26. marts 2017

Lærerstuderende trues med kniv, revser Pape-stramninger: “… det er også synd for gerningsmanden.”

Lærerstuderende Christian Hansen trues med kniv af to tattoverede fyre i Ringe på Midtfyn. Efterfølgende angriber hans justitsminister Søren Pape Poulsen i en længere Facebook-opdatering, da han mener at hårdere straffe er problemets kerne.

Til BT forklarer han, at det også er ’synd for gerningsmanden’, og som sådan er der ingen grund til at tage manden seriøs. Han påpeger at politikere i tyve år har skærpet straframmerne ‘mod sagkundskabens anbefalinger’, men glemmer helt at sagkundskaben jo sådan set også hævder at kriminaliten i samme periode har været faldende.

“Kære Søren Pape Poulsen … Jeres ensidige fokus på straf og konsekvens har efterladt den forebyggende indsats vingeskudt og skabt grobunden for en forråelse i samfundet, hvor både jeg og de unge mænd i bilen er tabere!

… ved du hvad! Som politiker har du altså et udvidet ansvar for at iværksætte tiltag, der virker for mig som borger i stedet for tiltag, der fremmer dine meningsmålinger! Og så må du bruge tid på at forklare os borgere, hvorfor den forebyggende indsats er en bedre og mere farbar vej, i stedet for blot at vælge den lette løsning med tough-on-crime.

Jeg er klar over, at det kræver hårdt arbejde og en hvis portion intellekt – jeg tænker du besidder sidstnævnte – men kan du også trække i arbejdstøjet – tør du?

De sidste 20 år har I politikere mod sagkundskabens anbefalinger og evidens vedtaget den ene strafferetlige stramning efter den anden. I går oplevede jeg så for første gang at blive rigtig bange og utryg i min egen by!

Kære Søren Pape Poulsen, hvis der sker mig eller min familie noget, så holder jeg dig personligt ansvarlig! Så er mit blod på dine hænder!

Og din bandepakke kan du tage og stikke skråt op et sted, hvor solen aldrig skinner! Kom så for fanden i arbejdstøjet med arbejdet på den lange bane – NU! For du mener vel ikke, at jeg bare skal accepterer enten bil-terror i min by, eller selv risikere liv og lemmer for at stoppe det? Eller gør du?

P.S. De to unge var etnisk danske – blot så vi ikke tager den debat!”

Oploadet Kl. 10:16 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/81984/trackback

33 Comments »

 1. Lærerstuderende Christian Hansen evner ikke engang at skrive korrekt dansk, hvordan kan det undre at studerendes sprogkundskaber er noget nær ikke eksisterende?

  Kommentar by Nielsen — 26. marts 2017 @ 10:54

 2. Det er lige før man er misundelig over den evne til virkelighedsforflygtigelse, som multikulturalisterne synes at spænde enhver holdning og påstand for.
  Manden render eftersigende ind i to etnisk danske idioter, som belejligt nok tvinger ham til at slette alle beviser for deres eksistens, og dermed mener han så at kunne feje hele debatten om indvandrere af bordet. Det er intet mindre end imponerende.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 26. marts 2017 @ 10:56

 3. Åh nej, en mere af de humanistiske selvplagere, hvor plageriet ikke kun er begrænset til selvet, men påføres hele samfundet.

  Kommentar by Menig 442 — 26. marts 2017 @ 10:58

 4. Folk, der tager det alvorligt, når den officielle sagkundskab påstår, at hårde straffe ikke reducerer kriminaliteten, aner som regel ikke, hvordan universiteterne fungere.

  Universiteterne er totalt ensrettede, og inden for humaniora og samfundsvidenskaberne tolereres kun én mening. Forskere, der går imod den herskende opfattelse, bliver simpelthen smidt ud eller presset ud.

  Det så vi, da professor i udviklingspsykologi ved Aarhus Universitet, dr. phil. Helmuth Nyborg, blev anklaget for videnskabelig uredelighed, fordi han – helt korrekt – hævdede, at der er store forskelle med hensyn til menneskeracerne intelligens.

  Det lykkedes også de røde svin på Musikvidenskabelig Institut på Københavns Universitet at sparke professor, dr. phil. Linda Koldau ud, fordi hun ønskede at bibringe de studerende konkret viden om klassisk musik.

  Tilsvarende lykkedes det for de to feminist-sympatiserende sataner, institutleder Sune Auken (tilhører den berygtede politiker-familie) og vejlederen Marianne Stridsen, at få phd.-studerende Mette Høeg presset ud, fordi hun i et essay skrev, at dansk litteratur lider under en overvægt af unge kvindelige forfattere, der skriver dårlige bøger.

  Vi husker også, hvordan socialdemokraten, professor, dr. polit. Erling Olsen, blev presset bort fra stillingen som rektor for RUC, da han ikke var marxistisk nok.

  Universiteterne kører simpelt hen efter princippet “Und willst du nicht mein Bruder sein, so schlag ich dir den Schädel ein” [frit oversat: jeg smadrer hovedet på dig, hvis ikke du retter ind].

  Da de fleste kriminologer er nogle røde sataner, der solidariserer sig med forbryderne – navnlig forbryderne af fremmed herkomst – er det fuldstændigt ligegyldigt, hvad de siger. Deres mening er lige til at lukke op og skide i.

  Jeg vil dog gøre den indrømmelse, at der er en del tilfælde, hvor det ikke hjælper at straffe hårdere. Der er mennesker, der uanset hvad man gør ved dem, vil udgøre en permanent trussel mod andres liv og førlighed. Men det betyder ikke, at samfundet bare skal give op. I stedet for bør samfundet reagere med udvisning, internering og dødsstraf.

  Kommentar by Søren Andersen — 26. marts 2017 @ 10:58

 5. De venstreorienterede taber virkelig på youtube, det er sandt, fordi de siger det selv. Tilsyneladende er der visse grænser for censuren på youtube og visse votes som tælles rigtigt, visse kommentarspor, som ikke slettes, visse kanaler som ikke bannes.

  Til alle højreorienterede: Kom til youtube og lad os beat the crap out of them, they are losing the war.

  Kommentar by Ulf Snag — 26. marts 2017 @ 11:06

 6. Youtube er en guldgrube for højrenationalister. Bl.a. er der en masse kønne unge piger med de helt rigtige holdninger, der sætter tingene på plads. De er både en fryd for øjet og for intellektet. Her er et lille udsnit:

  https://www.youtube.com/channel/UCesrUK_dMDBZAf7cnjQPdgQ/videos

  https://www.youtube.com/channel/UCpbyOgUSjTSPpvVUAT2OyHw/videos

  https://www.youtube.com/channel/UCla6APLHX6W3FeNLc8PYuvg/videos

  De alternative netmedier – herunder i særdeleshed Youtube – spiller i dag samme rolle som den illegale presse spillede under den tyske besættelse.

  Kommentar by Søren Andersen — 26. marts 2017 @ 11:40

 7. I øvrigt står det nu klart, at ANTIFA og de venstreorienterede får tæv overalt i USA i disse dage, fordi amerikanerne alle vælger at stå op for deres land, i modsætning til danskerne og de øvrige vest-europæere, måske lige bortset fra korsikanerne.

  Kommentar by Ulf Snag — 26. marts 2017 @ 11:56

 8. Lærerstuderende Christian Hansen er nødt til at skælde på en måde, der ikke gør ham til en paria i omgangskredsen og på studiet. Han må tænke på sin fremtid.

  Kommentar by BE — 26. marts 2017 @ 12:01

 9. “P.S. De to unge var etnisk danske” Løgn, løgn, løgn!

  Kommentar by Santor — 26. marts 2017 @ 12:06

 10. De to “tatoverede fyre” burde have gjort arbejdet færdigt, og der havde været en stemme mindre til Gøglerpartiet eller Enhedslisten….

  Kommentar by Al Capone — 26. marts 2017 @ 12:14

 11. Stupiditeten kender ingen grænser længere.

  I Saudi Arabien er der dødsstraf for alvorlig kriminalitet, og det har en god effekt, for der er ikke megen kriminalitet i det land.

  Kommentar by Kuffar — 26. marts 2017 @ 12:27

 12. På seminariet lærer han det vigtigske, han skal kunne indpode den næste generation:
  “Vi er allesammen ofre”.

  Kommentar by Bastardo — 26. marts 2017 @ 12:35

 13. Jeg savner ord der blot tilnærmelsesvis dækker min holdning til hr. Hansen´s meninger hhv. holdninger.
  SUK, hr. Hansen skal fremover undervise Danmark´s fremtid.
  Magen til nonsens er der heldigvis stadig langt imellem.
  Som en skriver, så er hr. Hansen enten medlem af Enhedslisten eller Gøglerpartiet.
  Hr Hansen: Tag dig en svingom med de kønne piger i Gøglerpartiet, de har samme holdning som dig, efterfølgende falder dit blodtryk måske.

  Kommentar by AK JA. — 26. marts 2017 @ 13:32

 14. @5 Søren Andersen — 26. marts 2017 @ 11:40

  Tak for de links (de to abonnerer jeg dog allerede på), jeg kendte ikke Brittany Pettibone, men det får jeg da rådet bod på i de kommende dage. Måske hendes sci-fi bøger også er værd at læse?

  Kommentar by Allan — 26. marts 2017 @ 13:38

 15. Det kræver ren straffeattest at have med børn at gøre i sportsklubber o.l., men ingen ser på, at en idiot som ham her hjernevasker børn i folkeskolen. Han er mindst lige så farlig som en pædofil.

  Kommentar by k.m. — 26. marts 2017 @ 14:27

 16. Denne lærerstuderende Christian Hansen demonstrerer endnu et grotesk eksempel på den bagvendte ”logik” der hersker på den universalhumanistiske fløj. Måske er ”antilogik” en mere retvisende betegnelse. Det er tydeligt, at han er oprørt, ydmyget og vred over at være blevet truet med en kniv. Hvem ville ikke være det? Det er en naturlig reaktion at lufte sin vrede i den situation. Men normalt tænkende mennesker ville jo nok rette deres vrede mod den person, som truede med kniven, og mod de slappe politikere og myndigheder som i deres skæbnesvangre uduelighed lader den slags forbrydelser passere i dagens Danmark. Det er her antilogikken sætter ind hos Christian Hansen. Guderne skal vide at regeringens indsats mod kriminalitet er himmelråbende svag, men at angribe den for at være for hård et absurd. Han er simpelthen ikke normalt tænkende.

  Kommentar by monse — 26. marts 2017 @ 15:24

 17. Som det er blevet sagt utallige gange foer : mod dumhed kaemper selv guderne forgaeves …

  Kommentar by Krassisten — 26. marts 2017 @ 15:48

 18. @Søren Andersen

  Tak for youtube linksene. Det er lige min slags porno. Jeg glemmer dog helt at høre efter men jeg stoler på at hun blondinen siger det rigtige… Jeg tror at systempressen også er benovet, for jeg hørte blondinen sige at større nyhedsforetagender havde fået øje på hende. Det er klart. Når de nationalistiske budskaber nu begynder at flyde fra disse rosenmunde, så ved de kulturradikale kommunister og den jødiske mafia hvad klokken har slået. Vi kan ikke stoppes mere. Det er allerede mere og mere populær at være nationalistisk, racistisk, det er det nye cafe latte, hvor snakken kommer til at gå omkring franske filosoffer og moralske dillemmaers udvikling og afvikling. Inden længe vil de snige sig langs med husmuren, forræderne, judasserne, opportunisterne, medløberne.

  Kommentar by Balder — 26. marts 2017 @ 16:41

 19. Vi hader dem, der tør føle det, vi selv føler, men ikke tør føle. Denne fuster er bare et billede på den gruppe, han identificerer sig med. Og hvis trosbekendelse, han lige har aflagt. Så de ved, de stadig kan regne med ham, selvom han lige er blevet levende “vand på højrefløjens mølle”.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 26. marts 2017 @ 16:51

 20. Ja intellektet fejler åbenbart ikke noget, når pågældende lærerstuderende skælder ud på justitsministeren, og anklager ham for at have blod på hænderne, hvis der sker den ham noget. Han kommer ikke med noget alternativt, som skal holde voldspykopaterne i ro og væk fra gaden, men han vil gerne moralisere ud fra og i den blå luft, og give justistministeren skylden. Jeg frygter for fremtidige generationers intellekt, hvis han skal undervise børn.

  Kommentar by Michael Unna — 26. marts 2017 @ 17:13

 21. FaceBook-opslaget starter ellers meget godt. Han konstaterer, at der ikke eksisterer en nærpolitistation i området – og at der foregår noget, som skal stoppes. Det er vel også derfor han tager billeder.

  Så den ligger lige til højrebenet: Der skal være mere politi og mere konsekvens. Han burde rose Pape for at tage et skridt i den rigtige retning – og gøre det klart, at det slet ikke nok.

  Men sådan skulle det ikke være.

  Kommentar by BE — 26. marts 2017 @ 17:39

 22. https://www.youtube.com/user/ramzpaul
  https://www.youtube.com/user/Styxhexenhammer666

  Kommentar by Helmuth Kohl — 26. marts 2017 @ 20:26

 23. Lærere er pædagogernes resultat af hjernevask.

  Kommentar by Sindsro — 26. marts 2017 @ 21:24

 24. Christian Hansen – Ringe, man overraskes jo ikke over hvad han vælger at forbinde sig med – https://www.facebook.com/chrsen

  Han har travlt – http://www.fyens.dk/faaborg-midtfyn/AArslev-Boern-ser-skraekvideoer-paa-skolen/artikel/3011690

  Kommentar by PBrad — 27. marts 2017 @ 04:36

 25. Er der overhovedet nogen her, der reflekterer over hvad manden skriver? Forebyggende indsats overfor unge er da sikkert meget vigtig. Længere fængsel er en vanvittig dyr løsning i forhold til at opfange unge i starten af en kriminel løbebane. I det hele taget skal penge prioriteres, og måske er pengene også bedre brugt på flere gadebetjente og grænsekontrol.

  Kommentar by zatopek — 27. marts 2017 @ 07:20

 26. Uha, nu bliver rygning i fængsel for indsatte også forbudt.
  Men holder på, jo længere i fængsel desto mindre krimalitet fra den indsatte.

  Kommentar by P — 27. marts 2017 @ 09:02

 27. # 25 – Skrub hjem til 180 grader! Nu fik i det jo som i ville så ta da lige og dyrk jeres eget tilkæmpede bed.

  Kommentar by PBrad — 27. marts 2017 @ 17:56

 28. @26
  Ja, men hver eneste ekstra dag i fængsel koster som på et fint hotel, så det er en dyr måde at holde folk fra kriminalitet. Det er også derfor man bruger elektroniske fodlænker, samfundstjeneste og prøveløsladelser, simpelthen for at sluse folk ud, når de forhåbentlig ikke er rigtig farlige. Jeg har intet til overs for kriminelle, jeg skyr dem helst som pesten, men jeg synes præventivt arbejde, f.eks. politibetjente, der besøger skoler og fortæller om deres job, og SSP samarbejde er godt givet ud. Politibetjente skal være børnenes helte, de fortjener de.

  Kommentar by zatopek — 27. marts 2017 @ 17:57

 29. @zapotek

  Jeg er helt med på at man ikke bare skal hæve strafniveauet generelt. Der er meget offerløs kriminalitet, som der bruges store ressourcer på, og som egentlig burde skrives ud af lovgivningen. Der er for mange utidssvarende formynderiske love på utallige områder.

  Men mht. den seksuelle, personfarlige og anden dominanskriminalitet som udgår fra de muslimske bander og mange enkeltindivider, da bør der være helt andre boller på suppen. Her bør der skeles mere til ofrenes behov for hævn, at ofret oplevet at han/hendes mod til at gennemføre sagen (ofte risikabelt) blev belønnet. Netop til denne kategori folk som disse muslimske muhammedtilbedere skal man udsætte for nedværdigende og diskriminerende behandling. Koranen skal ingenlunde tillades i fængslerne, ej heller besøg af Imamer og andre religiøse edderkopper. Jeg mener selvfølgelig at de skulle hjemsendes ved første lejlighed, men så længe dette ikke lader sig gør, så bør man behandle dem som tabt for samfundet – for altid. En Muslim som har krænket en dansk kvinde, eller begået vold mod en dansker, bør have et mærke i panden, eller en chip i nakken, hvis han da ikke skal holdes indespærret indtil man kan komme af med ham.

  Kommentar by Balder — 27. marts 2017 @ 18:53

 30. Kriminalitet

  Principielt anser jeg forsøg på at ændre fængslede personers adfærd gennem “resocialisering” og diverse former for hjernevask og eller ydmygelse – det sidste bruges i vid udstrækning i USA, hvor mange “parole board officers” samtaler med indsatte mest af alt ligner en sadistiske forestilling inspireret af Kafka. En sørgelig degradering af mennesket, ofte administreret af tydeligvis meget lav IQ negerpersonale. Men de hvide hyklere kan nu godt være med når det gælder om at ydmyge de indsatte.

  Ok dette er nogle af de værste eksempler, kommunisterne gjorde det, Nordmandene gør det vist også, men jeg synes egentlig at ethvert bevidst forsøg på at manipulere med menneskers psyke under afsoning hurtigt kan blive til en glidebane.

  Jeg mener at almindelig god behandling og selvfølgelig også pædagogiske hensyn, og tilbud om hjælp må være vejen, ikke påtvunget ideologisk eller moralsk hjernevask.

  De mange pædagogiske tiltag og hensyn til recidive osv. kan være med til at forvirre det hele. I stedet for en kontant straf for noget man har gjort, skal man nu gennem et helt cirkus af flere pædagogiske møder og andet tjuhej. Den kriminelle bliver til patient, og ender med at føle sig dårlig behandlet.

  Fængsler er noget skidt, men jeg har ikke meget fidus til fodlænker og alt det andet big brother stuff. Der bliver mere og mere forskel på folk. Se hvordan Rasmus Trads klarede fængslet og så en tilfældig anden kriminel.. Efterhånden er det ikke kun straffens længde der betyder noget, men allermest afsoningsforholdene.

  Kommentar by Balder — 27. marts 2017 @ 19:13

 31. @29 Balder
  Tak for dit svat, nogenlunde enig. Intet gør mig mere harm end onde menesker som mishandller andre, uanset hudfarve. Men migranter og muslimer er et importeret problem, vi ikke har brug for, og deres kulturelle referenceramme , klan-loyalitet, religiøse ekstremisme, krigstraumer og outsider status gør dem farligere. Min pointe var ikke at vi skal vende den snden kind til, men den lærerstuderende har alligevel ret i at prævention er det bedste – og her var det jo angiveligt to etniske danskere der røvede ham. Vi skal have orden i eget hus, og det starter med at lukke grænserne og smide uønskede migranter ud.

  Kommentar by Zatopek — 27. marts 2017 @ 19:20

 32. Beklager alle tyrkerfejlene ovenfor, skrevet på en for lille mobiltelefon :-(

  @27, jeg kendte faktisk ikke 180 grader, troede først du ville skyde mig “socialist” i skoene, men siden det er borgerligt/liberalt kan det da godt være, jeg (også) skal frekventere det websted en gang i mellem.

  Kommentar by zatopek — 27. marts 2017 @ 19:52

 33. Beklager hvis jeg tog fejl men du minder bare om noget der længe drev rundt i 180 grdrs kommentarspor Ares.

  Kommentar by PBrad — 28. marts 2017 @ 04:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper