22. april 2017

Danmark kan ikke selv styre ‘tilstrømningen af flygtninge’, sagde den radikale: Hylder Kristian Jensen

I de her spørgsmål har jeg ikke den store tiltro til hverken Socialdemokraterne under erfaringsramte Mette Frederiksen eller et liberalt Venstre under en pæn bankmand som Kristian Jensen. Med Henrik Sass Larsen og Mattias Tesfaye er der mere tyngde i førstnævnte, men selvom Svend Auken ikke er mere, så er der stadig masser af verdensreddere på centrale poster i partiet. Dansk politik er ved en korsvej, og det er vel det bedste af det hele.

Fra Berlingske – Radikal topfigur tordner mod Sass Larsen: ‘At tro, at Danmark kan styre tilstrømningen af flygtninge til Europa, er meget naivt’.

“Det er efterhånden umuligt at høre, om Henrik Sass Larsen repræsenterer Socialdemokratiet eller Dansk Folkeparti, hvis man spørger de Radikales Sofie Carsten Nielsen.

Sammenligningen fra de Radikales nummer to kommer i kølvandet på, at Socialdemokratiets gruppeformand Henrik Sass Larsen i Ekstra Bladet har slået til lyd for, at Danmark er nødt til at regulere antallet af udlændinge, der kommer til landet, og at der skal sættes faste grænser for antal.

Samtidig kommer Sass Larsen med slet skjulte anklager mod bl.a. de Radikale og Alternativet for som ‘humanistiske utopister’ at sætte velfærdsstaten på spil for indvandringens skyld. …

‘At Henrik Sass mener, at alle andre er nogle nokkefår, er ikke nyt. Heller ikke at han beskylder folk, der lever af cafe latte og bor på Østerbro for at have alle de forkerte holdninger. … Hvis definitionen på, om man overhovedet må have en mening om integrations- og udlændingepolitik er, at man skal være vokset op på Vestegnen og skal have fået bank som barn, så er vi altså langt ude,’ siger hun.

Desuden er Socialdemokratiets gruppeformand ifølge Sofie Carsten Nielsen mere naiv end hans politiske erfaring tillader, hvis han tror, Danmark alene kan styre tilstrømningen af flygtninge.

‘At tro at Danmark kan styre tilstrømningen af flygtninge til Europa er meget naivt. Den realistiske løsning er europæisk,’ siger hun.

(De Radikale hylder internationalister, herunder Kristian Jensen, 2017)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/82725/trackback

6 Comments »

 1. Hvor er det absurd at skrive “Gør Danmark større”. Skulle der lige sendes en overlegen besked til DF?

  Gør Danmark mere trangt, fattigt, usolidarisk, utrygt og overvåg alle konstant for at “sikre” mod terror.

  Kommentar by Zatopek — 23. april 2017 @ 08:36

 2. Zatopeks blanding af overfladisk betragtet modstand mod muslimsk indvandring, kombineret med DF bashing minder svært meget om Simone fra 180 grader.

  Generelt et fraværd af ægte holdninger

  Kommentar by Træt — 23. april 2017 @ 09:57

 3. “Hvorfor altid den negative vinkel på muslimer?”
  (Citat af Kristian Jensen, næstformand i Venstre, til DR 2009).
  Jeg har engang noteret mig dette lille citat fra “Den store Hukommelse”, som hermed skal have tak, og evt. gerne byde ind med flere guldkorn om bankassistenten.

  I et interview i Kristeligt Dagblad den 22. august 2015 fortælles, at Kristian Jensen “har et mål med sit arbejde. Han vil gøre Danmark større.”

  I samme interview udtaler Kristian Jensen også: “Jeg spørger ikke efter folks tro, når de er i nød. Jeg kan bare se, at der er et særligt problem for forfulgte kristne rigtig mange steder i verden.”

  Hvordan vil han stoppe kristenforfølgelserne uden en negativ vinkel på muslimer? Og har han fået gjort noget ved problemet? Eller er Kristian Jensen blot det man førhen kaldte en vindbøjtel?
  De fleste kender svaret.

  Kommentar by Birger Jensen — 23. april 2017 @ 10:18

 4. I forbindelse med de radigales skamros af den forhenværende bankassistent Kristian Jensen, udtalte den radigale kronprinsesse Sofie Carsten Nielsen, at “man ikke behøvede at være født på Vestegnen, og fået bank som barn, for at vide noget om indvandring.”

  Her henviste den radigale speltso naturligvis til Henrik Sass Larsens verbale bøllebank til “de utopiske storby-akademikere.”

  Jeg vil foreslå Sass Larsen, at han får sin gamle bodyguard Suzuki-Torben til at aflægge den radigale halalhippie Sofie et besøg til en kammeratlig samtale…

  Kommentar by Knights Templar — 23. april 2017 @ 11:38

 5. #2
  Jeg skrev altså kun at sloganet er et drilleri mod DF, og absurd i sig selv.

  Kommentar by zatopek — 23. april 2017 @ 12:29

 6. Som altid når de politisk korrekte (=faktuelt ukorrekte) sætter ord på, lyver de. Gør Danmark større (=Gør Danmark mindre pga no-go zoner og besparelser på offentlige udgifter til svage danskere, pengene er anvendt på muslimske kolonisatorer). Indvandrerne beriger Danmark (=Indvandrerne koster det hvide ud af øjnene (engelsk: an arm and a leg;an exorbitant amount) og gør danskerne fattigere). Man kan fortsætte i det uendelige. Dette kulturmarxistiske løgnesprog er en verbal-forgiftning igangsat af bl.a. den italienske marxist Antonio Francesco Gramsci (1891-1937) https://da.wikipedia.org/wiki/Antonio_Gramsci og videreført af den ungarske marxist https://da.wikipedia.org/wiki/Georg_Lukacs

  Kommentar by barfbag — 23. april 2017 @ 19:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper