17. marts 2017

DR trækker Støjberg-satire tilbage, satireforsker kritiserer: Udstiller vellykket Støjbergs ‘kynisme’…

Tirsdag fejrede Inger Støjberg 50 udlændingepolitiske stramninger med en kage på Facebook, og som forventet gik venstrefløjen i selvsving. Det virker som om drejebogen er skrevet på forhånd, og set fra højre, så fungerer hun jo egentligt blot som lynafleder. ‘Kontrolleret opposition’ ala integrationsordfører Marcus Knuth.

En ’satireforsker’, mener ikke der er noget mærkeligt i, at debatten kommer til at handle om man kan ‘lide Inger Støjberg og hendes politik’. Den næstmest populære minister blandt danskerne, er ikke just populær på universiteterne. Fra TV2 Online – DR trækker satirevideo om Støjberg-kage tilbage.

“Onsdag eftermiddag kunne man på DR P3’s Facebook-side se en satirevideo, der hånede integrationsminister Inger Støjberg for at fejre regeringens 50 flygtningestramninger med en kage.

Men efter blot tre timer blev videoen slettet, fordi ‘reaktionerne på Facebook ikke var som ønsket,’ som digital redaktør for P3 Jonas Delfs forklarer det til Radio24syv. …

Dennis Meyhoff Brink, satireforsker og ekstern lektor ved Københavns Universitet, har set videoen. Han kan ikke forstå, at DR har trukket den tilbage.

– … Det virker, som om DR er bange for at tage debatten. Jeg synes, videoen er god satire, fordi den meget vellykket udstiller den kynisme, der ligger i, at Inger Støjberg fejrer flygtningestramninger, siger han til Radio24syv.

(Collage: Den nu slettede P3-satire; Se evt. Radio24syv-indslag)

“… you get paid, get paid to lie. You get paid to smile.” (Paid to smile, Evan Dando, 1993)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/81721/trackback

39 Comments »

 1. Kagen og hele serien er en ligegyldig mediestunt, alt den tid man bare har fulgt Merkels linje, og åbnet grænserne. Men ok så har msm noget at skrive om. Lidt forargelse medierne kan aflede opmærksomheden på, men som stort set afspejler Støjbergs ligegyldighedmanøvre i forhold til situationen.

  Kommentar by Michael Unna — 17. marts 2017 @ 19:28

 2. Jeg læste lige om det på BT.dk, læg mærke til det sidste afsnit i artiklen: http://www.bt.dk/politik/dr-revses-efter-stoejberg-video-bizart-og-amatoeragtigt

  “I 2015 lavede DR2-programmet Næste Uges TV en satirevideo, der karikerede et afsnit af DR1-programmet Kender Du Typen. Hovedpersonen i programmet var Inger Støjberg, som i satirevideoen havde indvandrere som fanger i sit hjem og som ifølge satirevideoen havde familiære relationer til Adolf Hitler. Videoen blev aldrig sendt.”

  Kommentar by Per — 17. marts 2017 @ 19:31

 3. En del forsøger, at lave billeder med hendes kage og nødlidende børn som om der er en sammenhæng. Det er der ikke. Alle de som kommer til Europa og er kommet er drevet af, at deres levefod kan øges markant ved, at hævde de har en asylsag. De, der kommer er også karakteriseret ved, at de har midlerne og netværket til, at komme. De færreste i nærområderne har dette. Vi ved, at de sorte, der kommer til Italien, kommer fra vestafrika som bla. Ghana, der har haft en vækst som faktisk giver midlerne til flere for, at forsøge, at komme. 95% af Afrika har ikke disse midler og derfor kommer de ikke. Asylretten for folk fra den 3.verden i vesten har været uforvaltelig fra starten og den er nu var, at kører Europa i sænk. DR havde en historie igår med påstanden om, at hjælp i nærområdet gjorde, at ingen forsøgte, at komme. Påstanden er forkert. De kommer ikke fordi de har ikke netværket og midlerne til det. Der er ingen “push and pull-effekter” fra folk fra syd Sudan endnu. Måske kunne import med FN-kvote flygtninge til Danmark danne basis for det kommer.

  Kommentar by Thorsted — 17. marts 2017 @ 19:51

 4. http://mobil.berliner-zeitung.de/politik/-habt-fuenf-kinder–erdogan-ruft-tuerken-in-europa-zum-kinderkriegen-auf-26212588

  Erdogan siger til tyrkere i Europa:”Få fem børn, ikke tre. I er Europas fremtid.”

  Den får venstrefløjen satme svær ved at bortforklare, for hans plan/trussel er jo det stik modsatte af mangfoldighed som har været venstrefløjens, De Radikale og venligboernes mærkesag i flere årtier.

  Kommentar by k.m — 17. marts 2017 @ 20:02

 5. “Kontrolleret opposition”

  Præcis, intet mindre end brød og teater til folket.

  Kommentar by Jan Huus — 17. marts 2017 @ 20:03

 6. Syrere og andre muslimer skal selvfølgelig hjælpes. Med et råd. Lav ikke flere børn end du selv kan forsørge. Jeres kneppeaffald bliver aldrig vort ansvar.

  Kommentar by River — 17. marts 2017 @ 20:10

 7. Der var ingen grund til Støjbergs kage. 20.000+ ikke flygtninge ind i Danmark. Højst 20 sendt hjem. En ud af 1000. Der er ikke noget at fejre. Også de tynde stramninger. Avisannoncer hvis du rejser til danmark får du mindre lommepenge det første år. Derefter gratis bolig, du kan hente hele din famile op til de dumme danske, og pengene ruller bare ind på kontoen.
  Der skulle stå i avisannoncen. Advarsel tag ikke til Danmark du får tæsk af politiet. Derefter bliver du kastereret og sendt hjem med det først fly. Danmark giver IKKE asyl til nogen. Det er stoppet og de udlændinge, som er i Danmark vil blive sendt hjem hurtigst muligt!!!

  Kommentar by XXXXX — 17. marts 2017 @ 20:30

 8. Lagkage stuntet var direkte latterligt, og højner ikke respekten for politikere i almindelighed.
  At vi betaler for en “satireforsker” er satire i sig selv.
  Man må sgu tage sig til hovedet.

  Kommentar by Finn A. Skov — 17. marts 2017 @ 20:44

 9. Jo flere stramninger jo værre og jo mere bedrag!

  Vi har brug for et helt nyt non-asylsystem. Ikke stramninger her og der og alle vegne.

  Det ved globalisterne i Venstre godt, men da de elsker masseindvandring, ja så fortsætter de bedraget.

  Og DR leger med, så danskerne ikke opdager at de sat på ophørsudsalg af overklassen.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 17. marts 2017 @ 21:04

 10. DR har med sletningen af videoen pga den ikke-helt-som-ønsket-reaktion fra kanalens måbende publikum, indført FLEX-NEWS som supplement til deres i øvrigt linde strøm af FAKE-NEWS.
  Tillykke til DR med dette nye fremskridt indefor kreativ journalistik.

  PS er der nogen der har et link til en evt. downloaded kopi? Jeg kunne da godt tænke mig at se makværket, nu det har fået så meget presse.

  Kommentar by monse — 17. marts 2017 @ 21:16

 11. monse — 17. marts 2017 @ 21:16

  https://www.youtube.com/watch?v=KPrlgecnlIs

  Kommentar by Jan Huus — 17. marts 2017 @ 21:24

 12. > 11 Jan Huus, tak for linket til et interview med Inger Støjberg, hvor hun svarer rigtig godt for sig. Mit spørgsmål gik mere på om der skulle være en downloaded kopi af den omtalte satirevideo et eller andet sted derude på nettet. Blot nysgerrig.

  Kommentar by monse — 17. marts 2017 @ 21:58

 13. Ahh, på den måde.

  Kommentar by Jan Huus — 17. marts 2017 @ 22:04

 14. Støvring skrev de forløsende ord på Facebook:

  “Kageskandalen. Det provokerende er ikke kun, at Støjberg fejrer stramninger på en ulykkelig baggrund, men at stramningerne overhovedet ikke er tilstrækkelige.
  Lad os nu få en regering, der anerkender islam som en af verdens store kulturkredse og udtrykker forståelse for flygtninges og migranters dybt ulykkelige baggrund.
  Men som samtidig lukker Danmark og Europa af for afrikansk og muslimsk indvandring.”

  Kommentar by Snaphanen — 17. marts 2017 @ 23:16

 15. >14 Snaphanen, ganske enig. Det er resultatet, der tæller. Hvis tonen også skal være pæn, nå, ja, så lad den da for Himlens skyld være pæn, så længe resultatet er, at Danmark er lukket, som i helt lukket, for afrikansk og muslimsk indvandring.

  Kommentar by monse — 17. marts 2017 @ 23:34

 16. Støjberg har som den eneste minister ‘balls of steel” :-)

  Men på intet tidspunkt de seneste 20 år har tilvæksten er ikke-vestlige og efterkommere været over 50.000 på en 3-årig periode, bortset fra de seneste 3 år.

  De såkaldte 50 stramninger har været virkningsløse, hvis man læser dem så kan man også se at kun rammer marginalt.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 18. marts 2017 @ 00:27

 17. @ #4 Kommentar by k.m — 17. marts 2017 @ 20:02
  Helt, helt korrekt – deraf også mit lidt provokerende ? navn ‘For_Mangfoldighed’ – mangfoldighed er det stik modsatte af islamiseringens formørkelse og ensretning.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 18. marts 2017 @ 00:30

 18. Hvornår bliver fremmedpolitikken dog normaliseret på linje med andre politikområder, så der kan tales rationelt om den? Den er angiveligt speciel, fordi den “handler om mennesker” osv., men det gør al politik jo. Tit er skæbnerne bare mindre direkte synlige. Der er så vist grund til at fejre med lagkage, for stramninger og sparede penge på fremmede giver alt andet lige flere midler til åbenbart mindre interessante danske gamle, syge mv. Det er jo i virkeligheden sejren for dem, Støjberg fejrer, ikke afviste fremmedes nederlag.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 18. marts 2017 @ 01:10

 19. Jaaa, det er bare så ondt og sadistisk at hele verden ikke kan flytte til Danmark. Hvordan kan man tillade sig at fejre at man -i højere grad en nogen andre politikere- har levet op til danskernes forventninger på migrationsområdet? Sikke et svin, hende Støjberg.

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 18. marts 2017 @ 02:17

 20. Igen intet seriøst fra den licens finansierede Danmarks Radio kun hån og spe mod politikere der vil det bedste for Danskerne, men nej Danmarks Radio vender kanonerne mod deres betalere, DR segmentet består af en flok ulækre venstresnoede samfundsundergravere der burde forbydes ved lov, den uhæmmede indvandring af indavlede retarderede kriminelle korandyrkere er ved at smadre de Danske folkeskoler hvor Danske forældre flygter fra med deres børn, de indavlede retarderede kriminelle korandyrkere kan kun en ting og det er at true andre og det virker fordi at ingen vil smide dem ud af Danmark igen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 18. marts 2017 @ 04:21

 21. Cancer. Slet og ret cancer.

  Kommentar by Helmuth Kohl — 18. marts 2017 @ 06:51

 22. At DR fjernede videoen viser at de ikke tør lægge sig ud med regeringen og folketingsflertallet. Selvcensur og political correctness.

  Kommentar by zatopek — 18. marts 2017 @ 07:10

 23. Der er jo krummer i flygtninge/migranter. De spiser en stor del af kagen.

  Kommentar by Liva — 18. marts 2017 @ 08:12

 24. zatopek = Simon73

  Kommentar by Træt — 18. marts 2017 @ 08:16

 25. Sålænge man ikke gør Islam ansvarlig for denne verdens katastrofer, som den beviseligt er ansvarlig for, jamen så kan det være mere eller mindre ligegyldigt. En så modbydelig- usekulær diktator religion (Muhammedanisme)- som åbenbart selv tror på sine idiotiske doktriner, og som undertrykker alt andet, kan overhovedet ikke gøre andet end at rive enhver civilisation sønder og sammen.

  Kommentar by Michael Unna — 18. marts 2017 @ 08:55

 26. De nåede nok alligevel det de ville.

  Kommentar by P — 18. marts 2017 @ 10:22

 27. Hvor jeg bor, har jeg ikke bemærket én eneste stramning. De sidste 5 år er der kommet flere og flere muhammedanere her, og gadebilledet bliver grimmere og grimmere.

  De hører ganske enkelt ikke til i et civiliseret land, og det bliver Europas undergang, at vi har så skør og nazistoid leder som Merkel. Hun bestemmer åbenbart også over Danmark.

  Men det uhyggelige er den globale ’syge’ lige nu, som åbenbart har ophøjet muhammedanerne til ‘the untouchables’; man bliver jo fængslet, hvis man afbrænder koranen, og man skal stå ret for en dommer, hvis man kritiserer den ideologi, som er skyld i nedslagtningen af 270.000.000 mennesker!

  Hvordan er det kommet dertil, at man ikke må kritisere dem, der følger idéer om opdeling i rigtige og ikke-rigtige mennesker, ‘rettroende’ vs. vantro, og som derfor mener, at man har lov til at nedslagte de vantro? Hvordan er det kommet dertil, at man er forkert på den, hvis man gerne vil bevare sit lands kultur og lukke grænserne for dem, som brænder efter at slagte vantro?

  Man skulle tro, at hver dag var 1. april, når man ser nyheder i disse tider….

  Kommentar by Kuffar — 18. marts 2017 @ 10:42

 28. Muhammedanerne, uanset om de kommer som flygtninge fra Syrien eller Hullabullistan, whatever the difference, er og bliver aldrig vores problem! Man kan sende dem retur til fx Saudi, Kuwait og Qatar, og det er komplet idiotisk, at ingen ledere i Vesten påpeger dette. Såvidt jeg ved, har Saudi taget 38 syriske flygtninge. Det er knagme flot, og lad os håbe, det ikke vælter deres oliebudget!!!

  Kommentar by Kuffar — 18. marts 2017 @ 10:48

 29. @ 7 – helt enig! Og Støjberg er en latterlig ’strammer’. Hvorfor fyrer vi ikke hele regeringen, når vores land nu alligevel styres af Merkel? Så sparer vi en masse til ministerlønninger og efterfølgende skyhøje pensioner til disse uduelige personager…

  Kommentar by Kuffar — 18. marts 2017 @ 10:53

 30. Nu har jeg ikke fulgt med i hver enkelt stramning. De fleste er sikkert gode, men de stramninger, der også rammer danskere, der ikke er muslimer eller indvandrere, er jeg som udgangspunkt imod. Grænsekontrol og effektive hjemsendelser er førsteprioritet.

  Kommentar by zatopek — 18. marts 2017 @ 11:14

 31. Kuffar:

  https://themuslimissue.wordpress.com/2015/06/15/muslims-have-killed-over-590-million-non-muslims-since-the-birth-of-mohammed/

  Kommentar by Sigwar — 18. marts 2017 @ 11:28

 32. Muligvis gentagelse:
  https://danmark.wordpress.com/2017/03/18/mest-hovedloese-og-skandaloese-nyordning-af-den-danske-befolkningsopgoerelse-som-nogensinde-har-fundet-sted/

  Kommentar by Peter Buch — 18. marts 2017 @ 11:32

 33. @ 6.
  Jo det bliver vort ansvar.
  Det er netop problemet.
  Og det gælder alle kulturberigerne.
  Danskerne betaler og finder sig i at det såkaldte velfærdssamfundet langsomt, men sikkert, forsvinder.

  Kommentar by AK JA. — 18. marts 2017 @ 12:14

 34. Et af de bedste klip med Mogens Glistrup, hvor han skærer problemet med Islam ud i pap.
  Rushy Rashid, den anden paneldeltager viser på kvalmende vis, hvorfor Glistrup havde ret.

  https://m.youtube.com/watch?v=OBeZdOWiReE

  Kommentar by k.m — 18. marts 2017 @ 13:25

 35. Luk det venstreorienterede propagandamedie Danmarks Radio !
  LUK DR !

  Kommentar by Anonym — 18. marts 2017 @ 18:37

 36. @35 For hvad egentlig? For at trække satiren tilbage eller for at lave satire i det hele taget, uden at censurere det politisk først?
  Skal der kun findes højreorienterede medier i Danmark? Er TV2 efter din smag i den henseende, eller skal vi have et mere udpræget Fox News, hvor der skældes ud på socialister, f.eks. Obama, døgnet rundt? Er mediebilledet egentlig så rødt, når det kommer til stykket, hvad med Jyllandsposten, Børsen, Berlingske?

  Kommentar by zatopek — 19. marts 2017 @ 07:12

 37. Et land som tilsyneladende har råd til at have en statsansat “satireforsker”, kan næppe have de store problemer, skulle man tro.

  Berlingske kører i øjeblikket en meget relevant serie om, at Danmark er ved at drukne i ubrugelige akademikere, mens vi kommer til at mangle mange faglærte fremover, hvilket en såkaldt “satireforsker” et et godt eksempel på!

  Kommentar by Revisoren — 19. marts 2017 @ 09:58

 38. Værdipolitisk er alle statsstøttede medier rødradigale.

  Kommentar by Træt — 19. marts 2017 @ 12:56

 39. Dennis Meyhoff Brink var ellers med i Krudttønden, da Omar el Hussein slog til. Men det har han åbenbart fortrængt.

  Kommentar by Bageren — 20. marts 2017 @ 22:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper