2. april 2017

Paris, Vesteuropas Beirut

I næste måned tager jeg en forlænget weekend i Paris med den mindste af drengene, og selvom han tænker mest på Disneyland Paris, så skal vi selvfølgelig se byens mange historiske sites. Det vil formentligt være muligt at gøre det samme om tyve år, lidt som det i dag stadig er muligt at holde ferie i Beirut – der indtil borgerkrigen i 1975 blev kaldt for ‘Mellemøstens Paris’. Le Pen eller ikke Le Pen, alt indikerer, at Paris bliver Vesteuropas Beirut.

Fra den danske udgave af Gatestone. Guy Millière om – Frankrigs dødsspiral

“Den 2. februar 2017: En ‘no-go zone’ i Paris’ østlige forstæder. Politibetjente på patrulje hører skrig. De beslutter sig for at undersøge det. Mens de er på stedet, fornærmer en ung mand dem. De beslutter at arrestere ham. Han slår dem. Et slagsmål begynder. Han anklager en politibetjent for at have voldtaget ham med en politistav. En politiundersøgelse fastslår hurtigt, at den unge mand ikke blev voldtaget. Men det er for sent; en giftig proces er begyndt.

Uden at afvente yderligere afklaring siger den franske indenrigsminister, at politibetjentene har ‘opført sig dårligt’. Han tilføjer, at ‘politiets dårlige opførsel skal fordømmes’. Frankrigs præsident François Hollande tager til hospitalet for at vise den unge mand sin opbakning. Præsidenten siger, at han har opført sig ‘værdigt og ansvarligt’. Dagen efter bliver der stablet en demonstration på benene rettet mod politiet. Demonstrationen udvikler sig til uroligheder.

Urolighederne fortsætter i mere end to uger. De berører over 20 byer i hele landet. De spreder sig til centrum af Paris. Der bliver sat ild til snesevis af biler. Forretninger og restauranter bliver plyndret. Offentlige bygninger og politistationer angribes.

Politiet får besked på ikke at gribe ind. De gør, hvad de får besked på. Der foretages kun få arrestationer.

Langsomt vender rolige forhold tilbage, men urolighederne kan let blusse op igen. Frankrig er et land prisgivet omfattende opstande. De kan eksplodere nårsomhelst, hvorsomhelst. De franske ledere ved det og søger tilflugt i fejhed.

(Præsident François Hollande besøger ‘Theo’ på hospitalet, 7. februar 2017; Se evt. Uriasposten)

Trotskistiske militante skabte i 1984 bevægelsen SOS Racisme og begyndte at definere enhver kritik af indvandringen som ‘racistisk’. Større venstreorienterede partier støttede SOS Racisme. De tænkte tilsyneladende, at hvis de anklagede deres politiske modstandere for racisme, kunne de få de ‘nye borgeres’ stemmer. … SOS Racisme betegnede med det samme enhver, der talte om islamisk fare, som ‘islamofobe racister’.

Den kommunistiske politiker Jean-Claude Gayssot indgav i 1990 et lovforslag, der blev vedtaget. Det fastsatte, at ‘enhver diskrimination på baggrund af etnicitet, nationalitet, race eller religion er forbudt’. Loven er siden da blevet brugt til at kriminalisere enhver kritik at arabisk eller afrikansk lovovertrædelse, kritisk stillingtagen til indvandring fra den muslimske verden og enhver negativ analyse af islam. Mange skribenter er blevet idømt bøder…

Oploadet Kl. 09:01 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/82147/trackback

33 Comments »

 1. Jeg mener da, jeg læste i en artikel (var det i Daily Mail?) at en lægeundersøgelse bekræftede, at han havde anale skader? Og hvordan kan en ‘politiundersøgelse’ be- eller afkræfte noget medicinsk? Og hvorfor skulle han ligge på hospitalet, hvis der ikke var noget i vejen?
  Guy Millieres påstand virker derfor underlig.
  Nogen lyver, men hvem og om hvad? Flere forklaringer og dokumentation er nødvendige.

  Kommentar by Bageren — 2. april 2017 @ 09:25

 2. Der er ingen vej udenom, Danmark skal forlade EU nøjagtig som England, lederne i EU fører i dag en politik der er kommunistisk og socialistisk til skade for alle i EU, immigranterne overtager områder i Europa og omdanner dem til sharia no go zoner med ledernes accept og skatteyderne betaler hele gildet, forbyd islam i Danmark. PS god tur til Paris Kim og søn.

  Kommentar by emmagad — 2. april 2017 @ 09:49

 3. Er det ikke et uledsaget flygtningebarn Hollande hilser på?

  Kommentar by Menig 442 — 2. april 2017 @ 09:55

 4. Hvem i alverden kunne dog finde på at stikke sin politistav ind i en negers røv? Det lugter langt væk.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 2. april 2017 @ 10:22

 5. Jeg synes heller ikke man skal diskriminere på baggrund af etnicitet, nationalitet, race eller religion.
  Men det er IKKE diskrimination at forlange, at man uanset etnicitet, nationalitet, race eller religion følger de samme regler og normer.
  At undlade at servere f.eks. halal er IKKE at diskriminere muslimer, det er blot at undlade særbehandling ! og man skal undlade enhver form for særbehandling, især overfor befolkningsgrupper der har en kedelig tendens til ‘Jeppe På Bjerget’ adfærd.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 2. april 2017 @ 10:23

 6. De indre skader som den unge neger måtte være påført, skyldes mere sandsynligt en gruppe araberes dominansadfærd.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 2. april 2017 @ 10:41

 7. I slagsmål med politiet, kan betyde at han med en sådan tilgang til livet, sikkert har meget andet kriminelt på sin samvittighed. Kun et spørgsmål om tid inden han får en fængselsdom i fremtiden. Så bliver det andet end selvopdigtede politi-remedier der finder vej til hans bagdel. Ja hvem ved, måske han selv på et tidspunkt får ønsket om sin helt egen “bitch” på fængselsgangen eller i brusenichen.

  Kommentar by Men dog ! — 2. april 2017 @ 10:54

 8. 1 Bageren
  Daily Mail er en rød avis og det er vidst dokumention nok, desuden er Koranen sexfikseret, arabere og muslimer er ligeså.

  Så du ved jo godt: For dem er et hul et hul, ligegyldig om den så siddet i nakken af en mure-arbejds-mand, eller småpiger.

  Kommentar by Sindsro — 2. april 2017 @ 11:01

 9. Apropos negre. Den svenske negerfamilie afbilledet på bloggen fra i går, er efter alt at dømme fra Florida, hvor billedet optræder på Okaloosa Gas Districts websider. Se nærmere http://www.uriasposten.net/archives/82138#comments

  Kommentar by Tommy Jørgart — 2. april 2017 @ 11:22

 10. Er det ikke lige vel risikabelt at drage til Pariskara, lidt ligesom at tage til Malmøbul?
  Håber I kommer uskadte tilbage!!

  Kommentar by Holger Madsen — 2. april 2017 @ 11:28

 11. Apropos Paris. Der var en kort breaking i går med eksplosion ved Paris under karneval. Sårede ved træ splinter bla.
  Tænker straks terror, men nævnes bagefter som fyrværkeri ulykke.

  Kommentar by P — 2. april 2017 @ 13:27

 12. Frankrig burde genrejse Fremmedlegionen til fordums storhed, med formål at indfange muslimer og smide dem tilbage til Afrika.

  Kommentar by Zatopek — 2. april 2017 @ 13:33

 13. I Frankrig er det den efter jødiske ønsker forfattede og vedtagne Fabius-Gayssot lov fra den 13. juli 1990, fremstillet under kyndig vejledning af rabbineren Rene Samuel Sirat “pushed for by Jewish academics, like Pierre Vidal-Naquet, and Jewish propagandists, like Serge Klarsfeld and Georges Wellers”, lagt frem af det kommunistiske parlaments-medlem Gayssot og vedtaget af den jødiske statsminister Laurent Fabius som disse dissidenter forfølges med. (et års fængsel og kr 33.000 i bøde + “erstatning til ofrene”).

  Laurent Fabius – Fransk indenrigsminister der lagde navn til en af de mest undertrykkende love i hele Europa; Fabius-Gayssot loven. Loven kritiseres kraftigt af franske historikere, deriblandt en del Jøder.

  Mere: Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation – France

  Kommentar by Balder — 2. april 2017 @ 13:51

 14. Jeg kan næsten ikke lade være med at nævne en anden Franskmand som blev berømt i denne anledning.

  Den franske kommunist og tidligere fange i tysk kz-lejr Paul Rassinier (1906 – 1967) var en af de første som åbent anfægtede den jødiske holocaustfortælling med gaskamre og 6 millioner dræbte Jøder. Søgen efter historisk sandhed er og var altså ingenlunde forbeholdt Tyskere, Nazister eller “Nynazister”.

  Skulle lige til at sende indlægget, da jeg kom i tanke om endnu en fransk indehaver af en tvivlsom ære; nemlig den den gang 37 år gamle skolelærer Francois Duprat (26/11 1940 – 18/03 1979). Han blev myrdet af en jødisk terrorgruppe for at have distribueret den franske version af bogen ‘Did Six Million Really Die’. Hans kone tabte begge ben i eksplosionen der dræbte hendes mand.

  En del år senere blev den franske revisionist professor Robert Faurisson overfaldet af en jødisk terrorgruppe, han var i livsfare og fik betydelige skader.

  Kommentar by Balder — 2. april 2017 @ 14:11

 15. Syge-syge verden! Har Hollande været rundt og give håndtryk til de mange ofre for muslimske galninge?

  Ham den solbrændte i sengen kunne ligeså godt have tatoveret: “Je suis un criminel Chimp..” Han ser meget stærk ud, så det måtte da vist være en ret speciel betjent – på alle tænkelige måder – hvis han havde lyst til at lege politibetjent med denne fyr..

  Kommentar by Kuffar — 2. april 2017 @ 14:19

 16. 13 – Balder — 2. april 2017 @ 14:11

  Når du skriver inde i dit link “So far we have not produced similar documentation for Denmark and the rest of Scandinavia”

  Hvad med Barbara Lerner Spectre og hendes organisationen Paideia i Sverige, den må da høre under denne kategori din artikel omhandler. Paideia udgiver sig for at være et Europæiske Institut for jødiske Studier, men arbejder i virkeligheden for en helt anden dagsorden i Europa.
  http://www.paideia-eu.org/

  Kommentar by Jan Huus — 2. april 2017 @ 14:43

 17. Hvad er egentlig den historiske baggrund for at DF er så pro-Israel? Ret beset er jøder præcis så kulturfremmede som muslimer, bare se dem hyle op når politikere og læger vil forbyde omskæring af drenge. Den eneste forskel på jøder og muslimer er at de hader hinanden fordi begge parter vil have “det hellige land”.

  Kommentar by zatopek — 2. april 2017 @ 14:56

 18. Den franske regering har forrådt landets politifolk og borgere. Det samme har næsten hvert eneste andet land i Europa gjort.

  I England fængsler de soldater der gør deres pligt.
  I Sverige bliver “dissidenter” fyret og forfulgt af pressen.
  I Danmark lukker regeringen fortsat illegale ind på trods af bedre vidende.
  I Tyskland nægter Merkel&Co den katastrofe de har nedkaldt over deres egne borgere.
  ………. og listen bliver bare længere.

  Kommentar by Santor — 2. april 2017 @ 15:52

 19. @ 17 zatopek

  En af årsagerne kunne måske være, at Søren Espersen er gift med en jøde. Og ved DF fremkomst fik de jo høvl jo det baskede, så de vurderede måske koldt og kynisk, at de ville tage parti for et 2000-årigt forfulgt folk.
  Men ret beset, så er der ingen forskel – heller ikke genetisk – på jøder og muslimer, de stammer fra den samme krogede gren på menneskets stamtræ. De fleste jøder er dog ikke så anmassende som muslimer, og så har de betydeligt mere at gøre godt med, rent hjernemæssigt.

  ”I har Djævelen til fader”
  (om jøderne, i Johannes Evangeliet, 8, 44)

  ”Jøden for retten:
  Jøden Ephraim Levison boede i en skummel afkrog af Hovedstaden.
  Han blev af en nabo stævnet for Retten i Anledning af en krukke, han Havde laant og givet tilbage i revnet Stand.
  For retten forsvarede han sig med følgende ord:
  ”Jai schwerger ved Abrahams, Isachs og Jacobs Gott, at Jai er unschuldig.
  For det ferste har jai slet ingen krukke laant. For det andet var den revnet, da jai fik den, og for det tredje var den Gott straffe mig hel, da jai leverede den tilbage-.”
  Alligevel blev Ephraim dømt på indicier.
  (S. Nilus ”Jødefaren-De verdensberygtede jødiske protokoller” s.21 af Lauritz Carlsen, 1920)

  Moses: Aber hvad er det den du synger, Salomon?
  Salomon (synger): ”Dær war en indich land, den schtod mit brede Bøger… .
  Moses: Aber Salomon, det hedder doch: ”Dær ær en indich Land, den schtaar mit brede Bøger… .
  Salomon: Naj, naj, Moses – tjaj har solgt den Bøgeschkow til generator brænde!

  I år er det jo 500-året for Luthers teser der blev slået op på kirkedøren i Worms. Og hvad har han bl.a. sagt:

  ”Jøderne og deres løgne” (1543): ”Jøderne er et nederdrægtigt folk… Ikke et af Guds folk…De er som svin; smurt ind i djævlens lort…Deres skoler og synagoger bør nedbrændes; deres hjem raseres; deres penge og ejendomme konfiskeres. Man skal udvise dem hverken nåde eller venlighed…Disse giftige orme bør tvinges ind i arbejdslejre eller udvises…Det er vores fejl, at vi ikke slår dem ihjel.”

  I 1543 udsendte Martin Luther skriftet ”Om jøderne og deres løgne”, hvori der var 7 anvisninger på, hvordan man kunne komme denne plage til livs.

  1. Man skulle sætte ild til deres synagoger, kaste svovl og affald derpå, og det som ikke ville brænde, skulle dækkes til med jord, så ingen sten nogensinde ville kunne ses.

  2. Man skulle ødelægge deres huse, drive dem sammen som sigøjnere i en stald, så de kunne indse, at de ikke var herrer i landet, men fangne i eksil.

  3. Man skulle tage deres bønnebøger, Talmud og Det Gamle Testamente fra dem, så de ikke længere havde magten til at forbande Gud og Kristus.

  4. Man skulle under dødsstraf forbyde deres rabbinere at undervise, offentligt at prise Gud og at bede til ham, så de ikke længere kunne bedrive gudsbespottelse.

  5. Man skulle forbyde dem at benytte rigets veje.

  6. Man skulle forbyde dem at tage åger-og man skulle tage penge og klenodier samt guld og sølv fra dem, for alt det de ejede, var røvet og stjålet gennem åger.

  7. Man skulle give de unge, stærke, mandlige og kvindelige jøder plejl-økse-spade-rok og spindel, så de kunne tjene til det daglige brød i deres ansigts sved, selvom det ville være det bedste for undersåtterne ude på landet, om de blev fordrevet til Spanien, Frankrig, Bøhmen og rigsstæderne.

  Så vidt gamle Martin Luther. Med sådanne synspunkter, ville han have gjort en smuk karriere i SS.

  Lieser: Som lærer burde De skamme Dem over de udtalelser. Jeg tror mindsanten, at De ville være fræk nok til også at bifalde nazisternes massemord.

  Zind: Efter min mening er det alt for få jøder, der blev sendt i gaskamrene.

  Lieser: Men det er jo uhyrligt! Er De klar over, at jeg tilbragte krigsårene i en koncentrationslejr, blev tortureret og pryglet og næsten mistede stemmen!

  Zind: Hvad for noget? Vil det sige, at de glemte at gasse Dem? Det er synd og skam, at De ikke gik op i røg som de andre.

  Lieser: De ville antagelig den dag i morgen sætte mig i en koncentrationslejr, hvis De ellers kunne få Deres vilje, ikke sandt?

  Zind: Ja, hvorfor ikke? Og lad mig tilføje, at jeg ikke ville betænke mig på selv at slå Dem ihjel!

  Lieser: Hvordan med min kone? Ville De også gasse hende?

  Zind: Naturligvis ville jeg det! Vi kunne få det hele fra hånden på en gang.

  Lieser: Hvad ville De gøre ved mine to børn?

  Zind: For min skyld kunne de godt få lov til at leve, men lad mig sige Dem en ting: jeg er stolt af, at jeg selv og mine mænd under krigen dræbte i hundredevis af jøder ved at knuse hovederne på dem med spader. Jeg ville ikke betænke mig to gange, før jeg gjorde det igen.

  (Uddrag fra den såkaldte Zind-affære fra 1957 mellem Kurt Lieser og Ludwig Parkratz Zind, se Lord Russel of Liverpool ”Vender hagekorset tilbage” (1969) s.76-79).

  Jesus: Er du vred? Vred på mig?
  Shlomo: Nej, ikke vred, bare bedrøvet.
  Jesus: På grund af mig?
  Shlomo: Ja, på grund af dig. Du tror, at du lider for mig og mine brødre, mens det i virkeligheden er os, der kommer til at lide for dig, på grund af dig.
  (Shlomos samtale med Jesus)

  ”Hvis man sender jøderne i gaskamre i Sovjetunionen, så er det ikke et amerikansk anliggende.”
  (Henry Kissinger, i samtale med præsident Nixon i 1973).

  ”I dag er tilværelsen fuldstændig domineret af jøder. Newsweek er ejet af jøder, og bladets lederartikler er domineret af dem. New York Times er totalt jødiske.”
  (Præsident Richard Nixon- i hans hemmelige båndoptagelser)

  ”Jøderne er, uden tvivl, ikke elskelige mennesker. Personligt syntes jeg ikke særlig godt om dem.
  (Neville Chamberlain-Englands primierminister)

  ”Naar man har fulgt Jødespørgsmaalet i Europa i Aartier, kan man til en vis Grad forstaa Tyskernes Animositet overfor Jøderne, ogsaa hvis man ser bort fra de Raceteorier, der betyder saa meget i den nationalsocialistiske Verdensopfattelse (…) Men alligevel kan det ikke benægtes, at de Erfaringer, som Tyskerne – som mange andre Fastlands-Folk – har gjort med hensyn til Jøderne, danner en vis Basis for deres Følelser (…) Man kan indrømme Tyskland, at det har Ret til at skille sig af med sine Jøder.”
  (Krystalnat-leder i Jyllands-Posten 15.11.1938)

  “Der vil være et jødisk problem så længe der er jøder. Det er et faktum, at jøderne kæmper mod den katolske kirke, fremturer i fritænkning, og er avantgarde for gudløshed, bolsjevisme og omstyrtning…. Det er et faktum, at jøderne bedrager, tager renter og driver rufferi. Det er en kendsgerning, at unge jøders religiøse og moralske indflydelse på polakker er negativ….”.
  (Den polske kirkes primas, kardinal Hlond, i et hyrdebrev 1936)

  ”Vor Race har fornylig givet verden en fjerde Profet, men denne Profet har to Ansigter og to Navne. Det ene Navn er Rotschild, alle Kapitalisters Leder, det andet er Karl Max, deres Apostel som vil forvirre og forhekse jer. Se hvilket uhørt Forræderi, der er udøvet mod alle Verdens Arbejdere.”
  (”Jødisk Tidsskrift”- 1929)

  ”På grund af sit jødiske blod, var han (Georg Brandes) uden pietet for, og samhørighed med, landets fortid.”
  (Søren Krarup-1960)

  ”Det var ikke Russere, men Jøder med Russiske navne, som druknede Rusland i Blod. Det var ikke en Ungarer, men en Jøde, som ledede den kortvarige, blodige Raadsrepublik i Budapest. Det var ikke en Tysker, men en Jøde, som paa samme Maade gjorde München til et Slagtehus.”
  (Jyllands-Posten ”Leder”, 15.11.1938 efter Krystalnatten)

  ”Selv herhjemme, hvor Jøderne aldrig har naaet en saa dominerende Stilling som i de mellemeuropæiske Lande, har man i de senere Aar bemærket deres uheldige Egenskaber.”
  (Jyllands-Posten ”Leder”, 15. 11.1938 efter Krystalnatten)

  ”Der findes ikke noget uskyldigt blod i jødiske børn i denne verden. Alt jødisk blod er skyldigt. I er nød til at dø. Dette er straffen, som har ventet på jer på grund af synden” (her menes Jesu død).
  (Sagt af pavens ambassadør i Polen til jøden Weissmandel)

  ”De ser aldrig en intellektuel Gæring i Europa, i hvilken Jøden ikke staar bag eller har Del. De første jesuitter var Jøder, og det mægtige mystiske russiske Diplomati, som satte Skræk i Vesteuropa, var organiseret og i Væsentlighed udført af Jøder. Den tyske revolution (1848) er udklækket af Jøder.”
  (Den jødiske advokat Benjamin Disraeli, adlet under navnet Lord Beaconsfield, i 1874 Englands premierminister)

  ”Vi har trængt os ind overalt. Vi er ødelæggere. Vi er uroskabere. Vi er den dybere årsag til ikke alene den sidste store krig, men til næsten alle krige. Og det er hovedsalig os, disse krige kommer til gode.”
  (Sagt af jøden Marcus Eli Ravage i ”The Century Magazine” nr.3, januar 1928)

  ”Antisemitisme er blot den modstand, der skabes i ikke-jøden af jøderne. Jøderne trives med undertrykkelse og den modstand de evindeligt har mødt i verden … den grundlæggende årsag er deres behov for fjender, som de skaber for at bevare solidariteten.”
  ( Albert Einstein)

  ”… Jeg mener, at der er en opblussen af antisemitisme, fordi Europa på nuværende tidspunkt endnu ikke har lært at være multikulturelt. Vi (jøder) skal være en del af fødselsveerne i denne transformation – som nødvendigvis må finde sted. Europa vil ikke fortsætte som det monolitiske samfund, De engang var i det sidste århundrede. Jøder skal være i centrum af dette.
  Det er en stor forandring for Europa at stå igennem. De skifter nu til multikulturel tilstand, og jøder vil blive ildeset på grund af vores ledende rolle. Men uden denne ledende rolle og uden denne transformation vil Europa ikke overleve.”
  (Jøden Barbara Lerner Spectre/Paideia Instituttet i Sverige i 2010)

  “Min pointe var at Jøderne langt hen ad vejen havde nogle af de samme synspunkter som Nazisterne havde. Generelt har det været sådan at Jøderne ned gennem historien, uanset hvor de har slået sig ned, har haft et anstrengt forhold til opgivelserne. Kunne der tænkes at der er noget i jødiske folks holdninger og adfærd, som bidrog til disse holdninger og spændinger? Jøderne har altid været mestre i at gøre sig selv til ofre.
  Inden for psykologien opererer man med et begreb som hedder passiv aggressivitet, og det er nok meget rammende for den jødiske kultur.”
  (Rolf Jackson, (Alternativet), Ekstra Bladet ”bagside”, 1. marts 2016)

  Et uddrag fra Den Store Hukommelse, der ikke er lig med egne personlige synspunkter. For dem der vil fordybe sig i emnet, her her noget litteratur:

  S. Nilus: ”Jødefaren – De verdensberygtede jødiske protokoller”, udgivet af Lauritz Carlsen (Eget Forlag-1920).

  S.Nilus: ”Jødefaren. Bevismateriale,” udgivet af Ejvind Hansen (Kbh.1920).

  S. Nilus: ”Zions vises protokoller – Selve de verdensberygtede Protokoller”, nyudgivet ved Aage H. Andersen (Den Ny Tids Forlag-1940). I 1922 udgav Alfred Rosenberg en kommenteret udgave, ”Die Protokolle der Weisen von Zion und die jüdische Weltpolitik.

  Rasmus Bøgebjerg: ”Til belysning af Striden om min Grundtvig,”(1912).

  R.Bøgebjerg: ”Jødisk Aand,” Skrift I, København 1917.

  Harald Nielsen: ”Jøden, Filisteren og Holsteneren,” (1917).

  Hans Peter Brunøe: ”Danskerne og de andre. Nogle erfaringer, en smule Fornuft og nogle Kendsgerninger til Eftertanke for Menigmand i Danmark,” (1919).

  Hans Peter Brunøe: ”Danskerne og de andre-eller jøder og jødens arbejde iblandt os.” (1920).

  Stanislaw Rozniecki: ”Det jødiske problem,” (København 1920).

  Dr.Hans. Jacob. Hansen: ”Jødespørgsmaalet,” 1923.

  Karl Larsen: ”Ørnens flugt over Rhinen og over Ækvator,” (1924-Aschehoug).

  Jonathan Høegh Leunbach: ”Racehygiejne. Arvelighed og Udvikling,” (1925).

  Max Johannes Arildskov (1896-1986): ”Den jødiske imperialisme,” Christiansfeld/landsoldaten 1935, og ”Den jødiske højfinans,” 1930.

  Dansk Forening for social Oplysning: ”Arv og Race,” 1934.

  Jens Andersen: ”Jøderne i Danmark”, (Den Ny Tids Forlag-1940).

  Basil Mathews: ”Jøden i Verdenskrisen,” (De unges forlag 1935).

  Aage H. Andersen: Verdensanskuelse. Race – Antirace,” 1934.

  Aage H. Andersen: ”Den Kristne Kirke i nordisk Belysning,” 1935

  Aage H. Andersen: Luthers Stilling til Jødespørgsmaalet,” 1935.

  Aage H.Andersen: ”Ondsindede national-socialistiske løgne om jøderne,” N.S.A.P., 1936.

  Aage H. Andersen: ”Jødiske leveregler-uddrag af Talmud,” (1937), Eget Forlag.

  Aage H. Andersen: ”Er Zions Vises Protokoller et Falsum” og ”Protokollerne” (Den Ny Tids Forlag-1941).
  Genoptrykt 1986 på Nordland Forlag (ISBN 87 87063077), solgt hos DNSB.

  Aage H. Andersen: ”Verdensfrimureri, Verdensrevolution, Verdenskrig”. (Den Ny Tids Forlag-1940).
  Forfatteren stod for ”Antijødisk Liga” med bladet ”Kamptegnet”.

  Aage H. Andersen: ”Nürnberger-lovene til Beskyttelse af germansk Blod og Ære,” (1941).

  Aage H. Andersen: ”Folk og Race,” (1942).

  Erling Hallas: Racekamp. Vejledning til Forstaaelse af Jødeproblemet,” udgivet marts 1941 på D.N.S.A.P.s Forlag/Bovrup.

  Lorenz Christensen (1892-1965): ”Det tredje Ting,” bd. I-II, 1943. (uopdrivelig).

  Harald Nielsen: ”Jøden, Filisteren og Holsteneren,” 1917.

  Harald Nielsen: ”Europas Fremtid,” 1942.

  Harald Nielsen: ”Jødisk selvportræt,” 1942.

  Harald Nielsen: ”Faldskærmstropper,” 1943.

  Harald Nielsen: ”Europas Ødelæggelse,” 1943.

  Harald Nielsen: Mordokaj og Haman,” 1945.

  Harald Nielsen: ”Selvafsløringer,” 1948.

  Olga Eggers: Historisk Strejflys over Verdensjødedommen,” i Kamptegnet vol. 14, 5. juli 1940, vol.15, 12. juli 1940, vol.31, november 1940.

  Judith Vogt: ”Historien om et image-antisemitisme og antizionisme i karikaturer,” (1978), Samlerens Forlag.

  Povl Heinrich Riis-Knudsen: ”Nationalsocialisme-Det biologiske menneske” (1987).

  Hans P. Pedersen: ”Med ryggen mod muren-Antisemitisme før og nu,” (1997).

  Martin Luther: ”Mod tyrken og jøden-Tre udvalgte skrifter,”(1999), Tidehvervs Forlag.
  Louise Sophie Kjeldsen: ” Jødisk navneskik i Danmark gennem tiderne,” (1999-Københavns Universitet).

  Martin Schwarz Lausten: ”Jødesympati og jødehad i folkekirken,” (2007), Anis Forlag.

  Morten Thing: ”De russiske jøder i København 1882-1943,” (Gyldendal 2008).

  David Duke: ”Jødisk racisme,” (2012), Dan Publishing.

  Klassisk Udenlandsk litteratur (Hovedværker/Hjørnesten):

  Karl Marx: ”Die Judenfrage”, (1844).

  Ludwig Wilser: ”herkunft der Deutschen,” (1886).

  Joseph-Arthur grev de Gobineau: ”Essai sur l´inégalite des races humaines”, Essay om menneskeracernes ulighed, (1853-55), ”Afhandling om menneskeracernes Ulighed”/”Selected Political Writtings-London 1970.

  Theodor Fritsch: ”Antisemiten-Catechismus”, (1899). Bogen blev senere redigeret helt om, og udkom under titlen ” Handbuch der Judenfrage”.

  Houston Stewart Chamberlain: ”Die Grundlagen des neunzehnten Jahrhunderts”, (Fundamentet for det nittende århundrede, (1899). ”Foundations the Nineteenth Century,” New York 1986.

  August Rohling: ”Der Talmudjude”.

  Madison Grant: ”The Passing of Great race,” (1916).

  Alfred Rosenberg: “Die Spur des Juden im Wandel der Zeiten,” – Sporet efter jøderne til skiftende tider (1920).

  Eugen Fischer, Erwin Baur, Fritz Lenz: ”Grundriss der menschlichen Erblichkeitslehre und Rassenhygiene,” (bd.I-1921) og ”Menschliche Auslese und Rassenhygiene,” (bd.II-1921).

  Herman Lundborg: “Svensk raskunskap,” (1927).

  Hans F.K.Günther (kendt som Rassen-Günther): ”Rassenkunde des deutschen Volkes”, (1922). Samme udgave men forkortet udkom i 1929 under titlen: ”Kleine Rassenkunde des deutschen Volkes.”

  Alfred Rosenberg: ”Der Mythus des 20. Jahrhunderts,” (1930).

  Ludwig Ferdinand Clauss: ”Die nordische Seele. Eine Einführung in die Rassenseelenkunde” (1932) – ”Den nordiske sjæl. Indføring i racesjælelæren”).

  Henry Ford: The International Jew”

  Kommentar by der Adler — 2. april 2017 @ 16:56

 20. Fire nemme måder at stoppe din mobiltelefon fra at udspionerer dig.
  http://privacywatch.news/2017-03-29-four-easy-ways-to-help-stop-your-cell-phone-from-spying-on-you.html

  Kommentar by Jan Huus — 2. april 2017 @ 17:46

 21. Ups forkert tråd, skulle ha’ været i off topic.

  Kommentar by Jan Huus — 2. april 2017 @ 17:47

 22. Mit spørgsmål var ikke en efterlysning af jødehad. Nazisternes forbrydelser mod jøderne var grusomme og hjerteskærende, og jeg sørger for ofrene, jeg synes bare ikke nutidens jødiske eller israelske interesser er synonyme med danske interesser, som DF åbenbart gør.

  Kommentar by zatopek — 2. april 2017 @ 18:10

 23. @Jan Huus 14:43

  Der er links til artikler om medie-ejerskab i Sverige og Norden nederst på siderne hvor der også omtales lidt forskelligt i den forbindelse. Skal også lige sige at jeg i årevis har været næsten inaktiv mht. til siden. Men der er stadigvæk mange besøgende på udvalgte sider.

  Det kunne også se ud til som om den jødiske indflydelse i Skandinavien ikke er er så tydelig og direkte som i de andre beskrevne lande, hvor det direkte er Jøder der står for vedtagelse og udformning.

  Men der kan sikkert laves mere research i Danmark også hvor man vil kunne blotlægge flere indicier eller dokumentation for jødernes rolle. Både i Frankrig, England, USA, Australien og Canada er Jøder mere synlige og politikeres jødiske etnicitet er oftest kendt, om ikke andet fordi de har gjort sig bemærket ved pro-israelsk aktivitet, samt deres yndlingsbeskæftigelse, promovere censur, multikulti og internationalisme. I Danmark er folk ikke altid bekendt med folks jødiske baggrund, og der er formentlig procentvis færre Jøder her end i de andre nævnte lande. Men der er mange andre måder at øve indflydelse på end den direkte politiske, og den jødiske rolle ved den danske indvandringspolitik er da også til at få øje på. Og på den lange bane begyndte den jødiske anti-nationale politik jo langt tidligere, så hvis der måske mangler den direkte involvering som i andre lande, så har de dog gødet jorden for tidens udvikling og den nuværende katastrofe lige siden de fik fodfæste her i landet.

  Kommentar by Balder — 2. april 2017 @ 18:29

 24. @ 22 zatopek

  Det har intet med jødehad at gøre, men uddybning af et emne, for at udvide horisonten, men det er åbenbart ikke dit mål.
  Du kunne jo også gøre dig den umage, at læse det jeg bl.a. også skriver:

  “Et uddrag fra Den Store Hukommelse, der ikke er lig med egne personlige synspunkter. For dem der vil fordybe sig i emnet, her her noget litteratur:”

  Kommentar by der Adler — 2. april 2017 @ 19:17

 25. Jeg vil også godt igen lige fastslå t jeg ikke er ud i “Jødehad”, jeg prøver at fremstille realiteten. Og jeg vil advare folk på dn revisionistiske fløj at bruge afsløringen af gaskammerhistorien, 6 millioner og utallige andre overdrivelser, stadigvæk efterlader Tyskerne fra den gang med et ansvar for frygtelige handlinger. Folk som er klar over propagandaløgnene omkring “holocaust”, og omkring Nazisterne og Hitler i det hele taget, skal ikke glemme at Tyskernes jødeindfangninger i de besatte lande på ingen måde kan retfærdiggøres, hverken af nødvendighed eller på anden måde. Hvis Hitlers vrede havde ramt Rothschild og Co. og andre skumle nøglefigurer, så ville det have været helt i orden med mig, men Hitler havde faktisk Rothschild i sin varetægt, men lod ham slippe. Det var skrækkeligt hvad Tyskerne gjorde med Jøderne, smide dem i togvogne / kreaturvogne, splitte familier ad osv. Så efter min mening er de ansvarlige for deres lidelser og deres død, selv om det er “indirekte”. I øvrigt var Jøderne ikke alene om det. I mange lande blev mænd i den arbejdsdygtige alder indfanget og brugt som slavearbejdere i Tyskland. Under bedre vilkår end Jødernes, men alligevel. Den nazistiske politik var mange steder barbarisk, og at Russerne var værre, og Amerikanerne og Briterne godt kunne følge med, er i mine øjne ingen undskyldning. Jeg forstår og er helt eller delvist enig i alternative forklaringer på det politiske spil omkring den krig, og så gerne man stoppede hetzen mod Nationalsocialister / Nazister. Men jeg er ikke med på den galaj hvor man har en god forklaring for hver af Tyskernes nedskydninger og andre ubehageligheder, og for deres overlegne moral.

  Men her ser man så hvad årtier af historieforfalskning har gjort; der er løjet så meget, at folk er parate til at tro at alt hvad der fortælles er løgn. Forsøget på at dehumanisere Tyskerne og Nazisterne, og derefter udnyttelsen af løgnene og overdrivelserne og det nationalistiske fjendebillede til at retfærdiggøre folkemordet på Europæerne, som beskrevet i Kaufman-planen, Hooton-planen, Morgenthau-planen, Kalergi-planen.

  Kommentar by Balder — 2. april 2017 @ 19:57

 26. >Balder
  Læs mit svar til barfbag i Økonomerne tog fejl af brexit-posten:
  http://www.uriasposten.net/archives/82108#comment-4884481

  Kommentar by Nielsen — 2. april 2017 @ 22:27

 27. “Præsident François Hollande besøger ‘Theo’ på hospitalet”

  Tja…Det kunne ligeså godt havde været en Venstre tosse som lars ulykke, som farede rundt i den lokale ghetto for at give hånd til muslimske kriminelle og terrorister.

  Kommentar by Piphans — 3. april 2017 @ 05:37

 28. Her lugter lidt af antisemitisme.

  Kommentar by Ole Madsen — 3. april 2017 @ 06:39

 29. Ole Madsen — 3. april 2017 @ 06:39 Det er fordi, der er noget om snakken.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 3. april 2017 @ 08:50

 30. Der dufter nu her mere af forår.

  Men der er set herfra tale om en gammel diskution. Hvordan ser man på jøder, tyskere, nazister, og så videre hvem skrev, sagde, udtrykte hvad, hvornår og er det noget der overhovedet betyder noget i vore dage.
  Læserne og kommentatorer her udtrykker kun en del af hvad befolkningen som sådan render rundt med, af det de nu enqang render rundt med.
  Personlig synes jeg mange synspunkter er fraværende, jeg vil blot nævne et enkelt:
  Et mennesketomt Tyskland kunne betyde Danmarks fremtidige grænse går ved Donau og Danmarks Naturfredningsforening, blandt andet, kan forvises til øen Sylt.
  http://www.gettyimages.co.uk/detail/news-photo/adolf-hitler-visits-general-rudolf-schmundt-in-the-hospital-news-photo/615313562#adolf-hitler-visits-general-rudolf-schmundt-in-the-hospital-schmidt-picture-id615313562

  Kommentar by Peter Buch — 3. april 2017 @ 09:25

 31. Ole Madsen — 3. april 2017 @ 06:39

  Her er et fint eksempel på en multikultur forkynder. Velbekomme.
  https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

  Kommentar by Jan Huus — 3. april 2017 @ 15:44

 32. 17, zatopek:
  Forskel på jøder og muhamedanere:
  Der er også lige den med intelligensen, fx sandsynliggjort ved Nobelprisfrekvensen.

  Kommentar by Bastardo — 3. april 2017 @ 19:33

 33. Kvalmende at se dhimmien Hollande hilse respektfuldt på sin kommende bøddel….

  Kommentar by Revisoren — 5. april 2017 @ 08:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper