16. marts 2017

Gallup: Danskerne er blevet mere kritiske, 45 pct. af rød blok vil ikke ‘begrænse muslimsk indvandring’

Det er fristende at udlægge det positivt, men undersøgelsen cementerer blot at hver tredje dansker er udenfor pædagogisk rækkevidde. Efter årtier med muslimsk indvandring og tyve års heftig debat om samme, så mener hele 45 procent af rød blok, ikke at ‘muslimsk indvandring skal begrænses’.

En TNS Gallup-undersøgelse for Berlingske – Danskerne rykker til højre: To ud af tre vil begrænse muslimsk indvandring.

“Spørgsmålet om udlændinge og indvandring deler danskerne skarpt mellem strammere og slappere, men måske mindre end tidligere. Efter to år med terror, indvandring, danskhed, tørklæder, smykkelov, bederum, flygtninge- og migrantstrømme på den politiske dagsorden, er danskerne rykket et godt stykke til højre i udlændingepolitikken.

Det viser en omfattende meningsmåling, som TNS Gallup har udarbejdet for Berlingske. Målingen sammenligner danskernes holdninger i dag med for to år siden, og i flere centrale spørgsmål om indvandring og danske værdier har vælgerne siden 2015 taget et pænt skridt til højre. De er blevet mere kritiske over for indvandring og islam.

Selv om Lars Løkke Rasmussens regeringen har gennemført 48 udlændingestramninger og antallet af asylansøgere er gået markant ned, mener to tredjedele af danskerne, at Danmark skal begrænse indvandring fra muslimske lande. I 2015 mente 54 procent af danskerne, at muslimsk indvandring skal begrænses. I dag er det 64 procent. Også når man spørger til indvandring generelt er flertallet for begrænsning vokset markant.

[…]

Spørgsmålet om indvandring deler rød og blå blok som få andre. Mens det blandt de blå partiers vælgere er 78 procent, der vil begrænse indvandringen af muslimer, så er det kun 45 procent hos de røde partier.

Oploadet Kl. 00:14 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/81655/trackback

34 Comments »

 1. Vi kender alle hvordan prognoser og statistik har taget fejl, især Gallup-ministeriet.

  Kommentar by de Hemmer — 16. marts 2017 @ 00:34

 2. At de røde stadig intet fatter, burde forbavse mig, men nej. Vi ved det jo godt : de røde er røde af en grund, og grunden er desværre dumhed. De kan ikke se, og de vil ikke se. Til gengæld føles det sikkert godt, og glorien skinner så velsignet,

  Kommentar by Jakob — 16. marts 2017 @ 00:44

 3. Det meste af demokratiet er inkompetent og underlødigt, og det holdes sådan af MSM.

  Kommentar by BB — 16. marts 2017 @ 00:57

 4. Bare ærgerligt at globalisterne i de blå partier vil skide deres egne vælgere i munden!

  Rød eller blå, masseindvandringen vil bestå.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 16. marts 2017 @ 01:08

 5. Lidt OT men alligevel:

  Jeg hørte i går i en nyhedsudsendelse, at den lille Simon Emil med fistelstemmen vil fratage de såkaldte afviste asylansøgere på tålt ophold deres stemmeret.

  Godt nok kan disse analfabeter næppe finde ud af at placere et kryds på en stemmeseddel, men hvem fanden har tildelt dem en stemmeret og hvorfor?

  Det skulle vel aldrig være den forhenværende indenrigsminister Margrethe Pestager, som ubemærket har listet det ind af bagdøren?

  Kommentar by Revisoren — 16. marts 2017 @ 01:37

 6. => 4

  Ja, du har desværre ret. Det bliver meget værre før der for alvor bliver taget fat på problemerne, og det bliver ikke nogen af de etablerede politikere vi skal sætte vores lid til .. de har forlængst spillet fallit.

  Kommentar by Jan — 16. marts 2017 @ 01:55

 7. Det mest uforståelige er dog, at 45 % af de rødes vælgere har en fornuftig indstilling og stadigvæk fastholder tilhørsforholdet til de røde partier. I et demokratisk land kunne flertallet på de 64 % blot kræve en afstemning evt. hjemlet ved at et mindre antal folkevalgte havde ret til at forlange afstemning og formulere afstemningstemaet. Jeg mener at huske fra mine unge dage, at jordlove vedtaget af folketinget blev forkastet ved en sådan folkeafstemning. Min hukommelse siger, at 60 mandater var nødvendige for at benytte muligheden. Det kan måske skaffes, hvis DF kunne mande sig op til at give Lille Lars et ultimatum:
  Fremsæt lovforslag om total stop for adgang til Danmark uden lovligt og bæredygtigt ærinde, uden særlig tilladelse og uden sikkerhedsstillelse m.v. Lad folketinget stemme om sagen og appeller til folket, hvis vi bliver stemt ned. Alternativt vil DF trække støtten til regeringen her og nu.
  Der er ikke noget at tabe. Som omtalt for nylig af Asger Aamund, spilder vi tid ved at vente på næste valg, lad os få Mette F med det samme, hvis tiden ikke er moden til at påbegynde genopretningen. Ved nogen noget, der kan bruges, så kom med det.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 16. marts 2017 @ 02:19

 8. https://newspeek.info/iransk-flygtning-advarer-det-starter-altid-med-samarbejde-mellem-venstrefloejen-og-islamisterne/

  Kommentar by PBrad — 16. marts 2017 @ 05:25

 9. Man kan sige, at hver tredje dansker er uden for pædagogisk rækkevidde, men kan også sige, at de er udsat for en massiv politisk påvirkning fra magthavere og gennem medier.

  At magthavere konstant er nødt til at udskamme og true folk, er tegn på et dårligt fungerende demokrati. Indvandringsdebatten har kørt på højeste gear i årevis, men at denne massive bekymring ignoreres af det dominerende politiske system, er tegn på et dårligt fungerende demokrati.

  Hvis demokratiet vitterlig virkede og afspejlede folkets røst, ville den massive indvandring have været stoppet for længst. At det ikke er sket, afspejler hvor dårligt demokratiet fungerer, og at væsentlige politiske beslutninger er flyttet væk fra demokratiet, men opretholder legitimitet gennem massiv propaganda.

  Kommentar by traveler — 16. marts 2017 @ 05:42

 10. Hele valget i Holland har drejet sig om, at det etablerede politiske system og de etablerede medier har skullet bekæmpe Wilders, som var de som besatte af ham. Derfor er det ikke en overraskelse, at overskriften i JP – efter at systemet med succes har bekæmpet Wilders – er: Ekspert: »Meget tyder på, at hollænderne har været i tvivl om Wilders’ lederskab« Det ved eksperten selvfølgelig ikke en rygende fis om, men afspejler, at hovedopgaven har været at bekæmpe Wilders som person og ikke at føre ordentlig demokratisk politisk debat.

  Kommentar by traveler — 16. marts 2017 @ 06:05

 11. @ 9
  Nu har wilders jo ikke ligefrem gjort det nemt for ham selv,ved at køre som en enmandshær og udeblive fra de fleste debatter.

  Kommentar by notty — 16. marts 2017 @ 06:50

 12. #10 – Det var vel ikke så underligt

  http://nyheder.tv2.dk/udland/2017-02-23-laek-far-geert-wilders-parti-til-at-aflyse-kampagneprogram

  Kommentar by PBrad — 16. marts 2017 @ 07:06

 13. @ 11
  Det er jo det jeg skriver,han er alene ,han har ikke andre til at tage over,så er det sgu da ikke nemt.han kunne bare hive andre ind der kunne overtage.

  Kommentar by notty — 16. marts 2017 @ 07:20

 14. http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE9435618/europas-ledere-fryder-sig-over-wilders-nedtur-i-holland/

  Ja..hvordan synes I lige det så går?…Jeg mener det slet ikke går…Farvel Europa!

  Kommentar by Black Watch — 16. marts 2017 @ 07:45

 15. Ja det er sjovt som folk er mere bange for deres pengepung end for at blive røvet, banket, voldtaget eller slået ihjel.

  Kommentar by notty — 16. marts 2017 @ 08:04

 16. Roden af problemet er når man kan stemme sig til råderet over andres penge og flid. Stemmeret er noget kun noget selvstændige og privatansatte bør besidde. Dybest set kan 51% stemme om at et mindretal skal være deres slaver. Vort system belønner dovenskab i fysisk og mentalt henseende.
  Dem der sidder og feder den på offentlig forsørgelse (læs gerne ansættelse) mener at det er en god ide at få flere ind til at forsørge dem. At det så er muslimer der potentielt ødelægger landet gider de ikke engang at bekymre sig om, blot de kan fortsætte deres parasittering.

  Kommentar by River — 16. marts 2017 @ 08:10

 17. Déjàvu?

  Folketingsvalget 23. marts 1943
  “Det var de fem samarbejdende partier, som vandt valget, om end med indbyrdes forskydninger. Den mest markante fremgang tilfaldt de konservative, der øgede deres stemmetal med over en tredjedel og i mandater gik fra 26 til 31. Socialdemokraterne gik to frem, de radikale en tilbage, Venstre to tilbage. Det var socialdemokrater og radikale, som havde haft ansvaret for dansk politik til og med den 9. april. Vælgerne følte åbenbart ingen tilbøjelighed til nu at straffe dem for den måde, på hvilken de havde administreret dette ansvar. Det var også lykkedes politikerne at overbevise befolkningen om, at de af omstændighederne var tvunget til at bære Scavenius oppe, skønt de ikke brød sig om ham. Fra dagligstuemøderne, som trådte i stedet for de forbudte vælgermøder, trængte budskabet ud til vælgerne, der foretrak det gammelkendte frem for det ukendte og usikre.
  Imidlertid skiftede befolkningens holdning på få måneder. I august 1943 foretog „Ringen” diskret en opinionsundersøgelse, som viste, at af de 1300 adspurgte var 70 procent af mændene og 50 procent af kvinderne ubetinget tilhængere af sabotage, af resten var de fleste betingede tilhængere. Selv om en undersøgelse foretaget på dette tidspunkt og under disse forhold må tages med et vist forbehold, giver den utvivlsomt som folketingsvalget fem måneder før et sandt billede.”

  http://denstoredanske.dk/Danmarkshistorien/Krise_og_krig/Krig_og_bes%C3%A6ttelse/Forhandling_og_samarbejde/Scavenius_og_Best

  Kommentar by A-mad — 16. marts 2017 @ 08:16

 18. Ovenpå det lidt triste hollandske valg, så må jeg sige, at hvis danskerne er ligeså dumme, til at fastholde de samme gamle politiske lalleidioter på borgen, som er flintrende ligeglade, og intet fil fattes eller slet ikke reagere på det jordnære niveau i den islamiske masseindvandring, jamen så har vi selvfølgelig fortjent vores skæbne (altså vi må dø i vores lænestole), men lad os nu håbe det bedste fremover trods alt (og fortsat opbakke forsvarsviljen). God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. marts 2017 @ 09:12

 19. Hvis det kun er 45% af rød bloks vælgere der går ind for stramninger, så er det vel hele 55% der ikke gør!?

  Kommentar by Vagn Henning — 16. marts 2017 @ 09:21

 20. Shit- regeringes budgetter holder ikke: De budgetterede med 10000 asylsøgere og vi fik kun 6000. Dvs vi har “sparet” 400 millioner på bistand.

  Er 6000 asylansøgere en straksopbremsning?

  Hvis Inger Støjbjerg er så glad for at fejre politiske “sejre” med kager vil jeg foreslå hende at bage en lille brun cupcake for hver asylansøger i 2016.

  FORSLAG TIL KIM og LÆSERNE
  Hvad med at lave en “cupcake challenge” blandt læserne? Vi skal alle bage så mange brune cupcakes vil lyster indtil vi har 6000, så tager vi til Christiansborg og stiller dem op på en lang række?

  En lille cupcake er vel ca 6cm i diameter…. dvs de fylder 36000cm eller 360meter hvis man stiller dem på rad og række!

  Kommentar by redneck — 16. marts 2017 @ 09:23

 21. Over 40 års mellemøstlig og afrikansk masseindvandring med alt hvad dertil hører af økonomisk og kulturel berigelse, og der er stadig 45% af vælgerne, der ikke synes denne indvandring skal begrænses. Nuvel, ”look at the bright side of life” som det hedder i sangen fra fra de dødsdømte på korset, eet positivt træk ved hele denne historie er, at når historien om den vestlige civilisations undergang skal skrives, vil det være den hidtil bedst dokumenterede civilisationsundergang verden har set. Altså, vi ved meget om romerrigets undergang, en hel del om den græske civilisations undergang, og så videre, men mindre og mindre jo længere vi går tilbage i historien. Det ville formentlig have været en hjælp til vores civilisations overlevelelse, hvis vi havde vidst mere i detaljer om årsagerne til disse tidligere civilisationers undergange. Ikke fordi jeg tror historien gentager sig 100%, men man kan og bør altid lære af den. Så for at vende tilbage til lyspunktet, engang langt ude i fremtiden vil en ny højkulturel civilisation muligvis kunne drage nytte af den veldokumenterede historie om vores ditto undergang, som foregår lige nu for øjnene af os, dvs. de 55% af os som har øjnene åbne.
  Demografi er skæbne, som en vis Hr K. Møller ofte viseligt fremhæver. Folk skal holde op med at tro det er et valg.

  Kommentar by monse — 16. marts 2017 @ 09:38

 22. #18 Michael Unna
  Det er selvfølgelig behageligt at sidde i sin lænestol og lade ske hvad sker.

  Men man kan også formulere, at vores skæbne med at lade venstrefløjen destruere samfundet i samarbejde koloniserende muslimer er næsten for grum til, at man kan bære det. Man kan da ikke tilbyde sine eller andres efterkommere den tragedie.

  Vi ser p.t., at demokratiet ikke kan korrigere sig selv, når det er på selvmordskurs. Men vi har intet bedre end demokratiet. Så hvad så?

  Stærke kræfter sikrer, at demokratiet ikke fungerer ordentligt, idet befolkningens holdninger og bekymringer generelt ignoreres og udskammes af beslutningstagerne og gennem medierne. Men hvordan kan man arbejde på at styrke demokratiet?

  En anden mulighed er at udvandre til et andet demokratisk land, der reelt fungerer og uden indblanding fra internationale magtorganer og med mindre medie-manipulation.

  Kommentar by traveler — 16. marts 2017 @ 10:08

 23. Det ville være mere interessant at undersøge hvor mange danskere der findes, som vil indføre et totalt forbud mod islamisk indvandring for evigt, med en sådan undersøgelse, ville man kunne konstatere at mindst 80% af danskerne gerne vil grave sin egen grav, fordi de er en flok fucking hippier!!

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 16. marts 2017 @ 10:13

 24. @ Kommentar by Revisoren — 16. marts 2017 @ 01:37

  JA, jeg havde da også nær fået et tilfælde, da jeg hørte det. Hvordan i hede hule helvede kan nogen ved deres fulde fem tildele AFVISTE skiderikker nogen form for stemmeret til noget som helst, der overhovedet ikke rager dem en skid. De har kun en rettighed, og det er at blive sparket ad helvede til hurtigst muligt.

  Men i øvrigt en skide trist dag med det hollandske møgvalg in mente. Det er dog utroligt, at folk i den grad higer efter at få deres hoveder skåret af, af blodtørstige muhamedanere og vilde negre.

  Kommentar by Holger Madsen — 16. marts 2017 @ 10:52

 25. -> redneck

  God ide, men det er ikke sådan at samle højrefløjsere til den slags. Hvis nogen vil stå for det, så skal jeg nok hjælpe på vej så godt jeg kan. Foretrækker dog at det er cupcakes i forskellige farver, alternativt giver man eventuelle medier vinklen på forhånd.

  Happeningen kunne kaldes: USPISELIG

  Kommentar by Kim Møller — 16. marts 2017 @ 11:37

 26. -> Vagn Henning

  Nej, ikke nødvendigvis. I de her undersøgelser er der ofte ti procent som forholder sig neutrale. De røde er delte.

  Kommentar by Kim Møller — 16. marts 2017 @ 11:39

 27. 22: traveler…..Ja du har fuldstændig ret. Undskyld mit lidt trætte pessimistiske arrogante kommentar. Vi skal og må selvfølgelig arbejde videre med de kræfter der giver os håb. I den forbindelse: Hjertelig tak til DenDanskeForening, SIAD, Trykkefrihedsselskabet,pegida, Den korte avis, og selvfølgelig Uriasposten etc. Sålænge der er vilje er der håb. (God weekend) . mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. marts 2017 @ 12:04

 28. Træk 10-15% indvandrere fra respondenterne i rød blok og du vil nok se en større opbakning til indvandringsstop.

  Kommentar by Morten — 16. marts 2017 @ 12:18

 29. Jeg har ikke fulgt med i forbindelse med Wilders, men det er højst sandsynligt som det var for år tilbage. En énmandshær, uden stærke medspillere, en énmandshær uden bagtropper uden logistik. Er der nogen der kender andre PVV navne? Jeg tror Wilders eksemplet viser at man er nødt til at bygge på en større organisation med mere end én karismatisk frontfigur. Mon ikke Marine Le Pen efterhånden har det lidt bedre på det område? Det må vi håbe. Det hollandske valg var en svær skuffelse. Men alt i alt tror jeg ikke den demokratiske proces ændrer noget. Det er som så ofte før overladt til det private initiativ hvis problemerne skal løses.

  Kommentar by Balder — 16. marts 2017 @ 12:34

 30. Det siger vist lidt om, hvor mange der er ansat i migrantindustrien.
  Foruden alle de andre, der modtager penge vedr. migrationen som tolke, flygtningeadvokater, socialrådgivere osv.

  Migrantindustrien har jo mange tentakler, for alle modtagerne af penge har jo familie og venner, fagforeninger, beboergrupper osv.

  Og de har alle god hjælp af DRs hestetransport som velvillig propagandamaskiner. Nazisternes propaganda chef ville have jublet
  af begejstring.

  Kommentar by Janutte — 16. marts 2017 @ 12:36

 31. @25 – man kunne jo krydre ideen med at hælde rottegift i 1% af kagerne til at symbolisere det antal terrorister man regner med gemmer sig i flygtningestrømmen.

  Dvs 60 tilfældige kager er giftige

  Mon Støjbjerg eller Anna Mee tør spise en kage?

  Kommentar by redneck — 16. marts 2017 @ 13:12

 32. #Kim Møller ved du, om og i give fald hvornår) Gallup frigiver hele den undersøgelse? Berlingske bringer jo kun enkelte tal. Nogle af tallene var ret interessante/foruroligende. Bl.a. at 57% af DFs vælgere mener, at man er dansker, hvis man er født i Danmark. Desuden er aldersfordelingen jo vigtig, artiklen nævner (som vi jo godt ved), at de unge er markant mere indvandringsvenlige. Det ville være interessant at vide, hvor slemt det står til.

  Kommentar by Odo — 16. marts 2017 @ 14:28

 33. Venstrefløjen og Radikale Venstre flirter med sharia.

  Kommentar by Liva — 16. marts 2017 @ 15:18

 34. #7 Desværre er det kun vedtagne lovforslag, der kan sendes til folkeafstemning af en tredjedel af FT (60 medlemmer), ikke allerde gældende love, eller forslag man selv formulerer (folkeinitiativ).

  http://www.folkestyre.dk/debatter/GAROT1.htm

  Kommentar by Odo — 16. marts 2017 @ 19:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper