17. april 2017

Herboende tyrkere stemte ja: TV-avisen sendte live fra Brønshøj, hvor ‘De Grå Ulve København’ festede

Recep Erdogan vandt knebent gårsdagens folkeafstemning om øgede magtbeføjelser til ham selv, men som Ekstra Bladet kan fortælle, så var der faktisk større tilslutning til Erdogan blandt herboende tyrkere end der var i Tyrkiet. Hele 60,4 procent stemte ja til forfatningsændringen.

DR Nyheder bragte et yderst illustrativt indslag i 18.30 TV-avisen. Først et interview med ‘Nej-initiativet’ anført af kurdiske Mustafa Topal, der frygtede diktatur og islamisering. I baggrunden ses flere kvinder, ingen med slør.

Dernæst et interview med næstformanden for ‘Tyrkisk-Skandinavisk Forening’ en Levent Ökten, der for et par år siden som talsmand for ‘Landsforening for Tyrkiske Foreninger’ opponerede imod et københavnsk mindemærke for Det Armenske Folkedrab. Han er aktiv i ‘MHP Danimarka‘, De Grå Ulves politiske forgrening, pan-tyrkiske nationalister. Han stemte ja til øgede beføjelser til Erdogan, hvis nogen skulle være i tvivl.

Det afsluttende interview fortjener en nærmere gennemgang. Vi er i en tyrkisk klub i Brønshøj – kun mænd er tilstede. Jeg bemærkede, at man i baggrunden kunne se et billede af Alparslan Türkeş, De Grå Ulves grundlægger. Klubben beskrives ikke nærmere, og man får nemt det indtryk, at DR Nyheder bevidst undlod at gå i detaljer. Det skulle være et feelgood-indslag om herboende tyrkere, der på god demokratisk vis festede med te og frugt på valgaftenen. Og sådan blev det.

(Dokumentation: TV-avisen live fra De Grå Ulve-klub i Brønshøj, 16. april 2017)

Erkan Özden, TV-avisen (kurder): – Og så er min kollega Vicki Therkildsen også med fra et arrangement hvor en gruppe ja-sigere mødes, altså her i Danmark. Hvad er det der skal ske, der hvor du er?

Vicki Therkildsen, TV-avisen: Man har været samlet siden klokken 5 i eftermiddag, og der er te på bordene, der er frugt på bordene, og så er der så småt feststemning, for man har jo altså kunne danne sig et overblik hvordan resultatet sandsynligvis kommer til at se ud.

Taner, du er en af dem der stemte ja. Hvorfor gjorde du det?

Taner Oruc, ja-siger: Fordi jeg tror at Tyrkiet har gavn af, at blive styret på den måde der – af en mand. Sammen med sit folketing.

Vicki Therkildsen: Her i forsamlingen, hvor der er samlet en 30-40 mennesker på nuværende tidspunkt, der kommer man fortsat til at følge afgørelsen og muligvis også holde en lille smule fest.

(Taner Oruc, der stemte ja)

Den interviewede, der ønskede en stærk præsident, støtter tydeligvis De Grå Ulve. Ja, faktisk fandt arrangementet sted i lokaler tilhørende ‘Kopenhag Ülkü Ocağı’, ‘De Grå Ulve København’. Her lidt fra Wikipedia om terrororganisationen.

“One of their mottos is ‘Your doctor will be a Turk and your medicine will be Islam.’ Their ideology is based on the superiority of the Turkish race and the Turkish nation. According to Peters, they strive for an ‘ideal’ Turkish nation, which they define as ‘Sunni-Islamic and mono-ethnic: only inhabited by ‘true’ Turks.’ … they are hostile to virtually all non-Turkish elements within Turkey, including Kurds, Alevis, Armenians, Greeks, and Christians overall. They also embrace anti-Semitic conspiracy theories such as those put forward byThe Protocols of the Elders of Zion. They have distributed the Turkish translation of Adolf Hitler’s Mein Kampf.” (Wikipedia, Ideology; Se evt. tidligere post)

(Taner Oruc på Facebook, 18. februar 2017)

(Copenhagen Ulku Ocagi sendte live på Facebook, under TV-avisens besøg, 16. april 2017)

(‘Copenhagen Ulku Ocagi’, Frederikssundsvej 274c, Brønshøj)

Opdate. TV2 Nyhederne har talt med grønthandler Ali Afacan, der stemte ja fordi han syntes, at den nye grundlov er ‘mere demokratisk, end den gamle’. Han var en dem der var tilstede i ‘Copenhagen Ulku Ocagi’, og på Facebook deler han da også flittigt De Grå Ulve-materiale med Alparslan Türkeş og den nuværende MHP-leder Devlet Bahçeli. Hans profilbillede mindes Slaget ved Manzikert i 1071, hvor seldsjukkerne under Alp Arslan besejrede Det Byzantinske Rige, hvad gav tyrkiske nomader mulighed for at bosætte sig i bosætte sig i hele Anatolien.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/82587/trackback

49 Comments »

 1. Ikke så vigtigt men Vicki Therkildsen på facebook afslører en letvægter der politisk korrekt flyder med DR strømmen.

  Kommentar by PBrad — 17. april 2017 @ 09:34

 2. Jeg håber, DRs nyheds-medarbejdere læsere blogs, så de kan følge lidt med i, hvad der sker i verden, mens de tjener til fredagsrødvinen.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 17. april 2017 @ 09:46

 3. Det er meget stressende at høre på den form for kommunistiske landsforrædere på den nationale kommunist-tv-station. Min nabo siger, at den eneste vej frem er at skyde alle kommunister igennem, hjernen med en dumdum-kugle – dem man bruger til at skyde næsehorn med et skud. Så han må altså være blevet rigtig sur på dem.

  Kommentar by Ulf Snag — 17. april 2017 @ 10:01

 4. -> Ulf Snag

  De Grå Ulve er militant anti-kommunistisk, så det er vel lige din boldgade. Dine off-topic links skal i off-topic tråden.

  Kommentar by Kim Møller — 17. april 2017 @ 10:12

 5. Nu ved vi, at flertal af danske og tyske tyrkere har sagt NEJ til demokrati, og JA til et Een-mands styret religiøs diktatur.

  Nu begynder Erdogan at mobilisere disse vælgere til at indfri ønsket om et Europa under Islam.

  Kommentar by k.m. — 17. april 2017 @ 10:14

 6. Krigen Der Kommer!!!

  Erdogans afskaffelse af demokrati, via demokrati, tydeliggøre at den støtte, som navnlig Europarådet og senere Europaparlamentet, gav i hans i sine tidlige år nu har vist sig at være en af de største politiske fejltagelser som disse institutioner har begået. Hvor ofte har “højreorienterede” ikke påpeget at AKP, var et islamisk parti, og derfor en fundamental modsætning imod det sekulær demokratiske samfund.
  Men EU har hele tiden fedet rundt med Tyrkiets optagelse i EF/EU. Nu er det sekulær militær, der beskyttede forfatningen imod islamisterne, banket på plads og udrenset.
  Vi kan nu se, at ”militærkuppet” eller hvad nu var der skete i sommeren 2016, var militærets sidste krampetrækning inden autokratiets mørke sænkede sig, igen, igen, fejlede EU og Nato.
  Nu vil det genopståede Osmannerige igen kunne true Europa, nu med en 4 kolonne af undergravere, inden for grænserne. Det kan derfor ikke komme bag på nogle, at de herboende tyrkere ikke få nok af Erdogan, han er tegnet på det fremtidige Tyrkiets, det næste angreb på Europa.
  Jeg tror, at vi ca. har ti år inden det går løs, men så kommer krigen også. Tyrkiets økonomi kommer til at blive værre, og værre, jo mere diktatorisk Erdogan bliver, og med tiden vil EU også opgive at påvirke et tiltagende diktatur. Dog vil Tyskland pga. alle derboende tyrkerne, prøve at købe tid, men forgæves.
  Hvordan tilfredsstiller diktatorer store mængder af arbejdsløse mænds vrede og håb om et bedre liv? KRIG
  .
  Den udemærkede amerikanske professor Daniel Pipes har lavet følgende analyse af den tyrkiske folkeafstemning. Det var en skin øvelse, hvis eneste formål var at , få demokratiets undergang til at tage sig pænt ud.
  http://www.danielpipes.org/17494/turkey-vainglorious-referendum

  Hvis ikke det bliver Iranske A-våben, i Syrien, der kommer til at true Europa, så bliver det tyrkiske A-våben, der kan true/presse Europæiske politikere til større accept af islamiseringen af Europa. Hvornår går det op for befolkningerne, at EU netop ikke løser deres problemer, men skaber dem, eller gør dem større.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 17. april 2017 @ 10:17

 7. Hvis medicinen er Islam, hvad var da sygdommen?

  Kommentar by Bastardo — 17. april 2017 @ 10:39

 8. Folkets vilje, landets lov. Var det ikke det, der stod øverst på forsiden af Land og Folk?
  De efterhånden tydelige eksempler på, hvad vejen mod elendigheden er brolagt med, har åbenbart ikke været stof nok til ændre det danske folks vilje. Og da slet ikke hos dem der fører marxismens velsignelser videre, fordi de fejlagtig tror, at indvandrerne er deres nye nyttige idioter.

  Kommentar by Menig 442 — 17. april 2017 @ 10:40

 9. Medicinen virkede, men patienten døde.

  Kommentar by Bastardo — 17. april 2017 @ 10:40

 10. Hvis man sætter spørgsmålstegn ved deres danskhed, får man sikkert et : “Hallo, jeg er ligeså dansk som du er, racist”

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 17. april 2017 @ 10:46

 11. Kan vi så regne med at de tager hjem til tyrkiet,nu hvor de har fået det som de vil.

  Kommentar by notty — 17. april 2017 @ 10:58

 12. Bastardo- sygdommen er tilsyneladende fri vilje, selvstændig tankegang, logik og fornuft.

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 17. april 2017 @ 11:01

 13. Der var i tv-nyhederne om valget et indslag med Mellemøst-korrespondenten Michael S. Lund, der var på kaffe- og kage-besøg hos en kernefamilie i Tyrkiet, hvor kvinden (med tørklæde selvfølgelig) stemte Ja til Erdogan og manden stemte Nej. Men det gjorde nu ikke noget for ægteskabet, bedyrede de, for de elskede hinanden og forskellige holdninger skulle ikke forstyrre deres kærlighed.

  På overfladen virkede indslaget tilforladeligt, men alligevel nagede indslaget mig. Basalt set har jeg den hypotese, at et harmonisk ægteskab også indebærer et vist fælles politisk syn på verden. Jeg vil derfor mene, at det må være ekstremt sjældent at finde et ægtepar, hvor de åbent stemte forskelligt til dette meget splittende spørgsmål for hele Tyrkiet. Måske endda mere sjældent, at kvinden stemte Nej, og mand Ja, men helt sikkert også ret så sjældent, at manden stemte Nej og kvinden Ja.

  Så problemet for mig er, hvordan Michael S. Lund lige netop kunne finde frem til dette helt særlige sjældne politisk uenige, men alligevel harmoniske ægteskab – og gøre netop det repræsentativt for den danske tv-seer lige netop til valget.

  For mig kan det kun forstås som et subtilt propagandanummer med alle de plusser om de ædle tyrkere, der lever som gode familiemennesker og gode demokrater efter de fineste europæiske idealer: Dels den harmoniske tyrkiske kernefamilie og dels i større perspektiv det harmoniske tyrkiske samfund, hvor man lever sammen i respekt for hinandens politiske holdninger.

  I skærende modsætning hertil kommer man i tanke om de mange indvandrerkvinder, der er på krisecentre i DK, den høje voldsrate i tyrkiske samfund, den voldsomme politiske forfølgende af Erdogan-kritikere overalt i Europa, det splittede tyrkiske samfund med det nylige militærkup, titusindvis af politisk fængslede, og en ekstraordinær høj rate af fængslede journalister, osv….

  Det kan simpelthen ikke passe sammen med Michael S. Lunds mirakuløse fund af det politisk perfekte ægteskab. Noget er helt galt med disse sukkersøde nyheder.

  Kommentar by traveler — 17. april 2017 @ 11:10

 14. Jeg havde en interessant oplevelse i S-toget: En af de sædvanlige “Flygtninge”, der sidder og fylder op i togene, sad og hørte deres sædvanlige høje, hæslig perkermusik. Han blev venlig bedt om at skrue ned. Han råbte fuck jer! og den sædvanlige trusselsremse.

  Så fik en dansk mand nok: Han gik hen til ham og råbte noget i retning af: “Hvis i Fucking aber ikke kan finde ud af, hvordan man opfører sig her i landet skal jeg tage dig i hoved og røv og smide dig ud!!!” Perkeren pegede truende på ham med hånden formet som en pistol som ville han skyde danskeren. Han svarede prompte: “STOP DIT PIS, DET BLIVER MIG, DER EN DAG SKYDER DIG!!!”…

  Jeg skal love for perkeren faldt samme som en soufflé, og luskede af ved næste togstation.

  Jeg roste spontant den danske mand for hans store mod og handlekraft. Kunne ikke lade være. Håber det er et lille tegn på, at de sidste dråber snart er faldet. Man klamrer sig jo til hvert lille halmstrå, der kan give håb i disse tider.

  Kommentar by Margrethe — 17. april 2017 @ 11:19

 15. @ 14 Dét var jammen en dejlig og opmuntrende historie! Det varmer jo langt ind i hjertet, at der findes så gæve og iltre danske mænd! Problemet er, at mange danskere skal stå parat til at slå en proper næve, alt det de har lært, for disse chimpanser er jo tit bevæbnede, og så skal der handles hurtigt.

  Kommentar by Kuffar — 17. april 2017 @ 11:25

 16. #Jeg kan love dig for hånden straks kom i lommen til pebersprayen og var parat til at bruge den. Jeg frygtede præcis at perkeren ville trække en kniv over for danskeren. I så fald havde jeg ikke tøvet med at spring til. Den efterfølgende straf er jeg ligeglad med. Ingen straf er større end at se sit land blive ødelagt.

  Kommentar by Margrethe — 17. april 2017 @ 11:29

 17. – Nå nej for resten, jeg har selvfølgelig ingen peberspray.

  Kommentar by Margrethe — 17. april 2017 @ 11:43

 18. Demokrati er en uberegnelig størrelse, men Erdogan holder sikkert hvad han lover, og bliver hængende til 2029. Skræmmende!

  Sidst vi gik til valg stemte mange på en straksopbremseren og hans følgesvende. Flokken blev valgt ind, men gav os det modsatte af hvad de lovede. Også skræmmende!

  Kommentar by Birger Jensen — 17. april 2017 @ 11:46

 19. Var det i 36 år der var en der sagde at han har boet i Danmark, men han var mere tyrker end dansk.

  Kommentar by P — 17. april 2017 @ 13:06

 20. En stor tak til fruerne Jelved og Weiss m.m., der gjorde Danmark en del af Tyrkiet.
  Tak for denne uforglemmelige førte politik.

  Kommentar by Pk — 17. april 2017 @ 13:19

 21. Danmarks Radio har forskellige tilbud: Propaganda, misinformation, ligegyldigheder og ikke-information.

  Kommentar by Jakob — 17. april 2017 @ 14:08

 22. Når europæere og amerikanere rykker til højre og samles om deres nationale/kulturelle identitet, fremstilles det som verdens undergang. Når muslimer gør det, tager DR til tehygge i Brønshøj. Kan journalisterne ikke selv se problemet?

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 17. april 2017 @ 14:33

 23. Det er mulig at kuppforsøket var et spill for å skape mulighet for å fjerne brysomme mennesker.Det ble enklere å gjennomføre valget på søndag.Muslimene i Europa vil nok i fremtiden utnytte mulighetene som ligger i demokratiet for å undergrave og fjerne det.

  Kommentar by elhadt — 17. april 2017 @ 14:39

 24. “og man får nemt det indtryk, at DR Nyheder bevidst undlod at gå i detaljer. Det skulle være et feelgood-indslag om herboende tyrkere”

  Jeg tror faktisk ikke det er bevidst. Jeg tror faktisk, at journalisterne virkelig er så spejlblanke…

  Men vi må bare konstatere, at Tyrken igen er nær. Det har de største af vore tænkere advaret mod op til flere gange.

  Kommentar by Michael Jensen — 17. april 2017 @ 14:45

 25. Ganske udmærket at den tyrkiske over gedeknepper vandt valget.
  Land endelig dette svin fjerne sig fra fallitboet EU.

  Fulrikken Juncker og führerrein Merkel kan godt pakke deres grej og forsvinde.

  Kommentar by Sindsro — 17. april 2017 @ 15:14

 26. Over 60 % af herboende tyrkere stemte på en tyran der kalder europæiske demokratiske politiske ledere for fascister og Hitler. En tyran der undertrykker minoriteter. En tyran der undertrykker andre religioner end islam. En tyran der har fyret og fængslet tusinder af skolelærere og embedsfolk. En tyran der lukker kritiske medier og spærrer oppositionspolitikere inde. En tyran med hijabuniformeret kone. De der stemte på denne tyran er ikke danskere. De er dybt tilbageskuende og intolerante personager, der hører til i Tyrkiet. Det er jo tydeligt at se hvilket (udemokratisk) samfund de ønsker sig, hvis de kommer til magten. Den skal de ikke få i Danmark.

  Kommentar by Liva — 17. april 2017 @ 15:27

 27. Apropos DR’s hygge vinkling på grå ulve i Danmark, så sad Jens Grund fra BTMX forleden dag på TV2 i Presselogen og sagde, at “hvis du vil slippe for fake news, så må du betale for nyheder.” Han sagde desuden at “Vi siger sandheden.” (vi = MSM) og at “Fake news er det der forekommer UDEN for vores branche.” (vores = MSM) DR laver vel ikke helt fake news, men fortielsen er TYK i oven viste indslag. Erdogan må grine sin røv i laser over danske journalisters røvslikkeri, når det gælder islam. Det virker som om DR laver TV direkte til Erdogan.

  Kommentar by Liva — 17. april 2017 @ 15:55

 28. http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/northkorea/12191241/Inside-North-Korea-Forbidden-photos-taken-inside-Kim-Jong-uns-secretive-state.html?frame=3593135
  Jeg klikker på hver enkelt billede for komme til det næste

  Mon Nord Korea udgør en atomtrussel? Alle deres parader ligner veltilrettelagt pral, og hvis man banker på de enorme raketter de viser frem, er det sikkert papmache der er malet så det ligner den ægte vare.

  Truslen mod verdensfreden findes et helt andet sted, men medier og alverdens Kloge Åge’r vil hellere oppiske en ond stemning mellem Trump og Kim Jong-un, så Europas befolkninger ikke vender sig mod det virkelige problem.

  Kommentar by k.m. — 17. april 2017 @ 15:59

 29. @ 23, Michael

  Ja, det kan selvfølgelig godt være. Men på den anden side er der også mange journalister, der personligt ikke kan udstå Marlene Wind og jeg ved, at hendes rolle som ekspert har været (og løbende er) grund til store diskussioner i branchen. Så helt spejlblanke er journalisterne altså ikke. De ved ganske udmærket, at der er alvorlige problemer med sagligheden og selve produktet. Men de ved samtidig også ganske udmærket, at der står flere hundrede kandidater klar til at overtage deres job, hvis de lægger sig ud med den redaktionelle linje, der bliver dikteret af det enkelte medies ejerkreds og fra Christiansborg (via mediestøtten).
  Der kan man så ærgre sig over, at ingen rigtigt har integriteten til at sige fra over for en situation, de grundlæggende finder utilfredsstillende. Men på den anden side kan man så glæde sig over, at de økonomiske realiteter så småt er ved at gå op for de private mediers ejere. Medierne sender stadig læserne gennem en ørkenvandring af “humanistiske” ligegyldigheder fra platugler som David Trads og Zenia Stampe. Og det redaktionelle flyder stadigvæk rundt i en sump af tendentiøsitet og vildledning. Men der er efterhånden dukket mange oaser op, i form af faste klummer fra folk som Morten Uhrskov, Mikael Jalving, Kasper Støvring, Søren Hviid Pedersen og andre.

  Så det er bare med at fortsætte presset. Før eller siden når man den kritiske masse, der får de store landsdækkende mediers tendentiøse elfenbenstårn til at brase sammen.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 17. april 2017 @ 16:01

 30. Der må sidde nogen Nato-generaler med røde ører oven på valget i Tyrkiet.
  Hvordan tackler de en utilregnelig Natopartner? der via herboende tyrkere vil erobre Europa(med eller uden våben)

  Jeg kan ikke se at den vestlige verden kan samarbejde med et land der er ved at forvandle sig til et muslimsk kalifat uden menneskerettigheder og en fri presse for at tage et par eksempler.

  Nu har Erdogan frit spil til at mobilisere herboende tyrkere hvis vi ikke bøjer os for hans krav. Det er bare en gnist så ryger lortet i luften.

  De fik gennemtrumfet halal-mad i stedet for at indordne sig under vores madkultur, de fik tørklæder i det offentlige rum, kønsadskilt svømning, bederum, gravpladser på vores kirkegårde, alt er timet og tilrettelagt som Egon Olsen sagde, nu mangler de lige det sidste – at den danske regering tvinger os til konvertere.

  Kommentar by k.m. — 17. april 2017 @ 16:17

 31. I og for sig er det ikke overraskende. Jeg synes at huske et ordsprog om at de mest fanatiske nationalister er at finde blandt expat befolkningen.

  Kommentar by Frimod — 17. april 2017 @ 16:21

 32. @ 30, k.m.

  Det må også give røde ører hos multikulturalisterne i EU og fortalerne for dobbelt statsborgerskab, at omkring 3% af ja-stemmerne kom fra EU’s tyrkiske diaspora.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 17. april 2017 @ 17:00

 33. Siden Erdogans parti APK i 2002 kom til magten har Tyrkiet oplevet en enestående periode med økonomiske og sociale fremskridt. Levestandarden er konstant vokset for almindelige mennesker, sygehuse og universiteter er blevet gratis, og det ene store infrastrukturanlæg efter det andet er blevet opført. Tyrkerne har uendelig meget at være Erdogan taknemlig for. Det er derfor fuldt forståeligt, at tyrkerne vælger at overgå fra et parlamentarisk demokrati til et præsidentielt styre med tydelige autokratiske træk. Hermed sikres stabilitet og fremskridt, og tyrkerne kan se deres børn i øjnene med sindsro.

  Hvor jeg dog misunder tyrkerne, at det er lykkedes for dem at knuse det demokratiske åg. Ingen menneskerettigheder, ingen løgnepresse, ingen masseindvandring, ingen feminisme, ingen moderne pædagogik. Kun fokus på, hvad der i tyrkernes interesser.

  Når man iagttager, hvilke paddehatte der i et Danmark og andre vesteuropæiske lande vokser på den almindelige stemmerets folkelige mødding, er det svært at forstå, at folk er så begejstrede for det parlamentariske demokrati. En styreform, der næsten overalt har bragt landsforrædere til magten, der vil gøre hele Vesteuropa muslimsk. I Danmark har muslimerne flertal om 30 år, i Sverige om ca. 10 år.

  Kommentar by Søren Andersen — 17. april 2017 @ 17:02

 34. Jeg har en tyrkertro på, at Lars al-Løkke, Pestager og the rest of the gang nok skal håndtere osmannerne på betryggende vis.

  Hvornår mon al-bvaDR sender på tyrkisk med danske undertekster – licens er jo noget vi giver til hinanden og styrker samlingskraften – glæder mig til at se haber (nyheder) kl. 18:30.

  Kommentar by Lars — 17. april 2017 @ 17:06

 35. Næste gang sender TV- avisen vel fra Syrien, hvor en utilfreds ISIS kriger fra Vollsmose, Gellerup, eller Nørrebro klager sin nød fordi han har svært ved at få indrejsetilladelse tilbage til Danmark. Dernæst vil en biskop eller en Radikal politiker belære os om, i DR selvfølgelig, at det er skadeligt for- mangfoldigheden, Integrationen, og Tolerancen- at vi ikke tager imod så mange som muligt af disse Islamiske voldspsykopater, og så stilles spørgsmålet vel videre til regeringen.

  Kommentar by Michael Unna — 17. april 2017 @ 17:40

 36. 28 Kommentar by k.m. 15:59

  “Truslen mod verdensfreden findes et helt andet sted, men medier og alverdens Kloge Åge’r vil hellere oppiske en ond stemning mellem Trump og Kim Jong-un, så Europas befolkninger ikke vender sig mod det virkelige problem.”

  Godt set!

  Kommentar by Balder — 17. april 2017 @ 18:09

 37. Danske politikere fra alle fløje, inkl. Statsminister Lars Løkke har ganske opmuntrende taget afstand fra den absurde afstemning og selve valgresultatet.

  Minder mig om en meget racistisk vittighed fra min skolegård tilbage i 70erne. Hvor mange tyrkere dør hvis man kaster en atombombe over Istanbul? Ingen, de er alle sammen i Danmark.

  Kommentar by zatopek — 17. april 2017 @ 18:11

 38. zatopek — 17. april 2017 @ 18:11

  Den var da ikke racistisk, de var jo alle sammen i Danmark.

  Kommentar by Jan Huus — 17. april 2017 @ 18:31

 39. http://vafo.dk/udland/Yildiz-Akdogan-Det-er-de-konservative-tyrkeres-ja/artikel/462897

  “- Der har været en stor ubalance mellem midlerne og måden at nå befolkningen på, siger Yildiz Akdogan.

  – Valgbusser har kørt ja-tilhængere til afstemningen på den tyrkiske ambassade i København. Så der har været gjort et meget ihærdigt forsøg på at få ja-sigerne til at stemme, siger hun.

  Desuden har ja-kampagnen brugt Diyanet, Direktoratet for Religiøse Anliggender i Tyrkiet, som har imamer rundt omkring i de europæiske lande.

  De imamer er meget indflydelsesrige i Danmark og i særdeleshed i Tyskland, fortæller Yildiz Akdogan.”

  Kommentar by k.m. — 17. april 2017 @ 18:41

 40. Ca. 70 procent af de tyrkere, som befinder sig i Tyskland har stemt ja til Erdugal.
  Lad os se, hvordan vore politikere vil bøje demokrati og integration så valgresultatet bliver forstået på den rigtige, den positive måde.

  Kommentar by Menig 442 — 17. april 2017 @ 19:18

 41. Resultatet af afstemningen betyder, at det bliver næsten umuligt for Tyrkiet at blive optaget i EU. Også af denne grund er resultatet af stemningen særdeles positivt.

  Kommentar by Søren Andersen — 17. april 2017 @ 19:50

 42. Sygt! Die dumme dänen har i årtier sendt milliarder af danskernes penge til de tyrkiske muslimske folkemordere, så de i ro og mag kan stjæle og myrde videre som de plejer(både i Mohammedanmark og alle andre steder).

  Så die dumme dänen vil være medskyldige i det næste Armenske folkemord som tyrkerne og deres brødre i Azerbaijan uden tvivl endnu engang vil udføre.

  Og det skal måske lige for god ordens skyld nævnes, at de kristne Armeniere hver evig eneste dag stadig bliver beskudt, tilmed med misiler. Men da det som sædvanlig er muslimer som myrder og bomber løs, så kan man selvfølgelig ikke læse om det i fake news.

  Og tak til hr. Møller for at nævne det Armenske folkemord. Jeg mener forøvrigt at men i eussr vedtog, at de muslimske folkemordere fra tyrkiet ikke kunne optages førend de havde undskyldt at de havde myrdet ca. 2 millioner Armenier og tilmed stjålet det meste af Armeniernes land.
  Så jeg kan ikke forstå at fake news og mohammedanske politikere bliver ved med at tale om tyrkiets optagelse i eussr, for de muslimske folkemordere fra tyrkiet har endnu ikke undskyldt noget som helst.

  Kommentar by Piphans — 17. april 2017 @ 19:53

 43. @ 42 Super-god kommentar! Enig.

  Kommentar by Kuffar — 17. april 2017 @ 21:27

 44. @33 – enig, set udefra skader demokratiet Danmark og diktaturet gavner Tyrkiet.

  Kommentar by redneck — 17. april 2017 @ 21:33

 45. Tillykke Danmark;
  Hvor mange var det lige, af de herboende tyrkere med stemmeberettigelse i Tyrkiet, der stemte for mere diktatur til Islamdiktatoren?
  Og hvor mange af dem vil da ikke lægge socialt og politisk pres på de andre?
  +det samme i resten af Europa?

  Tyrkerne vil ( må Gud forbyde det og jeg få uret!) starte den muslimske borgerkig i EU, i deres selvdefinerede og nyvundne Herskermentalitet: de vil gøre den nuværende Islamiske terror til små bump på vejen, mod deres fremtur for Slammets ret over os, for det siger nu både Erdugal og KOranens kampbefalende (ham der den ….)

  Hvis ikke vore politikkere på borgen og i paranaset EU siger effektivt og tydeligt STOP nu over for Tyrkiet og sender ALLE hans støtter ud OMGÅENDE, så har vi allerede legitimeret, at de som allerede er her (cellerne) frit kan udøve deres påbud fra Koranen og Erdugals ønske om chef og regent for hele Europa!

  Der skal lyde et kæmpe opråb og ultimativt KRAV til vores regering, om at få lettet røven og samlet nosserne i STIV styring af de tyrkere som NU skal UD af Danmark og en lige så stiv og uegennyttig ageren i HELE den danske udenrigspolitik, på alle planer, niveauer og dybder!

  Og hvis ikke vores regering vil høre vore opråb, senes NU, så må den/de hver enkelt stilles til ansvar derfor, når tyrkere her i DK i nærmeste fremtid, vil være Erdugal lydig, i Islams/Koranens påbud: http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924

  UD med Islammet NU “kære” politikkere!!!, INDEN I tvinger os lovlydige dansk/nordiske, skattebetalende kulturborgere til selvtægt, i form af ….? !

  Ps.
  og fy for fanden da for Lars Løkke Rasmussens udtalelse:
  De (tyrkerne) bruger demokratiet, til at afskaffe demokratiet;
  Ja, din lille nørd/forrædder og du er helt på toppen af dansk og EU-politik, til at det samme ikke kan går hurtigt nok, hverken her i Danmark eller i EU, med den førte politik:
  Islammet kører med på toget og står af (og trumfer) når målet er nået!

  Islam ELSKER demokrati, både her og der, for det er deres frie og betalte vej, til afskaffelsen af demokrati og fri jagt på ….., nåå ja; vi betalende vandtro!

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. april 2017 @ 22:16

 46. Måske har jeg overset noget, men ingen synes at forholde sig til, at forfatningsmæssige ændringer normalt ikke kan gennemføres med simpelt flertal. I demokratiske lande skal man have kvalificeret flertal, dvs 2/3 eller 3/4 for at ændre forfatningen. I Tyrkiet er noget sådant ligegyldigt, åbenbart. Ikke at jeg havde troet, at Tyrkiet var eller kunne blive demokratisk. Deres bedst chance for at få noget, der ligner, har været de jævnlig militærkup, der fandt sted hver gang, de tyrkiske civile politikere gik for vidt i deres magtudfoldelse. Man vil næppe kunne betragte denne kup-mulighed som rigtig demokrati, og nu er denne sikkerhedsventil elimineret af Erdugal.
  Vi i Danmark kan vist heller ikke pege fingre. Ægte demokrati kræver, at politikerne aldrig bliver stærkere end befolkningen, hvis ret til at gøre oprør skal være grundlovssikret (magna carta som model). Aktuelt betyder det retten til at bestemme over sig selv, beholde langt hovedparten af sin indtjening, eje sin egen ejendom 100 % og være bevæbnet. Når det nuværende skin-demokrati kollapser, skal vi “genforhandle”, og resultatet skal være langt bedre end den nuværende grundlov, der er skæmmet af, at de nævnte rettigheder for almindelige danskere er upræcist formuleret og forudsætter, at lovgiverne efterfølgende skal sætte andre love i stedet. Det skal de ikke have ret til. I det nye demokrati skal politikernes arbejdsopgaver begrænses til at beskytte Danmark og holde sig fra detail-regulering. Det skal understreges, at en grundlov helt utvetydigt skal forstås som almindelige menneskers rettigheder i forhold til magthaverne.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 17. april 2017 @ 22:34

 47. Tak igen til Kim for fremragende journalistik.

  En gammel profeti:
  Når Tyrken vander sin hest i Viborg sø, vil Holger Danske vågne, og det vil komme til et stort slag. Mange danske vil dø eller flygte, men til sidst vil Holger Danske sejre med en hær af 12-årige drenge og 80-årige mænd.

  – Lyder meget sandsynligt. Det er de midaldrende, der er nogle pjok, nogle velbjergede nokkefår. – Nogle få undtaget, selvfølgelig.

  Kommentar by Catfish — 17. april 2017 @ 23:00

 48. Trump har lykønsket.
  Og der er billige rejser. Alt er ved det gamle.

  Kommentar by P — 18. april 2017 @ 06:54

 49. @ 46, Tommy

  Kravet om kvalificeret flertal gælder som regel kun forfatningsændringer, der bliver vedtaget af parlamentet. Sådan er det f.eks. i Danmark, hvor en grundlovsændring kræver kvalificeret flertal i Folketinget. Mens det er nok med et simpelt flertal, hvis ændringen bliver lagt ud til folkeafstemning.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 18. april 2017 @ 16:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper