27. marts 2017

Douglas Murray: “Hungary does not appear to suffer from this ‘international terrorism’…”

Douglas Murray sætter ord på tidens Islam-apologi i The Spectator Pray for London, for Antwerp, for Nice: this is Europe’s new normal.

“I don’t think that the immediate aftermath of such an attack is the ideal moment for the Prime Minister to begin talking about Islam. But what is this ‘international terrorism’ about which everyone is now talking? The phrase is designed to obscure. Where does it come from, this ‘international terror’? Might anyone suffer from it? I happened to be in Hungary on the day Westminster was attacked. Hungary does not appear to suffer from this ‘international terrorism’ in the way that France and Britain do. Is there any reason for that?

Of course the fact that the authorities always seem to know where to go after such attacks inadvertently assists the public in making up our own minds. Who could have been remotely surprised that immediately after the Westminster attack there were police operations in Birmingham? Yet no one dares to extrapolate out from this. The nearest most of our political leaders can manage is a type of resigned fatalism. These things are like the weather – or the ever-increasing levels of airport security.

Last July, after the truck attack in Nice, the French Prime Minister Manuel Valls declared that France ‘must learn to live with terrorism’. He was fairly heavily criticised for saying this. As was the present Mayor of London, Sadiq Khan, when he said last September that terror attacks these days are just ‘part and parcel of living in a big city’. In a sense Khan and Valls are correct. Terror is indeed something that the residents of London, Paris, Antwerp and many other cities are going to have to learn to live with. In the same way that the residents of Istanbul, Beirut and Islamabad have had to learn to live with the same.

Yet why it might be that London, Paris and Antwerp are having to accustom themselves to the security status of Istanbul, Beirut and Islamabad is a question that nobody in any position of power seems keen to ask.

Oploadet Kl. 00:33 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/81995/trackback

10 Comments »

 1. av!

  Kommentar by great white — 27. marts 2017 @ 04:52

 2. Ungarn har ret få muslimer (de har andre store etniske mindretal, bl.a. 3% sigøjnere) og lukkede grænser. Ifølge google:

  According to the 2011 Hungarian census, there were 5,579 Muslims in Hungary, made up 0.056% of the total population. Of these, 4,097 (73.4%) declared themselves as Hungarian, while 2,369 (42.5%) as Arab by ethnicity.

  Kommentar by zatopek — 27. marts 2017 @ 07:10

 3. Nej de holder dem jo ude. så slipper de for det bøvl. Japan (Det har dog haft et terrorangreb, men for en gang skyld havde det ikke noget med islam at gøre. En blind leder for en eller anden mærkværdig kult, lavede et giftgasangreb i et S tog) har heller ikke haft et islamisk terrorangreb….de har næsten heller ingen muslimer i det land. Så hvad mon det skyldes?????? (slå hovedet imod muren).:-) . God mandag.

  Kommentar by Michael Unna — 27. marts 2017 @ 08:01

 4. David Wood forklarer meget godt i videoen “Three stages of jihad” hvorledes aggression og terror er en integreret del af islamiseringen.

  Der indgår ingen socio-økonomisk forklaringer i David Woods beskrivelse af islamiseringsprocessen – grundlaget er alene koranen og Mo’s praksis som forbillede.

  I overensstemmelse hermed praktiserer muslimer i Ungarn kun såkaldt stealth jihad, da der stort set ingen muslimer er i Ungarn.

  Kommentar by traveler — 27. marts 2017 @ 08:13

 5. Vi har jo også vore politikere, der ikke frygter en islamisering af Danmark og den deraf følgende islamistiske terrorvirksomhed. De frygter EU’s og FN’s sanktioner mere, hvis vi skulle vove at overtræde nogen af konventionerne.

  Kommentar by Ole Madsen — 27. marts 2017 @ 08:17

 6. Theresa May’s umiddelbare respons på terroren var at kalde Islam for “a great religion”. Hvis målet for terroristerne er at få vestlige ledere til at prise Islam, når de deres mål.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 27. marts 2017 @ 08:32

 7. Efter Murens fald i 1989, havde jeg sgu aldrig drømt om, at vi en dag ville stå i den situation i Europa, at det nu er de gamle østlande, som går forrest i kampen mod den nye totalitære trussel Islam!

  Desværre ser det jo samtidig ud til, at vi her i det vattede og slatne Vesteuropa allerede har overgivet os fuldstændig til det nye Herrefolk, og mon ikke kun det er et spørgsmål om tid, før der vil komme krav om, at alle vantro i EU skal betale Jizya….

  Kommentar by Revisoren — 27. marts 2017 @ 09:14

 8. Mainstream er at levere socio-økonomisk forklaringer: Weekendavisen giver plads på forsiden til eksperter: “Hannah Stuarts studie viser, at terrorproblemer går hånd i hånd med fattigdom”.

  Derved frikender man islam og flytter skylder over på den økonomiske ulighed i de vestlige samfund. Det er ikke en sand forklaring, men en politisk ønskelig forklaring med stærke interesser.

  Vi vil også nu se en masse mediestunts, der på forskellig måde priser islam: JP i dag: “Muslimske kvinder dannede en kæde på Westminster Bridge søndag til ære for ofrene ved terrorangrebet onsdag” Der er bare det aber dabei, de den lille forkølede gruppe kvinder på broen er fra ahmadiyya-sekten, der som bekendt ikke anerkendes af andre muslimer.

  Ydermere virker muslimaer mere intersserede i at frikende islam og føle sig som ofre end i at vise sorg over de rigtige ofre. Som en af dem siger: “Det er et angreb på alle os. Islam fordømmer totalt vold af enhver art. Det er afskyeligt for os.”

  Trist.

  Kommentar by traveler — 27. marts 2017 @ 17:11

 9. #6 – “Theresa May’s umiddelbare respons på terroren var at kalde Islam for “a great religion”. Hvis målet for terroristerne er at få vestlige ledere til at prise Islam, når de deres mål.”

  Desværre så sandt at det gør ondt, der er ikke nogen indflydelsesrige politikere i syne der formår at iværksætte den katastrofeopbremsning der skal til, her og nu.

  Hver dag der går hvor islams indtrængen i europa fortsætter er endnu en spildt dag.

  Kommentar by PBrad — 27. marts 2017 @ 17:53

 10. Vi trænger til nogle koldblodige oppositionsledere, der tør at sige det som det er: bombeterroren er ingenting i sammenligning med muslimernes fødselsrate og den daglige terror og beværligheder på mange planer.

  En ansvarlig leder ville opgive det bekvemme alibi “terrorfaren”, og åbent erklære at vi skal af med Muslimerne, om så de slet ikke udførte bombeterror, voldtog eller røvede. Disse ting er kun argumenter for at begynde med afskibningen (eller fængslingen) hurtigst muligt, og at begynde med Muslimerne.

  Som det er nu bliver hver terrorangreb kun et argument for mere Islam og multikulti, den principielle diskussion kommer i baggrunden. Vi skal holde dem fast på at det her er folkemord, på danskernes rettigheder som folk og som etnisk gruppe. Vi skal hele tiden vise at vi ikke acceptere dem som kommer, ej heller dem som er her.

  Muslimerne kan ikke blive her, for de har kollektivt set allerede for meget dansk blod på hænderne og skændet et utal af kvinder. Dette vil blive hævnet før eller senere. Der vil aldrig blive fred mellem danskerne og besætterne, som på Balkan, vil vi se blodbad og etniske udrensninger selv efter generationer.

  Kommentar by Balder — 27. marts 2017 @ 18:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper