3. april 2017

Sass: Utopisterne har tabt, kun fordi de dominerer i medierne, at ‘hylene fra humanisterne er så høje’

“Næsten hver fjerde dansker mister tillid til medierne”, skrev Jyllands-Posten i går. Det har en naturlig forklaring. Medierne er værdipolitisk venstreorienteret end folk flest, og nedenciterede kommentar til David Rehling fra Henrik Sass Larsen (S), illustrerer at selv Socialdemokraterne har fået nok af ideologiske humanister.

Henrik Sass Larsen halalslagter David Rehling i Dagbladet Information – Hos S tager vi befolkningens modstand mod masseindvandring alvorligt.

“… med ‘humanisme’ mener han formentlig – ligesom sine åndsfæller i den øvrige presse – det Utopia, som defineres via menneskerettighederne gennem konventioner, som tolkes rigidt, praktiseres ved at ophæve nationalstaterne og finansieres ved global handel.

… Mens socialdemokrater har haft travlt med at opbygge velfærdsstater med primært nationalt udgangspunkt, har vores makkere ofte haft det humanistiske Utopia som målsætning.

Med stor folkelig opbakning og succes er velfærdssamfundet bygget op, mens det har knebet mere med succes og opbakning til det humanistiske Utopia. Vores brøde består i, at vi i nogen udstrækning er gået for langt med utopisterne.

David Rehlings ideologi har sat Europa i brandfare og USA i kaos. Den utopiske humanismes ide om fri indvandring og globale rettigheder for flygtninge har medført en masseindvandring, som de vestlige landes økonomier og politiske og sociale strukturer ikke kan bære. …

Folk stemmer mod den massive indvandring under akkompagnement fra Rehling og co., som i deres medier håner og sviner dem til. Folk ønsker ikke at afvikle nationalstaten til fordel for et Utopia. De er glade for deres stat, deres land, deres sprog, deres nationale identitet, og det er de uden at være ude på højrefløjens afsind. …

Konklusionen er, at det humanistiske Utopias tid er ovre. Ikke mere masseindvandring – i stedet skal der styr på antallet af indvandrere. Ingen opløsning af nationalstaten – det er med afsæt i netop nationalstaten, at internationalt samarbejde skal foregå. …

I Socialdemokratiet er vi ikke i tvivl om, at de utopiske humanister for sent eller måske aldrig vil erkende deres egen ideologis sammenbrud… Men tag ikke fejl. Sammenbruddet er allerede sket, og det er kun, fordi de er altdominerende i den statsstøttede presse, at hylene fra humanisterne er så høje. Læg forresten mærke til, hvordan folk fravælger pressen – nok ikke så underligt.

Socialdemokratiet tager ansvar, sådan som vi altid har gjort. Og som altid vil der stå en Rehling og svine os til undervejs, men for at citere en god gammel landstræner: ‘Der ryger jo ikke et blad af et solidt bøgetræ, fordi der står et svin og gnubber sig op ad det.'”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/82163/trackback

19 Comments »

 1. Hmmm – – – Kan man stole på denne Sass? Det lyder jo meget rigtigt noget af det han skriver, meeeen stole på socialakrobat – – –
  Det er godt nok 30 år for sent, at de er ved at vågne lidt op.

  Kommentar by Holger Madsen — 3. april 2017 @ 01:16

 2. Min respekt for ham steg lige 300% der, for uanset om han mener det eller ej så er det ikke omkostningsfrit at skrive den slags på venstrefløjen. Det lover i det hele taget godt for S, også med mette frederiksen. Selvom de forlængst har ødelagt nok til at jeg aldrig ville stemme på dem, så er der i det mindste et parti mere der taler ud fra virkeligheden nu. Ikke at jeg tror de har tænkt sig at gøre noget som helst ved det, men alt der kan bidrage til at isolere enhedslisten, alternativet, og de radikale er et skridt fremad.

  Kommentar by Per — 3. april 2017 @ 01:38

 3. Utopiske Humanister..

  Spændende udvikling – eller er valgkampen blot skudt i gang ?

  Kommentar by A Andersen — 3. april 2017 @ 01:47

 4. Sass har mig bekendt altid haft den holdning, men virker her ekstra oplagt. Men er problemet ikke, at han en énmandshær i S? Og i praksis er det bare ren retorik uden konkrete politiske tiltag.

  Kommentar by traveler — 3. april 2017 @ 02:35

 5. Sikke dog et klarsyn ,eller er det blot gustent politisk kalkyle…
  Skulle Messerschmidt lade sig friste af Nye Borgerlige kan der jo passende blive plads til Sass Larsen hos Dansk Folkeparti :-)

  Kommentar by Krassisten — 3. april 2017 @ 05:14

 6. Lidt i stil med Søvndahl.s “I kan skride af helvede til! snak uden indhold, Netop S har aldrig taget sig af hvad alm mennesker mener, frygter eller tror..

  Kommentar by hans01 — 3. april 2017 @ 06:12

 7. -Helt fint m Sass indlæg- det er jo rigtigt.
  Men advokeringen for kusseregulator Frederiksen er forkert: husk hun er R Bjerregårds protege. Og Bjerre og Ynketoft og Avken og Nutty ligger stadig og lugter i pestgraven.

  Kommentar by Hul igennem? — 3. april 2017 @ 06:28

 8. “Socialdemokratiet tager ansvar, sådan som vi altid har gjort.”

  Hø,hø. De er hovedskyldige i 33 års masseindvandring, det største angreb på det velfærdssaamfund, de siger sig at beskytte. Kom igen en anden gang

  Kommentar by BB — 3. april 2017 @ 06:39

 9. Det bliver varmt i dag, og påsken truer, så mon ikke Henrik Sass Larsens ord blot er et udslag af begyndende socialdemokratisk forårskuller?

  Hvis Sass, og dermed socialdemokratiet, mente noget i retning af det her udtalte, så ville de fremsætte forslag om indførelse af de nødvendige tiltag. De ville jo have flertal sammen med DF og C.
  Jeg var lige ved at skrive det alt for ofte brugte ord: stramninger. Men det er ikke en stramning at begynde at føre en fornuftig politik, og beslutte nogle presserende tiltag.

  Det er nødvendigt at tage en pause i Lars Løkkes succesrige muslimimport. Og få en afklaring på hvad der ske med de allerede for mange personer som Lars Løkke har glædet landet med. Og frem for alt: at få sat en stopper for de endnu flere der vil ankomme her til sommer.

  Er der sneget sig lidt fornuft ind i socialdemokratiet? Jeg tror det ikke! Dertil har de forholdt sig for passive for længe. Og det er meget dumt, for efter næste valg bliver det formentlig dem der skal danne regering, og så overtager de Lars Løkkes landsskadelige og næsten uløselige muslimproblem.
  Det er nu der skal handles.

  Kommentar by Birger Jensen — 3. april 2017 @ 07:20

 10. “Socialdemokratiet tager ansvar, sådan som vi altid har gjort.”
  Man ved ikke om man skal le eller græde. Socialdemokratiet har hovedansvaret for balkaniseringen af det engang så vidunderligt fredelige og velfungerende Danmark.
  Stol ALDRIG på en socialdemokrat !

  Kommentar by benny bomstærk — 3. april 2017 @ 07:50

 11. Sass Larsen er en facebook og twitter politiker ligesom flertallet på Christiansborg.

  Hvis han virkelig mener det han siger skal han forsøge at skaffe flertal for hans forslag og lovgive derefter….. det er faktisk det han er valgt til og netop retten til at LOVGIVE er jo hvad der adskiller ham og den øvrige del af befolkningen.

  Kommentar by redneck — 3. april 2017 @ 07:56

 12. Fornuftigt indlæg, men for sent.

  Kommentar by Jakob — 3. april 2017 @ 08:24

 13. Havde alle socialdemokrater været som Sass, havde jeg stadig været socialdemokrat. Og så har han alle dage været et umanerligt flot hug. “A tall Dark Stranger”- men det er en anden historie.

  Som sagerne står, er han desværre en farlig mand. Han siger alt det rigtige, og vil forføre folk til at stemme S i stedet for Nye Borgerlige. De, der har skabt problemet, løser det ikke. Vær vis på det.

  Kommentar by Margrethe — 3. april 2017 @ 09:02

 14. Når alle stemmerne er tilbage i folden, så danner de regering med de radikale igen, så er de kloge ord glemt og masseindvandringen kan fortsætte.

  De får ALDRIG min stemme igen.

  Kommentar by Martin — 3. april 2017 @ 09:11

 15. Henrik Sass Larsen er oprigtig og mener det han er blevet citeret for i Information. Han har længe haft disse holdninger, men er desværre ikke kommet til orde i Socialdemokratiet eller har fået den nødvendige indflydelse i partier. Det har han fået under Mette Frederiksen og det er også derfor man nu ser en betydelig fremgang for Socialdemokratiet.
  Med Henrik Sass Larsen kan Socialdemokratiet genvinde magten i Danmark. Det er flotte og store ord, men det er meget realistisk.

  Dansk Folkeparti kan gå deres dødsgang ved et tættere samarbejde med Socialdemokratiet. DFs socialdemokratiske linie er og bliver deres undergang. Om ti år er DF en lille parti tæt på spærregrænsen, hvis de fortsætter deres nuværende linie. Mange andre har overtaget deres kerneområder og gør det lige så godt.

  Henrik Sass Larsen står for det nye Socialdemokrati med de gamle socialdemokratiske værdier. Han har længe taget afstand til Socialdemokratiets nedbrydning fra tiden efter 1970`erne, med Svend Auken, Ritt Bjerregaard, Mogens Lykketoft, Birthe Weiss,Ole Espersen og mange andre, som førte Danmark ind i en begyndende multikulturel nedbrydning.
  Hvis Socialdemokratiet følger befolkningens holdninger til indvanddringsspørgsmålet,vil dette parti få en stor genoprejsning. De skal således ud og undskylde for partiets politik på dette område i tiden efter 1970 og frem til i dag. Det vil gøre ondt i partiet, men nødvendigt.

  Står Socialdemokratiet bag Henrik Sass Larsen og hans holdninger, vil mange føre dette parti tilbage til magten. Jeg tvivler om bukserne kan holde til det.

  Det sikre er stadig, at stemme på Nye Borgerlige. Ingen andre af de gamle partier er i stand til at kunne løfte Danmark ud af det morads vi som land lige p.t. sidder i. Nye Borgerlige er ikke fedtet ind i at skulle støtte de gamle partier og skylder dem ikke noget. Nye Borgerlige har lovet ikke at tage hensyn til partiet og dets medlemmers særinteresser forud for landets interesser. Nye Borgerlige vil stoppe al indvandring som ikke kan forsørge sig selv og sine, samt alle flygtningestrømme ind i Danmark.

  Kommentar by Erik Skifter — 3. april 2017 @ 09:22

 16. Det er ligegyldigt hvad rockeraspiranten tænker, tror, mener og skriver for i sidste ende afhænger det af hvad han gør.

  Vi kommer ikke til at se en regering hvor S vil stemme mod indvandring eller de andre tiltag der er nødvendige for at vende skuden. Det er blot endnu et ynkeligt forsøg på at hente stemmer hos DF og hvad der er værre er at det ser ud til at virke når man læser nogle af kommentarerne her.

  Glem det, vi er allerede så langt ude at de ting der skal til for at forhindre en borgerkrig, meget vel er det der starter den!

  Kommentar by Santor — 3. april 2017 @ 10:20

 17. Henrik Sass Larsen er god til retorik. Men spørg ham om hvorvidt S vil ophæve flygtningekonventionen og du vil se ham tale udenom hurtigere end du kan sige “menneskesyn”.

  Retorik og løfter løser ikke flygtningestrømmen. Kun et benhårdt opgør med konventionen kan ændre det. Dansk Samling for the win.

  Kommentar by Morten — 3. april 2017 @ 10:25

 18. Jeg tør ikke stemme på Ham eller hans Parti, for jeg har lært af erfaring, at når de først har fået ens stemme, så er det slut med at spise af hånden, så stiger de til vejrs, og tømmer tarmen i hovedet på os, som har fodret dem..

  Så desværre, NEJ TAK til Sass Larsen og S, er du til midten eller lidt til venstre, så stem DF, og er du borgerlig, så stem på Nye Borgerlige, det får man den ægte vare, uden risiko for at blive overskidt …

  Kommentar by Christian — 3. april 2017 @ 22:38

 19. Nu får Sass “Sjus” Larsen nok brug for sin gamle bodyguard Suzuki-Torben igen….

  Kommentar by Revisoren — 4. april 2017 @ 16:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper