14. marts 2017

Hjemløs truet af Black Army: “Jeg gav dem mine 1900 kroner, som jeg lige havde fået i kontanthjælp”

Intet kan efterhånden overraske. En historie fra TV2 Online – Black Army til hjemløse: Giv os penge eller bliv pusher.

“De fleste hjemløse glæder sig til den sidste hverdag i måneden, for så får de udbetalt deres kontanthjælp. Det har Black Army nu fundet ud af, så medlemmerne af grupperingen er begyndt at true sig til de socialt udsattes udbetalinger.

En af dem, der har oplevet det, er Ole. Han fortæller til TV 2, at han i december blev overfaldet lige efter, han havde hentet sin kontanthjælp.

– De ville have mig til at sælge hash. … det ville jeg ikke. Så truede de mig med tæsk og med en kniv og sagde, at jeg skulle give dem mine penge. Jeg blev så bange, at jeg gav dem mine 1900 kroner, som jeg lige havde fået i kontanthjælp, fortæller Ole.

[…]

Hos Kirkens Korshær er man heller ikke i tvivl om, at problemet eskalerer lige nu…

– Vi har lige nu 30-40 socialt udsatte, som er blevet passet op af Black Army. Og de er jo frygtelig bange efterfølgende og føler sig ikke trygge nogen steder, siger Heinz Wolf, Leder af Kirkens Korshær i Odense.”

Oploadet Kl. 01:50 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/81603/trackback

16 Comments »

 1. Der kunne jo også være den teori at de hjemløse har en narkogæld til indvandrer banderne som skal afregnes på den offentliges lønningsdag, altså kr. 1900,00, derefter når gælden er betalt går de hjemløse igen til kommunen og siger at de er frarøvet deres penge og de derfor ingen penge har at leve for i håb om at kommunen udbetaler kr. 1900,00 igen, dette er også forekommet for børn af toppolitikere og kendisser som har betalt børnenes narkogæld, næste er det samfundets opgave at støtte indvandrer gennem dumme mennesker der ikke kan tage ansvar for sig selv eller mangler samfundet mod til at bekæmpe de kriminelle korandyrkende indvandrer bander der sikkert er dobbelt statsborgere i Verdenssamfundet Danmark, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 14. marts 2017 @ 02:22

 2. Jeg har længe fået fortalt at Black Army stå ved heroinklinikken i Odense og napper misbrugernes penge ved offentliges løningsdag. Om der er tale om gæld, dummebøder eller bare afpresning er næppe til at afgøre, det kunne være lidt af hvert.

  Det mest bizare inspark i debatten kommer fra den såkaldte stjerne advokat Mette Grith Stage der nu agerer direkte talsmand for Mohammed Daabas.
  http://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-03-13-black-army-naegter-at-have-afpresset-hjemloes-vi-vil-give-ham-3000-kroner

  En ting er at selv den usleste forbryder og groveste kriminelle har krav på retshjælp, noget andet er at kvindemennesket agerer talskvinde for den flok uslinge og viderbringer deres løgne og benægtelser.

  Kommentar by Sorte Smølf — 14. marts 2017 @ 06:33

 3. Efter at den unævnelige stjal pengene fra den hjemløse dansker, slog den unævnelige ham. To gange ydmygelse af den danske hjemløse. Men i den unævneliges optik er han jo også kun en vantro.

  Kommentar by Liva — 14. marts 2017 @ 07:24

 4. Det vanvittige er at både social-fiduserne og politiet ved nøjagtigt hvem det er der begår disse forbrydelser. Hvis de kriminelle blev udvist ville problemet stille og roligt blive mindre og mindre uden nævneværdig indsats. Det er kun et spørgsmål om vilje!

  Kommentar by Santor — 14. marts 2017 @ 08:04

 5. Det kan de hjemløse så takke deres altid socialt indignerede, venstreorienterede venner for. Det er næsten ikke til at bære at se og høre på.

  Kommentar by Margrethe — 14. marts 2017 @ 08:21

 6. Sjovt tv2 link kommentar nr 2 Kommer med. De kalder konsekvent Black army for rockerne/rockergruppen. Er det ikke en indvandrerbande ??

  Kommentar by Rune — 14. marts 2017 @ 08:52

 7. Den britisk ambassadør Dominic Schroeder har et debatindlæg i dag om “Moderne slaveri” Med afsæt i menneskerettighederne skriver hun:

  “Det er nemlig ikke kun en åbenlys krænkelse af menneskerettighederne, når mennesker på denne måde bliver udnyttet. Det udfordrer også international fred og sikkerhed, når terrorister, væbnede grupper og kriminelle netværk udnytter mennesker på flugt fra konflikter som arbejdskraft og indkomstkilde. Migranter og internt fordrevne er særligt udsatte grupper.”

  Hun beskriver det altid brugte standardkoncept, at “mennesker på flugt fra konflikter” dvs. flygtninge, udnyttes af en udefinerbart gruppe af kriminelle i f.eks. værtslandet som arbejdskraft og indkomstkilde.

  Fokus er IKKE på, at flygtninge eller asylanter, senere AEH’ere udbytter værtslandet svage og hjemløse som slaver. Det er netop de importerede normer fra asylanter, der lægger grunden til forhold, som kan betegnes som slaveri i her i DK.

  Kommentar by traveler — 14. marts 2017 @ 08:52

 8. Sidste gang Lille Lars fra Græsted besøgte Odense havde han jo et møde på højeste niveau med Præsidenten for LTF.

  Dette gode forhold til banderne må betyde, at denne lille uoverensstemmelse kan klares på tomandshånd over en kold fadbamse….

  Kommentar by Revisoren — 14. marts 2017 @ 09:00

 9. Det skulle ikke undre mig. Black Army tisser på de mindste i samfundet og udnytter dem…..MEN HELDIGVIS HAR FYNS POLITI ET GODT REDSKAB I AASMA ABDOL HAMID, SOM NOK SKAL SÆTTE DEM PÅ PLADS OG FÅ DEM INTEGRERET (I SYRIEN ELLER SAUDI ARABIEN)……..:-)…:-)…undskyld et udslag af SORT HUMOR. God tirsdag.

  Kommentar by Michael Unna — 14. marts 2017 @ 09:03

 10. Historisk dom i dag. Den 14/3 er “jeg elsker EU dag”.

  “Muslimske kvinder i hele EU kan stadig risikere en fyreseddel, hvis ikke de hænger hovedtørklædet i garderoben, når de møder på arbejde.

  EU’s private virksomheder må nemlig gerne forbyde kvindelige ansatte at gå med tørklæde, ligesom de har ret til at fyre de ansatte, hvis de ikke overholder forbuddet.

  Det slår EU-domstolen i dag fast i en længe ventet afgørelse.”

  Kommentar by zatopek — 14. marts 2017 @ 10:18

 11. Dem i dag – os i morgen.

  Kommentar by P — 14. marts 2017 @ 10:29

 12. Smid lortet ud nu

  Kommentar by Dunk — 14. marts 2017 @ 12:34

 13. Hvem ka? Black Army Ka!…. få folk i arbejde

  Kommentar by redneck — 14. marts 2017 @ 13:22

 14. Hvis de hjemløse vil forbedre deres sitation, må de lave en vantro bande, gå til kampsport, iføre sig uniform, og marchere rundt i gaderne iført skrårem og støvler. Så vil det ikke vare længe før Kommunen finder en bolig til dem, for at slippe for fortidens mindelser og kulturberigerne lader dem være i fred. Respeeeekt.

  Kommentar by Menig 442 — 14. marts 2017 @ 19:10

 15. Når vi allesammen er bange for dem, er det så nemt for dem at stjæle vores værdier, som at stjæle slik fra børn. Og med det uduelige retsvæsen der huserer, ændrer situationen sig ikke med det første. Selv vores statsminister bøjer sig.

  Kommentar by Nielsen — 15. marts 2017 @ 02:55

 16. #1 Ret ondsindet kommentar. Afpresning af hjemløse er en ussel og kujonagtig udnyttelse af svage mennesker, og ikke noget de hjemløse selv er skyld i. Langt de fleste hjemløse er ikke stofmisbrugere.

  Kommentar by Odo — 15. marts 2017 @ 14:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper