22. april 2017

Irreversibel tilstrømning af ikke-vesterlændinge blev gennemført ‘på trods af befolkningens flertal’

Torsdag havde jeg besøg i privaten af en halvkendt journalist, der ville høre hvordan verden så ud fra bloggerens synsvinkel. Han lød ikke så ideologisk som forventet, men der er stadig en verden til forskel på journalisten og historikeren. Tidsperspektivet, ikke mindst. Overdrivelse fremmer forståelsen…

Hvis en mand spiller russisk roulette med fire patroner det ene år, og næste år planlægger at gøre det med to, så ser journalisten det som en markant forbedring – problemet er næsten løst. Historikeren ser lidt anderledes på det.

Her et citat fra Erik Holsteins anmeldelse af Mattias Tesfayes seneste bog.

“Tesfaye refererer hyppigt til meningsmålingerne gennem hele perioden – og de viser et fuldstændig entydigt billede: Der var på intet tidspunkt gennem de 50 år et flertal for en massiv tilstrømning af ikke-vestlige indvandrere og flygtninge.

Den mest gennemgribende ændring af det danske samfund i mere end hundrede år blev ført igennem på trods af befolkningens flertal. Tilmed en ændring, der i modsætning til næsten alle andre politikområder ikke kan omgøres.”

(Robert de Niro som ‘Michael’ i Michael Ciminos The Deer Hunter, 1978)

“Don’t worry, in five minutes we’re gonna be outa here… It’s gonna be all right, Nickie, go ahead. Shoot. Shoot, Nickie.” (‘Michael’ til ‘Nick’, Deer Hunter, 1978)

Oploadet Kl. 09:19 af Kim Møller — Direkte link52 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/82774/trackback

52 Comments »

 1. Joo Kim…men læs også den her ?

  http://www.fyens.dk/indland/Klumme-Kvinderne-tager-magten/artikel/3142881

  Breaking News…Uhyggelæsning her i weekenden…Kvinderne kommer til at bestemme, hvis de ikke allerede gør, godt suppleret af alle de feministiske mænd, som ikke ser anden udvej for at “overleve”, ved at tale med samme tunge og opføre sig som kvinder!!

  Desuden er de de røde kvinder der er i overtal i stemmeboksen….

  Så… glem alt om islams bekæmpning og væn jer til, at landet går til grunde i kvindelig socialistisk mandeundertrykkelse — eneste redning er hvis islam for “held” til at tryne kvinderne med sharia…så får vi mænd igen førerpinden i hånden…men så skal vi jo også have hvid håndstrikket snublekyse på, lang hvid kjole eller pludderbukser på – det bliver tider…kvinderne ned på alle fire og ind i køkkenet og barneværleset …igen…ikke?

  Kommentar by Black Watch — 22. april 2017 @ 10:02

 2. De sagde, at befolkningen ikke var “moden nok” til at blive hørt i dette spørgsmål. Uffe Ellemann-Jensen ville undgå, at det nogensinde blev valgtema, for “det bliver let så grimt”.

  Grunden til, at denne massive konsensus blandt politikerne kunne opstå var, at partierne fra 70erne screenede alle kandidater for skepsis over for den underliggende EU-bestræbelse, føderationen. På grund af den konspiratoriske tilslutning til visionen om Det Nye Europa voksede en ikke-demokratisk kultur frem i partierne, som tydeligt afspejles i meningsmålingerne gennem hele forløbet: Politikerne og vælgerne var helt ude af trit i alle væsentlige spørgsmål, der vedrørte nationens skæbne. Politikerne fantaserede om Det Nye Europa. Det gjorde kun meget få vælgere.

  Jeg ved det. Jeg var der. Jeg så og hørte det.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 22. april 2017 @ 10:20

 3. Hensigten er svækkelse af sammenhængskraften. Og det er beordret udefra. Denne skjulte agenda fremgår af mange skriftlige kilder.

  Kommentar by Søren — 22. april 2017 @ 10:58

 4. -Hør nu små pikspillere- det er sgu da vel ikke kvinder I er bange for?
  Det er sgu da yallaherne og kejser Kluncker der er fjenden.

  Ikke så bange for kvinder, det klæder ikke mænd at være selvvalgt under tøflen. Tør nu øjnene og kom ud i den rigtige krig!

  Og som rigtigt skrevet: EU er for storkapitalen, ikke for dig.
  (det er bare løbet løbsk for dem i EU, til vores ulykke)

  Kommentar by Hul igennem? — 22. april 2017 @ 11:03

 5. Vi skulle med i EU, et stærkt Europa der kunne sætte dagsordnen.
  Det blev den mest lallende sammenslutning i Europas historie. Ingen muskler, de er degenereret af angsten for blive sammenlignet med nazismens uhyrligheder og pladderhumanisternes fokus på næsten fra Langtbortistan.
  Hvad har det med nazisme og racisme at gøre, hvis der lukkes af for fremmede, der i bund og grund ikke kan fordrage vor levevis og vil skabe den om i deres billede, og smide de kriminelle og dem der ikke vil lade sig assimilere ud.
  Den sunde fornuft har så svære vilkår i Vesten, at man hellere vil lide som den politisk korrekte martyr end bruge musklerne.

  Kommentar by Menig 442 — 22. april 2017 @ 11:46

 6. Ved udgangen af 1994 var det officielle antal ikke-vestlige – beregnet efter Danmarks Statistiks metode fra 1991 med optællingbegreberne ’indvandrere’ og ’efterkommere’ – ca. 190.000 personer. Udgifterne til ikke-vestlige i 1995 udgjorde ca. 56 mia. kr. ud af et samlet offentligt budget på 607 mia. kr. i 1995, steget fra ca. 43 mia. kr. i 1991, når vi forudsatte proportionalitet mellem antallet af ikke-vestlige og fremmedudgifterne.

  https://danmark.wordpress.com/2010/03/31/fremmedudgifterne-er-200-300-mia-kr-i-2010/

  Kommentar by Jan Huus — 22. april 2017 @ 11:50

 7. Godt at læse, at mange forstår, at indvandringen er en del af projekt Det Nye Europa (“i hvilket ikke kun indvandrerne, men vi alle sammen, skal integreres”).

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 22. april 2017 @ 13:05

 8. Når man tænker på, hvad en sagesløs befolkning har været udsat for, og når et hvert fornuftigt og tænkende menneske kan se, at det vore ryggesløse politikere de sidste 30-40 år har praktiseret, er at spille russisk roulette med vores velfærdssystem og det førhen så homogene Danmark, der nu er ved at være en saga blot.
  Fundamentet for vores velfærd, som de fleste har taget for et naturgivent gode, er i alvorlig fare for at skride, manglerne er allerede åbenlyse. Skylden kan kun lægges på vores politiske karklude og dialogkorpset af nyttige idioter og storbytosser.

  Sprog kamæleonerne på Christiansborg, har handlet ud fra en mangel på erfaringsværdier fra det virkelige liv, som de fleste åbenbart ikke har gidet at sætte sig ind i. Både i Danmark, Sverige og Norge, har de fleste politikere uanset partifarve (undtaget Dansk Folkeparti) handlet hen over hovedet på befolkningen, for der har ALDRIG været flertal for den førte politik, og det er kendsgerningen. Så jeg vil ikke påduttes et medejerskab til fallitten. Ridderne af den gyldne ordstrøm, har skabt problemerne og de må selv løse dem.

  Her kan man med rette citere krisminister A.F.Tscherning (1795-1874), der i 1863 sagde: ”Der er ingen ære i at gøre det ukloge.”
  For de mennesker (læs, fortrins muslimer) som ikke kan finde ud af, som ikke har lyst til at bidrage til den danske husholdning, som ikke er interesseret i at blive integrereret i det danske samfund (de notorisk uintegrerbare), de mennesker (familier) som konstant er i konflikt med dansk lov, de notorisk kriminelle og arbejdssky, der burde det danske samfund med øjeblikkelig virkning give dem en returbillet til hjemlandet, og er de danske statsborgere, så burde der laves en lov, hvor dette statsborgerskab bliver dem frataget.

  Love med tilbagevirkende kraft er selfølgelig altid problematiske, men har jo før været set bragt i anvendelse i dansk lovgivning (efter maj 1945), og det netop på et tidspunkt, hvor danskheden også var i fare.
  Nu truer en anden fare danskheden, derfor, vær beredt!
  Slib kniven og hold krudtet tørt, og vær forberedt på det værste. Og som der stod i Landbo-Værnet 6, 1933 s.2: ”En landmand giver dog ikke ukrudtet samme frihed til at gro som nytteplanter? Hvorfor skåne samfundets ukrudtsplanter.”

  Den ridefoged mentalitet og jeg-alene-vide mentalitet der er kendetegnet ved vor tids nye ”adel”, viser at de fleste politikere samt deres medløbere og eftersnakkere, de såkaldte meningsdannere, koncentreret om Bermuda-Trekanten, DR-Gyldendal-Politiken, er fuldstændig ude af trit med den ”almindelige” dansker.
  De foragter helt åbenlyst de danskere der holder ”forretningen Danmark” i gang. Tænk her på den arrogante bemærkning fremsat af ”Broder nr.1”, den selvudråbte rigshumanist, Morten Kjærum, der 21.08.1995 udtalte: ”-jeg har da mere til fælles med en iransk intellektuel end med en fisker fra Hanstholm.” Så er stilen og stigmatigseringen ligesom lagt.

  Det lektor ”Besserwissen” og generalsekretær ”Uberklug” i uskøn forening med de cafe-frelste masturberende Morten Kjærum-typer gør, er, at afvikle Danmark, så den etniske dansker om føje år ikke mere er herre i eget hus. Kort kan det siges: Kulturelt selvhad (åndelig spanking) og demografisk selvafvikling tilsat stigmatisering i passende mængder overfor de genstridige, det er formlen.

  Dem godhedsindustrien stigmatiserer og sviner til, er dem der står op om morgenen, og skaber og opretholder det danske samfund, de har gennem årene været mørtlen i samfundet.
  Pligten til at tjene – ich Dien – er noget aldeles fremmed for vore dages politikere, så deri ligner politikerne i forbavsende grad dem de uden blusel hiver til Danmark.
  De ministre der de sidste 30 år – og under skiftende partifarver – har gjort alt for at undergrave den danske levevis, har helt glemt betydningen af ordet ”minister”, der slet og ret betyder ”at tjene.” Det de har gjort er at tjene usselheden, de har været den forlængede arm for dem der vil føre skarpretter øksen mod dansk ånd og sædvane. I bund og grund usselrygge, der burde smides ud på historiens losseplads.

  Vor ny tids ”adel,” mangler helt den gamle adels niveau, bl.a. karakterstyrke, fasthed, mod, sund kritisk sans, dannelse og ikke mindst kærlighed og veneration for Danmark og de etniske danskere.
  Her kan vi passende citere Herluf Trolle (1516-1565), der til teologen Niels Hemmingsen udtalte: ”Vide I hvorfor vi hedde herremænd, hvi vi bære guldkæder og have jordegods og ville være yppermere og høje agtet end andre? Ville vi have det søde, må vi tage det sure med.”

  Om nogen, så har danskerne førstefødselsretten til den plet jord, som hedder Danmark, og det skal vi ikke skamme os over, tværtimod. Den stump jord, som vi kalder Danmark, den har fra Arilds tid været danskernes land, og vores forfædre har med flid, slidt og slæbt med jorden, for at fravriste den størst mulig udbytte, med store afsagn, krogede hænder og krumme rygge til følge. De røgtede deres dyr og jord samvittighedsfuldt. Det var duelige mennesker.
  Kærlighed/stolthed til ens eget land og folk, er ikke tegn på åndeligt armod, tværtimod . Kærligheden til fædrelandet udelukker ikke agtelsen for andre, tværtimod. I dag er det næsten strafbart at være fædrelandsven!
  Danmark er nu engang danskernes fædreland, at fornægte det, er det samme som landsforræderi.

  Og man kan med god ret sige: ” Danmark for danskere! ” for vi har pløjet jorden selv!
  Da de danske soldater i 1864 blødende og kvæstet måtte trække sig tilbage fra Dybbøls skanser, havde de gjort hvad de kunne mod en overmagt. De havde gjort deres pligt for Danmarks ære.
  Når fjenden truede som de gjorde i 1864, gav de det kostbareste de havde, deres liv. At Danmark endnu er en selvstændig stat skyldes ene og alene de ofre, vore forfædre gennem mere end 1000 år har bragt, når folk udefra prøvede at invadere landet. Det gjorde de for landet, for slægten, for at vi, deres efterkommere kunne leve som frie mennesker. Blodets bånd, det var det de gamle gik i krig for, og døde for. Hvem har lyst til at kæmpe for muslimske ”værdier ”. De er skrotmodne og lige til lossepladsen.

  Forfædrenes kamp indebar tale-og trosfrihed til deres efterkommere, noget, vi ikke i dag skal kaste vrag på. At ville opgive det er en hån mod tidligere generationer. Vi danskere har som næsten ingen andre folkeslag dybe rødder til den klat jord, som vi kalder Danmark. Vores forfædre har svunget sig op fra fattigdom, og vi deres efterkommere hører ikke til de dårligst stillede på denne jord. Selvom muslimerne kritiserer vores levevis, så kommer de mærkværdignok i hundred tusindvis til landet, rækkende deres tiggerskål frem til evig forsørgelse.

  Hvis udviklingen fortsætter, som den har gjort det de sidste 40 år, så ender det med, at vores børnebørn bliver parier i eget land, fordi muslimerne har taget over. Derfor,-kampen mod islam er en kamp for danskheden. Man kan også sige, at det er en krig mellem ”dem” og ”os”. Vi er gået fra et af verdens mest homogene samfund, til et multi kulti samfund, hvor tidligere tiders værdier bliver skrottet, til fordel for den såkaldte ”mangfoldighed.” Denne udskifting fra et homogent land, til et multikulti samfund, med alle dets problemer, er sket indenfor bare en generation.

  Hvis vi havde den mindste ære og værdighed i behold, for at forsvare den arv vi har modtaget af vores forfædre gennem mere end 1000 år, burde vi gøre oprør, så det mærkedes i magtens korridorer, at folkets legitime vrede kan man ikke sidde overhørig. Vi har ikke noget medejerskab til den uredelighed som de politiske skrighalse og de gode viljers brigade har beredt os. De har skabt problemerne, de må også løse dem selv.
  Derfor skal vi ikke som danskere undskylde at vi er danskere. Vi må have så meget karakterstyrke at vi kan sige, at de etniske danskere har fortrinsret, de ny ankomne må komme i anden række. I og med at man gennem sin skat har betalt til samfundet, så burde man også have nogle helt indlysende og legitime rettigheder efter et langt arbejdsliv, som ikke burde være til diskussion.

  I de sidste 30-40 år, har vi mistet mere af Danmark end nogensinde før. Vi mistede Skåne, Halland og Blekinge i 1658 og Norge i 1814, en stor del af Sønderjylland i 1864, Island i 1944. Men det er småting mod, hvad vi har tabt i vor egen tid, og især perioden 1983-2001 som må kaldes tåbelighedernes march. Vi har nemlig mistet viljen til Danmark, mistet lysten til Danmark. Vi har glemt at være et folk, vi har ikke mere viljen til at være danske. Det er i viljen, der gør at folket har sin eksistens.
  En vilje til at forsvare det, man har kært, viljen til at erkende, at vi er danskere. Som Harald Nielsen (1879-1957) en gang så smukt har sagt det: ”Vort fædreland er en tanke. Når tanken ikke længere tænkes, eksisterer fædrelandet ikke længere”. Hvis et folk ikke husker sin fortid, mister det sin identitet, og hvis det først sker, er det slut med Danmark som nation.

  Vi skal ikke undskylde eller være flove over det vi står for. Tør vi stå ved vores værdier, så har vi intet at frygte.
  Vi skal bare være klar over en ting, at det er dråben der udhuler stenen og fundamentet!

  Vor historieløshed bliver hjulpet gevaldigt på vej af diverse mediefolk, globalisterne og de kulturradikale, hele slænget af argument resistente og nosseløse beslutningstagere, der alle har den ejendommelighed, at de har et inderligt ønske om at ville ødelægge ikke alene deres egen historie, men også min og andres.
  Efter 40 års indvandring af muslimer, kan man se et klart mønster af negative direkte konsekvenser af en nærmest selvmorderisk og nihilistisk indvandringspolitik. Muslimer topper på alle negative statistikker. Både mennesker og dyr lærer af erfaringer og mønstre, og man er da på herrens mark, hvis man bliver ved at sætte hænderne på en varm kogeplade efter at have brændt sig i 40 år!

  Danmarkshistorien er tilsyneladende noget, man kun kan ringeagte og smide på lossepladsen.
  Hver enkelt dansker er et led i en lang kæde, der rækker årtusinder bagud, og omfatter tusind af slægter. Vi (de nulevende) er et bindeled mellem forfædrene og efterkommerne, mellem fortid og fremtid. Dette siger os med tydelige ord, at vores levetid her på jorden er så kort, og døden er så lang. Det betyder så også, at vi bør benytte den tid vi får afmålt bedst muligt.
  Det til gavn for os selv, men ikke mindst for andre, for husk ” –enhver generation er i tjeneste for den næste.”
  Derfor skal vi forvalte det, vi har fået overbragt fra tidligere generationer med omtanke og respekt. Alt skal nødvendigvis ikke bevares, men vi skal ikke bare kassere det overleverede, for at kaste os hovedkulds ud i en globaliseret verden, og prise alt hvad der er fremmed. At tænke sig om og bruge forstanden, er aldrig kommet nogen til skade.

  Er vi ikke fribårne? Er vi blevet en nation af svæklinge? Et folk der sætter nydelse over ansvar og pligt, er dømt til undergang !
  Man kommer uværligt til at tænke på franskmanden Raymond Aron (1905-1983), der for en ca.30 år siden udtrykte det meget præcist : ” –at samfund, der sætter nydelse over pligt, mister sansen for ansvar og fremtid.”
  Er vikingeånden og frimandstanken virkelig død og borte i Danmark? Er der kun trællesind, småmandssind, plathed, tarvelighed og uforpligtende underholdning tilbage?

  Hvorfor træder vi ikke i karakter overfor smålighedens repræsentanter, dem med de ”rigtige” meningers selvfede gruppe af såkaldte kulturpersonligheder, skuespillere, forfattere, folkekirkepræster og andre storbytosser.
  Derfor, hvis der bare var lidt af den handlekraft tilbage, som vore forfædre besad, så burde vi ranke ryggen og stolt løfte vores røst til det svineri der har været i gang de sidste 30 år. Den som vil målet, må også ville midlet. I en ”krig” må man knuse sin fjende. Vi skal ikke gang på gang være imødekommende, men slå hælene i, og stolt og roligt slå vagt om vores nationale arv.

  Vi skal hvæsse vores knive og holde krudtet tørt, og stå rustet og rede, når det blæser op til storm, og der bliver kaldt til samling ved Gjaller-hornet. Vi har levet op til den gamle lærdom, at ”-I krig er der intet vanskeligere end den heltemodige bedrift, som det er at holde igen.” Men kan vi blive ved med at holde igen!
  Danskerne kan nok ikke undgå at få deres egen Bartholomæusnat, og danskerne har en lang hukommelse, når det gælder landsforræderne og andet skab, når der skal gøres rede for unationale holdninger ved regnskabets time.

  Vi bør have perspektiver ud over bugen og sengen. Det er fra de etniske danske slægter, dem som er sig deres arv bevidst, at faklen skal føres videre til næste generation. Alt det fremmed og her tænker jeg fortrinsvis på muslimer, der er kommet til landet i de sidste fire årtier, bliver aldrig danske, og det uanset hvor mange generationer de er her. Mange har desværre fået dansk statsborgerskab og pas, men de fleste vil tilsyneladende vedblive at være fremmede, da de ikke ønsker at blive en del af det danske samfund. Lad blikket skue hen over de lande, der er under profetens grønne banner, og de fleste vil vel nok fravælge den undertrykkende og despotiske halvmåne, hvor ufred, kaos, en ikke eksisterende infrastruktur, kiv og strid hersker, ikke som en undtagelse, men som en regel.

  Hvor ret bliver til uret, bliver modstand en pligt.

  Kommentar by der Adler — 22. april 2017 @ 13:25

 9. der Adler – Det er rigtig flot og meget rigtigt det du der har skrevet, tak for det.
  Jeg vil så alligevel tillade mig at mene at det nok er lidt rigelig langt og indholdsfuldt for den gennemsnitlige blog læser der hurtigt surfer forbi . Sandsynligvis vil få læse det i sin fulde længde.

  Sagt af en der læser Martin A. Hansen – Lykkelige Kristoffer :-)

  Kommentar by PBrad — 22. april 2017 @ 13:38

 10. Selvfølgelig kan masseindvandringen omgøres til masseudvandring. Det kræver kun vilje til at vinde demografikrigen.

  Kommentar by Martin Kasler — 22. april 2017 @ 14:03

 11. der Adler, jeg vil tro at om 30 år, vil dit indlæg kunne bruges som gravtale over Danmark.
  Hvad kunne ikke-nazisterne i Det 3. Rige stille op mod den goebbelske propaganda? Se hvad der foregår af propaganda overalt i EU, Goebbels levede åbenbart ikke forgæves.

  Kommentar by Menig 442 — 22. april 2017 @ 14:17

 12. Vel skrevet, der Adler. Det burde trykkes på forsiden af alle landets aviser. Hver dag.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 22. april 2017 @ 14:22

 13. @ 9 PBrad

  Skrevet af en der læser “Orm og Tyr”. Det er nok for langt, men jeg kunne ikke andet. Det er hjerteblod.

  Kommentar by der Adler — 22. april 2017 @ 14:24

 14. Tak, igen, til der Adler!

  og ja, Ruby Tuesday — 22. april 2017 @ 14:22 ,
  det burde på forsiderne af alle landets aviser, men det burde samtid være tvagslæsning for ALLE på Borgen.

  Kommentar by M.S. Carstens — 22. april 2017 @ 15:07

 15. -De rager til sig ganske uhæmmet, og plyndrer kassen.
  Giv dem ikke én krone. Giv ikke én krone til islamister og quislinger.

  Kommentar by Hul igennem? — 22. april 2017 @ 15:15

 16. De danske politikere der har medvirket til den muslimske masseindvandring er LANDSFORRÆDERE og en dag vil de blive stillet for retten iført håndjern og fodlænker. Landsforræderne skal vide at hver eneste en af dem vil blive husket når dagen oprinder.

  Kommentar by Ole — 22. april 2017 @ 15:29

 17. Erik Holstein har længe været blandt de mere fornuftige journalister om indvandringsemnet, men er næppe nået så langt i forståelsen som Ralf Pittelkow og Jeppe Juhl.

  Holsteins bog: “Det frontale kultursammenstød. Om Danskernes Oprør mod Udlændingepolitikken”, 2002 er anmeldt af Glistrup i hans brev nr.16 af 26 maj 2003 til Hr. indvandringsminister Bertel Haarder side 619 – side 623 med blandt andet følgende kommentarer:

  “Bogen handler derfor først og fremmest om elitens forsøg på censur og manipulering i udlændingepolitikken.
  Erik Holsteins udlændingepolitiske opfattelse udmøntes i enkeltheder på bogens side 159 – 166:”

  “Søger man at forene de 18 punkter, leder man forgæves. De er selvmodsigende og forvirrende.
  I sin naivitet (uvidenhed om fakta og jura) har Holstein herved skrævet langt længere end hans bukser kan holde. Derfor vil de 18 punkter ikke ændre en tøddel i, at lovforslaget om Muhamedanerfrit Danmark stadig er det eneste på markedet, som effektivt kan løse de problemstillinger, som Holstein tumler med.”

  Kommentar by perhag — 22. april 2017 @ 16:02

 18. Amen.

  Kommentar by Hul igennem? — 22. april 2017 @ 16:16

 19. Har du overhovedet set Deer Hunter? Det er en fremragende film.

  I den scene, hvor billedet og citatet kommer fra, spiller de russisk roulette udelukkende for at få udleveret en pistol fra deres fangevogtere, så de kan satse på at de første runder er blanke og så gå til modangreb. Det er et gamble, men en risiko de finder værd at tage i en ekstrem presset situation. De prøver ikke at begå selvmord, de prøver at redde sig selv.

  Jeg ser ikke hvilket syn på indvandring og asyl man kan have – fra det mest ekstreme på henholdsvis højre- og venstrefløjen – der gør det til en god analogi for den danske politik.

  Kommentar by William — 22. april 2017 @ 16:39

 20. @ 8. der Adler.

  Kloge ord og tanker. Desværre tror jeg bare, at løbet er kørt. Folketinget har kørt deres landsforræderiske politik ved at udnytte den nuværende danske folkesjæl – misundelsen – maximalt.

  Den gennemsnitlige unge danske mand har lige så meget rygrad som en våd spagetti.

  Kommentar by Svend — 22. april 2017 @ 16:47

 21. Indvandringen øgedes igen. I 2016 med 15,9 pct. mod en stigning i 2015 med 55,4 pct. Med cirka to gange Svendborgs indbyggertal i 2016, 46.374.

  Jeg tæller korrekt efter statsborgerskaber og tildelingen nye danske statsborgere.

  Vi runder millionen en gang i år.

  Antallet af tildelte danske statsborgerskaber øgede politikerne fra 4.064 i 2015 til antallet 15.028 i 2016, d.v.s med 369 pct.

  Heraf
  2016: Tyrker, der har pligt til at fastholde deres oprindelige statsborgerskab samtidig, har 977 fået tildelt dansk statsborgerskab tillige.
  Somaliere har fået tildelt 995 danske statsborgerskaber.
  Afghanere har fået tildelt 1621 danske statsborgerskaber.
  Irakere har fået tildelt 2917 danske statsborgerskaber.
  Marokanere har fået 277 danske statsborgerskaber

  Disse fem oprindelser står for 6.787 eller 45,2% af samtlige tildelte i 2016.

  Kilde: https://danmark.wordpress.com/2017/02/14/antal-tildelte-danske-statsborgerskaber-eskaleret/

  Glem alt om den liberale/sociale kagefejring af 50. stramning med Kjærsgaard som pauseklovn. Ingen at disse stramninger har haft nogen effekt. Og så skal vi se idioterne på Christians Hoppeborg juble og flere idioter på samme hoppeborg lægge ansigtet i selvglade forargelsesminer.

  DET VAR LØGN, DET ER LØGN…OG VEDBLIVER AT VÆRE LØGN.

  Dette er ikke rørstrømsk teatertorden.

  ————————

  Anbefalelseværdigt for den der vil vide noget er:

  Rugbrød og milliarder: https://danmark.wordpress.com/2017/04/10/verdens-bedste-rugbroed-skivernes-fordeling-svarer-til-milliardernes-deling/

  http://www.lilliput-information.com/Historien-bag-Europas-velstand-og-velfaerd.pdf

  Hvis du i økonomisprog og ikke er særligt økonomikynding, men vil kende den danske sandhed:

  http://www.lilliput-information.com/vaekst%20og%20indvandring.pdf

  Ebbe Vig
  http://transeurabia.wordpress.com

  Kommentar by Ebbe Vig — 22. april 2017 @ 16:58

 22. Journalister og andre tosser lever stadig i den vildfarelse at islam er integrerbar i et Demokrati. Mattias Tesfaye har set lyset og havner hos DF eller NB inden længe, det er næsten en naturlov med folk der bliver klogere, for sjovt nok kræver det ikke ret meget at komme på omgangshøjde med virkeligheden. Når nu en Dansk/Etioper kan, hvorfor kan resten af segmentet ikke?

  I øvrigt fuldstændig enig med “der Adler” og ikke mindst Martin Kasler i #10, det kræver kun vilje.

  Kommentar by Santor — 22. april 2017 @ 18:13

 23. Jeg tror at en af grundene til at der ikke er ægte modstand; Internettet. Internet-fællesskabene stimulerer de forkerte hormoner så at sige. Vores intellekt bliver stopfodret med deprimerende information, og overstimuleret, at skrive er ikke det samme som at snakke sammen. Vores fysiske velvære, sociale evner, selvsikkerhed og vores evt. roller i fællesskabet kommer i baggrunden – dvs. den virkelige verden og de virkelige handlemuligheder der vitterligt findes i mange variationer kommer i baggrunden. Alt bliver teoretisk, ingenting bundfælder sig, og alle klynger sig blot til håbet at der i ny og næ falder et par gode nyheder af. Vi kommer til at leve i en flimmerverden som er adskilt fra dagligdagens virkelighed. Når blot vi kan komme af med vores vrede på Uriasposten eller Breitbart, så behøver vi ikke snakke politik med vore nærmeste eller med en tilfældig i kassekøen. Det hele begyndte selvfølgelig med fjernsynet, og da Internettet for kort tid siden gjorde sit indtog da var den virkelige “individualisering/virtualisering” for alvor slået igennem, og hjernekræften åd på få år det meste af en kultur som tusindvis af generationer var om at opbygge. For igen at blive ægte fysiske handlende mennesker bliver vi nødt til at organisere møder og fællesskaber og vennekredse. Min våde drøm er selvfølgelig at internet og tv bliver sat ud af spillet af russiske hackere f.eks. eller et mislykket amerikansk strålevåbenforsøg. Når de sidste overlevende som ikke er opflasket med TV fr babystadiet er væk vil vore herskere formentlig have opnået det resultat de var ude efter fra starten af.

  Kommentar by Balder — 22. april 2017 @ 19:11

 24. Husk nu at gå hen at stemme på min ven Emanuel Macron i morgen i Frankrig.Emanuel er en god jødisk dreng der har arbejdet for Rotchild.Macron bliver fantastisk for verdens-zionismen.Emanuel Macron mener ligesom alle gode zionister at alle afrikanere,muhammedanere er velkommem.Undtagen i Israel,naturligvis.

  Kommentar by dan.c — 22. april 2017 @ 19:28

 25. @ 19 Svend

  Tak. Jeg vil tro, at du desværre får ret i din spådom. Når skrighalsene på Christiansborg vedbliver at hive en dødvægt af muslimer til Danmark, og ikke ønsker at stoppe tilstrømningen af velfærdsemigranter ved grænsen, så kan det kun gå helt galt.

  Og når danskerne vedblivende stemmer på partierne på Christiansborg, uagtet at de nu i 40 år er gået mod befolkningens ønske, så er der ingen vej tilbage.

  Danskerne har nok i deres lorteprogrammer i TV, og mageligheden efter 70 års fred har ikke gjort det bedre. Bløde senge giver slappe drenge.

  Sådan er det, som Margrethe Pestager sagde. Den hvide mand graver sin egen grav. Hvordan kan man egentlig have respekt for lande, der ikke varetager nogen form for grænsekontrol, som det foregår i Europa.

  Kommentar by der Adler — 22. april 2017 @ 19:42

 26. Al den stund indvandringen i høj grad blev iværksat som et tiltag for at opdrage de angiveligt snæversynede danskere, var man jo nærmest pr. definition klar over, at et flertal var imod. Paradoksalt nok var netop denne kendsgerning på en måde motivet! I Ekstra Bladets kronik 7/6 69 skrev forhv. statsminister Viggo Kampmann under den sigende titel “Krapyl eller mennesker”, at et af Danmarks største problemer i 1970’erne bliver mangel på tilstrækkelig arbejdskraft i de produktive aldersklasser. Kampmann fortsatte: “Det kan ikke uden videre løses ved en storstilet import af fremmed arbejdskraft, men hvorfor ikke begynde at vænne sig til, at andre også skulle kunne få del i vore goder og hjælpe til, at de ikke bliver mere knappe. Det er slet ikke for tidligt at begynde at gøre Danmark til landet, hvor man gerne vil have, at gæster slår sig mere varigt ned og føler sig hjemme.” Kampmann fortsatte sine – åbenlyst overvejende ideologisk begrundede – folkeopdragelsestanker med at påstå, at fremmedimporten er mindst lige så væsentlig som megen u-landshjælp – ja, måske er den bedste u-landshjælp den, “som kommer til udtryk ved, at vi begynder at behandle fremmedarbejderen, som vi gerne selv vil behandles”. Den folkeopdragende hensigt kom altså her nærmest foran økonomisk logik.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 22. april 2017 @ 19:43

 27. 1 Black watch

  “Det er også kvinderne, der bliver ældst. De er bedre til at køre bil og er involveret i færre ulykker. Det er dem der flytter til byerne og efterlader mændene i ufaglærte stillinger i områder, hvor husene hverken kan sælges eller belånes. Og så er det kvinderne, der har mindst risiko for at blive fyret og alligevel er det kvinderne, der er bedst til at melde sig ind i en a-kasse.”

  Man skal virkelig have offermentalitet for at skrive sådan, som Peter gør i den artikel. Så meld dig dog ind i den a-kasse, Peter, hvis du ser det som vejen til magt og herlighed.
  Og – ‘efterladt i en ufaglært stilling’? Seriøst?? Efterladt af Mor, eller hvad? Man må altså selv tilrettelægge sin tilværelse, ingen kan forvente, at andre mennesker ‘transporterer’ én ind i et bedre liv end det, man selv har bygget op.
  Dette syndrom er det socialistiske offersyndrom, og det finder vi aktuelt hos begge køn. Socialistiske kvinder = feminister elsker at fremstille sig selv som ofre for de onde (hvide) mænd. Mænd, der anskuer kvinder på samme måde, er ramt af den samme virkelighedsforstuvning. Det er altid De Andres Skyld.

  Kommentar by Bageren — 22. april 2017 @ 19:57

 28. Mere til Black Watch 1:

  En anden ting er, at islam og socialisme altså ikke er de eneste to måder at indrette tilværelsen på! Du glemmer nok så flot de sidste 2.000 års historie i Europa, hvor man levede et glimrende liv uden nogen af delene, og netop derfor fik kontinentet succes. Hvorfor foreslår du ikke simpelt hen at vende tilbage til en klassisk europæisk tilværelse?? Ja, hvorfor er den vej tilsyneladende på forhånd udelukket – som om den er helt fortrængt? Det er ikke kun dig, der reagerer på den måde. Mange gør det. HER har vi en hovedgrund til vores forsvarsløshed. Historieløsheden og manglen på viden om vores egen tradition og hævdvundne dyder. Frygten for at blive et Ondt Kristent Livsfjendsk Reaktionært Bornert Overtroisk Umenneske, hvis man følger de umiddelbare forfædres vej. Vores historiske identitet, som stadig ligger i os, og som er langt sundere end nogen af de nutidige alternativer af henholdsvis brutalitet og impotens.
  I århundreder har europæiske mænd hellere villet dø end at håne kvinder. Og i århundreder har europæiske kvinder beundret og bakket op om deres mænd og været 100% på deres side. En mental skimmelsvamp har eroderet den balance. Men den kan genfindes, hvis man vender sig til de gamle livsformer – vores egen histories eksempel.
  Sikke noget eklatant vrøvl, at den islamiske mishandling af kvinder – som europæere helt siden middelalderen og frem til PK-vanviddets indtog altid (med rette) har udtrykt den skarpeste afsky for – skulle være kuren mod socialisme. Det er pest og kolera.
  Helbredelsen er i vores egen (ikke engang ret fjerne) fortid. De gamle europæere var aldrig i tvivl om, at islam var en falsk, dæmonisk religion, der nedværdigede mennesket. Derfor bekæmpede de den stædigt, indædt, med held.
  Helt tilbage i middelalderen skrev man en roman om Holger Danske, der befriede en saracensk kvinde fra et tvangsægteskab. Hvorfor skulle de danske mænd i dag fornedre sig selv til det muslimske niveau? Aldrig.

  Kommentar by Bageren — 22. april 2017 @ 20:07

 29. Ja venner, mange kloge ord falder her på Uriasposten, og mange er meget mere velformulerede end jeg, og er en fornøjelse at læse daglig.
  Nu er jeg en fortidslevning fra 45 og har løbende fuldt med i samfundsudviklingen, og bliver mere og mere skrækslagen over hvad der bliver trukket ned over hovedet på os.
  Vi bliver regeret af en flok uduelige politikere, uden overbevisning, uden visioner, uden politisk ståsted, uden en overbevisning om at de er folkets tjenere og ansvarlig over for folket.
  Politik er blevet et erhverv for mennesker uden talent, halv eller uden studerte røverere som ikke ville have en chance i det private erhversliv.
  Udklækket i diverse politiske partiers rugekasser, træder de ind på den politiske scene, uden anden viden end indoktrineringen fra den politiske skole.
  Uden livskundskab, uden erhvervserfaring, uden kundskab til den omgivende befolkning, fører de sig frem, og moraliserer over for borgere med betydelig mere klogskab end de nogensinde vil erhverve.
  Fejlen hos politikere er at de er så dumme, at de anser sig at være klogere end den almindelige borger.
  Vi kan lige så godt se det i øjnene, politik er en lukrativ levevej for småt begavede, og de er lovgivere.
  Herren hjælpe os, ingen andre gør!

  Kommentar by Finn A. Skov — 22. april 2017 @ 20:36

 30. Til Bageren o.a.

  Nu var mit indlæg også baseret på ironi, latterliggørelse og provokation…læs selv og døm ud fra dette postulat.

  Mine mange indlæg gennem årene, korte og ofte lange, minder i høj grad om mange andres indhold i disse indlæg, f.eks. Der Adler´s.

  Uriasposten er som mange andre fora, et ekkokammer for de sidste dages hellige…det er jeg en del af og mange andre også…sådan må det være hvis man vil have sine budskaber og meninger ud – samle sig og gøre sig stærke – om ikke andet – så i sine egne forestillinger!

  Jeg vil bare minde om, at grundlaget for noget der er gået helt galt i et til enhver tid bestående land, ofte er det mest interessante og skelsættende – muslimerne og deres hærgen på alle planer og i alle sammenhænge, sker kun fordi man lader det ske – og det sker bla. nu i udpræget grad i Danmark på grund af det som Peter Rasmussen i linket beskriver: At kvinderne i DK og her altså de socialistiske naive spelthøns, er ved at få for meget magt, sammen med spejlingerne blandt mændene…og så ved vi jo hvordan det kommer til at gå…ikke?

  For selv om de i de sidste 30-40 år har været i mindretal, men siddet på alle de vigtige samfundsområder (institutionel børneopdragelse, skole/uddannelse, medier og alverdens offentlige instanser, råde og udvalg osv. osv.) – Har de formået at lægge grundelaget for at islam er blevet en altdominerende faktor og har derved gødet jorden for at muslimerne kommer til at styre fremtiden her i landet – her vel at mærke de muslimske mænd incl. de kommende danske mandlige konvertitter, som bliver nødt til at melde sig under islams faner, hvis de vil have noget at skulle have sagt. Dem ser vi i hobetal allerede, endnu kun som skabsmuslimer…men det kommer i takt med, at vilkårene strammer til og karrierens afhænger af islam og tilgangen hertil.

  Sådan har det været med megen anden udvikling i DK – Det er en del af socialismen og multikulturalismen…hvis man vil frem i DK, så må man tilpasse sig grundlaget i medierne, skolerne, kunstindustrien, godhedsindustrien og visse erhvevsområder og ikke mindst inden for det offentlige osv. osv. Det kender vi alle til!!

  Nazismen lod man også udvikle sig og var ikke nok opmærksom på grundlaget for den. Sådan sker alting hele tiden…man kan ikke stoppe hullerne hurtigt og effektivt nok!

  Altså jeg ønsker at fokusere på hvorfor det er kommet så vidt nu og havde det vil føre til.

  Her spiller kvinderne og demokratiet en vigtig rolle – som det ser ud nu kommer det til at spille en negativ rolle og en slagside som ikke er godt for os alle – kvinder som mænd!

  Hvis den udvikling ikke ændres…er man lost…desværre tror jeg ikke på at det ændres…tværtimod…man tør ikke og derfor vil man ikke og lader de dårligste fællesnævnere tage over og ødelægge grundlaget for Danmarks fremtidige eksistens – som man har kendt til i mange århundreder. Det bliver noget helt andet og dem der kommer til at leve med det…kommer måske ikke til at kende andet og fred være med det!

  Jeg tvivler desværre på at det demokrati vi har i dag, er i stand til at løse problemerne – egentligt er det måske en del af problemet…?

  Jeg kan sagtens tage åh så grundigt fejl, være et dumt svin, kvindehadende, et fjols og være bange for kvinder (som en nævner ovenfor i sit indlæg), men lad mig dog have mine argumenter og meninger…ikke? Lige som jeg hylder alle andres frihed til at mene det de gør – jeg vil dog altid frabede mig at man bliver personlig og perfid mod mig og andre, som man jo også har set herinde – det synes jeg ikke jeg har været – men man kan jo blive provokeret for meget..!!

  Jeg undskylder meget hvis jeg har foranlediget sådan en adfærd hos mig selv og de følger det har givet…kan nogen huske æraen med Falkeøje og Fritz m.fl.??

  Alt i alt synes jo nu det går meget godt…man er nødt til at være skarp og søge ud til kanten…ikke?

  Kommentar by Black Watch — 22. april 2017 @ 21:07

 31. Hej Finn A Skov, jeg er for så vidt enig i din karakteristik af dagens typiske politiker, men det er os, vælgerne, der har valgt dem. Det må vi ikke glemme. Det er også os, vælgerne, der kan vælge nogle andre politikere til at repræsentere os. Jeg tror det eneste vi lige mangler er nogle kandidater at vælge mellem …

  Kommentar by monse — 22. april 2017 @ 21:08

 32. Kommentar by Finn A. Skov — 22. april 2017 @ 20:36

  Herren hjælpe os?… det kan du godt glemme…”Hans” virke og hermed tro og religion er totalt inficeret med socialisme og er i dag også et redskab for at ødelægge os og en del af problemet…Herrens undersåtter og deres meninger og grundlag, er i dag, som Peter Rasmussen skriver, overtaget af socialistiske feelgood kvinder m/k.

  Jeg tror “Herren” har opgivet os for mange år siden…og reelt findes “Han” slet ikke…kun inde i nutidens forførte og forvildede farisæiske hjerner!

  Alt det gode og kloge fra den Kristne religion er desværre gået op i morsom røg og røgelse!

  Men jeg forstår dig godt Finn og hvad du mener med udtrykket..Det kunne jeg også selv finde på at sige, for at sætte trumf på en mening!

  Men jeg har for mange år siden mistet troen og har kun latterliggørelsen tilbage i forhold til nutidens danske kristne religion – omend jeg anerkender den kristne tros indflydelse, betydning og grundlag for det samfund vi havde for nogle få årtier siden. Det er en saga blot – men måske kan et fremtidigt dansk samfund anvende noget af det gode og rette essentielle menneskelige gods fra kristendommen…hvis islam bliver stoppet og forvist.

  Kommentar by Black Watch — 22. april 2017 @ 21:28

 33. -> 29. monse.
  Både ja og nej til at det er os vælgere der har valgt dem.
  Vi vælger blandt dem der står på stemmesedlerne, med mindre vi lader være med at stemme, hvilket dog også er et valg.

  Det er helt der nede i bunden af det politiske system, at råddenskaben begynder, og hvorfra politiker-svulsten udvikler og breder sig.
  Det er der demokratiet fejler, for det er de højstråbende tumper der møver sig frem, og flyder til tops.
  Ordene i “Admiralens vise”
  fra Pinafore
  beskriver perfekt de danske politikere:

  Politisk set var jeg liberal
  socialistisk – højresindet – radikal.
  Jeg stemte altid med den største flok,
  og de tanker, andre tænkte, var mig mer’ end nok.
  Da mine egne tanker var så små og få,
  så endte jeg med kors og mange stjerner på.

  Man kan kun væmmes over danske politikere.

  Kommentar by Birger Jensen — 22. april 2017 @ 21:45

 34. der Adler — 13:25 – Jeg takker også for et meget velskrevet indlæg. Jeg er klar når Gjaller-hornet kalder “om Gud vil”, altså hvis jeg stadig er i live. Og Finn A. Skov; jeg beder også tit og ofte “Herren” om nåde, selv om jeg er særdeles ikke troende. Lige som jeg ikke går af vejen for at synge en “negro spiritual” i ny og næ, selv om jeg hverken er neger eller tror på Jesus som “Guds enebårne søn” og min personlige “frelser”. Jeg tror også at Bachs “Mattheus Passion” lyder lige godt for troende Kristne som for ateister, hedninge og gudsfornægtere. Men det er der garanteret allerede forsket i.

  Kommentar by Balder — 23. april 2017 @ 04:10

 35. der Adler tak for det indlaeg ,der er dog et problem mht yderligere udbredelse, det er skrevet paa godt dansk og med for mange fakta.

  Kommentar by dunk — 23. april 2017 @ 05:49

 36. Det er ikke sandt. Man kan jo se hvordan folk har stemt gennem tiden.
  Der er ingen partier der gør noget ved problemet, men de partier der siger at de vil gøre noget, har jo aldrig haft flertal.

  Nej, danskerne er lemminger (Disney’s version af dem).

  Kommentar by Morbus Behcet — 23. april 2017 @ 07:04

 37. Gud hjælper den, der hjælper sig selv. Når det store flertal af danskere i årtier har stemt på partier, der ønsker masseimport af kriminelle sociale klienter, er der desværre ikke nogen hjælp fra Gud.

  Kommentar by Søren Andersen — 23. april 2017 @ 07:26

 38. Glistrup blev engang af en journalist spurgt om ikke deportationer var umulige.

  Han svarede at hvis Folketinget vedtager hjemsendelser så er det det som sker.

  Der er fortilfælde.

  Efter 2 verdenskrig blev tyskere relokeret i stor stil fra Østeuropa:

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Flight_and_expulsion_of_Germans_(1944–50)

  Så er der de millioner af franskmænd, der blev hjemsendt fra Algeriet. Den gamle le Pen har altid haft dette som en del af sin politiske motivation.

  Ligenu bliver hvide terroriseret ud af Sydafrika, og Serbere bliver terroriseret ud af Kosova af muslimske immigranter og efterkommere. I begge tilfælde med det internationationale samfunds hjælp.

  Når det går ud over hvide ikke- muslimer så er deportationer af millioner af mennesker i orden ifølge det internationale samfund.

  Kommentar by Sigwar — 23. april 2017 @ 07:55

 39. Jeg sidder lige og skimmer en artikel om radikalisering på asylcentret Hviding i JP.
  Hængelåse på køleskabe er nødvendig og der lugter af karry i køkkenet. Over for kriminalitet er der 0-tolerence og den består i at vedkommende overføres til et andet center. Så vil jeg ikke spilde mere tid på den artikel, for logisk set burde mistanke om radikalisering og beviselig kriminalitet omgående medføre et spark ud af landet.

  Kommentar by Menig 442 — 23. april 2017 @ 08:59

 40. Jeg synes at jeres befolkning vælger de perfekte politikere. Haha!

  VH
  Satan

  Kommentar by Satan — 23. april 2017 @ 09:13

 41. 39 Menig 442

  Ja, det er jo et genialt påfund at bekæmpe radikalisering ved at sende jihad-prædikanten rundt på ALLE asylcentrene et efter et, ikke? Gratis foredragsrejse som løn for hans indsats mod Danmark, og flere fremtidige dødsofre Danmark rundt. Det kan man da kalde nultolerance. Overfor danskere.

  Kommentar by Bageren — 23. april 2017 @ 10:20

 42. Alle taler om “migration”.

  Hvorfor er der ingen, som taler om “remigration”?

  Kommentar by Knights Templar — 23. april 2017 @ 11:17

 43. 30 Black Watch.

  Jeg tror ikke, at nogen vil forbyde dig at have egne meninger. Vi er jo ikke svenskere ;)
  For mig handler det primært om at identificere problemet korrekt og dermed den rette løsning. Og jeg tror, du (og Snaphanen, med flere) rammer ved siden af. Problemet er ikke kvinderne og demokratiet i sig selv. Men et kollektivt vanvid, der har angrebet den ene part og saboteret den anden. Det sker med mellemrum i historiens løb, at befolkninger eller grupper bliver kollektivt besat af destruktive tankestrukturer, som så fastfryser dem på en syg kurs. Det gælder om at finde den mentale nøgle, der kan befri disse grupper.
  Heksebrændingerne er et europæisk eksempel. I 200 år var folk så overbeviste om, at kvinder var skyld i dårligt vejr og epidemier, at de brændte dem levende i tusindvis. Mens det foregik, var folk helt besatte af disse menneskeofringer, og hvis man prøvede at mane til fornuft, blev man selv anklaget. Senere gik vanviddet i sig selv igen, så pludseligt som det begyndte.
  Islam er måske verdenshistoriens tidsmæssigt længst operative dysstruktur. Normalt bryder de sammen indenfor maks. et par århundreder, fordi intet samfund kan fungere godt under dem.
  Feminismen har ikke lang tid foran sig som ideologi. Den imploderer indenfor kort tid, fordi den er i krig med mænd og samtidig åbent pisser kvinder op og ned ad ryggen (jvf voldtægts-Sverige). Desuden er dens historieteori akademisk uholdbar. Hvis det ikke var for den samtidige islamiseringsproces, kunne vi som samfund komme ud af den uden nævneværdige skrammer.
  Men to dysstrukturer på en gang, femi-PC/MC og islam, kan bogstavelig talt udslette vores kultur og alle dens frihedsgoder.
  For at undgå det er det rigtig vigtigt ikke at række nogen af dem en lillefinger, men i stedet pege på den tredje vej: det reelt bedre alternativ.
  Det er at genoptage den klassiske kristne kulturs dyder uden at være bange for latterliggørelse. De er jo multikultur-humanismens perverse ‘godhedsopfattelse’ langt overlegne, for ikke at tale om islams dæmoniske moralbegreber.
  Her er den identitet, som den europæiske mand er kaldet til:
  https://www.cinematerial.com/movies/the-lord-of-the-rings-the-return-of-the-king-i167260/p/x68juzbh
  I den figur finder man alle de kvaliteter, vi har brug for. Vi har et potentiale i os, som er bedre end det vi bruger nu.

  Kommentar by Bageren — 23. april 2017 @ 11:23

 44. Her er en anden opsummering af det klassiske europæiske mandsideal – et bedre findes ikke noget sted i verden:

  If –

  If you can keep your head when all about you
  Are losing theirs and blaming it on you,
  If you can trust yourself when all men doubt you,
  But make allowance for their doubting too;
  If you can wait and not be tired by waiting,
  Or being lied about, don’t deal in lies,
  Or being hated, don’t give way to hating,
  And yet don’t look too good, nor talk too wise:

  If you can dream—and not make dreams your master;
  If you can think—and not make thoughts your aim;
  If you can meet with Triumph and Disaster
  And treat those two impostors just the same;
  If you can bear to hear the truth you’ve spoken
  Twisted by knaves to make a trap for fools,
  Or watch the things you gave your life to, broken,
  And stoop and build ’em up with worn-out tools:

  If you can make one heap of all your winnings
  And risk it on one turn of pitch-and-toss,
  And lose, and start again at your beginnings
  And never breathe a word about your loss;
  If you can force your heart and nerve and sinew
  To serve your turn long after they are gone,
  And so hold on when there is nothing in you
  Except the Will which says to them: ‘Hold on!’

  If you can talk with crowds and keep your virtue,
  Or walk with Kings—nor lose the common touch,
  If neither foes nor loving friends can hurt you,
  If all men count with you, but none too much;
  If you can fill the unforgiving minute
  With sixty seconds’ worth of distance run,
  Yours is the Earth and everything that’s in it,
  And—which is more—you’ll be a Man, my son!

  Rudyard Kipling, 1943

  Kommentar by Bageren — 23. april 2017 @ 11:30

 45. Kommentar by Bageren — 23. april 2017 @ 11:23

  Godt indlæg og “svar” – tak for det.

  Vi er for så vidt helt enige…!

  Jeg synes dog du lidt modsiger dig selv mht. kvinders/islams/demokratiets betydning – hvor du i starten antager at jeg og snaphanen m.fl. rammer ved siden af.

  Du skriver jo også senere: “Men to dysstrukturer på en gang, femi-PC/MC og islam, kan bogstavelig talt udslette vores kultur og alle dens frihedsgoder.”

  Det er jeg enig i og det er jo også det jeg skriver om i mit lange indlæg – Det hele er jo om noget meget komplekst og der er mange fortolkningsmuligheder – det vidner jo debatten over årene jo også om.

  Vi kan vel være enige om, at problemerne skyldes mange ting, ud over aspektet med de socialistiske-feministiske kvinder m/k – og at det ser sort ud med at få galskaben behandlet og afsluttet.

  Mange ting kan man ikke gøre så meget ved lige nu – men at oplyse og præge “de gale kvindemennesker m/k, er noget som man konstant kan gøre…og så bevirker vanviddets fortsatte udvikling sig vel til, at mange og måske hovedparten af de mest kugleskøre, ændrer mening, så demokratiet til sidst kan sejre over galskaben og man bliver mange nok til at udføre det nødvendige.

  Men islam og muslimerne vil til stadighed tiltvinge sig magt og indflydelse – så det bliver vist nervepirrende kapløb – Muslimerne er utroligt tålmodige og har viljen til kampen…de egenskaber er endnu ikke til stede i fornødent omfang i den danske befolkning – desværre!

  Kommentar by Black Watch — 23. april 2017 @ 13:13

 46. Tak for adskillige gode, velunderbyggede hhv. relevante indlæg.
  Frankrig står over for en skillevej.
  Mit håb er at franskmændene vælger ret.
  Det er i høj grad en vigtig pointe at franskmændene, som første punkt på dagsordenen, efter Algeriet blev selvstændigt blev smidt ud af denne nye stat.
  Og ja, muslimske serbere overhalede indenom, med støtte i NATO samt EU, Kosovo´s oprindelige befolkning.
  Som Sigwar så rigtigt oplyser: Når det går ud over hvide ikke- muslimer så er deportationer af millioner af mennesker i orden ifølge det internationale samfund.
  Så sandt så sandt.

  Kommentar by AK JA. — 23. april 2017 @ 14:42

 47. Bernard Lugan, a well recognized scholar, university prof, author, on subjects concerning Africa and geopolitics, speaks with RT on recent geopolitical changes in the region and their implications. And yes, its better than I am making it sound here.

  100 millioner afrikanere på vej:

  https://youtu.be/x70i_9Q_QcU

  Kommentar by Hodja — 23. april 2017 @ 15:06

 48. Har franskmændene ikke det samme intimiderende ikke-hemlige afstemningssystem som svenskerne?

  Kommentar by Træt — 23. april 2017 @ 15:12

 49. #48 Jo, bortset fra, at man SKAL tage mindst to stemmesedler med ind i boksen, så det ikke direkte fremgår, hvem man stemmer på (spanierne bruger i øvrigt også det system). Jeg vil tro, at det er ret uproblematisk at tage stemmesedler fra alle de fire “store” kandidater med i boksen, så intimidering spiller næppe den store rolle.

  Kommentar by Odo — 23. april 2017 @ 15:37

 50. Når de lokale fascister står klar til at notere hvilke offentligt ansatte der tager stemmesedler for FN med ind i boksen?

  Kommentar by Træt — 23. april 2017 @ 17:06

 51. Befolkningssammensætningen med de morderne trasportformer, kan ikke forhindres i at ændres alligevel, men Islam skal stanses og tilbagerulles og ødelægges…..på verdensplan. Uanset midler.

  Kommentar by Michael Unna — 24. april 2017 @ 08:18

 52. Moderne transportformer og overbefolkning…..det kan ikke forhindres. Islam skal ødelægges.

  Kommentar by Michael Unna — 24. april 2017 @ 08:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper