17. september 2009

Mira Skadegård Thorsen: “Fælles træk og kultur er det rene (op)spind.”

Der er mange om buddet, men skulle jeg nævne en venstreintellektuel der helt har mistet kontakten til det virkelige liv, så må jeg fremhæve Mira Skadegård Thorsen, ekstern lektor på RUC. Fra hendes kronik i mandagens Kristeligt Dagblad – Værdierne skrider i Danmark.

“Det er ikke så længe siden, at forholdene for for eksempel brune og sorte i USA eller i Sydafrika fik danskerne til at ryste på hovedet… Vores holdning dengang var, at det aldrig kunne sker her… Danmark… har oplevet en noget mere bagudrettet udvikling – en regression med afstamnings- og religionsbaseret social ulighed og nu også bander. Det var en fejl at tro, at vi kunne gå fri.

Måske skyldtes vores klippefaste tro, at vi ikke selv havde diskriminerende holdninger eller tendenser, at vi endnu ikke havde forholdt os til vores koloniale historie… Måske skyldtes den, at samfundet herhjemme var påfaldende hvidt, så udfordringer i forhold til racisme slet ikke fandtes. På den baggrund var det let at kritisere de andre…

Når der er tale om brune borgere, bruges “religion” og “kultur” som skalkeskjul for, hvad der egentlig er tale om. Det antydes, når det ikke siges direkte, at danskere og andre borgere, der ikke bærer hvidhed på ydersiden, er kulturelt indkodet til dovenskab, nasseri, og kriminalitet. Koblingen er absurd. Lige så lidt som den slags kan forbindes med hudfarve og “race”, kan det forbindes med kultur. Der er tale om en gruppe mennesker med vidt forskellige etniske, religiøse, kulturelle og sociale baggrunde. Fælles træk og kultur er det rene (op)spind. Problemer med holdninger til arbejde, kriminalitet eller religiøs undertrykkelse er primært udtryk for sociale og økonomiske faktorer. Altid. Andet er misvisende og med stor sandsynlighed politisk eller ideologisk propaganda…

Diskrimination er både det generelle negative syn og fysiske udtryk som tilråb eller overfald. Men det er også, og ofte i højere grad, de let skjulte eller underliggende overgreb – altså strukturel diskrimination. Det ligger gemt i handlinger, der kommer af traditioner, vaner, gamle opfattelser og opfattelser der reproduceres, når vi ikke er på vagt. For eksempel, når vi ikke tænker over, hvordan hvidhed spiller ind i vores opfattelse af danskhed.”

Oploadet Kl. 18:56 af Kim Møller — Direkte link36 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/8167/trackback

36 Comments »

 1. Mira Skadegård,ekstern lektor på RUC.
  EN har lyst til at spørge:” Hvor gør hun ellers skade”?

  Kommentar by pk — 17. september 2009 @ 19:04

 2. Hvis jeg ikke tager meget fejl er hun gift med Sune Skadegaard Thorsen. Og hvis jeg husker rigtigt er han ligeså rabiat og skingrende skør. Men han er også bestyrelsesformand for et af tankepolitiets centre i DK, måske menneskerettigheds eller også er det diskriminationscentret.

  Desuden er denne kronik af hende mere eller mindre et genoptryk af en hun havde i politiken for et år eller to siden. Hun er med andre ord nærmest blevet en rejsende i at påpege racisme og diskrimination blandt de “hvide” og med fokus stift rettet mod det fabelagtige begreb; “hvidhed” – som heldigvis vist kun sådan for alvor dyrkes på RUC og Ålborg, som med al respekt ikke just er kendt som verdens akademiske højborge.

  Kommentar by Superman — 17. september 2009 @ 19:23

 3. Åh hvor jeg lo over hendes artikel. Danskerne er meget tolerante overfor andre farver og kultúrer. Men de muslimske grupper har konstant med stigende styrke gennem årene prvokeret den sociale orden og generet den blide og rolige danske nationalkarakter.

  Men hvad stiller man op med den slags intellektuelle idioter,som overhovedet ikke forstår, hvorfor danskerne vender ryggen til den arabiske kultur som ødelægger Danmark og danskerne. Årsagen er naturligvis, at de ikke ser problemerne. De forstår ikke at pensionist fru Hansen er bange at gå ud efter mørkets frembrud eller om dagen gå til brugsen,hvis denne er belejret af en flok aggressive kulturberigere.

  Men de er i stand til at fordreje virkeligheden, fordi de opstiller nogle sociale situationer, hvis forudsætning, de overhovedet ikke forstår. Intelligens uden sund fornuft. Men det er normalt og tilmed historisk bevist.

  Kommentar by dommedag — 17. september 2009 @ 20:06

 4. “Fælles træk og kultur er det rene (op)spind.”

  Hun er ikke bare uvidende, hun må være dum, for der er skrevet fremragende litteratur, som fortæller noget om ” fælles træk og kultur.” Den er ikke bare eksisterende, den er tilmed absolut nødvendig for at holde danskerne sammen som folk. Samfundsnedbrydere og kulturforrædere – det er det, de er.

  Kommentar by dommedag — 17. september 2009 @ 20:11

 5. Hvordan kan kvindemennesket påstå, at et folks kultur ikke påvirker dets opførsel. Hvad er kultur ellers ?
  Og så den der med “at samfundet herhjemme var påfaldende hvidt”. Ja det var det unægteligt, åbenbart til nogles ærgrelse. Men det kan jo ikke bortforklares, at landets befolkning udelukkende har været “hvide” indoeuropæere så langt tilbage historien rækker. Og vel også før.

  Kommentar by andreas — 17. september 2009 @ 20:13

 6. Frygteligt idiotisk. Hvor er det dog skræmmende infantilt og enøjet, kryptomarxistisk.

  ” Fælles træk og kultur er det rene (op)spind. Problemer med holdninger til arbejde, kriminalitet eller religiøs undertrykkelse er primært udtryk for sociale og økonomiske faktorer. Altid. Andet er misvisende og med stor sandsynlighed politisk eller ideologisk propaganda…”

  Det skulle hun nødigt tale om, føj!

  Som om at man ikke ville kritisere Syd Afrika i dag. Det er grumme beskyldninger. Rene injurier, blot ikke rettet mod en enkeltperson.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 17. september 2009 @ 20:15

 7. Hun er racist. En selvhadende racist. Hvor har hun dog lært det had til sit folk?

  Hun skal i hvert fald ikke klynke overfor mig den dag hun oplever de realiteter, som er forbundet med at leve i et “kulturberiget” samfund.

  Kommentar by Altermedia - Danmark — 17. september 2009 @ 21:50

 8. “Fælles træk og kultur er det rene (op)spind”

  Kan dette kvindemenneske overhovedet ikke tænke. Hun kan da ikke have det begge veje. Hun kan ikke samtidig karakterisere danskerne (de hvide) grundet deres fælles Historie (koloniale historie) og kultur som racister og saa derefter paastaa at et begreb som “Fælles træk og kultur” ikke findes.

  Kommentar by marius — 17. september 2009 @ 21:58

 9. En ubehandlet leukofobisk kælling af den værste slags.

  De kan simpelhen ikke med farven hvid .

  De er nemme at diagnosticere bare ud fra det de skiver og siger.

  Ord som: “hvidhed” “afstamning” “koloniale historie” “race” “påfaldende hvidt” brude få alarmklokkerne til at ringe hos en hver psykiater.

  Hun må med det samme isoleres i en kulsort rum og kun må bliv til set om natten af personer af negroid afstamning iført sort burka(gerne analt).
  Medicinringen skal være kraftig og meget gerne eksperimentelt i hele forløbet , og må tidlist ned trappes to time før begravelse .

  En såkaldt “Dukke test” kan også afsløre leukofobi blandt hvide

  KR

  Kommentar by Mosemanden — 17. september 2009 @ 22:13

 10. Hvad angår kvoteflygtninge har vores gode minister Rønn Hornbech besluttet at se på integrationspotentialet og inviteret folk fra Burma og fra Congo.
  De pågældende udmærker sig ikke ved deres hvidhed, men ved, at de ikke er muslimer.
  Når man inviterer uintegrerbare udlændinge til landet, påfører man nationen en stor ulykke. Og de pågældende havde såmænd også bedst af at blive boende i deres eget land og i den kultur, de er opdraget til at leve i.

  Kommentar by elefanten — 17. september 2009 @ 23:06

 11. Det er ikke spor besynderligt at Skadegaard hr det med “Hvidheden” som hun har det .

  For tilsynelandende er hun selv en lys N, en mulat eller noget helt 3..

  Men hvid er hun ikke – hvilket hun sikkert er ganske lettet over.

  Hendes hudfarve kan jo godt have noget at gøre med at hun ikke kan lide de hvide med deres hvidhed.

  Og så kan hun ikke komme over at Danmarks urbefolkning faktisk bestod og stadig består af hvide mennesker.

  Lige præcist det kan jeg ikke se der er nogen grund til at lave om på.

  Så hun er nutidens Dansker og jeg er nutidens Daner… en af de med de meget, meget lande rødder nede i den danske muld.

  Det har Skadegaard ikke!

  Kommentar by Vivi Andersen — 18. september 2009 @ 00:49

 12. Ha ha, egentlig er det sjovt når jeg læser en text af nogen helt virkelighedsfjern halvstuderet navlepiller der forsøger at lægge ud teksten i det vedkommende tror er virkeligheden.
  Faktisk burde en person som Mira Skadegård Thorsen sendes ud i den rigtige virkelighed, prøve og vaske trapper på akkord eller vikariere på et gamlehjem, det kan ikke være godt for noget menneske at leve i et miljø der skaber sådanne vanforestillinger som beskrevet i referatet.

  Kommentar by peerpede — 18. september 2009 @ 00:58

 13. ‘”” Fælles træk og kultur er det rene (op)spind. Problemer med holdninger til arbejde, kriminalitet eller religiøs undertrykkelse er primært udtryk for sociale og økonomiske faktorer. Altid. Andet er misvisende og med stor sandsynlighed politisk eller ideologisk propaganda””

  Først, kællingen er en virkeligheds fjern isoleret IDIOT!

  Hvis muslimerne mistrives i vestlige samfund udelukkende skyldes “sociale og økonomiske faktor” hvorfor “æres” myrder så muslimske fædre, onkler, fætre så ulydige pigebørn der er blevet for Danske! fordi de ikke har råd til at give dem mad!? eller fordi de ulydige pigebørn er blevet for sociale og fejlagtigt omgås Danske kærester!?

  Tror den uoplyste “klor blegmiddels” kemikalske rensede hjernecelle hudfarve fikserede hjerneskadede kælling ikke, at det ikke hjælper, hvis den muslimske “æres” myrderi familie bare fik millioner indsat på deres konto, jamen, så ville de bare acceptere en vantro kæreste som deres iSLAM undertrykte datter, kusine.niece har valgt!?
  Har vi muslimske familier her i Danmark, som ikke har penge nok til at brødføde en datter, der er blevet for Dansk!?
  Forstår kællingen ikke, at det ikke drejer sig om kroner og øre, men om hvad koranen siger om kvindeundertrykkelse!
  Tror kællingen, at hvis vi placerede koran-værdi famile-dyrkerne i en million villa på Strandvejen og indsatte millioner af kroner på den hjernevaskede koran-families konto, jamen, hovsa! så ville de straks blive som os Danskere!?
  Have muhammed bombe-tegningen indrammet på væggen, lade deres døtre færdes uden hovedaffaldssækken sent om aftenen og tage en taxa hjem efter diskotek besøg!?
  Hvor dum har man lov til at være på RUC, uden at blive indlagt for virkeligheds fortrængning???
  Personligt syntes jeg hudfarve racisten mira hjerneSKADE Thomrum burde opsøge professionel hjælp!!

  Kommentar by li — 18. september 2009 @ 01:01

 14. Jo, jeg glemte at sige, at mit indtryk af Skadegaard er at hun er vred, rasende og upålidelig i hendes vurderinger.

  For hendes personlige vrede mod de hvide gør, at hun ikke er i stand til at vurdere og konkludere på en måde, som er værd at vægte.

  Den der har det mest trist med denne vrede er de vrede selv.

  Kommentar by Vivi Andersen — 18. september 2009 @ 01:04

 15. Hun er da urkomisk. Hun er vel mest af alt et knaldende eksempel på at man ikke bliver specielt intelligent at høre på, af at studere i Danmark. Længerevarende uddannelse, er ikke mere lig med nogen form for kvalitets-garanti.

  Hun har simpelthen skudt sin egen fod af og mistænkeliggjort alle andre, der skriver som hende, eller er uddannede hvor hun er uddannet. Og det vidste vi jo godt, men der synkes dybere og dybere.

  Til sidst vil hun kun skrive til sin egen poesibog, for det er jo det hun skriver. Reflektioner til en poesibog. Ha ha..

  Kommentar by Johan Jensen — 18. september 2009 @ 01:08

 16. OT:

  Om få dage får vi 14 nye kanaler… Medielandskabet vil ændre sig, eller vil det?

  KD, gør opmærksom på noget, der i høj grad antyder at administrationen af medierne i Danmark, bliver udført af nogle komplet jubelidioter og sozi-stupide røvhuller.

  http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/338805:Leder–Kristent-tv-ud-i-kulden?rss

  -Hvordan kan det være så svært at udføre et banalt projekt? Man skulle tro Nævnet, var en flok pissefulde alkoholikere.

  Der kommer ingen forklaring og det bliver bare ved og ved. Det stinker af DR-kartellet/diktaturet/herrefolket/propagandaministeriet.

  Hvil i fred, DR. Helst snart.

  Kommentar by Johan Jensen — 18. september 2009 @ 01:38

 17. Lad os nu tage citatet i sammenhæng: “Der er tale om en gruppe mennesker med vidt forskellige etniske, religiøse, kulturelle og sociale baggrunde. Fælles træk og kultur er det rene (op)spind.”

  Hun hentyder åbenlyst til myten om en monolitisk muslimsk kultur.

  Kommentar by Robert — 18. september 2009 @ 04:30

 18. Hun mener åbenbart, at hvis man er imod islam, så er det i virkeligheden fordi man er mennesker med anden hudfarve??

  Sikke en idiot. Jeg er ganske afgjort imod islam og enhver form for islamisk indflydelse i Danmark, men hvis jeg får børn, vil de børn højst sandsynligvis kun være delvist hvide.

  Men ok, nu glemmer jeg jo helt, at i dette lattervækkende marxistiske idiotelement af den danske befolkning – der er sorte muslimer, der protesterer mod islams overgreb….også RACISTER.

  Racismebegrebet er i den marxistiske begrebsverden blevet degenereret til at betyde, at man er racist, hvis man ikke er marxist.

  Jeg må indrømme, at jeg efterhånden får kvalme hver gang jeg hører marxister udtale sig. Det er vammelt og det er trættende.

  Kommentar by Mackety — 18. september 2009 @ 08:19

 19. Rettelse. I første sætning skulle der selvfølgelig have stået:

  Hun mener åbenbart, at hvis man er imod islam, så er det i virkeligheden fordi man er (IMOD) mennesker med anden hudfarve??

  Kommentar by Mackety — 18. september 2009 @ 08:22

 20. Nu var jeg lige inde på Kristeligt dagblad for at skimme resten af artiklen. Der kan vist desværre ikke være nogen tvivl om, at Mira Skadegaard……er racist.

  Kommentar by Mackety — 18. september 2009 @ 08:26

 21. Den kvindelige lektor går meget op i hvilken hudfarve mennesker har, må man sige. Well, det gør jeg ikke. Hudfarver er for mig at se lige så ubetydelige som øjenfarver.

  Men hun kommer ind på noget der er interessant vedr. vaner, traditioner og opfattelser. Hun skriver bl.a.:

  “Men det er også, og ofte i højere grad, de let skjulte eller underliggende overgreb – altså strukturel diskrimination. Det ligger gemt i handlinger, der kommer af traditioner, vaner, gamle opfattelser og opfattelser der reproduceres, når vi ikke er på vagt.”

  Hun snakker om let skjult eller underliggende overgreb – strukturel diskrimination kaldes det.

  Lad os med den optik se på noget af det der med en vis fart og omfang sker i og med Danmark og i og med Europa lige nu. Er der her tale om importeret strukturel diskrimination, ”…der ligger gemt i handlinger, der kommer af traditioner, vaner, gamle opfattelser og opfattelser der reproduceres…”?

  Hijab som del af dresskode på kvindelige ansatte i offentlige institutioner,
  afvisning af håndtryk,
  burkini krav i svømmehaller,
  krav om lændeklæder i svømmehaller,
  burka og niqab til kvinder,
  ramadan på rådhuse og på Christiansborg,
  bederum på arbejdspladser, på universiteter og på hospitaler,
  kønsapartheid,
  hijab på pasfotos,
  forbud mod og foragt for grise(kød), alkohol og hunde,
  stort set alle slagtede kyllinger i Danmark er nu halalslagtede,
  omtale af anderledes troende og ikke-troende som vantro (og det der er værre) forekommer ikke sjældent. Meget ofte i religiøse skrifter,
  samarbejde mellem imamer og politi og samarbejde mellem kommuner (politikere) og imamer,
  parallelsamfund,
  apartheidkultur,
  sharialov,
  opdeling af mennesker og dyr og mad i rent/urent,
  stormoskeer,
  angreb på vestlige frihedsrettigheder og værdier og traditioner bl.a. ytringsfriheden; forbud mod at skrive, tegne, tale, male etc.
  barnebrude,
  flerkoneri,
  kønslemlæstelse,
  tvangsægteskaber,
  ’æresdrab’ (forleden dag blev en pige dræbt af sin far i Italien, fordi hun havde en italiensk kæreste),
  mobning af børn der ikke faster og
  mobning af kvinder der ikke har tørklæde på,
  tørklæde på kvindelige TV-journalister,
  forekomst af foragt for og hån mod homoseksualitet og mennesker der vælger religion fra.

  Kommentar by Janne — 18. september 2009 @ 09:22

 22. Enhver med skyggen af socialistiske tanker burde læse Victor Serges bog: ” “En revolutionærs erindringer.” Hvis han eller hun derefter er socialist, må de betragtes som intellektuel utilregnelig og må førtidspensioneres.

  Desværre er der så mange af den slags intellektuelle utilregnelige, at staten ville bryde sammen under den økonomiske byrde.

  Man kan selvfølgelig tænke på Jesus ord: “tilgiv dem thi de ved ikke hvad de gør.” men tilgivelse overfor den slags aber er desværre ikke længere muligt hos mig. De gør for stor skade.

  Man kan selvfølgelig spekulere på, hvorfor sandheden om Islam ligger så langt væk hos de utilregnelige, men det må være en opgave for lægen eller psykoanalysen. Men det er sikkert startet i barnekammeret.

  Kommentar by dommedag — 18. september 2009 @ 09:27

 23. Der er noget ved personer med uddannelse, som tænker vanvittige tanker, der både skræmmer og fylder mig med rædsel ang.fremtiden.
  Hvis hun så bare boede i Muslimien.

  Kommentar by pk — 18. september 2009 @ 09:33

 24. Hun er bestemt ikke den eneste danske kvinde med leukofobiske tendenser.

  Birgitte Vittrup forsker i hvide børns “race-attituder” , og hvilken indflydelse multikulturelle tv-udsendelser og forældre-barn-samtaler om multikultur har på børnenes forhold til personer med andre hudfarver end dem selv.

  Men kan næsten høre hvordan Grev Courdenhove-Kalergi forklaring om den lysebrun blandings race´s fortrineligheder er bagrunden for Birgitte Vittrup´s forskning i den multikulturelle problemstillinger med de hvide “der følger sin egen dynamik”.

  Hvor er det klamt og primitivt , ja i bund og grund dybt racistisk.
  Tænk engang hvis man nedsatte en forsknings gruppe der lavet en sådan type forskning af mennesker af negroid afstamning ? . Du ville da blive smidt i fængsel med det sammen .

  http://www.vejleamtsfolkeblad.dk/artikel/157954:Mennesker–Boern-gaar-efter-egen-hudfarve

  Kommentar by Mosemanden — 18. september 2009 @ 10:12

 25. Det pudsige er, at jeg implicit beskyldes for racisme af Mira Skadegaard thorsen, idet jeg jo er “islamofob” = islamkritiker, og som sådan falder ind under Thorsens postmoderne racismebegreb.

  Til gengæld ville jeg under det oprindelige og etymologisk mere korrekte racismebegreb i virkeligheden være antiracist og Mira selv ville efter dette ældre og mere korrekte racismebegreb være racist.

  Hvorfor – fordi at mens jeg går op i ideer, så beskæftiger Mira sig med hudfarve.

  Hvorfor er det, at det altid er “anti”-racisterne der snakker om hudfarve, mens vi der beskyldes for racisme meget hellere vil snakke om ideer.

  Fænomenet er vel det samme som det man ser blandt såkaldte “anti”-fascister, der benytter fascistiske metoder i deres kamp mod flertallets indflydelse på samfundsudviklingen.

  “Anti”-fascister idag ER FASCISTER. “Anti”-racister idag ER RACISTER.

  Det drejer sig om utroligt feje mennesker af socialistisk observans, der forsøger at skjule deres afskyelige menneskesyn bag et tyndst slør af akademisk nonsens og sproglig forvanskning.

  Der vil komme en dag, hvor man vil spørge, hvorfor i alverden disse bindegale mennesker blev taget alvorligt og svaret vil ligge ligefor. De blev taget alvorligt fordi de mennesker i medierne, på universiteterne og i organisationerne med magt til at ansætte var socialister og derfor ansatte andre socialister.

  Socialismen som bevægelse og som ideologi er i færd med at miskreditere sig selv i et så historisk stort omfang, at det i fremtiden reelt vil blive umuligt at blive taget alvorligt, hvis man ikke lægger endog meget stor afstand til enhver form for socialistisk tankegods.

  Måske er jeg en super-optimist, men jeg har det lidt ligesom de allierede tropper må have haft det i 44. Jeg kan lugte blod – socialismen har ingen fremtid….heldigvis – verden vil kun blive et bedre, mere humant og mindre menneskefjendsk sted af at blive mindre socialistisk.

  Kommentar by Mackety — 18. september 2009 @ 10:58

 26. Som noget helt ekstraordinært er der faktisk i dagens (fredags) udgave af kristeligt dagblad en der gider at svare på hendes vrøvl. Og det er endda en lektor fra universitetet. Det er næppe sket før at nogen har turde eller gidet gå i clinch med hvidheds-vrøvlet.

  Ikke at det er verdens skarpeste kommentar, men dog trods alt noget.
  http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/338797:Debat–Racisme-i-Danmark?page=1

  Kommentar by Superman — 18. september 2009 @ 11:07

 27. Mira Skadegård Thorsen er langtfra alene når det drejer sig om at nedbryde det Danske samfund. Denne morgen havde P1 ‘interviewet’ en Århusiansk skoleinsprktør og en ‘forsker’ fra Syddansk Univarsistet, som begge seriøst mente, at afslutningen på Ramadanen skulle indføres som national helligdag. Begge pludrede de uimodsagt om hvor berigende en sådan helligdag kunne være for både muslimer og Danskere. Behøver jeg at fortælle at indslaget var præget af rent mikrofonholderi fra P1’s side.

  Kommentar by JensH — 18. september 2009 @ 11:10

 28. >25 Superman

  Man kan mene, hvad man vil om Jørn Borups indlæg, men han er de i hvert fald langt mere skarp end Mira Skadegaard.

  Jørn Borup har iøvrigt skrevet en udemærket lille indføringsbog i Zen-buddhisme, hvis jeg da ikke husker helt forkert?

  Kommentar by Mackety — 18. september 2009 @ 11:38

 29. #26, Jens H.

  P1 gjorde det også i Horisont i tirsdags. Udsendelsen sluttede med et indslag, der skulle lære danskerne, at Ramadan er noget rigtig positivt. Studieværten indledte med at fortælle, at fasten er helt frivillig …

  Kommentar by Peter R — 18. september 2009 @ 11:41

 30. Mira Skadegård Thorsen er rendyrket racist i pureste udgave.

  Kommentar by Cicero — 18. september 2009 @ 11:47

 31. Undskyld sproget, men jeg tror hendes had er der fordi hun ikke har fået pik i mange mange mange måneder.
  Det er jo begrænset hvor meget nydelse der er i en økologisk gulerød..

  Kommentar by Mike — 18. september 2009 @ 12:08

 32. -> #29 Peter R

  “der skulle lære danskerne, at Ramadan er noget rigtig positivt”

  P1 Morgen kørte på de samme tangenter her til morgen, så tilsyneladende kører kanalen Ramadan-kampagne for tiden. Utroligt, at man via tvangs-licensen skal tvinges til at betale for ens egen kulturs erobring og undergang.

  Kommentar by JensH — 18. september 2009 @ 13:06

 33. Man græmmes igen og igen. Er dette her virkeligt det, de får tiden til at gå med på RUC???
  Det er komplet latterligt.
  Mage til uintelligent skribleri skal man lede længe efter.

  ALLE normale mennesker VED, at de STØRSTE RACISTER i DK er muslimerne.
  Men det er ikke politisk korrekt at skrive. Så hellere promovere venstrefløjens tåbelige selvhad.

  Jo flere af hendes slags, jo før går DK til grunde.

  Kommentar by ramses-2 — 18. september 2009 @ 13:44

 34. 29+32 Vedr. ramadanen.

  Den slutter vist om et par dage, så gad vide hvordan p1 bortforklarer den bølge af uroligheder og hærværk/vold som automatisk kommer, når det primitive sandfolk har fået fyldt maverne op.

  I må fortælle det, for jeg hører ikke og ser ikke ddr..

  Kommentar by Mike — 18. september 2009 @ 14:15

 35. Som jeg har bemærket i en kommentar til hendes svineri, har hun det meste af sit racistiske/nazistiske tankegods fra Whiteness Studies.

  http://onlinedebat.kristeligt-dagblad.dk/showflat.php?Board=general&Number=24002

  Og jo, ‘nazisme’ – der er tale om den systematiske dehumanisering, der bygger op til udryddelsen eller den totale undertrykkelse, i form af kolonisering af deres lande, af hvide.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Whiteness_studies

  A central tenet of whiteness studies is a reading of history and its effects on the present, inspired by postmodernism and historicism, in which the very concept of race is said to have been socially constructed in order to justify discrimination against non-whites

  http://harvardmagazine.com/2002/09/abolish-the-white-race.html

  Abolish the White Race

  Læserkommentar:

  Every group within Jewish Germany has at one time or another advanced its particular and narrowly defined interests at the expense of the Germanic people as a race.

  Wait… what?

  Som sagt mange gange af mange af os – vore dages jøder er, foruden som altid jøderne, den hvide race.

  Der findes også en publikation ved navn: ‘Race Traitor’, som bl.a. har beriget verden med betragtningen: Betray the white race, or betray humanity’.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Race_Traitor_(publication)

  Noel Ignatiev is a white American history professor at the Massachusetts College of Art best known for his call to “abolish” the white race, which he defines as “white privilege and race identity.” Ignatiev is the co-founder and co-editor of the journal Race Traitor and the New Abolitionist Society

  http://racetraitor.org/

  RACE TRAITOR aims to serve as an intellectual center for those seeking to abolish the white race. It will encourage dissent from the conformity that maintains it and popularize examples of defection from its ranks, analyze the forces that hold it together and those that promise to tear it apart. Part of its task will be to promote debate among abolitionists. When possible, it will support practical measures, guided by the principle, Treason to whiteness is loyalty to humanity.

  Der er idag et svar på kronikken:

  http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/338797:Debat–Racisme-i-Danmark?all=1

  18. sep 2009 00:00 Det komplekse forhold mellem religion, kultur og etnicitet kan ikke reduceres til et spørgsmål om en hvid majoritets diskrimination af en brun underklasseminoritet, skriver Jørn Borup fra Århus Universitet

  Kommentar by Søren Ferling — 18. september 2009 @ 15:57

 36. Mira Skadegård Thorsen siger: “Fælles træk og kultur er det rene (op)spind. Problemer med holdninger til arbejde, kriminalitet eller religiøs undertrykkelse er primært udtryk for sociale og økonomiske faktorer. Altid.” (Her røg lige samfundsvidenskaber som sociologi, antropologi og socialpsykologi). Udsagnet karakteriserer en person, der ikke har lært nogetsomhelst udover marxistiske staveplader!

  Kommentar by anti-marx anno dazumahl — 18. september 2009 @ 16:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper