9. marts 2017

Problemer der er større end masseindvandring for udenrigsministeren: ‘Minsk-aftaler’, ‘Nordstream’…

Før regeringsrokaden talte udenrigsminister Kristian Jensen om behovet for ‘intelligent immigration’ fra Afrika, og hans afløser forstår desværre heller ikke situationens alvor. L

Her lidt fra et længere interview med udenrigsminister Anders Samuelsen i gårsdagens Jyllands-Posten – Når diskussionen om danskhed opstår, reagerer min ældste søn med et, hva’ fa’en har de gang i (ikke online).

“‘Ja, det er number one.’ Udenrigsminister Anders Samuelsen (LA) slår over i engelsk i svaret på spørgsmålet, om en af Danmarks største udenrigspolitiske udfordringer er at blive en vinder i globaliseringen. …

Han hæfter sig ved, at selv om Donald Trump har vundet præsidentvalget i USA, og at nationalt sindede partier som Front National, Frihedspartiet og Alternative für Deutschland (AfD) står til at få gode valg i Europa, så er der også en anden bevægelse, især blandt de unge.

‘Det er ikke kun Le Pen, Wilders og AfD, som er ved at overtage alting. Macron er et eksempel på, at der i Frankrig sker en anden type bevægelse.’ Anders Samuelsen hæfter sig videre ved, at da socialdemokraten Martin Schulz vendte hjem til Tyskland fra EU-parlamentet for at stille op som kanslerkandidat, blev AfD trængt i meningsmålingerne. Desuden har han bemærket, at den franske præsidentkandidat Emmanuel Macron har et meget ungt kampagneteam.

Der er noget modgående globalt orienteret, hvor man ikke ser udlændinge over én kam. Det oplever jeg også hos mine egne børn, som er gode til at skelne. Når diskussionen om danskhed opstår, reagerer min ældste søn med et, hva’ fa’en har de gang i. Han har masser af venner med en anden etnisk baggrund, og som er flyttet hertil som 10-årige,’ uddyber Anders Samuelsen.

[…]

Hvis globalisering er den største udenrigspolitiske udfordring, er migration så nummer to?

‘Der er en hel pose udfordringer. Det er helt vildt. For fem år siden sad Løkke og drak øl med Putin på færgekroen. Nu har vi Ukraine-krise, Minsk-aftaler, Krim, Nordstream, arktiske områder. Da jeg kom ind i Europa-Parlamentet, var Tyrkiet på vej ind i EU, nu er de på vej i modsat retning. For fem får siden var der arabisk forår, kæmpe kaos nu.

Hvad har vi ikke nævnt? Jo, Vestbalkan, Kina, og så beder I mig om at prioritere.‘”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/81510/trackback

37 Comments »

 1. Anders Samuelsen er i en liga for sig selv……..helt uden for kategori. Den største “nullert”, der nogensinde har siddet på den post.

  Kommentar by kent — 9. marts 2017 @ 17:14

 2. Lalleliberaliste, globalister, Frankfurterskolen og de dårlige efterladenskaber fra 60’erne vil være roden til vestens undergang.
  Og vælgerne er først alt for langsomt ved at reagere – det er ikke engang sikkert at der sker et skift i et ellers hårdt ramt land som Frankrig, Macronen kan stadig vinde og det er ihvertfald lige hvad establishment og EU ønsker, villigt bistået af massemedierne.

  Kommentar by PBrad — 9. marts 2017 @ 17:17

 3. At forvente nationalt sindelag fra liberal-jubelidiot-globalisten Samuelsen, er det samme som at forvente benzin fra patterne på en malkeko!

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 9. marts 2017 @ 17:30

 4. Det er synd for Anders!

  Kommentar by Bastardo — 9. marts 2017 @ 17:40

 5. Fra Den Store Hukommelse:

  ”Et lands kultur skabes ikke af politikerne, men af de indbyggere, der bor i landet. Hvis
  befolkningen ønsker at udskifte en kultur med en anden, så er det ikke en politisk opgave at
  bremse befolkningen.”
  (Kristian Jensen, (V) i ”Hurra for Globaliseringen,” (2003).

  »Udfordringen for dansk kultur består ikke i at bekæmpe islam og muslimer,
  men i at bekæmpe fundamentalismen uanset hvad den udspringer af.”
  (Kristian Jensen, (V) i ”Hurra for Globaliseringen” (2003).

  ”Hvorfor altid den negative vinkel på muslimer?”
  (Kristian Jensen, næstformand i Venstre, til DR 2009).
  ”Danmark er vores land. Det er ikke mit land, eller jeres land. Danmark er det land vi har sammen og det sted, hvor vi skal bygge vores fremtid sammen. I fællesskab – i mangfoldighed – i respekt for andre.”
  (Kristian Jensen, næstformand i Venstre, tale til Ramadan middag i Folketinget 17.8. 2012 og Uriasposten 4.6.2014).

  ”Kære Jai-Li, Muhammed, Sergio og Latifah! Tak fordi I er kommet til Danmark og tager fat, hvor danskerne ikke kan eller vil. Tak fordi I er med til at gøre Danmark til et rigere sted.For uden jer ville Danmark anno 2015 ikke hænge helt så godt sammen”.
  (Kristian Jensen, næstformand i Venstre/MF i Søndagsavisen 5.3.2015 og Uriasposten 6.3.2015).

  Kommentar by der Adler — 9. marts 2017 @ 17:41

 6. Hvis ikke dette øverst havde stået på Uriasposten, så ville man vredt have hævdet at det var ‘fake news’. Så ubegavede udtalelser kan da umuligt komme fra et lands udenrigsminister?
  For et par år siden blev Helle Thorning udråbt som ‘blank’, men her er da en som langt overgår hende. Undergår var måske et bedre udtryk. Føj.
  Stakkels søn.

  Kommentar by Birger Jensen — 9. marts 2017 @ 17:46

 7. jubelidiot-globalisten Samuelsen, er jo fra Jylland. Jeg hørte forleden en “professor” også fra Jylland, der påstod at Jylland ligger en “kilomet” ??? fra Fyn. Nu ved jeg ikke hvad en Met” er, men angiveligt skulle der også være sådan en met den anden vej? Hvis dette er niveauet på professorer fra Jylland skal man måske ikke sætte fordringerne så højt til en politiker samme steds fra?

  Kommentar by pseudonym — 9. marts 2017 @ 17:47

 8. der Adler — Fin opremsning af den liberale syge der raserer i Venstre.

  Kommentar by PBrad — 9. marts 2017 @ 17:48

 9. Her er en god gennemgang af idiotien der rider vesten – http://monokultur.dk/?p=18115

  Kommentar by PBrad — 9. marts 2017 @ 17:59

 10. Samuelsen er helt udenfor kategori, som sagt af andre: en nullitet, udover en helt sygelig arrogance, som vi andre kun kan tolke som decideret satanisk, morderisk ondskabsfuldhed, helt på linje med, hvad vi forventer os af de liberale socialisters allierede: Muslimerne, som har bevist sig selv gennem deres hellige organisation ISIS, som har udviklet en helt ny størrelsesorden af overgreb på civile, og dermed har givet os alle fakta vi har brug for, at vurdere muslimerne kollektivt, som gruppe.

  Kommentar by Dan Mark Danske — 9. marts 2017 @ 18:02

 11. Ja, godt at fatter Samuelsen lytter til sin søn. Han er sikkert en utrolig fornuftig ung mand med god dømmekraft:

  http://ekstrabladet.dk/112/article4068124.ece

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 9. marts 2017 @ 18:02

 12. Lukket fest, tag hjem — Og sjovt nok kan der ikke kommenteres på den artikel, wonder why ;O)

  Kommentar by PBrad — 9. marts 2017 @ 18:07

 13. Liberalismen er en kræftsvulst i Danmark. Svulsten og dens metastaser skal fjernes som hipoerne. – I øvrigt er det en demokratisk ret for etniske danskere at være fri for udlændinge på diskoteker,barer, værtshuse osv.

  Kommentar by Anonym — 9. marts 2017 @ 18:15

 14. Det var fra Trumps sejr over Clintonnerne, at globalisterne ville befæste deres stillinger i Europa og gå til modangreb. Anders Samuelsen er bare en dum bonde i deres magtspil.

  Kommentar by BS — 9. marts 2017 @ 18:15

 15. Anders Samuelsen er stadig ærke radikal. Uhyggeligt, at han er udenrigsminister i en såkaldt borgerlig regering. Klart, at DF og Nye Borgerlige lægger afstand til den.

  Kommentar by Gunnar Biering — 9. marts 2017 @ 18:17

 16. Der er noget helt galt med Kristian Jensen. Siden han indgik en studehandel med Løkke om ikke at blive formand er han gået i hundende. Han ligner en ludoman, der ikke sover om natten og ikke orker at barbere sig. Nå ja, og han har desuden altid været en idiot.

  Kommentar by Zatopek — 9. marts 2017 @ 18:36

 17. -Der er nogen stykker der aldrig rammer skiven, Søren Pind fx.

  Kommentar by Hul igennem? — 9. marts 2017 @ 19:00

 18. Hul igennem? — Søren Pind vil vel gå over i historien som et af nyere tids største blålys – viel geschrei und wenig wolle , da det endelig galt.

  Kommentar by PBrad — 9. marts 2017 @ 19:05

 19. “Når diskussionen om danskhed opstår, reagerer min ældste søn med et, hva’ fa’en har de gang i. Han har masser af venner med en anden etnisk baggrund, og som er flyttet hertil som 10-årige,’….”

  Hvor mange af vennerne er muslimsk hunkøn? Hvad skal man gætte på?

  Kommentar by BE — 9. marts 2017 @ 20:02

 20. “Intelligent immigration”?!

  Right, det er åbenbart det label, som man sætter på tidens migranter – vi hørte det i Esbjerg, hvor alle tilstrømmende migranter var kemiingeniører eller tilsvarende – dvs. indtil arbejdsløshedstallene viste noget andet.

  Og selv om migranterne så var nok så højtuddannede, så fatter minimalhjernen Kristian Jensen ABSOLUT INGENTING! NADA!!!

  U-landene har ikke brug for at vi snupper deres højtuddannede, det være sig læger, ingeniører eller andet – dem har de så sørm’ne selv brug for. Hvem skal ellers udvikle udviklingslandene? Ønsker Kristian Jensen virkelig at u-landene skal bruge deres sparsomme midler til at uddanne arbejdskraft til det højtudviklede Europa!?

  Når enhver der siger “pip” får asyl, hvem skal så agere opposition i u-landene? Der er brug for en politisk opposition til at udvikle disse lande.

  Når vi giver asyl til alle der er seksuelt anderledes – dvs. anderledes end de gængse muhamedanske, heteroseksuelle standarder -, hvem skal så bringe seksuel frigørelse til u-landene?

  Logik også for liberalister … tjah, måske ikke …

  Den liberale regerings og dens europæiske herrers migrationspolitik er komplet forfejlet. Gad vide hvem der stemmer for den flok?!

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 9. marts 2017 @ 20:16

 21. I Sverige synes flertallet i følge samme logik, at den eskalerende vold og kriminalitet er et større samfundsproblem end indvandringen …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 9. marts 2017 @ 20:17

 22. Det kræver sateme stærke nerver at læse denne tråd om de 2 ærkefjolser. Jeg orker ikke mere for i dag.

  Kommentar by Holger Madsen — 9. marts 2017 @ 20:42

 23. “Kristian Jensen og Anders Samuelsen rykker over mod De Radikale, Inger Støjberg holder forbindelsen til Dansk Folkeparti og De Konservative (med Naser Khader som talsmand).”

  http://denkorteavis.dk/2017/der-er-kamp-i-den-borgerlige-lejr-om-udlaendingepolitikken/

  Kommentar by PBrad — 9. marts 2017 @ 20:53

 24. Hvordan står det lige til, med Pape’s nye bandepakke, der skal give bander med rygmærke strengere straf end indvandrebanderne?

  Jeg føler, meget stærkt, at venstrefløjen/radigale har fået en kapital, som har kunnet købe sig ind i den nuværende “borgerlige” regering.
  Er de noget om tankerne?

  Kommentar by Carstens — 9. marts 2017 @ 21:42

 25. Mon det er denne søn der har mange AEH-venner?
  http://www.bt.dk/politik/samuelsen-det-var-min-soens-narkogaeld

  Kommentar by redneck — 9. marts 2017 @ 22:01

 26. Kim
  Jeg ved det grænser til personforfølgelse, men er det ikke i orden når Anders Samuelsen selv nævner “Når diskussionen om danskhed opstår, reagerer min ældste søn med et, hva’ fa’en har de gang i” at vinkle den med at selvsamme søn (ældste) var ham Anders hjalp af med narkogæld for et par år siden?

  “Liberal Alliances leder, Anders Samuelsen, skriver på Facebook, at det var hans ældste søn, som han betalte narkogæld for.” citat fra http://politiken.dk/indland/politik/art5394006/Anders-Samuelsen-Jeg-betalte-min-s%C3%B8ns-narkog%C3%A6ld

  Vi har altså en minister der 1) har en søn der køber narko uden at betale 2)lader far betale narkogælden og 3) bruger selvsamme søn som sandhedsvidne til at propagandere for fortsat indvandring af typer der bla ernærer sig ved narkosalg.

  Er ringen sluttet?

  Vi behøver ikke at tage til Italien og latterliggøre Berlusconi som hyklerisk og kriminel politiker, vores lokale kan skam også

  Kommentar by redneck — 9. marts 2017 @ 22:33

 27. Hvordan er den mentale gnom overhovedet blevet udenrigsminister?? Det er mig en gåde.

  Vi mangler magtfulde og intelligente mænd inde på Borgen. Løkke laver jo ikke en skid, men vil sikkert gerne bare sidde på statsministertaburetten tiden ud, for så er han sikret en høj løn og fine middage sammen med resten af Bjørnebanden EU.

  Kommentar by Kuffar — 9. marts 2017 @ 23:23

 28. Hvad er ‘danskhed’? Det kan opsummeres ganske kort:

  1 – DK er et gammelt, kristent land, og vi fejrer kristne højtider.
  2 – Danskere spiser frikadeller og flæskesteg med stor glæde!
  3 – Danske mænd og kvinder er ligestillede, og kvinder kan gå klædt i korte kjoler, om de vil.
  4 – Danskere henretter ikke folk, selvom de ikke praktiserer ovenstående 3 punkter!

  Det gør derimod muslimer – i meget stor stil i Mellemøsten – henretter folk, der praktiserer de første 3 punkter, ergo kan en rettroende muslim aldrig nogensinde fortjene titlen ‘dansker’ eller ‘vesterlænding’. Det vil svare til, at man forsøger at blande olie med vand. Uforligeligt.

  Kommentar by Kuffar — 9. marts 2017 @ 23:38

 29. Anders har tabt småkagerne.
  “Når diskussionen om danskhed opstår, reagerer min ældste søn med et, hva’ fa’en har de gang i”
  Man må jo forstå at hans søn er langt mere indsigtsfuld end dem på borgen der vil diskutere kulturforskelle og national identitet.

  Kommentar by Frank Hagmann — 10. marts 2017 @ 06:14

 30. @28 Kommentar by Kuffar — 9. marts 2017 @ 23:38

  “Blande olie med vand”
  Jow-jow, det kan lade sig gøre. På min tidligere gamle Ascona, med kørsel af korte vinterture, kom en slimet supstans på undersiden af oliedækslet kaldet “mayonnaise”(opstod af vand/olie-dampe). Men OK, det var en ganske irriterende og ubrugelig masse, nøjagtigt som nu.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 10. marts 2017 @ 07:18

 31. Nu har politikerne gennem adskillige årtier ikke bestilt andet, end at importere muhammedanere til Danmark, så det er vel ikke så mærkeligt, at de ikke ser nogen problemer forbundet dermed. At vi så dagligt bl.a. her på bloggen kan læse om hvordan danskere bliver overfaldet, voldtaget og dræbt af denne import, er nok noget de ikke har lagt mærke til. Jeg tror heller ikke de har fundet ud af hvor mange der bliver dræbt i Mallahmø, eller hvem gerningsmændene typisk er.

  Kommentar by Nielsen — 10. marts 2017 @ 07:21

 32. Fyr Samuelsen. Vi kan ikke have en UM, der offentligt vedstår sig at modtage råd fr en fhv(?) narkokriminel. Som ydemere er så snotdum, at han bringer sig i en situation hvor han kan afpresses, og bruges til at afpresse en minister.

  Kommentar by Hans Und — 10. marts 2017 @ 08:01

 33. @Neuhammer – Ascona? Whow, det bringer minder, min første bil var en Ascona B 2.0 – med mayonaise under ventildækslet. Det samme kan for øvrigt forekomme på min guzzi under kørsel i koldt vejr (<5c) men det er en anden historie

  Kommentar by redneck — 10. marts 2017 @ 10:32

 34. Nu må I ikke være så slemme ved lille Audi Anders fra Horsens.

  Han er trods alt -ifølge ham selv- den mest kompetente udenrigsminister, som Danmark nogensinde har haft!
  (Det er fandeme svært at skrive, uden at falde ned af stolen af grin!)

  Jeg kan i øvrigt huske, at han i et ophedet interview for nogle år siden, beskyldte den daværende TV2-journalist Henrik Qvortrup, for at være på coke.

  Var det mon coke, som Qvortrup havde købt af Samuelsens søn?

  Kommentar by Revisoren — 10. marts 2017 @ 11:13

 35. Jeg deler selvfølgelig kritikken af denne nar, denne, må man sige “køter”? Men jeg tror nu nok at lille Anders ikke er mere kedelig, end at han nok har prøvet et par små sniff selv også. Og det skal ikke lægges ham til last. Nysgerrighed er én af menneskets / mandens bedste egenskaber. Og det er også kun prisværdigt, at man forsøger at “få det rigtigt fedt”, når der nu er så mange fine mennesker der falder for spøgen, skal man jo også lige prøve det ellers ville man være et skarn. Men det ville være bedre om han tog noget sandhedsserum – hvad coke efter alt at dømme bestemt ikke er!

  Kommentar by Balder — 10. marts 2017 @ 13:21

 36. Ja….når man overhovedet ikke forholder sig til Islam som den usekulære diktatorreligion den er, og slet ikke forholder sig til de problemer den giver historisk og samtidsmæssigt, eller dens mentalitet….kan alt jo være ligegyldigt i forhold til hvem og hvad man har med at gøre :-). Løkke og regeringen går i hyggeskjul med en blindnaiv moral. Han drømmer sikkert om de politisk korrekte 1980 ere og 90 ere. Vi kan kun håbe på næste valg…så hurtigt som muligt. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. marts 2017 @ 19:29

 37. http://www.bt.dk/politik/udenrigsminister-inviterer-300-millioner-kinesere-til-danmark

  Lad os forestille os 1% kunne tænke sig at blive…

  Kommentar by Peter Buch — 11. marts 2017 @ 09:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper