11. marts 2017

‘Kærlighed – Dannelse – Dialog’: Islamkritiker myrdes af islamist, mindepris til militant venstreradikal

Den 14. februar 2015 blev filminstruktør Finn Nørgaard likvideret af islamisten Omar El-Hussein foran Kulturhuset Krudttønden, i forbindelse med et debatarrangement med deltagelse af Lars Vilks. Efterfølgende etableredes ‘Finn Nørgaard Foreningen’ med henblik på årlig uddeling af en pris i Finn Nørgaards navn, der med udgangspunkt i begreberne ‘Kærlighed – Dannelse – Dialog’, skulle støtte projekter til fordel for ‘udsatte unge’.

I år gik prisen til Fritidsakademiet (FRAK), herunder Balder Bergman Johansen, daglig leder af Logik & Co., og bestyrelsesmedlem i projektet. (nummer 2 fra venstre, herunder)

Jeg har flere gange skrevet om Bergman Johansen her på siden, men sammenkædningen af en militant venstreradikal med plusordene ‘Kærlighed – Dannelse – Dialog’ må være et foreløbigt klimaks. Nørgaard, der døde i kampen mod indvandrede ‘muslimske fascister’, mindes de facto med pris til nationalstatens ultimative modpol.

“I går blev Finn Nørgaards pris uddelt til Mudi Jarkass, leder af Fritidsakademiet (FRAK) og Balder Johansen, bestyrelsesmedlem samme sted og daglig leder i Logik & Co. Prisen uddeles af foreningen som er stiftet af Finn Nørgaards venner efter han blev dræbt ved Krudttønden 14 februar 2015…” (Facebook, 15. februar 2017)

(Finn Nørgaard Foreningen takker… AFA-general Balder Bergman Johansen, 15. februar 2017; Foto: FB)

Balder Bergman Johansen, ‘Generalen’, jf. BT.

“Alle i det autonome miljø kender dem. Og alligevel kender de færreste dem: Generalen og Doktoren. De to sky personer er bagmænd bag utallige sammenstød mellem politi og autonome op gennem 1990erne… Som bidronninger sidder de stille og lader en hær af arbejdere gøre det grove arbejde. De bestemmer, hvem der skal stikkes, de bestemmer, hvor ondt det skal gøre, og de bestemmer, hvor og hvornår det skal ske… Både Doktoren og Generalen har i årevis været fremtrædende medlemmer af den autonome gruppering AFA (Anti-Fascistisk Aktion)… en organisation, hvor nogle af medlemmerne – ifølge kilder med kendskab til det autonome miljø – har dannet hemmelige tæskehold.

Begge har ifølge B.T.s oplysninger været drevet ikke bare af deres politiske overbevisning, men også af et voldsomt had til politiet. Mens Generalen allerede i 1970erne som barn var involveret i gadekampe mod politiet og er politisk skolet…

Tæskeholdet bestod af politiske sympatisører og AFA-medlemmer, og op gennem 1990erne stod det bag adskillige overfald på nazister og andre højreorienterede… (BT, 8. december 2002: Generalen og Doktoren)

Oploadet Kl. 01:09 af Kim Møller — Direkte link46 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/81542/trackback

46 Comments »

 1. Det kan da forhåbentlig ikke være alvor? Det er da i så fald den groveste hån mod Finn Nørgaard.
  Hvis man ser på Fraks’s fjæsbogsside, kan man se at det primært er kvinder og muhamedanske navne, der hylder individerne
  Føj for helvede et hæsligt sammenrend.
  Gad vide om Finn Nørgaard selv kom i de kredse??

  Kommentar by Holger Madsen — 11. marts 2017 @ 01:24

 2. Jeg er ligeså forundret som Holger Madsen. Det må opklares. Linket i starten af Kims tekst fører frem til samme rådvildhed blandt de, der kommenterer. Ifølge det oplyste fra Facebook: “Prisen uddeles af foreningen som er stiftet af Finn Nørgaards venner”. Virkelige venner? De må vel vide, hvad han stod for? Hvem ved mere? Skal vi hovere eller skal vi være forargede. Synd for Finn Nørgaard, hvis han var god nok.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 11. marts 2017 @ 01:57

 3. Efter hvad vi ved om Finn Nørgaard, må man nok sige at han både var mere nysgerrig og mindre naiv end de folk, der nu optræder i hans navn

  Kommentar by BB — 11. marts 2017 @ 02:04

 4. DR sender for tiden en dokumentar serie i 4 dele om Logik & Co, kaldet “Frihed, lighed og tømmerlus”. Jeg har kun set første afsnit indtil videre da de 3 andre ikke er sendt endnu, men AFA forbindelsen blev sjovt nok ikke nævnt i første afsnit og jeg jeg gætter på at den heller ikke kommer til det i de kommende afsnit, da temaet vist er at de bare er en flok gode mennesker som forsøger at skabe noget godt for andre i en ond kapatalistisk verden.. Når de altså ikke render og tæsker mennesker fordi de mener noget andet end dem selv åbenbart. De er en flok røde møgsvin med fingrene dybt begravet i folks lommer, både DR, AFA, og det produktionsselskab som DR får til at producere den slags, fordi licensen skal gå til tårnhøje lønninger fremfor egentligt arbejde!

  Kommentar by Per — 11. marts 2017 @ 02:14

 5. Ha ha ja den kærlige hippie Balder

  Kommentar by A Andersen — 11. marts 2017 @ 03:10

 6. Det er jo det rene galskab. Kan godt forstå slimerne lugter blod.

  Kommentar by Jake — 11. marts 2017 @ 03:15

 7. I dag må selv Nobels fredspris betragtes som værdiløs, som andre værdiløse priser gives de på baggrund af politiske feeling good massage, og helst til venstresnoede, rygklapper priserne har ingen virkning mere, særligt i statsstøttede kulturkredse hvor et fjæs har været på skærmen mere en to gange ejer vedkomne en eller anden pris for gud ved hvad klovnerier, de bæredygtige kunstnere takker som regel nej til en udmærkelse de vil ikke sammenlignes med rygklapperne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 11. marts 2017 @ 03:32

 8. @4 Per – enig.

  Kommentar by Johnson — 11. marts 2017 @ 07:35

 9. FRAK’s aktiviteter er blandt andet “Street Tours”, hvor Muntas, Imaan, Sabrina og Yigit præsenterer “deres Nørrebro” – til nysgerrige udefrakommende fremmede.

  http://www.e-pages.dk/nmnoerrebronv/457/html5cache/8_1500.jpg

  Kommentar by BE — 11. marts 2017 @ 08:22

 10. Skal det forstås sådan, at Finn Nørgaard Prisen er givet til “Islamisk Stat” AKA “Omar El-Husseins” Apologister??

  Kommentar by ny kommentator — 11. marts 2017 @ 08:38

 11. Jeg mindes Theo Van Gogh og Pim von Tuim…..fortsat god weekend.

  Kommentar by Michael Unna — 11. marts 2017 @ 09:03

 12. Venstrefløjens handlemåde

  Der er et mærkværdig mønster i dansk politisk liv, hvorved venstrefløjen kolonisere og overtager specifikke mindedage og benytter dem til sit formål. I dag er mindeaften/mindedagen for krystalnatten, totalt overtaget af venstrefløjen i en grad hvor man helst ikke ser jøder deltage.
  Venstrefløjen prøvede at sætte sig på 4 maj, men er blevet afvist, (se blandt andet BZ bevægelsens overfald på statsminister Poul Schlüter i forbindelse med 40 året for besættelsen).Og gad vide hvor længe dette holder når de sidste modstandsmænd dør ud. Lige pludselig sætter venstrefløjen sig også på dette.

  I forbindelse med den “første” terrorhandling i Danmark døde 2 mennesker, Finn Nørregaard og Dan Uzan. Begge dræbt af en fanatisk muslim, begge efterlader sørgende familie og venner.
  Men heldigvis, vupti, så overtager venstrefløjen hele showet, se f.eks. at det er Mette Vibe Utzon, der skal være ordstyrende. Gemmen at kuppe sig ind i foreninger som “Finn Nørregaard foreningen” sætter den dagsorden for hvad der skal mindes. Den(venstrefløjen) kommer til at bestyre fortællingen og historien. Dermed kommer venstrefløjens medskyld heller ikke på tale, i forbindelse med årsagen til terrorangrebet på Krudttønden og på Synagogen i Krystalgade.

  Hvorfor er der ingen der interessere sig for Finn Nørregaards tilstedeværelse ved Lars Viks mødet?

  En af de ting man kan sige om støtte komitéen for Lars Viks, er jo dens realisering af islam som en trussel imod ytringsfriheden. Den består af måske mere venstreorienterede mennesker end Trykkefrihedsselskabet, men dens bevidsthed er væsentlig bedre end resten af den naive venstrefløj. Ingen har diskuteret hvorfor den progressive humanistiske filmskaber Finn Nørregaard befandt sig ved et møde med den kontroversielle svenske (islamkritiske, uha!) kunster Lars Viks. Stilheden har sænket sig , der er vise spørgsmål der selv for venstrefløjen er for besværlige, derfor tier man.

  Finn Nørregaard foreningen er en ”glemme-forening” der skal glemme at det er venstrefløjen og socialdemokratiet der har været hoveddrivkræfterne i den massive indvandring der er sket siden 1983. De har skabt ghetto områderne, de har med konventionerne i hånden skreget på ”ordentlig borgerlige”, velvidende at dette var en måde at nedkule al modstand imod indvandring og islamisering. De ca. 480.000 fremmede der er kommet til landet, hvoraf hovedparten er fra Mellemøsten og er muslimer, er kommet her fordi venstrefløjen har villet dette, og dette skal glemmes. Derved fik venstrefløjen et vælgerkorps, og nogle socialklienter, til den større og større socialforvaltning i kommunerne, og dermed jobs til medlemmerne(det skal IKKE glemmes). Hykleri hverken mere eller mindre.
  Efter terrorangrebet skal der ”ro-på”, PET skal tage alt i opløbet og vi (venstrefløjen ) skaber nogle ”glemme foreninger”, hvor vi udvander og omfortolker virkeligheden til ukendelighed, mens vi samtidig ”mindes”. Værsgo og skyl.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 11. marts 2017 @ 09:08

 13. Godt ramt, Historyman

  Kommentar by Johnson — 11. marts 2017 @ 09:15

 14. For at citere Doonesbury: Det er derfor jeg er holdt op med at tage stoffer. Hvem kan mærke forskel?

  Kommentar by Davidk — 11. marts 2017 @ 09:21

 15. 11

  særdeles godt ramt. Men faktisk blev Lars Vilks kommiteen kørt ud på et sidespor pronto efter det muhammedanske jihad angreb. Den radigale anna mææ allahslave og overburgmister frankenstein jensen neglede øjeblikkeligt et fakkeltog ud af hænderne på kommiteen.

  Sådan så det ihvertfald ud udefra. Måske Uwe Max har de nærmere detaljer?

  Kommentar by Hans Und — 11. marts 2017 @ 10:00

 16. Et akademi er ifølge ordbogen et sted hvor der undervises i højere videnskabelige og kunstneriske discipliner, så Frihedsakademiet må være et sted hvor der underviser i frihed på et højere plan, hvad det så eller er?
  Har unge, og efter hvad alle billeder på linksne tydeligt viser især muslimske unge, ikke frihed nok? Burde de ikke snarere lære lidt begrænsninger og anstændig og rimelig opførsel, samt lære at tale dansk?
  Jo mere disse unge får forærende om børn, jo mindre bliver de motiveret til at klare sig selv som voksne. Så også Frihedsakademiet er en del af en ond cirkel.

  Om Finn Nørgaard Foreningen bliver støttet af kommunen har jeg ikke Googlet, men det ville undre om ikke Københavns kommune betaler noget aflad der. Det er jo flot at kunne uddele priser, som i dette tilfælde til Frihedsakademiet, hvor uddelingen symboliserer: ’se hvor vi omfavner hinanden’.

  Det er den samme person der oprindelig har grundlagt både Villum Fonden og VELUX Fonden. Disse to fonde støtter “akademiet” sammen med Københavns Kommune. Det er tilsyneladende ikke muligt på Frihedsakademiets webside at se hvor stor en procentdel at støtten der kommer fra kommunen, men til syvende og sidst forholder det sig vel bare som det plejer: at “Frihedsakademiet” blot er en lidt gemt halvoffentlig institution, som under dække og ad omveje suger kraftigt fra pengekasserne.

  Kommentar by Birger Jensen — 11. marts 2017 @ 10:04

 17. Gad vide hvornår nok er nok for den oprindelige danske befolkning. Eller har vi allerede passeret det punkt og fortsat mod hjernevasket trældom

  Kommentar by redneck — 11. marts 2017 @ 10:07

 18. # 16 Redneck – Ja vi er passeret punktet og for de flestes vedkommende er de fortabt og kan kun imødese fortsat hjernevasket trældom!

  Hvis en ændring skulle være indtruffet burde det være sket for mange år siden – det er ikke tilfældet – se de politiske partiers fordeling…!!! Same shit.

  Kommentar by Black Watch — 11. marts 2017 @ 12:00

 19. Jeg kan allerede nu afsløre, at næste års modtager af prisen vil blive de folkekære islamister fra Hizb ut-Tahrir, med den røde albino Junes Kock i front….

  Kommentar by Revisoren — 11. marts 2017 @ 12:06

 20. Ang. Logik & Co, hvem hyrer egentlig sådan et firma ? Man må vel formode at det er et skalkeskjul for at hvidvask (venstreorienteret) terrorpenge. Det kunne være interessant at vide hvor indtjeningen forsvinder hen.

  Kommentar by Islambert — 11. marts 2017 @ 12:38

 21. Ulækkert, at en flok syge kommunister og koran zombier skal lukrere på Finns død.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 11. marts 2017 @ 12:59

 22. Hvem prøver at lukrere på Finn Nørgårds død?
  Selv om han deltog i mødet, så er det ikke givet han støtter Uriaspostens dagsorden. Det er ligefrem sandsynligt at hans venner kendte ham bedre end os, vil jeg mene.

  Fra Wikipedia. “In 2009, for TV 2, Nørgaard directed and produced En anden vej: Historien om fire nydanskere og en koncernchef, which followed former Tryg-CEO Stine Bosse and four young immigrants to Denmark with a criminal background on a pilgrimage to El Camino.”

  Kommentar by zatopek — 11. marts 2017 @ 13:10

 23. https://nordjyskeplus.dk/samfund/terrorsikring-kan-vaere-smukt/e9506d68-6085-4744-a20f-98c30567aded

  Artiklen burde slutte af med at fortælle hvem der er skyld i at vi skal terrorsikre. Det er jo ikke noget kommuner gør fordi de har for mange penge i kassen, så lad os for h…..e få sat navn på problemet.

  Kommentar by k.m — 11. marts 2017 @ 13:22

 24. Tilgiv mig min uvidenhed.
  Hvad er navnet på DOKTOREN?
  Hvorfor kaldes vedkommende doktoren?
  Den såkaldte GENERAL har jeg set i DR TV udsendelsen om Logik & Co.
  En sød dreng, igen kommer der ingen relevante spørgsmål om generalen´s ekstremt voldelige fortid, herunder Børnemagt.
  Nå, vi har heldigvis en kompetent justitsminister og en kompetent Rigspolitichef.
  Begge kunne ses på DR TV bortforklare Rigspolitiets underlige måde at forvalte vore skattepenge på.
  Nu skal der strammes op – siger begge.
  Men intet svar fra Rigspolitichefen på spørgsmålet om hvordan skandalen kunne lade sig gøre.
  Off topic: Rigspolitichefen, er det ham der er i ægteskab med en muslim?
  Og i den forbindelse var nødsaget til at konvertere til Islam?
  Alt er i trygge hænder, det siger magthaverne og så er det naturligvis rigtigt.

  Kommentar by AK JA. — 11. marts 2017 @ 14:13

 25. @zatopek: Fis over på Modkraft, taterknægt

  Kommentar by Træt — 11. marts 2017 @ 14:17

 26. Kan være jeg skal skifte brugernavn, der er for mange misforståelser.
  Zatopek var en fantastisk sportsmand, et uendeligt gavmildt menneske, og en modig kæmper mod kommunistisk undertrykkelse.

  Kommentar by zatopek — 11. marts 2017 @ 14:59

 27. 24,

  Ude på indernettet versere der historier om at navnet er Kenneth Hintze.

  Han skal dog ikke forveksles med en ingeniør af samme navn.

  Efter sigende har han det med via muhammedanske vinkelskrivere, at sagsøge folk der nævner navnet, da indentifikationen ikke er fuldkommen entydig.

  Kommentar by Hans Und — 11. marts 2017 @ 15:20

 28. AK JA

  Var tidligere kommunikationschef hos Københavns politi:
  https://hjerteforeningen.dk/2014/09/ny-pressechef/

  Kommentar by Peter Buch — 11. marts 2017 @ 15:31

 29. Peter Buch
  Tak for info.
  Han blev i TV avisen præsenteret som værende rigspolitichef.
  Igen et spørgsmål: Hvem gemmer sig bag synonymet DOKTOREN?
  Jeg henviser til Generalen og Doktoren ifm. denne prisuddeling.
  Utroligt at Balder Johansen tildeles en sådan.
  Hvem i alverden finder på en sådan uddeling til sådan en person som denne Balder Johansen?

  Kommentar by AK JA. — 11. marts 2017 @ 16:05

 30. Monstro at man i hjerteforeningen har glemt, at man kan have et for stort hjerte.

  Kommentar by Menig 442 — 11. marts 2017 @ 16:08

 31. Jeg syntes at Kim Møller skal linke til Dansk-Politi fagbladet side 2-3 da de to sider modbeviser løgnen om at der er mere trykhed i gaderne
  http://www.dansk-politi.dk/bladene/2017/dansk-politi-01-2017
  Meget værd at læse

  Kommentar by Daniel — 11. marts 2017 @ 18:52

 32. Hedder han Mudi Jackass?

  Kommentar by Sigwar — 11. marts 2017 @ 19:02

 33. @ Kommentar by AK JA. — 11. marts 2017 @ 14:13

  Det er da forhåbentlig løgn, at den totalt uduelige chef også er muhamedaner?
  Hvor ligger hans loyalitet så i en tilspidset situation.
  En virkelig skidt og værdiløs knægt!

  Kommentar by Holger Madsen — 11. marts 2017 @ 20:27

 34. @ 33
  Han indgik ægteskab med en “kendt” journalist af pakistansk oprindelse, hun er tidligere set på DR TV. Bl. a. havde hun for mange år siden et interview med Mogens Glistrup.
  Jeg erindrer ikke hendes navn, men efternavnet er ikke Hansen, Jensen eller lign.
  I en bog om ham, kom det frem at hendes familie ønskede at han konverterede til islam inden ægteskabet kunne indgås.
  Det er naturligvis ikke bevis for at dette er sandt.
  Blot til din info, der er sikkert andre her på bloggen der kan komme med yderligere info.

  Kommentar by AK JA. — 11. marts 2017 @ 22:59

 35. ->12:

  By Inserting a Modifier Before the Words that Are Valuable to Society, Says Evan Sayet, the Modern Liberal Changes the Meaning of Concepts Like “Correct,” “Justice,” and “Violence” 180 Degrees

  https://no-pasaran.blogspot.dk/2017/03/by-inserting-modifier-before-words-that.html

  Kommentar by Hodja — 11. marts 2017 @ 23:02

 36. http://www.dr.dk/nyheder/indland/hoejbjerg-ny-midlertidig-rigspolitichef?rss=true

  Fik stillingen, næppe muslimgift, men ikke til at se hvor jeg kikkede.

  Kommentar by Peter Buch — 11. marts 2017 @ 23:08

 37. http://www.bt.dk/kendte/rushy-rashids-fotoalbum-20-maend-ville-have-mig

  Kommentar by Peter Buch — 11. marts 2017 @ 23:11

 38. @Zatopek:

  Zatopek alias “Lokomotivet” var en fantastisk sportsmand med en utrolig udholdenhed. Han var desuden et rigtigt godt menneske og har stået som forbillede for utallige sportsfolk i hele verden (Noget a la Pelé)
  Behold navnet-Det vækker gode minder for mange.

  Kommentar by "skyggen — 11. marts 2017 @ 23:34

 39. Til @ zatopek 11. marts 2017. kl.14:59

  Jeg prøver ikke at lukrere på Finn Nørregaards død. Uriasposten er et meget kritisk site af multikulturalitet og Islams tilstedeværelse i Danmark, og selve medie dækningen af disse to emner. Og NEJ, jeg tror ikke at Uriasposten ville være Finn Nørregaards kop te. Som sagt, det er en erhvervet smag, man skal vende sig til den, da den kan være barsk.

  Men Finn Nørregaard blev skudt på/ved et møde om ytringsfrihed, herunder også retten til at fremstille profeten Muhammed; i en karikeret, i satirisk og ironisk form. Vores aviser, ugeblade og tidsskrifter har en lang tradition for netop hån, spot og latterliggørelse af institutioner(kirken, religion(guder), staten, kongehuset, politikere, dommere, politi, embedsmænd m.f.). Der er ingen hellige kør i vores samfund, denne opfattelse tror jeg faktisk Finn Nørregaard delte, fordi hvordan kunne man ellers være dokumentar filmmager, hvis ikke man ønskede at se samfundet og dets problemer i øjnene. Hvis Finn Nørregaard var kritisk overfor samfundet, ville der så være områder der var fritaget for kritik?

  Dette leder mig tilbage til det oprindelige spørgsmål, Hvorfor var Finn Nørregaard ved Krudttønden?

  Det kan være at han var der for at modsige kunstnere, Lars Viks, m.f. og sige at de tog fejl i deres opfattelse af ytringsfriheden. Eller også, og her kommer den kætterske tanke, så havde Finn Nørregaard fået et indblik i islam i dagligdagen i Danmark, det havde gjort ham kritisk og han ønskede derfor at vide mere, og ”Lars Viks støtte foreningen” var måske det forum han ønskede at slutte sig til.
  Processen med at ”vågne op” og se problemerne med islam i øjerne, er netop en proces, det sker ikke fra den ene dag til den næste. Man forvandles ikke fra Salus til Paulus på et øjeblik, ikke i virkeligheden. Mange, f.eks. Lars Hedegaard, Morten Urskov Jensen, Ralf Pitelkow og andre er kommet fra relativt venstreorienterede og multikulturelle positioner, for derefter at indse faren fra islam i Danmark.
  Det der er kendetegnene er ordet proces, en længere varende udvikling i politisk tænkning, som er sluttet med at indse at multikulturalismen og navnlig islam er skadelig for det Danske samfund. Det er netop denne proces jeg tror at Finn Nørregaard var begyndt på.(men jeg kan ikke være sikker)
  Når vi her på Uriasposten fremhæver terroranslaget 14-15/2-2015 er der jo en vis mængde ”hvad sagde vi”. Anslaget var ikke uventet for Uriaspostens læsere, da det i de flestes opfattelse var mere et spørgsmål hvornår, end om det ville ske.
  Er jeg ked af nedskydningerne?

  JA selvfølgelig, ingen burde dø for fanatiske muslimers hånd, men det bliver ved med at ske hele tiden, og det at konstatere virkeligheden udfolde sig, og beskrive den er IKKE at lukrere på de døde, men netop at vise dem respekt, ved netop at sige sandheden om gerningsmænd, ofre og selve konteksten for forbrydelserne. Det manglede bare.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 12. marts 2017 @ 01:26

 40. @38 Skyggen, det glæder mig virkelig

  @39 Tak for den fine replik.

  Netop, det er svært at sige hvad Finn Nørgaards motivation præcis var for at deltage, men det tjener ham til ære bare at han var der, og at han mistede livet i modigt, måske desværre naivt, forsøg på at stoppe en dødeligt voldelig muslimsk fanatiker. Men han er en stor helt uanset hvad han ellers mente. Jeg foretrækker selv også at tro han var på indvandrerkritisk side.

  Jeg ved jeg nogen gange stikker lidt ud her på UP, jeg er skeptisk hver gang danskere lægges for had af danskere. Jeg anerkender at der føres en kritisk ideologisk kamp, men alligevel ser jeg danskere som et hold, inklusive dem jeg er meget uenige med. Nogle af dem man er uenig med er jo gamle venner, eller folk man har lært meget af, og som har behandlet en godt.

  Kommentar by zatopek — 12. marts 2017 @ 10:01

 41. AK JA 29 se 27.

  Kommentar by Hans Und — 12. marts 2017 @ 10:31

 42. Til @ zatopek — 12. marts 2017 kl. 10:01

  Danskere burde ikke hade Danskere

  Du har ret!, Danskere burde ikke hade andre danskere. Problemet er at få emner specifikt; EU og Indvandring(islam) er de få emner, hvor vi danskere IKKE kan komme over ens. Her skilles vandene.

  Venstrefløjens tilgang til indvandring; ”der er intet at gøre, det er en uafvendelig udvikling” og deres tilgang til islam; ”det er bare en religion, og den vil med tiden udvandes, og muslimer vil med tiden blive lige som os”. Disse to tilgange er forkerte fordi, for den første tilgang er deterministisk, skæbne bestemt, og den anden er ahistorisk.

  Islam har ikke, aldrig tilpasset sig andre religioner og afpasset sig til en minoritets-stilling i andre samfund. Dette er ikke sket i historien. Islam vil dominere, styre og lede, det er dens credo, det er selve dens DNA. Jeg er sikker at andre sites f,eks, Jihad Watch kan uddybe Islams umulige sammenhæng med et vestlige sekulært demokratisk samfund, bedre end jeg.

  Problem omkring determinismen, den uafvendelige indvandring, er noget som navnlig venstrefløjen og helt ekstremt det radikale venstre postulerer. Det er netop det, der for ”vores” side helt op i det ”røde felt”. Det betyder nemlig, at der er politiske spørgsmål, der ikke kan forstås og besluttes af befolkningen. (Hvor f.eks. er folkeafstemningen der har afgjort at vi skal have den betydelige indvandring?).
  ”Folket er ikke kvalificerede til at forstå de store linjer, de kan ikke fatte de betydelige sammenhænge, derfor stemmer de på DF og ligendene partier”. Befolkningen er dum, eller rettere dem der stemmer på nationalt sindede partier, som DF, er dumme.

  Dette er selve negationen af demokratiet, som specielt venstrefløjen har praktiseret. Den ensidighed hvormed dele af pressen, og dele af det politiske spektrum, har sat sig op på en moralsk marmor-pedestal, for evigt at belærende andre om deres dårligdomme og fortrædeligheder, er vredes-fremkaldende.
  Samme venstrefløj har benyttet job-positioner til at udelukke andre, med kritiske syn på indvandring, fra jobs. Ligeledes er karaktere er blevet reduceret i specialer pga. af dets islam kritiske indhold. Bøger er blevet dårligt anmeldt, fordi de netop indeholdt kritik af islam og indvandringen.
  ”Vores side”, så at sige, har taget en masse lort, i meget lang tid. Domstolene har været lydige opretholdere af et særdeles flydende racismebegreb igennem § 266B, som alle syndere er blevet dømt efter.
  At stille krav om, at vi skal udvise høflighed og sobert sprog, er en lille smule hyklerisk, men meget typisk for venstrefløjen der omtaler alle på nettet som ”Net-hadere”.
  Mit spørgsmål er hvis demonstrationer, er det som altid bliver mødt med trusler og vold, fra andre personer. Er det AFA(anti-fasistisk-aktion) eller er det For Frihed (Pegida-dk) ?

  Vi kender begge svaret, det er ”For frihed”. Alligevel skriges der op om nazismens snarlige fremkomst, og alligevel skal de nationalt sindede altid forsvare sig imod nazi beskyldningerne. Men vi er ikke dem, der er voldelige!
  Betyder at alle på ”højerfløjen” afskriver vold, Nej, desværre ikke. Der er nogle, der vil bekæmpe vold med vold, og ild med ild. Men efter at have observeret i mange år, i hvilken grad, venstrefløjen og det etablerede Danmark har underkuet vore holdninger, må jeg sige at jeg forstår dem, men jeg sympatisere ikke med dem. Dansk Folke parti og Nye Borgerlige og Dansk Samling mener jeg stadig er det bedste måder at få indflydelse på og ændre noget i Danmark. Demokratiet virker stadigt.

  Dette er igen, igen blevet en debat om debatten, om man må hade, eller om man skal opfører sig nobelt og pænt. Det er symptomatisk for vores indvandre debat, at den altid genstarter ved nul punktet. Vi skal altid starte forfra, intet er lært. Debat om debatten, hvordan må vi tale, fordi hvordan vi taler i det offentlige rum, afgøre jo også implicit hvad vi må tænke. Tanker der ikke kan siges offentligt er nyttesløse, og ligegyldige, her er eksemplet Sverige det klarest og mest skræmmende.

  Jeg håber Zatopek, at dette er fyldestgørende. Så Nej , danskere BURDE IKKE hade andre danskere. Men der er nogle der gør det, desværre.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 12. marts 2017 @ 11:32

 43. @ 37
  Det er hende jeg mener og som indgik ægteskab med denne højtstående politimand.
  Jeg har læst et værk hvori der beskrives at den kommende ægtemand måtte konvertere.
  Jeg erindrer ikke bogens titel.
  Et er hvad der skrives i en bog, noget andet er virkeligheden, derom ingen tvivl.
  Jeg er dog ret sikker i min sag.
  Det må være muligt at finde mere i sagen.
  Never mind, omtalte Rigspolitichef gjorde en ynkelig figur da han skulle forklare hvorfor Rigspolitiet kvajede sig ifm. udbud der alligevel ikke var udbudt, samme med vor allesammens oversherif fra partiet De Konservastive.
  Hr. Rigspolitichefen besvarede ikke et konkret spørgsmål om hvordan og hvorfor omtalte skævert kunne lade sig gøre.
  Igen igen lød det: Der bliver strammet op, samme toner kom vor allesammens oversherif med.

  Kommentar by AK JA. — 12. marts 2017 @ 12:18

 44. @42 Historyman
  Jeg vil kun tilføje at antiracisme er ikke noget venstrefløjen på nogen måde styrer, det er simpelthen falsk flag. Hvis du er åbent indvandrerkritisk som ansat i erhvervslivet, bliver du hurtigt hældt ud af din ellers borgerlige chef.

  De liberalkonservative skubber ivrigst på den “uafvendelige” globalisering og indvandring, fordi de kan se en mønt i det. Mange klassiske socialdemokrater og SFere med fagforeningsbaggrund er skiftet til Dansk Folkeparti. De kan sagtens se deres interesse i at holde løntrykkerne og ikke-danske socialnassere ude, selvom de har skrålet med på Internationale mange gange.

  Kommentar by zatopek — 12. marts 2017 @ 13:00

 45. @ 41 Hans Und
  Tak, det havde jeg overset.
  Sød dreng.

  Kommentar by AK JA. — 12. marts 2017 @ 19:30

 46. @ 27 og 41.
  Jeg har netop GOOGLET navnet.
  Ganske rigtigt har en kulturberiger med juridisk baggrund, truet 3. mand med straffelovens § 267.

  Kommentar by AK JA. — 12. marts 2017 @ 19:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper