20. marts 2017

Søren Krarup om DDF (1992): “Det begyndte med bomber, da foreningen blev stiftet i marts 1987.”

Den Danske Forening kunne i sidste uge fejre sit 30 års-jubilæum, hvad mig bekendt ikke blev nævnt med et eneste ord i de etablerede medier. Det forstår man på mange måder godt, for mediernes hetz mod foreningen kan ikke afbalanceres af neutrale ord en generation senere, ligesom masseindvandringen ikke bliver omgjort af den til enhver tid siddende regerings ’stramme udlændingepolitik’. Sket er sket.

Søren Krarup gennemgik i Ekstra Bladet den 28. marts 1992 foreningens første fem år, og omtaler blandt andet Fællesinitiativet mod racismes kampagne mod foreningens stifter Dr.phil. Sune Dalgaard, der under besættelsen var frihedskæmper, og i slutningen af krigen blev fanget af Gestapo, før han i sit livs efterår skulle udsættes for nazi-associationer, fordi han advarede mod den løbende indvandring.

Sognepræst Søren Krarup i Ekstra Bladet – Holger Danske i dag (ikke online)

“Jeg tvivler på, at man i nyere dansk historie vil kunne finde en kampagne, der i nedrighed og infami kan måle sig med den, der i de seneste år er ført imod Den danske Forening.

Alle midler, især de mest gemene, er blevet brugt. Det begyndte med bomber, da foreningen blev stiftet i marts 1987. Det fortsatte med bomber og andre former for kasteskyts og vold, da foreningen holdt sine møder. Og de håndgribelige bomber blev hele tiden kombineret med de verbale bomber, der hedder skældsord, bagvaskelse og hetz.

Det er lærerigt at studere det sprog, der er blevet brugt – både af de journalister, som systematisk forfølger Den danske Forening, og de politiske kræfter på den yderste venstrefløj, der har fundet ‘anti-racismen’ som sit sidste halmstrå i en tid hvor deres socialistiske ideologi er brudt sammen. …

Jeg sidder f. eks. med en kronik fra Ekstra Bladet 12.9.1988, skrevet af fire repræsentanter fra dette ‘fællesinitiativ’, Erik Mikkelsen, Bashy Qurashy, Søren Petersen og Freddy Nielsen. Deres tekst er god at få forstand af.

For det første udtaler forfatterne uden at blinke, at ‘vi nærer ingen fine følelser for de grundlovssikrede frihedsrettigheder’. Tankevækkende tale, ikke sandt! For det betyder jo, at disse venstrefløjsfanatikere ikke vil betænke sig på at sprænge den ytringsfrihed og mødefrihed, som grundloven garanterer danske borgere. Det har altså slet ikke været nogen tilfældighed, når der igen og igen er blevet brugt bomber og anden form for vold mod Den danske Forenings møder. Det har været bevidste angreb på vore grundlovssikrede frihedsrettigheder, kan vi læse. …

Det fremgår også af teksten i sig selv, for der er tale om et voldssprog. Man formelig mærker fråden. Eder og forbandelser sprøjter fra forfatternes læber.

Hør blot: ‘Trods præstekraver, dommer-kapper, professorhatte og fine titler er Den danske Forening lige så beskidt en bande som grønjakker og andre racistiske grupper’.

Fint, ikke sandt! En nobel og ædel måde at benytte sit modersmål på. Dette er stilen – og på den baggrund er det jo ikke fri for at virke komisk, når vi nu skal høre de samme personer forsikre, at de kun benytter sig af ‘argumenter’. Det er altså skældsord og spytklatter som argumentation. Og det er verbal vold og korporlige angreb på lov og ret som ‘debat’.

Hykleriet er gennemgribende, men det bakkes som bekendt op af de journalister, hvis embede det ellers er at fremdrage sandheden. De tager i dette tilfælde meget let på deres pligter, for de synes at have allieret sig med voldsideologien. Derfor taler mange journalister samme vulgære sprog. Derfor deltager de i samme afstumpede hetz. Derfor er de ensrettede og ensrettende.

Kan man i vores nyere historie mindes noget, der i systematisk underlødighed kommer op på siden af den kampagne, som er blevet ført mod Den danske Forening?

[…]

I al stilfærdighed vil jeg sige, at jeg betragter Sune Dalgaard som en Holger Danske af i dag. Jeg er ikke i tvivl om, at han vil smile ironisk ad udtrykket. Jeg selv er heller ikke fri for at føle det lidt for højtideligt.

På den anden side mener jeg det. Fordi der er folk som ham, har Danmark alligevel en fremtid. Således ser en helt igennem ægte, lødig og fædrelandskærlig dansker ud i dag. Her er ingen forfængelighed, intet magtbegær, ingen trang til at tage sig ud. Her er kun den stilfærdige, urokkelige vilje til at gøre sin pligt mod landet, og stå fast på sandheden i et offentligt liv, der ikke vil vide af den.

[…]

Jeg gør mig ingen illusioner om, at de såkaldte antiracister vil kunne skamme sig. For dem er der jo tale om kynisk, beregnende taktik og politik. Jeg forestiller mig heller ikke, at politikerne vil have mod og sind til at føle skam over sådanne offentlige forhold.

Men hvis de pågældende journalister har mindste hæderlighed i kroppen, bør de skamme sig over den gemene kampagne, de har gjort sig til deltagere i. Dybt, længe og inderligt.”

Oploadet Kl. 10:39 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/81778/trackback

37 Comments »

 1. Moderne journalistik i Apparatets forbillede er at være god mod dem, der inviterer til kulturel dødsdans og være ond mod dem der advarer mod faren.
  I øvrigt så har Søren Kierkegaard også givet udtryk for sit syn på journalister.

  Kommentar by Menig 442 — 20. marts 2017 @ 12:47

 2. I det her land har vi “I alle de Riger og lande ” ” Der er et yndigt land , “Midsommer” visen kan det vaere saa svaert at faa blikket op for at vi er eet folk med egne ,gennem lang tid udviklede meninger, der har udviklet sig fredeligt,ophaevelsen af stavnsbaandet var ikke en revolution, Nils Ebbensen til gengaeld nu kan det FGM vaere nok.
  Hvor meget laengere skal vi vente paa at “Dansken” igen viser sig med sin forstsaaelse af undertrykkelse og frihed og traeder i karakter

  Kommentar by Dunk — 20. marts 2017 @ 12:51

 3. … en kampagne, der i nedrighed og infami kan måle sig med den….” – Tjaeh, på stående fod kan jeg da straks huske hvorledes ‘elitens’ orakel, David Trads, fik ødelagt Henrik Gade Jensens karriere ved hjælp af en lodret løgn i Information.

  Iøvrigt kvier jeg mig voldsomt ved at bruge ordet ‘elite’, da det jo i realiteten dækker over det modsatte. Jeg vil herefter gå over til at benævnte bemeldte segment deliten eller d’eliten… Det lyder mere præcist.

  Kommentar by Voldposten — 20. marts 2017 @ 12:53

 4. Jeg glemte Jens Vejmand der sammenmed skottrene er ogsaa os vi er frie mennesker med forskellig mening

  Kommentar by Dunk — 20. marts 2017 @ 13:14

 5. Citat: “Kan man i vores nyere historie mindes noget, der i systematisk underlødighed kommer op på siden af den kampagne, som er blevet ført mod Den danske Forening?

  Finde tilsvarende underlødighed? Ja, sagtens! Tag blot et enkelt tilfældigt nummer af “EkstraLøgneren der tier hvor andre tø’r”, og du vil ikke blive skuffet.

  Kommentar by Birger Jensen — 20. marts 2017 @ 13:16

 6. ‘Journalister’ og ‘hæderlighed’ i samme sætning? Det er inkommensurable størrelser.
  Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 20. marts 2017 @ 13:20

 7. Om igen, Jens Vejmand der sammen med Skotterne ogsaa er frie maend?kvinder med en anden mening, maend/ kvinder forskelle, kan vi ikke blive fri for det vroevl, mand og kvinde har forskellige evner og ansvar some maa bruges til FAELLES bedste.
  For min genereration synes mange af de fremfoerte sider at antyde en totalt spildt uddannelsem, betalt af skatte borgere,hvor de “uddannede’did not under stand a flying fuck what they where given

  Kommentar by Dunk — 20. marts 2017 @ 13:28

 8. Og hvad har Den Danske Forening så udrettet i de 30 år?

  Kommentar by redneck — 20. marts 2017 @ 13:49

 9. Sjovt at se hvordan venstrefløjen igen og igen har ageret som kapitalens, borgerskabets og globalismens intimiderings/terrorkorps.

  Evig skam over disse klasseforrædere!

  Dertil kan man vist roligt sige at Krarup og mange andre såkaldte national konservative har været kriminelt naive i deres tro på at de borgerlige-liberale partier havde bare en eneste national knogle i kroppen.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 20. marts 2017 @ 14:35

 10. Hvad har DDF udrettet: Vælg en tilfældig artikel/indlæg – og vurder hvad der der er rigtig/forkert. Hvis alle medier kunne fremvise samme sandheds værdi som DDF – ja så ville jeg begynde at købe aviser igen.

  Kommentar by Thorkild Pedersen — 20. marts 2017 @ 14:40

 11. 8.redneck. Jeg husker hetzen mod Den Danske Forening. De blev af næsten alle medier herunder de dominerende statsejede, elektroniske massemedier, DR og TV2, stemplet som ‘nazister’.

  Jeg havde dengang for 30 år siden forståelse for deres argumenter og indså, at de fortsatte den frihedskamp, som blev nedgjort og forfulgt under besættelsen, for efter befrielsen at blive hyldet med det formål at blive brugt som figenblad og alibi for det store, landsforræderiske flertal.

  Den havde jeg regnet ud, allerede da jeg gik i underskolen (selvom det ikke var det jeg lærte dér). Jeg læste alt hvad jeg kunne få fat i af beretninger om modstandskampen og lyttede til min onkel, der var en af de få hundrede sabotører, der havde risikeret livet for at redde nationens ære under den tyske besættelse.

  Den Danske Forening var banebrydere for modstanden mod islamiseringen af Danmark! Den gang turde jeg ikke støtte dem aht til mit arbejde og min karriere. Det ville med sikkerhed have ødelagt den, så min lyst til at ofre mig for at spille helt for en fortabt sag, var lig nul.

  Den Danske Forening tog mod tæskene dengang, for – ligesom modstandsbevægelsen under den tyske besættelse – at gøre det muligt for os andre at komme med et lille, forkølet pip i det offentlige rum, uden at vi bliver hetzet fra job og hjem.

  Håber jeg? Jeg foretrækker stadig at sige min mening anonymt, da jeg ikke er sikker på, at det ikke kan får konsekvenser for mit job og min familie.

  Kommentar by A-mad — 20. marts 2017 @ 14:49

 12. Hej A-Mad
  Min salig far var een af de første medlemmer af DDF. Jeg anerkender da fuldt ud deres rolle som “prügelknabe” for venstrefløjen men hvad er der kommet ud af deres 30-årige virke udover at vi -stadig – ikke tør diskutere åbent om indvandrerproblemet.

  Nå ja, der er også kommet godt 500.000 muslimer til landet, og de står dd for 20% af fødslerne…ikke just imponerende.

  Min pointe er nok at 30 års debat ikke har ført til nogen reel bremse for islamiseringen.

  Kommentar by redneck — 20. marts 2017 @ 15:49

 13. Jeg tror desværre der er mange som holder sig tilbage fra at være medlem af DDF, eller også går man stille med dørene, både af hensyn til ens familie og arbejdesplads.

  Venstrefløjen viger jo ikke tilbage for at hænge folk ud offentlig,
  de får faktisk lov til at hetze og forfølge anderledes tænkende, herunder brug af af hærværk mod privat ejendom.

  Der ville være større opbakning til DDF hvis der ikke fandtes denne modbydelige trussel. Det lykkedes ikke at stække Dansk Folkeparti, at partiet så ikke er kommet igennem med alle mærkesager er noget helt andet.

  Bevægelser som Den Danske Forening findes overalt i Europa, men alle holdes nede af typer som David Trads der får kilometervis af spalteplads til sine hadetaler.

  Kommentar by k.m. — 20. marts 2017 @ 16:25

 14. http://denkorteavis.dk/2017/forleden-fik-vi-en-historisk-nyhed-et-sporgsmal-ma-fra-nu-af-overskygge-alle-andre-i-dansk-politik/

  Den altovervejende del af danskerne ville være enige og sige ja til at Danmark ikke skal være mere muslimsk og at man går ind for, at Danmark skal være mindre muslimsk.

  Og hvad har man så gjort i 30-40 år?

  Man har ikke turdet agere og handle som følge af dette – man har indført (stemt) ud fra den modsatte løsning…

  Vel egentlig typisk dansk – nogle andre skal redde os igen…ikke?

  Kommentar by Black Watch — 20. marts 2017 @ 17:01

 15. DDF har gennem alle årene lavet et fortjenstfuld arbejde, som ikke kan prises højt nok.
  Men alligevel, sidste år meldte jeg mig ud, efter over 20 års medlemskab. Jeg mener ikke, at man kan blive ved med at snakke, blive ved at få ret i sine prognoser, medens man kan se, at der bare kommer flere og flere hjernedøde muslimer til landet. Man kan ikke engang få de uønskede /kriminelle ud, hvordan skal det så gå med dem, der har formået at få deres brede bag slæbt over den grænse der engang var!

  At hver femte der bliver født nu er muslim, det er virkelig skræmmende, og man behøver ikke at have en doktor grad i statistik, for at kunne se skriften på væggen.
  Regeringen gik til valg på såkaldt “straksopbremsning”, som sædvanlig en narresut fra politisk hold.
  Så længe vælgerne stemmer ud fra hvad usselryggene siger og ikke ud fra deres handlinger, så glem alt om Danmark som et land for fortrinsvis etniske danskere. De fleste danskere er nogle lallerøve, undskyld udtrykket. Vi har åbenbart ikke kunne tåle 70 års fred.

  Kommentar by der Adler — 20. marts 2017 @ 17:13

 16. Jeg vil gerne undskylde overfor Søren Krarup. I starten af 90 fulgte jeg naivt de gængse strøminger, som massemedierne hældte ud over Den Danske Forening. Det var først efter jeg i slutningen af 90 og starten af år 2000 læste om Islam, for ligesom at gøre mig klog på noget, som jeg havde en begyndede underlig fornemmelse af, der var et eller andet galt med. Man kunne tale med Buddhister, Katoliker o.a trosretninger, men Muslimer og Islam forekom mig dengang lukket og ret speciel- med undtagelse af nogle af tyrkerne, og Iranerne- så forekom den religion mig …underlig lukket. Stadigvæk naivt forekom mig protesten over indvandringen at være…racistisk etc etc etc….alle de naive remser om -integration, magnfoldighed etc etc. Og jeg tænkte..at det nok var mig der var paranoid, hvad Islam angik…..først efter 11 september 2001 måtte jeg kaste håndklædet en gang for alle. På en måde mentalt befriende, fordi jeg fuldstændig var klar over at det ikke var mig der var paranoid. Det var Islam som det var. Personligt oplevede jeg på en kristen cafe, hvordan muslimerne jublede 12 september 2001. Så havde jeg fået nok. Derefter har jeg selv prøvet at snakke det op i pressen o.a

  Jeg vil gerne her hjertelig takke Den Danske Forening. Uden dem var vi endt som Sverige..og DF ville nok ikke have en chance. I har skabt den platform, som gør det muligt at arbejde ud fra politisk, hvis viljen er der fremover. Det må være kommende generationers vilje til at kæmpe for frihed som vil blive udfordret.

  (Derudover vil jeg lige understrege, at den måde SIAD er blevet behandlet på, nok kan måle sig med infamitet. Endda mordforsøg har været indblandet, dengang de ville protestere imod en såkaldt- Saudi Arabisk menneskerettighedsdelegation, som ville protestere imod nogle tegninger i dansk presse). Men hjertelig tak til SK og DDF for Deres indsats. mvkh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. marts 2017 @ 18:14

 17. Hej redneck(11.). Du har ret i at “30 års debat ikke har ført til nogen reel bremse for islamiseringen”.

  Desværre har et flertal af vælgerne stemt på partier, der ikke ville stoppe islamiseringen. Personligt har jeg altid stemt på personer og partier, der ville “lukke ladeporten” for muslimsk invandring og valgene til folketinget er heldigvis hemmelige, så det var kun mine allernærmeste, der vidste det, så det var nogenlunde risikofrit for mig at gøre det.

  Jeg mener ikke man helt kan sammenligne islamiseringen med den tyske besættelse 9. april 1940, selvom der er mange lighedspunkter.
  Men det er et svært dilemma.

  Kommentar by A-mad — 20. marts 2017 @ 18:46

 18. Uanset om man kan lide det eller ej, mener jeg venstrefløjen har været/er ret dygtig til at føre sig frem, og for at gentage mig selv – de får lov til at sætte dagsordenen med vold og trusler.

  Jeg forstår Black Watch´ synspunkt, men uden den pilrådne venstrefløj
  ville alting se mere lyst ud.

  Kommentar by k.m. — 20. marts 2017 @ 18:52

 19. Redneck glem ikke, at DDF opsamler og arkiverer citater og udtalelser fra multikulturens apologeter. Det kan på sigt vise sig at være til stor nytte.

  Kommentar by Menig 442 — 20. marts 2017 @ 20:00

 20. tillæg. Der skal siges jegs havde en god ven (og har vel stadigvæk) som kom fra et muslimsk land. Vi mødtes på et kursus i starten af 90 erne. Jeg besøgte hans familie, og vi kom da også til at snakke lidt religion overfladisk. Sød, venlig og imødekommende fyr. Han ville på et tidspunkt tale lidt med mig om koranen, som han selvfølgelig overroste for dens poesi, uden at komme med noget konkret eksembel. Jeg kendte ikke noget til det, men var skeptisk i forhold til den fatwa (dødsdom) som Salman Rushdie havde fået…..Jeg spurgte lidt ud til det,…men han virkede for hengiven ophidset til at ville svare konkret…hans kone tog dog ordet, og fortalte lidt mere frit,… at det drejede sig om den måde Profeten…var blevet fremvist især hans koner…Jeg svarede ja ok…men i mit univers døddømte man altså ikke folk for bare at have skrevet en bog…..man kunne protestere eller på anden måde boycotte den….men man døddømte altså ikke mennesker for en fiktiv bog…Jeg fortalte for ligesom at få hans stemning ned, at jeg da godt kunne lide ideen (Dengang kunne jeg) om et rentefrit samfund….fik så at vide at man så skulle betale noget andet oveni…nå så kalder de det bare noget andet….Han ville gerne have mig til at konvertere, men så måtte jeg love ham ikke konvertere tilbage….Så det ville jeg ikke. Kunne dengang heller ikke se noget særligt nødvendigt i det…..men han var venlig og flink, og meget gæstfri. Sådan opfattede de fleste ham også. Han er født ind i den sammenhæng, så jeg bebrejdiger ham ikke noget…desværre er det vist gået ham ilde.

  Har også mødt andre typer som var langt værre, men det lader jeg ligge.

  Kommentar by Michael Unna — 20. marts 2017 @ 20:07

 21. Hjallerup marked terrorsikres !!!

  Nordjyske.dk skriver ikke hvem der er skyld i utrygheden og den ekstra omkostning, men pyt – vi ved det selv.
  https://nordjyske.dk/nyheder/marked-skal-sikres-mod-terror/55601ba6-bfa4-4a49-9e83-07b8deceffef/43/1560

  Kommentar by k.m — 20. marts 2017 @ 21:29

 22. Her er noget der er værd at følge.
  Nu skal Le Pen og co. have smæk, og man starter med Daniel Carlsen

  Det må være skræmmekampagne i 6. gear
  http://pluss.vg.no/spesial/2017/det-hvite-raseriet/page/stjernen

  Kommentar by k.m — 20. marts 2017 @ 21:34

 23. https://newspeek.info/toelperen-david-trads/

  Kommentar by PBrad — 20. marts 2017 @ 21:51

 24. Kommentar by Menig 442 — 20. marts 2017 @ 20:00

  Ja vi må håbe at vanviddet en dag stopper og man kan indfange de hundredtusinder af medløbere og landsforrædere og få dem retsforfulgt!!

  Man får brug for kilometervis af beviser og er dette ikke nok må det løses uden om loven og demokratiet!!!

  Det kan ikke passe, at så mange kan slippe for det ansvar de er skyldige i – de tusinder af etniske danskere som er døde og sårede på grund af dem og nu et land som lever i frygt og ikke kan arrangere eller sige noget som helst uden at man skal tænke på om nogle muslimer bliver krænkede og dernæst vil angribe os.

  Terrorsikre her og der og allevegne og den daglige jihad-krig mod alle danske…

  Med det alle ved i dag og har adgang til at vide, har alle disse medløbere bevidst gjort det med vilje og med fuldt overlæg, for at berige sig selv med magt og rigdom og i sit egoistiske godhedssyndrom taget alle til indtægt for denne holdning og forlangt at alle skal mene og betale for det – ellers er man en racist og et “kældermenneske” – hele tiden vi – vi – jeg – jeg og altid for andres penge og bekostning.

  Jeg har sådan set intet mod fornuftig multikultur ud over den vi havde for 30-40 år siden og er sikker på, at det kunne lade sig gøre og ville være en berigelse for alle – HVIS bare man ikke havde lukket islam og muslimerne ind i landet – Se det er katastrofen!!
  Racist? – islam og muslimer er ikke en race og jeg vil ikke tvinges til at synes om den og dem – de hører ikke til her og skal være i de lande, som passer bedst til dem – de har plads nok, er rige ud i ekstremerne og vil ikke tage deres del af ansvaret for jordens trivsel og overlevelse..tværtimod!

  Jeg vil have lov til at mene, at de ikke skal være her og skal forsvinde…det mener jeg er et legitimt standpunkt at have!

  Kommentar by Black Watch — 20. marts 2017 @ 22:18

 25. >7 Dunk
  Gennem historien har både kvinder og mænd bevist, at de kan leve alene -med eller uden børn.
  DDF har så vidt jeg ved aldrig antastet den personlige frihed. Staten er og har altid været den personlige friheds værste fjende. Og når staten transformerers til en eftergivende tante, er det ikke så mærkeligt, at eurokrater og de der er værre, kan få fodfæste i dansk lovgivning.
  De 30 års dokumentation af indvandringens omfattende skader er lige til at tage og bruge.
  Jeg vil ikke ønske tillykke med 30 år, for desværre er foreningeens berettigelse, betinget af de fremmedes hærgen i vores land.
  Jeg håber jeg en dag kan ønske DDF tillykke med afviklingen; men jeg er klar over, at mit håb sandsynligvis vil blive gjort til skamme, og at danskerne vil blive slagtet millionvis.

  Kommentar by Nielsen — 21. marts 2017 @ 00:28

 26. redneck #8, #12, har en grum pointe.
  Ikke eet ondt ord om Den Danske Forening eller alle de andre fremragende meningsdannere på den nationale oplyste fløj, der utrætteligt skriver og taler så ypperligt for den Danske sag. Alle disse gode og modige medborgere skal have uendelig stor tak for den oplysning, som de mod alle odds har delt med os andre i en åndsformørket tid. Åndsformørket forstået på den måde, at tidens to store religioner, Islam og Universalhumanismen (som er religionen for den politiske korrektheds inkvisition), har indgået en uhellig alliance i bekæmpelse af rationaliteten, som den oplyste nationale fløj repræsenterer.
  Imidlertid kan man kun give redneck ret i at trods de mange kloge oplysende ord der er talt mod mørket gennem mange år, er udviklingen rent faktisk gået ad Helvede til for Danmark som selvstændigt fædreland for danskerne. Nedturen har været konstant siden starten af 1970erne og den ser kun ud til at fortsætte med uformindsket momentum. Den seneste meget omtalte fødselstatisik giver syn for sagen.
  Måske kan man trøste sig med, at det nok havde set endnu værre ud, hvis vi ikke havde haft oplysningen. Det bygger jeg på, at der er lande omkring os med en endnu mere repressiv politisk korrekthed end den i Danmark fremherskende, hvor befolkningsudskiftningen og kaoset er endnu mere fremskredet. En ringe trøst, måske, blot et spørgsmål om udsættelse af pinen, men det kan også lige netop være den detalje, som viser sig afgørende for at reaktionen omsider sætter ind og får momentum blandt danskerne.

  Kommentar by monse — 21. marts 2017 @ 02:22

 27. Det store problem vi danskere står med, er vores andedamssyn. Vi må komme ud over den indre diskussion og analyse nede ved gadekærret. Vi er nødt til at indgå i en global dialog med grupper fra lande med tilsvarende problemer, og vi er nødt til at finde løsninger sammen, på tværs af nationerne, virkende som en samlet transnational organisation / bevægelse, som koordinerer sine politikker.

  Det er derfor venstrefløjen har vundet, gennem den styrke den har opnået gennem internationalt samarbejde. Lige så snart vi har en lille sejr i USA, med Donald Trump, så sætter de et kulturradikalt angreb igang i Canada, hvor Trudeau er gået 100% maoistisk galning i politisk korrekthed og har indført en lov imod islamfobi (?!!!????!!)

  Vi er nødt til at lave vores egne blogs og fora på engelsk og forbinde med ligesindede nationalister i de øvrige vestlige lande.

  Hvis vi går ind i en dialog på engelsk, vil vi kunne flytte hele diskussionen meget hurtigere, som følge af det langt større sprogområde vi befinder os i. Tiden er imod os, og vi er kun 1-2 generationer fra katastrofen.

  Kommentar by Ulf Snag — 21. marts 2017 @ 04:05

 28. En anden ting er at vi ikke har en konstitution, som på nogen måde er stærk nok, eller en stat som har intentioner om at respektere den.

  NSA Whistleblower Releases Documents Proving Trump Surveillance
  https://youtu.be/8y7Eq46LguU

  Kommentar by Ulf Snag — 21. marts 2017 @ 04:59

 29. Søren Krarup er en stor dansk patriot, og en sand hædersmand.

  Og det samme gælder i øvrigt også hans kloge og intelligente døtre Katrine og Marie!

  Kommentar by Revisoren — 21. marts 2017 @ 05:06

 30. >27 Ulf Snag

  Det du foreslår er at bekæmpe fjenden med fjendens egne midler, dvs. at bekæmpe globaliseringen gennem internationalt samarbjede. Det lyder besnærende, og der er eksempler i historien, f.eks. de fattige muslimer koloniserer vesten finansieret af vestens socialhjælp, men der er nogle problemer med det.
  Mange danske debattører vil nok stå af, hvis det skal foregå på engelsk. Selv for de, der kan deltage på engelsk bliver det mere vanskeligt, da man ikke uden videre kan oversætte sine danske referencerammer til engelsk. Der vil uværgerligt gå mange nuancer tabt i oversættelsen.
  Enig i at internationalt samarbejde mellem nationaltsindede oplyste borgere i de europæiske, australske og nordamerikanske højkulturelle nationer er nødvendigt for at kæmpe mod de store formørkede religioner, som er multinationale og grænseløse. Men der bør i så fald defineres 2 forskellige fronter i kampen, en lokal, national, og en international. Den lokale, nationale bør have prioritet til enhver tid. EU er et eksempel på, hvor galt det kan gå, hvis man ikke grundlæggende baserer det hele på de individuelle nationalstater.

  Kommentar by monse — 21. marts 2017 @ 05:08

 31. Det er Islam der er problemet. Ødelæg den religion, og meget, hvis ikke det meste, vil være vundet, og de værste problemer med overbefolkning o.a vil blive løst.God tirsdag.

  Kommentar by Michael Unna — 21. marts 2017 @ 05:51

 32. monse, det er kedeligt, at der findes et intelligent dansk segment, som føler sig usikre på sit engelsk, trods et utvivlsomt komplet passivt ordforråd. Det er et spørgsmål om træning og insisteren på at udtrykke sig på engelsk, selvom det ikke altid er helt grammatisk korrekt.

  Kommentar by Ulf Snag — 21. marts 2017 @ 06:01

 33. monse: prøv at se denne her video, som opsummerer hele “russisk involvering i det amerikanske valg”-konspirationensteorien, udviklet af de venstreorienterede medier og politikere, for at skjule Det Demokratiske Parti’s enorme og uopretteligt destruktive ansigtstab under valgkampen af wikileaks.

  Overfor resten af verden, vil jeg tro, da det amerikanske folk er helt tabt for socialisterne nu. De står som indbegrebet af den korrupte, ideologisk totalitære stat, som planlægger at myrde sin egen befolkning mens de opretter en lodret løgn, som facade.

  Men tænk på hvor meget rigere det engelske sprog er, hvormange flere som skriver det og derfor hvormange flere tanker, som udtrykkes på det sprog, og tænk på den enorme fordel man har som dansker, at have et sprog som ligger klods op af.

  Jeg mener, amerikanerne er jo helt inde i netop denne kulturdiskussion, som vi selv føler os fortabte i, men vi har enorme uudnyttede ressourcer i venner over hele kloden, lige nu først og fremmest i USA.

  Desuden er denne video nyskabende, set som journalistik:

  Trump Totally Trolls Media On Wiretapping And Illegal Spying
  https://youtu.be/ypOzdDCDtHQ

  Kommentar by Ulf Snag — 21. marts 2017 @ 07:09

 34. Ulf Snag #31 #32 : Engelsk er et udmærket sprog og rigtig mange danskere behersker det upåklageligt. Jeg husker vagt en undersøgelse for et par år siden som viste at danskerne generelt lå lige efter de bedste ikke-primært engelsktalende folk, dvs. hollænderne, mht at beherske engelsk. Ikke desto mindre foretrækker de fleste danskere at tale deres eget sprog, når det kommer til stykket, og hvorfor skulle man ikke det? At tale dansk er vel en af de få ting, måske den eneste, som de fleste, selv de mest danskhadende globalister i det Radikale Venstre kan bliver enige om kendetegner det at være dansk. Lad os skrive og tale engelsk når det giver mening, f.eks. når vi henvender os til udlændinge, venner eller fjender, men lad os dog tale dansk indbyrdes så meget vi overhovedet kan.
  Mht til videoen, som du linker til, må jeg sige at det ikke er min foretrukne stil. Jeg er klart til den tørre fremstilling af en sag med hovedvægt på fakta uden for mange lyd-, lys- og klippeeffekter. Jeg anerkender, at mange amerikanere har et andet forhold til formidling og godt kan lide det går lidt tjept uden for meget drøvtyggeri over detaljerne. Fint nok for dem.

  Kommentar by monse — 21. marts 2017 @ 09:15

 35. FBI er færdig, kongressens undersøgelses-charade er floppet fuldstændigt:
  https://youtu.be/VRZdcDQf3bA

  Kommentar by Ulf Snag — 21. marts 2017 @ 16:32

 36. #12 Omkring 25% (nok snarere lidt over). De 20% er desværre en nedrunding. Det er 21,6% + fødsler af kvinder fra 3. generation (fremmedarbejdernes børnebørn). At få Danmarks Statistik pålagt at lave en reel statistik over etniske grupper, hvor man kun er dansker, hvis man er af (hel el. delvis) dansk afstamning eller adopteret af en dansk familie, burde være noget DF prioriterede istedet for de mange småsager, de forfølger.

  Kommentar by Odo — 22. marts 2017 @ 10:16

 37. Blogs og fora på engelsk kan man jo bare oprette, men de er et supplement til kampen i Danmark, og danske nationalister har jo allerede adgang til diverse udenlandske fora. Sikringen af det danske sprog er en del af den nationale kamp, det er under hårdt pres (udvanding, anglificering, massivt domænetab indenfor videnskab, erhvervsliv osv.). En national mobilisering indbefatter også en kulturel mobilisering, der i sagens natur ikke kan foregå på engelsk.

  Kommentar by Odo — 22. marts 2017 @ 10:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper