16. marts 2017

Hatecrime i hovedstaden: DFU-næstformand chikaneret under demokrati-debat på Det Frie Gymnasium

Onsdag deltog DFU-næstformand Tobias Weische i en demokrati-debat på Det Frie Gymnasium, en af hovedstadens venstreradikale højborge. Det gik bedre end man kunne frygte, han slap med lidt hatecrime i den milde ende. Næppe noget der overtræder skolens værdier.

“Vores politiske næstformand Tobias Weische, deltog i går i en politisk debat i København. Her blev han verbalt overfaldet og efterfølgende overhældt med vand. Det sker desværre alt for ofte, at vores medlemmer og debattører ikke kan være i fred. De bliver verbalt overfaldet og kaldt de mest ubehagelige ting og går det slemt for sig bliver det fysisk, som i går. Ja, til tider må lærere følge os ud af dørene for at undgå overfald. Politisk vold er dybt uacceptabelt uanset om det rammer højre- eller venstrefløjen.” (DFU, 16. marts 2017)

(Det Frie Gymnasium, 2014)

Oploadet Kl. 23:59 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/81705/trackback

14 Comments »

 1. OT
  Hver 5 nyfødte er nu med udenlandske rødder
  http://jyllands-posten.dk/livsstil/ECE9439196/hver-femte-nyfoedt-i-danmark-har-udenlandske-roedder/

  Selv en professor (godt nok pensioneret) er bekymret:

  “En sådan udvikling kan præge det danske samfund på flere måder, siger befolkningsforsker og professor emeritus Poul Christian Matthiessen.

  Han forventer fortsat indvandring til Europa, og herunder Danmark, fra flygtninge og indvandrere.

  Og her er særligt indvandringen fra ikkevestlige lande en økonomisk udfordring for samfundet, vurderer han.

  – Den økonomiske belastning for samfundet fra ikkevestlige indvandrere og efterkommere beløber sig til 15-20 milliarder kroner om året. Det svarer til én procent af bruttonationalproduktet.”

  Kommentar by redneck — 17. marts 2017 @ 06:23

 2. “Politisk vold er dybt uacceptabelt uanset om det rammer højre- eller venstrefløjen.”

  Jeg kan sagtens forestille mig, at venstrefløjsere modtager ubehagelige beskeder – om det så er over nettet eller på papir.

  Men jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst hørte om en venstrefløjser, som blev chikaneret, truet eller overfaldet i det offentlige rum i forbindelse med og på grund af en politisk aktivitet. Det må vel skyldes de ekstremt højreorienterede massemedier, der dysser problemet ned.

  Kommentar by BE — 17. marts 2017 @ 07:04

 3. Inger Støjberg har fået mere end 9000, overvejende hadske kommentarer på sin Facebookprofil efter billledet med lagkagen.

  Venstrefløjen higer efter et samfund i kaos og fattigdom, det samme som muslimer har opbygget. De to parter har et ådeligt fællesskab, hvor jeg påstår det er resultat af et vildskud i menneskets udvikling. Det er som at dyrke tomater – hvis man ikke napper de dårlige knopper af, stjæler de kraft fra dem der kan blive til noget. Eller Eet råddent æble i kurven fordærver resten.

  Kommentar by k.m — 17. marts 2017 @ 08:05

 4. Kære k.m. Du formulerer problemet mesterligt.

  Kommentar by Ole Madsen — 17. marts 2017 @ 08:39

 5. https://www.flickr.com/photos/fpeault/13827817865/in/photostream/

  Det er sørgeligt at ordet fri bliver brugt i navnet på dette røde sted, så det er modigt af Tobias Weische at deltage i en demokrati-debat på dette såkaldte ”Frie Gymnasium”.
  Stedet er en pendant og en udklækningsanstalt til de andre kommunale røde højborge på Nørrebro: “Folkets Hus” og “Ungdomshuset” på Dortheavej, og begyndelsen til det røde grundlag som fremtidens MSM’ere og offentligt ansatte består af.

  Men omvendt synes jeg også at det er meningsløst at deltage i en debat på dette sted, og spild af Tobias Weische gode kræfter og tid.
  På “Det Frie” i Møllegade, der ligger i Nørrebros “sortskæggede firkant”, kommer kun rødtungede til orde. Og hvis der gør, så er der alligevel ingen der hører efter.

  Kommentar by Birger Jensen — 17. marts 2017 @ 08:54

 6. Intet med det aktuelle emne at gøre, men alligevel. 20% af de nyfødte i Danmark bliver nu født af indvandrere, flygtninge og efterkommere. Syriske kvinder er nu den næst mest fødende gruppe efter danskere!
  http://m.aoh.dk/ritzau/hver-femte-nyfodt-i-danmark-har-udenlandske-rodder

  Kommentar by Jutlandia — 17. marts 2017 @ 09:15

 7. OT
  “Hver 5 nyfødte er nu med udenlandske rødder”

  Det er kun dem med udenlandske mødre – væmligboernes afkom tæller ikke med!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 17. marts 2017 @ 09:18

 8. ole madsen
  Folk må gætte sig til det manglende -n- i det mærkelige ord ådelig jvf. kommentar 3

  Jeg prøver altid at fatte mig mig kort og præcis.

  Kommentar by k.m — 17. marts 2017 @ 09:32

 9. Hvorfor i al verden holde debatmøde der, når de åbenbart ikke er egnede til det? De kan jo ikke tåle en fri debat? Kun Deres egen selvfrelste version

  Kommentar by Michael Unna — 17. marts 2017 @ 11:11

 10. Regnbuefamilier virker meget tolerante.

  Kommentar by Ulf Snag — 17. marts 2017 @ 15:28

 11. > Birger Jensen 08:54

  Du ved formentlig, at jeg sætter stor pris på dine kommentarer, men geografien skal være i orden: Dortheavej ligger i 2400 Nordværst, ungdomsterroristreden endda vest for 02.

  DFG, dette sønderbombede lokum, ligger i 2200 Nørrebro, endda på indre Nørrebro. Dette område er mere hipster end sortskægget. Tror heller ikke, der går mange muslimer på dette såkaldte ‘gymnasium’ uagtet den blæste rektor.

  Muslimistan begynder langs Assistens Kirkegård på Nørrebrogade, og derefter går det løs på ydre Nørrebro (skiller ved Jagtvej) og går helt amok i Nordværst med talrige moskéer og muslimske privatskoler.

  Grænsen mellem ydre Nørrebro og Nordværst går ved Nordre Fasanvej/Lygten.

  mvh Pedanten

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. marts 2017 @ 19:33

 12. Kurven viser, at antallet af fremmede vokser med 6 procent om året. Ud fra kurven er det muligt at udregne antallet af fremmede x antal år frem således:

  Man opløfter bare 1,06 i den potens, der svarer til det antal år, man vil fremskrive udviklingen med og ganger herefter med 452.548 (antallet af fremmede i 2016).

  Det betyder, at antallet af fremmede om 10 år kan beregnes til:810.000, antallet om 30 år kan beregnes til ca. 2,5 mio., antallet om 40 år til 4,5 mio., og antallet om 50 år til ca. 8 mio.

  Om 50 år vil de fremmede sidde på det hele, og vi danskere vil være en minoritet i det, der engang var vores land.

  Kommentar by Søren Andersen — 17. marts 2017 @ 21:15

 13. Det flugter da meget godt med at Det Ufri Gymnasium nu har indført heldækkende sharia uniformer til indtil nu seks kvindelige elever.

  Kommentar by Liva — 18. marts 2017 @ 08:10

 14. Pelle “AFA” Dragsted er sikkert vældig stolt af hans unge disciples opførsel….

  Kommentar by Revisoren — 19. marts 2017 @ 09:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper