14. marts 2017

Silkeborg: Par overfaldet af AEH’ere – “… råber, at hun fandme ikke skal æde svinekød på sin pizza!”

Debatten i ‘International Hyggegruppe’ til nedenciterede historie er skræmmende. Det værste er sådan set ikke ikke at enkelte udlændinge bifalder overfaldet, men at flere danskere mener at historien er løgn, at artiklen er racistisk, og det hele i øvrigt ikke har noget med Islam at gøre. Fra Midtjyllands Avis – Pizza-spisende par overfaldet af bande.

“Søndag morgen sad en 23-årig mand og en 24-årig kvinde foran et pizzaria i Nygade og spiste den pizza, de netop havde købt.

En ung mand af anden etnisk herkomst end dansk kom ifølge moderen til den 23-årig mand farende og spørger den 24-årige kvinde, om hun spiser svinekød på sin pizza. Da hun svarede ‘ja’, slog han hende i ansigtet.

Da den 23-årige mand herefter lagde sig i mellem kom en flok på fem-seks andre mænd til og overdængede manden med slag og spark, oplyser moderen. …

‘Pludselig kommer en ung af anden etnisk oprindelse farende og slår den unge pige umotiveret i hovedet, så hun efterfølgende har mistet hørelsen på det ene øre. Lige pt. ved vi ikke, om det er en varig høreskade! Han tager kvælertag på hende og råber, at hun fandme ikke skal æde svinekød på sin pizza!‘, skriver moderen.”

(Midtjyllands Avis, 13. marts 2017)

“Lad være spis gris, beskidt dyr … Det sku helt i orden hvis du spørg mig” (Qayúm Afzál, Facebook, 13. marts 2017)

“Sikker på det ikke er en artikel fra den korte avis? Racistiske pis! …helt ærligt så ville jeg hellere være muslim end kristen” (Maria Michelle Tilk, Facebook, 13. marts 2017)

Oploadet Kl. 02:32 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/81612/trackback

39 Comments »

 1. Så nu er vi nået dertil, hvor det kan være en risiko at spise svinekød på gaden i Danmark?

  Velkommen til Eurabien.

  Kommentar by Morten Andersen — 14. marts 2017 @ 02:51

 2. Danmark er et Verdenskendt svineproduktions land, Danmark er et svineland og det ønsker de indavlede retarderede kriminelle stenkastende voldspsykopater at lave om på, hallo folketing nu må beviserne fra korandyrkernes åbne mening om Danskerne og en af deres hovederhverv fortælle hvem der ikke hører til i Danmark som borgere og det er ikke svineavlere og andre etniske Danskere der har et problem med svin i Danmark, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 14. marts 2017 @ 02:52

 3. Hvad sker der oppe i hovedet på mennesker som Maria Michelle Tilk?

  Hun skal såmænd nok få sit ønske opfyldt en dag men hvorfor er det kommet dertil?

  Uddannelses institutioner og massemedierne har hovedparten af skylden, godt hjulpet af lamme politikere.

  Kommentar by PBrad — 14. marts 2017 @ 03:15

 4. Bliver det her overhovedet registreret som en hadforbrydelse?

  Bemærkningen omkring svinekød gør det til en hadforbrydelse. Det er ikke anderledes end hvis jeg hiver i et tørklæde.

  Kommentar by BE — 14. marts 2017 @ 04:04

 5. Nu må vi se om den historie når MSM – ofrene er jo ikke muslimer.
  Her en “konstruktiv” nyhed fra jp om en muslimsk kvinde der får revet sit tørklæde af, men i øvrigt er uskadt:

  “Politiet i London søger vidner til et tilsyneladende umotiveret overfald, som en muslimsk kvinde i forrige uge blev udsat for på en travl gade i det nordlige London.

  Ifølge BBC gik den unge kvinde i fuldt dagslys på gaden sammen med en veninde, da to mænd antastede hende og rev tørklædet af hende, inden de løb væk fra stedet. Kvinden kom ikke til skade, men var ifølge politiet chokeret og oprevet efter hændelsen.

  »Dette var et chokerende angreb, som skete i fuldt dagslys midt på en travl gade,« siger kriminalbetjent Ben Cousin om angrebet.”

  Der er forskel på fisk.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. marts 2017 @ 06:48

 6. Det minder mig om dengang “happy slapping” var på mode. Provokation og vold mod intetanende ofre, kun for at vise sig for sine fætre. Nu hedder det nok “dansker slapping” eller måske et eller andet arabisk.

  Kommentar by zatopek — 14. marts 2017 @ 07:27

 7. Det er Maria der er racist. Hun vil ikke anerkende at en indvandrer ytrer sig.

  Kommentar by Liva — 14. marts 2017 @ 07:38

 8. Jeg har hørt at det der tørklæde afrivning skulle være ved at blive nationalsport i områder i England hvor det racistiske BNP har mange støtter. Det er måske blot et fake news rygte fra løgnepressen, men nogle tolker det sådan, at humoren vinder over den forstokkede politisk korrekte kvindeundertrykkende fundamentalisme. Efter en vellykket aktion fejres sådanne begivenheder med øl, fisse, hornmusik, he(i)lende øvelser med højrearmen, racistiske vitse og pralerier, hvor nogle fremvisser samples fra tørklæder de angiveligt har afrevet. “Grinende viste én af racisterne en tot sort hår, som var røget med, da kammeraterne havde flået et tørklæde fra en kørende scooter.” (citeret efter hukommelsen). I øvrigt betegner aktivisterne tørklædefjernelsen som “befrielsesaktioner”, og påberåber sig feministiske værdier for at retfærdiggøre deres handlinger. Et højdepunkt i sådanne fejringer er når der iagtages to minutters stilhed for nogle spøgefugle som måtte betale for deres aktioner med livet under ophold i Tony Blairs islamiserede fængsler. Som sagt det er blot rygter, men hvis rygtet taler sandt, så vil vi nok også snart kunne se dette fænomen brede sig til udsatte områder i Danmark.

  Jeg skal tilføje at jeg tager stærk afstand fra sådanne nyttesløse aktioner, som man desuden må formode, er en overtrædelse af politivedtægten, som kan straffes med bøde på op til 500 kr. Jeg så hellere at man evnede at slippe helt af med tørklædemuslimer eh, alle Muslimer – og negre og kinesere osv. osv. Jeg er ligeglad med tørklæder. Min mor gik ofte med tørklæde. Måske er det derfor jeg faktisk tænder på kvinder med tørklæde. Ja, jeg har indimellem også selv lyst til at rive af, men i så fald ikke kun tørklædet, men også skraldeposen, eller hvad det nu er man kalder disse sorte heldragter.

  I øvrigt vil jeg indgive protest mod at unge muslimske kvinder har hoved pakket ind i tørklæde, mens de bærer stramtsiddene bukser af vestligt tilsnit, som gør at jeg føler mig usikker på mig selv – om jeg kan beherske mig, så liderlig bliver jeg. Så det er dobbeltmoral det der med at de er kyske. Det bliver bare mere spændende. Jeg er spaltet nu, som i måske kan fornemme. Mine drifter siger; bliv muslim, mens min forstand siger lad være med at interessere dig for tørklæder. Min psykiater siger at jeg er næsten helt normal.

  Kommentar by Balder — 14. marts 2017 @ 07:40

 9. “Hvad er en hadforbrydelse?

  En hadforbrydelse er et strafbart forhold, der er motiveret af had til personer, som gerningsmanden eller gruppen af gerningsmænd oplever som anderledes på grund af disse personers etnicitet, religion, tro eller seksuelle orientering.

  Det, der adskiller en hadforbrydelse fra andre forbrydelser, er således, at forbrydelsen er motiveret af had frem for alene at være motiveret af gerningsmandens forsæt til at stjæle, udøve vold eller anden form for kriminalitet.

  En hadforbrydelse består herved af to elementer. Dels er en hadforbrydelse en strafferetlig forbrydelse; det kan fx være et verbalt overgreb, trusler, vold, hærværk, tyveri, eller røveri. Dels er en hadforbrydelse kendetegnet ved, at der ligger et diskriminerende udvælgelseselement i form af et hadmotiv til grund for forbrydelsen.

  Hadforbrydelser er desuden ofte vilkårlige derved, at de ofte er uprovokerede forbrydelser, der finder sted pludseligt uden forudgående kontakt mellem offer og gerningsmand.

  En hadforbrydelse kan knyttes til straffelovens § 81 nr. 6 om motiv som strafskærpende omstændighed for strafudmålingen. De motivgrunde der benævnes i § 81 nr. 6 er: etnisk oprindelse, tro, seksuel orientering eller lignende.”

  https://www.politi.dk/da/borgerservice/hadforbrydelser/

  Kommentar by BE — 14. marts 2017 @ 07:43

 10. “helt ærligt så ville jeg hellere være muslim end kristen”.
  Skynd dig så og få den burka på:-)
  https://twitter.com/mariatilk91

  Kommentar by Frank Hagmann — 14. marts 2017 @ 08:35

 11. En del islamperverse personer hærger vel nattelivet i ny og næ.

  Kommentar by Michael Unna — 14. marts 2017 @ 08:50

 12. Tak for god info 9.BE. Men når man ser hvad Institut for Menneske Rettigheder (IMR) karakteriserer som strafbar “hate speach”i en analyse af et stort tilfældigt udvalg af online kommentarer, indser man at kriminaliseringen af udsagn og tekster i f.eks online debatter er en del af undertrykkelsen af modstanden mod Danmarks og Europas islamisering. Denne kriminalisering er os påtvunget vha OIC’s (Organisation of Islamic Cooperation) vellykkede krimilasisering al kritik af islam som ‘islamofobi’. Det har OIC fremtvunget vha deres erobring af magten i FN’s menneskerettihedsråd.

  (Overskrift i Uriasposten 8. marts 2017)

  “Mchangama: Institut for Menneskerettigheder betragter ateistisk religionskritik som værende ‘had’

  Et skræmmende eksempel på hvad IMR karakteriserer som strafbar ‘hate speech’ i en online debat:

  ‘Når man lever og bor i Danmark, så må man indrette sig efter det regelsæt, som vi har i Danmark. For mig er integration ikke et spørgsmål om, at vi alle sammen bøjer os lidt ind mod hinanden – og så mødes vi et sted på midten. For mig er integration, at man indretter sig efter de normer og det værdisæt, som vi har her. Og det indbefatter blandt andet, at man giver hånd.’

  Som sådan er IMR’s rapport opskriften på, hvordan man skaber en offentlig debat, hvor politiske og kulturelle eliter konstant bliver overrasket over udfaldet af valg, folkeafstemninger og fremkomsten af nye politiske idéer og bevægelser, fordi man afskærer sig selv fra at blive konfronteret med de holdninger og bekymringer, der findes i bestemte befolkningsgrupper. Og så har vi virkelig et problem med den offentlige debat.” (konkluderede Jacob Mchangama)

  http://www.uriasposten.net/archives/81469

  Kommentar by A-mad — 14. marts 2017 @ 09:09

 13. Den lille søde naive Maria Michelle kan glæde sig til, at få en burka på, blive skåret i tissekonen, og herefter leve et sølle liv som fødemaskine og boksebold for diverse retarderede brødre, fætre og onkler….

  Kommentar by Revisoren — 14. marts 2017 @ 09:10

 14. I øvrigt handler overfaldet i bud og grund om dominans. Grisedanskeren skal ydmyges af afmagt over ikke at kunne beskytte sin kæreste eller sig selv. Det er også territorieafpisning, og internt gruppepres. “I vores kvarter spiser man ikke svinekød” osv.

  Kommentar by Zatopek — 14. marts 2017 @ 09:38

 15. Det er jo det her flertallet af danskerne vil. De ved da udmærket at perkerne ikke bliver bedre af at komme her op og leve på bistandshjælp. De ved også, at det er alle de rige, der skal betale – og det har de godt af, og så må vi lære at leve med ulemperne. Et par flade og lidt råberi ved bordet.

  Dr Alfons Proebstl var det vist, der oplyste, at Merkel har købt jord i Paraguay – hm?

  Kommentar by Svend — 14. marts 2017 @ 09:53

 16. @ Svend.
  “Det er jo det her flertallet af danskerne vil. De ved da udmærket at perkerne ikke bliver bedre af at komme her op og leve på bistandshjælp….”

  Det vrimler stadig med etniske danskere, der dagligt får “information” fra tv-kanalerne og den trykte presse. Disse lykkelige danskere har aldrig af medierne fået kennskab til undtagelsestilstanden i det plagede Frankrig. De er aldrig selv blevet voldtaget eller udplyndret. De lever indtil videre hyggeligt uden at kere sig om Islamisk Stat eller bandernes skyderier på gaden. Det er jo ikke fordi de selv ønsker denne elendighed. De kender den ikke eller er blot ligeglade. Og selv blandt dem, der har hørt lidt ubehageligt nyt, er holdningen stadig at sagerne ikke står så slemt til. Det går nok over. Det klarer kommunen.

  Og i øvrigt får de tudet ørerne fulde af advarsler mod Trump, Putin, global temperaturstigning og hvad der ellers kan bruges som afledning og fortrængning. Det handler om kollektivt lobotomi. Over skatten betaler de selv til statslig finansiering af medierne.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 14. marts 2017 @ 10:22

 17. Nu er problemet bare at skinkekød, kebab, bacon og diverse kan være lavet af andet dyre kød end svin. Så måske et unødvendigt overfald. De skulle høre på pizza bageren om det er tilfældet.
  Slå det selv op. Er der svinekød….

  Kommentar by P — 14. marts 2017 @ 10:26

 18. Nu fulgte jeg så tilfældigvis en tråd i går, hvor det kvindelige offer udtalte sig om episoden og det efterlod ikke ret meget sympati, fra min side.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 14. marts 2017 @ 11:08

 19. @17 tidligerehjernevasketsocialist – kan du linke til omtalte tråd? Eller uddybe hvordan den ikke efterlod megen sympati?

  Kommentar by redneck — 14. marts 2017 @ 11:31

 20. Boykot alle pizzariaer der ikke er ejede af ægte italienere….

  Kommentar by redneck — 14. marts 2017 @ 11:35

 21. Jeg har lige prøvet at finde tråden på NB politikeren Lars Boye Mathiesens FB side, men kan desværre ikke finde den, så du må tage mit ord for det. Det var en masse socialist halløj om det lige så godt kunne have været en flok danskere, at det ikke har noget med islam at gøre og at der findes mange gode muslimer, du ved den samme smøre som mange af overgrebs ofrene i Köln er kommet med, Det er ikke ordret, det jeg har skrevet, men jeg fik faktisk en så rå kvalme af min flovhed over at være dansker, at jeg ikke kunne fuldføre læsningen af hendes kommentarer, selvfølgelig fulgt op af en masse andre fuldstændig vanvittige kommentarer som ligner dem UP beretter om i denne artikel. Ganske forfærdelig læsning.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 14. marts 2017 @ 11:42

 22. Med andre ord, du bliver klappet ned af en muslim med ordene om en islamisk kultur regel, du skal ikke spise gris!! og det har ikke noget med islam at gøre. Mkkaaay, så hvis en person heiler og klapper dig ned imens han råber Hitler, så har det ikke noget med nazisme at gøre….det er for vildt.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 14. marts 2017 @ 11:55

 23. http://www.mimikama.at/allgemein/will-merkel-nach-paraguay-flchten/

  Kommentar by PBrad — 14. marts 2017 @ 12:29

 24. Tak Tidligerehjernevasketsocialist, det lyder desværre som noget vi har set før. Afvisningen af at det har noget med islam at gøre ligger åbenbart så dybt i den almindelige dansker at det er en betinget refleks – selv når man bliver slået ned for at spise grisekød.

  Mon IS talløse ofre i orange fangedragter har tænkt det samme imens de blev myrdet (officielt henrettet, det lyder pænere) for rullende kameraer?

  Kommentar by redneck — 14. marts 2017 @ 12:49

 25. Vi maa vaagne op det her er jo mopping,det er noget jeg kender til at komme fra et andet sted og skulle leve et ny sted,jeg er soenderjyde og gik i traesko,og skulle have klassebank.Jeg var ikke helt enig,og gik til idioterne med mine traesko,det virkede for et par minutter,men saa kom gymnasktilareren og spurgte hvad foregaar her,ja og bla bla ,godt lav en ring og foerste som begynder vaer saa god,saavidt jeg husker Knud og Bjoern gik i ringen og fik et par gode trut i laaget,og syntes det var nok
  Resten tjah naeeh, i er nogen pisviskere. Jeg har mere respekt for Knud og Bjeorn ,vi var ikke enige, tilsyneladende, men de havde styrke nok mod gymanstiklaeren at fortsaette kampen,for et de syntes at vaere ret det kalder jeg i dag dansk,men der skal to til en tango og muslimerne er ikke den ande partnerer

  Kommentar by Dunk — 14. marts 2017 @ 13:06

 26. Suk, så er vi her igen: Islam har intet med islam at gøre, muslimer har intet med islam at gøre, koranen og dens tilbehør har intet med muslimer at gøre.

  Nej da, det havde heller ingen forestillet sig….

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. marts 2017 @ 13:24

 27. Så kan man undtagelsesvist glæde sig over, at den normalt muslimofile og svært aktivistiske EU-domstol har dømt, at tørklædeforbud på arbejdspladsen er acceptabelt under en række forudsætninger, herunder at arbejdsgiveren undersøger, hvorvidt der er funktioner i virksomheden, som den tørklædeindhyllede muslima kan udføre uden kundekontakt.

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. marts 2017 @ 13:30

 28. Jeg læste et eller andet sted at mange pizzariaer faktisk bruger strimlet kalkunkød som “skinke”, men så vidt jeg ved har det aldrig udløst vold fra danskere..

  Kommentar by Per — 14. marts 2017 @ 14:12

 29. Det er jo helt klart en ‘hate-crime’ som må give dobbelt op på straffen.

  Eller ‘hate-crime’ er måske kun for etniske danskere, og hvis perkerhunde begår hate-crime så er det racisme af anklage dem.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 14. marts 2017 @ 17:51

 30. Det er sgu da lidt spøjst, at de sarte og nærtagende muhammedanere er så sippede, når det kommer til at spise en god gang gris, hvorimod de er fuldstændig ustyrlige, når det kommer til at kneppe en sagesløs ged!

  Kommentar by Revisoren — 14. marts 2017 @ 19:55

 31. Opsøg dem og pløk dem.
  Jeg formoder at politiet ikke gør en skid, så åbenbart er man sig selv nærmest.

  Kommentar by Sindsro — 14. marts 2017 @ 20:27

 32. pissariaer der serverer mad-affald er penge lige ned i lommen på muhammedanerne – boykot lortet, det er slet ikke det værd.

  Kommentar by PBrad — 14. marts 2017 @ 20:27

 33. 20. redneck
  Boykot. ? De skal bare futtes af, sammen med alle bedehusene.
  Jeg opfordrer jo ikke til det, men det kommer.

  Kommentar by Sindsro — 14. marts 2017 @ 20:31

 34. Hun kan tiltuske sig et job på et bagkontor, hvor hun ikke skal lave noget. Ellers er det racisme.

  Kommentar by Bastardo — 14. marts 2017 @ 21:47

 35. Hvad siger de her tiltendensen?

  http://www.danskesvineproducenter.dk/index.php?action=txt_show&id=30&menu=62&key=62

  info@danskesvineproducenter.dk

  Prøv at skrive til dem og spørg om det. Jeg gjorde det for nogle år siden, da var de fuldstændig faktaresistente.

  Kommentar by Hodja — 14. marts 2017 @ 23:05

 36. Disse voldspsykopatiske AEH’ere skulle da sparkes ud af Danmark lige på stedet! Vi vil ikke have disse skadedyr gående frit omkring i vores land!

  Kommentar by Anonym — 15. marts 2017 @ 20:02

 37. Mon politiet efterforsker pizza overfaldet med samme nidkærhed som overfaldet på en repræsentant for ridefogeden? Næppe….

  http://ekstrabladet.dk/112/ansat-i-skat-taesket-foran-sit-hjem-det-var-noeje-planlagt/6575180

  Kommentar by redneck — 15. marts 2017 @ 20:47

 38. Det bliver forhåbentligt efterforsket som en hadforbrydelse?

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 15. marts 2017 @ 20:58

 39. […] Post 1. […]

  Pingback by Dagens Danmark | Things to Remember, Things to Cherish — 18. marts 2017 @ 15:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper