11. april 2017

Stockholm-terror: 31-årig belgisk offer arbejdede som psykolog for asylansøgere…

Blandt ofrene for fredagens terrorangreb var den 31-årige belgiske psykolog Maïlys Dereymaeker. En interessant sidehistorie sakset fra The Telegraph – Belgian psychologist who worked with failed asylum seekers among Stockholm terror victims.

“A Belgian psychologist who worked with asylum seekers facing deportation was among the victims of the Stockholm truck attack, it emerged on Monday.

Maïlys Dereymaeker, 31, was named by Belgian newspaper Nieuwsblad as one of the four people who were killed after failed asylum seeker Rakhmat Akilov ploughed a truck into a crowd in central Stockholm.

Ms Dereymaeker, who was the mother of an 18-month old child, used to work as a psychologist in several Belgian immigration detention centres, Nieuwsblad reported.

In a bitter twist of irony, the newspaper said she often worked with failed asylum seekers. Akilov, a 39-year-old from Uzbekistan, had his asylum claim in Sweden rejected last year.”

(Maïlys Dereymaeker, 31-årig psykolog)

Oploadet Kl. 10:18 af Kim Møller — Direkte link76 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/82397/trackback

76 Comments »

 1. Karma is a bitch.

  Kommentar by notty — 11. april 2017 @ 10:24

 2. Tja hvad skal man næsten sige til det, jeg er personligt selv stoppet med at gå til koncerter og bevæger mig sjældent rundt i gågader, jeg gider simpelthen ikke gå og kigge mig over skulderen…. H.I.F.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 11. april 2017 @ 10:33

 3. Alle drab som disse er jo triste. Det siger sig selv. Men nu står der intet om hendes personlige politiske overbevisninger, men man går nok ikke helt skævt i byen, ved at antage, at hun havde hjemme et sted på venstrefløjen. Hvis det forholder sig sådan, ja, så er hun jo blot – meget bogstavligt – blevet ramt ad nogle af de konsekvenser, som venstrefløjens politik på dette område har påført os her i Europa. Virkeligheden tromlede hende ned, for virkeligheden er ikke altid god og pæn. Den kan også være ond og grusom, og i virkeligheden det er nemlig langt fra alle tilvandrerne, der vil os det godt.

  Kynisk som jeg er, håber jeg faktisk at alle dem han kørte ned havde stemt for den massive muslimske tilvandring til Sverige. Den lille pige på kun 11 år, havde selvsagt intet ansvar for Sveriges katastrofale udvikling på dette område, men man må så håbe, at forældrene stemmer på Miljöpartiet eller de svenske Socialdemokrater. Er det tilfældet, er der i mit hoved trods alt lidt retfærdighed til her i verden.

  Kommentar by na — 11. april 2017 @ 10:35

 4. Kunne godt ligne prototypen på en klam væmligso, som også plejer seksuel omgang med uledsagede “asylbørn” med fuldskæg….

  Kommentar by Revisoren — 11. april 2017 @ 11:49

 5. Den såkaldte flygtninge industri mætter mange munde og det koster skatteyderne en rumraket eller ti Storebælt broer om året, dog kommer pengene ind igen for en bro, tre drenge smider sten på en lastbil i Avedøre, skoledrenge laver fire gaderøverier på godt en time i Randers, disse uduelige er ved at uddanne sig til terrorister med politikerne og væmmeligboernes accept, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 11. april 2017 @ 11:53

 6. Så kom der da noget godt ud af den muslimske terrorist svinestreg.
  Og hun kan jo ikke være helt utilfreds med, at dø på den måde.
  Terroristen er sikret ophold i Sverige i mange år, pga den fængselsdom han får.
  Og mon ikke han får varigt ophold i Sverige bagefter, pga hans tilknytning til Sverige.
  Hvis han bliver sendt tilbage til Rusland risikere, man jo at de vil straffe ham, som han har fortjent evt en dødsdom.
  Gid alle de landsforrædere der arbejder, for muslimsk overtagelse af Europa lider samme skæbne.

  Kommentar by XXXXX — 11. april 2017 @ 11:59

 7. Ak ja, “live by the sword” (refugee), “die by the sword.”

  Det er hvad flertallet af kvinder gør med deres stemmeret

  Kommentar by BB — 11. april 2017 @ 12:00

 8. Jeg ved godt at det ikke lyder pænt; men hold op hvor det glæder mig at det var en som hende der blev mast flad af barbaren !!
  Hun fik som fortjent og svenskerne sparer en masse penge ved ikke at skulle betale løn til hendes landsskadelige virksomhed.

  Kommentar by benny bomstærk — 11. april 2017 @ 12:18

 9. # 5 ikke at forglemme evig opholdstilladelse til kone og fire børn – og selvfølgelig er der ingen som helst fare for, at børnene følger i faderens forbillede og selv bliver terrorister!

  PS: Var den sorte enke fra teaterangrebet i Moskva for nogen år siden ikke fra en af de failed states fra det tidl. Sovjet?

  Fine perspektiver for godhedsindustrien

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 11. april 2017 @ 13:44

 10. De sorte enker kommer især fra Tjetjenien.
  Same shit

  Kommentar by Erik — 11. april 2017 @ 14:10

 11. går ud fra at det drejer sig om Hedninger, (Muslimer)

  Politiet drabssigter person efter fund af lig i Brønshøj
  Politiet har fundet “flere dræbte” i en lejlighed i Brønshøj og mener, der kan være tale om et familieopgør.

  mere på potten:
  http://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE9502217/politiet-drabssigter-person-efter-fund-af-lig-i-broenshoej/

  Kommentar by Sindsro — 11. april 2017 @ 14:52

 12. Æret været Maïlys Dereymaekers minde, voldsomt tragisk at denne unge kvinde blev myrdet. Jeg kan forestille mig hendes families sorg, og tænker på hendes lille barn!

  Psykologer skal i deres job, i lighed med læger, hjælpe ukritisk, også asylansøgere, når de først er i landet.

  Jeg skal være den sidste til at bifalde noget mord, ikke mindst af ISIS.

  Kommentar by Zatopek — 11. april 2017 @ 15:00

 13. # 12

  Hmm, mig bekendt havde han fået afslag på opholdstilladelse …

  Hun arbejdede angiveligt med “failed asylum seekers” …

  Alt i alt ikke meget formålstjenstligt i hendes virke set fra den anden side af mit skattekort.

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 11. april 2017 @ 15:06

 14. Hvis en dansker laver en skramme på en perkers BMW, står der i løbet af 20 sekunder en sværm af fætre, klar til at sparke danskeren til lirekassemand.

  Nu sidder lastbilterroristen varetægtsfængslet, ingen etnisk svenskere har krævet ham udleveret for at give ham et lag tæsk.

  Sverige behandler ham efter en retsstats love.

  Sagen er at et demokratisk land kan komme så langt ud i tovene, at den må forsvare sig med udemokratiske metoder. Vi må se hvor grænsen går i Sverige, og hvor længe Stefan Löfven kan holde befolkningen hen med snak.

  Her i Danmark foregår der omfattende mødeterror. Der er endnu ikke slået nogen ihjel men når fredelige demonstranters biler udsættes for hærværk på privaten, og erklæres totalskadet – så bærer regeringen og justitsministeren et ansvar. Det er svært at opklare, men PET kunne starte med at gennemtrevle de miljøer hvorfra mødeterror udspringer. Det er vel helt efter bogen med en dommerkendelse når der ligger bestyrket mistanke til en vis personkreds.

  Kommentar by k.m. — 11. april 2017 @ 15:08

 15. Jeg ved ikke hvad dette gik ud på, og hvordan det var formidlet, men det er under alle omstændigheder myndighedernes ansvar at udvise og hjemsende. Hun var en behandler.

  Kommentar by Zatopek — 11. april 2017 @ 15:13

 16. For en gang skyld er jeg helt enig med Zatopek: “Psykologer skal i deres job, i lighed med læger, hjælpe ukritisk, også asylansøgere, når de først er i landet.”

  Kommentar by Ole Madsen — 11. april 2017 @ 15:20

 17. Jeg ville måske have sagt ‘behandle’ i stedet for ‘hjælpe’.

  Kommentar by Ole Madsen — 11. april 2017 @ 15:23

 18. Det står vistnok i lægeløftet, Hippokrates ed.

  Kommentar by Ole Madsen — 11. april 2017 @ 15:25

 19. Ad 15. Jeg savner stadig forklaringen af hvordan jeg blev ansvarlig for alle verdens muslimer. Så almindelig overlevelse for mine børn og børnebørn tilskriver mig at kæmpe for dem, psykologer og læger eller ej. Dette er en frihedskamp der er initieret af udefrakommende kræfter. Og under alle omstændigheder vil jeg kæmpe imod at skulle financiere min egen udryddelse.

  Kommentar by River — 11. april 2017 @ 15:40

 20. #19 Enig, de burde aldrig have været inden for Europas grænser. Realiteten er en anden desværre.

  Kommentar by Zatopek — 11. april 2017 @ 16:08

 21. Det barmhjertige Sverige lod islamisk slagter tage livet af denne unge mor. Det barmhjertige Sverige lod den islamiske massemorder tage moren fra et lille barn. Det barmhjertige Sverige lod denne voldspsykopat tage livet af forældrepars voksne datter. Den svenske floromvundne barmhjertighed er grum, virkelig grum. Må den unge mor hvile i fred. Og skam få Sveriges multikultur kynisme.

  Kommentar by Liva — 11. april 2017 @ 16:08

 22. Troll Alert

  Zatopek er noget af vraggodset fra det kuldsejlede 180 gr, en Simon/Arres/Niels nul klon.

  Kommentar by PBrad — 11. april 2017 @ 16:22

 23. -> 16 + 17 + 18. Ole Madsen.
  Jeg er for så vidt enig.
  Men jeg forstår godt dem der “springer fra”, men også dem der synes man skal “springe fra” – selv om det et moralsk dilemma.
  Da Hippokrates i sin tid svor eden, var det overfor mennesker med ‘rigtige sygdomme’, han svor eden.
  I vore dage er stort set alle syge i det øjeblik der kontaktes en læge. Det hele er blevet totalt udvandet, alle skal hjælpe alle.

  Alle flygtninge er tilsyneladende syge når de ankommer til landet, efter at have holdt sig friske på en flere tusinde kilometrer lang rejse. Og på godhedsindustriens og MSM mange fotos kan det tydelig ses, at det ikke er underernæring der er problemet.
  Og mange af disse, til landet kommende syge, fortsætter med at være “syge” livet igennem, og deres børn ligeså.

  Hr. ‘der Adler’ har i indlæg nummer 22, i tråden “Erik Holstein: Stockholm-angrebet” listet den hær af hjælpere der træder til for at diagnosticere og hjælpe de stakkels langtrejsende “svage”.

  Og helt ærlig, så jeg synes denne hjælpeindustri har udviklet sig alt for voldsomt. Der må naturligvis, i dette selvskabte vanvid, være mennesker der begynder at synes at nok er nok, og at nogen er skyldige, eller medskyldige, og bør bøde derfor.
  Retfærdigt og/eller uretfærdigt?

  Det kan heller ikke udelukkende være tilfældigheder der gør, at ghettoområder mangler læger. Så her “springes der også fra”, og ‘Hippokrates ed’ omgås på en diskret måde.
  https://www.dr.dk/ligetil/indland/15-ghettoer-har-ikke-en-laege

  Kommentar by Birger Jensen — 11. april 2017 @ 16:42

 24. Det er godt alt sammen, men Kim – for helvede. Det her må du undersøge nærmere:

  Medierne kører nu med den historie, at en gruppe teenagedrenge fra især en lille flække i Makedonien står bag de nyhedssites, der under den amerikanske valgkamp forsynede verden med falske nyheder, de berygtede fake news. Og ikke mindst fake news, der kan tilskrives årsagen til, at Clinton tabte, og medierne kollektivt tog så grueligt fejl.

  Channel 4 fandt så en 16-årig makedonisk dreng, der tilsyneladende ikke kunne engelsk, men bekræftede gennem oversættelse, at han var en af bidragyderne til disse verdensberømte fake news. DR eller 24/7 har også haft en journalist nede for at lede efter teenagedrengene, men faldt ikke rigtig noget. Og de kørte også historien om, at de var årsagen til de falske negative nyheder om Clinton, der belastede hendes valg i et eller andet ukendt omfang, så hun tabte og journalisterne fik deres gigantiske prestigetab.

  Og drengene gjorde det ikke pga. politisk overbevisning, forstås, men fordi der var penge i lortet. De fik penge et eller andet sted fra for at lave deres fake news, som selv garvede medier hoppede på og hjalp med at mangfoldiggøre…

  Men hele setup’et virker fuldstændigt gakke-lak, at ringe/ikke engelsktalende teenagedrenge fra et obskurt udkantssted i Europa skal tildeles så afgørende færdigheder. (En helt anden ting er så, om disse fake news overhovedet rykkede ved valget.)

  Min intuition siger mig, at der er et eller andet helt galt med denne mediebasker, som alle journalisterne nu trøster sig med i tide og utide. Kim, har du ikke adgang til kritiske kilder om historien om disse generelt usynlige, men mirakuløse teenagedrenge fra et af verdens røvhuller.

  Kommentar by traveler — 11. april 2017 @ 16:42

 25. # 22

  Eller også er tossen et sørgeligt resultat af et mislykket engangsknald mellem Pedersen og Shansen….

  Kommentar by Al Capone — 11. april 2017 @ 16:47

 26. Det vil glæde ISIS at også på Urias bloggen bliver drabene hyldet.
  Den ene part fordi hun var vantro, den anden part grundet hendes job.
  Men bifald og klapsalverne runger i gaderne.

  Og nu kan ingen vide hvilke politiske holdninger kvinden havde. Måske hun brugte sin insider viden konstruktivt til afsløring af immigranter og embedsfolk. Jeg kender masser af socialrådgivere som kan se problemer med immigranter, har gennemskuet dem, og gør opmærksomt på det til venner og familie

  Kommentar by Men dog ! — 11. april 2017 @ 16:48

 27. Ifølge Nicolai Sennels kan psykologer stille nul og en fis op med muslimer. De er ydre styret, hvilket gør psykologens ord lig med vand på gæs. Vores kultur gør os indre styret. Det er der psykologerne kommer ind, hvis det gælder at ændre adfærd hos folk( hvis noget sådan overhovedet er muligt. Men det er noken anden diskussion). Hvad har hun nogensinde udrettet for sin løn?

  Kommentar by Margrethe — 11. april 2017 @ 16:50

 28. Lige nu sidder Villy Søvndal (SF) på TV2 ‘Go’ aften Danmark’ og snakker havearbejdets velsignelser. Det viser meget godt venstrefløjens prioriteter.. Vesterlændinge mister livet i venstrefløjens hede multikultur drømme. Londonterror, Stockholmterror, Berlinterror, Paristerror. Og venstrefløjen pludrer havearbejde.. Derfor er det bare ikke i orden at støtte venstrefløjen.

  Kommentar by Liva — 11. april 2017 @ 16:56

 29. http://www.express.co.uk/news/uk/790084/london-attack-pc-keith-palmer-funeral-police-told-no-uniform-travel-london-westminster

  POLICE officers attending PC Keith Palmer’s funeral today have been told not to wear their uniforms when travelling to Westminster for “personal safety reasons”.

  About 50 members of PC Keith Palmer’s family, including his wife, daughter, parents and siblings, will attend the service.

  More than 50,000 members of the public are also expected to turn out to pay their respects to the murdered officer, who was stabbed to death outside Parliament during Khalid Masood’s murderous rampage across Westminster.

  Kolleger til Keith Palmer, der blev stukket ihjel af Khalid Masood uden for parlamentet i London, blev bedt om ikke at møde op i uniform til hans begravelse – “af sikkerheds grunde”.

  Tør eller vil det engelske politi ikke længere vise sig i uniform, for ikke at provokere en vis befolkningsgruppe ?

  Kommentar by k.m. — 11. april 2017 @ 17:13

 30. For en sikkerheds skyld bør alle – kolleger og andre borgere – holde sig borte fra begravelseshøjtideligheden.
  Egentligt burde de vel etablere en kærlighedskæde i stedet for.

  Bare for ikke at fornærme tilhængere af hadets religion.

  Kommentar by Bastardo — 11. april 2017 @ 17:23

 31. Og det ene svenske offer:

  “Wahlberg var engagerad i Amnesty i Ljungskile och sörjs nu av familj, vänner och kolleger:
  – Lena Wahlberg var mycket uppskattad och är djupt saknad. Våra tankar går till hennes familj och anhöriga, säger Anna Lindenfors på Amnesty i ett pressmeddelande.”

  http://www.expressen.se/gt/lena-wahlberg-69-blev-terrordadets-offer/

  Kommentar by BB — 11. april 2017 @ 17:26

 32. Jeg synes det var lidt sløvt med den mindhøjtidelighed i Stockholm, de burde have fløjet “Outlandish” derop, “Aisha” er nu engang sådan et smukt nummer.

  Kommentar by Johnson — 11. april 2017 @ 17:30

 33. http://www.breitbart.com/london/2017/04/10/labour-mp-vying-manchester-mayor-muslim-extremists/

  Andy Burnham, a former cabinet minister, appeared at a mayoral hustings organised by the “anti-Islamophobia” group Muslim Engagement and Development (MEND) on Saturday, The Times reports.

  Borgmesterkandidat til byen Manchester sat i forbindelse med muslimske ekstremistgrupper.

  Kommentar by k.m. — 11. april 2017 @ 17:36

 34. Oh, the irony.

  Kommentar by Peter Larsen — 11. april 2017 @ 17:53

 35. Villy Søvndal (SF). Tidligere aktiv SF’er, tidligere minister – der genopstiller som aktiv politiker for SF – dvæler nu ifølge TV2 ‘Go’ aften Danmark’, ved musik med sit band “Herreværelset” – midt i terroranslag mod vesterlændinge – og har kvittet tobakken, hører vi – skinhellig som aldrig før. De hygger sig godt, bandet, mens vesterlændinge myrdes af islamiske slagtere i Europa. “Min elskling, du er som en rose.” Smuk sang synges af SF’eren – men hvad med vesterlændinge, der myrdes af islamister i lastbiler i Evert Taubes Sverige? Hvad med dem, SF?

  Villy Søvndal (SF), der genopstiller, vil trække en masse erfaring med ind i politik, siger han. Men hvad hjalp det den gang, Villy Søvndal sagde “Skrid ad helvede til, islamister”? Nej, det hjalp ikke. En islamist har netop taget livet af fire vesterlændinge i Stockholm, deriblandt en lille pige på 11 år. SF har intet lært. Absolut intet. Jeg græmmes.

  Kommentar by Liva — 11. april 2017 @ 17:54

 36. OT
  Familien der blev dræbt tidligere i dag stammer fra Afghanistan
  http://www.bt.dk/krimi/nye-oplysninger-om-det-firdobbelte-familiedrab-det-yngste-barn-gik-i-vuggestue

  Kommentar by redneck — 11. april 2017 @ 18:01

 37. TV2 giver her til aften et kig på Sergels Torg i Stockholm, hvor der er et hav af velordnede blomster til de døde – eller til islamisten, der tog livet af fire vesterlændinge? Hvilken orden der hersker nu på Sergels Torg. Men Volvo orden kan ikke beherske det islamiske kaos – hverken i Sverige – eller i Vesten.

  Kommentar by Liva — 11. april 2017 @ 18:20

 38. Jeg tror ikke det er politik alene der får Villy Søvndal til at genopstille. Efter min mening er han mere kapitalist end socialist
  og et par år mere i Region Syd må give en ekstra skilling til den ministerpension han lever af i dag plus hvad han ellers har sparet op som folketingsmedlem.
  Man kan vel få en bid af kagen ?
  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/vild-loen-fest-fortsaetter-i-region-syddanmark/5922795

  Kommentar by k.m. — 11. april 2017 @ 18:27

 39. -> 36. Liva.
  Via en eller anden svensk webside fandt jeg frem til linket til de svenske webkameraer.
  Derfra er der direkte billeder fra Sergels Torg i Stockholm:
  http://www.webbkameror.se/webbkameror/sergelstorg/index.php

  Kommentar by Birger Jensen — 11. april 2017 @ 18:33

 40. Tak, Birger Jensen.

  Kommentar by Liva — 11. april 2017 @ 18:37

 41. Det er nærmest en fascistisk orden, der hersker nu på Sergels Torg. Al islamisk kaos er rengjort – for en stund.

  Kommentar by Liva — 11. april 2017 @ 18:43

 42. Har man nu anholdt den rigtige gerningsmand? I følge min erfaring vil en muslim altid erklære sig uskyldig. Men det kan jo være undtagelsen, der bekræfter reglen.

  Kommentar by Menig 442 — 11. april 2017 @ 18:58

 43. De sagde aldrig: det her det vil vi, og vi er klar til at betale dyrt for det. Hvis I ikke vil være med, kan I blive fri. Fair nok med os. Nej, de gjorde det modsatte. De udfordrede os på vort livsgrundlag og forlangte, at vi betalte for egen ødelæggelse. De betragtede os som trækdyr og undermennesker, uden ret til medindflydelse på egen skæbne. De var fuldstændig ufølsomme, uanset de godt vidste, at det, de forlangte af os, var det stik modsatte af det, vi ville have gjort, hvis vi selv kunne vælge. Ikke underligt, at vi blev vrede.
  Jeg er ikke nået til at fryde mig over, at morderen efter alt at dømme slog en, måske to flygtninge-apologeter ihjel, men statistikken ser nu noget bedre ud. Jeg sørger stadig over den 11-årige pige og hunden.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 11. april 2017 @ 19:01

 44. Jeg hørte et eller andet sted, at man arbejder på at misdæderen er skingrende sindssyg, og iflg. svensk lov, kan man ikke straffe en sindssyg galning!
  Det giver jo nogle interessante muligheder for perkerne, idet de jo notorisk alle er skingrende sindssyge, alene fordi de kan hengive sig til den djæveltilbedelse.
  Mine tanker går primært til den lille pige og den stakkels vovse.

  Kommentar by Holger Madsen — 11. april 2017 @ 19:18

 45. 16 + 17 + 18. Helt uenig.
  Alle muslimer skal ud.
  fordi: Alle terorister er muslimer, dog er ikke alle muslimer terorister. Muslimer er Satans hedninger og intet andet.

  §69 siger: >>>De fra folkekirken afvigende trossamfunds forhold ordnes nærmere ved lov.<<<

  Lovforslaget er ikke stillet, selv om Grundloven påbyder Regeringen det.

  Det er en nødvendighed at udføre §69 efter grundloven, og den skal fremføres som lovforslag i §67 regi:
  —————————————————
  Lovforslaget:

  (( Justitsministeren Skal fremlægge lovforslag om ordning af muslimske trossamfunds forhold, og dette lovforslag SKAL indeholde forbud mod at, de dele af Koranen, der strider mod sædeligheden og den offentlige orden, læres i moskéerne i Danmark. ))

  ** Altså § 67's Betingelser Skal forme Lovforslaget. **
  ** Koranen SKAL dermed analyseres og rettes ind efter dansk lovgivning. **
  Pernille Bendix er det muligvis.
  Jeg spurgte om hun ikke kunne fremføre i tinget at, Justitsministeren skulle tage affære, mht. §69.

  Kommentar by Sindsro — 11. april 2017 @ 19:32

 46. Jeg læser jævnligt Uriasposten, som i mange henseender fortjener den største respekt, men her er nok et af de indlæg, som ikke burde være bragt. Mon ikke man havde en anelse (vished) om, hvad dette ville afføde af kommentarer? Det er aldrig i orden at fryde sig over andre menneskers død.

  Kommentar by Søren Hansen — 11. april 2017 @ 20:15

 47. – Søren

  Jeg har faktisk planlagt at blogge om det andet kvindelige offer. Ser ikke helt problemet.

  Kommentar by Kim Møller — 11. april 2017 @ 20:23

 48. ->: Zapotek. Nej illegale har kun krav på hjælp i akutte tilfælde. Det kan diskuteres, om der gælder særlige regler for illegale børn.

  I lægeløftet står bl.a.:

  “at jeg ved mine forretninger som praktiserende læge stedse skal lade det være mig magtpåliggende, efter bedste skønnende at anvende mine kundskaber med flid og omhu til samfundets og mine medmenneskers gavn,”

  bemærk ‘til samfundets gavn’.

  Kommentar by Hodja — 11. april 2017 @ 20:47

 49. Kim – Der er som sådan intet galt med det, du selv har skrevet. Jeg (og her er jeg måske for desillusioneret?) tolkede det bare som en åben invitation til at fryde sig over, at “hun fik som fortjent”. Det gjorde hun ikke, for ingen fortjener at blive kørt over af en gal islamist. End ikke Trads og Xenia.

  Kommentar by Søren Hansen — 11. april 2017 @ 21:00

 50. @Søren: nej ingen fortjener at blive dræbt af en islamist. Men nogen fortjener det mindre end andre. F eks fortjener en døv 11årig pige i livets begyndelse det mindre end en voksen person der trods alt har levet et liv og deriblandt lavet nogle valg og fravalg.

  Kommentar by redneck — 11. april 2017 @ 21:10

 51. Ingen ved om beligeren var venligbo eller hvad det hedder i Belgien men hun arbejdede åbenbart med afviste asylansøgere og vel at mærke ikke end at udvise dem. Så tanken om en art nemesis er da nærliggende

  Kommentar by redneck — 11. april 2017 @ 21:10

 52. “Stockholm-terror: 31-årig belgisk offer arbejdede som psykolog for asylansøgere” Hahahaha…fedest..bye bye mother fucker.

  Kommentar by Piphans — 11. april 2017 @ 21:11

 53. Der er da intet i vejen for at blogge om dette offer, 99% chance for at hun har været en af dem med det rette “menneskesyn”.

  Kommentar by Johnson — 11. april 2017 @ 21:37

 54. Søren Hansen 20:15 “Det er aldrig i orden at fryde sig over andre menneskers død.”

  Nå, og hvor har du så den visdom fra? Ja det kan ligne en harmløs bemærkning, men det er det ikke. Det er en støtteerklæring til det paradigme som afholder os fra at gribe til handling, og en støtte erklæring til “humanismen”; den helt identitetsløse udgave af slavereligionen kristendommen.

  Det er helt i orden at fryde sig over sine modstanderes død, ja, det er en naturlig følelse. Der er ikke noget mere opløftende end at høre om sine fjenders død, og der er ikke skønnere musik end deres mødres fortvivlede jamren. Vi må huske dette; der er ikke plads til alle, hverken i Danmark, eller på jordkloden.

  Her lidt vedkommende fra den pt. meget aktuelle og nødvendige bog Might is Right af Ragnar Redbeard – 1927 edition, originally published by Dil Pickle Press, Chicago. Ragnar Redbeard er et pseudonym. Wikipedia “The most likely candidate is a man named Arthur Desmond, who was red-bearded, red-haired and whose poetry was very similar to that written by Redbeard”:

  Undoubtedly the Black Magic of the Christ Myth, combined with the subterranean sorcery of medieval sacredotalism HAS partially succeeded, not only in sapping individual initiative, but also in suppressing in our Race many of its ancestral leonine traits and superb Barbarian Virtues. But as yet, it has not wholly triumphed in its emasculating necromancy.

  No! It has not transfigured us ALL into teams of contented oxen and bunches of earmarked sheep, although that is its final hope. There ARE SOME of the grand old stock, left alive. Few indeed are they amidst a world of slaves and swine.

  The lion is still the lion, although his teeth have been most foully filed down by abominable moral codes; his skin made scrofulous with the mange and leprosy of caged peacefulness — his paws fettered by links of slave-voted statutes and an iron collar of State Officialism wound around his regal neck. Someday, sometime, he is destines to break through the vile bonds that have been cunningly laid on him, escape from the wasting decline that originates from unnatural confinement and regain once more his primitive freedom of Action.

  The treacherous legislators and illustrious statesmen, who are now so eager to teach him the method of growing wool like sheep and how to fit his battle-scarred shoulders t o a horse collar, may then be sorry and sad (if they have time) — for he will probably chew them up. Great and powerful governments, Commanding Peace, come into existence ONLY in ages of decadence; when nations are on the downward grade.

  If the human animal lives a natural, cleanly life, out on the plains and forests, away, where oceans rollers crash along the shore, or on the banks of the pouring rivers he requires no police-force to “protect” him — no usurious Jew to rob him of his harvests — no tax-gathering legislators to vote away his property, and no ‘priests of the Idol’ to “save” his soul. It is false standards of morality that debase and enfeeble individuals, tribes and nations.

  First, in obedience to some sovereign code, they lose their hardihood and increase their numbers. Then that ALL may live, they become laborious, submissive to Regulations; and finally — with Death held up by priestcraft as a fearsome Terror, all personal valor fades away. Thus nations of spaniels are manufactured. The normal man is the man that loves and feasts and fights and hunts, the predatory man. The abnormal man is he that toils for a master, half-starves, and “thinks” — the Christly dog. The first is a perfect animal; the second, a perfect — monster.

  Kommentar by Balder — 12. april 2017 @ 03:42

 55. Det er sørgeligt at indrømme , men der er 100 % nogen som har mere fortjent at dø i et muhamedansk terrorangreb end andre.

  Det er bedre at det er de som ønsker ubegrænset muhamedansk indvandring, og deres kære som bliver ramt.

  Hvorfor skal deres utopiske humanisme kun gå ud over os andre ?

  Kommentar by A Andersen — 12. april 2017 @ 05:44

 56. Så er man i gang med at “løse problemet” og gøre det skete usket.
  Berlinske citerer svenske Aftenbladet og fortæller, at nu har man fået Facebook til at fjerne de “ubehagelige billeder”:
  https://www.b.dk/globalt/efter-haard-kritik-facebook-lover-at-slette-fotos-af-stockholms-terrorofre

  Og i København har den altid geniale Frank Jensen fundet løsningen: “Samarbejde på tværs af myndigheder, anti-radikaliseringsprogrammer og fysiske forhindringer.”
  https://www.b.dk/nationalt/frank-jensen-saadan-undgaar-koebenhavn-at-blive-naeste-maal-for-terror

  Her var jeg naiv og troede at myndighederne allerede arbejdede sammen? Og jeg har da ved selvsyn set, at der allerede er strøet granit og betonklodser tilfældige steder rundt i Københavns indre by.
  Men det er jo ikke kun i den indre by at der kan frygtes “fjendtlig lastbilkørsel”. Hvad med Østerbrogade eller Amagerbrogade? Ender det f.eks. med at man vil spærre for bilkørsel til og fra Amager?
  Og hvad med buskørslen? Busser er mindst lige så velegnede som lastbiler, og på et godt tidspunkt er de tillige fyldt med dumme danskere. En hel del af buschaufførerne er muslimer, så hvornår er en af dem programmeret til at gå amok? Sker det, kan det lige så god ske på Husum Torv, som på stationspladsen i Hellerup.

  Det mest nærliggende, “ondets rod”, undgår man omhyggeligt at komme ind på, og gøre noget ved.

  Kommentar by Birger Jensen — 12. april 2017 @ 05:54

 57. Fulgte vi Jesus lod vi de døde begrave de døde.
  Det ville for stadig levende sige der var duft, stank, tilbud til kødspisere og knogleudnyttere, respektivt nedbrud af diverse art, medmindre de døde havnede i en mose.
  Om vi lod de døde begrave de døde, det er Balders ideal, kan han nok bedre svare på selv.
  Personlig synes jeg ceremonier hvor der, af endnu levende, på en vis tages afsked med døde er at foretrække.
  Hver har vel sit.

  Et er vel at have strådøden mæt af dage som ideal, noget ganske andet at gå til valen efter et bevidtst valg eller blot være på indkøb eller spadseretur i en by og blive ramt af en morder man ikke kan forsvare sig mod.
  Det er et helvede derude.

  Kommentar by Peter Buch — 12. april 2017 @ 06:48

 58. Så lyder projektionskoret: Den dræbte mente nok sådan og sådan og gjorde nok det og det af de og de motiver. Men ingen ved det.
  Én nævner Nicolai Sennels. Han er også psykolog og har arbejdet med kriminelle muslimer (et felt, der overlapper med afviste asylansøgere). Sennels spiller guitar og ligner sikkert en blød hippiemand fra mange vinkler, hvis man ikke kender ham. Men sandheden er en helt anden.
  Den belgiske kvinde kan sagtens have arbejdet med den samfundsfarlige gruppe i et håb om at påvirke dem væk fra den terrormentalitet, de har. Hun kan have været en “stille helt”, der var så bekymret over at se psykopaterne strømme ind i Europa, at hun viede sit liv til at bearbejde dem psykisk for at løsne islams greb om dem.
  Det er en svær opgave, men ikke 100% umulig (tænk på Akkari m. fl., nogle omvender sig). Og den er ære værd. Ultimativt kan islam kun besejres ad den mentale vej. Så længe man ikke udfordrer ideologien direkte, er krigsførsel kun vejen til den næste våbenhvile. Den største fare for islam har altid været alternative ideer og kritik. Især kritik af Muhammeds karakter. Det er hovedvejen til islams undergang.
  Som # 26 skriver, der er socialrådgivere, der diskret trækker i denne retning på deres daglige arbejde – søger at eksponere islam både for ikke-muslimer og muslimer. Også i andre jobgrupper er der modstand. Bare fordi den foregår anonymt og uden at blive offentligt kendt, er den ikke mindre vigtig.
  *Enhver position kan bruges på to måder.*
  Hengivelse til egne projektioner uden de ringeste beviser afslører kun indskrænkethed. Ingen af jer aner, hvem I kaster smuds på.

  Kommentar by Bageren — 12. april 2017 @ 08:03

 59. Nu kan vi jo ikke vide, hvad motiv den hollandske psykolog havde for at arbejde med udviste asylansøgere. Måske var hun bare en småbørnsmor, der havde brug for et job for at betale regningerne. Flygtningeindustrien er stor og magtfuld, og hvis man er uddannet indenfor ‘noget med mennesker’, kan den være svær at undgå. Det er også muligt at hun var en hardcore Michaela Bendix-type. Vi ved det ikke. Men i sidstnævnte tilfælde kan jeg ikke se noget forkert i om ikke at fryde sig, så dog at spare lidt på sorgen.

  Mit håb er, at der, når alt dette vanvid er overstået, vil komme nogle processer, som Nürnbergprocesserne, hvor sandheden vil komme for en dag, og ansvaret vil blive placeret korrekt. Jeg beder til at vi til den tid vil være i stand til at håndtere det civiliceret, for vor overlevelse som kulturelt fællesskab vil afhænge af det.

  Hvorom alting er, så tørster folk efter retfærdighed. En anerkendelse af alt det, vi har mistet, og af vores retfærdige vrede i den forbindelse. Og hvis ikke samfundet er i stand til at bibringe den retfærdighed, så frygter jeg at folk skaffer sig den selv, og det bliver ikke kønt. Og jeg kan frygte, hvordan det internationale samfund vil reagere, hvis side, de vil være på.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 12. april 2017 @ 08:07

 60. Apropos socialrådgivere:

  Formanden for Dansk Socialrådgiverforening er en venstreradikal halalhippie ved navn Maibrit Berlau.

  Fru Berlau er tidligere medlem af Folketinget for Enhedslisten, og er gift med muhammedaneren Khaled Mustapha.
  Mustapha kom til Danmark som “flygtning”, og er ligeledes medlem af Enhedslisten.

  Fru Berlau er i øvrigt datter af kommunisten Henrik Berlau, som var medlem af Folketinget i en kort periode for partiet Fælles Kurs.

  Kommentar by Revisoren — 12. april 2017 @ 08:27

 61. Balder skriver: “Der er ikke noget mere opløftende end at høre om sine fjenders død, og der er ikke skønnere musik end deres mødres fortvivlede jamren” + løvemetaforer + kristne beskrives som “slaver og svin” + “magt er ret”.
  Du er en hårsbredde fra en fuld konvertering til islam.
  Advarslen “Det er aldrig i orden at fryde sig over andre menneskers død” er en visdom, som advarer mod at beskadige sin egen karakter. Jeg anbefaler en læsning af Karen Blixens tale imod vivisektion, hvor hun forklarer, at det ikke er for dyrenes skyld, hun protesterer. Men for de mennesker, der udfører ugerningen. De ødelægger sig selv sjæleligt.
  Nazismen og lignende dyrkelser af ‘magtviljen’ narrer sine tilhængere ved at love dem, at denne vej fører til større styrke. Virkeligheden er lige omvendt: Den fører til en åndelig isolation og sterilitet, der er svær at bryde ud af igen. Den bedste beskrivelse af den blindgyde finder du i Dostojevskijs “De besatte”, der skildrer den åndelige opløsning, som følger af forsøget på at realisere det uhæmmede magtideal.
  Både i romanen og i virkelighedens verden afsløres svagheden sig ved, at magtdyrkere begår selvmord (griber til selvudslettelse), når deres magtillusioner brister. De har ikke styrken til at leve uden dem. Hitler begik selvmord (en kujons udvej), og det er almindeligt for dominansafhængige mordere og voldtægtsmænd at gøre det samme, når de konfronteres offentligt med deres ugerninger. Ariel Castro, der i 10 år havde spærret 3 små piger inde i sin kælder og tortureret dem, holdt selv kun til 3 uger (!) i sin fængselscelle, før han hængte sig. Så åndeligt svækket var han af sit sadistliv. Pigerne lever stadig. De er skadede, men besidder en styrke til at se livets rædsler i øjnene, som magtmennesket manglede.
  Så vær hermed advaret. Den styrke, man henter sig udefra på andres bekostning (ved at spille “herre” over deres “slaver”), mister man indvendig.
  Kristendommen og buddhismen er (modsat islam og nazismen) to åndelige traditioner, der arbejder med at optræne en indre styrke, der ikke afhænger af nogen ydre bekræftelse og som derfor heller ikke kan mistes.
  Hvis du stadig tvivler, så se på Nietzsches skæbne. Han gik bogstavelig talt i åndelig opløsning: sine sidste breve underskrev han “Den sønderrevne Dionysos”.
  Samme skæbne venter andre, som følger samme vej. Vend om.

  Kommentar by Bageren — 12. april 2017 @ 08:59

 62. OT
  Bombe angrebet på de tyske fodbold spillere har islamiske gerningsmænd
  http://ekstrabladet.dk/112/tysk-politi-angreb-paa-spillerbus-har-islamistiske-relationer/6613011
  Hvem havde dog troet det?

  Kommentar by redneck — 12. april 2017 @ 09:00

 63. Alle disse “gode” mennesker der hjælper invasionsstyrkerne der ønsker at udrydde mig, får deres løn via MINE skattepenge. Disse “gode” mennesker synes ovenikøbet at det er helt i orden at jeg via MINE skatte penge også tvinges til at forsørge mine fjender der ønsker at udrydde mig og mine. Selvfølgelig fryder jeg mig når en af dem bliver fjernet fra jordens overflade ! At nogen kan mene at det er forkert viser bare hvor langt de har fjernet fra al sund menneskelighed !

  Kommentar by benny bomstærk — 12. april 2017 @ 09:04

 64. Det er et af stadierne for Koranens budskab at først prædiker man tolerance men i næste stadie slår man dem ihjel – Islam har fra begyndelsen været ekstrem militaristisk når de skal besætte og belejre et potentielt land. Se nu er alle stort set ved at anerkende at et-statsløsningen for Israel er virkeligheden.
  De tager vores piger og gør venskab med dem og derefter slår dem ihjel!

  Kommentar by de Hemmer — 12. april 2017 @ 09:12

 65. -> 58. Bageren.
  Det er altid “farligt” at gå ind i en debat om disse emner, især når det lyder så korrekt og tilforladeligt, som det du skriver om dem der trækker i den ”rigtige retning”:
  “Der er socialrådgivere, der diskret trækker i denne retning på deres daglige arbejde – søger at eksponere islam både for ikke-muslimer og muslimer.”

  Disse hjælpere har nu “hjulpet” siden sidst i 1960’erne, hvor den første store importerede gruppe fra Mellemøsten kom til landet. Og hvad enten man kan lide det eller ej, så er antallet af knivstikkerier, vold, voldtægter og mord blevet stærkt øget siden da.
  Ergo: resultatet af disse “hjælperes” indsats er blevet sværere og sværere at øjne.

  I mine unge dage florerede der et lidt pjattet udtryk: “ærlighed varer længst – men har man travlt, så må man prøve noget andet!”
  Det kunne måske omskrives til: “Vi vil alle allerhelst det gode, men når det ikke virker, så må der findes andre løsninger.”

  Så uanset alle gode hensigter, og blomsterhavet på ‘Sergels Torg’ i Stockholm, censureringen af bl.a. Facebook og forslag om forbud mod bilkørsel, og den lidt mere generelle: “lad os kramme og elske hinanden”, så venter de fleste nu kun på hvor og hvornår den næste muslimske terrorangreb finder sted.

  Tiden med troen på forsat kramning er ved at være udløbet.

  Kommentar by Birger Jensen — 12. april 2017 @ 09:28

 66. Det skærer mig i hjertet, at smukke lille Ebba skulle dø http://www.dailymail.co.uk/news/article-4403032/Girl-11-killed-Stockholm-terror-attack-named.html, og man tænker på, om hun ikke kunne komme væk for bar’ voksne, der løb. Kom nogen til at skubbe til den lille pige ved et uheld, for selv at komme væk?… I Israel eller USA ville voksne først og fremmest tænke på børn i faresituationer, selv fremmede børn, frem for sig selv, men jeg er sikker på, at det ikke forholder sig sådan med de feje svenskere. De ville tromle henover barnevogne for selv at komme i sikkerhed.

  Det muhammedanske svin bør bøde for dette med sit liv, og ligeså hans familie. Og hvorfor tager vi den slags rakkerpak fra ’stan’-landene ind??? De er ikke en skid forfulgte, for igen er det de få kristne i de lande, der er de sande forfulgte. Jeg tænker, at mange mohammedanere fra de lande i virkeligheden flygter fra domme for kriminalitet, eller de vil op og nasse eller udøve terror eller vinde sjæle til Helvede ved at konvertere folk.

  Danmark skal se at få interneret afviste og udviste asylsøgere, og de skal se at få stoppet AL muhammedansk indvandring til DK! De kommer for at slå os ihjel, og de er mange.

  På SEKS dage har afskyelige muhammedanere udført 47 terrorangreb i djævelens navn, og har dræbt 377 sjæle – thereligionofpeace.com! På SEKS dage, fra 1 april til 7. april i år! Siden 9/11 har muhammedanere (IKKE buddhister, katolikker, jøder eller hinduer) udført mere en 30.000 terrorangreb i deres djævels navn! Og så kalder de folk for islamofober, hvis man udtrykker afsky eller betænkeligheder ved islam og koranen???

  Verden er SYG!

  Kommentar by Kuffar — 12. april 2017 @ 11:13

 67. @ 56 Den eneste reelle løsning på problemet er at lade være med tage muslimer ind, og forvise alle muslimer, der ER kommet ind. Ellers skal man gøre som i Israel, hvor man eliminerer terroristen/terroristerne, landsforviser deres familier og jævner deres huse med jorden, og bevæbner civile med pistoler, fx tidligere betjente eller blot folk, som man kan stole på. Det har reddet flere menneskeliv i Israel, at man har gjort det.

  Roadblocks er til grin!

  Desuden bør man opstille mere politi, gerne trænet i Israel, og bevæbnet med både pistol og maskinpistol i byers centrum. Og mere overvågning. En anden rigtig god ide ville være at fængsle præventivt og ikke – som i mange tilfælde – overvåge til ingen nytte og vente på, at terroristen begår sin udåd.

  Kommentar by Kuffar — 12. april 2017 @ 11:30

 68. -> 66. Kuffar. Nej, verden er ikke syg!
  Det er derimod politikerne og MSM’erne; hvor alle er hjernedøde og fatsvage reminiscenser fra UNI-byrden.
  Og specielt her i landet har vi nogle ypperlige eksemplarer af disse degenererede politikere og journalister – små lave ligegyldigheder der er fuldt på højde med de svenske.

  Kommentar by Birger Jensen — 12. april 2017 @ 14:33

 69. @ 68 Når et flertal ikke fatter noget om islam, og når et flertal bliver ved med at stemme på de syge partier, som enten er pro-islam/venstrefløjsere, eller som ikke magter at udvise farlige/potentielle terrorister (vores egen regering, fx), jo, så mener jeg, at ‘verden er syg’.

  Som Tommy Robinson fortalte i et interview (se Snaphanen) efter Westminster Bridge, havde mindst 50.000 UK-baserede muhammedanere downloadet en led manual, som al-Qaeda har udgivet, og som fortæller om mulige måder at slagte vestlige civile på. Når politi og myndigheder ikke kan finde ud af at ihævdholde antiterrorlovgivning, som fx går ud på glorificering af terrorangreb, og udvise de mennesker, så kalder jeg verden syg.

  Det er nærmest over hele linjen, at europæere bare sidder og vrider hænder og ikke kan samle sig om nogen som helst bestemmelser. Politikere og civile står og synger dumme sange og ævler om at holde sammen. Også i Danmark, og det er sådanne svaghedstegn, der gør, at Europa ikke vil kunne holde stand. Terroristerne griner deres røv i laser over Europa.

  Kommentar by Kuffar — 12. april 2017 @ 15:15

 70. -> 69 – Kuffar.
  Når du skriver at “europæere bare sidder og vrider hænder og ikke kan samle sig om nogen som helst bestemmelser”, så er jeg fuldt ud enig.
  Men jeg føler at vi er hjælpeløse. For selvforskyldt eller ej, så mangler vi noget, eller nogen, vi kan samle os om.

  Vi troede på Løkke, som viste sig at være en løgner. Vi troede på DF, som mildt sagt svigtede. Nogle troede at Dansk Samling, som af uransagelige årsager inddrog en tidligere muslim i partitoppen, var sagen. Nogle satsede, og satser stadig på Nye Borgerlige. Partiet som af helt uforklarlige grunde stadig tror, at det er en “vinder” at køre et onemanshow.
  Jeg ville hellere end gerne, af alle kræfter, støtte et eller andet målrettet troværdigt, der kan være med til at redde fremtiden for mine efterkommere. Men hvad?

  Så mon ikke både du og jeg, og mange flere, søger forslag til hvad vi skal samles om?

  Kommentar by Birger Jensen — 12. april 2017 @ 15:49

 71. @Bageren 08:59

  “They tell me there’s a pie up in the sky, waiting for me when I die”
  (The harder they come – Jimmy Cliff)

  Men tak for forsøget på at redde min sjæl.
  Og der er måske håb i nu, for jeg har endnu ikke det fulde overblik.
  Men jeg synes at under de give omstændigheder at mere handlingsprægede og målrettede ideer fortjener at blive overvejet og sat overfor andre ideer som kristendom, lammefromt humanisme, bøsseri og kvindagtighed. Skal kristendom eller buddhisme ikke kunne sættes til diskussion? I den form for buddhisme som jeg mener jeg kender til er der i øvrigt ingen tabuer. Og det er vel også dette som Kristne ofte bebrejder Buddhisterne. Men hvem er de Kristne, og hvem er Buddhisterne? Er det dem som bekender sig til det, eller går i gule gevandter?

  Kommentar by Balder — 12. april 2017 @ 20:58

 72. Glæder mig til Birger Jensens parti. Det kommer til at rykke.

  Kommentar by Trump — 13. april 2017 @ 00:07

 73. #61 Kommentar by Bageren
  I nye testamente står der : sværet er givet øvrigheden for at straffe de utilrettelige !!! Sværdet var et af datidens mest effektive og brutale krigsvåben, sammen med spydet og bue og pil. Der er altså ikke tale om pladderhumanisme og blød dialog med de utilrettelige i kristendommen. Hvis vore dages politikere ville leve op til deres kristenpligt så henrettede de alle disse barbarer. Som magthaver der bekender sig til kristentroen har man et klart ansvar for at vogte den hjord som er givet i ens varetægt, imod udefra kommende rovdyr, jvf Jesus.
  Så pak dig bort med dit perfide nonsens hvor du sammenligner min reaktion med hitlers og en eller anden gal sadistisk psykopat.
  Du er så langt ude at det er svært at tro at det er virkelighed.

  Kommentar by benny bomstærk — 13. april 2017 @ 11:27

 74. 73 benny bomstærk.

  Det er heller ikke virkelighed. Jeg har ikke sammenlignet dig med noget som helst, for min kommentar var et svar til Balders indlæg # 54. Hvis du læser hans indlæg, finder du nok mere mening i mit. Under alle omstændigheder har det intet med dig at gøre.
  En anden ting er, at det er vigtigt at skelne mellem en diskussion om sjælelige spørgsmål på personniveau og så én om strategier på samfundsniveau. Jeg kommenterede til Balder personligt og sagde i den forbindelse intet om, hvad jeg mener, der bør gøres på samfundsniveau.

  “Som magthaver der bekender sig til kristentroen har man et klart ansvar for at vogte den hjord som er givet i ens varetægt, imod udefra kommende rovdyr, jvf Jesus.”

  Enig. Måske skal du læse mine indlæg mere opmærksomt i stedet for straks at ‘pakke mig bort’.
  Jeg kan også minde om, at det var kristne riddere og konger, der holdt islam ude af Europa, og at Europa lukker islam ind straks efter at have kastet kristendommen på møddingen. Vores evne til åndeligt forsvar forsvandt med den.

  Kommentar by Bageren — 14. april 2017 @ 19:17

 75. # 74

  *Vores evne til åndeligt og dermed fysisk forsvar forsvandt med den.

  Kommentar by Bageren — 14. april 2017 @ 19:19

 76. Balder 71.

  Selv tak.
  “Skal kristendom eller buddhisme ikke kunne sættes til diskussion?” Selvfølgelig, hvorfor ikke?
  Jeg ser ikke en modsætning mellem kristendom og handlekraft. Vi har ikke ret megen kristendom tilbage i landet. Dengang vi havde, var vi langt sikrere på hånden end nu. Humanisme som overbevisning er derimod handlingslammende, fordi den gør mennesket til gud, og det kan mennesket ikke bære.

  Kommentar by Bageren — 15. april 2017 @ 18:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper