11. april 2017

Erik Holstein: Stockholm-angrebet udfordrer ‘den flagellantiske udgave af kulturrelativismen’

God klumme af Erik Holstein på Altinget.dk – Terror sætter svensk udlændingepolitik under hårdt pres.

“‘Vi er ikke vant til den slags i Sverige. Vi er så neutrale i alting og stiller op for omverdenen. At vi skal opleve sådan noget her, det er ubegribeligt.

Udtalelsen fra en tilfældig mand i Stockholm interviewet af Berlingskes journalister viser, hvordan fredagens terrorangreb rammer lige ind i den svenske selvforståelse. En selvforståelse, der ikke opererer med islamister som dødelige fjender af det svenske samfund.

Ifølge den logik udspringer den islamistiske terror af det enkelte lands politik snarere end af terroristernes ideologi.

Da terroren ramte København for to år siden, skrev forfatteren Carsten Jensen på samme måde, at ‘Danmark i to årtier har målrettet styret mod konfrontationen – og nu har vi fået den’.

Såvel den danske udenrigspolitik som udlændingepolitik kunne bane vejen for terroristens radikalisering, mente Jensen.

[…]

Terroren udfordrer dermed den flagellantiske udgave af kulturrelativismen, hvor selv angreb på civile er blevet mødt med holdninger som: ‘Hvad har vi dog gjort forkert, siden de hader os så meget?’

I stedet for denne fortænkte tilgang til virkeligheden kan man blot se på, hvad islamisterne selv angiver som årsag til angrebene.

Sidste år gav IS selv en prisværdig ærlig redegørelse af organisationens motiver for terrorisme mod Vesten i organisationens propagandamagasin Dabiq. Under den sigende overskrift ‘Why we hate you and why we fight you’ lød det blandt andet:

‘1. Vi hader jer først og fremmest, fordi I er vantro. …'”

(Dabiq 15, 2016)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/82391/trackback

44 Comments »

 1. Islam er, efter min mening den farligste og mest sindssyge religion som findes i denne verden.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 11. april 2017 @ 01:39

 2. Sig mig hvad foregår der ? Har anmeldt de døds kult vids. i flere mdr. med mange.. Hvad så ? Har saudi og qatar bare købt vores politikere mm ..all about the money. ER VI BARE FUCKED UP
  https://www.youtube.com/watch?v=kc0WSzUB560er
  https://www.youtube.com/watch?v=O9jva4zTcKo
  https://www.youtube.com/watch?v=7bnQrajRfTM

  Kommentar by bjarne — 11. april 2017 @ 05:07

 3. Så islamister skriver på arabisk har 110% frit spil ….

  Kommentar by bjarne — 11. april 2017 @ 05:15

 4. Bjarne, ja google/youtube har fredet islam.

  Her er så nogen af de blafrende danske tåber der fuldstændig hjernedødt forærer landet væk.

  https://da-dk.facebook.com/welcome2dk/

  Og socialisten og flygtningelobbyisten Michala Clante Bendixen, fører an i idiotien.

  http://snaphanen.dk/2015/08/05/folk-er-saa-dumme-siger-folk/

  Kommentar by PBrad — 11. april 2017 @ 05:34

 5. Vi skal være forsigtig med at erkende, at muslimer kun bryder sig om vore penge, for så kan vi lede mere vand til højreekstremisternes mølle. En mærkelig selvforståelse i en tid hvor samfundet opruster mod islams metodiske krigsførelse på gadeplan.
  Jeg vil hævde, at de sande ekstremister er dem, der har åbnet op for muslimsk indvandring og ikke nok med det vil have endnu flere, bare de vil arbejde.
  Placer selv skiltet ekstremist på partierne, deres kunstneriske og NGO medløbere.

  Kommentar by Menig 442 — 11. april 2017 @ 07:34

 6. Hvordan kan det være at Svenskerne finder sig i muslimernes hærgen, mens nogle af dem angiveligt har mod og energi nok til at true stakkels fredelige Jøder helt op i nordsverige. Det skal pointeres at informationen stammer fra løgnepressen, så den skal nok tages med et gran salt, nej med et kilo salt, for den bygger udelukkende på udtalelser af Jøder.

  Jewish community centre forced to close after Neo-Nazi threats in Sweden

  Kommentar by Balder — 11. april 2017 @ 07:40

 7. Det er helt generelt. Sig et eller andet kontroversielt og man oplever at det mødes med stempling frem for argumenter. Egentlig en form for fejhed og mental dovenskab.

  Kommentar by River — 11. april 2017 @ 07:45

 8. De havde helt alvorligt troet, at hvis de bare var artige nok, så ville døden gå forbi deres dør. Dette halvlunkne folkefærd, der under anden verdenskrig var neutrale, fordi de ikke fandt det opportunt at tage direkte afstand fra nazismen, og lod andre kæmpe kampen. De havde regnet med, at den gik igen. Nej, jeg føler ingen solidaritet med svenskerne, ligesom de aldrig har følt solidaritet med os eller med sig selv for den sags skyld. Svenskhed er i sandhed en psykisk forstyrrelse. En art kulturel kodepens, der reagerer på enhver trussel med blind underkastelse.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 11. april 2017 @ 07:54

 9. Vi kan ikke komme bort fra at Jøderne har mange fjender. Tag nu den bølge af trusler og hærværk mod jødiske begravelsespladser, telefontrusler mod jødiske centre og hagekors-smørerier på synagoger osv. som der var i USA for en måned siden. Der var en bølge af meldinger og amerikanske politikere viste solidaritet. Dog viste præsident Trump sig som en nær antisemit, da han offentligt udtalte at hærværket også kunne være forøvet af nogen som ville give nogle andre skylden. Opstandelsen var stort i det jødiske samfund i USA, ja i hele verden var Jøder oprørte. For sådan noget som Trump havde sagt, det var jo aldrig forekommet i hele den flere tusind år gamle jødiske historie. ;-)

  Nå, løgnepressen herhjemme har nok ikke fundet det vigtigt nok at fortælle at gerningsmændene til de mange antisemitiske overgreb og trusler er fundet.

  En neger i USA som havde forhold til en Jøde stod bag noget af det. Vinden stod bag væltningen af snesevis af jødiske gravsten i Brooklyn (?). Og de mange hundrede telefontrusler samt et hav af relaterede hændelser viste sig begået af en Jøde med dobbelt statsborgerskab bosat i Israel, og hans far. De havde en hel central med store antenner og paraboler samt indgående kendskab til internettet / hacking, hvorfra de indtelefonerede trusler og andre artigheder, ikke kun i USA men i en række andre lande. Så problemet med den stigende antisemitisme i USA ser ud til at være helt løst.

  Nu mangler vi blot at få fortalt hvad der foregår i Sverige, eller om der igen er tale om en jødisk fantasihistorie.

  Kommentar by Balder — 11. april 2017 @ 07:56

 10. Man må konstatere, at islamofobi er sundt for dit helbred.

  Kommentar by Sussi — 11. april 2017 @ 08:18

 11. @balder
  Du er jo helt crazy,det næste er vel at også jøderne stod bag 9/11.
  fortsat god dag.

  Kommentar by notty — 11. april 2017 @ 08:40

 12. -> 9. Balder. Stop nu al dit jødehalløj.
  Alle disse indlæg du skriver om jøder har den modsatte effekt, nemlig at man bliver træt af at få forelagt det jødiske offerkort i tide – og især i utide.
  Jøder er også ofre, men i modsætning til os danskere (og især svenskere), så er de gode til at forsvare sig selv. Gid vi ville tage ved lære!

  Jøder er gode og dårlige ligesom alle andre, og der er intet der tyder på at muslimen der kørte lastbilen i Stockholm udelukkende forsøgte at ramme jøder.
  Han forsøgte at ramme alle, det vil sige den svenske nationalstat, og det mest syge er, at der blandt de dræbte ligesåvel kunne have været nogle af hans egne trosfæller.

  Personlig så tror jeg slet ikke at du taler jødernes sag, og at alle dine skriverier derimod udelukkende er forsøg på at afspore debatten.

  Kommentar by Birger Jensen — 11. april 2017 @ 08:53

 13. Mon ikke Balders jødefikserede indlæg primært har til formål at få Uriasposten til at virke som en nazistisk blog, og dermed gøre den let at afvise for de, der ikke ønsker at forholde sig til realiteterne?

  Kommentar by Ruby Tuesday — 11. april 2017 @ 08:58

 14. @ruby tuesday
  Havde præcis de samme tanker.

  Kommentar by notty — 11. april 2017 @ 09:06

 15. Identitetssøgning er en typisk og nødvendig modningsfase i teenageårene, og identitetspolitik er en typisk politik for voksne, der mentalt sidder fast i deres teenageverden.
  Den flagellantiske udgave af kulturrelativismen er politik for disse umodne, voksne teenagere.

  Den fritsvævende kulturradikalismes eneste selvtilladte identitet er den totale selvudslettelse og underkastelse i ubetinget tolerance, godhed og kærlighed, men reagerer alligevel irrationelt aggressivt og intolerant over for andre inden for samme vesterlandske kulturkreds, der ikke bifalder den totale selvudslettelse.

  Hvor kommer så denne kollektive selvmodspolitik med totale selvudslettelse og underkastelse fra? Den er en vesterlandsk erstatning for kristendommen, hvor kristendommen nedgøres og hades, men alligevel transformeres til en kollektiv selvmordsbevægelse af politiske Jesus-wannaber.

  Kommentar by traveler — 11. april 2017 @ 09:07

 16. @traveler
  God analyse.

  Kommentar by Bastardo — 11. april 2017 @ 09:20

 17. #12 – Sikkert og jeg undrer mig fortsat over at Kim Møller accepterer idioten.

  Kommentar by PBrad — 11. april 2017 @ 09:20

 18. Idioten og hans forstyrrede ideer hører hjemme på forbrændingen.

  Kommentar by Jette — 11. april 2017 @ 09:24

 19. Jeg har ikke meget fidus til top 5 lister, der er forskellige meninger og motiver hos forskellige terrorister, og det er i det hele taget ISIS-propaganda. Sikkert er det, at ISIS meget gerne vil puste til en religionskrig, og at den yderste højrefløj gerne vil “spille med” for at skærpe konfliken indtil udlændingepolitiken er blevet strammet. Så vi rækker altså ISIS en lillefinger, og resultatet er uvist.

  Kommentar by zatopek — 11. april 2017 @ 09:28

 20. Lidt OT men alligevel:

  I går offentliggjorte den forhenværende bankassistent Kristian Jensen en rapport som viste, at indvandrere fra ikke-vestlige lande årligt koster det danske samfund den nette sum af 33.000.000.000 kr.!

  Man kan nok roligt regne med, at dette beløb er meget lavt sat, og at størstedelen af beløbet går til dovne negre og muhammedanere.

  Beløbet svarer til ca. 6.000 kr. pr. dansker fra baby til olding.

  Jeg syntes at det må være rimeligt, at man selv har en vis indflydelse på, hvad beløbet bliver brugt til.

  Jeg vil derfor gerne foreslå Kristian Jensen, at min tvangsopkrævede andel på 6.000 kr. bruges på en enkeltbillet til IS’s hovedstad Raqqa for h.h.v. Özlem Cekic, Rushy Rashid og Omar Marzouk.
  På forhånd tak.

  Kommentar by Revisoren — 11. april 2017 @ 09:29

 21. @zatopek
  Gir dig ret,der er ikke en top 5 eller 10 eller 20,der er kun 1 ,og det er islam.
  erdogan.There is no moderate or immoderate Islam. Islam is Islam and that’s it

  Kommentar by notty — 11. april 2017 @ 10:00

 22. @ 20 Revisoren

  Opgørelsen fra Finansministeriet er den rene narrehat. Dettte er kun toppen af isbjerget.
  Har man taget følgende med:

  Statsforvaltningen, Familiestyrelsen (tidligere Civilretsdirektoratet) – i 2012 omdannet til en del af Ankestyrelsen – kaldet Familieretsafdelingen – som hører under Social- og Integrationsministeriet.
  Udlændingestyrelsen, Integrationsministeriet, Integrationsborgmester.
  Domstolene (separationer, skilsmisser, forældremyndighedssager, faderskabssager)
  Socialforvaltningen.
  Ordenspolitiet, Kriminalpolitiet, Fremmedpolitiet, PET
  Hospitalsvæsenet, Alm.praktiserende læger (større sygelighed, flere sindslidende bl.a. gr. fætter-kusineægteskaber, D-vitminmangel, diabetestilfælde).
  Udgifter til tandlæger, grundet dårlig mundhygiejne.
  Fængselsvæsenet (overrepræsentation af flygtninge, indvandrere og efterkommere, fængselspræster, imamer, fængselspsykologer).
  24 timers mandsopdækning af kriminelle, der ikke kan udvises.
  Skoler (ekstraundervisning, specialundervisning, psykologhjælp, modersmålsundervisning), SFO-pædagoger. Særlig tiltag i børnehaver og vuggestuer.
  Asylsystemet (Flygtningenævnet, Asylcentre, Dansk Røde Kors, Dansk Flygtningehjælp, kørsel fra/til grænse til modtagecentret Center Sandholm), 24 timers mandsopdækning af kriminelle, der ikke kan udvises.
  Krisecentre (overrepræsentation af kvinder fra 3. verdenslande), hemmelige krisecentre, evt. i udlandet (Safe Houses), for kvinder, der risikerer likvidering, hvis de vil unddrage sig tvangsægteskaber, Rehabiliteringscenter for Etniske minoritetskvinder.
  Advokatsalærer (fri proces-systemet).
  Tolke, Integrationsbeløb, Sprogundervisning.
  Modersmålsundervisning (foreløbigt 30 mio. kr. sat af).
  Terrorsikring.
  Nedslidning, nedrivning og ombygning af ghettoer i forsøg på at undgå kriminalitet, de såkaldte kvarterløft. Huse i de omkringliggende kvarterer mister værdi.
  Lønninger til socialrådgivere og andre støttepædagoger (morgenvækning, taxa-kørsel osv.).
  De mange udgifter øger behovet for skatter og afgifter – hvilket forringer konkurrenceevnen og dermed fører til tabte arbejdspladser og mindre vækst (en ond cirkel).
  Evaluering af integrations- og sociale projekter.
  Indvandrervirksomheder (især kiosker og restaurationer) der snyder med skat, moms, afgifter og arbejdskraft.
  Familier mister penge, da de er nød til at sende deres børn i privatskole for at undgå for mange tosprogede i børnenes klasser.
  Sociale ydelser og andre tilskud: Dagpenge, Bistandshjælp, Sygedagpenge, Førtidspensioner, Børnepenge, Børnetilskud, Huslejetilskud o.s.v. .
  Forsikringsbeløb (hærværk, ildspåsættelser).
  Skadeerstatninger for vold.
  Udgifter i forbindelse med kidnappede børn.
  Polygami (huslejetilskud til to lejligheder, udlæg til børnepenge til den ”enlige” mor).
  Tilskud til etniske foreninger.
  Særlige integrationstiltag, de såkaldte ”fædregrupper”, bydelsmødre og ”rollemodeller”.
  Integrationschefer
  Integrationscentre
  Integrationsprojekter
  Integrationskonsulenter
  Integrationsudvalg
  Interkulturel socialrådgiver
  Mangfoldighedskonsulenter
  Mangfoldighedssociologer
  Etniske minoritetskoordinatorer
  Etnisk minoritets team.
  Task-force for uintegrerede unge af anden etnisk herkomst
  Trivselsambassadører
  Dialogambassadør
  Inklusionsambassadør
  Opgangs-og blokambassadører
  Rehabiliteringscenter for Etniske minoritetskvinder
  Dialogkorps

  Man kan undres over, hvordan der strøs rundt med skatteborgernes penge, når det drejer sig om vores uintegrerbare muslimer. Her er der ingen spareiver og smalle steder, men utallige tiltag gennem årene, der tilsyneladende ingen virkning har haft. Hvor tit har vi ikke hørt om milliardbeløb til såkaldte kvarterløft (ghettoer), fædregrupper og mentor-ordningen, være-og spisesteder for kriminelle unge, diverse sportstiltag og udflugter og rejser til eksotiske lande, og trivsels- og inklusionsambassadører, task-force for uintegrerbare unge af anden etnisk herkomst (muslimer), bydelsmødre og ”rolle-modeller og dialogkorps, ja man kunne blive ved. Seneste stund er fra vores tidlige justitsminister Søren Pind, der har barslet med en ”respektpakke.”
  Hver gang man læser om problemer med muslimer, så lyder der fra den snakkende klasse, vi har ikke gjort det godt nok. Selfølgelig har vi gjort det godt nok. Man kan nu engang ikke integrerere mennesker, der ikke ønsker at blive en del af det vestlige samfund. Men mange af sprogkamelæonerne på Christiansborg, ønsker tilsyneladende ikke at se den barske virkelighed i øjnene. Det roderi og kaos der i dag hersker i Danmark, det er skabt af vore ryggesløse politikere. De har gennem fire årtier negligeret problemerne, og nærmest stigmatiseret dem der påpegede problemer.
  Ikke mange andre lande, fravælger egne unge der er boligsøgende til fordel for udefrakommende, hvis forældre aldrig har bidraget til den fælles husholdning. Staten betaler for familiesammenføring – helt ubegribeligt – de kan livet igennem og i generationsvis komme på overførelsesindkomst. Men hvem skal betale?
  Det skal de mennesker, der et helt liv har knoklet på arbejdsmarkedet. De ser bare det hele smuldre, hvorimod fremmede bliver taget imod med åbne arme. Myndighederne har fravalgt sig sin autoritet og konsekvens. Politiet der skulle varetage borgernes henvendelser, bliver ofte afvist, og bliver henvist til det private initiativ, hermed kan man jo også pynte på statistikken, men den enkelte borger sidder med lorten (undskyld udtrykket).

  At præsident Barack Hussein Obama kan sige, at IS ikke er islam, og vores egen dummernik til Martin Lidegaard kører i samme spor, borger ikke for kvalitet og objektivitet, snarere tværtimod. IS er dybt ideologisk forankret i den saudiske wahabisme (opkaldt efter Muhammed ibn Abd al-Wahhab, 1703-1792), og Saud-familien er slægtsmæssigt knyttet sammmen med al-Wahhab-familien.
  Islam er, hvad Muhammeds “lystige” svende gør det til. Længere er den ikke.
  Tidligere præsident Bush talte også efter 9.11. at dette ikke var islam! Selfølgelig var det det. Af 22 deltagere så vidt jeg husker, var de 18 fra Saudi Arabien. Og de blev senere betegnet som velintegrerede!!! Hvad med dem som ikke er så velintegrerede?
  Koranen er en manual i ufred,overgreb,voldtægt og mord på anderledes tænkende. Det er den syge mands bog. Kig jer omkring, der hvor islam råder, der råder kaos. Vores forræderiske politikere inviterer dem i stor stil til Danmark, og det ender i udnyttelse af systemet, svindel, tyverier, hærværk, brandstiftelse, overfald, chikane,utrykke boligområder og mord. Det er takken. De fleste muslimer er født med et gen, der gør dem utilfredse og voldelige uanset hvor de slår sig ned. Hvornår fatter vore beslutningstagere dette! Der er rigeligt materiale at tage af, der begrunder disse mine synspunkter.
  Der er lysår mellem skandinavisk/nordeuropæisk tankegang og normsæt, og muslimernes, der betragter Koranen som eneste rettesnor i alle livets forhold, givet dem af gud selv. Koranen er lige så meget ”guds eget ord”, som der gror dadler i en muslimrøv.Koranen er en bog der er fyldt med had “dræb, dræb”og som opfordrer til vold, her nogle eksempler:
  ”Ikke at slutte venskab med jøder og kristne ( Sura 5,51)”, Dræb de vantro, hvor som helst I finder dem (Sura 2,191)”, ”I, der
  tror! Bekæmp dem af de vantro, der er i nærheden af jer ! Lad dem finde jer skånselsløse!” ( Sura 9,123). ”Dræb afgudsdyrkerne, hvor end I finder dem (Sura 9,5)”.
  En ting er der rigeligt af i den muslimske verden, og det er had, had og atter had mod anderledes tænkende, især vesterlændinge. De hiver tilsyneladende deres mishagsytringer op fra hadets kar der syntes at være uden bund.
  Vi skal belæres om, hvor forkastelig vor levevis er, men forunderligt nok forkaster de ikke samfundets sociale goder, som de er sande mestre i at udnytte. Vores levevis er da selfølgelig ikke perfekt, men vores samfundsmodel, og hvad det indebærer, er eftertragtet af millioner af mennesker, der ikke har adgang til vores system. Derfor skal vi ikke lade os kaste rundt i manegen, når de forstokkede muslimer igen og igen kræver forandring. De skal ikke komme og belære os. Vi skal under ingen omstændigheder leve under frygtens åg. Er de så utilfredse med vores levevis, så kan de jo bare rejse hjem igen, såre enkelt. Ingen har bedt dem om at komme. Kan det være så svært!
  HUSK, DET ER DRÅBEN DER UDHULER STENEN.

  For ca. 1400 år siden huggede muslimerne anført af deres karavanefører (kameldriveren, epileptikeren, røveren og den pædofile og sexfikserede Muhammed) hovederne af dem, de ikke sympatiserede med, medens de fanatisk og skringert skreg ” Allahu Akhbar, Allahu Akhbar (Allah er stor ) ”,og det gør de stadig den dag i dag, iført deres beskidte natskjorte og en kæft der ligner en nedbrændt negerlandsby. Som der står i Sura 8, vers 12 hvor gud siger: ”Jeg vil sætte en skræk i livet på dem, der er vantro. Hug dem over nakken! Hug dem over hver en finger!”
  Rent åndeligt lever de stadig som om de befandt sig i et ørkenland for 1400 år siden.

  Lad mig slutte af med en udtalelse af en af vores hjemlige godheds apologeter:
  ”Den aften var jeg af den overbevisning, at Danmark ville være et dejligt land uden danskere. Jeg ville elske det, hvis det var fuldt af tyskere, arabere, italienere, englændere, amerikanere, afrikanere, kinesere, japanere, polynesere, grønlændere og lapper. Jeg tror også de ville synes Danmark var et dejligt land uden danskere. Man kunne flytte danskerne op til Grønland, der ville være masser af plads og alt for koldt til at trække bukserne ned og vise den hvide røv frem.”
  (Sagt af journalist Morten Sabroe, Politiken 20.06.1999).

  Kommentar by der Adler — 11. april 2017 @ 10:13

 23. -> 20. Revisoren.
  På Nettet kan jeg ikke umiddelbart finde ud af hvad en flyrejse til Syrien koster.
  Men hvis man kan få en enkeltbillet for 6.000 kroner, så vil jeg da hellere end gerne donere min andel, så der bliver råd til at tage straksopbremseren Lars Løkke Rasmussen med.
  Måske andre er så venlige at donere deres andel også, så det tillige bliver muligt at slippe af med bankassistent Jensen?

  Kommentar by Birger Jensen — 11. april 2017 @ 10:25

 24. Hvorfor diskuterer om at betale deres returbilet,for det første er de ikke kommet med fly,de er kommet fra tyskland,som vi har ret til at sende tilbage til ifølge dublinkonventionen,men jeg ved godt at den er der ingen der vil tage på sig.

  Kommentar by notty — 11. april 2017 @ 10:33

 25. STOP HADET!Jeg føler mig slemt misforstået, og kan slet ikke forstå hvor alt dette had hældes ud over mig. Hallo? Jeg er både AFA-trold og agent og hvad ved jeg?

  Jeg undrede mig bare over at læse at svenske “Nazister” tilsyneladende har tid og energi til at forfølge Jøder, og vil gerne have afklaret historien; om det blot var den normale løgnpropaganda, om der er andre der står bag ved jødechikanen, eller hvem der står bag. Det er også mærkeligt jeg endnu ikke havde hørt om det.

  Ok, så gik jeg en smule off topic ved at fortælle om det seneste eksempel på grundløs skræmmepropaganda, og angreb og beskyldninger mod nationalister af alle slags, som var faldet til jorden.

  Hvad i alverden er min forbrydelse? I er da skruphamrende skør med jeres tabubelagte og falske debatmoral. Læser I overhoved hvad jeg skriver? Og hvorfor er I så vanvittig forgabt i et kontroversielt folkeslag, og en kontroversiel kunstigt skabt “nation” som er notorisk for anti-national og samfundsundergravende virksomhed gennem århundreder? Som er de fremmeste fortalere for multikulti, indvandring, homodyrkelse og alt det andet kulturmarxistiske gods som de også selv har opfundet, sammen med kommunismen, og efterlignet af Nazismen!

  Er I:
  a. uvidende,
  b. shabboz goys,
  c. af jødisk æt,
  d. gift med én af jødisk æt,
  e. tilhænger af judeokristne tosserier / noahide-religionen,
  f. et flokdyr som gentager hvad alfahannen brøler
  g. tilhængere af censur
  h. udfyld selv

  Kommentar by Balder — 11. april 2017 @ 11:34

 26. > 24
  De er kommet gående herop så kan de vel også gå hjem igen.
  Men derfor kan vi da godt være flinke og give dem en madpakke med.
  Og ikke noget fedteri, kun den bedste spegepølse og leverpostej er god nok.
  Og gerne et par bajere til.
  God tur hjem. Motion er sundt.

  Kommentar by Erik — 11. april 2017 @ 11:37

 27. #25 – Du havde vel for fanden ikke forventet at du bare kunne udvide din dubiøse blok til Uriasposten uden at møde modstand…

  At Kim Møller accepterer det må han jo så selv om….

  Kommentar by PBrad — 11. april 2017 @ 12:11

 28. 22 Adler
  Det du så fint beskriver kan sammenlignes med et begreb fra termodynamikken “entropi”.
  Tilføres et system varme stiger systemets entropi, hvilket er ensbetydende med at systemet går mod større uorden og kaos. Det samme gælder for et samfund, der tilføres ikke assimilerbare mennesker. Samfundet går mod mere uorden og kaos. Når så politikerne ikke vil reducere entropien ved lade de mennesker forlade landet igen, men prøver at skabe orden i kaos, vil det betyde endnu mere rod og kaos på områder de ikke troede muligt. Entropien stiger endnu mere som følge af politikernes indgriben.

  Kommentar by Menig 442 — 11. april 2017 @ 13:29

 29. Balder, din gamle islamo-nazi! Hold lige kæft! Tag en tur til Israel, hvis de vil lukke dig ind (tvivler), og se hvilket fantastisk land og folk det er.

  Kommentar by Kuffar — 11. april 2017 @ 13:38

 30. Balder skrid hjem til din egen side. Der kan du lukke alt det l… ud du vil.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 11. april 2017 @ 14:20

 31. Når man læser Balders ekstreme og kvalmende jødehad, så skulle man næsten tro, at han er muhammedaner, ja måske endda en ussel konvertit!

  Der er i hvert fald tale om det samme jødehad, og de samme forkvaklede konspirationsteorier, som bliver dyrket intenst i mange islamistiske miljøer.

  Måske er Balder i virkeligheden en rødhåret albino ved navn Junes Kock?

  Kommentar by Al Capone — 11. april 2017 @ 16:09

 32. der Adler (#22) har ret i, at de 33 milliarder er en brøkdel af de virkelige udgifter. Gang tallet med 10, så kommer vi i nærheden af det rigtige. Den af der Adler frembragte stikordsliste, gad jeg nok kende med talstørrelser. Den danske Forening har på linket http://www.dendanskeforening.dk/files/files/Faktaafsnittet%20ver_%202017-02-19.pdf oplysninger fra to svenskere, der uafhængigt af hinanden regner sig frem til de korrekte flere hundrede millioner kr, (dog svenske kr). Der er i DDF-artiklen også henvisning til links, som kunne have givet inspiration, men de er væk nu. Avpixlat (http://avpixlat.info/2014/05/04/tullbergs-lasningen-for-gratis-nedladdning/) har i en periode stillet den ene forfatters ebog til rådighed, men heller ikke her bar der bid.
  Farlige links, der kan bruges af os ekstreme nationalistiske svinehunde, har det med at forsvinde. Nogen, der følger med på Uriasposten, har måske skaffet en kopi, mens tid var? Tillad mig at efterlyse de pågældende tekster. Lad os gøre os umage med disse beregninger. Der er ikke andre end os til at gøre det. Og lad os gøre det til en vane, at kopiere vigtige tekster inden de forsvinder. Hvad siger du, der Adler, du har efter alt at dømme samlet skyts længe?

  Kommentar by Tommy Jørgart — 11. april 2017 @ 17:17

 33. Dem som angriber Balder udelukkende for hans jødekritik uden at beskæftige sig med selve emnerne burde tænke over om de måske kunne være propagandaofre.

  Kan man ikke argumenteret sagligt men kun skælde folk ud for at være jødehadere, så er man ikke bedre end antiracister uden anden baggrund end propagandafølelsesstyret moralsk fordømmelse.

  Kommentar by perhag — 11. april 2017 @ 18:00

 34. “Lad os gøre os umage med disse beregninger”, skrev jeg. Det bør jeg nok så selv være den første til. Beklager sætningen “de korrekte flere hundrede millioner”, det er selvfølgelig milliarder. Undskyld!

  Kommentar by Tommy Jørgart — 11. april 2017 @ 19:36

 35. @ 31 Tommy Jørgart

  Mit første læserbrev skrev jeg til MF Elisabeth Arnold (liste B-03.02.1992), så justitsminister Hans Engel (liste C-08.04.1992)og indenrigsminister Birthe Weiss (liste A-25.03.1993).

  Jeg har i nu mange år samlet på diverse udtalelser fra vore hjemlige landsforrædere til “Den Store Hukommelse”, i det lønlige håb, at de engang kunne blive stillet til regnskab. Under alle omstændigheder, bør det opbevares for eftertiden (50 A-4 sider).
  Jeg har det Ekstra Blad (Særtryk juni 1997) som ofrede en hel avis på den uansvarlige politik som politikerne førte overfor de etniske danskere.

  Jeg har gemt siden fra en af de store aviser (Jyllandsposten 29.03.2000), hvor hele siden var plastret til med navnene på femte kolonnne folk – hele 1038 -, “Det er blevet flovt at være dansker”.

  I to af dette års Weekendaviser, har der været tal for Sverige og Norge, og efter hvad jeg kan huske, så var det for et af landene svimlende 90.000 000 000. Samtidig blev der sagt, at det var i underkanten!
  Norge burde kunne sammenlignes med Danmark. I går i nyhederne sagde journalist Tina Gøtsche et tal på fremmede i DK, og det var over 700.000 og de udgjorde nu 13% af befolkningen!Har nogen mulighed for at høre udsendelsen og få fat i tallet? Min kone snakkede et øre af, derfor fik jeg ikke fat i det helt korrekte tal?
  Hvorfor nævner journalister, politikere, ministre så hele tiden tallet ca.250.000?
  Det har vi jo i mange år vidst var en lodret løgn. Det var også en løgn – og det en af de store – da de bildte os ind, at når de indre grænser blev nedlagt, så blev de ydre bevogtet af Frontex!
  Hvad er der sket! Flåde-og redningsfartøjer hiver den en gummibåd i land efter den anden, med en dødvægt af uuddannede negre. Hvorfor gør de ikke som australierne?

  Hvorfor sender regeringen ikke folk tilbage, når de har krydset den dansk-tyske grænse? Hvor mange sikre lande har de passeret undervejs. Ifølge Dublinkonventionen kan vi gøre det, uden at bryde nogen konventioner.

  Løgn, løgn og atter løgn, det er danske politikers varemærke, medens de sender lorten videre til den arbejdssommme etniske dansker.
  Vil man Danmarks ve og vel, så er der næsten ingen partier at stemme på, for DF sidder som garant for Løkke, uden at kræve noget til gengæld. Det er for usselt.

  Kommentar by der Adler — 11. april 2017 @ 19:42

 36. PBrad — 11. april 2017 @ 12:11

  #25 – Du havde vel for fanden ikke forventet at du bare kunne udvide din dubiøse blok til Uriasposten uden at møde modstand…

  Jeg har kommenteret på Uriasposten fra første færd, og har selvfølgelig mødt en hel del modstand, der er mange lange tråde med debatter og udvekslinger mellem mig og andre, ofte judeofile. I kan bare søge på Uriasposten hvis i vil læse mere af min hånd – og læse de slemme ord og slidte fraser som mine modstandere brugte. Der var en gang hvor jeg havde så mange “fans”, at mit nick blev omtalt i hver anden tråd, selv om jeg selv slet ikke havde deltaget i tråden! Det tog jeg som et stort kompliment. Og nu ser jeg til min glæde at vi måske er ved at være tilbage til en lignende situation. Pragtfuld, Påske, Forår ny begyndelse, Lyset, Balder, lys over alt det der er!

  Men ingen har nogensinde rigtig kunne få skovlen under mig, og min argumentation er blevet rost af både ven og fjende. Hvad angår Kim Møller, så har Kim Møller en politik der går ud på ikke at censurere noget, bortset fra hvis det er ulovligt eller opfordring til vold eller chikane. Vi har lige set hvor længe det tog Kim at smide Pedersen af. Jeg skriver altid reelle indlæg, nogle gange humoristisk eller ironisk, men jeg er for det meste en del mere høvisk overfor dem jeg er uenig med, end de tankeløs der er ud efter mit blod. Desuden har mange i tidens løb alligevel fundet ud af at det jeg skriver som regel ikke er helt henne i vejret. Og en del af mine tidligere hårde kritikere betragter jeg nu som venner. Og desværre har ingen i nu berørt substansen i mit indlæg, som denne gang knap nok var jødekritisk!

  Kommentar by Balder — 11. april 2017 @ 20:36

 37. Tak til der Adler og Tommy Jørgart:
  I er virkelig værd at læse og skrive sig jeres pointer bag øret!

  Kommentar by Anonym — 11. april 2017 @ 21:16

 38. Tak til der Adler og Tommy Jørgart:
  Jeres indlæg er virkelig værd at læse, skrive sig bag øret og videregive!

  Kommentar by Anonym — 11. april 2017 @ 21:28

 39. Tak til der Adler og Tommy Jørgart;
  Jeres indlæg er virkelig værd at læse, skrive sig bag øret og videregive!

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. april 2017 @ 21:30

 40. #36 – ja ja, ord ord men det forandrer jo ikke at du jo i bund og grund udnytter Kim Møllers langmodighed og sidder som en gammel nynazist og sutter på Uriasposten…

  At KM ikke har gust til at smide dig på porten falder så igen tilbage på Uriasposten som åbenbart slet ikke er istand til at håndhæve den høje moral der angiveligt ønskes af andre.

  Så er Kim Møller set i det lys jo egentlig en Zenia Stampe klon er syntes at alt er ligegyldigt?

  Kommentar by PBrad — 11. april 2017 @ 21:36

 41. der Adler (#35 ). Tak for svaret. Gør “Den store hukommelse” tilgængelig på www. Det er nemt, især hvis de allerede ligger på digital form. Brug Google sites. Lad os hjælpe hinanden. Jeg er selv lige startet med opbygning af websiden https://sites.google.com/view/danmark-mit-faedreland/startside. Jeg er ikke nået særlig langt, forskellige usikkerheder, delvis metodetekniske fører til rod, men bær over. Hjælpsomme tekniske kommentarer er tilføjet til ære for andre, der vil bruge platformen. Flagskibet er nogle beregninger, der viser, at ca. 61 % af de nye mennesker i Danmark 2016, dvs nyfødte og indvandrede er muhamedanere. Vigtigste formål med siden er at præsentere troværdige statistiske data.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 11. april 2017 @ 23:20

 42. Nå efter massiv anmeldelser fik vi den DAESH vid. fjernet. 1000+ to go.
  Har dog optaget den til , lad os kalde det “We never forget” ,senere identifikation (der render jo tusindevis af DAESH “krigere”, som MSM kalder den rundt i blandt os i hele EU)
  Ikke nok med de jahadister bliver skolet pga. dårlig opdragelse , i kasernerne , via parabol med usa jøde had, friskoler osv. et sted kan man som menig Daner begrænse/udsætte, forfølge og måske identificere dem. Online..
  Never Surrender !

  Kommentar by bjarne — 12. april 2017 @ 02:17

 43. #22 Adler. Tak for posten, havde selv lignende tekst liggende.
  Hvor mange Danske går dagligt på job , KUN !! for at underholde disse FUP flygtninge.
  Den Danske vågner måske ikke før kassen er , helt tom.
  Og selv efter massive sociale nedskæringer, vil de stadig stemme Å-S-SF-EL , i håb om det pengetræ virkelig eksistere.
  Se Tyskland med deres “hartz program” Holland massiv ned skæring ” socialt ansvar for egent liv plan” macron Frankrig samme skuffe…(som måske sikre Le Pen sejren) osv.
  EU- det nye USA.
  De har bare glemt èn vigtig ting (som de forsøger af fjerne/udskifte/censurere) …folket.
  Om det er om 4-8-12 år. der er politisk base, for massive hjemsendelser er 110 % sikkert. Jo før jo mindre sandsynlighed for borgerkrigs lignede tilstande.
  Da i takt med muslimers daglig hærgen, micro jihad og terror angreb (MSM = som om det kun er DAESH)
  Vil flere love blive vedtaget, som igen forstærker 1400 års historie og undertrykker alle.
  Det er uundgåeligt ,at der kommer modaktioner fra folket, i takt med den daglige micro jihad stiger, som ja vi alle oplyste ved stiger kraftig overalt i EU.
  Undtagen hos venligboer Mads Nygaard, han ser ikke nyhedder og hygger sig fra fælles kassen i hans oste klokke sammen med resten fra Å- EL – RV – Væmligboer – SF mf.
  Der er ingen “happy ending”, so på happy sucky bar i bumbumTaya.

  Ja lidt rodet , en del af en længere tekst, jeg arbejder med.
  Men en kort brainstorm”.
  Never surrender !

  Kommentar by bjarne — 12. april 2017 @ 02:52

 44. * Det er uundgåeligt ,at der *ikke kommer modaktioner fra folket

  Kommentar by bjarne — 12. april 2017 @ 03:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper