6. marts 2017

TV2 Nyhederne: Bedeforbud på H.C. Ørsted Gymnasium fik Hazal til at tilslutte sig Islamisk Stat

Torsdag aften sendte TV2 dokumentaren ‘Er mine piger hellige krigere?’, om de to kurdiske søstre Leyla og Hazal Olgun fra Brøndby, der sidste år rejste til Syrien for at tilslutte sig Islamisk Stat.

Samme aften kunne man på TV2 se et interview med EU’s antiterrorkoordinator Gilles de Kerchove, der påpegede at ‘den hårde tone’, kan øge tilslutningen til Islamisk Stat. Retorikken var yderst problematisk, da “Europa bør forblive åben over dem, der har brug for beskyttelse.” Forsker eller aktivist?

Lørdagens sidehistorie i TV2 Nyhederne var ligeså grinagtig. ‘Mangel på accept førte til radikalisering’ fortælles det med udgangspunkt i Hazal, der som elev på H.C. Ørsted Gymnasium blev ramt af skolens bedeforbud. Hun følte sig ’set ned på som muslim i Danmark’, og den manglende accept radikaliserede hende.

Har hun et behov for at bede til Allah i skoletiden, så var hun jo nok allerede radikaliseret, også selvom skolelederen uden at trække en mine betegnede de heldækkede søstre som værende ‘velintegrerede danske piger’.

Selvom blot to har rejst til Syrien efter det de oplevede som hetz, så er der angiveligt et stort potentiale. En meningsmåling foretaget af Megafon for Politiken, fortæller at 17 procent af muslimer bosat i Danmark “har overvejet at flytte til et andet land”.

“Vi medvirker til radikalisering, hvis vi ikke lader religionen få plads i de offentlige institutioner…” (Kasper Sand Kjær, Dansk Ungdoms Fællesråd, Politiken, 24. februar 2017)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/81395/trackback

38 Comments »

 1. De er ikke velintegreret og det er ikke pga af os. Der er masser af antropologisk og sociologisk litteratur, der peger på, at der intet civilsamfund er i mellemøsten med tillid og association til andre udenfor familien. Det er familien og klanen folk associere sig med og gifter sig arrangeret imod.De er ikke engang integreret med hinanden hvor de kom fra. Tørklædet har relation til disse klanbaseret familieværdier. Når man gifter sig arrangeret mod familien/klanen så skal kvinden ikke eksponeres for en verden man anser som fremmede. De er selv xenofobiske overfor folk med samme etnicitet og tro hvor de kom fra. Islam sætter blot nogle spilleregler for disse klanbaseret kulturer hvor man respektere andre klaners kvinder ved ikke, at komme i kontakt med dem mm. Bærer man slør siger man til andre muslimer, at man sætter ens familie renhed og ære højt og som god muslim respektere man dette og lader hende være i fred. Kvinder, der eksponerer sig for fremmede er “vantro” , ikke rigtige muslimer, er familien og klanen utro. Sådanne kvinder er æreløse. Dette gælder vestlige kvinder men også kvinder fra den muslimske verden, der eksponere sig. De vestlige samfund med deres værdier og love er på mange måder en trussel for disse klanbaseret familieværdier og de opfatter samfundet som noget, der vil opløse denne familietype. Derfor er det uislamisk. Deres radikalisering kommer af, at leve i et samfund, der vil opløse denne familietype med love, krav og kulturelle indtryk, der er klanopløsende.

  Kommentar by Thorsted — 6. marts 2017 @ 02:39

 2. Det er jo lige det ,religionen har/ havde ingen plads i offentlige institutioner.Det er som det skal vaere institutionerne assisterer befolkningen uanset religion,ingen forskel, vil man have saerrettigheder er man aabenbart i et forkert land,saa derfor skik foelge eller land fly,som jo ikke kan vaere helt ukendt begreb for dyrkere af Islam,i det hele taget demonstration af ovedreven pietet er til at braekke sig over,ligegyldigt hvem der demonstrerer den

  Kommentar by Dunk — 6. marts 2017 @ 02:44

 3. “Vi medvirker til radikalisering, hvis vi ikke lader religionen få plads i de offentlige institutioner…” (Kasper Sand Kjær, Dansk Ungdoms Fællesråd)

  Perfekt eksempel på hvorfor mange danskere udgør et større problem end radikaliserede muslimer. Han siger grundlæggende at sharia kun udgør et problem hvis man modarbejder det!

  Kommentar by Per — 6. marts 2017 @ 03:56

 4. Der er noget helt galt med danskerne. Jeres hjerner fungerer ikke rigtigt.

  Hvorfor et folk skulle acceptere at blive ledet af et folketing der bruger al deres tid på at handle imod folkets interesser går over min forstand, og jeg må konkludere at i ikke er rigtige mennesker, og der ikke er noget håb for jer.

  Kommentar by Anonym Dansker — 6. marts 2017 @ 04:53

 5. Det amerikanske folk tæver antifa og socialismen ud af deres land:

  https://youtu.be/4xm2qngUWpM

  Kommentar by Anonym Dansker — 6. marts 2017 @ 04:59

 6. De er totale idioter på tv2, og direkte landsskadelige.

  Kommentar by michael K — 6. marts 2017 @ 07:08

 7. Her til morgen på News omtales en undersøgelse om at muslinger føler sig dårligt behandlet. Lur mig om det ikke kommer til at køre i dagevis.
  Følg selv med, jeg har skiftet program på grund af kvalmee

  Kommentar by Erik — 6. marts 2017 @ 07:52

 8. Gid det var så vel at 17 procent af muslimer bosat i Danmark “har overvejet at flytte til et andet land”, men det er bare noget de siger i deres latterlige selvynk. De vil da aldrig for alvor drømme om at forlade landet, der flyder af mælk og honning betalt og serveret på et sølvfad af danske skatteslaver.

  Kommentar by monse — 6. marts 2017 @ 08:12

 9. “‘den hårde tone’, kan øge tilslutningen til Islamisk Stat. Retorikken var yderst problematisk..”

  koranen og hadith?

  Kommentar by Liva — 6. marts 2017 @ 08:54

 10. Tåbelige undskyldninger for ikke at se i øjnene at Islam i sig selv skaber den slags vold og terror tanker, imod dem som tænker anderledes. Det er vist blot Glistrup tesen om at ethvert given samfund som ikke er Islamisk vil opleve terror, såsnart andelen af muslimer når op omkring 10 procent, som passer. Hvilket er udmålt pr erfaring.

  Kommentar by Michael Unna — 6. marts 2017 @ 08:56

 11. Nej, dine piger er ikke “hellige krigere”, for man bliver hverken hellig eller kriger af at stille sin krop til rådighed for islamisk stat.

  Kommentar by Nils — 6. marts 2017 @ 09:01

 12. Her mangler tydeligvis en heroisk indsats fra Haagerups konkrethedstropper.

  Kommentar by Bastardo — 6. marts 2017 @ 09:12

 13. – skulle have været ‘konstruktionstropper’.

  Kommentar by Bastardo — 6. marts 2017 @ 09:18

 14. Var oppe og vende i tv2 news til morgen.
  Lad dem dog rejse.

  Kommentar by P — 6. marts 2017 @ 09:25

 15. Danmark bliver mere og mere ynkeligt for hver dag der går. Det største problem her, er Danskerne selv. Vi skal selvfølgelig ikke acceptere religiøse sær hensyn nogen som helst steder.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 6. marts 2017 @ 09:40

 16. Ved at tillade ekstrem religiøs uniform i folkeskolen, har folkeskolen været med til at blåstemple ekstremisme. Danske elever kommer til at tro at det er normalt at være ekstremt uforsonligt religiøs og gøre ekstreme ting. Så som at rejse ned og hjælpe islamisk stat. Jeg forstår godt at flere og flere danske forældre tager sine børn ud af folkeskolen. Hurra for danske fri- og privatskoler.

  Kommentar by Liva — 6. marts 2017 @ 09:53

 17. Jamen, det er sådan det bør fungere. Ingen særrettigheder til islam i Danmark. De som ikke kan tåle at de ikke får særrettigheder, må finde et andet land at leve i. Vi slipper for de mest radikaliserede elementer. Hvad er problemet? Er det meningen at vi skal have ondt af de vantrohadende islamist-racister?

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 6. marts 2017 @ 09:55

 18. Jeg troede ellers, at offerkortet var udløbet for længe siden?

  Men Özlem Storslem Cekic har da – naturligvis uimodsagt – igen fået oceaner af taletid på News, til at trække både offer- og nazikortet igen og igen.

  Men hvis der kun skal et bedeforbud til, for at få de muslimske fødemaskiner til at rejse ned til Kalifatet, så er det sgu da bare med at se at få det indført på samtlige af landets uddannelsesinstitutioner hurtigst muligt!

  Kommentar by Revisoren — 6. marts 2017 @ 10:02

 19. Måske har Støjbjergs ide om at det skal være utåleligt at være på tålt ophold alligevel sin berettigelse…. 17% udrejseparate er sgu da meget flot taget i betragtning vi servicerer dem i hoved og røv

  Kommentar by redneck — 6. marts 2017 @ 10:18

 20. Nå, kan se at jeg glemte at poste korrekt tidligere:
  “Don’t speak badly about muslims. It just makes them want to cut off your head and terrorize you. And as we all know, islam has nothing to do with terrorism!”

  Kommentar by Har for længst fået nok — 6. marts 2017 @ 10:23

 21. Jeg accepterer fuldt ud homoseksualitet. Men du får mig altså ikke til at sutte pik på homoseksuelle kollegaer (ikke at jeg antager nogen skulle være interesseret i det tilbud) eller omdanne datoerne for diverse “prides” til betalte fridage. Det er en mærkelig idé og ærligt talt et angreb på demokratiet, at muslimerne insisterer på at sætte lighedstegn mellem accept og tildeling af særrettigheder.
  Det muslimerne ønsker har jo intet at gøre med accept. De vil have underkastelse og hvis prisen for at nægte dem det er, at et par menneskelige babushka-dukker rejser til Syrien, må det vist være århundredets slagtilbud.

  Derudover kan det undre, at de såkaldt “etablerede medier” såvel som forskere, politikere og embedsmænd insisterer på at sætte enhver grundlæggende journalistisk og videnskabelig metode ud af spil, hver gang emnet er muslimer eller islam. Der er sgu ingen fra den front, der står klar med dagens ad hoc-forklaring, hvis en nationalist eller anden almindelig dansker foretager sig noget tåbeligt. Men lige så snart en muslim bryder det vestlige samfunds normer, er man pludseligt leveringsdygtig i en endeløs strøm af bizarre påstande og efterrationaliseringer.

  De to k……er er ikke blevet “radikaliserede” fordi gymnasiet tillod sig at stille de samme rimelige krav, som de givetvis stiller til alle elever. De blev “radikaliserede” fordi de blev opdraget i en religion, hvor militant og voldelig radikalisme, i modsætning til f.eks. kristendommen, er en iboende egenskab. Og hvis man påstår andet, er man på kant med alt tilgængelig viden på området. Det er jo ikke fordi landets offentlige gymnasier tildeler særrettigheder til alle mulige andre religioner, at vi ikke oplever terrorangreb eller uforholdsmæssig høj repræsentation i kriminalitetsstatistikkerne hos efterkommere af protestantiske, buddhistiske eller katolske indvandrere.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 6. marts 2017 @ 10:41

 22. Kasper Sand Kjær er en dhimmi, som Fadbumsen og de øvrige fjolsetingsmedlemmer.

  Kommentar by Nielsen — 6. marts 2017 @ 10:49

 23. “Vi medvirker til radikalisering, hvis vi ikke lader religionen få plads i de offentlige institutioner…” (Kasper Sand Kjær, Dansk Ungdoms Fællesråd).

  Er der ikke det ene, så skal man som muslim nok finde på noget andet. Man forlanger af andre, men er selv passiv. Det er hele tiden en utåelig krævementalitet, og den virkelighedsfjerne knægt Kasper Sand Kjær (KSK) kan jeg kun betegne som en landsforræder, der går de fremmedes ærinde.

  Hvis de små mimoser føler de bliver set ned på som muslimer, så kunne det måske være, at der var en grund til det!
  Vi andre kan s´gu ikke tage til et muslimsk land, og få i hoved og r.. , og kræve og kræve, samt dyrke sin religion, samtidig med at man skider på værtsfolket.

  Når man har sådanne virkelighedsfjerne tåber som KSK, der i overført betydning har tungen langt om i muslimernes anus, og åbenbart elsker at agere som dørmåtte (dhimmi).

  Kommentar by der Adler — 6. marts 2017 @ 10:52

 24. Hvem siger trusler ikke virker? Vi lære vores børn at det ikke hjælper at plage og tigge for de for ikke flere sodavand. Det samme er åbentbart ikke gældende inden for Islam, her virker det at gøre oprør og skabe sig.

  Vi er godt dumme, vi kukkede over 20.000 ind i 2015 og i bund og grund er vi bange for hvad de kan finde på.

  Kommentar by Anders Nielsen — 6. marts 2017 @ 12:14

 25. De – rettroende Muslimer- som jeg for nemhedsskyld vil kalde Muhammedanere. Kan jeg ikke finde ud af at tage ansvar for Deres medmennesker, som for dem er flintrende ligegyldig, da de venter på 72 jomfruer i paradiset, hvis de gør dette eller dette rigtigt i forhold til Deres Gud (gudstilbedelse)- altså gerningsretfærdighed, som intet har med medmennesket at gøre-. Hvis de er selvkritiske (Altså den kristelige ide fra udsagnet om -Bjælken og splinten i øjnene- fra biblen), så identificere de jo sig med de vantro, så der råg den mulighed. Derfor er de stålsat ansvarsfrie for samfundsudviklingen, og det er alle andre skyld, for de følger bare Deres navlebeskuende ideologiske religion, og så skal alle andre tage ansvaret overfor dem.

  Det kan man også tydeligt se i forhold til kvindekønnet, hvor det er dem der skal tage ansvaret for mandens seksualitet, og derfor skal pakke sig ind. Kvinder er halvt så meget værd, og skal derfor skaffe 4 vidner, hvis de mener der er blevet uretfærdigt behandlet. I et islamisk samfund får de en masse små forkælede kejsere, og en masse underkuede undertrykte kvinder, men ingen frihed eller udvikling.

  og det er altså det vi skal fremelske for at undgå terror? Som om det havde nogen forhindrende effekt pr erfaring. Jeg synes de såkaldte 17 procent muslimer skal flytte, og så lade os vantro udvikle vores samfund imod velstand, civilisation, og frihed (Især fra Deres forkælede krav og undertrykkende modbydelige religion). Helt fint. Islam har for længst bevist sin modbydelighed og umulighed hvad frihed og menneskekærlig udvikling angår.

  Kommentar by Michael Unna — 6. marts 2017 @ 12:30

 26. Skrivefejl i starten- Kan jo ikke……_ (Sorry) mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. marts 2017 @ 12:30

 27. Michael Unna

  Det er den og dens, andres skyld eller det er samfundets skyld fandtes som vending, som perspektiv længe før muhammedanere kom ind i Danmark.
  Muhammedanernes, islamisternes tilstedeværelse og voksende antal har ikke gjort tilbøjeligheden til at tillægge andre skyld for egen elendighed mindre.

  Kommentar by Peter Buch — 6. marts 2017 @ 13:02

 28. Til Peter Buch

  Nej, men imodsætning til Muhammedanerne, kunne vi godt være selvkritiske og vende samfundets ansvar indtil os selv. Det kan Muhammedanerne overhovedet ikke- fordi de så slår dem selv i hardkorn med vantro. Det er de vantro der skaber udvikling og opfindelser, som muhammedanere ikke kan, fordi de går istå i Deres religiøse navlebeskuelse. Muhammedanerne taler blot tillært (Sikkert via Imam Fatih Alev, som bindeled….mit gæt, ud fra debatudseendelse) fra Venstrefløjen, sig selv ind i en uendelig offerrolle, som skal retfærdiggøre Deres jihad, og give andre skylden for Deres egen elendighed. Det kan på globalt plan ses på bl.a Indien- Pakistan, eller andre totalitære regimer, som ikke entydigt har religiøs baggrund, men som minder om – den usekulære diktatorreligion. Islam-. Hvis man skal tolke hele verden tidsløs bogstavstro ned i en bog, som påstår jorden er flad, så slutter al udvikling.

  Kommentar by Michael Unna — 6. marts 2017 @ 18:27

 29. Derefter vil jeg da lige opfordre til at lære fra “den danske forening”, som selvfølgelig kan dokumentere den sociale elendighed, fordi antallet af muhammedanere stiger, og selvfølgelig vil virke som en møllesten om velfærdssamfundet. De har haft ret i udviklingen, og selve det at man i dybeste alvor mener vi skal rumme den slags ideologisk religion, og forvente vi kan leve videre som hidtil, er simpelthen himmelråbende naivt.

  Kommentar by Michael Unna — 6. marts 2017 @ 18:32

 30. Interessant artikel

  Kommentar by Skrotbil, Skrotpræmie — 6. marts 2017 @ 21:42

 31. Smart. Lad os få en masse mennesker til landet, og så gå længere og længere for at føje dem, og bare håbe at de ikke bliver (endnu mere) voldelige.

  Kommentar by Winged Hussar — 6. marts 2017 @ 21:53

 32. Islam er åbenbart kun et problem hvis man modarbejder islamisering.
  Det er en absurd påstand, at bedeforbud etc skulle bevirke radikalisering, og hvis det er sandt, så siger det en hed del mere om de personer som radikaliseres af den årsag.

  Homoseksuelle har været set ned på og forhånet i århundreder, men det har mig bekendt ikke bevirket, at de har slået sig sammen i radikaliserede morderiske klaner eller udråbt selverklærede homo-stater.

  Det er ren afpresning, accepter vores islam-bullshit eller vi bliver terrorister,

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 6. marts 2017 @ 23:06

 33. De venstreorienterede tør ikke se sandheden i øjnene. Nu mere religiøst tilstanden bliver, nu mere drivkraft giver man radikale kræfter og nemmere bliver det for dem at rekruttere muslimer til jihad hvor som helst og når som helst. Skal man grine eller græde, politikerne sidder med en pistol rettet mod dem selv – nu mere islam man tillader, nu mere bliver folket delt og højrefløjen suger stemmer til sig, man kan kun håbe at det går stærkt nok politisk, før det ender med en kollision i gaden. Venstrefløjen er helt vilde med statistikker, så kan de tygge lidt på det her: https://www.youtube.com/watch?v=pSPvnFDDQHk

  Kommentar by Kim — 6. marts 2017 @ 23:26

 34. Alt kan bruges – bare ikke I og K ordene:

  https://hodja.wordpress.com/2017/03/05/brexit-gjorde-mig-til-terrorist/

  Kommentar by Hodja — 6. marts 2017 @ 23:28

 35. Det er kuriøst nok, at kun muslimer gør sådan noget: Giv os vores vilje, acceptér dog den snigende islamisering, eller vi bliver terrorister!

  Når man nu betænker, at muslimer har myrdet ca. 270 millioner mennesker siden den perfide ideologis oprindelse http://www.faithfreedom.org/infidel-lives-matter/, så KUNNE man jo godt få den tanke, at der er noget i islam, som enten tiltrækker psykopater (her tænker jeg især på én bestemt mellemøstlig race), eller skaber psykopater.

  Muslimer lader til at have en særlig forudsætning for djævelsk ondskab, og det tør jeg godt sige, efter at have set de mest grusomme billeder fra Syrien. Man laver henrettelsesshows, hvor man lader små børn stå grinende og se på, når man brænder mennesker eller drukner dem i bure – eller man lader 7-årige henrette voksne, bagbundne mænd (muslimer er feje køtere!) med et skud i baghovedet. Det er ikke kun fåtallet, der har en voldelig forudsætning, for islam ER vold, og dermed er det langt størstedelen, vi får ind, som er tidsindstillede bomber. De er opdraget med had, og til at hade alle. Det vil tage generationer – og et decideret forbud mod islam – at få dem mentalt renset.

  Kommentar by Kuffar — 7. marts 2017 @ 11:23

 36. Michael Unna

  Sandt nok. Tidligere tiders tagen ansvar og brug af selvkritik synes mig beklageligt formindsket i en stadig mere globaliseret verden.

  Kommentar by Peter Buch — 8. marts 2017 @ 21:32

 37. Interessant artikel

  Kommentar by Skrotbil — 22. marts 2017 @ 08:13

 38. De venstreorienterede tør ikke se sandheden i øjnene. Nu mere religiøst tilstanden bliver, nu mere drivkraft giver man radikale kræfter og nemmere bliver det for dem at rekruttere muslimer til jihad hvor som helst og når som helst. Skal man grine eller græde, politikerne sidder med en pistol rettet mod dem selv

  Kommentar by skrotbiler skrotpræmie — 26. juli 2017 @ 23:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper