprørsgruppe”.

  Så Amnesty støtter altså ikke kun venstreradikal vold, men de er også islamapologeter!

  Kommentar by Revisoren — 3. marts 2017 @ 12:01

 7. Trine Christensen, AI, på News:

  “Jeg så det her for flere uger siden, men der var ingen klokker, der gik af”

  -Mon ikke det netop er problemet, at der simpelthen ikke tænkes hos AI – og resten af venstrefløjen.

  PS: AI er nu, udover at være alfonsernes, menneskesmuglernes og diktatorernes bedste ven, blevet aktive støtter af voldspsykopaterne på venstrefløjen.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 3. marts 2017 @ 12:03

 8. Amnesty International skal have lov til at vejlede folk mod politibrutalitet og andre ting i den forbindelse. Jeg antager selvfølgeligt at side 37 blot er den Danske manual og at der er oversættelser på urdu, arabisk, kinesisk, russisk, nord koreansk og alverdens andre sprog.

  Hvis ikke skal al offentlig støtte til Amnesty International stoppes omgående. Danske skatteydere skal ikke tvinges til at betale for den yderste venstrefløjs politiske kamp mod systemet. Alle der ønsker at støtte AI kan gøre det af egen lomme.

  Kommentar by Santor — 3. marts 2017 @ 12:21

 9. Jeg vil foreslå alle som har mulighed for det, downloader billederne og får dem printet i farver, evt. på biblio. Derefter kan man trække dem op af lommen når man møder de her Amnesty-sælgere, og forklare dem det hele uden at skulle sige et ord.

  Kommentar by Balder — 3. marts 2017 @ 12:30

 10. I øvrigt er Amnesty nok fuldgyldig medlem af NWO – det såkaldte upolitiske firma har en masse argumenter for mere krig mod Assad og Syrien (i artiklen som Kim har linket til) . Amnesty – Just another corrupt CIA operative. Orker ikke se mere på dette smudsblad, men download bladet og print billederne derfra, for det er i en højere opløsning end dem Kim viser på siden.

  Kommentar by Balder — 3. marts 2017 @ 12:35

 11. Der findes kun ganske få reelt voldsparate venstrefløjsere, ingen tvivl om det- men for hver voldsparat findes der tusinder af supportere, der elsker dem, fordi de udlever deres ungdoms revolutions- eller skulle snarere sige- voldsfantasier. Mange af disse voldsliderlige sidder i respektable positioner i samfundet. De gemmer deres voldsromantik og had til den borgerlige orden, under udtryk som menneskerettigheder og humanisme. Det er folk som Anne Lise Marstrand.

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 3. marts 2017 @ 12:45

 12. Om Amnesty Internationals tilblivelse

  Amnesty International blev stiftet af Peter Beneson der tilfældigvis også er Jøde har specielle love (vedtaget i 1995) der udelukker revisionister fra den støtte de som alle forfulgte forfattere burde have krav på, og gider ikke en gang beskæftige sig med at kritisere den umenneskelige behandling der medførte at en over halvfjerdsårig fange (der blot ventede på at blive udleveret, men som ikke var dømt for noget som helst) sad fænglset i isolation i to år, med lyset tændt døgnet rund, og uden normale møbler eller skriveredskaber. Human rights? Ikke for ‘antisemitter’; det næst mest forkastelige efter børneskændere. Direktøren for ‘Human Rights Watch’ hedder i øvrigt Kenneth Roth. Human Rights Watch er stiftet af Robert L. Bernstein, Aryeh Neier og Jeri Laber, Aryeh Neier er også præsident af den af George Soros finanserede Open Society Institute. Eric Goldstein er deputy director Middle East affairs (2013).

  Artiklen er fra 2007 og ikke opdateret men stadigvæk aktuelt. Meget mere her: http://blog.balder.org/?p=220

  Kommentar by Balder — 3. marts 2017 @ 12:48

 13. Sjovt nok, så kommer Amnesty med den artikel, samme dag som tåberne skal holde fest på Jagtvej… http://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE9405426/fest-paa-jagtvej-69-i-aften-politiet-er-forberedt-paa-lidt-af-hvert/

  Kommentar by Lightmann — 3. marts 2017 @ 13:35

 14. Det var “en klar fejl”, forlyder det nu fra AI. Det de burde have gjort var at “forklare”, at det handlede om lande som f.eks USA, og “andre steder i verden”, hvor demonstranter ikke kan være sikker på retfærdig behandling.

  Suk. Nogle gange bliver man i tvivl om, hvorvidt folk er dumme, eller om de tror at alle andre er dumme.

  Kommentar by davidk — 3. marts 2017 @ 13:38

 15. #8, Balder – når jeg er blevet konfronteret med Amnesty Internationals gadepushere omkring tortur, så har jeg først spurgt hvordan det helt præcis modvirker tortur, at jeg skriver under på et stykke papir og forærer dem nogle penge. Det kan de ikke svare på, svaret bliver i forsk. afskygninger (prøvet det et par gange) : “Jamen, er du ikke imod tortur?”. “,- Nej”, kan man bare svare. Det rager mig en høstblomst hvad de gør i fjerne lande, og tortur er i øvrigt en relativ størrelse. F.eks mener AI og konsorter jo, at Danmark udøver tortur ifb. varetægtsfængsling og isolationsfængsling.

  Kommentar by davidk — 3. marts 2017 @ 13:45

 16. http://aktiwiki.dk/ kan der altid hentes og hjælp vejledning, for de demonstrations-hærgende. Det er tilsyneladende en fagmand der på denne webside udtaler sig, og vejleder.
  Her står alt hvad der er værd at vide for den aktive demonstrant. Lige fra “Første gang i detentionen”, og til “Håndtering af pressen”.

  Domænets ejermand finder man lidt oplysninger om her: http://whois.domaintools.com/aktiwiki.dk

  Kommentar by Birger Jensen — 3. marts 2017 @ 16:10

 17. #16. Det er lidt nemmere at bruge en dansk whois, så man ikke skal igennem domaintools’ ekstremt rigide “jeg er ikke en robot”-procedure. I øvrigt en virkelig sølle side. “Det er slet ikke gratis at lave socialistisk revoluion på landsbasis!” (inkl tyrkfejl). Nej, det er det ikke :)

  Kommentar by Davidk — 3. marts 2017 @ 16:53

 18. Det er kun een vejs de tumper tænker.
  “Ken din ret” Jo “Hvad med at kende son pligt”
  Det har disse Aber aldrig lært-

  Kommentar by Sindsro — 3. marts 2017 @ 17:45

 19. Amnesty International er blevet militant. Det kan jeg ikke støtte mere.

  Kommentar by Liva — 3. marts 2017 @ 17:53

 20. De får penge fra den danske stat til deres aktiviteter. HVORFOR?

  Kommentar by Sigwar — 3. marts 2017 @ 18:03

 21. Så er de autonome klar til i aften.

  Kommentar by P — 3. marts 2017 @ 18:09

 22. En tilfældighed, næppe.
  Så de de unge opdateret til i aften.

  Kommentar by P — 3. marts 2017 @ 19:04

 23. Amnesty er nogle fjolser, men de modtager IKKE statsstøtte. Så de lever kun af velmenende giveres naive støtte.

  Kommentar by Bliktrommen — 4. marts 2017 @ 20:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper