10. april 2017

Iransk flygtning iscenesætter modsvar til jihadistisk terror med lastbiler: ‘Stockholm står samlet’

Søndag var der indkaldt til ‘Kärleksmanifestation på Sergels torg‘ med undertitlen ‘Stockholm står enat!’, Stockholm står samlet. Som Bob Glitter er rigtigt er inde på, så virker det lidt dumt at stå samlet, når nu jihadister i tonstunge lastbiler går målrettet efter større menneskemængder.

Arrangøren Damon Rasti er flygtning fra Iran (næppe muslim), og kendt venstreorienteret kritiker af Sverigedemokraterna. Fra DR Online – Tusindvis deltager i ‘kærlighedsmanifestation’ i Stockholm.

“- Når mørket rammer os, er det vigtigere end nogensinde, at vi svarer igen med lys og varme.

Sådan indleder den private arrangør af dagens mindehøjtidelighed, Damon Rasti, sit budskab om at sprede kærlighed, sammenhørighed og fred i Stockholm efter fredagens angreb.

‘Stockholm står enat!’, lyder overskriften på Facebookeventet ‘Kärleksmanifestation på Sergels torg’. …

– Vi skal holde hinanden i hånden og forsøge at skabe et lille lys i mørket. Mennesker har brug for at bearbejde sorgen og stå her sammen. Det så jeg allerede i går ved Drottninggatan, hvor folk kom og lagde blomster og skrev hilsner, siger Damon Rasti til DR Nyheder.”

(Foto: Damon Rasti på Facebook, 9. april 2017)

Oploadet Kl. 09:41 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/82368/trackback

25 Comments »

 1. Det var så det. Mindre end tre døgn efter udåden er MSM tilbage i den daglige strøm af ligegyldigheder.
  Tophistorien på BT er om en totalt ligegyldig person der er forarget. Over dræbte fodgængere? Nej, over skidt på gaderne i Kbh.

  http://www.bt.dk/kendte/lisbeth-oestergaard-raser-efter-gaatur-i-koebenhavn-det-her-er-fandme-ikke-okay

  Kommentar by Erik — 10. april 2017 @ 09:58

 2. Jeg holder meget af denne kommentar hentet fra Pernille Skippers facebook-side:

  “Se, her er forskellen på mænd og jer kællinger m/k som har haft magten i 30 år.
  I stiller jer op og tuder og så er I klar til næste terrorangreb, hvor I også stiller jer op og tuder.”

  Kommentar by ino — 10. april 2017 @ 10:00

 3. >2
  Inden du bliver for glad for Pernille Skipper så se lige her.

  http://puls.b.dk/pernille-vermund-er-islamisternes-nyttige-idiot/?_ga=1.252523145.1896325572.1441773838

  Kommentar by Erik — 10. april 2017 @ 10:12

 4. Der skal meget mere til før folk vågner op. Det humanitære er en sekulær religion i vesten og har været det i næsten 200.år. De vil sikkert holde flere kollektive bønne-møder arrangeret af deres brune hellige køer som skal forsage djævlen/”racismen”. Reformationen eller sekularisering fra denne religion skal nok komme. Det svenske teokrati skal nok vælte de kommende år. Meget stor økonomiske problemer på vej.

  Kommentar by Thorsted — 10. april 2017 @ 10:28

 5. Sverige står sammen og synger mens hele landet synker.
  Den humanitære stormagt har begået selvmord.

  Kommentar by Erik — 10. april 2017 @ 11:32

 6. -> 2. ino.
  Pernille Skippers udsagn kan anskues fra to vinkler.

  1. Hvis Pernille Skippers udsagn er citeret korrekt, og skal forstås som det er citeret, så kan det kun være ‘fake news’ af den store slags. Ellers ville vedkommende være blevet ekskluderet af partiet på stedet.

  2. Udsagnet kan også forstås som en hån: “I stiller jer op og tuder og så er I klar til næste terrorangreb, hvor I også stiller jer op og tuder.”
  I modsætning til Enhedslisten selv, der qva sine forbindelser til AFA’erne deltager aktivt i terroren.

  Hele denne yderste venstrefløj af det politiske spektrum, har da også været påfaldende tavse, hvilket sædvanligvis betyder at de ikke har noget at kritisere eller udsætte på det skete. Eller skulle de nok have kæftet op.
  Der findes da heller ikke eet eneste ord om muslimer og terror på Enhedslistens webside
  https://org.enhedslisten.dk/

  De svenske socialdemokrater mener at de har taget ved lære af terrorangrebet, og er blevet klogere, og har endda fundet løsningen der skal bruges fremover :
  http://www.friatider.se/s-topp-vill-mota-terroristerna-med-karlek

  Åh… Herregud! Man tager sig til hovedet! Det må være undervisningssystemet der har totalsvigtet de sidste to generationer, siden der er fostret sådanne store underbegavelser.

  Kommentar by Birger Jensen — 10. april 2017 @ 11:50

 7. Har lige set den kvalmende mindehøjtidelighed, hvor de frelste og selvgode politikere stod og pudsede deres blodbefængte glorier, mens der stadig arbejdes på at fjerne indvolde, tarme og afskårne lemmer fra vejen….

  Kommentar by Revisoren — 10. april 2017 @ 11:58

 8. Hvad er det i grunden stockholmerne står samlet om? Kan nogen forklare det, så også jeg kan få glæden ved at stå sammen med alle disse klynkende politiske hyklere.

  Kommentar by Menig 442 — 10. april 2017 @ 12:08

 9. De er forenede i en afstumpet ligegyldighed overfor terrorens nuværende og kommende ofre. Af en eller anden grund synes de selv at det er en enormt moden og anstændig reaktion at acceptere den meningsløse vold uden at kny.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 10. april 2017 @ 12:12

 10. Den usbekiske terrorist skulle henrettes ved hængning. Derpå skulle ti svenske moskeer jævnes med jorden og overhældes med grisepis som hævn. Og det er blot som hævn for den stakkels 11-årige svenske skolepige.

  Kommentar by Tilfældig — 10. april 2017 @ 12:26

 11. Spørgsmål til dmimmien Damon Rasti:

  Hvordan var det nu det gik med kommunisterne i Iran, efter de havde hjulpet Khomeini til magten?

  Hint: De blev et hoved kortere…

  Kommentar by Revisoren — 10. april 2017 @ 12:30

 12. Når der sker terroranslag igen og igen og igen, så sker fordi nogen ønsker det. Men det kan være svært at fastslå med sikkerhed hvem blandt vore egne magthavere og meningsdannere, der er iskolde kynikere med blod på hænderne, og hvem der “blot” er nyttige idioter. Men vi gør os nok alle vore tanker.

  I den brede befolkning er det nemmere at finde nyttige idioter. Det er de, som hver gang man er blevet angrebet, stiller sig op i flok og synger en sang, tænder et lys, lægger en blomst og vrøvler om at stå sammen. Det er vel nærmest et udtryk for uskyldig enfoldighed.

  For man skal hele tiden huske, at muslimer er ikke fjenden. De er våbnet. Fjenden er blandt vore egne.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 10. april 2017 @ 12:52

 13. En TV2 journalist sagde i går på TV2 News at Sverige er en barmhjertig nation. Men det synes jeg ikke at Sverige er. Sverige er en nation, der lader islamister slå svenske borgere ihjel. Og bagefter så tuder politikere. Men det er de samme grumme politikere, der har skabt kaos, ufred og død i Sverige. TV2 journalist sagde også at de fire døde “omkom”, men de blev myrdet af en islamist. Brutalt myrdet. Stockholms borgmeter Wanngaard sagde at Stockholm er en åben by. Ja, det skal jeg love for. Stockholm er åben for terrorister, islamister, der vil vesterlændinge til livs. Piv åben. En debattør Mohammadi brugte lejligheden til at snakke for alles ligeværd. Gælder det også islamister, terrorister? Sanger Rikard Wollf sang at i kærlighed mødes vi. Gælder det også islamister, terrorister? Skuespiller Bahar sagde at der ikke skal være et ‘vi og dem’ – kun ’sammen’. Gælder det også den islamist, der slog den lille pige og tre andre ihjel? Det er så hult, når godhedsmenneskene slynger flødeskumsord ud i tide og utide. Hvorfor ikke bruge ord på dem, der blev myrdet? Hvorfor ikke tale om det uhyrlige tab familierne nu har oplevet?
  Der var på pop og rap, balloner, sæbebobler og regnbueflag under “Kærlighedsmanifestationen”, som blev skabt via Facebook, som en apolitisk manifestation. Men det er da netop politisk at fokusere på multikulturideologi, rap og popmusik, i stedet for de døde og deres pårørende. Må de døde hvile i fred og jeg sender mange tanker til de efterladte. Deres tab er ufatteligt.

  Kommentar by Liva — 10. april 2017 @ 15:05

 14. Vi skal stå sammen i kærlighed, siger man. Som om det fjerner den muhamedanske trussel i mod os. NEJ, det eneste som skal til er at svare igen med HÅRDHED og masseudvisninger, som eksekveres omgående, så snart de er afsagt!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 10. april 2017 @ 15:50

 15. Bent Winter fra Berlingske Tidende sidder på TV2 News og siger at det svenske indvandringskritiske parti SD slår mønt at tragedien, fordi partiet mener at den svenske regering skal stilles til ansvar for terror begået af en islamist, der var udvist af Sverige, men levede illegalt i Sverige. Men det er da Kærlighedsmanifestationens disciple, der gør det. Det er multikulturens disciple, der gør det. De slår mønt af tragedien.

  Kommentar by Liva — 10. april 2017 @ 16:09

 16. Hvad “Kærlighedsmanifestationen” angår, så var der næsten kun hvide svenskere, der deltog. Selvom TV2 journalister flere gange sagde at der var flere farver der deltog. Der var ikke mere end en håndfuld, der ikke havde svensk baggrund. Så meget for sammenholdet. Så meget for at holde hinanden i hånden. Så meget for åbenhed og tolerance. Der var ingen burkaer eller niqaber eller kjortel eller turbaner. Kun ærkesvenskere, vesterlændinge med peace, love and understanding og fredstegn og regnbueflag og ballonhjerter. De har alle en smuk drøm, men den har ikke udspring i virkeligheden. Multikulturalisternes kæleindvandrere deltog IKKE i manifestationen af kærlighed og sammenhold.

  Kommentar by Liva — 10. april 2017 @ 16:25

 17. Kommentar by Liva — 10. april 2017 @ 16:25

  Lige præcis, Liva. Muhamedanerne deltager ikke i sådan en tåbelig event. De fester og griner deres hæslige røve i laser, over svenskens dårskab.

  Kommentar by Holger Madsen — 10. april 2017 @ 18:27

 18. Liva (#16, plus flere i går). Jeg nyder dine skarpe tænksomme kommentarer. Går vi skridtet videre, skal vi glæde os over farveforskellen, som vil være en stor praktisk fordel senere hen. Det vil, når modstandsviljen slår igennem, gøre det meget lettere at indfange og eksportere de illegale invasions-tropper. Flere andre forhold hjælper med at afgøre, hvem, der ikke er på europæernes side og kun er her for at hærge og snylte. Fjendtligheden stråler ud af knaphullerne på vores “målgruppe”. Det er faktisk ikke så svært. Kun viljen mangler.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 10. april 2017 @ 19:24

 19. @18 -sandt men desværre nok bare ænsketænkning. Eller har du fundet et skjult våben i victorninox-foldekninven?

  Kommentar by redneck — 10. april 2017 @ 21:13

 20. Tommy Jørgart — 10. april 2017 @ 19:24 :
  Godt sagt!

  Kommentar by Carstens — 10. april 2017 @ 21:17

 21. https://www.b.dk/globalt/sverige-gik-i-staa-et-minuts-stilhed-for-lastbilofre

  Sikken overskrift i berlingeren…lastbilofre!!!!

  Kommentar by Black Watch — 10. april 2017 @ 23:58

 22. Dræberbilen- er også med. Vi er vist nogle stykker der er utålmodige med hensyn til større fremskridt inden for kunstig intelligens:
  http://ekstrabladet.dk/nyheder/terror/ekstra-bladet-moedte-dem-her-flygter-danske-vivi-og-tina-fra-draeber-bilen/6608375

  Kommentar by Peter Buch — 11. april 2017 @ 05:49

 23. Kommentaren ovenfor, hentet fra fra Pernille Skippers facebookside, var så sandelig ikke forfattet af Skipper, men var skrevet af en af hendes utallige kritikere. Jeg beklager utydeligheden.

  Kommentar by ino — 11. april 2017 @ 06:23

 24. Jeg ser TV2 News programmet “News & Co”. Her omtaler en TV2 journalist den islamiske massemorder i Stockholm som “manden bag rettet”..

  Kommentar by Liva — 11. april 2017 @ 15:14

 25. De er fælles imod ‘hadet’ men sig dog hvilket had, det muslimske had mod Vestens levevis. Og nu er fjendens antal iblandt os så blevet mange, at deres terrorangreb er godt i gang (præcis som Glistrup forudså for årtier siden) men europæerne gider heller ikke denne gang gå op imod det, fællessang og passivitet foretrækkes stadig i de feministiske samfund.

  Kommentar by LarsB — 12. april 2017 @ 00:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper