9. marts 2017

Feminister buhede ad ligestillingsminister, da hun talte om ‘manglen på ligestilling’ blandt indvandrere

Da jeg tilfældigt kom ind i AK24syv på Kvindernes Internationale Kampdag, forklarede en kunststuderende autodidakt farveforsker, at drenge- og pigefarver var et produkt af kapitalismen. Set fra højre virker det som om, at fjerdebølge-feminisme handler om alt andet end ligestilling.

Blandt talerne til gårsdagens Kvinfo-arrangement i VEGA, var ligestillingsminster Karen Ellemann, der under sin tale kom ind på manglende ligestilling i indvandrermiljøer. Hun blev kortvariget buhet ud af enkelte i salen, men svarede fint for sig. Et ypperligt eksempel på den kulturelle blindhed blandt kvindekampens revolutionære.

God blogpost af Tobias Petersen på Reel Ligestilling, Danmarks førende anti-feministiske blog – Her fik feministerne nok: Buhede ad Karen Ellemann i VEGA.

“… få minutter inde i talen gik det helt galt, da flere af tilhørerne afbrød ministeren med buhråb.

Det fik dog ikke Ellemann til at opgive sit forehavende. Ministeren tog til genmæle over for de buhende, inden hun fortsatte sin tale.

Er det fordi, I er imod ligestilling?

Udvekslingen mellem ligestillingsministeren og det utilfredse publikum foregik som følger:

Ellemann: – Jeg mener faktisk ikke, helt alvorligt, at det er relevant at debattere, om det er ok, at en kvindelig advokat tager to ugers barsel, eller hvorvidt man kan være feminist og så samtidig posere topløs og twerke, eller om man skal bruge krudt på Emma Watsons bryster på forsiden af et international magasin. Jeg mener, vi burde være forbi det her, fordi kvinder må udfolde sig, som de vil, vi må vise vores krop, hvis vi vil, og som vi vil, og det bør ikke forarge, og da slet ikke alle os, der går ind for ligestilling. Så set med regeringens øjne vil jeg bare annoncere her, at jeg faktisk mener, at der er langt vigtigere ting at debattere. Og det handler om at se på manglen på ligestilling i indvandrermiljøerne i Danmark. Det skal vi gøre til gavn for indvandrerkvinderne. Helt ærligt: Der er steder i vores samfund, i vores trygge Danmark, hvor ligestillingen sådan set er sat ud af kraft. Der er alt for mange piger og kvinder i etniske minoritetsmiljøer, som oplever at blive begrænset i det at kunne udfolde sig frit, at kunne få lov at vælge de venner, man gerne vil være sammen med, eller de kærester, man gerne vil have, eller at gå til fritidsaktiviteter. Men det er der altså alt for mange, der lukker øjnene for. Måske lidt i den her misforståede hensynsfuldhed, og det er at lade disse kvinder og disse piger i stikken. For vi kan ikke acceptere, at der visse steder hersker …

Publikum: – Buuuuuh.

Ellemann: – Er det fordi, I er imod det her?

Publikum: – Nej.

Ellemann: – Nå, okay. I synes bare, det er fedt at buhe, fordi jeg taler om, at vi har ligestillingsproblemer i Danmark?

Ellemann: – Jeg mener ikke, at vi skal acceptere, at er visse steder i vores land hersker æresbegreber og kønsroller, som bare ikke hører hjemme i Danmark. Ligestilling mellem kvinder og mænd det er en helt grundlæggende værdi i det danske samfund, og det kan ikke gradbøjes efter kultur eller efter tradition eller efter religion eller efter, hvor længe man har været i landet. Og for mig, der er det altså bare afgørende, at vi, selv om det er et ømtåleligt emne, det skal jeg da love for, tager debatten.”

(Kvinfo på Facebook Live, 8. marts 2017)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/81516/trackback

50 Comments »

 1. Rart at se at Karen Ellemann kan træde i karakter når det gælder men det er stadig for lidt og for dårligt af denne “borgerlige” regering.

  Kommentar by PBrad — 9. marts 2017 @ 19:07

 2. Det går fremad.
  I den modsatte grøft finder man Adam Holm, der på kvalmende vi alene vide-maner vil disponere over alle små drenges tissemænd og ikke mener, små drenge i Danmark skal have retten til selvbestemmelse over egen krop.
  http://www.bt.dk/danmark/adam-holm-fingrene-vaek-fra-forhuden
  Det er et ligestillingsproblem, da det allerede er ulovligt at skære i pigers kønsorganer.

  Kommentar by Bageren — 9. marts 2017 @ 19:16

 3. En af de største militærhistorikere/analytikere, israeleren Martin Van Creveld skulle for et par år siden give en vurdering til den amerikanske kongres om kvinder kunne være i kampenheder i hæren. Dette fik ham til, at se på om kvinder var blevet undertrykt i forskellige kulturer og i historien. Han svar er nej. Kvinderne er det privilegeret køn og har faktisk i forhold til mændene mange rettigheder. Det er rigtigt, at muslimer har en anden opfattelse af kvinder fordi de er klanbaseret og endogame. Men de ærer deres kvinder, der er loyale mod klanens ære og renhed,- og de straffer hårdt de illoyale. Alle kulturer gifter sig mod familien og i vesten er det lykkes, at bilde folk ind, at nationen er familien. Derfor har kvinden helt andre rettigheder i en nation end i en klan. Nationer har ligesom klaner og stammer grænser for hvad det kan rumme og tolerere. Ikke-familie er problemet og hvordan de behandler deres kvinder er mig ligegyldigt. Problemet er de er i Europa, som muslimer mm. Ikke-familære er de for mig og jeg for dem. Martin Van Creveld ser feminismen som relateret til en form for hysteri og har regner ikke med det stopper for landene kommer ud i som voldsomme problemer og det bliver mændene, der skal redde det hele og mange betale med deres liv. Jeg tror, at efter dette må og skal kvindens politiske rettigheder begrænses. Først stemmeret til kvinder når de har fået børn og har “aktier ” i nations skæbne. Er de barnløse er de Merkel typer som kaster patologiske moderfølelser på brune “ofre”. Martin van Creveld bog er her og den udkom først i Tyskland hvor tyske feminister i anmeldelser har måtte give ham delvis ret.https://www.amazon.com/Privileged-Sex-Martin-van-Creveld-ebook/dp/B00EX5PJC2/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1489083981&sr=8-6&keywords=martin+van+creveld

  Kommentar by Thorsted — 9. marts 2017 @ 19:26

 4. Jeg ville også buuhe af den bælgøjede ko, som kun er sidder i tinget fordi vælgere, der er ligeså senile som hendes far, Øffemand Jensen, kan huske navnet og sætter kryds ved det.

  Kommentar by Træt — 9. marts 2017 @ 19:28

 5. Godt eksempel på den regressive venstrefløj. Der er ingen logisk grund til at de buher. Den eneste grund er at det er synd at kritisere muslimer, fordi de er en stakkels, forfulgt brun minoritet og Karen Ellemann er en ond, højreorienteret, borgerlig racist. Hvad hun reelt siger er ligegyldigt.

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 9. marts 2017 @ 19:36

 6. I Sverige synes de, at den eskalerende vold og kriminalitet er et større samfundsproblem end indvandringen …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 9. marts 2017 @ 20:13

 7. Forkert tråd, pardon.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 9. marts 2017 @ 20:15

 8. Hvornår tager man fat på mænds manglende ligestilling i skilsmissesager, hvor der er børn involveret?

  Kommentar by Sigwar — 9. marts 2017 @ 20:21

 9. – Sigwar

  Min bedre halvdel arbejder konkret på det punkt alle ugens dage. Senest i forhold til et ændringsforslag til Haagen-konventionen.

  Kommentar by Kim Møller — 9. marts 2017 @ 21:11

 10. De kører fuldstændigt på autopilot de idioter. De hører nogen påpege et reelt problem blandt indvandrere, og straks kritiserer de budbringeren uden at bruge et millisekund på at forholde sig til budskabet. Som altid. Hold kæft hvor gad jeg godt se nogle af de værste af dem i deadline en dag diskutere med en ægte feminist, der i modsætning til “antiracisterne” på venstrefløjen ikke gør forskel på folk ud fra hudfarve!

  Kommentar by Per — 9. marts 2017 @ 21:16

 11. Det er jo dybt skizofrent. På den ene side er der et stort behov for kritik af tilvandret fremmed kultur og religion – og på den anden side skal fremmed kultur og religion værdsættes og forsvares.

  Hvordan skal man dog få det til at hænge sammen?

  Kommentar by BE — 9. marts 2017 @ 22:11

 12. Erindrer stadig min oplevelser på Femø-ølejr. Jeg var 10-11 år, derfor lige før jeg faldt for den aldersgrænse feministerne havde defineret. 12 år=du er en mand/trussel. Jeg vidste allerede at det værste skældsord var mandschauvanist(forkert stavet, sorry). Alle rendte rundt i bar røv, og drenge på min alder var stort set fraværende. Blev opfordret til at smide bukserne, men var for blufærdig. Det betød at jeg i den grad var anderledes, men jeg stod fast og er i dag glad for at jeg ikke lod mig presse. Havde da også fine oplevelser på den lejr, men har den dag i dag en “beef” med totalitære/jeg alene vide-tankegang og forbeholder mig retten til at sige NEJ! Støtter frigørelsen af kvinder, men når det er på bekostning af børn, familieliv og almindelig sund fornuft, står jeg af. Det skriger til himlen, når kvinder, i ligestillingens navn…siger det lige igen i LIGESTILLINGENS NAVN, kun vil tilkæmpe sig rettigheder, men ikke afstå en eneste, af deres, til mænd.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 9. marts 2017 @ 23:06

 13. Sådan endte Kvindernes Internationale Kampdag i Islamistan.
  https://newspeek.info/wp-content/uploads/SteningIslam-850×550.jpg
  Hvis Karen Ellemann lever længe nok, ender hun som kvinden på billedet og fjerdebølge-feministerne iført hijab kaster de tungeste sten. Hvornår kommer den første stening i Danmark?

  Kommentar by A-mad — 9. marts 2017 @ 23:43

 14. Kim Møller, / bedre halvdel.

  Kunne Pernille Bendix ikke lige banke Justitsministeren oven i.
  Ved at fremføre et karv om at §69 i grundloven skal opfyldes.

  Lovforslaget:

  (( Hr. Justitsminister, der skal fremlægges lovforslag om ordning af muslimske trossamfunds forhold, og dette lovforslag SKAL indeholde forbud mod at, de dele af Koranen, der strider mod sædeligheden og den offentlige orden, læres i moskéerne i Danmark. ))

  ** Altså § 67 Betingelser Skal forme Lovforslaget. **
  ** Koranen SKAL dermed analyseres og rettes ind efter dansk lovgivning. **

  Dette lovforslag er nemlig aldrig blevet fremsat.
  jeg har prøvet at råbe lortet op der ovre flere gange, men de vil ikke høre.

  Hvis jeg hører noget positivt herom er min dag reddet, og dermed et skridt nærmere at Danmark er en retsstat.

  Kommentar by Sindsro — 9. marts 2017 @ 23:47

 15. Liberalism (= Liberal socialisme, socialisme og alle andre former for marxisme er en identitet, og når du angriber denne identitet, angriber du ikke andres meninger, du angriber dem personligt (venstreorienterethed er ved at være en identitet dermed også en tro, en religion):

  Incredible Analysis of the Modern Liberal Mind – Must See! – Shelby Steele
  https://youtu.be/iu7kuXlL1zM

  Kommentar by Dan Mark Danske — 10. marts 2017 @ 03:27

 16. Beklager at jeg ikke kommer det i OT-tråden, men jeg kan stadig ikke poste der.

  Jeg vil råde alle der interesserer sig for hele samspillet mellem DNC og the Deep State til at lytte opmærksomt til denne video, da vedkommende siger præcis, hvad der er sket undervejs gennem den amerikanske præsidentvalgkamp, og hvordan vi nåede hertil:

  TRUMP ORDERS CONGRESS TO INVESTIGATE OBAMA – CIVIL WAR LOOMS – MAJOR DEVELOPMENTS #PIZZAGATE

  ron johnson

  https://youtu.be/gLaLktAnRoY

  Kommentar by Dan Mark Danske — 10. marts 2017 @ 03:32

 17. Sin

  Før den i Grundloven af fantasten Monrad formulerede lovede lovgivning om andre religiøse samfund end Folkekirken kan gennemføres, kræves det, blandt andet, at Danmark som sådan ophæver menneskerettighederne.
  Som jeg forstår sagerne.
  Da du næppe ønsker Cairo-versionen om menneskerettigheder indført som det Danske udgangspunkt, hvad vil du da foreslå?
  Glistrup er borte, og hvem tror du da aktuelt vil røre ved menneskerettighederne i Folketinget?

  Kommentar by Peter Buch — 10. marts 2017 @ 04:06

 18. Sindsro kommentar 17 var rettet til dig.

  Kommentar by Peter Buch — 10. marts 2017 @ 04:07

 19. Den 8 marts fejrer kvinderne deres ret til at stemme ved offentlige valg, men i dag betyder det at samfundet skal forsørge enlige mødre som har fravalgt barnets far, i en normal optik vil man kalde det for tabermentalitet, det offentlige er styret af homoseksuelle og kvinder, det betyder at normale værdibegreber er underkuede, Danmark har et luksus problem, alle der ikke kan klare sig selv bliver puttet i en hjælpeboks, enlig mor, hjemløs, retarderede korandyrkere også kaldet psykisk syge, unge lømler osv. alle disse er en del af det Danske samfund og deres rettigheder skal nedtones til et stort nul, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 10. marts 2017 @ 05:15

 20. emmagad

  Ikke helt enig. Er det ikke sådan som det altid har været.
  Der er nogle koner med æggene, og nogle potentielle sæddonorer.
  Det der nødig skulle ske er indavl, for lille variation, for få koner med æg, for få der er sæddonorer, forhold fædre-døtre, mødre-sønner og søskendeformering.
  Dette i samfundets interesse, og har vel altid været det.

  Var økonomisk finansiering til støtte af hvermand, par som enlige i størst muligt omfang foretaget af privat financiering, er spørgsmålet om samfundets financiering vel betydeligt minimeret i omfang. Rent teoretisk, naturligvis.

  Kommentar by Peter Buch — 10. marts 2017 @ 06:32

 21. Bare det at vi kan have et ministerium for ligestilling, fortæller lidt om hvor vi befinder os.

  Kommentar by Nielsen — 10. marts 2017 @ 07:13

 22. Karen Ellemann er skyldig. Ikke så mange opbyggelige taler til andre ekstremister kan hjælpe på det. Hun har vist også avlet barn med fremmed muslim, som hun måtte flygte for af angst for kidnapning. Det er helt fortjent at hun stifter bekendstkab med venstreekstremisternes metoder; dem har hun og faren jo også brugt i vid udstrækning.

  Et menneske med så dårlig dømmekraft burde ikke være i Folketinget, men desværre gælder det for de fleste af dem derinde.

  Kommentar by Balder — 10. marts 2017 @ 07:22

 23. De ønsker vel og leve som muslimske kvinder. En sæk over hovedet eller heldækkende krops dragt og de er fri for og gå til frisører og leve op til slanke idealer.

  Kommentar by P — 10. marts 2017 @ 07:33

 24. Der er ud over det paramentariske aspekt, med opstillen af andre med andre grundlag/visioner end nuværende valgte, tilgange der gør noget uden for dette.
  Jeg kunne eksempelvis forestille mig “Dammed good- slagteri-varer” hvor alle slagtede var udst for mindst et kvarters forbandelser før slagtning. Er produkterne tilmed billigere, da forbandelserne udsendes uden omkostninger, end andres der hævdede velsignede tilmed har konstateret dårligeree kvalitet, kunne der her være et potentielt stort og voksende marked…

  Kommentar by Peter Buch — 10. marts 2017 @ 07:46

 25. alle slagtede var udsat…

  Kommentar by Peter Buch — 10. marts 2017 @ 07:47

 26. Fonden flere forbandelser står for udgifterne.
  Donationer kan sendes til…
  Jeg kan ikke nævne egen kontonummer her, men må enten først ssætte det op, eller aktuelt, som her, nøjes med at præsentere projektet.

  Kommentar by Peter Buch — 10. marts 2017 @ 07:54

 27. Det var da godt, at en minister endelig trådte i karakter, og så foran de islamofascistiske Kvinfo-tosser, der ikke gad lytte men blot havde sat autopiloten til. Og sandsynligvis ikke fatter, at ligestillingen er truet af muslimsk masseindvandring.

  > Træt 19:28
  Det plejer du at kunne gøre bedre. Uanset hendes navn eller udseende står hun i et fjendtligt forum, samtidig med at der hersker fløjkrig i Venstre, og står modigt frem. Mere end Kvinfos medlemmer er i stand til.
  Se eventuelt
  https://www.dr.dk/tv/se/debatten/debatten-tv/debatten-2017-03-09

  > Bageren 19:16
  Enig, selv om det er OT.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. marts 2017 @ 07:55

 28. @19.emmagad,20.Peter Buch. Den legendariske amerikanske forfatter, F.Scott Fitzgerald skrev engang, at en kreativ person er én, der kan opretholde to indbyrdes modsigende meninger samtidig. Prøv det!

  Kvindernes frigørelse har medført
  1) at STATEN har overtaget faderrollen og PLIGTEN til at forsørge kvinderne og børnene.
  2)at kvinderne er holdt op med at få børn og det danske folk er ved at uddø

  1) og 2) hørte jeg ikke nævnt i fejringen af Kvindernes Kampdag i statens tv, der styrer vores meninger?

  Hvad er det egentlig vi fejrer på Kvindernes Kampdag. Er det 1) og 2)?

  Kommentar by A-mad — 10. marts 2017 @ 08:05

 29. > A-mad 08:05
  Ad 1: Kun hvis staten ikke kan hive pengene ud af lommen på den skilte ægtefælle, hvis denne ikke har nævneværdig indtægt. Men indrømmet, ifølge mennesker, der selv har været i en vanskelig skilsmissesituation, er Statsforvaltningen noget af en tung sag for mændene. Så meget for ligestilling.

  Ad 2: Hvorfor skal etniske danskere egentlig få mere end 1-2 børn? Såfremt Danmark og det øvrige vesten er i stand til at holde især afrikanske kvinder væk, kan den teknologiske udvikling så udmærket holde samfundet i gang med færre mennesker.
  5,6 millioner indbyggere eller højere er ikke et mål for Danmark. 4 millioner og bedre teknologi er nok mere realistisk, forudsat uddannelse, teknologi og stop for muslimsk masseindvandring.

  Som nævnt i Debatten i går, vist nok den radikale tosse, har Canada taget imod 15 millioner migranter i 2016. Hun glemmer blot et par fakta: Canada er geografisk set klodens næststørste land, og Canada udvælger i et vist omfang selv, hvem landet vil tage ind.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. marts 2017 @ 08:31

 30. Canada har kæmpe store indvandringsproblemer og en meget skrap censur. Som de fleste angelsaksiske lande er det jødiske organisationer og politikere som styrer indvandringspolitiken og som er de dominerende fortalere for multikulti.

  Canada er en katastrofe, totalt jødisk domineret, B’nai Brith og Richard Warman (berygtet ikke jøde som arbejder for dem) sætter dagsorden. Senest med dommen over den canadiske patriot Arthur Topham – hans hjemmeside http://www.radicalpress.com/ nedlægges på søndag.

  Jeg har endnu ikke læst resten af dommen, eller om han anker. Som i andre tilsvarende lande skal man være meget velbeslået for at forsvare sig i retten mod hovedrige organisationer som B’nai Brith, og jeg tror Topham er blevet tømt for ressourcer. Endnu et offer for den globale jødiske forfølgelse af patrioter, dissidenter, fritænkere, revisionister, og alle andre som ikke frivilligt underlægger sig jødisk kontrol. Tilsvarende foregår i hele verden.

  Lige nu strømmer det til med illegale mexikanere fra USA der føler jorden brænde under sig efter Skt. Trump er begyndt at jage dem.

  Jødisk indflydelse på indvandring og censur i Canada (ikke de nyeste opklysninger men det tegner billedet meget godt. Mange af de nævnte personagerne gør sig stadigvæk gældende derovre.

  Kommentar by Balder — 10. marts 2017 @ 08:56

 31. > 28 Henrik Petersen, 15 millioner lyder voldsomt (de er ca. 35 millioner i forvejen), og tallet er givetvis en fejl. Det rigtige tal er ganske vist i størrelsesordenen nogle hundrede tusinde totalt, dvs. langt fra flygtninge allesammen. Antal syriske flygtninge var f. eks. 25000

  http://www.cic.gc.ca/english/resources/publications/annual-report-2016/index.asp

  Kommentar by monse — 10. marts 2017 @ 09:13

 32. > 22 Balder
  Det er sin sag, at hævde en persons skyld. Noget andet andet er at få hende stillet for en domstol. Og hvor mange af vores (skattebetalte) embedsmænd tror du vil dømme hende? Og ikke mindst: Efter hvilken lov.

  Kommentar by Nielsen — 10. marts 2017 @ 10:08

 33. Hvis der er to, som står sammen i dansk politik, så er det KVINFO og Hizb ut-Tahrir….

  Kommentar by Revisoren — 10. marts 2017 @ 10:53

 34. @nielsen 32

  Det har vi jo lige været igennem i en anden tråd.

  Jeg ville bare lige gå imod den tendens der er, når én eller anden landsforræder for en gangs skyld kommer med en rimelig udtalelse, så roses de til skyerne, uden at tænke på de forbrydelser de allerede har begået. Og igen er det indvandrere Ellemann skal redde med sin politik. Men hvad rager det os hvilke klude de fremmede gemmer sig i, vi gider ikke have dem, hverken med eller uden tørklæde!

  Kommentar by Balder — 10. marts 2017 @ 12:08

 35. Kvinfo/femislamisterne svigter indvandrerkvinder.

  Kommentar by Liva — 10. marts 2017 @ 13:10

 36. 17. Peter Buch.
  Så vidt jeg ved er grundloven ikke lavet om siden 1953, på det punkt.
  Hvis det, som du siger om menneskerettigheder, skal det også fremgå af §69. og det gør det ikke.

  Menneskerettighed har intet med §69 at gøre, da det er religion der tales om det, et muslimsk trossamfund.

  Jeg foreslår at der SKAL køres efter §69 i dette tilfælde, det siger sig selv.

  Det var også politikeren, Pernille Bendix jeg ville have på banen, med at skubbe til Justitsministeren, ang §69. Jeg havde forventet at Kim ville svare lidt på det.

  For mig til nu er Folketinget Bundrådden, og Danmark ikke nogen retsstat.
  Der Nasses hvor der kan nasser. Dette gælder både Politikerne, Og der politikerne har Importeret af kulturberigere.

  Politi nasser med Fotofælder og selefis, for de skal jo have penge til kulturberigernes underhold.

  Domstolene dømmer efter hvordan terningerne er kastet, De lander nemlig altid i kulturberigernes favør.

  Fantasten Monrad er en landsskadelig nar. Og hvis politikerne har hørt efter ham, er de satme ikke for kloge.

  Uanset hvordan man end vender og drejer §69, så vil resultatet af det, være det samme.
  Nemlig:(( Hr. Justitsministeren skal fremlægge lovforslag om ordning af muslimske trossamfunds forhold, og dette lovforslag SKAL indeholde forbud mod at, de dele af Koranen, der strider mod sædeligheden og den offentlige orden, læres i moskéerne i Danmark. ))

  ** Altså § 67 Betingelser Skal forme Lovforslaget. **
  ** Koranen SKAL dermed analyseres og rettes ind efter dansk lovgivning. **

  Kommentar by Sindsro — 10. marts 2017 @ 13:33

 37. > monse 08:56

  Tak, jeg var vist lidt sløv. Det, der blev sagt i Debatten i går, var 15.000 (hvorfor falder jeg altid lidt i søvn, når jeg hører Clement Kjersgaard, en sikkert velmenende og dum højskoleelev, Sophie Carsten Nielsen osv.?)

  Det, der er nogenlunde fast er, at Canada har en befolkning på mere end 7 gange Danmarks, og at Canadas areal er uendeligt mange gange større end Danmarks.

  Hvis jeg med min lidt løse hovedregning dividerer ca. 15.000 med 7, får jeg det til godt 2.000, hvilket så er, hvad Danmark befolkningsmæssigt skulle kunne kapere pr. år.
  Geografisk gider jeg ikke hovedregne, men det kan jo søges. Personligt har jeg vanskeligt ved at forestille mig yderligere 2.000+ muslimer pr. år i Danmark.

  Samtidig sorterer Canada vældig meget mere i deres migrantoptag, hvilket virker fornuftigt.
  Altså, kan indvandrerne være til gavn, eller skal de blot ind, fordi de kommer fra lande, der – som alle muslimske lande – er fedtet ind i klankrige, religionskrige og under alle omstændigheder krige.

  Når Danmark så ophæver opholdstilladelser og asylansøgninger, fordi disse migranter ikke er personligt forfulgte, får de jo blot tålt ophold.

  Er det ca. 30 somaliere, Danmark har fået hjemsendt de seneste ca. 3 år??

  Jeg ved ikke, om Canadas model er ideel. Danmarks, Tysklands og Sveriges er i hvert fald ikke.

  Selv Radikaltossen i Debatten erkendte, at der er grænser for, hvor mange migranter Danmark kan tage ind.
  Hun mente i øvrigt, at alle er enige i dette. Måske lidt længe siden, hun har talt med sin partifælle Zenia Stampe?

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. marts 2017 @ 13:55

 38. Nå ja, og så er Clement Kjersgaard altid behændig til ikke at udfordre deltagerne om, hvorvidt den enorme befolkningseksplosion i Afrika og tildels mellemøsten er problematisk.

  Deltagere i hans show er på samme måde ikke i stand til at forholde sig til denne befolkningseksplosion i lande, der allerede for mange år siden ikke var i stand til at brødføde egen befolkning.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. marts 2017 @ 14:02

 39. 37 I er alle åndssvage at deltage i debatten om at flytte en hegnspæl over 30 års diskussion, om der er grænser for hvor mange vi kan tage ind, det er jo en logisk og indlysende præmis, og folk der taler imod det synspunkt kan af gode grunde ikke tages alvorligt.

  Vi behøver ikke diskutere noget som helst, diskussionen er forbi for længst og kunne hele tiden have været afsluttet på en eftermiddag. At socialismen, kommunismen og hjernedødheden har så gode kår i Danmark, kan kun skyldes den lave IQ blandt dumskerne.

  Kommentar by Sagdedetjo — 10. marts 2017 @ 15:45

 40. Tak for svarene/kommentarerne i 29. Henrik Petersen.

  Mit point var at det store flertal af danskere er drømmere også når de er vågne – de har blot ikke helt de samme drømme, men de lader sig sjældent vække af realiteter. F.eks at der i 1951 var 13 privat beskæftigede for hver offentligt ansat, mens der i dag kun 2,3 privat beskæftigede pr. offentligt ansat.

  Kvindernes ‘frigørelse’ har været hypet i skoler og statens medier i snart mere ½ hundrede år og ideen er da også bedårende.

  Hvor god samfundsøkonomi er der i at sende mor ud på et offentligt kontor eller en anden mere eller mindre kunstigt skabt offentlig arbejdsplads, som ikke ville kunne klare sig på et frit marked og børnene i skatteyderbetalt vuggestue og børnehave? Jeg tror ikke det kan betale sig, men det tjener selvfølgelig et ideologisk formål. Nemlig ligestilling. Og det vil vi gerne betale ekstra for? Hvor meget?

  At den for samfundet mest betydningsfulde ‘frigørelse’ kvinderne har gennemført, er ‘frigørelsen’ fra at føde børn, er der ikke nok opmærksomhed om, efter min mening. Den danske befolkning uddør og et flertal i folketinget – valgt af et flertal af danskerne – har derfor (?) gudhjælpemig valgt at importere noget af det enorme befolkningsoverskud, der er i nogle muslimske lande i Mellemøsten og Afrika, som ønsker ‘lebensraum’ i de kristne lande, som deres profet befaler dem at indtage.

  Bemærk hvilken hellig forargelse, der eksploderede, da enkelte klart tænkende nøgternt påpegede, at hvis vi ikke med våbenmagt ville standse personer, der illegalt overskred vore grænser, havde vi eo ipso ophævet nationalstaten. Drømmerne blev rasende.

  Debatten og lignende tv-programmer ser jeg kun sporadisk og i klip. De er totalt meningsløse, som andet end illustration af hvordan søvngængere rabler. Det er – med meget få undtagelser – naive drømmere, der højlydt kæmper mod at blive vækket til virkeligheden. Den mest hysterisk morsomme er ofte Sofie Carsten Nielsen fra de Radikale. Hun virker som om hun er besat af en religiød sekt eller er konstant høj på et eller andet stof, jeg ikke kender. Måske Aldous Huxleys Soma fra fagre nye verden? Hun befinder sig tydeligt i en anden verden?

  Udskiftningen af den danske befolkning er efter min mening vores i særklasse største problem og hvis alle de ‘drømmeslotte’ flertallet har taget bolig i, betyder, at de vil have umuligt ved at indse det, så tror jeg vi får meget store problemer. Engang for 70 år siden var Libanon udset til at være en kristen stat bl.a fordi der var stort kristent flertal og se hvordan det gik. Sådan vil det også gå i Europa, hvor drømmerne har magten. Jeg ved ikke, hvornår det er for sent at de vågner?

  Hvad kan vi andre gøre imens vi venter?

  Kommentar by A-mad — 10. marts 2017 @ 17:43

 41. @Sagdedetjo

  Enig. Derfor føles meget af det jeg laver og andre laver for tiden lidt som at træde vande. Næssten alt er blevet vendt og drejet flere gange. Jeg har altid hadet gentagelser. Og folk har ingen hukommelse har jeg bemærket; nu tales der om to år med uroligheder i Malmö, mens jeg husker noget mere i retning af 20 års indvandrerproblemer i Malmö. På offentlige kontorer møder man personale der helt uden at tænke udfører stasiagtige opgaver det mangler kun at kommuneansatte damer også håndterer blodprøver og DNA test- eller den kommende chipplantering. De har heller ingen historisk fornemmelse. Den kødrand af ondvandrere omkring deres kontorer er normalen for dem. Serviceinstitut for fremmede grænseoverløberes vel. Har tv gjort det? Jeg er heldigvis sluppet for det meste tv lort i min barndom. Men de generationer som er blevet pumpet med DRs subtile hjernevask, det er nu dem der leder showet. Folk husker højst 2, 3, 4, år tilbage ser det ud til.

  Kommentar by Balder — 10. marts 2017 @ 17:55

 42. A-mad — 10. marts 2017 @ 08:05

  Jeg fejrer ikke kvindernes kampdag, så jeg ved ikke hvad andre fejrer, andet end mine formodninger. Jeg vil ikke bruge tid på at se hvad der står i leksika, eller hvad den ene eller anden mener om fejringen, det kan du selv gøre.

  Statens tv er nok en stor påvirkningsfaktor men styrer ikke min mening. Synes jeg selv.

  Der er love der aktuelt tildeler enlige offentlig finansiering, de fleste af den slags love ville jeg ønske var ophævet og privat financiering var dominerende.

  Der kan nok findes bedre link til tal om befolkningens størrelse på hr. Vigs hjemmeside, men, uanset hvad tallet måtte være, er der flere danske, og navnlig udenlandsk oprindende i Danmark end det antal jeg ville se som bedre passende til landets størrelse.
  https://danmark.wordpress.com/2007/02/21/antalsregnskabet-i-kort-opklarende-version/

  Kommentar by Peter Buch — 10. marts 2017 @ 18:20

 43. Sindsro — 10. marts 2017 @ 13:33

  Jeg tror, uanset dine argumenter, der er få folk uden magt til at tage beslutningerne, der vil støtte det i Grundloven lovede.

  Kommentar by Peter Buch — 10. marts 2017 @ 18:38

 44. https://danmark.wordpress.com/?s=etniske+danske+antal
  https://danmark.wordpress.com/2013/08/23/professor-i-befolkningsstatistik-hans-oluf-hansen-kunne-ikke-bruge-de-danske-officielle-befolkningsopgorelser-til-noget/

  Kommentar by Peter Buch — 10. marts 2017 @ 18:43

 45. 43. ja og du har ganske ret Peter Buch.

  Det er ganske utroligt at flertallet af danskere, end sige hele etaten er så bundrådne at de vil sylte deres børn og børnebørn på det PK fis.

  Ved at jeg siger at ballonen går op en dag i nær fremtid, er vi nok enige om, og så kan jeg garantere for at Etaten kommer til at stå til regnskab for disse grundlovsbrud de har foretaget gennem tiden. For det er ikke bare lige §69. Nej der er mange.

  Grundloven kastet i grams.

  Hvis man er udstyret med en smule hukommelse er Danmarks Riges Grundlov deprimerende
  læsning. Der er så sandelig plads til forbedringer. Ikke så meget forbedringer i
  selve Grundloven, men forbedringer for så vidt angår dens overholdelse.

  En lang række paragraffer overtrædes rutinemæssigt:

  – Selve forfatningens og styreformens ide og struktur respekteres ikke.
  – Højforræderi er observeret. (§§ 3, 13, 34 og 56).
  – Indfødsretten kastes i grams (§44).
  – Domstolenes adskillelse fra forvaltningen er særdeles tvivlsom. (§62).
  – Offentlig orden og sædelighed bliver ikke respekteret. §67.
  – Ordning af trossamfund afvigende fra den danske, er ikke ordnet ved lov. (§69)
  – Trosfriheden respekteres ikke (§§68 og 70).

  – Boligens ukrænkelighed er en vittighed (§72).
  – Ejendomsretten ligeledes (§73,1).
  – Forbudet mod censur er kun en drøm, omend det er værre andre steder i verden (§78).
  – Påbudet om opløsning af foretagender med forbryderiske formål overholdes
  ikke. (§78).

  – Mødefriheden krænkes og misbruges af ordensmagten. (§79). (Magtmisbrug)
  – §80. Benyttes ikke, da det er forstort et arbejde for Ordensmagten og Domstolene.
  – Længe leve dovenskabet.

  Der kan såmænd godt sættes navne på. Her er et par eksempler:
  * Den 28. marts 1985 deltog SF-folketingsmedlemmet Ole Henriksen i en blokade af
  Folketinget, hvilket iflg. Grundlovens §34 er højforræderi.

  Flere MF’er, bl.a. statsministeren, Pia Kjærsgaard og Jesper Langballe, er senere
  blevet korporligt overfaldet.

  * Det har aldrig været grundlovs fædrenes mening at indfødsretten skulle uddeles
  gennem “bunke bryllyp’s-love”og “Familiesammenføringer”, som det nu er sket.

  * Statsminister Poul Nyrup Rasmussen overtrådte Gndl´s. §19, da han undlod at
  rådføre sig med Udenrigspolitisk Nævn forud for sin tilslutning til den skandaløse
  EU-sammenrotning mod Østrigs lovlig valgte regering. (02 FEB 2000).

  * Grundloven misbruges til at legitimere offentlig hjælp til ikke-statsborgere.
  Gndl´s. § 75,2 lyder: Den, der ikke selv kan ernære sig og sine, og hvis
  forsørgelse ikke påhviler nogen anden, er berettiget til hjælp fra det offentlige.

  Men det overses at, ordet “den” i denne sammenhæng betyder “den statsborger”,
  fordi der i samme §, første afsnit, står “borger”, hvilket peger hen på §71, hvor der står “dansk borger”.

  * Ifølge Folketingets hjemmeside (jfr. Brl.T. 11 JUL 2004) tilsidesætter Folketinget nu helt åbenlyst Grundloven:
  “Den europæiske menneskerettighedskonvention er fastslået som gældende lov af 28. april 1992 i stedet for Grundlovens paragraffer herom.”

  Jeg vil med usigelig glæde deltage i, at Etaten kommer til at stå til regnskab for deres Landsforræderi.

  Kommentar by Sindsro — 10. marts 2017 @ 19:26

 46. Sindsro

  Jeg frygter alt for mange der qua deres hverv vel burde være i stand til det ikke evner at se samfundsundergravelsen og landsforræderiet.
  Jeg er ikke just positiv, med hensyn til det nok går bedre snart. Jeg tror det bliver meget værre, måske længe.

  Kommentar by Peter Buch — 10. marts 2017 @ 20:00

 47. 44. Peter Buch

  Det er en uhyggelig tid vores børn og børnebørn går i møde.
  Godt jeg er krasset af inden. Herren befrier mig for dette åsyn.

  Men ind til da vil jeg forsætte med at være den arrigste modstander af Islam og dets sataniske afgud, samt af Etaten der importerede den, på bekostning af vores børns frihed.

  Kommentar by Sindsro — 10. marts 2017 @ 20:07

 48. Her diskuterer Pirro samme emne på Fox and Friends
  INCREDIBLE!! Judge Jeanine just Destroyed James Comey, ‘YOU’RE SO ABSURD’.
  https://youtu.be/hGlD6WS_iWk

  Kommentar by Dan Mark Danske — 10. marts 2017 @ 23:25

 49. Balder skrev i indlæg 22

  Hun har vist også avlet barn med fremmed muslim, som hun måtte flygte for af angst for kidnapning.

  Det er en armenier, som Karen Elleman havde valgt at parre sig med. Derfor er/var han sandsynligvis kristen.

  Hendes efternavn er nu Kloch, men hun har heddet Kharabian til efternavn. Det efternavn kommer fra hendes første mand Aren Boje Kharabian.

  Se f.eks. http://sn.dk/Danmark/Se-billederne-Ministre-blev-gift/artikel/146809

  eller fra sekundær kilde her på Uriasposten:

  http://www.uriasposten.net/archives/15044

  gå til indlæg 32 skrevet af en Jan Christensen

  Kommentar by T. H. — 11. marts 2017 @ 08:54

 50. Fjernelse af en slash!

  Undskyld!

  Kommentar by T. H. — 11. marts 2017 @ 08:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper