10. marts 2017

Set i Fagbladet 3F: BJMF ville navngive ‘anonymiserede nedrivningsfirma’, bekymret for ‘asbest’-fare

Interessant artikel om rydningen af Jagtvej 69 i Fagbladet 3F, men mest for det der ikke fortælles. Bygge- Jord- og Miljøarbejdernes Fagforening (BJMF) er ikke bare en 3F-underafdeling, men en kommunistisk tidslomme, og forsøget på at stoppe nedrivningen tilbage i 2007 havde selvfølgelig et ideologisk motiv.

Jeg har tidligere gennemgået navne i BJMF’s top, og stødte eksempelvis på de to formænd Henrik Lippert (tidl. Danmarks Kommunistiske Parti) og Anders Olesen (Fonden Jagtvej 69, Foreningen Oprør). Sidstnævnte kom fra TIB-København, i lighed med Claus Hvitfeldt Christophersen (tidl. kandidat for Danmarks Kommunistiske Parti/Marxister-Leninister), der var tilstede da maskerede autonome angreb DNSB-hovedkvarteret i 1998. Tilstede var også Ole Søborg (Fagforeninger Mod Racisme, Ribus mv.) og Lars Pless (Kommunistisk Parti i Danmark), begge senere udvalgsmedlemmer for BJMF.

I stedet for at problematisere det faktum, at lønarbejdere blev nødt til at maskere sig for at undgå hævn fra venstreradikale, så vælger BJMF (3F) med stikordet ‘mulig asbestfare’, at få navngivet de truede håndværkere for på den måde at stoppe nedrivningen.

Artiklen er skrevet af Kit Lindhardt, der ifølge Twitter er journalist ved Ritzaus Bureau, og således ekspert i halve sandheder. Sakset fra Fagbladet 3F – Nu er det præcis ti år siden: Se mænd med ma sker rive Ungdomshuset ned.

“Det var sølvfarvede kraner uden synligt logo, der bid for bid flåede Ungdomshuset fra hinanden og jævnede det med jorden for præcis 10 år siden søndag 5. marts.

Nedrivningsfirmaet måtte ikke kunne blive identificeret af frygt for, at aktivister ville hævne sig.

Bygge- Jord- og Miljøarbejdernes Fagforening, BJMF, forsøgte at komme i kontakt med det anonymiserede nedrivningsfirma. BJMF var nemlig bekymret for, om der var asbest i den gamle bygning.

– Det så ud til, at firmaet bare gik til den uden at tage højde for, at der formentlig var en masse asbest i bygningen. Der var støv over det hele, og det kunne jo være til fare for københavnerne, siger Carsten Bansholm Hansen.

…De folk, der var med til at rive Ungdomshuset ned, var maskerede for at forblive anonyme. … – De havde tøj på uden mærker eller logo, og så havde de elefanthuer eller skimasker på, så man ikke kunne genkende dem, siger Carsten Bansholm Hansen fra BJMF.”

(Collage: TLB NYT, 2014)

BJMF-aktivist generer mand med ‘Stop jødeforfølgelserne’-skilt: “… pisse-ubehagelig. Det du står for.”

Oploadet Kl. 10:33 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/81526/trackback

12 Comments »

 1. Det er skandaløst at nedrivningsfirmaet er nødt til at arbejde anonymt og deres medarbejdere er maskerede, politikerne beskytter de voldelige, anarkistiske kommunister i Danmark, man kan håbe at skatteyderne tænker sig om ved næste valg og der menes valg af partier der går ind for hårdere straffe mod samfundsomstyrtere samt udvisning af kriminelle korandyrkere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 10. marts 2017 @ 10:48

 2. Kan vi ikke splejse til en enkeltbillet til det kommunistiske paradis Nord-Korea til det fede læs lort på billedet?

  Og i øvrigt tillader jeg mig at citere “Bastardo” med en lettere omskrivning:

  Luk de såkaldte fagforeninger!

  Kommentar by Revisoren — 10. marts 2017 @ 11:03

 3. http://www.uriasposten.net/nye-tips#comment-4873923

  Kommentar by Nielsen — 10. marts 2017 @ 11:15

 4. I’m off so far.

  Kommentar by Nielsen — 10. marts 2017 @ 11:16

 5. Læs Proffesor Bent Jensens mega værk om Den Kolde Krig – her bliver der rigtigt taget ved vingebenet på alle de her landsforrædere, som hele tiden flytter til nyopfundne grupper og organisationer, som i virkeligheden ikke er ret mange, men få og gode til at yppe kiv og lave vold og hærværk.

  Det her startede allerede i begyndelsen af 1950´erne og især i 1970´erne og 1980´erne var der mange af de her typer også langt ind i fagbevægelsen og alle andre mulige steder i samfundet –

  I dag er det hele oversvømmet af 5. kolonne/landsforrædere på alle planer – det ses ved, at intet fungerer mere efter hensigten og løgn og bedrag og korruption nu har gennemsyret hele samfundet.

  Alle offentlige investeringer mislykkes, skottes og fordyres helt ud i ekstremerne – der ties og manipuleres for at undgå at blive afsløret…men hele tiden, hver dag dukker der nye skandaler op – nu er politiet fanget i at at bryde lovgivningen om indkøb og udbud – men selvfølgelig benævnt som fejl…nej det er ulovlige dispositioner – man ved det godt at man skal følge lovgivningen på de her områder – men det ville man ikke og man har nok regnet med at hvis man var politi, ville ingen gøre noget…!!

  Det hele er lige til at lukke op og skide i…hver dag!

  Kommentar by Black Watch — 10. marts 2017 @ 11:18

 6. Off topic:
  Jeg så i går på DR TV en udsendelse om et byggefirma ved navn LOGIK & CO.
  Talsmanden var en vis Balder Johansen, andre medvirkende var i lighed med Balder Johansen, en del af den voldelige kreds omkring Ungdomshuset mv.
  Jeg fik kvalme, alligevel ville jeg se hele udsendelsen.
  Ingen spørgsmål om vold.
  UHA DA DA, Balder og co. blev fremstillet som sociale helte.

  Kommentar by AK JA. — 10. marts 2017 @ 14:09

 7. Findes der nogen større statsinstitution med masser af pengestrømme, uden det ledes/styres/misbruges af tidligere kommunister og lignende forbrydere, som vi aldrig fik taget et opgør med?

  Kommentar by Holger Madsen — 10. marts 2017 @ 14:39

 8. Der kan meget vel have været asbestfare og andre sikkerhedsricici.

  Om socialisme eller globalistisk kapitalisme er værst? Det værste er nok de kapitalfonde, banker og konsulentfirmaer der plyndrer vores værdier ved højlys dag. Tænk DONG, Nets, AJ vaccines, KMD.

  Kommentar by Zatopek — 10. marts 2017 @ 15:12

 9. Fagforeninger har altid været kommunistiske. Er man gammel nok, kan man huske ‘B og W’ og typografernes evindelige strejker. Og f.eks. Malernes Fagforening, som også altid var med i front, som de mest kommunistiske.
  Oprindelig blev der kæmpet om beskedne lønstigninger og arbejdstidsnedsættelser, men efterhånden som det var opnået, så blev kampen vendt mod det bestående samfund. Og dette sidste var helt uforståeligt, for samfundet var/er de jo selv en del af.
  Det er jo politikerne og djøf’er-byrden der er de nye herremænd, og samfundet og arbejdernes store problem og fjende.

  Første maj vandrer jeg gerne en tur i Fælledparken. Her plejer kommunisterne at have et telt, midt imellem alle de tyrkiske pølseboder og andet mellemøstlig stads. Fra det kommunistiske telt uddeles der propaganda og sælges rester af partiet mange fortidige bøger. Kommunistpartiets gamle chefideolog Ib Nørlund skrev uanede mængder af vrøvl, så der må være noget af det der er værd at trække frem igen, for ungkommunisterne følger givet i hans fodspor.
  Så jeg vil i år prøve om jeg kan finde lidt denne gamle propaganda.

  Jeg forsøgte at Google nogle af de fremmeste af disse fortidige aggressive fagforeningskommunister, men Google har ryddet godt op i dem, og har tilsyneladende fjernet de fleste.
  Det må være EU’s beskyttelsesregler der er medvirkende til at Google ikke give oplysninger?

  Kommentar by Birger Jensen — 10. marts 2017 @ 15:53

 10. Det er jo en fuldstændigt absurd argumentation, der bliver fremført af 3F. Hvis 3F havde grund til at tro nedrivningen udsatte arbejdere og almindelige borgere for uacceptable risici, hvad skulle de så tale med nedrivningsfirmaet om? Der skulle man jo have Arbejdstilsynet på banen, som så kunne foretage en vurdering og evt. udstede et strakspåbud.

  Jeg ville godt nok føle mig til grin, hvis jeg var medlem af 3F.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 10. marts 2017 @ 16:26

 11. Kommentar by Birger Jensen — 10. marts 2017 @ 15:53

  Lån bøgerne (2 bind) af Bent Jensen om Den Kolde Krig…(1500 sider) – der får du alle røvhullerne beskrevet og hvad de havde gang i – ren og uforfalsket landsforræderi – mange af dem lever endnu – ta´ en som Pelle Voigt – ældre mand idag og visesanger og biografien på google indeholder kun “skønsang” og ikke det om sin fortid som medløber, informant osv. for KGB/Sovjet.
  Bogen kan lånes på biblioteket.

  Jeg er i gang med bind 2.

  Kommentar by Black Watch — 10. marts 2017 @ 23:12

 12. > 11. Black Watch.
  Det vil jeg tage til mig som et godt råd der skal følges.
  Jeg levede engang sammen med en kvinde i nogle år, som var medlem af kommunistpartiet. Så jeg har nogle navne og begivenheder, som årene har flettet sammen i een stor bunke.
  Det kunne meget vel være at lidt Kold-Krigs-læsning kunne skabe noget overblik.

  Kommentar by Birger Jensen — 11. marts 2017 @ 01:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper