19. marts 2017

En pizza-slice med kæresten, søndag morgen i Silkeborg: Racistisk overfald på overvågningsvideo…

“Sikker på det ikke er en artikel fra den korte avis? Racistiske pis!”, skrev danske Maria i en Facebook-gruppe, som kommentar til historien om en ungt par der blev overfaldet foran et pizza af en gruppe AEH’ere, tidligt søndag morgen i sidste uge. Seancen fandt sted på Nygade i Silkeborg, og havde et formuleret racistisk motiv.

Midt- og Vestjyllands Politi har offentliggjort en overvågningsvideo fra stedet, der ganske grafisk illustrerer, at Danmark anno 2017 er multikultur. Pizzariet hedder i øvrigt ‘Eiffel’, opkaldt efter Eiffeltårnet, der i den kommende tid skal terrorsikres for 150 mio. kroner. Frankrig er også multikulturel.

Screencaps

(AEH’er antaster siddende par)

“En ung mand af anden etnisk herkomst end dansk kom ifølge moderen til den 23-årig mand farende og spørger den 24-årige kvinde, om hun spiser svinekød på sin pizza. Da hun svarede ‘ja’, slog han hende i ansigtet.

Da den 23-årige mand herefter lagde sig i mellem kom en flok på fem-seks andre mænd til og overdængede manden med slag og spark, oplyser moderen. …

‘Pludselig kommer en ung af anden etnisk oprindelse farende og slår den unge pige umotiveret i hovedet, så hun efterfølgende har mistet hørelsen på det ene øre. Lige pt. ved vi ikke, om det er en varig høreskade! Han tager kvælertag på hende og råber, at hun fandme ikke skal æde svinekød på sin pizza!‘, skriver moderen.” (Midtjyllands Avis, 13. marts 2017)

(Sekunder senere er parret omringet af større gruppe AEH’ere)

Oploadet Kl. 10:06 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/81752/trackback

34 Comments »

 1. Godt at se, de slog igen!

  Kommentar by Al Piastow — 19. marts 2017 @ 11:03

 2. EU-kommissionen vil nok snart – efter pres fra Erdogan – udsende et dekret om, at forbyde al salg og indtagelse af svinekød i hele EU, for ikke at “krænke” og “fornærme” de stakkels sarte og fintfølende muhammedanere!

  Kommentar by Revisoren — 19. marts 2017 @ 11:13

 3. Muslimerne får overtaget i flere og flere området i Danmark, og om 40-50 år sidder de på det hele. Det er kun naturligt, at de forsøger at håndhæve deres normer, der hvor de bestemmer.

  Det store flertal af danskere synes, at det er helt fint at muslimerne vælter ind over grænserne, således at de med tiden får al magt i Danmark. Derfor stemmer de på de partier, der ønsker fortsat masseindvandring.

  Læg mærke til, at betingelserne for at få asyl og familiesammenføring i Danmark ikke er blevet strammet under Lars Løkke Rasmussen som statsminister. Strøjbergs såkalte “stramninger” har ingen nævneværdig betydning haft og går udelukkende ud på at putte folk blår i øjnene. Hun er bare en politiske plattenslager af den mest tarvelige og billige slags.

  Kommentar by Søren Andersen — 19. marts 2017 @ 11:16

 4. Ja det virker unægteligt som noget fra Den korte Avis – nemlig virkelighedens Danmark som den ellers bliver fortiet af licenstyranner og prisuddelings-, party- og viskelæderjournalisterne. Jeg kan godt forstå at Tågerup, Politiken og andre faktahadende kokainsniffende elitære medieludere hader dem (DKA).

  Kommentar by Lars — 19. marts 2017 @ 11:29

 5. De fremmede skal sendes hjem. Massive hjemsendelser nu! Ikke mere støj-kage! Vi vil have handling nu!

  Kommentar by Tilfældig — 19. marts 2017 @ 11:43

 6. Erdugals indavlede retarderede korandyrkende frontsoldater er i fuld gang med at underkue den Danske etniske befolkning med de Danske politikere og politietatens billigelse, de Danske ghettoer vokser sig større og større og dermed breder sharia områderne sig i Danmark hvor ingen Dansk myndighed tør udøve den Danske grundlov, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 19. marts 2017 @ 12:09

 7. Typisk etnisk dansk adfærd på gågaden i Roskilde: http://www.bt.dk/krimi/truet-med-taesk-ung-mand-tvunget-til-at-haeve-penge-i-haeveautomat

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 19. marts 2017 @ 12:14

 8. Nu må vi ikke håbe de bliver racister.
  Og iøvrigt er det bare et enkeltstående tilfælde.

  Kommentar by notty — 19. marts 2017 @ 12:35

 9. Måske har Erdogan været uheldig, og har fået indført et fornuftigt tiltag. Tyrkere kan anmeldes for landsforræderi!
  Man må håbe at han opretter en webside til dette formål.

  Så kan tyrkere lære, endda af deres egne, hvad det vil sige at blive chikaneret, forfulgt og truet.

  Kommentar by Birger Jensen — 19. marts 2017 @ 12:39

 10. -> 9 – mig selv
  Igen virkede linket ikke. Her er et andet:
  http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/danske-politikere-holder-sig-fra-tyrkiet-efter-stikker-trusler/6579634

  Beklager.

  Kommentar by Birger Jensen — 19. marts 2017 @ 12:40

 11. Svinekødsspisning er en privat sag, og hører ikke hjemme i offentligheden i Danmark anno 2017 !

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 19. marts 2017 @ 13:26

 12. Morten – 19. marts 2017 @ 13:26

  Bliv du heller hjemme, det kunne jo være du støder på en hvidpigmenteret mandsperson eller kvinde, når du nu går ud for at handle, skån dig heller for disse.

  Kommentar by Jan Huus — 19. marts 2017 @ 13:36

 13. Kunne egentlig være sjovt og høre om det var gris de fik på pizzaen og ikke et lignende produkt.

  Kommentar by P — 19. marts 2017 @ 13:55

 14. https://newspeek.info/voldsom-video-indvandrere-overfalder-par-i-racistisk-angreb/

  Muslims will be muslims.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 19. marts 2017 @ 15:40

 15. Som min kristen-irakisk veninde kommenterede på sagen: “Hvornår vågner danskerne op?”. Mit svar: Aldrig. Hvad skal vi også med svinekød, når vi har “Vild med dans”?

  Kommentar by Margrethe — 19. marts 2017 @ 15:47

 16. “Sikker på det ikke er en artikel fra den korte avis? Racistiske pis!”, skrev danske Maria”

  Der må finde systematisk hjernevask sted blandt børn og unge i Danmark, siden denne Maria – som desværre kun er Een af mange, der ikke fatter en brik af hvordan samfundet hænger sammen, og hvilken indflydelse de fremmede har på Danmark.

  Vi kan nemt blive enige om at langt de fleste muslimer burde Return to sender, men hvad synes I der skal ske med Maria og hendes ligesindede, der har bragt Danmark på randen af borgerkrig ? Man kan ikke snakke dem til fornuft, og de vil ikke indse at samfundet er i opløsning.

  Hvad med at dømme dem til et fem årigt ophold i et muslimsk land, f.eks. områder hvor Taleban har magten. Der skal de indordne sig, tie stille, føde børn og lave mad – kort sagt leve efter Islams regler.

  Efter afsoning er de forhåbentlig kureret for at råbe racist efter os andre.

  Kommentar by k.m. — 19. marts 2017 @ 17:03

 17. Vær sikker på en ting!

  islams raske svende vil altid have en undskyldning for deres voldelige optræden.

  Kommentar by Santor — 19. marts 2017 @ 18:17

 18. Bør man egentlig ikke lade være med at omtale det som et racistisk overfald? Der er ingen tvivl om det er en hadforbrydelse og derfor bør problematiseres på linje med racistisk motiverede overfald. Men ved at omtale religiøst motiveret vold som racisme, risikerer man så ikke at legitimere multikulturalisternes ekstremt lemfældige omgang med begreberne?

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 19. marts 2017 @ 18:43

 19. Det skal omtales som et racistisk overfald, er hersker den udbredte misforståelse at racisme er noget hvide kristne udøver overfor alle andre, men det er jo ingenlunde tilfældet.

  Araberne og negrene er de største racister overhovedet, både overfor hinanden og overfor hvide.

  Som et kuriosum så kan man i den multikulturelle radikaliserere avis Ekstra Bladet læse følgende overskrift

  http://ekstrabladet.dk/musik/koncert_anmeldelser/fjeldaber-floppede-i-royal-arena/6578268

  Den er jo lige til højre benet efter racisme paragrafen 266b, idet det er en forhånende betegnelse for personer at en bestemt nationalitet . . . men nu er det bare nordmænd, så det tæller ikke rigtig som racisme.

  Tænk hvis det havde været et par araberer eller negre, som havde fået overskriften “Aber flopper i Arena” :-)

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 19. marts 2017 @ 18:51

 20. Iøvrigt burde aberne på videoen have så mange tæsk og bagefter spærres inde, at de til sidst vil trygle om noget svinefoder !

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 19. marts 2017 @ 18:52

 21. @ 16

  Jeg tror faktisk ikke denne “Maria” er en af særligt mange. Min fornemmelse er, at der findes et stort, tavst flertal, der ikke tør sige deres mening.

  Og man kan jo godt forstå frygten. Der er tilsyneladende en masse mennesker på Christiansborg og i medierne, som ikke har bedre at tage sig til end sidde og overvåge kommentarsporene, i håbet om at finde nogen de kan udskamme offentligt.

  Det er da ikke fordi jeg synes mine kommentarer herinde eller mine personlige holdninger er skamfulde, at jeg udtrykker dem anonymt. Jeg kommenterer anonymt, fordi jeg frygter omkostningerne ved at blive udskammet af et tågehorn, der har mere magt og større “social kapital” end jeg selv.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 19. marts 2017 @ 19:04

 22. @ 19

  Det var også min første tanke. Og er i øvrigt enig i din observation omkring racisme blandt forskellige befolkningsgrupper. Jeg er selv opvokset i en af de mere….multikulturelle landsdele og der blev godt nok ikke lagt fingre imellem når de forskellige grupperinger af migranter slog sig løs med diverse “antropologiske beskuelser”.

  Om ikke andet, tænker jeg bare, at begrebet “racisme” allerede er udvandet så meget, at det ikke slår hårdt nok. Mens der stadigvæk er noget tyngde og alvor i et begreb som “hadforbrydelse” og man derfor gør klogt i at benytte det som erstatning.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 19. marts 2017 @ 19:21

 23. Alle de unge, der er ligeglade med politik og fremtiden, læs dette! Om 15-20 år, venner!

  Kommentar by BB — 19. marts 2017 @ 21:40

 24. At parret fik en på skallen har intet med “svinekød på pizza” at gøre. De fik tæsk af perkerne fordi det kunne lade sig gøre. Perkerne (har ordet fra en muslimsk kvinde-ven som selv bruger det om kriminelle araberdrenge) har fri og uhindret adgang til at bruge gadeterror mod danskere, kaste med sten fra motorvejsbroer, smadre gaypride, røve folk på gaden. Hvis det ikke var pizza, havde hun nok istedet kigget på forkert på sinken, eller haft “ludertøj” på, eller noget helt andet. Det varer nok ikke længe, før folk bare får smadret helbredet uden en mundtlig forklaring. Pigen fik dog en slags oplysning, så hun kan rette ind til næste gang. Undrer mig dog over hvorfor perkerne i deres butikker må sælge svinekød og alkohol. Men så langt evner perkerne nok ikke selv at tænke, med en reflekstionsevne på amøbe stadie.

  Kommentar by Men dog ! — 19. marts 2017 @ 22:32

 25. “Det varer nok ikke længe, før folk bare får smadret helbredet uden en mundtlig forklaring.”

  Både og. De fleste idioter har brug for en grund til at være voldelige.
  Der er næsten ingen nedre grænse, men så længe det ikke handler udelukkende om berigelseskriminalitet, så vil der som oftest finde en slags verbal konfrontation sted inden voldsorgiet. I dette tilfælde en decideret hadforbrydelse med religiøs begrundelse – ikke racistisk.

  Tænk på hvor ofte den slags starter med “Hey, gi’ mig en smøg!”
  “Hvad med at spørge pænt?”
  Og så har muhammed sin begrundelse: Manglende respekt.

  Eller Nanna Skovmand og hendes kæreste. En lille skodperker spiller smart, og er aggressiv og provokerende. Han får en smule igen fra den vantro, og så er “islam under angreb”. Hurtigt kommer 3-4 andre perkere frem fra deres skjul, og helvede bryder løs.

  De skal bare have den mindste grund. Og med sharia i ryggen kan man altid finde på nye opdragelsesmetoder, rettet mod de vantro.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 19. marts 2017 @ 23:23

 26. Bare rolig

  Selvom de bliver fanget , skal Mette Grith Stage og Bjørn Elmquisling nok sørge for at de ikke bliver udvist eller får deres asyl afvist.

  Kommentar by A Andersen — 20. marts 2017 @ 00:05

 27. Mette Grith Stage, er det hende de er talsperson for Black Army, eller hvad de nu hedder, i Vollsmose?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 20. marts 2017 @ 00:06

 28. Altså, dem som har en leder, som Lars Løkke Rasmussen syntes at det var en fin idé at trykke på næven?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 20. marts 2017 @ 00:08

 29. Det lader til at være en udbredt misforståelse, at danskere reelt set har rettigheder i Danmark. Det har vi ikke. Hele eliten er ikke andet end en flok islam-leflende forrædere, der vil benytte et hvilket som helst kneb for at varetage de fremmedes interesser på danskernes bekostning. Tro endelig ikke, at nogen dansk magthaver betragter det som en grov forbrydelse, at en dansk mand blive slået ned, fordi han spiser svinekøb. En sådan forbrydelse bliver højst takseret til 14 dage med fodlænke i eget hjem.

  Jeg ved ikke om nogen af jer opfatter Danmark som jeres land. Det er i hvert fald ikke mit land. Hvis det var det, havde en hvilken som helst forbrydere fra den tredje verden, der kan fremstamme ordet “asyl” ikke flere rettigheder end mig.

  Det er ikke nogen tilfældighed, at hjemløse danskere bor på gaden, mens kommunerne har pligt til at tilbyde de fremmede gratis kost og logis og lommepenge. Nogen steder bor de fremmede i slotte og strandvejsvillaer. Vi danskere har stemt på politikere til magten, der har gjort danskerne til undermennesker i deres eget land. Det er til at blive sindssyg over. Og åbner man for til fjernesyn risikerer man, at den gamle ondskabsfulde rad, Uffe Ellemann Jensen, toner frem på skærmen, eller også risikerer man at blive konfronteret med den lille, fede, uappetitlige kæderygende drukkenbold, Lars Løkke Rasmussen – ja, ham med underbukserne og pornofilmene. For helvede, hvor er det sygt land vi lever i. Og det værste af det hele er, at befolkningen er så dum, at den selv har stemt sine bødler til magten.

  Kommentar by Søren Andersen — 20. marts 2017 @ 00:11

 30. Stage og Elmquist er perkernes stjerneadvokater , og har forhindret utallige udvisninger af voldsforbrydere.

  http://www.stage.as/straffesager/udvisning/

  Kommentar by A Andersen — 20. marts 2017 @ 00:46

 31. “I Irak var der før Golfkrigen i 1991 godt 1,5 million kristne, i dag er der under 500.000 tilbage.

  (…)

  I Syrien levede der før borgerkrigen godt 1,1 million kristne, hvoraf kun halvdelen er tilbage.

  (…)

  I Egypten er der ofte angreb på kirker, samt massiv diskrimination af kristne.”

  b.dk/kommentarer/den-kristne-kultur-bliver-udslettet-og-vi-ser-bare-passivt-til

  Kommentar by Liva — 20. marts 2017 @ 08:01

 32. 100% dokumentation. Der er nu så mange AEK drengegrupper, der patruljerer Danmarks butiksstrøg, transportmidler, skoler og boligområder, at vagtværn og borgerværn er blevet en nødvendighed, der er vel 1000 af dem rundt i landet.

  Kommentar by zatopek — 20. marts 2017 @ 09:45

 33. # 30

  Apropos de såkaldte “flygtningeadvokater”, så starter DDR2 i aften kl. 20.45 en ny serie “Tiltalt”, hvor en række af disse skruppelløse advokater medvirker.

  Det er udmærket, at vi får sat navn og ansigt på disse modbydelige kollaboratører og værnemagere, som skovler penge ind på hele negerindustrien!

  Kommentar by Revisoren — 20. marts 2017 @ 10:16

 34. Vi må stå sammen om vores frihedskultur.

  Kommentar by de Hemmer — 20. marts 2017 @ 10:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper