6. marts 2017

Bjørn Elmquist trækker racismekortet: “… ikke en lovgivningsopgave at vedtage, hvem der er dansk”

Bjørn Elmquist er på dybt vand, for det er vitterligt udansk, at bruge børn i politisk propaganda. Det er dog fristende at tage ham på ordet, og fastholde at det ikke er politikernes opgave at vedtage hvem der er dansk. Hermed bør de årlige indfødsretstildelinger omgøres, da de i så fald er tildelt på uretmæssigt grundlag.

Fra BT – Advokat dybt forarget: Joachim B. Olsen burde politianmeldes.

“Advokat Bjørn Elmquist er forarget over LA-politikeren Joachim B. Olsens udtalelser ovenpå en video, der er gået viralt, hvor den lille pige Scarlett græder, fordi hun får at vide, at hun ikke er dansk. Det er hendes far, der oprindeligt kommer fra Iran, som har produceret videoen, og Joachim B. Olsen kalder det en ‘modbydelig mellemøstlig praksis’ at bruge børn på den måde, og derfor mener Bjørn Elmquist, at forældrene skal overveje at politianmelde ham for racisme.

‘Han er ikke rigtig klog, når han siger sådan noget, og desuden er hele debatten forfejlet og hviler på forkerte præmisser. Det er nemlig ikke en lovgivningsopgave at vedtage, hvem der er dansk, og hvem der ikke er dansk,’ siger Bjørn Elmquist, der også tidligere har været bestyrelsesformand i Amnesty International og bestyrelsesmedlem i Center for Menneskerettigheder.”

(Foto: Youtube)

“Det er ekstremt udansk…” (Joachim B. Olsen, LA)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/81393/trackback

18 Comments »

 1. Hele denne identitetsdebat og talen om diskrimination ligger lidt i forlængelsen af kommunismen.Jung Chang har i bogen “Vilde Svaner” en karakter, der under kulturrevolutionen mener alle mennesker er lige. Derfor begynder vedkommende af bevidst, at fornægte sig egen familie. Man er på en måde korrupt hvis ens familie er mere værd end andre. Det er lidt den samme logik her. Folk med egalitære/universelle moralske værdisæt har efter kommunismen fald fået en ny ideologisk platform for deres utopiske vanvid i det humanitære og troen på menneskerettigheder. De kan ikke skelne mellem borgerrettigheder i en historisk retsstat hvor folk associere sig med hinanden og menneskeheden. Birthe Rønn Hornbæk har hyldet den samme logik. Hvis man mener, at folk udefra er fremmede og skal reguleres er det forbudt i hendes hoved fordi det er diskrimination og folk er “lige for loven”. Ja, folk er lige for loven “indenfor en retsstat” men folk udenfor retsstaten er netop ikke omfattet af dens juristrisktion. Men menneskerettigheder er al logik omkring den historiske retsstat ophævet. Staten er en global retfærdighedsstat. En opdrager som Stalins og Maos stat.

  Kommentar by Thorsted — 6. marts 2017 @ 01:28

 2. En video med et grædende barn, det taler til alles følelser, pigen på videoen er ikke Dansk og så græder hun, der er noget forældrene har fortiet, pigen og hendes forældre bliver heller ikke indianere fordi de flytter i et indianereservat, Bjørn Elmquist er den største landsforræder til dato, det er ufattelig at manden for lov til at stå over grundloven, han nedbryder bevidst det Danske samfund, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 6. marts 2017 @ 01:44

 3. Han var MF for Venstre 1979-90; det kom til et brud med partiet, hvorefter han i 1990 meldte sig ind i Det Radikale Venstre, som han var MF for 1994-98.
  http://denstoredanske.dk/Danmarks_geografi_og_historie/Danmarks_historie/Danmark_efter_1945/Bj%C3%B8rn_Elmquist
  https://da.wikipedia.org/wiki/Retspolitisk_Forening
  Personlig anser jeg Elmquist for en typisk radikal samfundsundergraver.

  Kommentar by Peter Buch — 6. marts 2017 @ 01:50

 4. Jeg tror den opståede diskussion af “hvad det vil sige at være dansk” er en afsporing af den skelnen, der var i folketinget om befolknings sammensætningen i områder med mange indvandrere, hvor gammeldanskerne var begyndt at følte sig fremmede.

  Definitionen af ‘indvandrere’ var derfor nødvendigvis operationaliseret, så der kunne køres en statistik i Danmarks Statistiks persondataregister (anonymiseret, forstås:-). Så kunne områder med oprindelige danskere i mindretal kortlægges.

  Den demografiske definition af den danske befolkning de facto forbliver selvfølgelig den samme dvs den befolkning, der pt bor i landet

  Hysteriet viser at den skrumpende historisk-kulturelle danske befolkning på snart kun 4½ mio mennesker end ikke må have lov til at føle et fællesskab. Men det gør de jo alligevel, ligemeget hvad der sker. Det bliver blot (forsøgt gjort) mindre politisk korrekt at sige det højt aht tilflytternes egen ‘kultur’.

  Kommentar by A-mad — 6. marts 2017 @ 06:01

 5. Kun danskerne kan lovligt afgøre hvem der er danskere udover dem selv, og alle de statsborgerskaber der kastes i grams har ingen betydning på sigt, da dem som uddeler dem er folkeforrædere, og som sådan skal henrettes efter de er blevet dømt.

  Alle socialister er virkelig fjender af befolkningen, ikke mindst den etniske del, for hvem de uretsmæssigt har tilranet sig magt, som de har misbrugt non-stop. De har intet mandat for noget af det de gør, og deres EU-lovgivning er dybest set ulovlig. At de har implementeret EU-lov i DK er imod grundloven og i sig selv landforræderi.

  Kommentar by Anonym Dansker — 6. marts 2017 @ 07:40

 6. Der er bare ingen bundgrænse for, hvor ulækre de mennesker er. Deres børns ve og vel kerer de sig heller ikke en døjt om. Dette misbrug af børn til sådan en gang syg manipulation siger alt. I morgen kunne de samme mennesker finde på at spænde et bombebæltet om maven på poderne, som det ellers var så synd for…

  Kommentar by Margrethe — 6. marts 2017 @ 07:45

 7. Socialisterne i USA er tæt på at være færdige i USA, hør det her fra en venstrefløjsjournalist, de ender med at blive skudt, sjovt i ikke kan se det, snart kommer turen til de europæiske socialister

  OBAMA’S CIA DEEP STATE CAUGHT IN WIRETAP LIE: Obama FBI Already Wiretapped Trump Associates
  https://youtu.be/S7xv2iQO_FU

  Kommentar by Anonym Dansker — 6. marts 2017 @ 07:46

 8. Og alle dyrene er også danskere, ellers er det dyremishandling.

  Kommentar by Nils — 6. marts 2017 @ 08:55

 9. Bjørn Elmkvis er ikke rigtig klog. Ja hvis børn kan bruges i propaganda, så bruges de, og ellers er de i krigen imod Irak i 80 erne blevet brugt som selvmordssoldater…..men selvfølgelig for det meste fra vantro (Janisharproncippet).

  Kommentar by Michael Unna — 6. marts 2017 @ 08:59

 10. Det er da udansk.

  Kommentar by Liva — 6. marts 2017 @ 09:02

 11. Hvis familien ikke går tilbage til Gorm senior er man ikke dansk.

  Kommentar by P — 6. marts 2017 @ 09:28

 12. “… ikke en lovgivningsopgave at vedtage, hvem der er dansk”

  Faktuelt forkert, og manden er endda jurist. Strengt formelt er det dansk statsborgerskab der afgør hvem der statsretsligt er dansk. Og det er netop en lov der gør folk til statsborgere. Kun folketinget kan lave nye statsborgere, ifølge grundloven. Selv juraen har han galt…

  Kommentar by Moran ya Simba — 6. marts 2017 @ 09:32

 13. Den stakkels misbrugte pige på fotoet skal alligevel snart omskæres, have en burka på, og tvangsgiftes med en retarderet fætter fra landsbyen, og herefter agere som fødemaskine…

  Jeg kan i øvrigt huske, at Bjørn Elmquist ved det seneste folketingsvalg oplyste, at han – big surprise – stemmer på Enhedslisten….

  Kommentar by Revisoren — 6. marts 2017 @ 09:48

 14. Pigen og den video hun stammer fra er ekstremt pervers og fordrejet. “stakkels børn får at vide de ikke er danskere”
  https://www.youtube.com/watch?v=e7mqfmZS5xM

  Hvis man ellers var ferm med film og fik mediestøtte kunne man lave en tilsvarende video af etnisk danske børn der er blevet kulturberiget, chikaneret, berøvet, tævet, voldtaget, stukket med kniv osv.

  Filmen ville jo skulle benytte skuespillere til rollerne som dræbt af muslimer… men alligevel

  Kommentar by redneck — 6. marts 2017 @ 10:17

 15. Den “stakkels” tårepressede pige skulle være ked af, at hun ikke bliver opfattet som dansk. Siger faderen, mens han få timer efter igen tvinger sine børn, til at bede og lære koranvers udenad, der fortæller afkommet, hvor forfærdelige danskerne er og hvad der skal ske med dem.
  Og skulle hun senere føle sig for dansk, så forestår der en genopdragelsesrejse til Islamistan. Så kan hun fandemig lære det!

  Kommentar by Carstens — 6. marts 2017 @ 16:08

 16. -Og hvornår er man uhelbredelig yallah?
  Det er man bare en af forældrene er yallah. Som her hvor pigen har en uhelbredelig yallah til far.
  Det er synd, for det kommer aldrig til at gå helt godt for hende pga af alt det yallah hun skal slæbe på fremover.

  Kommentar by Hul igennem? — 6. marts 2017 @ 18:13

 17. i stedet for skælde ud på kultur- og racefremmede, der føler sig ekskluderet, burde man snarere rette vreden imod de politikere, der har åbnet grænserne på vid gab for enhver udefra, der har lyst til at stikke et sugerør ned i den danske statskasse.

  Kommentar by Søren Andersen — 7. marts 2017 @ 00:30

 18. Usmageligt. Hvorfor er det lige, at de partout vil kalde sig danskere, når de nu, genetisk – og oftest mentalt set ikke er det? Jeg kender en iransk kvinde, der har boet her i nok 30 år, og hun kalder sig da iraner. Hun er ikke muslim.

  Faderen påfører sin datter en falsk identitetskrise, hvor han i stedet skulle gøre hende stolt af sine rødder og sige: “Nu bor vi i Danmark, og her er dejligt fredeligt, og man bliver ikke sat i fængsel for at være kristen (fx) eller for at udtrykke kritiske holdninger over for politikere, så det skal vi være glade for. Men du skal ikke glemme dine persiske rødder.”

  Golda Meïr sagde engang: “Peace will come, when the Arabs love their children more than they hate us.”

  Den dag er endnu ikke kommet (og kommer først, når solen stiger op i nord!), og mange muslimer har et meget specielt ‘kærlighedsforhold’ til sit afkom: http://www.frontpagemag.com/fpm/182915/fatah-praises-proud-mother-three-palestinian-itamar-marcus

  “Son’s death was best day of my life”, says ‘palestinian’ mother: https://www.youtube.com/watch?v=5Vi9oNs42hs

  Kommentar by Kuffar — 7. marts 2017 @ 11:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper